Hooj!

Mixtrade lite med bakgrunden.
Hoppas det gjorde skillnad och att den blev lite mer somrig? (A)

/Kram L

Söndag

Nu sitter man här efter en hel förmiddag i den 30graders varma solen.. <3

Har gått i shorts hela tiden så jag hoppas att benen fått lite färg, vilket oftast brukar vara omöjligt ;) Jag har iaf tagit en prommis till byn med hunden. Där jag hämtade min cykel och köpte skavsårsplåster och hundgodis x) Sen cyklade  vi vidare till stallet. 
Vi möttes av massor med folk och ungar, mitt i allt stod Lukas och blev ompysslad. Han och alva skulle ut på en ridtur i paddocken. Det blev ett dressyrpass så jag passade på att sola lite medans jag tittade på. Dom var superduktiga trots värmen! 

Just nu händer det inte så mycket. Jag ska hoppa in i duschen och vid 6tiden ska jag iväg på morsdagsmiddag hos min kära farmor :) efter det så ska jag möte upp bäste Mattis! 


















/L  

Förlåt (A)

Sorry Julia det blev inga bilder idag, kameran måste ladda (A) <3
Hoppas du orkar vänta en dag till! :)
Hämtade föresten flaskpostpappiret idag, det låg kvar!

/Linne

;*


30/5 Lördag

Tjeenare!
Det var några dagar sen jag skrev, men nu är det dags! Har haft fullt upp i veckan, har pluggat till traktorprovet och lite sånt som inte är så himla intressant. Tror iallafall att det gick bajs och att jag får göra om det kanske nästa vecka. Men men, just nu sitter jag i Umeå och väntar på att bli serverad lite kaffe, höhö ;D har varit fett bra väder idag!!! Mamma väckte mig klockan 9 imorse och tvingade med mig att springa, det blev typ 8 km eller något. INTE roligt att springa på morgonen! men jag är ändå glad att vi gjorde bort det då för det är så himla varmt nu :O
Sen så är det lix brännbollsyran på Mariehemsängarna och vi var förbi där både igår och idag. Igår var det jag och min kära mor och våran tjocka hund som var tvungen att trycka oss igenom alla puckon som tog upp hela gångvägen, och både jag och vovve var lagomt panikslagna för det var så mycket folk, usch.. Men duktiga var dem! inte gångarna alltså. Utan spelarna.

Idag gick det dock bättre, då var det jag och min kära mor och hennes gubbe som var dit och vi kunde ta det lite lugnt och sitta på en kulle och glassa, fast det blev sjukt varmt! Vi var itne där så länge utan åkte hem och jag och mamsi tvättate vovve i badkaret, det blev inte poppis. Vi fick lyfta i honom, 45/50-kilos klump, men sen stod han rätt stilla. När det var klart bar det av, fort som tusan, ner i hissen, där han vänligt nog skakade av sig allt vatten på mig, och ut för att ligga och sola, blev skitbrun ;D he he he... Jaa.. Sen har det väl inte hänt så mycket. Jag gick ut och gick med vovve men vi höll på att dö en värmedöd sen grillade erik och mamma medan jag låg på en bänk i en sandlåda och solade :) sköntskönt.

Väntar med spänning däremot på att pappa ska ringa och berätta om vi ska ner till Karlstad i helgen, eller nästa helg eller hur det blir, eller inte. Känns som att det inte kommer bli så men :(:( håller tummarna som bara den, vill verkligen dit. Hälsa på min babe :)<3 Så ska jag beställa tid för tatuering åt mig och pappa på lefthandtatto i Piteå när jag kommer hem imorrn ;D eller hem till det andra hemmet alltså. I Bureå. Fast vi beställer bara tid nu för att de är uppbokade så länge, som Anna-Karin sa, - Om ni inte beställer NU så kommer ni inte få någon tid förrän på hemmet!
Så det är väl bäst att göra som damen säger.. :)
NU ska jag gå och dricka kaffet som nyss blev klart ;D sen ska vi kanske till storstaaan ikväll och, ja det var något på kajen, vet faktiskt inte riktigt vad det var vi skulle göra. Men ni får ha de så länge!

och imorrn Linne ska vi BADA! höhöh ;) Jo, det ska vi. Nej du har inget att säga till om. Vi ska.
:)

have a najs day =) / M

Fredag

Känns som helg?!

