Nyttiga

I morgon är det första november då har jag och Matilda bestämt oss för att vi ska börja vara nyttiga på riktigt. Inget godis och inte förstora måltider samt att vi ska träna minst två gånger i veckan. Har även funderat på att skaffa gymkort i bure, det är lite lättare än att fara till stan och träna varje gång. Men får först se om det är värt det...

Ikväll ska vi iallafall hyra en film och se, det verkar luta mot en Beck. Får väl se om man kanske köper sig något gott till det nu när det är sista dagen man får sånt... Men än så länge är då jag proppmätt efter Ellens jättegoda mat. Men det har ju aldrig hindrat förut. Och vi har ju trots allt krattat löv till fördärvelse idag.

Till sist vill vi tacka Nea för att hon tar hand om våra barn medan vi är i Värmland, thank you!

En ny stallkompis?

Denhär filuren är någon jag stöter på rätt ofta nuförtiden och han verkar kommit för å stanna? Trots att han idag hade placerat sig i precis trampavstånd från stalldörren. Kunde gått riktigt illa dedär..

Have.a.nice.day./L


Värmland

Nu har vi landat in the storstan, Karlstad!

Resan har gått väldigt fort med tanke på de alla timmarna man spenderar i buss och tåg. Natten till idag gick dessvärre absolut inte lika fort och smärtfritt. Med tanke på att Matildas grannar hade fest i lägenheten bredvid från 1-8 på morgonen. IDIOTER! Så det vart inte alls så många timmars sömn...


Framme i stockholm tog vi en fika i väntan på att tåget skulle komma. De är inte alls duktiga på att vara trevliga eller göra latte i stockholm. Skämmes... Men när vi kom hem till det trevliga värmland möttes vi av en kort liten mamma som såg väldigt glad ut. Tror det var för att vi kom :$ och när vi kom hem hade hon gjort mat och efterrätt åt oss, cheesecake! Sen hade hon även köpt naturgodis och köpt en present åt oss var, det var en julkalander. Med choklad i :$ puss på henne! Nu ska vi se film och äta nötter. peace out!

Min mamma är bäst.


Saknar denna tös, och Yoda<3
/S

WIIE, underbara fredag!

Ergonomin är skriven, redovisningen är gjord och svenskan är inlämnad. Humöret är på toppen! Nu tar jag HÖSTLOV i förskott. En lektion kvar, jag kommer räkna varenda lilla fjuttminut och sen stegar jag med långa steg mot bussen. (eller kanske närmare skuttar iväg) som jag har längtat! ;)

















Hoppas ni får ett finfint lov!
Kram. /L
  



Ehhm.

Vad hände med min planering och vars har jag slängt almenackan när jag behöver den? Ännu 2 prov är på ingång och vad gör jag? Jo jag hittar på massa annat trams för att kunna skjuta upp skolarbetet! Jag menar "Jag gör det sen" funkar ju alltid. Så ja nu sitter jag här och måste hoppa över träningen för skolarbete.. BLÄ.

Efter 9 sidors skrivande hoppas jag nåt har fastnat! Då får man faktiskt unna sig en paus. Resten gör jag ju "sen".. (A)

Om ändå du vore här. /L

Yeah, thats right!

Tjo!
Muttis here! Idag har det varit strålande väder och vi har varit på flera promenader, en till och med före frukost! Den ni. Men det behövdes nog med tanke på allt vi åt igår, det var mycket gott och mycket trevligt! Nea hade gjort en jättegod förrätt, pekingsoppa, och Sofia gjorde huvudrätten som var älgkött med kokta morötter och ris till i fina former. Och lite brunsås på det! Mumma. Sedan hjälptes vi åt med efterrätten som blev kladdkaka. Den försvann ganska fort också... Tänkte visa er lite bilder på all den kurdinariska maten!


Glad nea!

Neas peningsoppa!

Sofias huvudrätt!

