Kusten!

Tjoho!
Nu är jag och babe och hennes föräldrar tillbaka från västkusten, där vi glassat i två dygn. Stannade först i Fiskebäckskil och kllade på alla otroligt fina hus och vackra utsickt, sjukt fint. Vi åkte vidare och upptäckte glatt hur fint och fräscht hotellet vi skulle bo på var. 4 eller 5 stjärnigt, mums på det! Vi badade och hittade flera sjöstjärnor, en av dem var gigantisk! Tog upp den men upptäckte att den var råäcklig, typ som en spindel å jag slängde iväg den och träffade nästan några andra som badade, kunde blivit pinsamt... Men vi hitta den igen och tog upp den med en pinne. Då gick det hinmla mycket bättre tills Sofia kasta den på mig. Det var inte kul för fem öre. Vi hittade också några krabbor och maneter, hur coolt som helst!

Fiskebäckskil

Sedan tog vi en dagstripp till >Göteborg för lite shopping. Tack och lov så hade jag ju min Sofia som hitta massa fint åt mig. Behöver aldrig söka själv då hon är med för hon har öga för det där, inte jag xD Så då vi begav oss tillbaka mot hotellet hade jag två par chinos, en långklänning och en jeansshorta med mig. Lovely!

 

Stenungsund

~Hotellet~

 

Göteborg

 

Det var allt för mig!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

 


!

Hoj!
Var ett tag sen känner jag. Men det är faktiskt sommar och då händer det att man gör lite andra saker än att sitta inne ;D Till eempel har jag jobbat klart mina 2 veckor i sthlm och jag och Sofia jobbade en vecka på ett läger i Kronlund. För att sammanfatta det med ett ord skulle jag bara säga, mat. Direkt vi jobbat klart åkte vi till sthlm och shoppadel loss. Just nu befinner vi oss i karlstad ochska snart till kusten. Det var en kortis för tillfället!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Goddagens!

Då var Trästocksfestivalen
och ledigheten ett minne blott.
Nu väntar en hel veckas arbete igen. Vilket känns aningens lättare då man äntligen fått sin första lön. Inget å skryta över dock, men nog behövs det alltid:)

Mor och far blev då fångade på bild. Så om ni inte redan sett det så varsågoda.
Rätt söta är dom ju ändå;)


BYE! /L

Summerday.



Ursäkta bilden.. men såhär GLAD är jag idag!

För det första har jag världens bästa pojkvän.
För det andra är jag LEDIG.
För det tredje så är vädret underbart.
För det fjärde det blir grillat ikväll.

Dessutom har jag varit sugen på ett kvällsdopp hela veckan och kvällen ser ut å bli great!
Kanske tar bilen, stuvar in Kusinen och drar till Sjöbo?

/L

Fredags påhitt.

Long time no seen.

HEY!
Denna fredag har man då vart ledig. Morgonen/Förmiddagen spenderades på travet. Blev rent utav tvungen ställa väckarn. Direkt ut i stallet, hämta "stjärnskottet" och lasta. Brorsan fick ställa upp som chaufför och sen bar de iväg. Den här gången hade jag tillåme anlitat en kusk. ;) Hur skulle jag klara mig utan all hjälp jag fått? Grymt tacksam!

 

Nåväl på travet var det dött. Inte många som kommer på tanken att dra dit en fredagmorgon mitt i semestern? några enstaka varmblod svichade förbi och Myra fick klara sig helt själv. Det blev två "hit" (bokstavera tack?) och andra "hiitet" (vissa ord är inte meningen å stavas) gick det över förväntan, 2.08 var tiden. Trots lite krångel i stallbacke kurvan, inget ovanligt. Men jag är nöjd. Inte kört snabbjobb på hela sommarn och hon springer premietiden bara sådär vips. Gullehästen, nästa vecka blir det favorit i repris då kommer samma kusk och kör. Tackar å bockar!

