Nyår!

♦Todiloo!♦



Nu har jag varit ruskigt dålig på att uppadatera men det blir kanske ändring på det nu! I söndags kom min Helga hit och vi har varit på rean, tränat och hållt på med en massa saker, därav den dåliga uppdateringen ;) Hellgis blev då väldigt poppis hos Bengt! ;D I tisdags kom Linne och Jimmy förbi också så såg vi film och pratade. Sen kom de tillbaka på kvällen efter vi hade tränat vid 10. Vi stod precis och gjorde kvällsmat så kommer de och tokbankar på dörren så vi blev ju livrädda! Tur att det bara var dem. hehe.

Ikväll ska vi vara med Linne och käka skiiitagod mat fast hon vet inte vad det är så vi kan tyvärr inte utlämna vad det är än. Så ska vi nog hyra film, någon läskig, så får vi se vad som händer sen, inget mer planerat. Vi får helt enkelt berätta mer sen!

Ha en bra nyårsafton! peace

/M och S

Onsdag

Det var visst nån som tyckte det var dags för en uppdatering?
så här kommer ett snabbt inlägg om idag;


Vaknade med Jimmy vid min sida, myys♥ blev rätt sent hos Mattis igår så vi sov väl till ca. 11 tiden. slängde i oss lite frukost och sen var det dags för Jimmy att åka hem till Lövlund. Lika trist som alltid.
Sen var det bara att dra på sig tjockt med kläder och ut i stallet. Skulle ut med Myra en sväng. Hon var lika pigg som vanligt, men efter några minuters trav i djupsnön var hon inte så kaxig längre. ;) 

Nu har jag just skickat hem Mattis&Sofia. Vi har varit ute och promenerat lite, riktigt skönt trots kylan. Blev väl inte så överdrivet långt innan vi styrde stegen hem till mig. Där vi drack lite te och pratade. Vi snackade i seriöst 2 timmar. x)



Pussåhej och
många kramar.

/L

Saknar dej Jimmy.♥

ojoj!

Är det inte dax för att uppdatera bloggen snart Linnea ? (A) hihi♥

//J


Closer

Då var man hemma efter 2dygn i Lövlund med älsklingen♥

Vi har haft det riktigt bra, kolla in Jimmys mer eller mindre seriösa inlägg nedan.. ;)  och tro det eller ej vi slapp snöstormen!
Tyvärr har jag inga bilder att dela med mig av, mycket synd! vilket inte Jimmy tycker förstås.. men jag hoppas jag inte skämt ut mej allt för mycket, så jag är välkommen igen? Då blir det bilder!

Saknardej♥
Många kramar
/L


Lövlund



26/12 - hämtade Lnnea i stan sen drog vi iväg direkt till Lövlund, visade henne runt och efter de var hon less livet... så då var jag tvungen att lugnt ner hon en aning och slängde sedan hon på skotern och körde iväg så långt man bara kan till en gammal stuga mitt i ingenstans. självklart var Linnea helt rasande när vi var framme, lugnade ner sig IGEN rätt så snabbt. gjorde upp en eld så var allting bra :) När vi kom hem blev det direkt in i bastun.

27/12 - sovmorgon till ja... 1 tiden ;). soffan, tv:n, ja... vi har inte gjort så mkt mer.

JJ & LB ♥



Imorgon!

Todilo!


Idag så längtar jag bara till imorgon! :D Shit så himla greeat! Tog mig sovmorgon imorse (så dagen ska bli lite kortare haha). Vaknade vid halv 11! Då steg jag upp och gav hunden mat och gick ut med han. Blev ute i ungefär 40 min, hann möta typ 8 st som var ute och sprang, vilka as! Sen blev det gröt till frukostlunch och nu sitter jag med ett glas latte, gott :)

Idag blir det till att bara ta det lugnt, prata med min babe, kanske läsa lite och se film. Jag hoppas du har det roligt i LövLUND bästa vän! :D Hittade himla fina bilder på oss sen avslutningen i typ, åttan? ;)
Kanske skriver mer sen!



De bjuder jag på!


Kram på er!

/M

.

Godnatt!

My life would suck without you

Ta mej härifrån!
Mor & far har gäster och jag är fast här. Satte mig just vid tv:n hade poppat popcorn och skulle se filmen offside på tv. Jamen lyckat! Högsta volym och det var ändå som att titta på stumfilm! Jag gav upp. Kanske lika bra att gå och sova så det blir lördag nångång? ♥ 



Imorgon blir det Lövlund!

