Halken! (Piteå)

♣HOOOJ!♣


Idag har jag och halva min klass åkt till Piteå och gjort halken! Jag trodde det bara skulle vara läskigt och gå åt skogen men det var skiitroligt :D Eller jag ska inte överdriva men jag tycker det var mycket roligare än jag trodde! Fast åt skogen gick det ändå haha! Sen började det tyvärr regna och vara minusgrader samtidigt, lite underkylt kanske... I slutet gick det typ inte ens få upp någon fart alls ens på raksträckorna (som skulle ha bra väggrepp) men så kan det gå. Säger bara att ni får hålla tummarna för att ni inte åker med mig då det är halkigt x) En fas, slutprovet och några körningar till innan jag har körkortet, längtar. Ja hur som helst det var typ det enda jag har att säga om idag, ska ut och rida nu och sen bara känna lugnet, för en gångs skull!

Kram på er, hoppas ni haft en bra dag♥
/M

Lediga Måndag

Helååw. 
Här kommer jag med lite tidsfördriv såhär på morronkvisten, när ingen är vaken. Hittade den här på Julias blogg för en stund sen :)

1. De 3 senaste köpen jag gjort är: Fika på café Viktoria och julklapp till brorsan.
2. Den största kändis jag har träffat: Hmm. Ingen aning x)
3. Det senaste jag googlade var: snöflingor (A)
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin: Grymt mycke
5. I min handväska har jag: Massa skrot..
6. Min favoritgata i världen är: Hästkroken faktiskt =)
7. Mitt signaturplagg är: Mössan.. eller vad?
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är: Haha då kan man få leta!
9. Jag är beroende av att säga: 8-)
10. Min personliga stil kan beskrivas som: Har nog ingen riktig stil x)
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja: knepigt..
12. Jag har aldrig köpt något från: typ Twilfit.
13. Jag fyndar bäst: inte min starka sida direkt.
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja: Syrrans kanske :P
15. Mitt nästa stora inköp: Julklappar!
16. Min stilikon är: ...
17. I min skosamling finns: Inte så mycket.
18. Min drömväska är: Drömmer inte om väskor.
19. Varje månad shoppar jag för: Beror på.
20. På nätet shoppar jag helst: sällan, isåfall från ridsportbutikerna.
21. Min favorit-modeblogg: Inget jag läser.
22. Jag är som snyggast: På morgonen.. hehe skojja (A)
23. Om jag vill ha smakråd: Frågar jag nog syrran och vännerna.
24. Mitt hår är: Kort och nyklippt ;)
25. Mitt drömjobb är: Inte undersköterska iaf.

Nu måste jag komma mig ur sängen och käka frukost. Idag är man ju lix leeedig ;)
och lycka till åt Mattis idag som ska på "Halken"!

Kram L

Första advent

♣God kväll♣

Mattis here. Ja idag är det alltså första advent, äntligen börjar det närma sig jul! Min första advent har tyvärr inte varit varken mysig eller rolig. Det började med att jag skulle upp 8 och ta ut hästarna och sen lägga mig, men jag upptäckte hur kallt det var inne (tänker INTE säga hur kallt det var) så jag eldade lite också så sen var jag ju tvungen att vakna efter varje timme för att gå ut och lägga på så det blev inte mycket sovande. Speciellt inte eftersom alla bestämde sig för att ringa och sånt precis då jag somnat också. Så detta inlägg kanske blir lite grinigt och jag ber om ursäkt för det!

Jag fick iallafall ett fint sms av min sötnos vid halv elva och då blev jag glad igen och bestämde mig för att stiga upp! Sagt och gjort. Jag åt lite och sen råkade pepparkaksburken ligga framme... Ja jag tänker faktiskt inte säga hur mycket jag åt av det heller men det är inte många kvar xD Börjar fakiskt känna mig sugen igen... Vid halv två gick jag ut och mocka och så kom Anette och så red vi. Kom precis in och har nyss duschat! Så fruktansvärt skönt var det med en varm dusch! Jösses Amelia. Ja så nu kom fader och brodern hem så vi ska väl göra lite tacos sen ska jag fara till Linne och lämna cykeln jag låna av henne igår.



Nu har det äntligen blivit minusgrader ute och frost! Lagomt till första advent! Igår kom det faktiskt några snöflingor också, vid 9tiden :D Äntligen!

 

Imorgon ska vi till Piteå och göra halken på skolan.

Eller med skolan heter det kanske. Wish me luck.

/M


Sctaaaaaaaaaaaaaaan


Idag var det somsagt öppet hus på skolan. Vilket inte var sådär jättespännande meen det varade trots allt bara i två timmar. Så då sände jag iväg ett sms till Mattis, som egentligen skulle vare på anderstorp till kl 13, men smet iväg för att möta mig på stan. Mycket trevligt =)
Vi möttes på cubus och sen stegade vi iväg mot skoaffärerna. Mattis behövde nämligen ett par nya. Hennes gamla är rätt slitna ;)


Det fanns skor av alla de slag, höga, spetsiga, suuuuuperlånga osv. men de man såg mest av var nog platåskor! inte så värst snyggt men vi blev tvugna å pröva.
Kolla bara på herrskorna? kan man annat än skratta! Vi skrattade så fruktansvärt, och inte nog med de vi/jag råkade välta flera par skor. Vilket inte är ovanligt.. och sen satte vi oss ner och jo vad händer då? Jo två tjejer runt om oss välter också ner varsitt par! helt hysteriskt roligt ?


