Träning









 

Lite träningsupdate då. Löpning måndag, tisdag, onsdag och idag. Inte så långt, högst tre km varje gång men fort istället. Har börja tycka det är kul att springa igen! Underbart. Ätit mycket grillat på senaste samt kött med sallad eller morot till. Har även börjat ta kosttillskottet efter träning och det är ju fantastiskt gott! Vanilj och jordgubbssmak har vi testat och de var båda megagoda. Det är även skitkul att kunna träna "gymövningarna" utomhus nu för tiden!

 

Imorrn blir det nog ingen träning för jag jobbar 7-16 för sedan kommer Ida till stan så ska vi kolla lite sommarkläder och ta en fika. På kvällen ska vi nog ha tacomys jag och älsklingen. Så har vi nyss bestämt att vi drar till Örebro på lördag bara vi två och lever livet! PEPPAR! Nu ska vi snart se finalen av biggest loser. Hat nice.


Lördagsgrillningen















Här har ni lite pix från grillningen med Elin i lördags. Det var en helt perfa kväll faktiskt, jätteroligt med gott att äta, dricka och mycket att prata om! :)

Det är här!

Godkväll. Eller eftermiddag.
Jag har precis kommit mig hem efter jobbet och fått i mig lite mat. Biffar och sallad. Är fett trött efter snart en vecka med ständigt dålig sömn, usch. Men vi har varit duktiga med träningen iallafall och sprang måndag-tisdag och imorse innan jobbet. Imorse blev det dock bara 2km.

Vi fick vårat kosttillskott igår också! Fett gott var det, vi sprang tre km sedan for vi hem och gjorde "gymövningar" på altanen och tog sedan kosttillskottet med jordgubbssmak. Yummie. Nu ska vi iväg och sola så see ya!

Tredje gången gilt

Idag har varit en skön söndag. Ashärligt väder fast det har blåst lite kyliga vindar. Men vad gör det. Vi har tagit en timmes promenad. Ska nog ha vilat klart med springningen imorgon då vi planerat att kuta när jag slutat jobba.

Vi har mest legat och solat i övrigt, myst. Nu grillar vi och ska snart dra oss till Linnea i stan. Möjligen följer Elin och Marre också. Vi ska förmodligen se BB där, hoppas typ Marcel åker. Den dryga fan. Ja för i övrigt har jag nog inte mycket mer att säga! Får försöka lägga in bilderna imorrn igen och hoppas på bättre tur. Pussheej

Underbar dag




























God kväll. Har varit en underbar dag idag! Vi började med att springa 3km före frukost. Slog rekord för i år, just under 16 minuter. Efter det for vi hem och åt frukost ute i solen. Ägg, smoothie och turkisk yoghurt med nötter. Efter det chillade vi i solen och blev lite trötta men vi trotsade det och begav oss på en promenad. Ungefär 9,5km senare var vi tillbaka hemma.

Dessvärre pallar inte min ena jumske (såg verkligen inte ut som jag stavade rätt där!). Den plågar mig som tusan. Men det är bara att ignorera. Vi plockade fram en varsin stor stek istället som älski grillade. Det var så sjukt gott! Vi har även tagit en tur i bilen och handlat saker till fruktsallad.

När den var uppäten var klockan bara nio och  BB börjar ju inte förrän tio så vi gick ut och plockade fram våra longboardar och tog en sväng. Blev borta ungefär 40 min, så jävla roligt var det!! Nu ser vi Ultimate fighters och börjar känna mig riktigt sömnig faktiskt. Nighty

Coming up!

God morgon allesammans!
Ledig dag idag. Fruktansvärt härligt! Sitter här och längtar ut. Väntar på min att min älskade sambo ska vakna så vi kan ta en morgonpromenad. Såg nämligen att det är strålande sol och redan 15 grader varmt halv 9 imorse!

Jag har i flera dagar försökt få ut de där himla bilderna jag pratat om och nu går de lägga in men det tar ett år istället så jag ska fortsätta idag så kanske ni får de inlägget snart med. Just so you know. Kan uppdatera er om att vi igår hade myskväll och såg film/BB och åt massa onyttigt. Glass och choklad m.m. Som vanligt åt jag alldeles för mycket så ångrar man sig nu dagen efter för man har fett ont i magen. Onödigt.


Vi har också gjort vissa tappra försök att sluta med sötsaker och vara duktiga men de håller sig inte så länge. Därför ska vi satsa ordentligt nu. Vi har börjat springa ordentligt mycket på senaste, varje dag denna vecka. Har även promenerat en mil igår.

