Snart åker dom!

Lycka till med allt nu!



/L

20:30

Men känns som 0000:09 typ, är jätte trött, verkligen. Men ja, som sagt, vi har i alla fall roligt, och Linne berättar att Jimmy borde ha skrivit ett sött inlägg, typ. Jimmy, jag säger bara gör det....

Love..

Love your laugh,
love your style, love your heart,
your soul, your smile,
love your voice,
love your touch
.♥
sådetså!

tidsfördriv.

Eftersom vi blev utmanade så..

7 saker ni inte visste om mig;

- Det är sällan jag skrattar "fullt ut" hur roligt det än är, ingen aning om varför?!
- Jag älskar lockar, men hatar mina egna.
- Jag har aldrig druckit alkohol före 18års ålder
- Jag gillar inte semlor.
- Jag gillar känslan av att stiga upp tidigt när jag är ledig och hinna med massor.
- Jag har hål i öronen men använder sällan örhängen, (måste skärpa mig) ;)
- Jag ville byta klass i högstadiet.

Det mesta visste ni nog redan, men det är inte så himla lätt!
/L

Väärme!

TJO!

Nu har jag tränat, packat och bara allmänt sprungit runt i hela huset. Jag tror allt plugg har gjort att jag samlat i hop en rejäl skala energi?.




Men nu är allt klart för imorrn, fattas bara ett par skor!
/L

Bäckla



ÅHÅHÅHÅH nu är det äntligen fredag! Tog en sovmorgon till kvart över elva, för att börja fredagen bra ;) Fast jag fick ett sms av Dennis som sa att vi visst hade lektion. Trodde vi inte hade den första men det var bara 7 st  som åkte dit x) Sen fick jag även en utskällning av Filip då vi väl kom. Vi hade samhälls och engelska nationella sen slutade vi. Då blev det att traska till stan och åka med 2bussen till Umeå!


Då jag kom fram mötte jag mamma och vi gick en vända på stan. Hon köpte en skjorta på HM och jag köpte några presenter åt Sofia♥ Kan ju inte berätta nu men ni får veta vad det var sen (a) Hon sitter på tåget påväg mot sthlm nu så snart är hon här, jag kan knappt bärga mig! Och vi hyrde även två filmer, "Bröllopsfotografen" och "Saw XI" som vi kanske kan glutta på imorgon. Linne och Fredrik kommer vid fyra så då blir det mat och efter det utgång, mycket trevligt hoppas vi på! Åh men allra bäst är det att Hellge snart är hääär, längtar till döden typ♥

Har även tesat tröjan jag beställde från Bubbleroom också och den satt bra och var fin, tycker jag själv :]
Nu ska jag ringa Linne, duscha och fixa och trixa och sedan se film med mamsen och Erik. Ohsofun.

Pusshej leverpastej!


/M

Fredagsmys

Trallalaa!
Då var det äntligen fredag och bara 2,5h återstår sen helg!

Höll knappt på ta mig ur sängen i morse, träningsvärk! men vad gör man inte för ett engelskaprov liksom..? Det gick iaf åt skogen så resultatet är nog inget att hejja för. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och packa lite. Måste ju vara friskt och pigg imorrn! För då tänker Sofia återvända hit till Norrland, vi har saknat dej vännen och jag vet iaf en person som redan börjat räkna minuterna till lördagmorron;) 

















Blev så himla glad för smset i morse. Det gjorde min dag.
Tack för att DU finns ♥ Jag älskar dig!
 
/L


Sovgott!

Fas A, numero 2 Avklarat! :)

Så nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av lite sömn.♥

Sweetdreams /L

 

 

 


Torsdag

Tjohooo!

Då var det äntligen torsdag, som jag tycks haft hela veckan konstigt nog?;) Morgonen började iaf med redovisning, för att sen fortsätta med idrott nästa lektion. Snölekar stod det på schemat, -22 grader kallt! Jag och Julia skippade det och var halva lektionen i gymmet och halva spelade vi volleyboll.

När jag kom hem så satte jag mig direkt med engelskaglosorna som fastnade rätt fort. Lycka! så jag fick tid över att köra Myra en sväng. Det blev rakbanan. Hade tänk köra den vanliga rundan men då hade nån idiot ställt en traktor i vägen! Så det var bara att göra en helomvändning hemåt och fort gick det. Borde kanske fundera på klocka henne till helgen? ;)
Hursomhelt så sitter jag här och tragglar glosor igen + lite annat trams till provet imorrn. Det ska nog lyckas trots allt. Mor&far är på "Mollys" så här hemma är det lugnt och skönt. 

Roligare dag än så här blev det inte, nu taggar vi inför helgen!


Varför ska man alltid lyckas
komma med på bild?!


Krampåer /L


TVÅ DAGAR!

Nu är det bara två yttepytteynkliga dagar kvar tills min Sofia är här, i mitt hus! Eller nej egentligen inte i så. Men i mammas lägenhet! JAG LÄNGTAR! Älskar dig hjärtat♥

♥I love Hellge!♥ /Din

What a wonderful day!

Todels!
Muttis here! :D Jag ska inleda mitt inlägg med att gratta min allra bästaste vän Linnea Berglund till att ha klarat fasA! Jag håller alla  tummar och tår för att du ska klara den idag med!!! :D

Nu sitter jag hemma hos A-K. Vi fick sluta tidigare idag för vi hade ingen projekt och företagandelektion, tack och lov! Vi gör ändå aldrig något då. Nu har hon köpt en ny klocka som de försöker bestämma sig var de ska hänga upp, och det var faktiskt svårt! Jag kunde inte bestämma mig :( Känner mig hyffsat pigg idag och jag har faktiskt haft en rolig dag i skolan! Alla är så störda. Filip tyckte att det såg ut som jag kom från Frankrike och sedan tyckte han jag hade fina täckbyxor. Som han också tog på sig, han ville kolla om de passade i längden.... ? Ja. Sedan har de allihop varit himla bråkiga hela dagen och slagits och petat och retats, förklaringen de hade till det var:
Vi har nyss kommit på att du är tjej, det är därför vi bråkas.
Tack? Haha. Fast jag hade tydligen "mer stake" än Robert för han hade plattat håret och målad naglarna igår, så nu behöver jag inte känna mig så ensam längre.

Nu ska jag kila iväg och vara lite social! Tror inte jag hinner skriva något mer eftersom jag ska iväg på träning vid 6. Sen blir det solning och buss hem 25 över9. Då ska jag ringa och plåga min babe! Och det sista jag ska göra innan sängen, är att packa allt! Mmh snart är det heeeelg♥♥











Puss på er!


/M

Det var på tiden!

Skrattar tårar åt ditt inlägg om ullsvin Mattis, men duvet ju hur det blir när man pluggar.
Speciellt när du är med vännen ♥




Sen är det glädjetårar också! Har nämligen just klarat FasA för första gången. Nog för att det bara var allmän tur och långt ifrån något annat så är jag nöjd. Nu kanske man äntligen tar sig över tröskeln? satsar på att klara den för 2a gången imorrn! så nu ut i stallet för att sen sätta mig framför tv:n och varför inte en skål popcorn ♣

Kram påer!
/L

Ullsvin?


Todels!
Haha! Någon sån har ni aldrig sett förr va?! Det är ett ullsvin, jag och mamma såg det på tv en helg och jag känner att det är min skyldighet att sprida detta vidare (genom våran mycket stora och populära blogg) att det finns ett sådant djur. Häften gris hälften får. Visst är det fantastiskt? Måste vara hur praktiskt som helst. Först får man ull så slipper man frysa sen får man skinka, haha ;D Mycket smart, om jag får säga det själv. Vi kanske ska köpa en ullsvinsgård stumpan? Tihi.

Idag är jag lite gladare än igår. Eller rättare sagt, jag har redan gått igenom min depparperiod som tydligen infinner sig vid 8tiden denna vecka. Så nu är jag en sångfågel istället, Oscar sitter på sitt rum och spelar en massa nice musik för mig så jag sjunger med, himla fint låter det :) Inte alltid rätt text men det är en annan femma.
Disturbed
Metallica
Slipknot
System of a down
Är det jag fått lyssna på hittills. Fula men bra. Slipnot är väl inte det bästa jag vet men Disturbed och Metallica, I like. Sen gillar jag "Our city", fireflies-låten! Så himla go.

För att hoppa till något helt annat så har jag nu tröjan och shalarna i säkert förvar i en påse i pappas rum. Det blev köp ändå så nu är man snart fattig igen, men det är det som sagt värt! Och sen har det varit så ruskigt kallt ute nu på senaste, när kommer värmen? Eller ja det vet jag att det ska vara varmare imorgon och till helgen. Men jag vill ha våår! Gif me. Och inte blev det någon Linne idag heller, hon var överhopad med pluggning vilket jag såg gick bra idag, grattis bästa vän! Men jag märker att det har tagit hårt på hjärncellerna, då du blir sugen på att ens sätta foten utanför dörrn i denna kyla :S

Imorgon ska jag till skolan (har skön sovmorgon!) och sedan blir det raka vägen till A-K. Förhoppningsvis äta och vistas där tills det är träning. Efter jag har kämpat mig genom den är min plan att åka och sola en stund, här är det uppiffning i högsta grad! Och jag kom alldeles precis på att jag måste ju faktiskt packa my bag också eftersom jag åker till mamma på fredag. Äntligen är veckan snart slut! Som jag har längtat! Har väntat på min älski i typ 2 månader nu så det är fan på tiden att det blir lördag snart♥






God natt!

