Hejigen

God kväll!
Hemkommen till Karlstad och livet leker. Har saknat min älskling så himla mycket! Det var underbart att se henne igen. Dessutom var hon en gullunge. För vi for nästan direkt till hennes farmor eftersom det var mors dag. Där grillade vi och solade lite för det var grymt varmt! Sen tog hon med mig på picknick senare på eftermiddan!







Åh mackan ni ser här ovanför hade hon gjort till picknicken. För hon veet att jag älskar den (för jag har tjatat i typ ettochetthalvt år på att jag vill ha den) eftersom hon gjorde den åt mig för någon sommar sen. Och den är så himlahimla god! Det var en jättemysig dag<3

Det braiga vädret var spårlöst försvunnet igår. Vi slutade jobba kl 15 och tog oss då en promenad till Oliven, köpte mat, gick tillbaka till bilen (vet inte hur långt det blir men några km iaf) sedan for vi hem. Så åt vi det till BB. På kvällen tog vi ytterligare en prommis med lite utfallssteg och diverse överraskningar.

Idag har vi jobbat 12-19. Jag har inte orkat springa något sen jag kom hem och har börjat få lite ångest över det nu. Men jag orkar verkligen inte, blev riktigt back to reality med jobb på en gång. Plus att i söndags ville man bara vara med hjärtat. Så vi får se om jag får tillbaka energin i helgen! Har iallafall promenerat och idag gjorde jag lite situps/rumpövningar. Älsklingen är ute och klipper gräset i detta nu, duktig som hon är, så jag funderar på att hoppa lite hopprep, låter fjolligt men är ack så jobbigt!

Sen kan jag äntligen meddela att nästa vecka flyttar vi in i våran nya lägga!!!! Så då blir vi stadsbor igen! LÄNGTAR!

Jamensådärja

God morgon på er allesammans!
Nu råkar det vara så att det var fem dagar sen jag senast kikade in här och det ber jag om ursäkt för. Dock skyller jag på att jag har haft så sjuukt mycket att stå i på senaste! Så jag tänkte visa er lite bilder från veckan.
Varit hos pappa och fått tacos, fick även köra hans busbil hem. Grymt roligt, gick undan så att säga.
Bakat kakor och lämnat hos farbröderna på DHL.
Umgåtts mycket med min kära bror, bland annat åt vi en varsin LITEN bägare i bersan!
Linne har jag hunnit träffa två gånger! En av gångerna njöt vi av solen i lekis sedan såg vi film och åt lite karra. Jätteefterlängtat :*
Lekt med min gullkussar två gånger. En gång då jag sov hos mormor i början av veckan och sedan i förrgår när de var hos mig medan Camilla var på stan.
Och så igår. Jag ber lite om ursäkt för denna bilden och Pysen blir inte våldtagen. Men både Pysen och mamma hade damp igår och slogs på golvet sen blev de båda lika utslagna. De hade även lika svårt att ta sig upp sen när de bråkat klart, gammfolket alltså.
Förutom detta har jag också hunnit träna lite. Kör i vanlig ordning mage/rumpa/rygg som lite hemmagym sedan har jag sprungit. Sammanlagt sen jag kom hit har jag lyckats ta mig en mils joggartur 4 gånger. En gång imorse eftersom jag vaknade superpigg klockan 05:00. Slog tidrekord på 52,5 minuter. Ganska bra men inte tillräckligt.
Jag har också förutom bilderna hunnit vara med Kajsa och Pål!!!!! Pål ska jag även vara med idag och vi ska svänga förbi hos Kajsa för att kika på hennes nya lägga. Hann aldrig kika på den senast vi var med varann för vi var på stan. Nu ska jag kuta in i duschen, hoppas ni inte är allt för onöjda över min dåliga update! Ska hem till Karlstad idag så det dröjer nog åtminstone ett dygn innan ni hör av mig igen, just so you know.

