Drakbåtsrodden å de


Dåligt väder det varit idag?! NAI! Sjukt himla varmt. Det är högst upprörande att det ska vara dåligt fredag-lördag. Min dag gick kort åt gott åt skogen om man ska sammanfatta den snabbt. Började 7 och slutade halv 7. Hann inte äta lunch så den åt jag på stan vid halv 8. Efter att jag hade gått dit för jag hade tappat cykelnyckeln... Men vad gör man. Såna dagar är inget att göra åt. Jag pratade med min Sofia på eftermiddagen och då blev jag glad igen! Träffade även Linne Fredrik och Anna på stan. Vi strosade runt och de väntade medan jag åt och sedan drog de iväg och badade. Själv drog jag hem och duschade och gjorde fruktsallad. Som jag äter nu. Gott! Men duschen var ändå oslagbar. Bara att prata med min babe var bättre♥

 

 

Mormor hade även köpt en tunika åt mig, och om vi säger såhär så syns det att det är mormor som köpt den... Men den var fett skön att strosa runt i hemma såhär. Pussheejj.


Prommis

















Hitta felet på denna bild?

Put the sunshine on me!

Tjingeling! Tisdag då. Jobbade till 5 och det har varit en jävlig dag men underbart väder! Det har verkligen varit helt fantastiskt väder och förhoppningsvis blir man inte bländad av min fejja längre. Då jag kom hem åt jag en god pastasallad och duschade sedan åkte jag till Bershan med mamma erik och Oscar. Han övningskörde och var så duktig så ;) De åt glass och jag köpte tuggummi. Nu har oscis berättat galna fiskehistorier för mig och att han har "river monsters" på datorn. De ska jag lätt se! Sofia honey du ska se med mig ♥ Nu kommer snart Linne förbi så ska vi ut på en prommis. Kajsa kanske hänkar på också! Sen ska jag kanske ta mig en fruktsallad och lägga mig. Kan hända att det blir en film. Är helt slut som vanligt nu för tiden känns de som.

Tänkte bjussa på lite bilder från igår och idag. Inte så intressanta egentligen men de enda jag åstakomme.

Dessa korkade djur var i min väg bokstavligen hela dagen igår.

Verkligen jätteivägen.

Och inte flyttar de sig heller. Åhnej tvärt om. De springer framför :@

Och klockan 4 i skellefteåstad kan man missta sig för att befinna sig i en stor stad.

Kaos.

 

Som avslut vill jag säga att jag verkligen verkligen är så himla kär i min Sofia. De senaste veckorna har varit de bästa i mitt liv känns det som. Och jag är så glad och kärig hela tiden så jag bara måste säga det. Jag hoppas vi snart får en lägenhet annars blir jag en tokstålle! Puss och tack för att du förgyller mina dagar


Midsommardagen<3



Tjingtjing! Jag måste meddela att vi hade en jättebra midsommar igår, jag kan till och med vara så säker att jag pratar för Sofia också. Vi var först hemma hos Sofia och det kom en massa folk så åt vi och sådant. Fast jag Sofia och Elin satt inne och åt ensamma. Det var gott och trevligt, vi hade myst hela dagen innan också i princip. På kvällen cyklade jag och älsklingen till hennes farmor. Vi hade hennes hus för oss själva och vi drack lite vin och åt lite godis och myste framför en film. Hur mysigt som helst! Tack för en underbar midsommar Sofia Hellgren♥



Idag däremot! Har också varit en väldigt bra dag. Trots att vi somnade väldigt sent kom vi oss upp klockan 10. Gick ut och gick en sväng, dock följde lilla Yodi med. Hon blev nästan uppäten av en ilsken attakerande fågel som skrämde livet halvt ur henne (och sofia tror jag...) så hon ville hem igen. Vi fick följa med henne för hon vågade inte gå själv. Förutom det har vi åkt till stan och kollat på hus. Vi har även bakat en tigerkaka som är i ugnen nu. Vi ska se en film senare ikväll och gossa bara. Imorrn åker jag ju hem igen, längtar inte... Vi har dessutom varit superduktiga på att ta kort men med Sofias telefon. Och den är så hightec att vi inte fattar hur man får in dem på datorn. Så vi kan inte lägga ut dem, inte lyckat! Men så fort vi klurat ut hur man gör kommer de. Prommiss.