Nu ska jag göra mig klar. Kvällen bjuder på grillat med tjejerna för att sedan dra vidare mot schtaan/boviken och nordic light beach soccer. Ser framemot en superkväll! Tillåme solen har tillåtit sig titta fram. Nu fattas bara tröjan jag tänkt ha ikväll som fortfarande befinner sig i tvätten! En torktumlare skulle vara å föredra?.

Hoppas ni får en trevlig
fredagkväll!
/L


SUNday

Hojt!
Idag sov jag till 10 i 10 för att vara exakt. Som vanligt är man dödligt kissnödig när man vaknar så det var bara att kuta upp! Dessvärre sov alla andra så jag bäddade bort det mesta av det jag sovit på och satte mig i köket och läste en jättekatalog,  kolla på kläder alltså. Vid halv 11 kom pappa och AK upp så jag skyndade iväg och handlade lite sen åt vi frukost. Kaffe, yoghurt och musli till den. Därefter packade vi ner fika och solstolar och begav oss till Boviken där vi låg och solade häcken av oss! Så himla skönt var det. Men det blev jädrar i mig så varmt så jag gick och skulle ner i vattnet men det var ju långgrunt nå så jävulst. Hann ungefär till knäna då jag tappade känseln i benen så jag fick kuta mellan filten och vattnet. Sola en stund och sen ner och doppa fötterna. Vid 2tiden kom även Emma och Ida.


Nu sitter jag i Umeå, har faktiskt alldeles nyss kommit in. Bytt till pyjamas och ska snart ta mig något att äta sedan hoppa in i duschen. Packa om i väskan till imorgon. Då bär det av till Stockholm på nytt. Känner inte peppen just nu men det är jag säker på att det blir ändring på till imorgon.

Testade mig även på en mittbena xD Vad tycks? xD

Nu måste jag få i mig lite föda!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Driving like hell

Hoooj!
Vilken dag alltså! Jag minns typ inte riktigt vad jag gjort. vaknade ju och skjutsade hem Linne och så gick jag till hästarna, pratade med Anette och klappade lite på dem. Gick hem och tog med mig min kära bror till stan så sprang vi runt där. Fast på skilda håll. Träffade pappa och AK så jag gick med dem men de for iväg på en cykeltur efter en stund. I samma veva ville Oscis hem så jag skjutsade hem honom och vände om till stan igen. Sedan dess har jag varit hemma hos AK och vi har umgåts och ätit och sånt bara. Sen fick jag skjutsa Zandra och Erik till någon av hennes kompisar. Och just efter skjutsade jag Emma och Ida till A-torp och dem ska jag skjutsa därifrån till stan sen vid 11.

På stan hittade jag förresten ett par sånadär Herkulesskor som jag köpte och är mycket nöjd med! Sen har AK lockat mitt hår och jag gillade det meed, bilder kommer sen (A) Så har jag pratat mycket med min Sofia, det har nog varit allra bäst♥ Och till sist måste jag berätta att jag har fått in en toknoja på låten "Bandit for life-Blowsight" jag totalt älskar den!! SNART ÄR DET TORSDAG!

/PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Papi

Haha en fenomenalt fin bld på mig och papi från igår!


Love, oh love<3

Haha hjälp så man ser ut! Kommer ni ihåg♥ Puss på mitten också♥


Stadsfesten

Hoj!
Jag ska börja med att berätta om min fredag! Kom till Bureå vid 12. Minns inte riktigt vad jag gjorde då men jag åkte iallafall till Linne vid 2 och hjälpte henne välja kläder till stadsfesten, inte för jag behövde välja något. Hon hade redan tagit fram jättefina kläder så det var ju ingen grej. Sedan åkte vi till stan, hennes broder var med så vi skjutsade först han sen släppte jag av linne och åkte till Anna-Karin. Där hon stod med sin älskade tvätt, tror inte jag känner någon annan som älskar att tvätta? Men det är ju en bra sak att gilla! De fick besök av hennes kompis från Cypern och hennes barn så de berättade om hur det var där och så. Upptäckte att jag också vill kunna prata grekiska flytande! Eller vilket annat språk som helst. Skulle ändå vara coolt?