Kladdkakan<3

Sconesen vi gjorde för någon dag sen :]


En dag då jag kom hem från skolan hade älskling myspyntat<3

Promenad

Äcklig spindel vi hittade UTE idag:S:S:S:S

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Halv 8 hos muttis!

Hoj!
Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli ledig. Vi ska nämligen ha Halv 8 hos mig ikväll med Nea! Egentligen skulle Linne med också men hon kunde inte :( Men det ska då bli fler gånger! Kan också berätta att vi var då på en mycket trevlig födelsedagsfest/klassfest igår. Det kanske inte såg så mycket ut för världen från början men det tog sig och man träffade mycket trevligt folk från förr! Dessvärre såg man ju ut som ett vrak eftersom man blev våldhämtad utan förvarning, haha. Men det var tur att det blev som det blev! Ja nu hinner jag inte skriva så mycket mer, återkommer angående hur kvällen går!

Bara för att det blev vinter på riktigt igår.


Förresten, det är ingen som känner sig manad att vara chaufför nästa fredagnatt/lördagmorgon till Umeå? :]

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Träning

Tjingeling!
Det är typiskt att solsken=kyla den här tiden på året men det gör ändå inte så värst mycket. För vem blir inte glad när solen skiner? Har lastat ett släp idag med en i min klass, inte så intressant så jag ska inte säga så mycket om det. Men jag har då varit ute sen imorse och trots att det var himla kallt då så var det superskönt att ta vara på dagen!

Jag fick skjuts av mamsen till pappas jobb och tog bilen därifrån. Hon följde med hem ett tag innan hon åkte vidare till mormor och morfar. Nu ska även vi kila vidare fast till träning. Hoppas det är en kul träning för jag är dödstrött. Kan förresten berätta att sconesen vi gjorde igår blev supermumsiga! Återkommer med bilder.

BYEBYE!
/MUTTIS

A rainy day

YO!
Fick en trevlig sovmorgon imorse till klockan prick 09:00. Det var såå skönt. Steg upp och gjorde det jag skulle och som topping på glassen så steg min älskling upp och åt frulle med mig också! Vi har blivit så duktiga att vi äter gröt på morgon nu för tiden. Känns bra, typ en bra start på dagen! Tyvärr upptäckte jag att det vräkte ner vatten från himlen då jag skulle gå till bussen. Och då menar jag vräkte. Gudars skymning. Tacka vet jag paraflax. Men tyvärr skulle jag vara ute mestadels hela dagen och var genomblöt efter dagens första 20 min. Det gjorde resten av dagen väldigt kall.

Känner att hon har gjort sig förtjänt av att få vara med på bild så varsågod,

glutta ni på min darling :]


Men då jag kom hem fick jag massa god mat, älgkött och stuvade mackaroner med broccoli och morötter till. Det var så himlans gott. Och dessutom var det 21grader varmt inne, riktigt skönt! Nu har vi planerat att promenera till konsum och köpa några saker. Efter det blir det dusch för att sedan baka scones. Tänkte att vi skulle se någon mysig disneyfilm och äta nybakta scones och dricka te. YUMMIE! Det gäller att ta hand om sig när det börjar gå mot dessa mörkare tider förstår ni ;)




*PUSSHEJLEVERPASTEJ!*
/MUTTIS

HEY.

Idag är det onsdag. Inga ovanligheter utan jag sitter som vanligt på skolan. Sjukvårdsboken har jag framför mig + en stort fett frågepapper. Deprimerande jag vet.. och efter skolan bär det av till Stackgrönnan för ännu mer arbete,  nämligen projektarbete & rapportskrivning. 



Men då har man ju hjälp av dessa två tjejer och då kan det ju inte bli allt för trist. Right?:)


BYE! /L




Höstväder

Tjingeling!
Jag tycker linne ska få en liten hurtbulle för sin insats igår. Satt nämligen med henne på bussen och fick höra att hon faktiskt sprungit till coreträningen och det mina vänner, är inte illa pinkat! Jag skulle gärna vilja testa core nångång men vi hade träning igår, jag och Sofia. På boxingen. Och jag var äntligen SÅ peppad på att träna och såklart fick jag mensverk till tusen. Så jag fick skippa sparringen men kunde vara med på fysen som var skitrolig. Det blev ändå en lyckad träning! :)

Nu tror jag att vi ska ut och gå en sväng sedan kankske vi förhoppningsvis hinner förbi Linne innan farmor kommer ikväll. Ha det chilledill!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Todels!