Midsommar

Goddagens gott folk! Nu är det miidsommar! För första gången känns det verkligen som riktig midsommar. Har värsta stämningen. Sitter just nu i Sofias soffa och vi har sett lite film och myst med candy. Kollat på lite inredningsgrejer, vi är taggade ;) Jag måste också berätta att jag har fått två jättejättefina presenter av min älskling! En gammaldags väckarklocka som jag pratat om att köpa i minst ett år. Och en Iittalaskål, en ljusblå som var så grymt fin! Jag älskar min Sofia :]♥
Nu ska vi snart gå och duscha och göra oss klara för ikväll. Det kommer massa främmande till casa de Hellgrens och då måste man ju se lite sofistikerad ut! Senare ska vi iväg till Sofias farmors hus för att ha lite mys för oss själva. Det blir ju trots allt en kortvisit så den måste vi ta vara på. Jag hoppas då för guds skull att ni alla har världens bästa midsommar! :D

En kort en.

Lunchat med mina fina flickor idag, på det mysiga caféet "Lilla Mari". Kändes skönt å ta igen lite förlorat prat känner jag. Även om det inte var alltför längesen vi sågs, å då såg vi ut såhär! ♥


Jag kommer jag kommer, jag är nästan där!









Jamen chao! Nu har tiden flugit iväg igen. Har jobbat på och idag kollat på lägenheter! De var fina men tror inte att någon av dem kommer bli min. Bara att fortsätta jaga. Förutom visningarna har jag gjort lite underhåll på mig själv. Sånt här tråkigt som att raka benen och noppa ögonbrynen. Har också planerat för det sista inför imorrn. Muttis tar nämligen sitt pick och pack och drar till värmland för att fira midsommar! Är så överpeppad så det finns inte. Blir att tokjobba imorrn för att sen hinna med bussen kvart i 6. YESYESYES!

Har också fixat lite reslåtar. Typ aaaaaaaasssbra låtar ungefär!

Amaranthe - Hunger
Corroded - 6 Ft. of anger
Lillasyster - Så jävla bra
Black stone cherry - White trash millionaire
Veronica Maggio - Jag kommer


Hoppas ni inte lagt märke till mitt nya mindre charmiga jag utan smink hela tiden. Låtsas att det sitter där.
Sofia imorrn kommer jag!

Regnet de bara öser ner.

Riktigt ruggigt att gå till bussen i morse, speciellt i mina fina tygskor. (jag blev blöt..).
Tog mig i allafall till Bure tillslut. Bytte från en soffa till en annan i princip. Det är såna här dagar man ska passa på å städa har jag lärt mig? och städning finns det gott om. På med musiken å fram med dammtrasan, kan de bli bättre? ;)



Men mest av allt skulle jag vilja krypa ner i soffan igen framför en film och med en stor skål godis! Då menar jag inte en sån fjuttig som Mattis så stolt visade upp. Nej en sån här dag krävs det mer för å putta upp humöret lite.

/L


Åttanoll!