/M

Bluest Eyes

Heeejhopp!

Lite musik och pluggandet gick såååå mycket bättre! På rekordtid dessutom. Nu ska jag bara plugga in det lite, så jag inte glömmer vad jag ska säga på redovisningen imorrn. Sen håller vi tummarna på det bästa. Kanske ska ta itu med lite engelska och körkortsteori nu när jag liks är igång?! motivationen kanske är påväg tillbaka trots allt. Just när man nått riktigt till botten.. Eller så är det värktabletten som börjat verka? x) men det spelar ingen roll, bara jag får det gjort.


 

Nu ska jag mig någon matbit, sen fortsatt pluggande.. Jagvet trist! men ack så skönt att somna med gott samvete ikväll. Blev ruskigt sugen på att ta en joggingtur dessutom. Varför vet jag inte, -20grader+förkylning INTE bra. Får nog skjuta på det en stund och ta en promenad istället.

Hejdå! och ha en fortsatt trevlig kväll.

/L

Ps. I love you, J!♥


Vill ha!


Själv tycker jag den var skitfin! :)

/L

Tisdag

Måste väl knåpa ihop ett inlägg endå.  
Skoldagen är snart över och nu sitter jag och räknar ner de sista minuterna tills bussen går. Samma buss som Mattis för en gång skull! Blir nog att stanna av där för att umgås en stund.♥ För att sedan promenera hem och ta itu med nästa läxhög. Favoritämnet, svenska!..men jag får se det från den ljusa sidan. Snart är det lov, en dag i taget! 

 
Ni får väl hålla tummarna
för ett roligare inlägg senare.
 
/L




 


God natt

Muttis here!
Idag kom Linne och hälsade på mig uppe på transport. Det var mycket trevligt! Vi åkte sedan till stan och gick där i evighetersevigheter fast det var roligt. Åt även middag på Waynes, blev varsin kycklingsallad och iste till det, melonsmak. Det var skitgott! Hittade även en tröja och två shalar som jag tänkte köpa men sen blev jag snål och kunde inte bestämma mig. Så jag la av dem till imorrn och bestämde mig nyss för att det får bli av ändå! Blir dyrt men det blir typ ändå värt det.

Haha tänkte ha tights till, istället för mjukisar/röda långkasch, så ni vet ;)

Har även pratat jättemycket med älskling i telefon, det har gjort min kväll totily great♥ Fast jag

vill prata meeer. Men jag tror jag blev jobbig, haha (a)













Nu blir det god natt för min del, är skittrött.

/M

Hästkrokens Myra

Sablarns BUShäst!!



Rymde i fredags..
Rymde i lördags.. 2 gånger
Rymde idag..
Tog sig ur boxen och levde rövare i hela stallet. KAOS!

Ja vad gör man?

/L





Hello and good night

Hej!
Åh, måndagar, vad ska man säga? Har fruktansvärt ont i hela kroppen och är heelthelt knäckt, hjärnan har varit som sirap idag vilket resulterade i att mitt "uppdrag" idag på skolan (att ställa 25 olika stora pallar i samma höjd och i lika många rader med en truck) totalt misslyckades. Jag lever som i en bubbla, hör ingenting och pratar förmodligen supertyst eftersom jag inte hör något, för alla har sagt -va? (a) Haha, ja en typsik måndag! Bestämde mig för att hoppa över träningen idag eftersom jag inte känner mig riktigt kry men jag ska göra ett försök imorgon. Tänkte åka dit och testa och funkar det inte får jag ta 10 i 7bussen hem.

Idag åkte jag iallafall och solade lite efter skolan, det var skönt nu då det är så kallt ute! Däremot blev det inget resultat, är lika blek än x) Har även lekt städtant idag. Har städat nedervåningen och tvättat, eftersom Sofia kommer snart♥. Självklart ville inte dammsugaren vara med på mitt lag så den startade inte överhuvudtaget, så det blev sopkvasten som fick sättas i arbete. Har äntligen röjt i mitt rum också! Herrejistanes det har sett ut som andra världskriget där inne. Så nu känns det bra.

Jag känner mig inte alls speciellt positiv just nu som ni kanske märker, men jag längtar så enormt till lördag så jag klamrar mig fast vid det! Bara 4 dagar kvar nu! Egentligen 5 men man får säga 4 nu, faktiskt. Då kommer allting bli så bra så bra så tills dess, är det bara att härda! Nu har jag planerat att göra mig klar för sängen, koka te och lägga mig framför en film. Vilken vet jag inte än men nåt blir det åtminstonde, orkar snart inte stå upprätt längre.
Imorrn blir det staan med linne och sen träning (kanske), sen sängen. Bara att hålla tummarna att veckan svischar sig fram! Får be om ursäkt för detta otroligt opositiva inlägg men det är en sån dag, ni får ignorera mig (a)

Har beställt ett linne, vad tycks?(A)


Puss å kram å, nyp i stjärten ;) Haha nej usch. Jag hatar verkligen det där uttrycket, det går bara inte. God natt!

/M

And I found this boy!


Jag saknar dig redan.♥
Du gör mig lycklig!

/L



Between the lines

Hihi vilken osis!
Pappa kom just och berättade att han träffat Nassim al fakir på Malmia idag. Han trodde ju det var Salem och skulle vara snäll och ta hans autograf. " men dom är ju så gräsligt lika!";) så vad säger man, det är tanken som räknas!




/L

Måndag

Salut!?

Dagen har flytit på bra, trots måndag! Vi har ju rätt kul på omvårdnadslektionerna trots allt. Dagens uppdrag var att kolla hur handikapp-anpassat det är i skolan. Det slutade med rullstolsrace. Sen blev vi ju bara tvunga att kolla hur det gick att ta sig ner för trapporna.. baklänges!;)

Eftersom lärarn på sista lektionen var borta av någon anledning så lyckades jag hinna med 14.10 bussen hem, yey! Lyckan höll inte i sig så länge dock. Utan nu väntar skolböckerna och en helkväll med plugg. Vi får se vars det slutar och som ni kanske vet så har ju körkortsboken legat och samlat damm nog länge!

Tisdag: Ergonomiprov
Onsdag: Muntlig redovisning, omv
Torsdag: Muntlig redovisning, svenska
Fredag: Engelskaprov
Hoppas på en grymt bra
helg efter allt dethär!

/L

Krickelin?

Todels!
Jasi då var det kvällum nu då. Har käkat tacos med pappa, A-K, Emma och Oscar, sjukt gott! Kyckling och tacos kan man inte lessna på ;) Mums. Vi satt sen och löste korsord (...?!) och A-K kom fram till att hon ville byta namn till Krockelin eller krickelin, haha ja det skulle ju vara något. "Hej jag heter A-K Krickelin" "jaha vars är du ifrån?" lixom. Ja men det blir nog bra ;)

Nu sa jag springa iväg och duscha oh sen se Heston som börjar om 10 min, GLÖM EJ ATT SE DET ALLIHOP! På 8:an! :)

Kram!

/M

Pysen (:

Där har du Pysen Loella ;)


L. Berglund


Jag måste bara säga att det var superkul att du bestämde dig för att stanna kvar hela dagen igår, det var skitsnäll! Det var superkul, hoppas du vill följa någon mer gång! :) Och det kändes riktigt bra att se melodifestivalen, äta, sova över och skratta åt saker som inte ens är roliga egentligen, som förr i tiden! Vi måste göra mer sånt (a) Jag tycker att du varit lite överambitiös som varit ute och kört i denna kyla men jag hoppas du får en bra kväll nu! Jimmy jag litar på att du fixar det (: Och tänk inte för mycket på allt som måste göras, det är viktigare att du gör saker du mår bra av, så får vissa saker gå som de går :) Kram bästa vän!

Söndag


God förmiddag!
Åh herregud säger jag bara. Jag känner mig som tant Agda som har blivit överkörd av en ångvält ungefär 16 gånger :( Shit helt mörbultad. Men jag har bestämt mig för att detta ska bli en chilledillig söndag så jag tog ut hästarna imorse då Linnes snälla mamma skjutsade hem mig (Tack!) och sen gick jag in och la mig igen. Sov till 11 och några minuter senare ringde min babe♥ Alltså puss på det säger jag ju bara! Seriöst så himla underbar människa! Vi pratade rätt länge och sen kollade jag bloggen och såg det jättemegafinasupersöta inlägget hon skrivit så jag blev då alldeles glad och jag längtar ihjäl mig till på lördag! Det är lätt värt att stiga upp så tidigt på en lördagmorgon faktiskt (a) Jag älskar dig gullan du är mitt allt♥

Nu har Loella varit här och jag har visat stallrutinerna, hon hjälpte mig även att mocka. Så nu får det vara nog eftersom jag inte tänker göra några jobbiga saker idag, bara vila så jag hinner bli frisk innan lördag! Vill ju inte hålla på att nysa och sånt på Hellge (a) Vi ska även ut då på krogen, jag, Sofia, Linne, Fredde och Alicia, det kommer bli så kul! Åh hoppas veckan går fort så det snart är helg!