The cyprusfamily


Under tiden de var där kom Zandra och Erik och de följde mig, pappa och AK och åt på Vegas i stan vid 8tiden. Eller egentligen var det jag som följde med dem. Blev hur som helst fläskfilémedaljonger, bearnesås och potatisklyftor för min del, och bananasplit till efterrätt! Mums! Runt 10 var vi klara, eller det gick inte sitta kvar för alla som åt bestämde sig för att bli jätteberusade och skrika istället för prata. Så vi gick ner och åkte karusell istället! Eller jag och Erik. Måste ju träna på att göra det för snart måste jag väl åka med älskling, känner mig lite rädd faktiskt. Men jag var modig och åkte den jag tyckte var läskigast! Ochjag överlevde ;) Träffade även tuttis och Linnea som var rätt så dragna, det lilla fyllot. Skärpning tuttis ;)

Maten! Vet att det inte ser så proffsigt ut med tuggummit där men

så som vi satt och spillde på den där fina restaurangen så var tuggumit

det minst ofina...

Bananasplit!


Idag vaknade jag av att Linne ringde och väckte mig vid halv 10, kanske lite rädd att jag skulle glömma hämta henne? (a) Hur som helst så steg jag upp och smsade min älskling 70 gånger fast jag visste att hon sov... Men det gör inget. Jag får göra så. Sen åkte jag ivög och hämtade Linne, tankade och skjutsade henne till jobbet. Tänkte åka tillbaka till stan men de har åkt på auktion så jag får gå förbi hästarna en sväng och sedan åka till stan då de kommer tillbaka. Erik fyller år idag så grattis till han! Hörde talas om att det vankas tårta... Ska egentligen till Wille men jag måste nog ställa in det, är helt slut. Känns som jag inte sovit på en vecka typ. Men man ska inte klaga! Nu ska jag då vara tyst också. Ha en superbra lördag!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Hufvudstaden

Hoj!
Im back! Har varit på mycket hardwork i fjollträsk nu i 4 dagar och slitit som ett djur. Vi fick till exempel börja med att åka buss i 9 timmar, försenade kom vi till globenhotellet vid 8. Fick våra rum och sedan en gigantisk macka nere i resturangen. Alla var rätt så slut efter resan då vi bekantat oss med varann, jag med mina superhärliga bröder som jag var ledsagare åt. På morgon steg vi upp vid 8 och gick ner för en jättegod frukost. Säger ju bara att hotellfrukost är något man borde få varje morgon man stiger upp. Mums. Jag fick turen att vara ledsagare åt två bröder som sagt som klarade sig i princip själva så jag fick som aldrig vara med egentligen. Var mest med Josse, Katarina och Sandra. Men hjälpte dem såklart då de ville och behövde hjälp.

Skansen

































Förutom det har vi varit på Skansen i hela 10 timmar. Det var faktiskt lite påfrestande. Vi började med alla kolla på alla djur osv. Sedan var vi och åt inne på resturangen, det var väldigt fint men ingen höjdarmat direkt. Typ pastejer och märkligheter. Så det blev i princip köttbullar för min del, det vet man vad det är. Så kul är jag ;) Efter det blev det att se genrepet till Allsång på Skansen och då det var slut fick alla välja om de ville hem eller se livesändingen. Och de flesta ville se så det var bara att stå kvar. I regnet. Det var kallt men ändå kul. En som heter Maria som följde med oss skakade hand med Erik Saade så det var iallafall minst en som var mer än nöjd med kvällen. Haha.

Hotellet
























En båtresa under Stockholms broar hanns också med och även en rundtur i Globen. En mycket snabb sådan. Och så självklart en fin middag med ett band som heter Vibbarna som spelade, så efter maten blev det dans all night long. Eller till 10 iallafall. Kul hade de! Det var ganska mycket egen tid också så vi gick runt ganska mycket också och kollade i affärer, bubblade bubbelpool och bastade, och förmodligen viktigast av allt- åt BenochJerrysglass från en BenochJerrysbar. Underbart. Så det blir samma sak nästa vecka fast med nya personer. Förstår ni vilket slit? Det är inte lätt att heta Matilda just nu..