Rise and shine

God morgon!
Ny dag nya tag, heter det va? Idag skiner solen som attans ute och jag ska snart stiga upp, bädda bort min temporära säng, göra mig en kopp kaffe och bege mig ut på en morgonprommis. Sedan blir det som sagt Linne nästa!! Kan dessutom säga att Asterix och Obelix var asbra igår.

Hektiskt men kul!

Idag har varit en fartfylld dag kan man väl säga. Jag vaknade tidigt men fick mig inte ut på promenaden jag tänkte ta så fort. Mamma hann vakna och vi följdes ut. Pysen fick följa med men han gick inte så himla fort så det blev ingen lång sväng. Det tog ganska lång tid dock... Men han blev superglad iallafall och hittade dessvärre för oss en badplats också. Usch.
Efter det var det frukostdags. Gott. Jag hann med att träna lite mage och rumpa/rygg också innan jag följde mamma till fäbogatan. Hon skulle flyttstäda den gamla läggan så jag passade på att intervallträna på spåret som finns där. Det blev ett varv, dvs drygt 3km. Det tog 17 min och jag körde intervaller på ungefär 30 sek. Det var så grymt jobbigt.
Mamma var inte klar när jag var klar så jag cyklade hem den sista cykeln till den nya lyan och joggade tillbaka till mamma. Hjälpte henne med det sista innan vi for hem igen.
Då blev det att hoppa in i duschen med bums och göra sig i ordning för sedan for jag och min goa broder till min älskade farmor! Hon visste inte att vi skulle komma och jag tror hon blev glatt överraskad. Vi åt middag där och roligt nog kom min farbror och hans fru dit också. Det var gott och trevligt! Nu ikväll har jag sett BB och käkat fruktis och druckit te. Det sista som händer nu blir att he igång en Asterix och Obelixfilm jag laddat ner förut idag! Jag älskar dem!
Imorrn ska jag och luncha hos bästa Linne och jag längtar! Ska bli så kul att träffa henne igen!
På kvällen bär det av till mormor och morfar och Wille och Camilla, där ska jag även sova över. Det blir nog mys!

Morsning!

God morgon allesammans!
När jag är hem och hälsar på har jag alltid en tendens att vakna tidigare än jag brukar. Så även idag. Har gjort mig lite te med honung i för att snabbt få bort morgonhalsontet och krupit upp i soffan för lite morgonbloggning. Mys. Ute syns det att de har regna med det gör det inte just nu, håller alla tummar för att det inte heller ska börja!
Igår var jag iallafall lite duktig som ni ser på bilden här ovanför. Medan mamma och Erik åt karra gjorde jag mig en skitgod fruktsallad på melon, kiwi och persika. På det hade jag lite vaniljyoghurt ofcourse och nötter/torkad frukt. Den var jättegod och jag blev jättemätt.
Vi såg filmen "Hamilton". Nu hade jag inga som helst förväntningar på den för jag har bara hört dåliga saker om den. Men jag fick massage i början, i mitten gjorde jag fruktis och till råga på det hade vi ingen text. (de prata rätt mycket engelska och afrikanska). Men om man ser den igen med text tror jag faktiskt den är bra!

Hemma hos min mamma!

Hoj!
Då har man kommit hem till Skellefte igen. Det kändes himla bra att träffa mamma och lilla Oscis igen! Även om han låg i sängen till typ 2... Men ändå, satt där inne och tortera han istället, man får inte komma undan. Bilden här ovanför är från nattens tågresa, gjorde det lite mysigt med mina förkylningsstuff, mat och läsning.
Det har varit fint väder med massa sol idag så jag har försökt passa på att vara ute mycket. Jag och mamma tog en promenad till Fäbogatan och hämtade cyklarna hit till nya läggan. Skönt. Sedan har jag tränat lite mage och rumpa här hemma och sprungit en sväng. Fast det slutade med att de blev en lång sväng på en dryg mil. Det var faktiskt inte meningen utan jag sprang helt enkelt vilse, inte lätt med nya motionsspår.
Jag har försökt sätta igång med löpningen nu! Sprang första milen igårmorse innan jobbet och så andra idag då. Har dock inte klarat tiden än, ska klara loppet på högst 50 min. Men får kämpa lite till. Ikväll ska vi grilla och masseras och jag kommer nog somna rätt fort känns de som. Nu ska jag snart göra lite sallad och innan dess tänkte jag bjussa på lite bilder på mammas nya lägga, den var riktigt mysig och det känns att den är gammal.
Hall