Nu mina vänner tar jag mig hårt i kragen. Så pass efter en degig helg/vecka/månad. Aja, bättre sent än aldrig brukar man väl säga? Men med start idag så ska jag försöka åtminstone, jogging+core siktar vi på. Kanske tillåme tvingar med Mattis till Bureåbadhus imorrn, eller vad säger du bästis? Jag blev som sugen på ett dopp;)


Kram på er hurtisar. /L

Crazy!

Yo!
Nu kan man ju ställa sig frågan igen att what a fuck händer med vädret?! Först haglade det som tusan imorse, sen regnade det, sen snö, sen har det typ växlat hela dagen. Man blir ju förvirrad, tur man inte behöver vara utomhus. Sen är det ju bra också att jag har min lilla skrivhjälp här på bloggen eftersom jag inte hinner sitta så mycket själv. Vi har hur som helst tänkt försöka oss på att träna ikväll om vi nu får oss till stan i detta väder utan vinterdäck... Sedan blir det nog tokmys framför tvn med tanke på det gossiga vädret. Längtar.

Tänkte att jag lägger ut en bild på kvällsfikat vi åt häromdan. Eller ja jag minns inte riktigt när det var menjag minns att det var mysigt, och gott... Det är så himla nice att det börjar vara mörkt på kvällarna nu så man kan tända ljus!

 

OVER AND OUT!
/MUTTIS


Waynés

En bild från förra veckan eftersom det inte blev någon tagen igår. Det är på wayn´s jag och Matilda hänger... (det enda i skell som är öppet)


Tisdags eftermiddagen spenderade jag med Matilda, vi åt god mat innan träningen. Körde dit och vi kände oss så trötta, vi tänkte tanken att det skulle vara ganska gött att åka förbi coop och köpa risen sen lägga sig under en fillt vid tvn. Men vi tog tag i vår trötthet och tränade ändå, det är jag glad att vi gjorde för nträningen var så rolig. Trotts att vi gett Bengt tråkiga besked...

Efter träning sprang vi in i duschen, till och med Kajsa var snabb för en gångs skull. När alla var klara åkte vi till Wayn´s och även en som heter Anton följde med. En av Kajsas gammla kompisar. Så där satt vi och tog de lugnt. Jag och Matilda tog dessutom en chailatte som är så gött!

Ha det gött!

Muttis is in the building!

YO!

Hon som fick lite äckliga ögon på bilden...


Muttis here! Jag kan verkligen inte fatta vad det är med energin nu för tiden? Jag måste vara helt uttömd på allt som det ens kan finnas spår av energi i. Är trött exakt hela tiden, hur mycket jag än sover. Har däremot hört andra som är likadanan så jag skulle kunna gissa på att det är årstiden som spökar litegrann möjligen? Man kan ju hoppas på att det är så.

Nu sitter jag hur som helst här och nördar medan min bror har disCooo inne på sitt rum. Mycket angenämt. Vi ska snart kila iväg till stan, jag och min lilla älskling, för att fika och möjligen möta upp Kajsa och Rasmus innan vi åker vidare på träning. Det ska bli trevligt! Och imorgon hoppas jag på att få träffa linnepinne en sväng!

Förresten vad var det med vädret igår?!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Free fallin'

HEEEJ
HEEEJ!

Är det för att det är måndag eller varför är alla så nere idag? även jag.