Tillslut lyckades Mattis bestämma sig för ett par skor (som jag hittade hehe..) Skitsnygga! det är dom på bilden :)



Allt letande efter skor blir man ju såklart hungrig av, så vi gav oss på alla trappor upp till Café Victoria! Det var längre än man trodde. Men helt klart värt det. Vi köpte varsin kopp te och kladdkakebit♥

Sen tog vi hissen ner och Mattis ställde sig såklart närmast dörren så hissen fastnade! Inte så cleaver x) Men vi överlevde och hissen repade sig. Sen traskade vi med raska steg mot bussen.

Ikväll blir det 3rättersmiddag och sen.. ja det får vi skriva om då!

Hejsvejs

/M & L




Någon slags uppdatering..

Hade ingen ork att skriva igår, sängen var för lockande. Så jag ville bara tacka för en mycket trevlig biokväll med Nea :) Vi ses nog senare i helgen! Kanske blir det en sväng på hundcafeét vem vet?

Nu ska jag vidare på skolan, en LÖRDAG! :( menmen måndag är vi lediga och jag ska lix stanna på stan och handla lite julklappar kanske.. såg just att det går fruktansvärt lite bussar hem. Så jag måste antingen ta 14.15 eller 17.40. Inget mellanting direkt.

Tjings
/L

<3


♥15/7-08♥


plus-minus-noll..... plus.

♦Hello there everybody!♦

Muttis här! :D Åh idag är jag glad. Fredag för hela slanten! Och fredagarna är så fett galet sköna! :D Börjar 20 i 10, slutar tolv. Så är jag hemma vid halv 1 och idag har jag ägnat dagen åt att städa lite och julpynta! Eller jag pyntade väl itne så mycket, mest för att jag inte hittade julpyntet... Men det kommer väl fram. Sen kom AK, Ida och Emma just före klockan 4 med partyhattar och blåspipor och fyrverkerier och mat så överraskade vi pappa som slutat på sitt bajsjobb :D Jag tror han blev glad! Efter det åkte vi i hundra knyck (eller det gick fakiskt fortare än så) till staan där jag skulle träna. Det var egen träning idag så jagkan väl säga att det var inte det värsta jag varit med om... Man behöver ha någon som skriker på en för att man ska ta ut sig ordentligt :S Och det är Bengt bra på!

Sedan fick jag åka med Kajsa hem, vänligt nog! Men först åkte vi förbi Hemmakväll och Coop, där jag blev sugen på godis. Såklart. Så direkt jag kom hem gick jag till den stora korgen med frukt och goodis () som pappa fick pga att han slutat på sitt jobb, och öppnade alla godispåsar :D Pepparkakor är livsfarligt säger jag bara! Har man tagit en går det inte sluta! Imorgon blir det öppet hus på skolan imorgon på förmiddagen och Linnepinne på eftermiddagen :) Sen blir det förmodligen farmor på söndag några timmar!






(Jag skrev ett jättelångt bra inlägg
men så skrollade jag ner och allt
försvann så jag blev superarg och
fick börja om men jag tror jag fick
med allt!)



Hjärtat♥

/M

Nu är de freedagsmyys :)

Fick just reda på att det finns en liiiiten möjlighet att vi slutar tidigare idag! Eftersom vissa ska ta baconsprutan idag. Stackarna x) så nu sitter jag bara och räknar timmarna.. snart är det dessutom prov! Arbetsmiljö & säkerhet världens tråkigaste. Men det är nog inget att oroa sig för, det är bara att tänka logiskt :)

Ikväll blire bio med Nea. Rent utav premiär i Bure ;) De ni! sen kommer nog Mattis förbi efter bion, det var grymt längesen sist känns det som!

Ni är bra ♥


/L


Allting kostar..

Tjenare igen!♣

Satt just och räknade ihop summan på alla kvitton jag sparat sen Myra föddes. Jag kan säga att utgifterna låg runt 14 000! Det är sjukt vad det kostar egentligen. Det är ju trots allt 7000 per år. Så man kan säga att just nu ligger vi på 2000kr i minus efter premiepengarna ;) men sånt är livet. Förhoppningsvis blir utgifterna mindre nu när grundvaccinering, frysmärkning, registreringar och ägarbyten är över! S
en har vi ju trots allt kunna minska kraftfodergivan till några dl per dag istället för 2kg. Vilket sparar enormt mycket! Sen är ju höförsäljningen (+300) och skoningarna (-500/månaden) inte inräknade så.. 

Inte så intressant inlägg men nu kanske ni får nån hum om vad det kostar att ha egen häst, själv blev jag då chockad! :O det är ungefär vad en rökare slösar per år så jag menar vad känns mer värdefullt?