Nu ska jag gå ner och koka lite kaffe och försöka få upp värmen. 12 grader inomhus är inte varmt. Men man får se det positivt, det blåser ju iallafall inte ;) HAHAHA på tal om kyla så måste jag bara säga, haha!!! Att linnes tempusmadrass som hade legat i hennes kalla garderob hade frusit igår så vi fick stå på den så den blev rak igen, haha! x) Förhoppningsvis kommer familjen Lestander och pappa snart så då får jag lite sällskap (a) Men den här dagen har bara rusat iväg, har den inte?

Jag vill avsluta med att rikta en massa kärlek och glädje till min Hellge för att du gör mig så glad älsk. Söndagar brukar suga men du har verkligen gjort denna riktigt riktigt bra, jag mår bäst med dig, puss♥

Med det säger jag adjö! Ni får ha det så bra alla!

/M

Kyyyla.

Gäsp..!
Ännu en söndag.. men gårdagen var fantastisk ♥

Så fruktansvärt trött man kan vara. och kroppen värker!.. vaknade kvart i 8 idag av att Mattis skulle hem och sen dess har jag då varit i stallet. Fanns rätt mycket och göra nu när man har ett par rymmare att ta hand om. Sånt som händer, men det gör inte vintern någe roligare direkt. Gemig sommar!
Insåg att det var en hel vecka sen jag senast körde Myra, så vi trotsade kylan och tog oss ut! Utstyrseln ska vi inte tala om däremot;) En pigg häst med sprillans nya broddar. Inte att leka med! men efter lite motionskörning i trav så blev hon rätt medgörlig.

Nu har jag just tagit mej ur duschen och landat i fåtöljen. Ska snart göra mig klar och packa ihop lite saker innan det blir middag för klockan 17 tar jag bussen till stan ♥ svenskan får vänta och ergonomin ska jag ta itu med imorrn..

Bye!
/Linnea

..och tack för smset Mattis det värmde ♥
du har helt rätt, jag lovar att skärpa mig.



------------------------------------



Klädbibliotek


Hihi vilken rolig idé!

M<3

Denna dagen börja sådär, blev dålig men slutade bra. Matilda är orsaken till att den slutade bra<3 Och på fredag åker jag till henne och anländer tidigt lördag morgon, blir roligt för henne att gå upp tidigt en lördag... Och grattis för att du vann din match mot en liten klump som vägde 16kg mer, som jag fick beskrivningen på... Ska försöka sova nu, så tiden går fortare emot nästa helg ;) Poss<3





Hoppas det inte gjorde något att jag smög in ett inlägg / S


Good Night

God natt.
Nu  blir det natti natti för mig och Linne. Vi har pratat med våra trolovade och haft en lång dag båda två, så inatt kommer vi sussa som små prinsessor ;) Imorgon blir det däremot upp tidigt och jag ska åka hem med Linnes mamma som ska och jobba. Vid åtta. men jag tror jag lägger mig igen efter det (a) så nu ska vi lägga oss och säkert prata en stund =)

Natti natti!

/M

Lööööördah!

Tillbaka!..
Typ efter ett flertal timmar i Eddahallens källare, men ack så spännande det var! :) det blev inte riktigt som planerat och Mattis motståndare blev struken. Så jag höll alla tummar på att Mattis skulle överleva den tuffa matchen mot en som var 16kg tyngre. Men motståndarn var så himla klumpig och Mattis gjorde en Supermatch! Grattis till vinsten Bästevän! ♥ nu får du snart dras med mej på varje match, jag har som kommit in i boxningskretsarna nu;)



Nu har vi nyss ätit en sen middag och snart nalkas det efterrätt och melodifestivalen! jag tycker vi (eller mattis iaf..) har gjort rätt för en riktig slappar kväll!

Alcazar - Headlines
Darin - You´re Out Of My Life
Crucified Barbara - Heaven or hell
Elin Lanto - Doctor Doctor
Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek
Getty Domain - Yeba
Johannes Bah Kuhnke - tonight
Timotej - Kom

Vem hejar ni på ikväll?


Många kramar

/L

Matilda Hedenström


Idag blir det att se Mattis boxas ;)

Diggar bilden! och grattis till första sidan ♥


GBK

Peppapeppapeppa!
Vaknade klockan 09.30 av att väckarklockan ringde. Vaknade då, för typ 7e gången. Solen lyste in genom fönstret och jag hörde A-K säga till Arvid att det är 27 grader kallt ute. En riktig norrlandsvinterdag ;) Stiger upp och sätter mig vid bordet. Snoret rinner och halsen kärvar, så mysigt så mysigt, kan ju inte bli bättre tänker man. Men jo, visst kan det de? Pappa slår upp tidningen och vad ser man där om inte en så fruktansvärt vacker bild. Tack norran, verkligen jättetack.

Haha men för det behöver ni inte tro att jag tjurar ihop! Ohnej jag bestämde mig för att det är bara att skratta. Istället för att gråta x) Så jag fikade och gjorde mig klar. Vid 10 i 11 började jag promenixa mot Eddahallen. Kom in i boxningslokalen och det hade redan kommit många GBK:are och även några andra (vet ej varifrån). Vägde in mig och kollade in matchlistan. Skulle möta en tjej från Finland, gå 12:e matchen (tack och lov!). Har bara mött Umetjejer förut så detta ska bli spännande! Haha och som Bengt sa, "du har ju aldrig förlorat mot någon finne förut så vi har ju bra utsikt ;)" Haha nej Bengt, det är svårt att ha förlorat om man aldrig mött nån förut x). Det kommer bli fett jobbigt men jag ser fram emot det ändå!

Blir att hjälpa till med matcherna till ungefär halv 6, sen ska vi ta bort allt vi drog fram igår (stolar, bord mm.) sen får vi åka hem. Kommer bli en lång dag så man kommer nog sova gott inatt! Hoppas även att man kanske kan umgås en stund med Linne sen ikväll! Åh herregud jag har typ nyst 9000 gånger sen jag vaknade. Har aldrig varit med om dess like! Ja hur som helst, nu ska jag kila iväg. Vi kanske syns sen ;)


Puss å kram!

/M

Sammanfattning av vecka 7

God kväll!

Jag måste be om ursäkt för jag har varit så fruktansvärt dålig på uppdateringen! Men denna vecka har varit fullsmockad. Och än är den inte över. Och jag ska börja med att säga..


GRATTIS I EFTERSKOTT LINNE! Jag hoppas du hade en helt fantastiskt underbar och perfekt födelsedag! Trots allt pluggande :/ men du verkade ha fått finfina saker och jag ska ta och hitta på något jag med! Jag ska se till att du får en liten efterskottsfödelsedagskalas sen också :D Tusen kramar på dig bästaste bästa vän!

Några andra saker jag gjort i veckan är att klara uppkörningen men det vet ni ju redan. Har tränat som ena tok, varit förbi Linne och försökt hjälpa henne med sin svenskauppgift (vilket gick åt skogen. Båda var deprimerade till tusen och kom in på annat hela tiden) och blivit förkyld. Idag hade jag bara engelska nationella och sen åkte jag och Tuttis till stan. Vi for till VV och tog kort till körkort/traktorkort och sedan väntade vi utanför hm. Vi behövde inte vänta länge så kom Linne och Julia så pratade vi en stund sedan gick Julia till busstation, jag och Linne till Lilla Marie och Tuttis gick hem. Vi fikade latte, negerboll och mormosaft. Mycket gott! Och tyvärr dyrt. Men det var det värt.

Försökte hitta lite kläder på stan då Linne åkt med 10över 2bussen men det enda jag hittade fanns inte i min storlek, typiskt. Så pappa, A-K och Emma kom och hämtade mig så åkte vi hem till A-K. Vi åt megagod mat och sen gick jag iväg till Edda, vi ställde iordning för matcherna imorgon. Inte så superkul med det är alltid trevligt med allt socialt folk! Nu sitter jag här och bara döpratar egentligen så jag ska gå och se film med de andra. Blev ändrade planer tydligen...





Imorrn blir det boxning heela dagen. Kul men jobbigt. 30 matcher och det håller på från 11 till halv 6, kul om man får gå typ sista matchen? Peppar iallafall som tusan! Kommer boxare från Sverige, Finland och Norge, blir riktigt nice :) Så nu ska jag vila upp mig!





God natt!


/M

Godmorgon!

Hann inte skriva så mycket om gårdagen.
Men det blev såklart kalas för hela slanten och lite presenter förstås!  Tackar&bockar;)

+ Tavla, Lisa&Johan
+ Teleobjektiv, Mamma&pappa
+ Örhängen, Jimmy
+ Halsband, Jimmy
+ Paket från Bodyshop, Jimmy
+
En röd ros ♥, Jimmy
+ Stickade sockar, Farmor&farfar
+ Pengar 



Nu har jag just kommit tillbaka från körlektionen jag haft nu på morron. Det gick INTE bra! trots att magnus tyckte det så kändes gjorde jag typ alla fel. Jag var nog lite trött trots allt och tankarna snurrade kring provet som jag inte kan! 30 min kvar och det vägrar fastna nåt i mitt huvud, känns inte lovande!

Det får gå som det går helt enkelt. Ikväll kommer ju trots allt Mattis, så går det dåligt får jag väl söka tröst hos henne;) Det blir nog en lugn kväll. UTAN plugg!