Tänk att det redan är söndag. Helgerna går som vanligt alldeles för fort, ändå har jag inte gjort så jättemycket denna helg. Sovit mer än på länge och samtidigt varit tröttare än nånsin. Den här dagen har varit värst. Vaknade trots allt vid 10 (somnade 12 igår...) och gick ut och gick. Ungefär då jag kom tillbaka var jag körd. Har varit trött sen dess. Men vi åkte och hälsade på mormor och morfar för att sedan fara på Edwin och Johns fotbollsmatch. Det var kul att se småkartarna kuta runt i klungor men de var ändå duktiga tycker jag! Hjoggböle vann med 8-0, go hjoggis ;)









Nu har jag gjort och ätit tacos. För mycket, är sjukt mätt. Är trots det sugen på godis, eller iallafall choklad, som jag varit de senaste dagarna. Tror min tjejiga vecka börjar närma sig, jag är i princip desperat sugen. Det kommer sluta med att jag hamnar på coop. Fastän jag är jättemätt. Förbannade affär som är alldeles för bekvämt nära.

Choklaad!





Vad tycker ni om min lilla godisskål på 5 godisar? Ganska lagom va? Alltså jag var tvungen att skryta. Detta har aldrig hänt i hela mitt liv. pussheej

Fruity


Yes. Fakesmilens fakesmile. Men jag hade faktiskt tandkräm fulla snattran,
ville bara visa upp min nya tischa.

Hallå jao! Jag har sedan sist varit på coopan med min mor. Vi har handlat. Istället för tacos (som istället blir imorrn) köpte vi lax till ikväll. Med fetaost. Mumma. Så köpte vi en massa frukt också som jag direkt började hacka till en extraexklusivmegafruktsallad. Den blev goood. Har några bilder här...

I var det alltså banan, äpple, kiwi, persika, melon, färsk annans, jordgubbar,

björnbär och casewnötter.

 

 

Mums. Den här fruktsalladen hade jag längtat efter länge. Då jag ätit klart och pratat lite med min honeyboney gick jag och mamsen ut på en promenad. Upp för nå nytt himla berg. Jag med min förkylning hade hjärtflimmer innan vi var uppe men det är sånt man får ta tydligen.

 

Bergsbetigning. Hoppas det ser hurtigt ut. Det kändes hurtigt.

 

Sådärja. Nu är min plan att färga ögonbrynen men det finns risk att jag somnar istället, inte pigg tjej detta. Hur som helst ska vi äta firre senare och efter det drar jag min kosing till Bure för en ridtur med min blonda vän. (Linne om ni inte förstod det...)


Go daddii!

God morgon gott folk! Nu har jag fått sovmorgon och det var helt gudomligt. Känner mig helt slut efter första arbetsveckan. Ovan. Upptäckte dock imorse att jag är ganska förkyld igen, inte värst men den har blivit värre, attans känner jag. Jag som nyss kommit igång lite med löpningen.


Lite grejer runtom men jag tycker det blev jättebra!

Jag kan berätta lite om gårdagen också! På jobbet var min inskolning över så jag fick köra helt själv, gick helt okej fastän det var mot alla odds. Slutade klockan 4 och cyklade hem. Ringde hyresvärden och Pål och det blev bestämt att Pål skulle komma och grilla med oss! Jag pratade sedan med min Sofiaängel och blev på strålande humör. Slängde på mig  walkingkläderna och begav mig på en tur i solen. Pål kom och åt vid 7 och senare på kvällen var hon tvungen att åka så jag skjutsade min bror till bure och köpte mig lite glass. Fick mig en smärre chock då vi kom hem till pappa och såg att han gjort bron till en superbro! Jättefin var den! Han ligger dock på minussidan ändå då han tydligen sålt min pickis. Min älskade blå ford pickis som var min favvo. Du borde skämmas pappa.

no.1







Förlåt mig hjärtat. Jag hade inte glömt dig, tyckte bara du var på en högre klass än mina andra älsklingar. Nu har jag visat upp dig ordentligt, min allra finaste älskling♥

En torsdag

Good afton! Muttelimuttis här. Sitter och förösker vara duktig och ringer åt hyresvärdar och andra viktiga personer men de vill inte svara mig. Men jag har tre lägenehter jag ska kolla på nu iallafall, wihoo! Och emma jag söker helst i stan eftersom jag ska jobba där :( Men tack som tusan ändå!