/L

Hårda klappar..Mjuka klappar..

Syrran har varit här. Vi har diskuterat julklappar! :) och tro det eller ej men vi kom på julklappar till nästan allihopa, vilket känns grymt bra. Nu behöver jag bara komma på nåt klyftigt att köpa till henne. Något svårare dock ;) men det löser sig oftast.

Nu ska jag sätta igång att renskriva alla papper om arbetsmiljö..prov imorrn. Tur att det mesta är rätt logiskt. Förhoppningsvis hinner jag ut i stallet en sväng efter middan också.

Tjings
/L

Min lilla stjärna

Myra skenade iväg idag..Varför lyssnade jag inte på mej själv, jag kände ju att något var fel! 
Nu är vi tillbaka på ruta ett. Hoppas på att det bara var en ren tillfällighet. Kanske var det bara överskottsenergi, eller har hon verkligen blivit trafikrädd? :(



/L 

Orkar inte..

Genomgång av programmet Moodle, det ser inte lovande ut x)

Det enda jag kan tänka på är MAT!, kebabsplitt står det på menyn!




This Is Who I Am

Hm, såg just att vi hade 17 besökare igår. Vilket betyder 3 mer än vanliga fall.. x)

Tänkte planera veckan lite;
Onsdag: Skola | snabbjobb Myra | Plugg svenska
Torsdag: Skola | Plugg Arbetsmiljö
Fredag: Skola | Bio "Luftslottet som sprändes" | ?
Lördag: Öppet hus | Stan
Söndag: ---------

Tror inte det var nåt mer, hoppas jag...
Ska troligen tränga in en å annan promenad med Mattis också! =)

/L


Waking up

Då var större delen av dagen slut och fort har det gått.

Började första lektionen med styrkepass och massage? haha snacka om skönt eller. Skolan har iaf varit helt okej, alla var tysta en hel lektion. Har det någonsin hänt, det var nog massagens förtjänst ;P

Här hemma har jag inte gjort så mycket. Jag har helt enkelt inte haft nån lust kolla vädret.. men lite läxa har jag då hunnit med. Så nu är ergonomiuppgiften klar! Efter många om och men och lite fantasi så var de klart på 15min. 

Sen tog jag mig en titt på tradera i hopp om att hitta ett par "BackonTrack" paddar åt Joggan. Tro det eller ej men ett par helt nya! så nu har jag lagt ett bud få se om jag vinner. Budgivningen slutar imorgon så jag håller tummarna. Något måste ju slantarna Myra sprang in gå till ;)



Kram på er!
/L


Ett gott skratt ♣

Kommentar1.
Julia; "Fatta vad skönt å jobba!"... fast jag gillar egentligen inte vita byxor.

Kommentar2
Julia; "Fast man lever ju bara en gång per år så.."

Ibland äru bara för rolig Julia!
/L

Äntligen!

Todiloo! ♣

Muttis here! Äntligen är det tisdag, egentligen är det väldigt mycket i början av veckan men ändå känns det som man gjort bort den värsta delen av veckan efter tisdag, av någon konstig anledning! Jag är på Däckia idag också och idag har det hänt lite mer saker, de har bytt däck på en traktor och det jävlades och höll på så det tog ett tag, så nu har jag min långlunch igen ;) Vi får se vad som händer efter lunch. Jag steg ju upp 6 imorse med, är trött men det är ändå uthärdligt idag, inte lika illa som igår! Så blir klockan typ halv 10 så får jag ett sms av Sofia som så hjärtligt nog berättar att hon haft sovmorgon tills då, himlar så avis man blir! Och nyss smsa Linnepinne och sa att de hade ergonomi och att de fick massage och träna på lektion, så jag kände då det att jag kanske ska bli omsorgare istället!...


Igår var jag ju som sagt jättetrött och var egentligen inte så jättepeppad på att träna men då jag kom dit var Linnea värsta megaglad så då blev man lite piggare, hon hade börjat jobba så hon var på topphumör :) Så allting började kännas mycket bättre, men, sen började träningen... Fytusan så himla tokjobbigt det var då! Riktigt dålig dag hade jag och Bengt skulle absolut ha ihjäl oss med en massa jobbiga övningar, hjälp mig lixom! Men jag överlevde, och alla andra med ;) Med nöd och näppe... Ska påminna alla om att ifall ni vill ha en julkalender där ni kan vinna massa olika saker så har jag såna, bara att höra av er (a)

Åh, jag hade planerat den här veckan värsta ordentligt men den har ändrats lite sen i söndags, det blev stallet/hämta hö imorgon och jag ska nog vara med Pålly på torsdag istället,´det blir som uppskjutet hela tiden :O Varför jag nu skrev det, det var verkligen inte intressant :S Aja, sån är jag. Ha en sån himla bra dag allihop!