Hade två lektioner idag och jag tror inte att någon lyfte ett finger på nån av lektionerna? Det var typ fel på hela skolans nätverk, jag mena hur har man datakunskap då?! x)

Iaf, efter skolan så mötte jag upp min kära mor på Lindex. Vi skulle hitta kläder till avslutningen. Jag hade redan hittat en på VeroModa så vi vandrade vidare. Jag bestämde mig för att köpa klänningen/tunikan, enda problemet var att välja färg (fanns typ 5 olika) och jag kunde bara utesluta en ;P men det blev tillslut en turkos!

Påvägen hem från stan stannade vi på Konsum i Bureå för att shoppa loss på mat x) Blir ju hemma själv i 10 dagar nu, så det behövs ett förråd med mat helt enkelt ;D blev rätt så mycket lättlagad mat, men ingen micromat faktiskt!

Ungefär klockan 6 kom Julia och Viccan hit och hälsade på. Hade verkliigen en underbart mysig kväll. Vi började med att ta en promenad till stallet. Där vi tittade på fölet och körde en sväng med Joggan (hästen då)

När vi kom tillbaka så åt vi underbart goda jordgubbar, mina första för i år faktiskt. åsså glass till <3 Vi åt upp varenda liten "gubbe" och pratade på en stund. Efter det så var nog klockan halv 10. Så vi tog på oss skorna och hämtade årorna, vi skulle ut och paddla kanot. Vattnet var helt stilla och solen höll på gå ner, lika fint som alltid!
Vi var inte dåliga på paddla så vi tog oss till Björkön på nolltid. Där vi bestämde oss för att utforska ön. Vi tog oss rakt igenom skogen och till andra sidan ön.
Hoppade på stenarna så upptäcker Julia plötsligt en flaska. "Kanske en flaskpost"! utbrister vi, och somsagt det var en flaskpost.! Försiktigt vecklade vi ut det dyngsura papperet och försökte tyda texten. Dra mig på trissor det gick att läsa! :D (Julia har sparat papperet, minns inte riktigt vad det stod men det kanske kommer såsmåningom!)

Tack för en helt UNDERBAR kväll tjejer! Hoppas ni hade lika roligt som jag :)



Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i Mammas och pappas dubbelsäng och somna. Är ju ensam hemma i en hel vecka nu. x)

Torsdag

Inte så munter dag precis, fick inte riktigt det betyg jag hade velat nå i matte men ett VG duger gott. Förlåt om jag varit sur och tvär men jag hade verkligen kämpat för samma betyg sen i nian, men snubblade på nationella som vanligt. :/ Det kändes surt!

Fick även veta att om jag inte fixar VG på föredraget på onsdag så får jag bara G i svenska. Vilket inte heller känns bra eftersom jag är värdelös på att prata inför folk! :O Dessutom om jag klarar ett VG på föredraget måste jag endå göra om en till uppgift för att få vg?!!! jag blir så less :(

/Linnea

Häljbåp x)

Nu har jag äntligen bytt till Halebop!
Gratis sms hela sommaren !











/Linnea

<3

Pratade med Peter igår på telefon, och han sa att jag kan fara upp med
Myra på travet när jag vill! :D Synd bara att mor och far åker till Prag på fredag!
Någon som vill köra transport? (A)

/Linnea

Tisdag

Dagen har varit riktigt bra och jag fick veta att jag fått VG på båda engelska nationella! :D Nu är det bara muntliga delen kvar. som jag gjorde idag tillsammans med Elin! Anna (läraren) sa då att vi var duktiga (A)