Från ingenstans såhär bjussar jag på en kaffebild fr¨ån Linnea och Malins place!

Jag har faktiskt varit lite extra duktig också. Har gjort hemmagjorda biffar och sallad. Det är väl inte så svårt egentligen men jag är inte så duktig på just matlagning och de blev till och med rätt goda! Inte för att skryta men... Imorrn börjar allvaret. Då ska jag börja köra själv. Hjälpas.


Min riide i onsdags.

Nu ska jag ut och promenera med mamma! Skönt. Detär kanonvarmt ute.

Skrubbedi







Mina honeys.

Promenad


Tjoho! Idag har jag haft en bra da. Efter lunch fick jag köra helt själv till Norsjö och tillbaka. Det gick väl helt okej. Det bästa var att jag pratade med Sofia under tiden så dagen gick jättefort! Det var så trevligt. Jag fick dock sluta rätt sent men det gör egentligen inte så mycket. Har ätit och duschat och nu ska jag iväg och möta kajsa för en promenad! :)

Look here sugarboy

God kväll! Då har man klarat av sin första riktiga arbetsdag. Blev att köra inlandet i sommar och det känns helt okej. Kommer ha bra tider tror jag. Har också börjat toksöka lägenhet nu så vet ni av någon så får ni gärna höra av er! Stalkade en hyresvärd över telefon idag men den jäkeln vägrade att svara. Nu har jag mejlat istället ;) Tihi. Jobbig.
Jag har också lämnat av min Sofia på busstation imorse. Hon lämnade mig för sköna Värmland. Sicken en. Som tur är får hon komma hit igen då hon jobbat klart, punkt slut! Måste ju få säga att jag har haft en underskön vecka denna vecka, du är ganska så bra söt ;)

Blir du sugen älsk? ;)

Nu ska jag fortsätta se "svärdet i stenen" och somna till den. Imorgon blir det kanske att rida med linne och onsdag planeras det hejvilt att umgås med Kajsa. Tycker det ser mycket bra ut.

Student!


















Promnight


För vi har tagit Studenten!


9.00 vi möttes upp i Bonnstan för att börja fira med champangefrukost
och jordgubbar förstås.


Sen böev det betygsutdelning och en hel del kramar.




Tog lite minnesvärda bilder, alla var så fina i sina vita mössor!:)


Vi klackade (jag barfota) sen iväg mot skolan igen. För ett sista klassfoto med VOC3b..



Klockan 10.45 befann vi oss i kyrkan. Där vi eller i alla fall jag grät en skvätt.
Tackar Linda för den fina låten!


På med mössorna och ut ur kyrkan, den här gången som student! Här tar mina bilder slut och andras fortsätter. Lika bra de. Tack VOC3b för dessa 3 åren önskar er alla en bra fortsättning och att vi ses igen SNART!

/Linnea

Som en bal på Scandic skulle man kunna säga.










Slänger upp lite bilder oredigerade. Har ju lovat bilder! Synd bara att min kamera endast är fylld med bilder på oss två. Problemet när man själv inte kan hålla i kameran. Men jag misstänker att det finns ruskigt snygga bilder på Matilda och Sofia. Skulle uppskatta om dom också las upp här så jag får kika på dom! För att inte tala om Martina och Anton! Tackar er allihopa för en minnesvärd kväll. Dröjer nog länge innan man får klä upp sig såhär igen eller överhuvudtaget sitta hos frissan i 2 timmar.

Kramar /L

BAL

Tjoho! Nu är det spänningen spänning. Sofia står i dushen, klänningen ligger på sängen och snart är det bara att svida om och åka till balen. Känns helt sjukt, inte kan väl tiden ha gått så fort redan. Men jodå! Har varit hos Denise i Orrliden och fixat hår och fejs så nu är det bara klänningen kvar. Vädret var på vår sida och var underbart också! ♥

RSS 2.0