Något annat vi gjorde igår var att beställa hem kosttillskottet Complete Protein. Så då det kommer ska vi köra på riktigt. Äta mycket kött med typ sallad och morötter till och ägg osv. Så ska vi hålla i springningen ordentligt, vädret är ju lixom med oss nu. Man blir fett taggad när det är vår och varmt ute! Så från och med att det kommer, kommer förmodligen bloggen i en vecka handla enbart om den träning vi håller på med och den kost vi äter. Så nu hoppas jag på resultat, mindre krånglig mage och en piggare muttis!

Men äntligen?

Gofrulle ute i solen!

 

 

Lööp.

 

 

 

70årsmiddagen.

 

 

 

 

 

God middag.

 

 

Nu ska vi ut på en springtur såhär före frulle. Ha en nice fredag!


Gaah!

Godkväll. Nu ter det sig så att min dator har lagt av och Sofias mammas är alldeles seg eller så är blogg.se dampig för jag får inte ut några bilder alls. Vilket verkligen stör mig eftersom jag har massa bilder att visa! Från igår till exempel, då vi åt middag på mysiog restaurang med familjen Hellgren och morföräldrar. Sedan var vi hos Linnea och såg BB.
Idag har jag varit ledig och vi har haft en himla bra dag! Gick 40 min före frukost, åt frulle ute på altan och det var supermysigt. Smoothie och hårdbröd med godsaker på. Vi har sprungit en halvtimme och druckit kaffe ute i solen. Gjort situps och gått på ännu en promenad. Ätit jättegod middag bestående av kyckling, rivna morötter och avokado. Nu ser vi BB och ska kila i säng efter det. Imorrn blir det jobb 9-17 och efter det får vi se vad som händer. Nu får vi se om jag nånsin igen får in några bilder. Försöker imorrn igen. Natti natti på er då folkish!

What happends?


Hejssvejs! Nu har allt bloggen haft damp så jag inte kunnat blogga idag, trist för jag har lagt in massa bilder men de får ni väl se när den behagar att funka som den ska. Imorgon blir det nog inte heller mycket skrivet här för mig för jag börjar med att jobba 10-19 sedan ska jag möta upp familjen Hellgren på en restaurang i stan där vi ska äta födelsedagsmiddag för Sofias morfar.

Kan iallafall berätta att vi sprungit 5km idag och promenerat i ungefär 40 min. Även cyklat lite och suttit ute i solen och ätit frukost och druckit kaffe. Har varit superhärligt! Hoppas ni får en bra måndag imorrn så ska jag försöka få ut lite bilder på tisdag ;) natti!

Tårtbak # 2




















Tårtbak

Tjingeling!
Nu har man äntligen helg, så efterlängtat! Har blivit ganska långa dagar på jobbet på senaste. Eller många timmar blir det ju egentligen inte men känner mig ovan att sluta så sent varje dag. Imorse började dock inte helgen på det bästa sättet kanske. Sofias pappa väckte oss typ 20 i tio och skulle ha med oss till tippen. Så vi steg upp och kasta in massa saker i en släp och for dit, kan erkänna att jag möjligen hade lite morgonhumör då.


Detta är inget vi bakat, än... Hittade receptet när jag sökte tårtbotten. Känner att detta, chokladpaj
med två lager kola på, är mina drömmars kaloribomb. Måste testa!



Nu är det dock bättre. Har fått i mig lite frulle och jag och hjärtat har bakat två tårtbottnar som vi ska göra i ordning och garnera imorgon för då ska det kalasas. Fast de är till Sofias mormor och morfar, morfarn fyller nämligen 70. Det ska vi fira på måndag genom att äta middag på reasturang.



Nu ska vi snart ut och springa sedan blir det solning/handling/duschning och göra sig i ordning för ikväll. Vi får nämligen grillgäster bestående av Mathias, Linnea och Marre. Har vi tur kommer Elin och Ida förbi också. De fick jag ett skitfint earcuff av igår! Med en uggla, som Ida gjort själv. Ska visa er men just nu har jag brådis, mycket att hinna med för tillfället. Så adios!