Bjuder på en +/- för dagen:

- Höstlovet känns fruktansvärt långt borta.
- Magkatarren är troligen tillbaka.
- Har inte börjat läsa boken som ska vara klar till lovet.
- Har inte börjat med samhällsläxan
- Jag har en fulperiod..ni förstår vad jag menar?
- Det var potatismos på skolan idag..x(
- Drunknar i matteläxa.



+ Ska på travet imorrn med "Lillmyran"
+ Ska träna core ikväll
+ Fick MVG på religionsprovet..vad hände liksom?
+ Shoppade loss på royal idag, minus 64kr xD
+ Äntligen tagit mig i kragen och skaffat ett sparkonto, vuxenpoäng!

NU färdigbloggat, dags att leta fram några träningskläder.
Tror visst mina andra ligger i tvättmaskinen. BYE /L


Boxningsläger

Då var det avklarat. Har då varit på boxningen från 10 till 5. Det har varit riktigt många ronder sparring som faktiskt har gått från helt okej till riktigt bra. Nog om det, nu ska vi till Nea och förfesta med dem, sedan får lusten utvisa vad som blir efter ;) puss hej (nu har jag fjort mitt...)

Höstmys

Hello.

Igår kom Matilda hem vid 3 så då gjorde jag iorgning mat tills hon kom hem som vi käka, sen somnade hon på soffan medans jag gjorde mat åt lilla Oscar. Tror han vart lite intresserad av hur man gjorde stuvade mackaroner...
Medans Matilda sov plockade jag bort och gjorde latte. Jag väckte henne och vi satt och drack varmt i höstmörkret. Det är verkligen mysigt ute nu.

Titta så fint jag hade gjort på bordet, jag hade pockat löv och köpt en liten blomma åt Matilda<3

Idag är det tänkt att jag och Matilda ska gå runt lite på stan sen fika innan vi ska på träning. Jag hoppas det är en chill träning som går fort, så man kan komma hem och mysa till Vad blir det för mat som börjar klockan nio. Imorgon är det fredag och vi ska gå på bio med Kajsa, det ska bli riktigt kul. Innan bion ska vi ut och äta någonstans. Och jag har hört att hon ska ha mycket att berätta... Nu blir det ner och mysa med...

 

Dessa<3

/S kramar och pussar ;)


Bara för att ni vill veta

Hoj!

Jag tänkte börja med att ta igen lite förlorad tid genom att berätta om igår. Jag hade skola och till min glädje kom min älskling till atorp då jag slutade. Problemet var bara att hitta henne så jag ringde. Medan vi pratade såg jag en svartklädd människa som såg skitfarlig ut så jag tänkte precis säga att jag går förbi värsta gangstern, men gissa vem det var? Haha ja. Sofia. Då kändes det inte lika farligt längre ;) Vi åkte iallafall och solade och sedan till träning. Trots att i båda var illamående. Den gick trots allt ganska bra faktiskt och vi kom hem vid kvart i 10. Då gjorde babe lax, broccoli och nudlar med creme fraische och sånt gott i. Det var verkligen hur gott som helst.

 

Idag fick jag då lix komma hem direkt efter skolan. Så sen dess har vi typ bara chillat och haft det bra. Jag har läst i min engelskabok, mot min vilja då men iallafall. Vi har ätit god mat, sett lite tv, myst och gått på en jättejättemysig långpromenad i höstmörkret. Nu ska vi se nå himla bartenderprogram på trean så jag ska ta och dra mig. Ha en bra kväll!

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!/MUTTIS


Wayne´s

Tjo!

Vaknade redan klockan halv 10 imorse och fick oss upp hyffsat fort. Så vi åt i princip bara sen åkte vi till stan. Vi strosa runt lite och jag hittade två tröjor och ÄNTLIGEN en mössa! Så himla underbart! Efter det gick vi till Waynes och fikade. Blev en chailatte för mig och en vanlig för älskling, så delade vi på en morotskaka. Det var så himla gott!

 

Kvällen har  vi inte direkt planerat så mycket men jag ska försöka tillaga limekyckling åt min Sofia. Får se hur det går.

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/MUTTIS


RSS 2.0