 

/M


22/11 -09



Hej igen! Jo det blir lite fel tidsmässigt nu, skulle ju ha skrivit detta först xD Men jag kom på att jag och Linne faktiskt kom på en jättebra idé igår när vi var ute och promenerade! Såhär är det. Att när man är ute och sparkar på vintern, är det ju oftast supermegahalkit. Och när det är det, så kan det vara svårt att få någon fart eftersom att påskjutarfoten inte får fäste, och då blir det svårt att sparka! Så, lösningen alltså, är att bygga en specialburk som man monterar fast längst fram på sparken. Den hänger alltså upp och ner och idén är att man har ett litet hål underst med en lucka för, som man sätter fast ett snöre i och drar det upp till "handtagen" på sparken. I burken ska man såklart ha sand. Så när man drar i snöret öppnas luckan och man sandar en liten sträng mellan medarna på sparken - man får fäste med fötterna och sparken kör inte fast i gruset! Great ;)

Däckia

♦God förmiddag!♦



 Aldrig aldrig nånsin har det varit så himla tokjobbigt att vara vaken. Usch jag trodde jag slog trötthetsrekord förra veckan men jag säger då det, att det är värre idag :O Var tvungen att stiga upp klockan 6 för att hinna ta ut hästarna och sen åka med 7bussen till stan för att jag är på APU på däckia idag. Kom dit och vi åkte iväg direkt till posten och bytta däck på en bil där (jag fick mest titta på) sedan har jag typ sett på medan min handledare lärde sig en maskin. Han hade inte jobbar mer än tre veckor :) Men de är då trevliga iallafall. Nu har jag lunch i typ en och en halv timme så då kan man ju passa på att blogga lite! Jag vet inte hur länge jag ska vara där idag men när jag slutar ska fadern komma och hämta mig så åker vi till A-K och äter och sen blir det träning (: Som tur är får jag skjuts hem efter (slipper vänta och åka med 20 över 9bussen) så då blir det tiiidig kväll!! Herre jistanes.

 

Igår var jag då iallafall med Linne och det var trevligt! Det kan bli så länge mellan gångerna ibland :/ Jag gick dit vid 6-tiden igårkväll och det var DYNGHALKIT, seriöst det var verkligen superhalkit och sen var vi inne ett tag, kolla lite på datorn och så bestämde vi oss för att nu var det dags för milkshake! Inspirerade och sugna gick vi ner  till kylen och upptäckte, mjölken var slut! Himla bajs. Men som tur var så var Martin mycket vänlig och skjutsade oss till Tempo där vi köpte mjölk och sedan åkte vi förbi och tog in my horses också. Men då vi väl kom ut upptäckte vi att det regnade! Vad är det frågan om lixom, äntligen hade det börjat frysa på och bli vinter igen men så börjar det helt plötsligt att regna?! hujamej. Eller hur det nu är Sofias mamma brukar säga (a) Väderomslaget är helt galet också! Jag menar en timme innan var det fruset och halkit. Aja, milkshaken blev supergod iallafall!
                                        
Ingrediensena var:


♥Mjölkfri mjölk
♥Tofuline vaniljglass

♥Banan
♥Mörk choklad

     

 


!

Hittade en bild på Linnes facebook som jag snodde :] Avslutningen i 9:an!

Sunday 22/11

Yo!


Muttis here! Nu blir det snart avresa mot Bureå! Klev upp vid halv 10 idag, försökte väcka min älskade men det var lättare sagt än gjort tror jag :O Men jag lyckades! Pratade med henne och Elin igår och upptäckte hur knäppa de är... hihi. Men det var kul :) Ja juste, jag och mamma gick ut och gick med hundis idag och som kanske en del vet så är han galet rädd för saker som smäller, exempel vägbyggen, raketer, smällare med mera. Och i Umeå smäller det ALLTID. Så ja vi kan väl säga att vi hade dragkamp med han hela vägen runt elljusspåret och när vi kom hem duscha vi han som straff! ( han hatar att duscha ) så nu är han snäll ;)

Har inte hunnit hända sådär supermycket men då jag kommer hem ska jag ju vara med Linnepinne! Och muntra upp henne lät det som, om man läste hennes inlägg sen igår :( Nu ska jag skynda mig och ringa henne och springa på dasse innan vi åker tihi!

http://vk.se/Article.jsp?article=314089 Hahah ni måste kolla! xD Haha lyssna på skrattet också. Det kan inte vara nyttigt att bli så arg :S


♥ PUSS PÅ MITT HJÄRTA, LÄNGTAR EFTER DIG! ♥
Tjingeling!
/M

Release me



Ingen bra dag dethär.. Allt har bara varit så grymt
tråkigt och jag har varit fruktansvärt trött. För mycket
funderingar på gång nu tror jag. Hoppas ni haft en bättre dag än mej.

Sovgott
/L

Så blev det lördag (=

Tjoho!♦

Idag är det löördag =) Tyvärr har dagen gått väldigt fort och jag har inte haft speciellt kul. Jag och modern gick ut och gick vid halv 10-10 i ungefär en timme, med hundis, sen åt vi och åkte iväg på en ny outlet på Ersboda. Jag skulle kolla efter skor men det fanns inga som jag ville ha där men det fanns jättefina andra kläder där faktiskt! Typ märkesjackor och sånt som var väldigt mycket billigare än på exempel Stadium! Så dit får man gå nångång när man har pengar ;) Vid 6tiden kom mammas jobbarkompis och hennes kille så åt vi kycklinglasagne och nu sitter de i köket och döpratar och jag är megatrött... Vi har även mublerat om i mitt rum och satt upp min spegel! Så nu är det finfint. Sen har jag försökt skriva den där svenskagrejen men jag vet inte riktigt hur det blev...

Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... Har inget skrivflyt alls idag :O så jag avrundar.


Söndag:
Linne!
Måndag:
Träning(kanske)
Tisdag: Träning
Onsdag: Pål!

 

Have a nice saturday!
/M

Äntligen helg!

♦Hejsanhoppsan!


Nu är jag hos modern i Umeå! Äntligen äntligen är det helg! Den är efterlängtad :D Jag åkte med 1bussen hit och typ det första vi gjorde var att mublera om lite i mitt rum som är himla fint nu! Och sen lagade jag mat, pratade lite med babe i telefon och sen åt vi massor och alla blev helt fullproppade så nu sitter vi bara och jäser x) Sen så älskar jag min pluttis så himla mycket att jag skänker en sån här ♥♥, puss på dig!♥ Fick värsta energikicken när vi hade pratat så jag sprang och jagade runt pysen litegrann hihi.
Här har ni en bild på ett hörn av mitt rum, det gick lixom inte ta kort på hela så jag tog på den mysigaste delen ;) Tänkte försöka ta en ny sen när det är ljust ute men den där får duga för tillfället. Ikväll blir det nog massage (tvingar mamma massera mig!) och idol, sen ska jag förhoppningsvis få prata lite mer med honey♥ längtar. Sen på söndag ska jag vara med Linnepinne och onsdag med Pål! :D

Träningen igår gick inte superbra, det gick jättetrögt och jag har börjat bli lite snorig och ont i halsen, vill inte inte bli sjuk igen! Uh det känns som man aldrig hinner bli frisk innan man blir sjuk igen :S Bilden är från Skellefteå busstation, det var superdött igårkväll och, ska vädret aldrig bli bra igen? Vars är snön säger jag bara, hoppas den kommer snart!

Kram på er!
/M

Hurreejj

Grattis till alla Elisabeth där ute :D

JA

Praktiken är över!... och jag har endå inte fått nån slutbedöming? Dom skulle ringa? lät inte så lovande menmen. Så länge jag slipper tillbaka så ;D

Ikväll blir det slappa och bara ta det lugnt.
Är så otroligt trött och känner inte peppen för någonting just nu.

Imorgon blir det klippning och bio "New moon" ;D. Vi får se hur nya frisyren blir, har börjat ångra mej. Kanske slutar det som vanligt trots allt. Bara vänta och se! Provar man aldrig så får man ju heller aldrig veta.

Blev lite hackigt inlägg dethär men det finns inte så mycket mer att tala om. ;)
Eller jo! Det nya golvet som vi beställt har kommit och vi ska börja lägga det i helgen. Då blire bilder på både nya tapeten och golvet.

/L

Nu eller aldrig? Är det verkligen så.

Helloo hello :)

♦Goddagens!♦

Idag har jag gjort provet och det gick sådär. Det var några saker som jag hade missat att plugga på så då var det bara att chansa! Men vi får väl se nästa vecka hur det gick. Sedan hade vi ingen engelska så vi fick hål från att vi var klara med provet tills 10 över 12 , drygt :S Eller vi skulle läst en engelskabok men... På gympan hade vi innebandy och det var rätt kul faktiskt men jag var inte riktigt på samma nivå som resten av klassen xD Men de får dras med mig ändå haha. Hur som helst så hade vi ingen svenska idag heller utan vi skulle jobba hemma, hitta en som vi  tycker är en hjälte och sen bskriva varför den personen är en hjälte, vem ska man ta? :S Har ingen aning. Har ni tips så kommentera gärna x)

Nu har jag gjort stallet eftersom Anette är sjuk och lite sånadär saker så fick jag tid över till bloggen och allt :D Great. Ikväll blir det träning och imorrn bär det av  till Umeå! Ni får höra mer då ;)

Blir lite fjortisblogg här x) Men jag måste ju visa den fina tröjan jag fick av Sofia när jag var hos henne förra lovet :) Den är megasuperduperskön! Thank you very much Hellgis!♥

 

 

/M

Onsdag 18/11 (=

♣Todiloo allihopa!♣

Muttis here! Idag har vi haft en helt okej men ganska tråkig dag på skolan. Service på morgonen ( den lektionen är typ en timme för lång vilket blir ganska tråkigt ) sen teori och svenska. Efter skolan har jag gjort stallet och pluggat som bara den, vi har prov imorgon på det jag skrev att jag plugga på igår, fattar inte mycket av de där :S Ja min dag har inte varit speciellt intressant men jag tänkte berätta lite som har hänt hittills under veckan!