/L

18års dagen den 18 februari


Då var den stora dagen här. Dagen man fyller 18år och det känns grymt kul! Känner på mig att   det här året kommer bli super!  ;D Sen vill jag även passa på att TACKA för alla fina gratulationer och kramar som jag fått. Sen såklart TACK till VOC2B för den underbart vackra sången, det värmde verkligen.. ;)




Tack för att ni finns ♥
/L




GRATTISLINNEABERGLUND!

Ha en underbar dag älskling! :)

// din Jimmy


Onsdag

tjoho.

Nu är jag hos Linnepinne och vi har precis gjort klart hennes svenskauppgift! Dessvärre var jag inte till någon större hjälp för jag kom bara in på andra saker :( Däremot var vi typ lika negativa idag, denna vecka har inte vare rolig alls! Usch, tur att den snart är slut. Och inte har jag fått prata något mycket med Hellge heller, sug. Men hon ringde för ett tag sen och har lovat att jag ska få ringa sen så jag hoppas hon håller det!  Nu ska vi dricka te och sen ska jag gå hem.

Good night everybody!

/M

Min svenska är kass..

♦Gomiddag!

Nu har man äntligen fått sig lite mat i magen. Så dags att ta itu med svenskan! depp.. Fast Mattis ringde och sa att hon skulle kika förbi en sväng. Känns skönt att ses, det börjar vara ett tag sen sist ♥

Annars har det inte hänt så hemskt mycket, eller jo vi slapp NK:n och fick gå på Frigg's cabarré istället. Inte helt fel! Sen har jag ju klippt mej också. Ny frilla nya möjligheter eller vad säger man.. Fast det blev inte så stor förändring, mest för min egen del. Själv är jag rätt nöjd och det är väl huvudsaken.. eller? ;)

Du är bäst!♥

/L

God morgon

God morgon god morgon!

Jag ska bara önska alla en bra dag tänkte jag, såhär på morgonkvisten! :)





/M

Driving licens!

TACK TACK TACK TACK TACK!

Tusen tack Linne och Elin och Nea för det megasnälla inlägget och kommentaren! Och JA det är så underbart skönt! Var helt övertygad om att jag inte skulle klara det men det gick faktiskt! :D Bilen är starkt på gång så då jag kommer hem från Sofia ska jag absolut skjutsa dig i rejsersabbe Linne :D Fast du har ju också snart körkortet, det kommer gå fort!


Denna tisdag blev nog en av de bättre tisdagarna nånsin! Det var något nervit då vi hade kommit tillbaka till skolan och han bara satt där och skrev i det där pappret fast sen sa han att jag kunde äta som vanligt och man b lev inge lite glad! Fast ja det kanske jag måste berätta också. Jag sa innan vi kom tillbaka att det var iallafall god mat idag så man kunde ju iallafall tröstäta om det gick dåligt. (a) 


Nu ska jag återgå till att sätta mig i det lilla klassrummet och prata med Marcus och Bäver och låtsas att jag gör något. Sedan blir det stan med Kajsa och sen träning. Efter träningen bär det av till Linne en stund, fatta vilken skojig tisdag! Hoppas ni har det lika bra som jag, kram!

/M


Grattis Bästevän!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS OCH GRATTIS!

Eftersom Mattis är allt för upptagen med att fira så jag tänkte berätta den glada nyheten för er! Hon har nämligen tagit KÖRKORTET! :D Jag visste väl att du skulle fixa det! Nu får du fira med semlor!

är så glad för din skull!! och lite avundsjuk förstås (A) ditt lidande är över och mitt har bara börjat;) Nu väntar vi bara på att bilen ska bli klar. Sen får du allt ställa upp och skjutsa!



/L


!!!

HEJ!

Sitter på skolan nu och är nervös gånger 1000000! Jag har haft data nu, vilket betyder att man gör faser. Jag har klarat bilteorin så jag är nu på lastbil, klarade en fas igår och två idag. Och det gör att jag ska skriva upp mig på slutprovet för lastbil nu! :) Orsaken till att jag är nervös då. Om 45 minuter har jag uppkörning och jag är räddare än räddast för jag vill verkligen klara det nu så man får körkortet innan lovet men jag är säämst på att köra i stan! IH. Men vi får se hur det går. Får berätta hur det går för er sen ;) Nu måste jag kila.

 

Puss å kram!

/M


underbart...

Äntligen! Nu är den där läxan äntligen ur vägen!
Suttit i 2 timmar och tragglat på dom där citaten.
Nu får det vara nog och har jag lärt mig nåt.. nej inte ett skit?!

Bäst att jag skyndar mig ut i stallet nu och gör klart för kvällen. Förhoppningsvis kan tre vänliga mular få mig på bättre humör. Sen ska jag plocka upp telefonen för att ringa till Mattis. Den stackarn ska få höra mitt gnäll som snart tar kål på både mej och resten av huset;)


Sen väntar en två sidors svenskauppsats också, great!



/L

1234567...

Tjenaretjenare!


Hoppas alla hade en mysig alla ♥-dag igår. Det hade iaf jag.<3 Trots att filmen var grymt dålig, men ;) "Wolfman" inget att rekommendera..

Nu är det iaf måndag och som vanligt så har helgen bara flygit förbi, så nu känns det sådär fruktansvärt långt till nästa. Dessutom så räcker inte skolan till för allt arbete. Nu har dom lyckats lägga allting på samma vecka och läxor är de sista jag vill syssla med just nu :( Jag vill ut och promenera, umgås med jimmy&vänner, rida i djupsnö, åka till grusgropen eller varför inte tidigarelägga sportlovet? Ja, det finns mycket man skulle kunna göra istället för läxor.

Sitter och försöker skriva ner några citat iaf, 4 st kvar. Sen ska jag skriva mina egna åsikter om dom. Hur lätt är de när huvudet är tomt på ideér!? dessutom doftar det god mat ifrån köket vilket inte gör saken lättare, jag är hungrig! Fokus!

/L




Nedräkning

Todels!



Idag har jag haft kartkunskap. Vilket innebär att jag har suttit med en sketen kartbok sen sen klockan halv 9 imorse. Jag har även klarat en till fas på lastbilsteorin, så jag har bara två faser till på det innan det är slutprov. Det känns härligt. Det har ändå varit ganska chill men fruktansvärt uttråkande. Känns mycket trist också att sitta inne framför en dator i detta strålande väder! Fy tusan. Men nu är det inte länge kvar tills vi slutar, dagen räcker till tio i 4 sedan bär det av. Tack och lov att det är ljust ute länge nu!

Då vi slutar kommer papi och hämtar mig här på skolan så åker vi vidare till A-K. Där hade jag tänkt vara tills träningen börjar, äta och plugga blir det nog. Känner mig däremot oroväckande opeppad på att träna, för jag är så himla trött. Längtar så mycket till lovet så ni anar inte. Och allra mest till vecka 9. Då kommer ju Hellge och då blir allting bäst i helahela världen. Faktiskt!

Nu ska jag ta rast.
Ha en bra måndag!

/M


God natt

Nu blir det god natt för mattis. Åkte hem med 3bussen från Umeå förut, fast jag åkte direkt till stan (Skellefteå alltså) och mötte pappa på busstationen. Fast Linne hoppade på i Bureå så fick jag sällskap sista biten till stan, det var trevligt! Dåvi kom fram gick hon vidare till Jimmy och jag och pappa övningskörde runtrunt i stan. Det gick ganska bra ändå, okej iallafall. Sen körde jag hem så gick jag direkt över till Annelie och klippte mig, skönt! Vi tog in hästarna och så gjorde jag mig lite kvällsfika/middag. I samma veva ringde älsklingen och vi hade ett mysigt samtal, det gjorde mig glad♥ Måste bara berätta också att innan jag åkte från mamma fick vi en stor alla hjärtansdag kaka som hon hade bakat som var supergod och jättefin! Lägger ut en bild sen! Nu sitter jag här med tandborsten i mun och måste sluta för jag tänker spotta.

Kommer bli mycket boxning i veckan. Träning må-ti-to och "iordningställning av lokal" på fredag, sedan match hela lördagen. Men det kan nog bli trevligt! Peppa. Nu måste jag verkligen spotta!

Hoppas alla har haft en trevlig alla hjärtans dag! (speciellt min älskling då såklart (a)♥)

God natt!

/M

Alla hjärtans dag, 14/2 -10

God förmiddag alla glada!

Idag är det söndag. Alla hjärtans dag, så nu hoppas jag alla tar vara på varann! Jag och mamma har varit ute och promenerat i solen i ungefär en timme. Med hunden så klart. Det var väldigt skönt, och jag har tänkt väldigt mycket på min älskling också. Och eftersom det är alla hjärtans dag idag, och jag inte kan umgås med denna underbara människa så ska jag ägna dig detta inlägg gullan.