Kök
Matrum
Vardagsrum
Sådär. Jag tog inte i alla rum men de flesta. Ni får ha lite överseende med att de flyttade in i onsdags och därför ser det lite tomt ut på vissa ställen och det är framme kanske lite mycket på vissa andra. So long!

Utflykt



















Idag har jag och älsklingen varit på en utflykt. Vi tog med oss en filt, kaffe och mörk choklad så cyklade vi iväg till en solig plats där vi bara satt och njöt av solen och varann. Det var helt underbart och cykelturen blev sammanlagt 2 mil. Det är väl inte så illa?

Imorrn ska jag försöka få mig ut och springa på morgonen. Sen blir det en mysig frukost tillsammans med älskling, jobb och sedan tar jag tåget till skellefte. Kommer sakna min andra hälft♥

MUMS!











Här får ni se vilken smarrig lunch älsklingen gjorde åt oss idag! Det var verkligen suuupergott! En kycklingpaj skulle man kunna säga. Gjord på ägg, grädde, wook, kyckling och sallad till. Lovely, tack för det babe!

Hej hopp!







Tjingeling!
Ett tag sen jag titta in här nu men det blir så när man bara jobbar till 7 varenda dag. Dessutom var vi ute och powerwalka i förrgår efter jobbet, superhärligt! Här uppe ser ni lite frullebilder från två dagar tillbaka. Den sista bilden är från igår. Då min älskade steg upp jättetidigt och gjorde en latte som hon kom in till mig med på sängen! Tänt ljus hade hon gjort också, världens underbaraste flickvän har man! <3

Det har äntligen slutat blåsa också så igår tog vi oss en liten cykeltur. Och angående träning så ska jag ta upp löpningen nu från och med i helgen. Jag kommer ju hem till skelle och hälsar på denna vecka och måste börja löpa jävel eftersom min chef har anmält mig till ett lopp den 16e. En mil. Tjenare säger jag bara.

Foodish







Här har ni lite gottigheter vi ätit/gjort idag. Bilderna ovan här är vår "Lunch". Den bestod av inget mindre än-
- Kesella
- vaniljproteinpulver+fil
- jordgubbar
- frön+nötter
Mycket gott och mättande!













Och detta blev matlåder till veckans jobb. En kycklinggryta kan man väl säga kanske. I den var det -

- Kyckling
- Broccoli
- Morot
- Creme fraiche
- Philadelphia
- En vitlöksbuljongtärning
- Och viktigast av allt, franska örter

Kan lova er att detta är gott! Jag är alltså ingen hejare på att laga mat men när jag överraskade älsklingen förra veckan med detta sa hon att de var bland de godaste hon ätit, och hon är kräsen! Så testa på, tycker jag :)

Grottor





Små hallongrottor blev det. Det är helt enkelt mys att baka, I love. Dock är jag inte så bra på det men de kan ju vara kul ändå!

Mys.

Tjoho!
Måndag, och till råga på allt en ledig måndag! Kan ju inte bli bättre? Ute blåser det storm och de mörka molnen har tagit sig hit med regn som precis satt igång. Känns på något sätt bara mysigt. Jag har precis ätit en god frukost med min älskling och nu krupit upp i soffan och kollar lite bloggar. Snart ska vi nog ta och baka något smarrit. Sånt man kan roa sig med när det är sådant mysväder ute.