Måndag


Jag hade apu på bilprovningen! Däremot hade jag inget som helst flyt på morgonen, klockan halv åtta går det 4 bussar från bureå till stan. De två första passerade, den tredje var full och den fjärde, kom inte? Nä det gjorde den då verkligen inte. + att jag bara hade ett faxnummer till BP så jag kunde inte ringa och säga att jag skulle bli sen. Hur som haver så tog jag kvart över 8bussen, som kom halv 9. Smått stressad tog jag mig till BP och som tur var så var ingen sur! Alla var verkligen supertrevliga och det var faktiskt roligaste APUplatsen hittills :)

Tisdag


I tisdags hände det nog inte så mycket mer än i måndags vad jag kan komma ihåg. Fick övningsköra med Bertil sista lektionen och sådär, har ju redan skrivit lite om i tisdags förut ;) Annars var det väl bara träningen som var på kvällen, har gått bättre men det var då kul iallafall! Ska gå diplom i mitten av December i Umeå så nu måste man ju börja hårdträna! Juste, om någon vill köpa bingolottokalendrar är det bara att höra av sig! Man kan vinna olika volvos, 100000kr, utomlandsresa och en massa mer, får göra lite reklam här nu ;) Ja och så hjälpte jag pappa lite med att riva bort ribben. Nu ska det bytas panel och allt...
Den där bjuder jag på xD Hittade den nyss, det var en av de första diplomen jag gick tror jag, hii förlorade fastän hon var mycket kortare än mig, skärpning Mattis... (A)

Tillbaka till idag, så pratade jag nyss med min babe! Som kanske inte sa så jättemycket eftersom hon bara åt macka... Men det var supertrevligt ändå :D På fredag blir det Umeå och om inte annat så blir det då mer uppgradering då. Kan inte lova att jag hinner imorgon :( Nu måste jag plugga vidare en stund till, ha en bra kväll!

Tjillivippen!
/M


Trååk =(

Usch och fy just nu sitter jag på skolan och gör absolut INGENTING alls, jag har varit diverse idag vilket betyder att jag har fått sanda, sopat, moppat golvet och nu pluggar jag. Hehe. Det är det absolut drygaste som finns när man har diverse men efter 2fikat ska jag ut och övningsköra :) Eller det är lite läskigt för det brukar inte gå så bra tihi.

Sen idag ska jag hem och slänga i mig någon mat sen åka iväg och träna! Det längtar jag till, det var superroligt i torsdags :) I övrigt vet jag inte riktigt om det har hänt något mer. Vi har börjat panela om huset för pappa har tänkt flytta nångång så et har faktiskt börjat hända lite grejer hemma. Ja nu ska jag väl försöka sätta igång och läsa om däck, bränsle, styrservon och en massa sånt där trååk. Jag tänkte lägga in några bilder men det går ju inte när jag är här, så de kommer senare!

Tjillivippen! /M


Söndag 15/11

Då var det söndag och ja.. jag jobbar! Trivs verkligen inte på detdär skitstället. Blir typ glad om jag blir godkänd, vilket jag inte har nån aning om för nu har jag tagit upp halvtidsbedömingen två gånger och dom vägra typ visa den.

Igår var jag på AR-kurs (akademisk ridkonst) jättekul! men väldigt knepigt, jag är inte så snabbtänkt direkt ;) Det enda negativa var väl allas fördomar, men man börjar ju vänja sig. Jag kommer definitivt dyka upp där igen och tills dess träna.
Sen direkt efter det kom Mattis och vi beställde hem pizza. Sen blev det mest chill framför Tv:n. Tyckte mest synd om Mattis som fick lov att stiga upp kl. 6 liksom jag. Sen höra på mitt klagande.. Men det var rätt skönt med sällskap påväg till jobbet, det gjorde allt grymt mycket lättare. Trots att modet sjönk när jag kom innanför dörrarna på torparen ;P

Nu ska jag äta en extremt tidig middag och sen blir det vidare till jobbet igen och slita ända till 21 ikväll. Känner peppen.. :(

/L

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN ÅKTE EDDIE UT!!!!!!!!!!!

God kväll =)

Hello hello everybody :)

Här kommer mitt lovande inlägg då! Ja idag har jag bara haft två lektioner på skolan, som varje fredag, fett nice. Först sovmorgon och sen slutar man tolv, hihi. Efter skolan åkte Anette och lånade en sele av linne, skitasnällt! Av er båda :) Så for vi ut och körde, eller jag och Ottan gjorde det och Anette red. Det gick bra och var kul men svinaktikt kallt, nu är det vinter på riktigt. Sen blev det mat och promenad med bästavän :) Det var riktigt trevligt! Så nu sitter man här i pyjamasbyxor och tjocktröja och ska prata med babe en stund men då blir man dissad pga alla kläderhemsidor. Not nice, skärpning!

Jag ska fatta mig kort men jag är inte säker på om jag hinner skriva imorgon så jag går händelserna i förväg! Imorgon har jag tänkt börja med en sovmorgon och sen ska nog jag och Kajsa och gymma lite Bureå, sen kanske vi åker och ser på hennes killes hockeymatch, men något säger mig att det inte blir så mycket  tittande xD För jag tycker egentligen hockey är tråkigt och hon verkar inte vara så peppad heller... Men men! Sen på kvällen ska jag till Linnepinne och sova där för jag blev utslängd hemifrån! Ja det är nog allt, vi får väl se om det kommer mer imorgon :)

Saknar

 

//M


Hello there!