Efter engelskan var det idrott som stod på schemat, orientering. I skogen! hehe, vi delade iaf in oss i grupper. Jag, Julia & Viccan var tillsammans.
Det började endå bra, eller det var vad vi trodde iaf! Vi hittade en kontroll som vi trodde var 1an och 2an men sen när vi skulle hitta tredje kontrollen kom problemen.. Vi letade och letade, tillslut när vi just höll på att ge upp, fick vi upp hoppet. Men vi insåg ganska snart att kontrollen framför oss inte var trean :/ Vi hittade en till och chansade på att dom var 4 & 5an jag menar det ser ju lite bättre ut om vi stämplat alla rutor iaf! x)  Vi började nu dra oss tillbaka till skolan klockan visade på att lektionen slutat för längesen.
Påvägen tillbaka hittade vi såklart 3an som skulle ligga vid en myr, vilket den gjorde. Det bevisade även att kontrollerna som vi trott var 4an och 5an inte alls hörde till våran karta!! x)  

Ja, det gick liksom inte så bra för oss, men kul var det!

25/5 kl. 22.20



25/5-09 Måndag kl.20.14 x)

Ehm..

Helå!
Nu har jag och Mattis varit på upptåg igen. :)
Jag slutade den dryyga skoldagen klockan 4! så jag passade på att kliva av på E4an, där Mattis stod och väntade eller ja hon var seeen. För att hennes bror hade tagit den enda cykeln! :O Hur taskigt är inte de?!
Äsch, men vi traskade iaf hela vägen hem till mig. Där vi blev serverade våfflor med sylt och glass<3
Proppmätta som vi var så tog vi ändå cyklarna (mattis lånade en) och drog sen mot lekparken (A)
Där vi skulle gunga i MEGA-gungan, meeeen när vi kom dit så var hela lekparken okkuperad av småbarn! snacka om osis, det fanns inte en enda gunga kvar?
Det var bara för oss att acceptera, vi ville ju inte skrämma dom små liven så vi fortsatte till en annan mindre lekpark. Vilket inte var så pjåkigt heller faktiskt.  Näe vi kom dit lyste solen och gräet var råågrönt, det var en fotbollsplan brevid lekparken så vi blev megasugna på att spela fotboll igen :( men utan boll så, ja jag menar.. ni vet. Istället klättrade vi upp på olika saker :D som fotbollsmålet, leksakerna, staketet och den där träställningen som repgrejerna hänger fast i. Det gick bäst för linne som inte alls var höjdrädd, hon var som en apa.. ;) Vad ska man säga, hon har det i blodet. Om ni undrar så turas v om att skriva lite då och då så det är därför texten kan bli lite snopen =) Hur som helst..

Vi var just påväg upp för staketet när jag kom på att jaginte gjort i ordning maten till hästarna än :O:O:O smart mattis, smart. Så vi fick cykla hem till mig fort som vinden och fixa det och dricka eftersom att det är typ ett ton damm i luften så man törstar ihjäl rent utsagt. Nu sitter vi här efter många om och men eftersom internet aldrig kan tänka sig att funka :@  men nu gör det de iallafall. och nu ska vi kila hem till Linne för att hitta på något annat bus :) så vi hörs väl imoorrrrn hurtbullar =)

kram och godnatt så länge =) /Mattis och Linne

Slump?!

Haha.! såg just att Mattis skrivit ett inlägg nästan exakt samtidigt som mig. Vadå slump? såklart så döpte vi inläggen likadant (A) men så kan det bli när man är två :) 
Mitt inlägg var långt ifrån lika långt men x)

Godnatt gott folk !

Söndag

Tjings!

Idag har jag vart hurtig, ingen slösöndag denhär veckan ;)

  • Kört Myra 7km
  • Kört Joggan
  • Städat garderoben, (slängde hela 2 kassar kläder!)
  • Övningskört
  • Hälsat på syrran (som för övrigt ska utomlands imorgon)
  • Tränat & strechat x)

Inte dåligt vah?  Jag har även knäppt lite bilder idag som jag kanske slänger ut lite senare :)


Adjökens! 
/Linnea 



Söndag

God kväll =)