Pw



Precis tillbakakomna från en 6-7 km lång powerwalk i det soliga men ack så blåsiga vädret. Härligt härligt men nu är jag supertrött. Men så kan det va. Ser fram emot en dusch snart och lite mer vistelse i solen, förhoppningsvis på något vindstilla ställe. Bilden har inte något med nåt att göra egentligen, Sofias pappa och en till åt dem igår och jag tyckte de var fina att ta kort på bara. Dock har vi ätit lunch, köttfärs, ett ägg och sallad. Gott!

Lovely!







Åh hallå där!

Här får ni lite finfina bilder från frukosten imorse. Vi vaknade tidigt och begav oss ut på en morgonpromenad. Solen lýste och det var superhärligt. Det blåser lite kallt nu när man sitter still men då man promenerade var det skönt med lite vind. Jag sitter just nu i Hellgrens hammock och har precis pratat med bästaste Raolie! Saknar henne som tusan så det var roligt. Älsklingen klipper gräser och jag väntar på att hon ska bli klar.

Igår var vi duktiga och gick ut på en pw innan vi for till grillfesten. Som förresten var superroligt! Vi lekte massa lekar och grillade såklart och pratade. Det blev lite kallt framåt kvällen men det eldades i en brasa och allt var bara allmänt trevligt. Härligt folk och mycket aktiviteter. Vi kom hem ganska tidigt ändå, vid halv 1 tiden.

Då såg vi BB på datorn och käkade upp godiset vi hade kvar från senast. Det var väl mest jag som var sugen men... Det skulle vi iallafall inte gjort. Visst det var underbart gott men min mage är inte så nöjd idag eftersom vi hade druckit igår också. Det var rätt längesen så magen protesterade nog mycket mot det och blev nog inte  gladare av alla godsaker. Så nu blir det skärpning ett tag känner jag!



























Storm?













Hello!

Gårdagen segade sig på ordentligt efter lunch men jag slutade ändå 4 och det var så grymt skönt! Efter jobbet åt jag lite middag sen åkte jag med chiifen till Bergvik där jag handlade lite. Då det var klart gick jag tillbaka till Biltema och lämnade sakerna i bilen sen tog jag en halvtimmes promenad i området där. Hittade värsta mysiga stigen vid en 4h-gård! Var tvungen att ta lite bilder, det var dock inte så soligt men.

När baby slutade klockan 7 for vi hem och åt tacos. Efter det tog vi en 45minuters promenad innan vi slutligen såg torsdagens avsnitt av BB på datorn. Det var ungefär vad vi hann med innan vi slocknade.

Idag mår jag dock myyycket bättre! Har kunnat sova ordentligt och halsontet försvann när man piggna till. Underbart. Vi har varit och solat och nu även ätit frukost. Vi funderar på att springa 3km senare men det blåser jävel så jag vet inte om man orkar det. För ikväll blir det grillgalej med jobbarkompisarna! Blir nog spännande minst sagt. So long!

Tack å lov för helg

God morgon!

Jag sitter redan med dagens andra kopp te med redigt med honung i. Ute öser regnet ner i vvanlig ordning och jag är såå inte pigg. Vaknade första gången kvart över 4 imorse med ont i huve och framförallt halsen som bara den. Med tanke på tiden så gjorde jag mitt bästa för att somna om men de gick såklart inte. Istället steg jag upp, gjorde en kopp te, läste lite och tog mig en treo. Katterna blev superglada iallafall.


La mig igen en timme senare och fick faktiskt somna om tills väckarn ringde. Nu ska jag dra till jobbet där jag ska vistas till 4. Eller plågas? Känns inte så frestande med jobb efter inatt. Kul nog jobbar babe till 7 ikväll så jag stannar i stan och ska shoppa lite nödvändigheter. Som avmaskningsmedel till catsen exempel. Wiho!