Tjohoo allihopa! Muttis is here!
Ja hur som helst jag vill börja med att be om ursäkt för det otroligt helkassa uppdateringen från mig senaste veckan men det har varit sjukt mycket den här veckan. Så ursäkte, men i helgen nu ska jag försöka komma igång igen! Med start ikväll ;) För nu måste jag kila till skolan. Ha en bra dag :D

/M

Långsamt

Nu har det gått länge sen det var en uppdatering igen. För mycke å göra helt enkelt. Trodde faktiskt Mattis skulle slinka in med nåt inlägg snart men det verkar dröja så..

..Min dag har sett ut såhär.

Skola 8.30-12.50. Där vi då fick reda på att våra datorer är på service!! Vi är på skolan 2 dagar i veckan och dom lyckas endå pricka av just dom? Så det blev inte mycket jobb för våran del. Trots att vi tillslut fick låna oss en dator i biblioteket, men då var arbetsviljan redan som bortblåst.

Efter skolan så for jag raka vägen till Malmia för att möta upp pappa. Skulle nämligen ta Gardasil-sprutan som pappa hämtat ut. Sen vidare till cityläkarna för att bli stucken. Jag kommer dit och på dörren till läkarn jag brukar ha står det "är på utb kommer tillbaka på måndag"! Panik! sprutan måste tas samma dag man hämtar ut den annars blir den "dålig".
Som tur var fick jag tag i receptionisten och hon fixade så att nån annan tog. Vips så var det färdigt x)

Tog 14.10 bussen hem. Åt middag och körde intervaller med Myra.

Ungefär så har min dag sett ut hittills inte så mycket nytt, men nu har jag då tagit färdigt med sprutor på ett bra tag! Nu blir det streching och sen "Oskyldigt Dömd" klockan 21.



/L 

Dagens

Dagens hurtbulle: Nea, hela 10700 steg. Härligt!  :)

På tiden!

Just de nu ska jag börja på en ny design! Nu när snön kommit å allt =)

Vit Jul

Varit på prommis med Nea och Notus. Så nu är dagens motion avklarad! Fick även ett sms av Mattis att hon beger sig hemåt ikväll! Skönt. Känns som allt för längesen man fick prata av sig.

Ikväll kommer Nea förbi igen och då ska vi laga middag. Hoppas det blir något gott.

Mer än så har jag inte att berätta för tillfället.
/L

Hemresa!

Idag ska Matilda åka hem, men innan det ska vi träna. För vi åt alldeles för många bullar igår. Jag tänker inte nämna hur många, men det är mer än 10 st, var... Sen åt vi 4 cocosbollar och glass, det säger jag inte heller hur mycket det blev. Vi såg förresten idol igår också, jag vart väldigt chockad över att Mariette hängde löst?! Herre min skapare. Och att inte Eddie åkt hem än, vafan!

Vi är generösa och bjuder på några plåtningar vi gjort. Mycket exklusiva bilder må jag säga. huja huja! :D

 

Ja hallååå muttis has taken over. Okej vi upptäckte nu att vi inte hade så många bilder som ni kommer tycka är roliga att kolla på x) Men ni fick se lite bakverk iallafall, fast bullarna kom från en av Sofias släktingar, supergoda! i början iallafall... Jag ska lägga in lite bilder på några tavlor som ni jättegärna får kommentera vilken som är snyggast! För Sofia ska beställa en och de är svindyra så man måste ju välja den allra finaste!

Fast nu ska vi visst åka till träningen. Men de kommer sen!

Kommer sakna dig som fan darling, puss<3
Och puss på er! Syns snart :)


Here it coms!



jaha, det finns en bild till. Men den går inte att få in, jävla konstigt. λ≠¿&ψΧ↓™ ("svärord")
Men dessa är det, nice nice! Yes it is! Tar typ upp hela väggen. Minns inte måtten men de är feeeta!


Vinter!

Vaknade klockan 7 som vanligt och gnuggade mig i ögonen, tittade ut genom fönstret och såg SNÖ! Nu är det vitt på taken vill jag säga. 
Pappa tog ut Luna på den vanliga morgonpromenaden och hon var som en valp igen, kul att se henne tassa runt och fnysa åt snön x) 

 
Jag och Joggan utrustade för snöstorm! ;)

Iceland


ISLAND!
Längtar tillbaka, funderar starkt på att börja spara redan nu. Någon som vill följa?

HAHA

En helt unik blogg som ger dig ett gott skratt. Helt hysteriskt!
Nåt för dej Mattis?

http://mymilktoof.blogspot.com/

Tidsfördriv.