S
En vacker dag för 1år, 7månader och en dag sedan, satt jag i en bil. En svart gammal saab faktiskt. Med min pappa. Det spöregnade så man såg knappt vägen och vi blev nästan osäkra på om vi skulle överleva natten. Vi hade precis lämnat Umeå, åkt i kanske två timmar. Resan skulle gå söderut, närmare 80 mil söderut. Förväntningarna var på topp och även nervositeten. Och när jag blir nervös, har jag lite svårt att vara tyst. Jag pratade hela vägen och sov kanske en kvart. På en sisådär 13 timmar ungefär, för ungefär så lång tid tog det att köra 80 mil. Eller om jag ska vara ärlig, så bestämde vi oss för att köra inlandet. För det är så tråkigt att åka efter e4an hela vägen. Men det var inte så smart för det blev en jätteomväg så vi körde nog närmare 90-100 mil. Det är ganska långt faktiskt och man hann börja fundera lite. För detta visste jag skulle bli avgörande, antingen skulle det bli bra eller så blir det dåligt. Antingen skulle det bli vi eller så skulle det bli slut. Och jag ville ju att det skulle funka. Jag ville det så mycket. Många gånger ställs man mellan olika val i livet, och ibland, har man absolut ingen aning om vad man ska välja. Men man måste. Så man chansar på ett av dem, och allra oftast blir det fel. För mig iallafall. Och det kan leda till besvikelse och att man får anpassa sig efter det. Skulle detta bli ett sånt? Ett val som blev helt fel? Det är sådant som jag satt och tänkte på då vi parkerade den svarta saaben utanför en fin enplansvilla klockan 7 på morgonen, 80 mil hemifrån. Så nervös att man knappt fick nån luft.

Pappa var väldigt trött och drog en filt över sig, tyckte vi skulle sova tills 9. Vi behövde ju inte väcka dem nu lixom. Men som sagt, jag var nervös till 1000% och jag satt och vred mig, sjöng, visslade och höll på. Tills pappa irriterat startade bilen och vi åkte till närmaste mack. Det första vi fick se var en traktor som stod och tankade (HAHA!) och en gammal surtant som låste upp macken. Vi gick in och jag lånade nyckeln till toan samtidigt som pappa köpte kaffe av den deprimerade stackars kassörskan. Kaffet var det äckligaste vi nånsin druckit så vi tog en svängom i samhället och sedan tillbaka till huset. Vi stod där till 9. Då ringde jag och väckte mig älskling som säkert låg och sussade väldigt sött. Nervositeten som faktiskt hade lagt sig kom tillbaka och placerade sig med en duns i hela kroppen.

Det tog bara några minuter sen kom hon ut med världens morgonfrilla och kisade i solen. Hur fin som helst. Och direkt jag såg henne kände jag, på en gång, att detta var såsåsåså rätt. Vi följde henne till dörren och hon gick in och, började borsta tänderna...? Ja det gjorde hon faktiskt. Så vi pratade med hennes far i dörren ett tag, sen begav sig pappa mot sthlm och jag gick in. Vi satt i hennes säng och pratade lite, fast jag var så nervös att jag helt torr i munnen så jag kunde typ inte prata x) Men tillslut fick jag vatten och så satt vi igång en film. Från början vågade vi knappt kolla på varann men då vi väl fått igång filmen så släppte det lixom. Och man kunde vara sig själv, helt och hållet.

Med detta  vill jag egentligen bara säga. Att jag är så fruktansvärt glad, att jag åkte 80 mil söder ut, för 1år, 7månader och 1dag sedan. Det har varit det bästa val jag någonsin har gjort i hela mitt liv, och förmodligen det bästa jag nånsin kommer göra. Jag kan vara mig själv till 100% med dig älskling och du har gett mig så mycket glädje och hjälp. Det räcker med att du ringer eller skickar ett sms och säger en snäll mening och jag kan vara glad resten av dagen. Jag vet att du tar hand om mig om jag är sjuk eller mår dåligt och jag kan prata om allt med dig, det betyder så mycket. Många gånger har jag tänkt på vilken tur jag har som får ha dig. Du har gett mig så mycket glädje i flera år nu darling, jag hoppas det alltid kommer vara vi. Du är min ängel och du är det finaste jag har♥

Till dig S

/Matilda Hedenström

Minnen!

 

Ettan, det var härliga tider det x)


M


Bäst

Hemkomst =)

Tjo!

Nu har vi kommit hem från storstan. Det var huur mycket folk som helst där idag! Och jag brukar alltid få panikångest då det är så mycket folk så slutar det med att jag är på skitdåligt humör och så får man åka hem. Men idag gick det galant! Tror mamma var lite imponerad ;) Om inte annat så var jag det !

Det blev en massa springande och inte så mycket shoppande. Jag hittade ett vitt linne på Gina, ett vanligt vitt bara. Och en fondation och en eyeliner på Kicks, det kändes väldigt bra att äntligen ha fått fingrarna ur och köpt det =) Kan även avslöja att jag var in på en blomsteraffär och tänkte skicka blomsterbud till Sofia. Tre rosor och ett kort, men de leverera inte på söndagar såklart så det blev inge av :( Vilket betyder att jag får ta och köpa något fint istället, så får hon det då hon kommer :)♥ Hittade inte heller något åt Linne men jag har en plan. Jag ska dra med mig henne på stan så ska hon få peka på en massa saker hon vill ha så köper jag något av det sen ;) Så ska hon även få hjälpa mig hitta någon ny utstyrsel till nästnästa lördag, då jag och hon och Sofia och Fredde ska ut! Peppa! Åh fast allra mest peppar jag att min gullis kommer då<3<3<3<3<3<3<3<3 åh älska!

Sitter just nu och dricker latte och äter frökuse och päron så jag överlever till maten. Tacopaj, mums! Har även planerat in att ta mig ett varmt mysigt bad och tigga till mig lite massage av mamma. Efter allt de där blir det film, "häxprocessen".




Nu vill mamma ha datorn så jag får avrunda!

Todels!

/

Lördagsmys!

Hejsan!

Det blir bara ett litet snabbisinlägg just för tillfället. Vaknade kvart i 10 imorse av min kära mor som kom och väckte mig. Hade lovat att göra smoothie åt henne och Erik till frukost, därav anledningen till att hon väckte mig. De började vara hungriga x) Så jag fick mig upp, överraskande lätt. Gjorde tre smoothisar av banan, hallon och bollnäsfil med vaniljsmak. Det blev populärt, det är alltid kul! Sedan tog jag och mamsen oss i kragen, packade in hunden i bilen och åkte till Nydala. Så promenerade vi runt sjön, en mil. I solen. Det var härligt men efter kanske en sisådär 7 km var jag rätt less x) Vi kom hem vid halv 12-12 så tränade jag lite rumpa och mage ;) Nu har vi precis ätit havegrynsgröt med banan i och en kopp kaffe. Mycket gott!

Planen är att jag ska skynda mig egentligen, in i duschen och sen ska vi åka till stan. Försöka hitta en present åt Linne (!), en leopardtröja, möjligen ett vitt linne och en eyeliner. + alla hjärtansdagpresenten! Hm. Mycket att komma ihåg. Vi ska även åka och hyra film som vi ska se ikväll! Och någon gång under kvällen finns det risk för storbak. Sen som en liten parantes här måste jag bara klämma in att jag har ju en alldeles utomordentligt duktig allt i allo som jag är tillsammans med som håller på att fixa i sitt rum helahela tiden, jag tänkte bara hälsa att du är mycket duktig stumpi!♥ Men jag skriver mer i eftermiddag, för nu måste jag faktiskt kila!

Ha det så bra med er allihopa!


/M

Lördag 08.15

Godmorgon!

Åka upp till travet en lördagmorgon för teori? Glädjen riktigt sprider sig i kroppen eller hur... ;) Förhoppningsvis tar det inte någon längre stund. Positiva tankar!
och ikväll taggar vi fest, Alicia som fyllt 18år och allt.


Godnatt?

/L

Trötthet

Puh!
Då har man varit ute på ridtur också! 1 hel timme och barbacka dessutom;) så jag förväntar mig lite härlig träningsvärk imorrn. Nu fattas bara lite streching och styrka. Passar på att se "Lets dance" medans och förhoppningsvis blir det lite popcorn sen. Det är ju trots allt Fredag!!




Ha en fortsatt trevlig
kväll allesammans!
/L



mums!






Nu har det slinkit ner lite glass och mamma har stått och gjort semlor som jag antagligen kommer käka ur inom en snar framtid också. Himlar så gott! Och de är faktiskt nyttigare, ingen grädde och mindre socker/smör osv så det blir spännande att se om de smakar likadant ändå (a) Självklart är det något annat på dem men jag minns inte vad det hette. Och det är ju ändå fredag, då måste man skämma bort sig lite :) Mycket trevligt att så många har avslöjat sig nu!!

Nu blir det lite tv med mamma och Erik i väntan på att (världens segaste) Sofia ska bli klar nån himla gång i år så hon kan komma till datorn :)
Pusshej leverpastej!

/M

Friday :D !!!!! (lycka)

HEJHEJ!
Snygg bild va? Haha :D Eller.... Nu är det änteligen fredag! Hej och välkommen oh du sköna helg, du är mycket efterlängtad. Jag fick mig inte heller någon sovmorgon idag, vi hade nationella i engelska, skriftliga. Skrev pyttelite och blev klar ganska fort, det var rätt nice. Sen hade vi två lektioner till och lunch, så jag satte mig på 12bussen hem. Sen fick jag i princip bara in och hämtade grejerna och sen ut igen till bussen mot Umeå. Var framme vid 3 så jag promenixade hem. Ganska uppfriskande, men kallt! Är det bara jag som tycker att det är lite väl kallt ute?