Ha en bra fredag!

Lillörda



Morsning!

Inatt har jag äntligen sovit som en sten! Mitt igånghållande igår gjorde susen. Min darling hade vänligt nog ställt väckarn på halv 9 imorse men fick sig inte upp själv utan somnade om. Tänkte då, fiffilurig som jag är, att då går jag upp och sminkar mig så hon slipper vänta på det. Sagt och gjort. Såhär ser jag ut idag↑.

Nu är hon dock uppe och vi dricker en kopp kaffe. Träningsverken i benen är inte lugna. Ska kolla om de går bota med lite frukost? Har varit sååå sugen på typ fil eller fruktsallad sen igår. Så ni kan ju bara gissa vad jag ska äta ikväll ;) Men först blir det jobb 12-19. Pusshej!

Lätt som en plätt









Hejhopp!
Idag var det veckans första jobbdag. Tid : 8-15. Fett nice att få jobba de tiderna! Tyvärr har något i min kropp bestämt sig för att jävlas så jag mår inte hyvens. Får värsta blodsockerfallsanfallen på morgnarna sedan har mina händer skakat som på en gammal kärring hela dagen. Till råga på det har jag mått grymt illa och jag kan int göra annat än att hoppas det beror på nattens sömnbrist.

Tack och lov blev det bättre mot eftermiddan, ett glatt bud nådde mina öron och lyckan var total! Jag får inte berätta för älski fastän jag vill så mycket att jag sprängs! Nästa vecka får ni veta!

Slutade som sagt tre ( då började baby ) så jag drog hem och for ut på årets första långa löptur. Gick i mycket behagligt tempo och anledningen till att de blev långt var enbart för att det var himla skönt ute i solen. Trot eller ej men det blev bättre i magsäcken också! Då det var klart (samt efter en låång stretching) gjorde jag middag. En kycklinggryta som faktiskt är skitgod. Den innehåller förutom kyckling, creme fraiche, philadelphia, morötter, broccoli, soja, vitlöksbuljong och de viktigaste - franska örter. Till det improviserade jag lite och gjorde blomkålsris med fetaost och pesto. Det blev gott och väldigt mättande. Då det var klart var det bara att löpa in i duschen och dra tillbaka till bilis för att hämta honeyn.





Puh, gud vad jag skriver känner jag. Får börja avrunda nu för älskis har gjort en jättegod latte åt mig som jag ska avnjuta med henne. Sen ska vi se biggan! Kan berätta lite om bilderna också när jag lix lagt ut dem. Plättarna är från igår, de är nyttiga plättar gjorda på mjölk, ägg och kosttillskott (istället för mjöl). Vi hade smak vanilj/jordgubb. De blev lite söta men ack så goda! Vi hade kesella och banan till. Skulle nog varit ännu godare med bär men det fanns inte hemma.

Det sista ni ser här är från igårkväll. Då vi blev lite sötsugna... Det är alltså ägg vispat hårt, lite vaniljkosttillskott (för sötma) och kakao. Det blev som en kladdkakesmet! Skitgott och mäktigt så man behövde inte så mycket. Vi ska testa nångång med kesella i också så det kanske blir lite mildare smak. Vi hackade lite olika nötter att ha på också, det var gott. Hoppas ni har en bra tisdagskväll!

Måndag, långhelg



Tihi här bjussar jag på en bild på hur otroligt hurtiga vi såg ut igår.. Vi tog i själva verket bara en promenad i solen för att få lite motion. Det har varit fantastiskt väder i helgen så vi har för det mesta legat ute och pressat. Vi har nästan inte varit inne nåt alls förutom när vi bara varit tvungna så därför har jag inte heller bloggat något. Promenaden igår blev en rätt lång på 50 minuter och sedan tog vi en till på kvällen. Härligt.