Hejdå på er
/L


God Jul eller nåt.

I brist på annat så tänkte jag skriva ett litet inlägg om Julafton som varit.

Steg väl upp runt 9tiden för att som Mattis redan skrivit köra stötting och sprida lite julstämning. Vilket börjat bli som en tradition numera. Vi laddar inför nästa år mattis ;) Tack för julklappen!

Sen blev det direkt in i duschen och invänta Moster och kusiner som skulle komma på lunch. Det blev en del prat och sen åkte dom vidare till nästa ställe medans jag fixade mej klar för kvällen. Sen var det dags för Kalle såklart! Nu kom även kvällens gäster. Vi såg klart Kalle och sen var det dags för julbord och mormors efterlängtade köttbullar ;) mer än lovligt mätt så fortsatte kvällen med fika och julklappsöppning.

Vi avslutade kvällen med att spela spel. Något som Lisa&Johan fick i julklapp. Det var väldigt komplicerade regler och i slutändan följde vi nog inte ens hälften. Jag och brorsan lyckades iaf ta hem segern tillslut.

Ja det blev en liten sammanfattning av kvällen iaf, mycket trevligt :) och tack för alla fina julklappar såklart!♥ lägger kanske in nån bild senare..

Många kramar
/L


Nedräkning

→Helloo←

Så har det varit julafton, ett år kvar till nästa gång. Min jul var trevlig, den började med att jag åkte hem till Linne på morgonkvisten och Arvid följde med också. Vi for ut och körde stötting och spred julkänsla ;) Och försökte sjunga julsånger, fast vi kom bara på bjällerklang. Och Arvid tyckte att eftersom vi hade bjällror på Joggan redan, så behövde vi ju inte sjunga bjäller, så han sjöng bara - klangklangklang, osv xD Hihi det var lite fyndigt. Sedan kom mamma och erik vid 1 och vi åkte till mormor och morfar. Där såg vi kalle och jag lekte med mina söta kusiner och åt en massa mat. Holy macarony, gick nog upp en sisådär 7-8 kilo igår kändes det som ;) Haha. Sovde över i Hjogg hos mormor och morfar och pappa kom och hämtade mig imorse runt 9 så jag skulle hinna hem och packa. Fast vi åkte först till staan och lämnade Arvid hos A-K (och fick hennes goda varma choklad och tekakor) sen hem. Nu har jag precis landat i Umeå och funderar på att ta mig ett bad, skulle sitta fint. Hur var er jul? :)

Lite bilder från igår!
(Inte sen igår)





Nu längtar jaaag till på söndag så galet mycket! Kan inte sluta tänka på det. PUSS


/M

Lyckad kväll!

◊Heeeejee!◊


Åh jag har öppnat alla mina julklappar nu och allt och jag blev på så himla bra humör så jag måste bara visa och berätta! Hihi. Ja eller alla har jag ju inte öppnat, bara de jag ick av pappa och A-K :) Vi kom iallafall hem från Linne och stan klockan 6 och då började de slå in julklappar och jag gjorde köttsoppa och åt godis. Sen hade de med sig en liten söt gran som de hade fått köpa från jula, skyltfönstergranen å allt! De fick granen, färdigpyntad (julgransbollar, stjärna och belysning osv ) för 50 kr :D Sen fick de köpa en maaassa pynt och belysningsslingor+ granen då för 95 kronor! Kommer bilder :D Och så till julklapparna! Jag fick pengar, meegasköna tjocksockar, en mascara och ett presentkort hos han som tatuerar i Bureå som var värt 500 kr! FETT GLAD MATILDA. Och A-K hade åkt dit och så hade han gjort presentkortet bara för vår skull också, så himla snäll :D Så, nu har jag fått berätta och jag hoppas ni får en suuuupeerjul allihopa! KRAM!

Här har ni lite bilder på till exempel vinflarran som jag snitsigt nog har rosetterat in och lite julpynt, kläder osv!



/M

Lilla julafton

◊God eftermiddag!◊


Idag är det dagen före julafton, hur nice är inte det! Jag sitter just nu hos Linne och bloggar lite medan hon äter. Egentligen skulle jag bara hit och lämna uppesittarkvällslotterna som de köpt och så skulle jag få skjuts hem av pappa och A-K som är påväg hem från stan men de var ju inte så snabba. Så vänligt nog fick jag vänta här så slipper jag gå!