 


Home again

Tjingtjing. Är nu hemkommen efter en lång dag på stan. Självfallet föll jag för frestelsen. Tre nya plagg finns nu i Matilda Hedenströms ägo. En långklänning som jag suktat efter ett tag nu, kunde helt enkelt inte låta bli. En jeansväst, som roligt nog passade väldigt bra till klänningen, och en kort skinnpaj. Den fullkomligt älskade jag! Så fett fin och satt som ett smäck. Sköön. Så den lär finnas kvar något år till känner jag.





Älsklingen min köpte sig ett skitsnyggt linne och en megafin tshirt som verkligen var så hennes stil. Älskade dem, var typ lika nöjd över det hon köpt som över det jag köpt ;) Vi mötte även Linnea på stan och tog en fika med henne på Waynes, gott. Så nu är jag jädrigt trött, vet inte vad det är med mig riktigt, energin är som bortblåst. Blir nog att chilla framför någon film och sedan se biggan!











Sofias saker får ni se lite senare!


Tisdag för hela slanten!

God morgon god morgon!



Hääärligt med ledig tisdag, Tyvärr var det en hantverkare här och levde om halv åtta imorse men det gör väl inte så mycket, då kommer man ju upp i tid. Vi har satt oss med en kopp kaffe och tidningen i högsta hugg i väntan på att piggna till. När det är gjort ska vi ut och promenera en sväng och om jag får min vilja igenom, äta frukost på altanen.

Solen lyser och värmer genom fönstret och det är redan 10 grader varmt. Så jag tror att vi kommer vara ute för det mesta idag! Är just nu väldigt nöjd med att befinna mig i karlstad :$ Efter frullen idag ska vi iväg till stan. Sofia ska lämna lite CVn och vi ska strosa runt på stan och kolla kläder. Ta en fika å de. Mys!

 

 


Håll i hatten!



God kväll! Måste bara kika in en sista gång ikväll och berätta att jag med lite pepp från älskisen faktiskt skippade chokladen, ja ni hörde rätt, och for ut på en löpartur istället. Sofia följde med på cykel som sällskap och vi svängde in en snabbis på ICA för ett snabbköp. Sammanlagt blev det fem km på 25 minuter, gick riktigt bra faktiskt! Efter det tog jag en efterlängtad dusch och sedan såg vi "Maria Wern". Nu ser vi "Big brother" och har precis ätit god kvällsfika - morötter och nötter och te. Mums och mys!


Vars är du?

Tjoho! Är helt slut just nu. Jobbade till fem och gick över till Elin direkt jag kom hem. För där var min älski. De satt och såg big brother 24/7 så vi var där en stund. Tills hungern tog över vill säga och vi gick hem och åt. När det var gjort tänkte vi vara duktiga och ta en promenad men det gick inte som tänkt så vi var tvungna att vända hem igen efter bara 7 min typ. Istället försökte vi leta igen min skinnpaj men den är spårlöst försvunnen! Blir vansinnig, den måste ju vara nånstans.


Nu sitter jag och är fett sugen på choklad och vet inte om jag ska ge mig hädan för frestelsen som ligger i rummet breve eller om jag ska he på mig löparkläderna och vara duktig istället. Träningsverken från igår är inte att leka med så att säga och jag har hört att man ska få bort den med mer träning.

Imorgon är jag ledig och vår plan är att promenera före frukost, äta lite sen åka till stan. Söka lite jobb, strosa i solen (som jag hoppas kommer som lovat) och kanske ta en fika. Förhoppningsvis inte köpa något annat men så lär det väl inte sluta om jag känner mig själv.

Söndag=utedag!




Åh nu tror jag på riktigt att våren har anlänt i värmland! Äntligen! Jag och min älskade har precis varit ute och hurtat oss lite. Vi följdes och mötte upp en kompis till Sofia som heter Issa så följdes vi en bit. Sedan vek jag av till ICA och de tog en annan väg. Jag skulle nämligen köpa kesella och nötter till våran mysfruktsallad vi ska äta till biggan sen förstår ni. Sedan när promenaden började närma sig sitt slut ungeär 40 min senare (minus några minuter som jag stod inne på ICA och pratade med en utvecklingsstörd i kön som jag inte förstod ett dyft av vad han sa) återferenades vi och följdes hem sista biten.

 



Vi har haft en dag i motionens tecken idag skulle jag vilja säga. Vi, eller rättare sagt Sofia, fick en snilleblixt att vi skulle he oss ut efter middagen idag. Så vi laddade med några chokladbitar till kaffet sedan begav sig Sofia på en 2mils cykeltur medan jag sprang en sisådär 7km. Det var så gryymt skönt ute så ni förstår inte! Detta gjorde vi vid kvart i femtiden och det var då fortfarade sol och riktigt varmt ute. Kändes som en sommarkväll med solnedgång på en klar himmel!