Nu har jag och mamsen varit ute med Pysen, fortfarande kallt men med en rask takt så fick man ändå upp värmen hyffsat fort ;) Nu är det bara att vänta på mat, tikka masala, som mamma faktiskt har börjat med. Sitter och lyssnar på den "stackars" hunden som ligger och gråter för att katten får vara i köket och inte han, då det hackas kycklig. Jag nackar han snart, kan jag ju säga. Hello PMS! Ikväll har jag planerat in att ha lite fredagsmys med min Sofia det ska bli sååå mysepysigt♥ Och på söndag är det alla ♥ans dag, har ni planerat något gossigt? :) Jag har iallafall en liten idé, men det kan jag inte berätta just nu eftersom det är hemligt för en viss person ;) Får bara hoppas att det går vägen!

Jag måste bara få fråga, jag söker någon fin tunika eller längre tröja/linne, leopardmönstrad, men jag hittar aldrig någon, är det nån som vet vars man skulle kunna hitta en? (a) Och nu har vi iallafall fått reda på en som läser! Fast det visste jag redan, men tack ändå, nu är det bara ni, resten, som behöver avslöja er :] Imorgon ska jag göra en massa saker faktiskt som jag vill berätta om men det får ni höra imorgon. För skriver jag nu så har jag ju inget att berätta imorgon!

Och nu har jag faktiskt börjat ha nedräkning för om 15 dagar kommer min älskling hit. Babe jag har seriöst aldrig längtat såhär mycket efter dig jag kan typ inte sluta tänka på det, så jag hoppas det går fort nu! Det måste det göra. Snart får vi vara pussunge♥

Pusshej med er!

/M

Nyfiken!

Nu kan vi inte hålla oss längre. Vilka är det som läser egentligen? och varför?
Snälla lämna en kommentar och skriv vem ni är.

och Sofia dethär gäller även dej.. ;)



/Hurtbullar;)

Dagens update.

GODDAGENS! I väntan på MAT så tänkte jag uppdatera lite...

Vi börjar med gårdagen (torsdag).
Ingen sovmorgon utan klockan 06.10 gick bilen mot Luleå. Sen sov jag som en stock tills vi var framme vid djursjukhuset i gammelstad. Där Luna fick träffa sjukgymnasten. Luna drog upp läppen och var inte alls på humör för undersökning, men efter lite godis så gick allt som smort;) Sen fick Luna prova på bassängen!
Vi fick bara glada nyheter och allt såg väldigt lovande ut. Så om allt går som planerat är hon tillbaka i älgskogen till hösten! En lättad suck ♥



Idag

Tillbringade natten hos Jimmy, älskardig! Dessutom skönt med lite sovmorgon ♥
Skolan började med engelskalektion och vi såg klart filmen "Stolthet&fördom" en riktig mjukstart. Följande lektioner har jag väl inte så mycket att säga om, förutom att nästa vecka kommer bli förjävligt jobbig!

Hursomhelst. Lidandet tog slut 12.50 så jag, Elin och Mörten följdes till stan. Blev ju tvungen att hitta nåt flaschit till morgondagens partajj;) och kom hem med en påse från "H&M" och en från "Ur&penn". Svart tunika, Leggins och ett par örhängen, allt detta för endast 200:-. Härligheter!



Nu ska jag slänga ihop en sallad &
sen börjar det närma sig middag.

Kanske hinner jag ut med Myra
en sväng ikväll också?


Adjökens!
/L

Tjoho!

Todels =)

Sitter på skolan nu, vi har projekt och företagande. Det är INTE kul. Då det är klart, 20 i 4 slutar vi. Då väntar Tuttis så vi ska ta och åka hem. Hon har fått vänta sen halv två x) Haha sen åker vi hem med kvart över 4bussen och så msåte vi åka tillbaka till stan med 10 över 5bussen så det blir ju inte så lång stund. Men det är trevligt ändå! hon skulle egentligen sova över ikväll efter träningen men det blev inget, hon skulle vara med Robert sen.

Så jag har att vänta att vara med Tuttis och träna ikväll, sen blir det nog sängen fortare än kvickt! trött som bara den. I helgen blir det att åka till mamma! Ska försöka hinna med 12bussen till Umeå. LÄNGTAR! chilledill.

Nu måste jag faktiskt göra något, vi hörs!

pusshej leverpastej ;)

/M


Walking in memphis

Todelooo!

Börjar bli knapert med besökare nu igen och för att inte tala om kommentarer.. skärpning! ;)


Tänkte i allafall berätta att jag fixat ryggen idag, så nu hoppas vi på det bästa. Jag kan trots allt böja mig några cm till nu, men måste tillbaka dit nästa vecka för att fixa resten. Så tills dess blir det lugna puckar. Hann med 13.05 bussen hem så jag tog en omväg förbi Buregården och skrev upp mig som sommarvikarie. Det lät rätt så lovande ändå, men jag ska trots de gå förbi "Stella" också och höra lite med dom.

och somsagt ikväll blir det kalas och tårta hos farfar.
Alltid lika mycket tårta&firande i februari, men jag klagar inte ♥

Nu tänkte jag fram med gitarren en stund. Sen väntar middan!

















/L

Hejhejhejhejhej!

Heeejsan!

Muttis here :D Nu har jag slutat! Peppa hemgång! Ja jag sitter på skolan just nu då men. vi har skrivit insändare och jag har gnällt på skellefteåbuss! :D blev verkligen skitglad nu, alltså exakt nu. Eller för kanske 1,5 min sen. Det mååste ju var a då jag hörde de ljuvliga orden att -då ni är klara får ni gå hem. DESSUTOM! har jag haft en övningskörning idag så nästa vecka har jag uppkörning, då är det fan bara att hålla tummarna! Sen fick jag en DÖSNYGG bild imorse som jag har som bakgrund på min mobil nu så jag ser den superofta och det gör mig också glad! Love it! Nu måste jag kila till bussen men ni får ha det så nice :D

/M


Tiiiiisdag

Tjoho!

Vi skippar skolsnacket va? har ändå inget intressant att säga om de. 
så.. efter skolan styrde jag och Alicia stegen mot körskolan för att plugga lite teori, det gick väl sådär. Nu börjar man ändå känna igen vissa frågor så nästa gång då hoppas jag att det löser sig. Annars deppar jag snart ihop;) men körlektionen gick bra iaf! förutom att den var grymt tråkig, vi tränade högerregeln och körde runt, runt samma tråkiga runda hela tiden. Men man lär sig ju av att upprepa saker eller? så jag är rätt nöjd med mig själv trots allt:)


Sen hade jag ju den där himlars travlicensen också. Så det var bara att traska upp till travet och stall A4. Vi skulle få lära oss om utrustning och "balansering" och för er som inte förstår så handlar det kort&gott om hästens skoning, vikt och verkning av hovarna. För att få dom att springa så korrekt som möjligt och undvika skador.
Det var Christian Månsson som fick hålla i det och jag är riktigt imponerad måste jag säga, intressant att höra på! Jag försökte snappa upp så mycket som möjligt men efter en timme i stallet var det dags för lite fika. Då vi fick höra att det var dags för prov!! Vadå prov? Det skulle ju vara på tisdag och jag hade inte läst igenom nån av böckerna! Kände bara paniken komma, men jag bet ihop och gjorde provet iaf. Resultatet blev 97/117 och jag blev godkänd, skönt att pusta ut, nu är det värsta över! Körprov på tisdag och sen är man klar som B-tränare;)
Då ligger all fokus på körkortet igen. Om det ändå vore snabbt gjort..


Imorgon; Ny dag nya möjligheter och så lite tårta, farfar fyller nämligen år. Februari och alla dessa födelsedagar! men snart är det min tur.

Sovgott!


/L

Todels!

Hej hej igen!

Ja nu funkar det minsann. Jag har försökt komma in på blogg.se i tusen år nu och det har inte funkat, då har man något att skylla den dåliga uppdateringen på! Ja jag skulle ju som sagt på banken idag och det var väl lite nervöst. Jag menar hur mycket kan jag om sånt där? Typ nada. Men jag kom ut ungefär en halvtimme senare med egen internetbank, med ett nytt kontokort påväg och en alldeles egen dosa. Jag satte även in mina födelsedagspengar. Lite duktig är jag? Lite stolt är jag iallafall, måste jag ju erkänna.

Jag har även ridit och mockat idag. Och jag kommer absolut inte överrens med Bromsa. Detta är inte ens kul, jag måste prata med Anette för jag har noll tålamod och det slutar alltid med att jag sitter där uppe kokande av ilska och hojtar och hotar om slakt. Varenda gång. Men av någon konstig anledning verkar hon inte bli så berörd av mina hot, för inte blir det nå bättre. Jag har iallafall också kört pappas nya begagnade otroligt risiga skrothög till ford. Det var väldigt spännande eftersom det var en kombination av oplogad smal väg och en skrothög med en ofungerande fläkt. Så man såg helt enkelt, inte ett skit. Men hey, vi lever! :) Vi tillagade en mycket väl smakande wook, mums.

Imorrn blir det skola, hem, träning med nybörjarna och Kajsa och så ska jag försöka tigga skjuts hem, av nån! Åh. Och jag är så himla sugen på choklad, vad göra?!

Nattinatti!

/M

Todels!

Hej hej igen!

Ja nu funkar det minsann. Jag har försökt komma in på blogg.se i tusen år nu och det har inte funkat, då har man något att skylla den dåliga uppdateringen på! Ja jag skulle ju som sagt på banken idag och det var väl lite nervöst. Jag menar hur mycket kan jag om sånt där? Typ nada. Men jag kom ut ungefär en halvtimme senare med egen internetbank, med ett nytt kontokort påväg och en alldeles egen dosa. Jag satte även in mina födelsedagspengar. Lite duktig är jag? Lite stolt är jag iallafall, måste jag ju erkänna.