Idag steg jag upp vid 9 och tog ut hästarna och medan jag gjorde stallet fick jag ett sms av Anette och vi bestämde att  vi skulle ut och rida. Sagt och gjort, vid halv 1 var vi tillbaka och jag tvätta lite och såg tv och åt på godis ;) ikväll blir det lilla julafton med pappa, A-K och Oscar :) Det blir mys. Imorgon ska jag och Linne ut och köra med bjällror och allt, sedan åker jag mot Hjoggböle med mamsen, Erik och Oscar (: Jag ska be alla om ursäkt för att jag har varit lite dålig med uppdateringen men min kära bror har haft lan och tagit internet till hans rum och dit in går man inte i onödan... (luktar instängda vidriga små datanördar där). Nu hoppas jag Linne är klar snart så jag ska kila!

Ha en underbart God Jul allihopa!!

Många kramar från Mattis! :)

Danföredopparedan..

Här är det full rulle!
Hann just precis stiga ur sängen när mamma utbrast, "Handla eller städa, det är bara du väljer". Suck ;) så jag hoppade in i duschen och följde med till stan. Inte kul! folk överallt och dom är ju som galna!! trots att man vet vad man ska ha så får man stå och vänta i år på alla som står och sölar.  

Nu är jag trots allt hemma iaf, så nu blir det en liten paus innan nästa ryck. Att klä granen. Städningen får allt brorsan fixa, sen har jag gjort mitt. Då blir det uppersittarkväll med glögg och pepparkakor. 



Lägger kanske in en bild på den vackra granen senare.. ;)
Nu ska jag ringa Mattis.!

/L

Snön föll..

Jöbacks julkonsert, knäck, pepparkakor, lussebullar, glögg, julklappsinslagning, snö och tomteluvan på! Julstämmning..•


Julia Jonsson

Saknardejj Vännen!

Hoppas du har det bra i värmen ♥

 


Thinking of you

Hääjs ;)

Härlig morgon säger jag bara, snacka om snökaos! Nog för att snön är mysig men nu räcker det ;)
Följde brorsan till stan runt 11tiden, när vi äntligen lyckats låna oss en bil. Så nu är de sista klapparna handlade, bara Mattis kvar förstås. Men jag har mina ideér till de också. Nyfiken? ;)
Sen fick jag skjuss till Jimmy där vi tillbrigat större delen av dagen med att slappa. Vem vill ut och promenera i djupsnö och -14 liksom.. (A) Kvart över 4 gick bussen mot Bastuträsk och jag åkte tillbaka till Bure. Trist ♥



Nu ska jag följa pappa å lämna tillbaka hästtransporten och
sen blir det att slå in julklappar!


Trevlig kväll allihopa!
Kram.
/L

Tisdag 22 December 2009 (varsågod)

Heellu

Muttis here (: Vaknade vid 10 idag, hur skönt som helst med sovmorgon! Klev upp och gick ner och gjorde mig lite smoothie och kaffe. Blev asmätt :| Medan jag åt frulle såg jag Dunderklumpen, har fått låna den av A-K! Världens bästaste film typ :D Då frullen var uppäten gick jag ut för att skotta bort lite av ALL den snön som har kommit de senaste två dagarna, seriöst hur mycket är det egentligen? Tog mig en liten spade och skottade mig en stig till garaget. Gjorde upp en eld och skottade vidare på min stig upp till veden. Den var typ slut inne så jag var tvungen att hämta mer. Så det var bara att tacka gud för att det var lössnö och sätta igång.


Haha bilderna blev inte så ljusa och bra direkt xD Men ni kanske ser ändå. Ikväll ska jag och träna men det gick skitdåligt igår. Har jäätteont i ryggen och är stel som en sopkvast + en kommande förkylning på det. Men jag ska göra ett försök ikväll ändå och hoppas på att det går bättre ;) Och Linne, jag har 4 styckna uppesittarkvälllotter, kommer med dem imorgon förmiddag!

Puss å kram!

/M

Todilo!


Idag har det kommit tokmycket snö! Eller inatt kanske man ska säga, inatt har det komme tokmycket snö! Typ dubbelt så mycket som det var innan. Fast jag fattar inte hur det gått till för jag gick hem från Linne vid typ 11 igår och då snöade det inte ens vad jag minns :O Galet. Det har då snöat hela dagen idag och varit supermysigt! Fast jag har bara varit ute då jag gjorde stallet xD Sen åt jag en baltafrulle och så somnade jag i några timmar, vaknade nyss :S Not good. Åh och hela dagen har gått åt att tänka på min babe! SERIÖST jag blir ju knäpp. Längtar ihjäl mig typ. Men nu är det bara 6 dagar kvar! Gah. För länge ändå men.