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 42,03 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nope
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Hunden kanske x)
4. Hur lång är du? ca.1.77
5. Vilken är den senaste filmen du sett? "Djävulen bär prada"
6. Hur löd ditt senaste sms? Varför kollar alla så konstigt? :o
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, men sms typ
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta!
9. När såg du senast din mamma? Imorse
10. Icke godkänt i något ämne? Nej :)
11. Mvg i något? Jodå, några få
12. När vaknade du idag? 07.15
13. Vilken är din favoritplats? Stallet antar jag..
14. Vilken plats föredrar du minst? Mörkret? x)
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Svårt säga.
16. Hur stor är din säng? 90cm
17. Vad sover du i? Stor T-shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
19. Var har du bott/bor? Bureå
20. Tycker du om kinamat? Jepps
21. Tycker du om kaffe? Försöker, men det är så gräsligt äckligt!
22. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk el Oboy
23. Kan du spela poker? Ja, men jag säger inte att jag är bra.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? AMANDA ;D
25. Vill du ha barn? Självklart!
26. Kan du några andra språk än svenska? Franska, engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Presenter och hästgrejer
30. Äger du dyrbara smycken? Nej
31. Kan du rulla med tungan? Nej
32. Vem är den roligaste människan du känner? Pappa
33. Vad har du för ringsignal? Good song - Salem al Fakir
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Säkert nånstans
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En låda
36. Kan du byta olja på bilen? Nej men snart kanske?
37. Vilken var den senaste boken du läste? Breaking Dawn
38. Dansar du i bilen? Går de? x)
39. När var du i kyrkan senast? Kusinens konfirmation
40. Hur många hål har du i öronen? ett i varje
41. Har du någon piercing? nej
42. Har du någon tatuering? nej
43. Har du provat droger? NEJ
44. Röka eller snusa? Inget av de!
45. När slutade du med gosedjur? Har kvar en!
46. Har du pojkvän/flickvän? Nej
47. Har du en bästa vän? JA ♥
48. Vad är ditt mobil nummer? ----------
49. Vad ska du göra ikväll? Slappa, ut med hästen?
50 Har du några syskon? 2, Storebror & storasyster


Again

Tack Mamma ♥

Äntligen

Okej nu ska det AV! är spyless på mitt hår, så den 20nde har jag nu bokat klipptid.
Hos Jenny som vanligt ;)


Bilderna är från goggle.se

Nu frågar jag er kommer det bli fruktansvärt fult? ärliga svar!


Sjuk :(

Idag har varit världens slöaste dag verkligen! Jag har haft ont i halsen till och från och varit tät i näsan men nu blir det då bara värre :( Skakar som en 80årig gammal tant och huvvaligen. Men jag ska inte prata mer om det just nu det är ingen höjdarläsning inte (a)

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om alls faktiskt och jag träffar knappt rätt tangenter så. Men jag saknar alla och ser fram emot att hitta på något skoj sen Linne! Hoppas ni har de bra :)

Kanske skriver lite roligare imorgon, hehe. Sov så gott nu alla, puss å kram

/M

OPPS!

Har märkt att jag jämt glömmer fylla i kategorin när jag skriver (A) det ska ju vara "Linne" på alla mina inlägg, menmen hoppas ni har överseende så ska jag försöka skärpa mig!

10 sanningar

Har nu blivit utmanad av Julia. Det hela går ut på att man ska berätta 10 sanningar om sig själv! Läs nedanför och upptäck något nytt hos mig.

Det här var inte lätt ska ni veta!
så det är säkert mycket ni redan vet..


- När jag var liten ville jag bli snickare.

- När jag var liten hatade jag smuts

- Jag har spelat fotboll.

- Jag har förlorat 3 husdjur.

- Jag är en "planerare".

- Jag har aldrig varit på IKEA

- Ett av mina foton har blivit publicerat i en tidning.

- Jag tänker mer på andra än på mig själv.

- Jag är mörkrädd

- Jag har varit på förstasidan i mellanbygd där jag intervjuades x)

Jag klarat!


Nu ska jag kika igenom lite fotoalbum. Ska se om det finns nå fina bilder på Luna att skicka in till Jämhundsklubben :)


Titta vad jag hitta "strypgrepp på Notus" x)


Mamma


Detta inlägg riktar jag mot min mor. Som är jättemegaarg på mig. Förlåt.

/M

 


En kortis :)

Längesen sist så nu blir det uppdatering! Lite kort om veckan :)

Tors:
Vaknade kl.7 och följde mamma till Rehab på lassarettet. Där fick jag följa med på en vanlig dag som innehöll kurator, sjukgymnast, gym och vattengympa :) Riktigt roligt faktiskt, speciellt när man fick vara med. Hos kuratorn pratade vi om stress osv. vilket var väldigt nyttigt!

Fre:
Umeå med flickorna Elin,Jenny, Julia och Martina. Mycket trevligt! Bussen var gratis och jag kom hem utan påsar som planerat! ;)

Lör:
Firade Halloween med Vican, Lollo och Julia. Vi åt tacos, badade badtunna, spelade "med andra ord", åt ananaspaj och såg skräckfilm. Eller just de, Jag, lollo och Vican såg skräckfilm. Julia gömde sig i köket. <3


RSS 2.0