Jag är skitatrött så jag orkar inte skriva så mycket. Kan bara snabbberätta att jag och Tuttis var i Umeåstad igår till idag. Vi var på Kulturnatta och det började riktigt drygt, regn och skit. Men det klarnade upp till kvällen, tvärtemot vad allt folk gjorde xD Det var ett band som spelade typ mellan 7 och 8 som jag tyckte var bäst sen var väl en låt med alena miles ( eller hur det stavas) rätt bra., hon verkade helt påtänd men hon ar rolig att lyssna på iallafall :) När hon hade spelat klart var klockan typ lite över 11 så vi satte oss utanför frasses för vi hade stått skitlänge sen gick viner till kajen. Vi satte oss i en fyrkant av vita staket och trädgrentak och så bestämde vi oss för att hälsa varannan gång på folket som gick förbi- den som fick flest "hissar" och minst  "dissar" vann. Och det var tyvärr inte jag... Fick värsta fjortisblicken av en :O jävla umefolk. Sen var vi hemma och isäng typ halv tre och sov till halv ett idag, hur det nu gick till :S köpte de snygga glajjerna! och sen åkte vi hem.

när jag kom hem skulle jag egentligen vara med Linne men jag kände mig helt slut och osocial så vi bestämde oss för att vara imorrn istället. så jag har legat i soffan och sett film och tryckt negerbollar och pratat med min älskling (L) det var min lördag-söndag, nu får det räcka =)

längtar till sommaren som tusan!

godnatt =) / M

Gårdagen

Tillbringades i Kusmark med Elin,Jenny,Martina,Viccan och Julia :) Vi fick jättegod middag surströmming<3 Alla förutom Julia då som åt köttbullar, vilket säkert också var gott =)
Efter middagen visade Viccan oss runt i lilla Kusmark, sen blev det efterätt och filmen "Edward sissorhands" hur det nu stavas ?

/Linnea

Biler finns på pixbox ! :)

Fredag

HOJ!
Ah då äre då lix tredag idag faktiskt och jag har inte gjort så mycket alls. Anna Karin och Arvid har varit här och det är ju alltid kul =) Vi åkte en vända till staan där vi träffade Ida :) Så hittade jag en fin tröja och ett par superfina shorts på veromoda fast jg kan inte köpa dem för jag sprarar pengar till i sommar :( MEN min kära far är typ megasupersnäll så han köpte tröjan åt mig och vi la av shortsen till på måndag så ska vi se om vi hade råd då :D MEGASNÄLLT!! och framför allt så hittade jag och annakarin svintuffa glajjer!! :O Egentligen var jag bara tvungen att skriva på bloggen idag för att få visa hur otroligt snygga de var, jag tänker nog köpa dem på måndag för de kosta bara 80 rikstaler. ska satsa på turkosa eller lila :D

AK valde nå leopardmönstrade ;) de ser inte riktigt ut sådär på riktigt men :S jag gilla dom ;D

Nu ska jag göra något annat trevligt så adjöken =)

Fredag

Hippedibobbedi!

Kom just hem från stallet där jag kört Myra, vilket gick bra! 
Fick även ställa upp som fotograf när Alva och Ida skulle hoppträna Lukas. Riktigt roligt att se och skitduktiga har dom blive! Hoppas att det blev nån bra bild iaf ;D
 
Vid 4 tiden drog jag mig hemåt igen. När jag kom cyklandes ner för kullen mot vårat hus så ser jag plötsligt att allt, inklusive vårat hus är typ omringat av dimma! kallt och nedrigt var det också. Mysko?.. Men nu är det sol igen :) vilket jag hoppas håller i sig.
 
Nu ska jag göra mig klar för tjejkväll i Kusmark och ringa Mattis.



SiiJö ! x)
/Linnea


Torsdag

God kväll gott folk :)
Idag är det torsdag, men ingen vanlig torsdag. ååååhnej det är en LEDIG torsdag. Och jag har haft fullt upp heele dan ;D vaknade klockan 10, skitglad för jag tänkte på en viss person ;D;D och fåglarna kvittrade och solen sken och det var 40 grader varmt ute och jag fick frukost på sängen sen kom min butler med sprillarns nya kläder åt mig, efter att han läst en dikt åt mig vill säga. helt okej.