Jag har även ridit och mockat idag. Och jag kommer absolut inte överrens med Bromsa. Detta är inte ens kul, jag måste prata med Anette för jag har noll tålamod och det slutar alltid med att jag sitter där uppe kokande av ilska och hojtar och hotar om slakt. Varenda gång. Men av någon konstig anledning verkar hon inte bli så berörd av mina hot, för inte blir det nå bättre. Jag har iallafall också kört pappas nya begagnade otroligt risiga skrothög till ford. Det var väldigt spännande eftersom det var en kombination av oplogad smal väg och en skrothög med en ofungerande fläkt. Så man såg helt enkelt, inte ett skit. Men hey, vi lever! :) Vi tillagade en mycket väl smakande wook, mums.

Imorrn blir det skola, hem, träning med nybörjarna och Kajsa och så ska jag försöka tigga skjuts hem, av nån! Åh. Och jag är så himla sugen på choklad, vad göra?!

Nattinatti!

/M

Lediga tisdag

Hejsan!


Idag är det tisdag. Det innebär att det är skola imorgon, då är det back to real. Fast jag har faksiskt inte bara legat och slappat idag. Steg upp klockan 8 för att ta ut hästarna, läsa ännu ett morgonsms av min darling, jag verkligen älskar dem♥ Efter jag tagit ut hästarna gick jag till vårdcentralen. Av någon märklig anledning så ska det alltid vara kissväder då jag ska gå dit, förra gången spöregnade det och idag snöade det. Men vad gör man, måste man så måste man. Där gick det bara bra och jag var hemma vid 9 igen. Då blev det frukost och sen har jag väl kanske slappat lite... Legat och läst! Den där boken verkar aldrig ta slut (a)










Nu ska jag börja bege mig mot banken. Måste försöka fixa ett eget konto och sån där internetdosa och allt möjligt eftersom det försvann från mammas sida då jag fyllde 18. Så det är väl dags för sånt nu, eget ansvar och allt annat sånt där superkul? Hmm. Vi får se hur det går.

Fler saker jag ska göra idag :
  • Rida
  • Mocka
  • Ringa Bengt
  • Plugga...

Har förresten lärt Kaj att rulla också! Nu kan han alltså, sitt, ligg och rulla ;)

Ha en bra dag!

/M



Livet leker

Hej!

Nu kommer det lovade inlägget, kanske lite sent men. Nu ska ni få höra om min dag, yey! Den började med att jag vaknade kvart i 9. Det fanns ingen sol som lyste in genom fönstrena men däremot tittade jag på min mobil och såg ett underbart uppiggande vänligt sms. Det gjorde mig genast mycket gladare och jag steg upp glad i hågen! Tog på mig varma kläder och så gick jag för att ta ut hästarna. Inga problem där. Då de var ute och mumsade gav jag mig av på en liten promenad, blev väl ute 30-40 minuter. Det lät kanske hurtigt men det var inte specielt kul eftersom man var själv och headsetet är trasigt, plus att det blåste riktigt kallt! Men jag måste medge att det var uppfriskande!

Då jag kom in igen hade jag ingen känsel i rumpan :( Men jag tog mig an frukosten. Det blev en redig en kan jag ju säga. Två glas smoothie, två äggmackor och en latte. Det var mycket gott och så fort jag ätit upp begav sig jag, Annelie, Anette och Magnus till hjogg för att hämta hö. Där mötte vi morfar som hade skottat så fint åt oss. Det gick faktiskt väldigt fort så vi var avlastade och klara hemma i Bureå vid 12. Och eftersom jag och Anette ändå var där samidigt bestämde vi oss för att fara ut en sväng med damerna. Sagt och gjort. Vi red till sjöbotten och tillbaka, det blåste kallt även då men det var absolut värt det, det var superskönt att komma ut. Vi hann knappt tillbaka förrän jag promenerade iväg till Linne. Vi möttes halvvägs och jag må då säga att hon såg inte nöjd ut! Tydligen var det en viss hund som inte hade skött sig...
Väl hos henne lagade vi korvstroganof som blev jättegod och sen såg vi Aristocats, det var värsta roligt, som old times! Den slutade ganska i timing med att hon skulle gå till bussen och jag hem. Väntade en stund med henne eftersom bussarna alltid är sena sen gick jag hem, denna gången var det bara skönt att gå, hade klätt mig perfekt! Då jag kom hem tog jag in hästarna och gjorde mig lite kvällsfika. Latte, macka och frukt. De mättade inte riktigt mitt stora hål i magen men jag klarar mig väl till imorgon.

Exakt nu har jag precis lagt på telefonen för min älskling ringde då hon gick och la sig. Det var fantastiskt roligt! Seriöst jag har så roligt med henne så det är inte klokt, har inte skrattat såhär på länge. Och det är bara över telefon, fatta kul vi har på riktigt då (A) Ja faktiskt så har jag haft en helt underbar dag. Den har varit händelserik och jag har träffat min allra bästaste kompis och pratat en lång stund med mon amore♥ Är inte hundra procent på att det där blev rätt? Vissa dagar kan livet inte bli bättre, helt enkelt. Darling, jag är så glad att jag träffat dig♥


Det blev ett långt inlägg men jag hoppas ni fått er genom det utan att somna! Blev även väldigt lite bilder men det gick inte ladda upp några :S Nu har jag tänkt gå och lägga mig och läsa litegrann, orkar nog inte så länge innan John Blund kommer känner jag, men det kan vara trevligt.

God natt allihopa!

/M

Goddagens!

Hej! Muttis here! Jag tänkte skriva ett inlägg men Linne säger att vi ska börja laga mat nu :O så jag återkommer! Puss på Helge<3

Hejsvejs så länge!

/M

Lediga Måndag

Just kommit in från stallet. Jag och Luna har nämligen varit ute och kört stötting med Myra. Gick väldigt bra, trots att vi båda hade lite träningsvärk! men vi tog det riktigt lugnt och Luna satt snällt breve hela vägen :)

Nu väntar jag bara på att Mattis ska rida klart så hon kan pallra sig hit nån gång! Vi har planerat att se "Aristocats". Disneyfilm.. jagvet, men den är bara så grymt rolig! (A)



Blev inget rekordlångt inlägg direkt, men det kan nog Mattis pyssla ihop lite senare. Kram!

/L

8/2 2010

8/12-2009

Jag Älskar dig! ♥


Söndagsmys?

Grattis till Lisa som fyller 22år idag!

Kom hem från kalaset för ca. en timme sen, så nu är magen full med flera sorters kakor och tårta såklart! Dessutom övningskörde jag både dit och hem. Två motorstopp, två traktorer, två hästar och lite dimma, sånt man får leva med. Plus att jag höll på köra i diket, meen det kan vi ta en annan gång. Ingen skada skedd;)

Förutom det så har jag ridit Myra för första gången. Dock mest skritt men ändå, hon är ju för underbar ♥ Sen blekte (stavas de så?) jag håret och tittade igenom körkortsboken litegrann. Vilket jag borde fortsätta med om jag ska klara nån fas nångång!. Känner ingen motivation, men jag hoppas det slutar lyckligt och utan bråk;)

Vi är ju trots allt lediga imorrn ♥

Lite bilder är aldrig fel.
Jag tror inte jag är ensam om att längta till sommarn:)





Bye
/L

It is a great day!

Hejsan allihop!

Åh är det inte bara en helt underbar söndag? Det är inte ofta man kan säga så, så jag passar på! Min dag kan inte ha börjat bättre! Vaknade av mig själv kvart i 9, solen sken in genom rullgardinen så jag steg glad och utvilad upp och tog ut hästarna. Gjorde stallet och hade bara två tjocktröjor på mig, ingen jacka! NICE. Sen gick jag in och gjorde frukost. Gröt med banan och russin i, äggmackor och latte. Det satt som ett smäck ;) Och i samma veva ringde min Sofia och hon var värsta uppgladande, kan man säga så....? Hon var iallafall så att man blev på topphumör! Du är toppingen på min glass babe, körsbäret på toppingen :]

Nu blir det att gå ner och städa lite, baka och göra sig i ordning för klockan 1 kommer alla! Då blir det fikafika och allt som nu kalas innebär!

Puss å kram!

/M

Söndag

Godmorrron!



För första gången på länge så känns det bra med söndag! Att veta att imorgon väntar en ny sovmorgon och längre helg. Helt underbart!

Såhär kommer min söndag att se ut,
om jag hinner med allt vill säga, måste ju ta itu med lite plugg osv.

  • Fira syrrans födelsedag!
  • Rida ut i djupsnön.
  • Lägga ut westernsadeln på blocket.
  • Plugga körkortsteori.
  • Köra Myra.
  • Skriva svenska uppsats.
  • Göra en körkortsfas.
  • Göra klart NK-läxan.

/L

Ett sista inlägg

Tjeeenis.
Har just kommit hem från Helle och melodifestivalen! och vem gick inte vidare om inte Salem!?;) hehe. Vi fullkomligt jublade i soffan. Det var iaf väldigt trevligt att träffa alla igen och ta igen lite man missat. Det är allt för sällan man träffs numera, men tack för ikväll iaf!
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, vilket känns tomt.♥ Det var iaf tanken, men jag kanske fastnar här ett tag till, den som lever får väl se eller nåt...