Båttur






Middag & Dans






Sådärja! Det var nästan jobbigare att göra det här inlägget än själva jobbet. Får tyvärr inte lägga in bilderna där de andra är med på därför blir det lite tråkigare bilder kanske. Men ni kan då inte klaga på att de inte finns! Kan tyvärr inte mäta mig med Linnes kamera. Alls. Hoppas på att få träffa henne en stund då man åker till skellefte igen imorrn!

Bästaste bästa vän!

Nu ska jag sova som bara den i min alldeles egna sköna säng. Eller inte så värst skön, vill ha Sofias. Den är grejer den.

GOODNIGHT SWEETHEARTS, WELL IT´S TIME TO GO
/MUTTIS

Onsdag.

Heeej!



Vid det här laget har vi säkert förlorat alla läsare redan,
meeen jag är tapper och kände för en uppdatering.
Dessutom är Mattis i Stockholm så henne kan vi inte vänta på.

Har just kommit hem från en kvälls arbete. Jobba kväll är nog inte så dumt trots allt, tiden bara flyger iväg! Nåväl nog snack om arbete. Sen jag sist skrev har jag hunnit bl.a.

- Brorsan kom på oväntat besök.
- Varit i Lövlund.
- Årets första dopp. Både hav och sjö!
- Målat, målat och målat.
- Smort upp hälften av lädret i sadelkammarn.
- Jobbat.. Jobbat..
- Sett panoramal activity.
- Solat
och mycket mer..



Imorrn har jag tagit på mig 2 timmars extra arbete och slutar 15.30 istället. Behöver lite mer timmar. Sen efter arbetet bär det av direkt mot Skråmträsk där det väntas tjejkväll hos Martina. ♥ Allt för längesen sist!

Bye, /L


Food!

Hoj!
Nu har jag varit en duktig dotter och lagat mat åt min mor, bror och Erik. Kycklinggryta med, såklart, kycklig, morötter, broccoli, creme fraiche, lite mjölk, bujlongtärning, soya och franska örter. Till det blir det bulgur och sallad, det är mumsigt! Gjorde det åt Sofia då jag var där♥ Men då blev det inge bra för morötterna och broccolin var stenhård (a) Lärde mig däremot av mitt misstag och denna gången är de mjuka. Till maten ska vi se någon film om en hund som tydligen ska vara så sorglig osv, som vi hyrt, vi får väl se hur den är. Vi hyrde även två till som vi ska se sen ikväll! Nu ska jag äääätttaa!! Är dödshungrig.


PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

TODAY

Värme

Promenad

Hitta en larv!

Café Victoria

Bara för att bevisa för er värmlänningar att det finns ett spel som heter kasta gris och det går ut på att man ska kasta grisarna! :)

 

OVER AND OUT!
/MUTTIS


WHEELS PICTURE

<3

De blev rätt suddiga för det hade ju hunnit bli rätt mörkt. Men trevligt var det!

 

PEACE OUT!
/MUTTIS


Wheels

GOD DAG!
Vaknade vid 9 imorse. Av att min bror steg upp och gjorde frukost!!! Har ni nånsin hört på maken? Det är en galen värld. Jag steg upp och drack kaffe och sedan gick jag och mor ut med Pysen. Vi gick till 4H-gården på Nydala. Där blev Pysen totalt överlycklig då han fick nosa på lammen och kalvarna osv, de däremot såg ut som att de skulle dö av värmeslag, låg och flåsa. Vi gick vidare så han fick bada lite och sedan hem. Tränade lite mage och aasss men jag tror inte det gav så mycket.