Sen tog jag på mig träningskläder, shorts och linne, och sprang till torpet där anette, som jag har Bromsa tillsammans med, som är en häst, skulle ha dressyrkurs. Den höll på i en halvtimme och jag tyckte det gick galant :) Solen sken fortfarande men det hade kommit några moln :( men de var vita och fluffiga så jag tänkte inte mer på det :D

Jag fortsatte och sprang till Pär, som är min pappas kusin, även kallad blixten. Var där klockan tolv för jag skulle hjälpa an röja på gården för jag har inget sommarjobb och jag måst ju få tag i pengar på nåt sätt. Tyvärr var det ju lunchrusning där, fullt med barn och skit och det tog TVÅ förbannade timmar innan vi kom igång sen avr jg där till fem och fick typ 50 spänn i timmen. Blev inte poppis vill jag säga :O fast jag lova sofia att inte klaga så jag påpekade bara det där ;)

Vid fem sprang jag hem igen men inte hade pappa och ak kommit hem oh gjort mat inte så jag roade mig själv ett tag sen fick jag mat och sen for jag till Linneeee :D (jag duschade där emellan nångång också). När jag kom hem till linne for vi ut och cykla typ direkt, först till danielsten, som är en badplats i bureå, sen i skogen på värsta lilla stigen som var full med sten med våra gaaammcyklar, det gick inte bra xDD sen åkte vi till lekparken i Gropen, som är ett ställe i Bureå, och gungade i en megagunga och linne skrattade sitt hysteriska skratt hahahah. sen gunga vi slänggunga och en annan snurrgrej så sen var vi SVINAKTIGT illamående och vi var skitnära på att spy hela tiden. fast så har jag varit i några dagar men. så vi vilade på megagungan ett tag men det blev inte bättre så vi cyklade hem.

Och nu sitter jag här och pratar med min BABE som jag förresten tycker om som tusan (A) *blinkblink* och väcker arvid, som är AK:s barn som är pappas nya, så jag måste ge mig men det blev rätt långt så det gör väl kanske inte så mycket (A)

är skitsvamlig idag :O så god natt alla hurtbullar, sov gott =)

/M

.

Endast 10 Dagar kvar till SOMMARLOV!



Sommarsommarsommar...


Onsdag

Hejhej!

Snacka om härligt väder idag!


Kom nyss hem från skolan, där vi endast haft två lektioner, matte nationella (vilket gick åt fladderns) och idrott. Idrotten var riktigt rolig. Vi hade brännboll ute i solen och vårat lag lyckades göra några riktigt snygga homeruns. Tillåme jag ;) deni!

Nu ska jag göra mig en blåbärsmilkshake och sätta mig och sola en stund. Brukar inte bli så länge när det gäller mig men.. lite färg borde man ju få! 

  

/Linnea

Onsdag

Godermorgon :)

jööösses vad det händer grejher här då ;) Ja hur som helst, skrev inget igår men det hände inte så värst mycket, hade matte nationella på skolan och fick sluta efter det, vid halv 11. åkte hem och somnade i en tmme ungefär och vid två for jag ut och sprang. Det blev kanske lite mer än en mil eller något, jag var borta en timme iallafall :) sen hade jag KRAMP i benen resten av kvällen. Blev inte bättre av att pappa skulle mucka hela tiden heller... Vi åkte ialalfall tll staden sen och åt hos A-K, stuvade mackisar och köttbullar, skitgott :)

Hahahah pappa och Anna Karin satt och dampade HELA vägen i bilen till hennes jobb sen också, fett störda xD A-K sa åt pappa att han skulle vinna första pris för ekodriving sen skrattade hon åt det i typ 10 min, och sånt var det hela vägen xD

nåväl nu ska jag spotta igen, borstar tänderna :] sen åka till skolan. Får se om det händer något spännande sen idag så kanske vi hörs igen ;D

God afton

Tjillivippen

Nu har vi/jag äntligen smusslat in en header! Vad tycks?
Bakgrunden är bara tillfällig, jag ger Mattis i uppgift att hitta en passande (A)