Jag har inte så mycket mer att berätta än att jag ska upp tidigt imorrn och göra klart stallet.
För vid tvåtiden? bär det av till Lisa på 22års kalas!






Godnatt!
/L

Spidermaan up next



God kväll!

Igår var jag som sagt hos Linnepinnen och sov över där. Vi hade mycket trevligt! Och vi vaknade 8 imorse och gav hästarna, sen kunde vi inte sova mera. Plus att Luda är spritt språngande galen och tog mina kläder och vandaliserade hela övervåningen! I princip... Vi for ut vid 11 och körde stötting och det var SKITFINT väder! Det var helt underbart, solen värmde och det var mysigt med stötting och man kunde itne bli annat än på bra humör! Jag tog fruktansvärt fina och proffsiga bilder som Linne säkert lägger ut sen ;)

Promenerade hem vid 1. Skällde ut Oscar, som fan, för han inte hade handlat. Så han och Hampus gick iväg och gjorde det (tog dem EN TIMME) medan gjorde jag en kladdkaka. Sen blev det lite latte då de ÄNLIGEN kom hem med mjölken! Vid halv 5 kom Wille och hämtade mig så begav vi oss mot Hjogg :) Väl där fick jag jättegod mat, tacorullar och sallad, mums! Sen åkte de iväg på bio. Jag och Edwin och John spelade Yatsy och skip-bo och jag förlorde hela tiden :( Är det då man ska sluta med sällskapsspel, då man tokförlorar mot 6åringar? Hmm... Vi gjorde även fruktsallad och glass och det var smaskens det med! Vid halv 8 försökte jag lägga John. Som lurade mig att läsa Pettsson och Findus för han. Så det tog ett tag x) Men jag är ju van, brukar ju få läsa för Sofia med ;) Hahah. Men hon somnar fortare... Iallafall, vi låg alla tre och John tyckte det var muuuusit iallafall x] Han somnade efter typ en halvtimme.

Nu har jag precis fått skjuts hem och allting är frid och fröjd! Har haft en bra dag. Saknar min älskade bara, men det gör jag himlar jämt nu för tiden♥ Ska ner och se spindelmannen nu! Niice.




Puss å god natt!


/M

Lördag

Sådärja!
Nu har jag kört Myra, gett hästarna lunch, pluggat körkortsteori och druckit kaffe!. Nu ska jag bara göra mig klar, äta lite middag och sen övningsköra till Innervik och Helena för att se melodifestivalen med travgänget! ♥ så något mer bloggande blir det nog inte ikväll. Dessutom är Mattis i Hjoggböle och är barnvakt åt några söta snorungar. ;) trevligttrevligt.



Sen hoppas jag ni röstar på Salem - keep on walking i ikväll,
de ska iaf jag göra (A)



Tjiings
/L


Vintern är låång.

Jasi. Hej! Nu är jag hos Linne, fick kuta till bussen efter träningen och hann med den med nöd och neppe! snöa hade det börja göra också. Då jag kom hem ringde jag Linne som var ute och red i snöstormen. Galenskap. Ska det aldrig bli vår ? Sen åt jag osv så möttes vi typ vid kyrkan vid halv 9. Det var faktiskt riktigt skönt att promenera lite, fast det gick trögt i djupsnön! Längtar tills det börjar tina så vi kan börja med våra årliga snöskulpturer!




Nu har vi just sett klart "Lets dance" och ätit fruktsallad, inte allt för onyttigt;) men ögonen håller typ på slockna iaf, så det skulle inte förvåna mig om det blir en tidig kväll.




Heeeejdåå
/M&L


Hellge....

/Din

Fredagsmys!

HEJHOPP!


ÄNTLIGEN FREDAG! Åh långhelg är det också! Vi är nämligen lediga måndag OCH tisdag, och så slutade jag 12 idag. Kan det bli bättre? Tihi och nu är tatueringen gjord också! Satan i gatan så ont det gjorde! Nåt så fruktansvärt, men nu i efterhand var det absolut värt det! Direkt då den var klar typ åkte vi och skjutsade Oscar till någon Abdulla typ, ....? :S Sen for vi till stan. Han for till A-K och jag till Linne och Jimmy :D Vi såg Anacondas fast jag hann inte se hela för pappa kom och hämta mig. Haha, fast det var nog någon som knappt såg nånting, det är svårt att se då man sover ;) Nämner inga namn... Jimmy... Ja hur som helst, jag blev supernöjd med den fast det gör fortfarande skitont så man får gå runt i mjukiskläder, skönt!

Ikväll blir det att åka och träna fast jag hinner typ bara träna i 45 min för jag måste hinna med 10 i 7bussen hem igen. Då åker jag nog direkt till Linnepinne och så ska vi väl baka eller hitta på något trevligt :) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra på förmiddagen men jag kanske ska sitta barnvakt på kvällen hos Wille och Camilla, haha jag är typ peppad! Söndag, blir det kalas ;)


I veckan har jag...

Haft chinos för första gången på skitlänge. Gjort (och ätit) kladdkaka. Varit väldigt nykär. Frysit och varit sugen på kolakakor (eller va de heter) de är det godaste man kan äta i denna värd!



Nu ska jag faktiskt gå ner och dricka lite kaffe och känna lugnet innan jag måste iväg till stan. Saknar min Hellge också, attans mycket faktiskt, 22 dagar kvar tills jag får hit dig♥♥

/M

Peppa!

 


älvor & elvor?

Hallå!

Åter till skolarbetet efter en slapp förmiddag på E4an. Diskuterade ämnet "livsviktiga relationer" och såg lite teater. Nu, samhälls sen slutar vi halv 3.
Då ska jag vidare till trafikskolan för körlektion.. sen trycka i mig nån middag för att sedan traska till travbanan för licensteori ännu en gång. Bara 3 gånger kvar nu!

Sen vill jag bara önska lycka till eller vad man nu säger till Mattis som ska tatuera sig idag. Kommer bli JÄTTEbra! om du lyckas uthärda smärtan vill säga.. hehe. Hade gärna följt och hållit handen och (skrattat åt dina grimarser), men har som sagt lite fullt upp. ♥ Vi får höras sen och hoppas jag får se den ikväll. Annars måste du lova att skicka en bild!! :)



Hejsvejs
/L



Martina Söderlund (Mörten)



SÅ GÅR DET! in your face Mörten!

Det går ingenting! Int ens dåligt

Hejhej!

Jag vill börja med att tacka Linne för inlägget, så fint! Jag har inte sutte vid datorn sen i söndags så jag missade några inlägg (a) Det blev iallafall så att jag stannade hemma från APU:n idag. Inte sovit så mycket och hade himmelens ont i huvudet imorse. Så så kan det gå. Jag försökte ta en sovmorgon men det gick ju inte alls, ska inte gå in på detaljer men.

Igår var däremot en toppendag! Åkte med finnen på poståkeriet på förmiddagen och sen med en annan som var värsta rolig han med. Fick sluta vid 20 i 3 och då ringde jag A-K så kom hon och Emma och hämtade mig sen åkte vi och handlade (Ida kom också med) och sedan vidare till deras nya lägenhet. Som jag tyckte var jättefin! Vi fick värsta gott fika och sen fick jag VÄRLDENS största grattiskort! Och tulpaner :] + att de sjöng mycket fint allihop, till och med hon Ida pratade med i telefon x) Vid halv 5 bar det av mot Alva som bjöd oss på middag. Det var fan hur gott som helst! Uh shit! Och så hade hon bakat MEGAgott bröd till och jag lovar jag ska ta receptet :O haha. Mums! Tyvärr kunde ja inte stanna så länge för jag skulle och träna. Och det var skitkul! Det måste ha varit något speciellt i maten för jag var skitspeedad. Holy macarony. Efter min träning stannade jag och hjälpte Bengt med nybörjarna och sen tog jag bussen hem. Mycket lyckad dag! Smoothie(väldigt tjock x)) macka och äpple blev kvällsfika!

Sen vill jag bara säga att även om min bror må vara väldigt lat och obrydd och vissa gånger helt okontaktbar så kan han ändå vara världens bästa, haha det trodde man ju int att man skulle säga nångång men. För igår gjorde han en grej som var väldigt snällt. Thank you.


Idag har jag bara försökt vila upp mig och pratat med my love ♥ Ser även fram emot att äta med Linne då hon kommer och hälsar på vid halv 4! Sedan träning och säääng.

/M

.

Projektarbetet i Ghana.
Kolla in ;)


18 dagar kvar

Då var det måndag igen.. inte allt för peppad och som vanligt ligger man risigt till med skolarbetet, men jag tackar för en helt underbar helg och allt vad den innehållit! sen är det ju inte allt för länge till nästa, som dessutom är längre än vanligt. Det tackar vi för! ♥

På Fredag tar vi bilen till Boden för att träffa kusinerna och förhoppningsvis få en tid hos sjukgymnasten för Luna.
På Lördag blir det melodifestivalen med travgänget (börjar bli som en tradition numera).
och på Söndag fyller Lisa 22år!



Nu, dags för genomgång om fosterdiagnostik- ultraljud osv.

Goodbye!
/L


Tjo!


Lägger in härlig bild från i fredags!


RSS 2.0