Det är alltid lika roligt att vara med dig babe, vad vi än gör, vars vi än är och vilket väder det än må vara. Man blir aldrig trött på att vara med dig och det är så det ska vara, då man är kärig (a) Ser fram emot ett nytt lov och ett nytt galet år med dig min älskade


Nu ska jag kila ner och göra lite mat och sen bege mig mot staan.

Ha en bra dag!

Kram M

<3


längtar till på tisdag!♥


//J


Fjärde advent!

→Muttisss here!←


Åh idag är det en glad muttis som skriver! :D Det har varit en megabra dag! Det började med att jag steg upp vid 9 och tog ut hästarna och mockade. Arvid följde md ut ett tag men gick in igen när han insåg att han skulle börja lukta häst, haha. Så kom jag in vid 10 och då stod pappa och A-K och bakade knäck och lakritskola, myys! Och hon bjöd mig även på ett glas jättegod smoothie, det skulle man allt börja äta till frulle varje dag (: Vid 11 ungefär tog jag sats och hedde mig ut för att rida på min lillmaddis. Det var himla trevligt och då vi kom tillbaka red till och med Arvid en stund! Direkt efter ridturen bar  det av på en liten promenad och då vi kom hem igen gjorde A-K världens godaste varma choklad! Eller hur man säger x) det vat var verkligen gudomligt gott!


Ja nu sitter jag här en snabbis bara så ni ska ha något att läsa ;) Sen bär det av in i duschen och vidare till Linne för vi ska laga mat och se Ice Age3! Fast det har hon ju redan sagt men ändå... Tror detta kommer bli en helt utomordentlig söndag! :D Speciellt nu när mitt lilltroll har kommit igång med smsen igen, dundermycket julpussar på dig söt ♥ Miijau.

Åh sen när jag ändå är igång så ska jag som avslut här, tacka alla för igår! Det var också jättetrevligt och tusen tack för den SUPERfina julklappen Nea! :D Slänger in en bild på den här för den var så himla tokfyndig!
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
Pappa och A-K hade även köpt glöggflaskor och pysslat ite på dem, superfina tycker jag!

Ha en bra söndag allihop!

Kram M

.

Away from the sun.
Minns ni? ;)

Empty room

Goddagens!



Tog sovmorgon till 10.30 idag.. fortfarande trött. Vaknade med världens nästäppa och huvudvärk. En förkylning är det sista jag vill ha just nu! men vad gör man, bara att vila och hoppas jag mår bättre imorgon.

Runt halv 12 tiden tog jag mig i kragen och gick ut i stallet. Gjorde klart all mockning och fodring och hämtade sedan Joggan ur hagen. Det blev premiärtur med stöttingen för i år! mysigt värre och hon haltade ingenting :) känns bra. Nu när jag har en unghäst med tandvärk så måste jag ju ha någon att rida.

Nåväl nog om det, ikväll blir det lattjo med Mattis! Vi ska laga mat och se Ice age 3. Mys♥

Pussar&Kramar
/L

Kärlek

11 dagar med dig <3

/J


aaahhhgggkdk!!!

Hejsan! Blir bara ett kort inlägg nu. Har stoorstädat hela huset idag, fick ett infall! Så nu är det julfint här ;) Sen åkte jag till A-K så åt vi middag där och satt och pratade lite. Alla var typ dödströtta. Så kom jag hem för ett tag sen och tog in hästarna så skulle jag sätta mig vid datorn och prata med Sofia, så dampar den sönder, har startat om den typ 4 gånger. HATA datorer!

Haha inte s positivt kanske xD men jag är faktiskt på bra humör! God kväll :D

/M

God morgon!

♣Hejsaan!♣

Nu har jag vaknat, fått mig en sovmorgon! Så himla härligt! Fast igår då jag kom hem efter träningen såg jag att det lös i stallet så jag gick dit och då var Anette och Annelie där. Tydligen så hade inte handtaget till vattenkran blive tillräckligt åtdragen så vattnet hade frysit sen hade det brist och stått och läckt sen lunch. Så det hade visst varit typ 1 decimeter vatten i hela stallet :S Not good. Men de hade fixat typ allt då jag kom ut så vi tog in dem och sen gick jag in och la mig. Men imorse började bättre, har inte vaknat utav min brors väckare och blev tillslut väckt av min babe och det var mycket trevligt ♥ Nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost sen ringa Linne och kolla om vi ska hitta på något idag :)

Vi hörs kanske ikväll ;) Ha en superdag!