Detta som ni ser på bilderna här ovan är en raw foodpaj. Det vill säga en mycket nyttigare paj än vanliga eftersom botten bara innehåller massa olika nötter, cocosflingor, dadlar, lite honung och ett ägg. Det rörde jag ihop och hedde in i ugnen i ungefär 10 min. Då blir den varm och lite seg. Det toppade vi med färska jordgubbar, blåbär och hallon. Till det gjorde vi en sås på fil blandat med vaniljkosttillskott. Så fruktansvärt gott var det! Och man kan inte tro det, men det smakade faktiskt likt vanlig paj. Ni borde testa :)

Idag har vi också legat ute och stekt. Vet inte varför egentligen men både jag och älsklingen är grymt trötta och slut i kroppen idag. Kan kanske bero på att man varit mycket i solen och är ovan? Ja jag vet faktiskt inte. Men vi funderar på att åka lite longboard eller promenera snart. Solen har nämligen gömt sig bakom moln nu. Kanske återkommer senare om vi hittar på något skoj jag tror ni vill veta :$ Adjökens!

Lycklig!

Hejhej!

Åh det är freeedag! Jag ÄLSKAR fredagar! Iallafall denna. Åh. Steg upp kvart i 7, gjorde mig i ordning, älski vaknade lite senare och vi drog på hemlisen. Som jag skjtuer upp med att berätta om till på tisdag för då vet jag säkert och då får även ni veta. Men jag håller tummarna så de blir blåa!



Vi har ätit frulle och set gårdagens BB. Druckit massa kaffe och myst som tusan. Nu ska vi snart fara mot stan och köpa varsin sallad på Oliven. Det blir dagens lunch/middag eftersom vi inte orkade göra någon matlåda igår + att det som sagt är, fredaag! Sedan blir det jobb 12-19. Ikväll ska vi enbart mysa, det är dåligt väder = mysväder och vi är redan trötta eftersom vi steg upp så tidigt. Så det blir en lugn kväll.



I helgen finns det lite olika aktiviteter som vi kanske ska på, vi får se. Berättar mer om dem om de blir aktuella tänkte jag! Nu får ni ha en underbar fredag och helg! Adjöken so long.

Frulle is the best













Här har ni lite goa frukostbilder. Är helt såld på bär just nu, alla sorters! Mums. Frukost är bäst.

Torsdag



Hejsvejs!

Då var det torsdag. Det känns dock som fredag. I wish lixom. Denna vecka har kännt sååå lång! Kan bero på att man jobbat till 7 varje kväll, så även imorrn. Men innan ska vi på en hemlis på morgonen! Kan skriva vad det är imorrn. SPÄNNANDE IALLAFALL! Bilderna här uppe är från lunchen igår, var underbart väder så vi passade på att käka ute.









Lite pics från vår promenad i tisdags. Vi grillade även.










Sommar?!





Tjoho!
Idag är det första Maj och med det kom sommaren! Det är FANTASISKT väder ute här nu! Vi steg upp vid 9 imorse och såg att det var 30 grader i solen. Självklart är det inte så varmt i luften än men sitter man i lä så är det garanterat så varmt. Därför blev det en god frukost ute i solväggen!

Sen dess har vi legat på baksidan och pressat i bikini, så har man inte fått färg nu vet jag inte vad jag tar mig till. Har en chillardag idag med tanke på vädret och ledigheten. Vi ska nog dock ut och gå senare och jag är sugen på att springa och åka longboard men är inte alls säker på att jag får mig iväg. En sak är säker, grillning blir av!





Igår var det ju som ni alla vet Valborg. Det firade vi genom att promenera en halvtimme i snabb takt på morgon sen jobba 12-19:10. När vi slutade var vi fett trötta och firade kvällen med att fara hem och göra en god tacos, se BB och gå och lägga oss. Det må låta alldeles förkastligt men det var himla mycket mysigare än ni tror, och ack så skönt. Nu ska jag ut och steka, adjö.

RSS 2.0