Därefter blev det mat, kött och sallad med jättegod sås. Tyvärr var kaffet slut så jag sitter och väntar på det nu och sen blir det att måla naglarna ;) haha. Och åka ner till centrum för att hyra film och fika med min mor. Blir lite tahandom-dag idag. Ska bada lite och laga middag och göra förberedelser för jobb imorgon. Sen har jag fått prata mycket med min älsk också, så himla glad man kan bli av det faktiskt♥

Var ju på Wheels igår och fick träffa Tuttis ändå! Vi åkte lite i deras Cadillac fast vi kom aldrig in till Kajen för det var stopp, alla vägar in. Men bilder kommer så småning om! Nu ska jag kila.

PUSSHEJ!
/MUTTIS

<3

♥Du och jag♥


Kont?

Tjo
Sitter hos mamma i Umeå nu. Är en jobbig dag idag, en humörsvängig. Skulle egentligen till Wheels och träffa Tuttis vilket jag längtat efter sen det blev bestämt men efter ett antal missförstånd och för högt inträdespris blev det inget av. Det räckte för att jag skulle bli på lite dåligt humör faktikst och nu är jag bara allmänt lättretad. Tänkte också lägga ut bilder på fönstrena som blev lite mer klara imorse men kabeln till mobilen vill inte alls :(

Jag vill till kont och bada som tusan!


Däremot har jag försökt använda mina nya klickedeskor, aj! Mina fötter är deadmeat. Men det är bara att härda, har jag köpt dem ska jag banne mig ha dem också :] Nu tror jag att jag ska ta mig något att äta och sedan vila en stund. Vid 4 blir det att gå ut med pysen sen kommer det massa folk vid 5 som ska äta. Ikväll blir det  att gå på stan ett tag, cruising :)

HOJ
/MUTTIS

Älskar


Katten och  Maria Matilda Lovisa Hedenström. /Din

Världens bästa...

Radiokanal! Och nu finns den så man kan lyssna på självaste radion och inte bara på webben, inte en dag för sent! Fyfan så bra. Underbart. Love it.



Tänker att jag slänger in en bild på mitt mästerverk jag uträttat idag också :] Inte så himla mycket att skryta om jag vet. Men ändå. Satte igång och målade igen, kortsidan den här gången, medan pappa spika fönster. Men jg hann ju som ni ser typ en femtedel innan färgen tog slut. Bajs. För det var lite skojigt faktiskt. Men nu kan man ju iallafall konstatera, att det blir ju inte värre iallafall! :* Ser något skevt ut med ser jag. Det är det säkert också.

 

Nu har jag packat det mesta tror jag. Jag som är världsbäst på att packa, blir nästan aldrig för mycket.. För på måndag bär det ju av mot huvudstaden på jobb! Har även tagit mig en välbehövlig dusch, det var skönt. Det jag har planerat för ikäll är "Ssssssssssssssssscary movie", latte och fruktsallad. I "min" (pappas) stora mysmaidentshirt och mina goa tjocksockar. Greaat. Imorrn bär det förresten av till Umeå klockan 11.20. Där kommer Wheels vara i full gång och till min lycka ska Tuttis dit! Så det blir att umgås med henne ett tag. Var längesen senast. Nu måste jag faktiskt kila om jag ska hinna se "Scary movie"!

 

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Hothothot!


Hoj!
Alltså snacka om galet skönt väder! Har varit helt fantastiskt. Mums på det. Varit ute hela dagen i princip, steg upp och åt frukost sen dirr ut för att sätta igång att måla. Hann en långsida på garaget och det blev rätt bra faktiskt. Stor skillnad, då är det faktiskt rätt kul att måla :) Sen åkte jag raka vägen till mormor och morfar. Hjälpte han att smörja balmaskinen och sen gick jag en sväng. Typ 5 km skulle jag tro. Svängde in hos min kära moster också, det är alltid lika kul att vara där! Niceligt. Men jag hann inte stanna så länge. Fick fara och hämta Oscar på a-torp sen hem och äta. Och nu ut och hjälpa pappa eller fortsätta måla. Känner dessvärre inte peppen på livet längre. PMSaktig känner jag mig. Men det gör inget :)

HA DE NICE!
/MUTTIS

RSS 2.0