/M

Jullov OCH vinter!

♦Merry christmaslov!♦

Nu har Mattis fått jullov! :) Eller ja egentligen inte. Vi går egentligen imorrn med men vi har bara en lektion på morgonen (som vi inte ens vet om vi har) och sen avslutning klockan 12. Så jag tog mig helt enkelt jullov nu ;) Idag har vi haft en fordonslektion och engelska, där fick vi se en julfilm och fika skumtomtar och pepparkakor, myspys. Lite ovärt däremot att vi skulle ha haft halva svenskalektionen vid halv två (?) så vi väntade från typ 11 till halv 2 och så blev det ingen lekion, man hade ju gärna åkt hem... Men jag stannade och såg dunderkuppen och grattis till fordonstreorna som vann ;) Och vintern kom den också! Det har typ ändå kommit mycket snö och så visade termometern hela 20 minusgrader imorse, bara att klä sig!

Igår slog jag in en massa julklappar, eller ja alla julklappar faktiskt! Utom pappas för den har jag inte köpt än. Men förutom den är allt klart, så himla skönt är det! Och det är dessutom värsta roligt att slå in dem :) Så nu är det bara att det blir julafton nån himla gång!


Måste ju bara berätta att i tisdags mötte jag Linne i stan då jag hade slutat så gick vi och åt kinamat, det var supergott! Sen följdes vi till träningen för några av hennes kompisar skulle komma dit och prata med Bengt. För de ville börja i nybörjargruppen :) Och så satt de där under uppvärmningen (då gick kompisarna) så kom Jimmy. Så då stannade Linne och han kvar typ nästan hela träningen + att jag fick åka dit och vänta på bussen sen, megasnällt! :) Så tackartackar för det!

Jag har redan hunnit planera att ha lilla julafton med Linne, Julia, Nea, Lollo och Vickan (hoppas jag inte glömde nån? :S Är skittrött så bli inte ledsna isåfall... ) på lördag och söndag blir det äntligen Ice Age 3 med Linnepinne! :D Sen är det då såklart julafton och sen kommer min kära älskling och stannar hela lovet, det kommer bli fett undertbart och jag längtar verkligen ihjäl mig, puss på dig

Ha ett trevligt lov allesammans!
Kram M!

Viccan gästbloggar!

hallådär!
har fått i uppdrag av linnea att gästblogga för hon själv är så lat.
vi har haft "julkul" på idrotten för ett tag sen.
så nu har alla "lasse går i ringen" sången på hjärnan.
de är mindre kul!
sen var våran klass sämst så vi förlorade i alla tävlingar.
men vi kan ju alltid låtsas att vi lät teknik ettorna vinna
bara för att vi är så himla snälla, eller nått!
nu har vi bara EN lektion kvar då vi ska se en dålig film
och sen har vi JULLOV!
vi taggar till tusen!

ha en riktigt bra dag
och ett riktigt kul lov
och en god jul!
många kramar Viccan

check it out;
http://vicckan.blogg.se

Tuesdaay

→Tjoho :)←
Nu har jag precis gjort en datafas, eller 2 stycken faktiskt. Det gick inge bra, klarade ingen xD Aja så kan det vara. Har kört lite Huddig idag och det gick lite bättre än jag trott däremot! Så det var nice. Tyvärr mår jag som en kratta, det värker som fan på hela högersidan och så mår jag illa. Fast nu ska jag inte vara sån ;) Hinner inte skriva så mycket nu men det kanske kommer ett lite bättre inlägg imorrn! Nu blir det rast sen träning sen sängen ;) mmh. Och till sist vill jag bara säga att jag tycker Linne får himla mycket trevligare kommenterer än vad jag får, "anonym". Skitunge...

Have a nice day! ;)

/M


Goodnight and go.

Helå Allesammans!

Nu har jag pluggat i 1 ½ timme och det enda jag lyckats göra är en inledning på psykologi uppgiften och lite engelska. Jag är redan less, vars är motivationen? :( Jag som verkligen ville göra bort allt ikväll, så jag skulle slippa tänka på det. Men det spelar nog ingen roll hur länge jag ligger här och försöker skriva jag tänker endå på annat.. Kanske borde ta en paus och springa ut i stallet en stund? Där finns det alltid nåt å göra♥

Förhoppningsvis funkar datorerna på skolan imorgon, då kan jag skriva klart engelskan till på onsdag.