 



Förutom detta har vi också gått i en timme och 6 minuter, för att vara exakt, imorse. Eller idag måste man nog säga, efter vår sena frulle vid 12. + en halvtimme med situps, rumpochgäddhäng-övningar och diverse saker. Som ni kanske förstår är man gött trött nu efter en sån härlig dag och efter duschen väntar en lugn kväll i soffan med fruktis och big brother. Imorgon blir det jobb 9-17 och efter det vet jag ej. Ha en trevlig söndagskväll all of you!


Redan söndag?



Tjoho! Igår hade vi taco/mellomys med Marris. Det var faktiskt jättemysigt att se mello igår! Tycker också rätt låt vann men i övrigt var ju ordningen totalt kaos och felaktig. Molly och Dead by april borde inte kommit så långt ner lixom. Och att ranelid och torsten ens fick någon röst alls kändes helt fel.













Där fick ni lite bilder från igår. Nu börjar solen titta fram bakom molnen här så vi har dragit på oss promenadkläderna och ska bege oss ut på en långprommis. Ska bli gött. Sen idag ska jag också fara till stan och hämta Pumi och Hellan som varit på mello i huvudstaden. Ikväll blir det mys med fruktsallad till "Big brother"! Livet är helt enkelt inte helt fel just nu.


Homemade





Här har ni smyckeshängaren som min händiga darling gjorde åt mig förra veckan. Visst är den snygg? Jag gillar den då som tusan! Dessutom är den himla behändig också, bara att lämna av sig dem då man inte vill ha på sig dem längre ;)


Cafefrukost!

Hej! Har lite nytt att berätta. Inget speciellt så kanske men väldigt mysigt. Tänkte börja berätta om min torsdag. Då började jag inte förrän klockan 12 och vi skulle kastrera katterna innan halv 8. Det betydde att man ändå fick stiga upp 20 över 6 på morgon och fara till stan. Därför passade vi på att besöka Råtorps cafe där vi åt frukost jag och min älskade. Jag har aldrig ätit frulle på ett cafe förut så det var skitmysigt verkligen!
























Ooh så trött


God kväll! Sitter och myser framför tvn just för tillfället. Har jobbat till tre och efter det var jag och snuttan ute och gick en sväng innan solen gick ner. Är fett trött idag. Vill egentligen bara köpa massa glass och gossa ner mig framför någon läskig film. Men lite får man väl tygla sig kanske. Blir nog en fruktis istället och sen se Big Brother med älskingen. Imorrn blir det jobb till 5 igen och sen har vi faktiskt inget mer inplanerat.

I övrigt försöker vi hitta lägenhet i sinne nu för tiden. Det är dock minst sagt lättare än gjort tyvärr. Men i helgen är vi helt ensamma och det blir nog trevligt!

Ja, jag lever

Hoj! Fett längesen jag var aktiv här men det har varit fullt upp och ska jag vara ärlig har jag inte haft någon större inspiration för att skriva de senaste dagarna. Kan iallafall sammanfatta de senaste fem dagarna med härligt soligt vårväder och jobb. Varje dag utom i fredags. Då var jag ledig! Blev en härlig dag med älsklingen som vi avslutade med galej tillsammans med Mathias och hans studiekompisar. Var i en lägga och hade det trevligt med dem sen gick vi ut på krogen men då var det bara Mathias som hänka.



Ute träffade vi Elin som var ut för första gången eftersom hon nyss fyllt 18. Blev buss hem vid 2. Det var en av de roligare kvällarna på länge faktiskt!

Nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att vi snart ska iväg på kalas. Barnkalas till och med. Det är vad jag vet händer idag, och att vi ska se Big brother ikväll, självfallet. Kan också chocka med att vi var ute och sprang imorse, håll i er nu, före frukost! Det var jobbigt as hell, blev ungefär 3km. Har faktiskt sprungit några andra dagar med sen senast, och Sofia har cyklat. Börjar ju närma sig sommar och bikiniwearing snart så man måste väl skärpa sig lite med det där ;)



Just de kan ju berätta om igår med. Då hade vi mys på kvällen och såg Arne Dahl. Serri har ni inte sett de filmerna så råder jag er att göra det! De är grymt bra. Ingen av dem är dåliga eller sämre än de andra så kika på dem tycker jag!

RSS 2.0