Adjö gott folk!
/Firren

-||-

Idag följde ellie  med mig hem efter skolan, eller vi fick åka med hennes kära far i hans seperatlastare (?) hem till mig. När vi kom hem gick vi ut i stallet på en gång typ och vi for ut och red och allt gick alldeles PERFEKT, tills vi kom till uppförsbacken vid grusgropen, då fick hästis något ryck, dampskallar som de kan vara, och ellie flög som en stackars vante ner på marken och landade på ryggen och det såg inte spciellt bekvämt ut. Så våran ridtur gick inte riktigt lika bra men förutom det så gick det ovanligt bra faktiskt :)

Det är ungefär vad som har hänt idag och jag måste bara lägga till som ett megaplus i kanten att vädret har varit fett underbart idag! riktig sommarvärme :D I like! nåväl nu måste jag gå och spotta för jag borstar gaddarna. Tänkte göra en tidig kväll ikväll ;) och peppa inför matte nationella imorrn... yey.

GOD NATT  / M

Måndag

En helt vanlig måndag helt enkelt!

Kom nyss hem från stallet där jag kört Myra och pysslat på lite. Jag och pappa har fixat stöttingen mm. Gick för övrigt jättebra att köra! Såklart att det ska gå bra när man lämnat tidtagaruret hemma ;) menmen.. hoppas det går lika bra på onsdag!
Dessutom övningskörde jag både dit och hem, inte så värst långt men det hinner hända rätt mycket på vägen ändå!

Blev en kort uppdatering men det finns inte så mycket att tala om idag x) Nu ska jag se spårlöst.

// Linnea


15/5-09 A great day !


Lördag

Godmorgon Hurtbullar!
Ja vad ska man säga, än så länge har det inte hänt mycket. Nyttiga som vi är har vi ätit gröt till frulle nyss och det är väl pretty much it (A) Men det är strålande sol och lite moln bara så det blir väl något kul resten av dagen :) grilla ikväll iallafall! gott gott.
jasi Linne håller på att lägga in bilderna från igår på datoorn så de kommer snart :)

ADJÖ SÅ LÄNGE

Invigning

Hellu!



Efter många dagars funderingar om ett BLOGGNAMN så har vi äntligen kommit på ett mycket tjusigt så nu kan vi alltså inviga vår nya blogg, mycket trevligt.

Dagen började med skola och sån skit sedan var jag hos käftis och linne slutade när jag var klar så vi åt mycket äcklig chiliconarne på Balder. Därefter drog vi till storstaan och handlade en present till Nea. sen åkte vi hem och en massa som inte var så himla roande och sen, sen bar det av till Hjoggbööle med bil och cyklarna på släp. För vi tänkte nämligen cykla hem till Bureå sen! deee...ni.
När vi anlände till Hjoggböle blev vi bjudna på jättegod mat, köttfärspaj. Maten försvann fort och vi tog oss en promenad i "området". (skogen). Vi tog oss genom skogen och ut på en äng där vi blev tvungna att hoppa över ett gigantiskt dike. Men glada i hågen så fortsatte vi mot målet. 8st inplastade ensilagebalar x) Där vi kravlade oss upp och solade. Heöt underbart :D Vi roade oss även med att ta bilder och tiden rusade i väg. Hux flux hade det gått 1 timme! Klockan var då halv 9. Vi som skulle ta oss tillbaka till Bure å allt.
Vi packade ihop grejerna och drog oss tillbaka. Sen tackade vi för den goda maten och sa adjö innan vi satte oss på cyklarna och började trampa hem mot Bureå.
Ungefär en halvtimme senare var vi helt plötsligt på statoil i Bureå där vi köpte en ramlösa för vi var supertörstiga. Och nu sitter vi hemma i Linnes soffa och käkar mackor och dricker te och skriver MYCKET INTRESSANTA inlägg :)
En mycket händelserik dag. vi bjussar på bilder sen typ imorrn =)


pussen och kramen, hoppas ni orkat er igenom första inlägget, grattis isåfall! ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0