Puss å Kram
/L 



Slutspurt

Tju!

Mattis here =) Sitter på skolan och har precis blive klar med Hjullastarreori. Så nu är det bara att vänta på lunch, kvart över 12, och sen är det övningskörning. Sista lektionen har jag ingen aning om vad som händer men, är ju klar så jag får säkert plugga eller något. Efter skolan bär det av till stan och ska kanske köpa en julklapp åt min darling :)Tror faktiskt jag har hittat något som kan falla i smaken! Eller hur man nu säger. Ikväll blir det träning och sen hem och sova. Känner verkligen att vi är inne på slutspurten nu, sista veckan! Ska köra Huddig imorgon tror jag, vill verkligen inte det! Har aldrig kört den och det är typ knappar och spakar i fördärvelse. Torsdag och fredag däremot blir bättre, då ska vi förmodligen bara se dunderkuppen hela dagarna ;) 


I veckan blir det...

Må: Träning
Ti: träning
Ons: Ja något var det men jag minns verkligen inte! + stallet och rida
To: träning
Fre: Inget inplanerat tror jag, kanske Umeå eller så får jag hoppas att jag kan umgås med Linne :)

Nu börjar lärarn springa runt här så jag ska kila!
Ha en bra dag!
/M

11 dagar till Julafton!

»Tjenixen!«



Tredje advent idag då, shit vad tiden går fort! Fast just nu får den faktiskt gå fort, bara den lugnar ner sig på jullovet ;) hiiimla skönt att det är lov efter den här veckan! Det går inte beskriva hur himla underbart det är! Och jag längtar tokmycket till julafton dessutom, jag har faktiskt värsta julkänslan i år! Förra årets julafton sög och då hade jag ingen julkänsla alls så i år är det hur bra som helst! Åh nu är det Muse på bandit, megabra låt :D Ja iallafall, det enda jag längtar ännu mer till är då min sötnos ska komma helgen efter jul, puss på det! ♥ Haha nu ringde Bengt så jag tappa helt bort vad jag skulle skriva x)


Idag har jag iallafall gjort stallet och följt pappa och A-K på loppis i Bureå. Sen kom vi hem och jag for ut med Maddisen på en lite skogstur, det var mycket trevligt! Nu blir det nog ner och äta sen ska jag väl ut med monstret ett tag också. Såg att Linne redan hade skrivit det men jag måste då också säga att det var roligt igår! Haha flum ;)



/M


3dje Advent

Då har man varit ute med odjuret igen. Snacka om överskottsenergi! Jag är förvånad över att slaggjorden fortfarande håller, vet inte hur många gånger hon kickade och rusade iväg i full trav. Det skulle passa med en tur till banan snart kanske så hon får springa ur sig ;) Nu har dom väl isat den? Kanske borde klocka henne snart också, hon ska ju trots allt ligga på 1.50 innan mars!

Nu blir det lunch och sen duschen.

/L

Lördagkväll

Sådärja!
Har just kommit hem från Mattis och vi har haft det grymt kul ikväll :) Trots att det inte blev någon Ice Age3 för den var utlånad! alla exemplar. Så vi funderade skitlänge innan vi bestämde oss för "The proposal". Alla säger ju att den är så grymt rolig. Dom hade rätt.x)

Nu ska jag krypa till kojs för imorgon är det fullt upp!

/L

Äntligen!

Lördag oh sköna lördag! Idag har jag äntligen vunnit min första diplommatch! :D det känns hur roligt som helst! Gick match i Umeå vid tre ungefär sen duscha jag såklart och så bar det av med pappa, ak och Emma mot Skellefteå. Styrde raka vägen mot Linne så nu är jag hos henne. Vi har ätit jättegod förrätt, toast skagen, och helt underbar god porterstek! Ibland har man tur ;D Nu ska vi snart promenera iväg till konsum eller tempo för att hyra film, Ice age 3 forhoppningsvis. Sen blir det vidare hem till mig!

Är det någon som har en megabra idé på något som skulle kunna vara världens bästa julklapp som alla vill ha? Har i svenskauppgift till på onsdag att komma på något sånt och jag har inte den blekaste :S Så lämna gärna en kommentar om ni kommer på något!

Vi får uppgradera mer senare ikväll eller imorgon.
Ha en jättesuperbra kväll!
/M

Walking in Memphis

Jaha nu har Jimmy farit hem till Lövlund igen och det känns förjävligt ♥
men snart kommer bäste Mattis hit och då blir jag genast på bättre humör.
Föresten! STORT grattis till henne, hon vann ju diplommatchen idag! :D så ikväll blire å fira. 3-rätters middag och sen bär de av mot hömyrvägen för att se Ice Age 3. MYS :)



/L


Fredagsmys



Grattis till 2:a platsen Calle!
och tack för ikväll tjejjer. Ni är underbara ♥


Helg! (för hela slanten)

Todiloo!



Mattis här! Åh JAG HATAR TANDLÄKARE! Ja jag har varit hos käftis idag och det gick inge bra, som vanligt. De är efterblivna. Hur som helst, vi är lediga idag! För vi skulle egentligen se luciashow på samhällslektionen men den var frivillig, tror jag, så vi pratade med våran englärare och fick vara hemma om vi var klara med engelskauppgiften! Otuligt nog fick jag ju stiga upp 7 ändå eftersom jag skulle vara hos käftis i stan klockan 8.... Men men. Nu ska jag gå och lägga mig igen för jag har skitaont i huvudet och typ hela kroppen xD Fem i 1 går bussen till Umeå. Ikväll blir det att prata med min babe (♥) och peppa för match imorgon!

Måste bara säga det också att igår efter träningen for jag hem till A-K ett tag och sen kom Linne så skulle vi följas till bussen. Och så fick hon skjuts till A-K av Jimmy, och de är då så söta tillsammans ;) Eller ni är å söta tillsammans, hur man nu ska formulera sig.

Kommer säkert ett lite mer händeserikt inlägg ikväll! Have a nice day!


Kram mattis =)

Kärlek

8/12 - 2009 ♥ 


Onsdag

Dagen började helt okej, sovmorgon en timme extra. Inte dumt ;) men när jag väl komme till skolan så fick jag veta att vi skulle ha hela 2 timmars föreläsning om omskärelse! Inte riktigt lika kul. Hade jag vetat de hade jag aldrig farit. 
Sen blev det 13.05 bussen hem. Nu ska jag trycka 75glosor innan fredag. :(

Hoppas kunna stryka några saker från denhär listan ikväll.

Engelska prov
Samhällsläxa
Redovisning Näringslära
Redovisning Engelska
Psykologi-uppsats
och projektarbete ideplan.

Hjälp mig tänka positivt?
Om det ändå vore torsdag ♥


/Linne

2 veckor till lov, 2 veckor...

♦Muttis H här!♦


Yes. Yesyes... Måndag. Trött, less, glad, kall, hungrig, ingen känsel i fötterna, nervös, klara sista fasen, glad, irriterad på coop, mat, ont, Linne, glad, trött. Det är väl ungefär min dag x) Hej PMS. Ja jag har iallafall klarat sista fasen på skolan så 13:e Januari ska jag göra slutprov till körkortet! :D Nu har jag precis varit ute och gått med bästa vännen och pratat med min babe i telefon! Jag var nog inte så rolig att prata med kanske men jag hade iallafall trevligt och jag har saknat älskipälski mer än vanligt idag då det kändes bra i hjärtat♥

Nu sitter jag och väntar på att sötnosen ska logga in på msn så jag kan skicka en låt och sen ska vi plugga... Så pratar jag med bästasta bästa kompis och lyssnar på världens bästa radiokanal! www.bandit.se
Ja jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag tror jag avrundar!

I veckan ska jag...

  • Träna
  • Kalasa
  • Träna
  • Umeå
  • Matcha
  • Babe
  • Linne
  • Sova




S.Hellgre
n♥ Bara ungefär två veckor nu♥

/M

Söndag

Hej hopp! Imorse vaknade vi halv nio ungefär. Tanken var att vi skulle åka och simma så skulle mamma gymma medan. Men hennes nedrans jobb ringde så hon var tvungen att åka dit så hon skjutsade oss till Medly och vi var superduktiga och simmade (: Då vi var klara fick vi promenera in till stan och åka 8ans buss till Ersboda. Så nu sitter vi här, mätta och belåtna. Vi har som sagt inte hunnit med så mycket idag.

Snart ska vi göra oss klara för att åka buss till Bureå och sedan får vi se vad som händer. Ha en bra dag!

Lördag











Igår, lördag, åkte vi till stan och skulle köpa julklappar. Det var smockat med folk så det var inte så lätt men vi lyckades! Lite iallafall. Vi mellanlandade på vissa skoaffärer och testade deras nymodigheter x) haha, ingen hit, någon av dem. Sen blev vi så himla trötta så vi gjorde väl inte så mycket mer som är läsvärt. Bilderna bjuder vi på....

"Skvalpa"! (hela kvällen)

♥HEJSAN!♥






Igår, fredag, åkte jag och Linne till Umeåstad med 1bussen!


Vi kom fram vid 3 och var jättehungriga! Så när vi hade promenerat till min mor åt vi lite.

En lång stund senare blev det äntligen middag också!

Och Linne åt inte så himla mycket... alls.

Vid 7 gick vi ut och mötte Nea vid busshållsplatsen =)

Vi såg slumdog millionaire. Den var väl sisådär...






Kvällen slutade med ett våldsamt kuddkrig! Vi slogs till vi somnade ;)


Ja det var fredagen det. Lördagen får ni läsa om sen ikväll!
/M&L


Farmora (=

Hej hopp!◊


Muttis here
! Jag har precis kommit hem från farmoran och sett oskyldigt dömd! Skitabra faktiskt. Jag åkte till Byske direkt efter skolan och så hämta farmor mig där så åkte vi vidare mot Selet. Där åt  vi köttsoppa (om ni vill veta) och bara pratade och sånt, jag visade en tatuering jag har funderat på att göra nångång då man har råd, vad tycks?

Jag kom som sagt hem för ett tag sen och nu ska jag nog ta och lägga mig. Imorgon är det bio på eftermiddagen med skolan, nice! Sen blir de Linne och efter det träning! :) Kommer nog inte hinna skriva något förrän på fredag men det tror jag nog ni överlever ;)

God natt!
/M

Onsdag

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mej men bra ändå :)
 
Hann med 13.05 bussen hem! så väl hemma skyndade jag mig på med stallkläderna och ut i stallet. Gjorde allt klart där och hämtade sedan lillmyran i hagen. Hon såg inte särskilt peppad ut vill jag lova. Men det blev en rejäl motionsrunda trots allt och hon var nådigt trött när vi kom hem. 

När jag selat av Myra och klätt på henne täcket så stapplade jag in på mina stelfrusna fötter. Kall och frusen så skyndade jag mig in och virade in mig i täcket. Fötterna sticks fortfarande vill jag lova. x)

Kram på er!



/L

Beklagar mina trista inlägg just nu.

Mohaha..

Jag tror vi lyckats skrämma bort några besökare!
Vi hade ju runt 19 ett tag och nu ligger vi på 11?..

...

Som sagt väldigt många anonyma
kommentarer numera, skulle uppskattas om ni skrev namn! ;)

snön lyser vit på taken.

5 min för sent!◊

Såg att Mattis redan skrivit om dagens stora händelse, jo snön! Underbart. (jag var inte ironisk) så jag får väl berätta att jag skrivit in mej på körskolan istället. Inte dåligt va?.. eller de enda som var trist var väl att nästa teorikurs inte börjar förrän 12 januari. Alla har väl rätt till Jullov antar jag x) 
En sak mindre att komma ihåg iaf, nu ska jag bara ringa till farbror veterinären. Det är nämligen på tiden att Myra drar ut dom eländes vargtänderna. Stackarn har väl snart inga tänder kvar, hon ser inte klok ut i munnen.

I helgen blire minisemester, ska till Umeå med Mattis. Så då lovas det grym uppdatering på bloggen. Kanske en och annan bild också. :)

Hej så länge!♣

Linne 


...


Och så ska jag bara, medan jag ändå är på gång, sätta ut en varning till "anonym", jag vet vars du bor... Passa dig.
;)

SNÖ!

♦Heeejsvejs!♦

Idag har det äääntligeen kommit snö! Eller igårnatt måste det ha komme! För det tokregnade igår hela dagen och kvällen så det måste ha blivit tvärkallt inatt! NICE! Idag har jag iallfall bara varit på skolan än så länge, vi har gjort riskettan så nu är det avklarat också! Ska snart gå ner och äta och sen får jag skjuts av snällKajsa till träningen :) Ibland har man tur! Ja hur som helst, jag har varit så himla himla trött idag med så jag har typ inte gjort något annat än att sitta och halvsova. Men i helgen ska jag vara med Linne och vi ska säkert hitta på något så ni får stå ut med mina lite halvdana inlägg tills dess ;)

Förresten så får ni gärna skriva och kommentera det både jag och Linne skriver om, tycka till om ifall vi är för tråkiga eller borde prata mer/mindre om något annat! Ha en bra daag =)

Kram/

RSS 2.0