GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA<3

Morsning morsning. Idag vill jag bara säga grattis till min älskade Sofia som fyller 20 hela gamla år! Grattis till min lilla tant♥ Jag älskar dig som tusan♥



Vi steg upp tidigt imorse, typ 8, och hon fick sin present av mig. En baseballjacka som jag tänkte att jag kan försöka fånga på kort tillsammans med det vi köpte igår så får ni se sen. Efter hon öppnat den tog vi oss en kopp kaffe sen fick flärret sig en omgång. På med kängorna så tog vi oss en timmes promenad, 360 kalorier ungefär. Efter det blev det frukost tillsammans med puman. Senare idag ska vi sola och kanske ta oss en sväng till IKEA. Det var så längesen... Ikväll blir det kalas med Sofias brudar, och Matthias! Tacos och idol och möjligen lite godricka. Måste ju inviga systemet dagen till ära. Puss puss och åter puss på min födelsedagsprinsessa!♥

Party





Världens finaste eller hur?!

God kväll. Idag har varit en lång dag. De kom någon snickare halv 8 och sedan dess har vi varit vakna. Vi har varit till Bergvik, ett köpcentrum, där vi köpte lite på IKEA. Vi var även i de andra affärerna där jag köpte en mössa och två ringar och Sofia en skjorta, en mössa och ett par jeans. Efter det åt vi på Oliven och klockan 14 klippte sig Sofia. Hon klippte världens snyggaste frisyr, jag tycker verkligen att det blev så sjukt bra. Har världens snyggaste tjej måste jag säga! Kanon. Sedan åkte vi hem och sprang. 3 km. Gjorde oss i ordning för klockan 18 var det kalas. Det kom svinmycket folk och de stannade länge, åkte nyss, så vi tänkte se idol nu. Sedan blir det nog sängen. För imorrn fyller ju älsklingen år på riktigt. 20 hela år. Puss

Härligheter!



Imorse steg vi upp klockan 09:00. Älsklingen gjorde lite kaffe och vi tog oss en kopp. Sedan drog vi på oss träningskläderna och tog en timmes promenad innan frukost. Sofia har ladda hem nån app eller va de het så man ser hur länge och långt man gått/motionerat samt hur många kalorier man bränt. Den testade vi glatt och fick då reda på att vi gick i 58 minuter och förbrände 370 kalorier. Efter det blev det god frukost.



Efter vi ätit for vi direkt till Sofias mormor och morfar för vi skulle klippa gräset och rensa runt alla rabatter osv. Gräsklipparn gick dock sönder, till min lycka eftersom att jag då fick extra hjälp med rensningen. Dessvärre hade jag redan träningsverk efter krattningen hos Sofias farmor några dagar innan och två timmars ogräsrensning sittandes i fruktansvärda ställningar gjorde inte saken bättre. Vid 1tiden cyklade vi hem igen, bara för att sadla om till fotbollsspelerskor. Vi gick till lekparken en bit bort och spelade med Yodi i 30 minuter, det var jobbigt.













Nu har vi lagat lite mat och dukat. Köttfärssås och sallaf. Ska äta sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske tar man det lite lugnt resten av kvällen. Idolmys är garanterat något som händer iallafall. Kraom!

Solen kikar fram








Idag var jag snabb upp då väckarn ringde, ni förstår inte hur länge vi har börjat sova! Inte så att vi sover länge på morgon. Men vi somnar skittidigt på kvällen och ställer vi inte väckarn så kan vi lätt sova typ 12 timmar. Och då är man ju inte människa sen! Så som sagt, jag steg upp och plockade lite och kokade ägg och kaffe. Sminkade mig lite sedan gick jag och väckte min baby som sov som en liten prinsessa. Vi myste lite sedan steg vi upp och tog oss en kopp kaffe. Sofiaproppen har ju kalas på torsdag så vi bestämde oss för att sätta igång och baka hallongrottor. Det var mysigt och det luktar inte äckligt med nybakade saker! Då bakandet var färdigt åt vi lite frulle och nu sitter älsklingen och målar änglatavlor.

Hektisk måndag?


God eftermiddag. Idag var vi duktiga och steg upp klockan 9. Det blev ingen promenad före frukost men direkt efter gick vi till Sofias gullfarmor med vin som var en födelsedagspresent i efterskott från oss till henne. Hon blev jätteglad, fast hon är alltid jätteglad så vi blev inte så förvånade. Då vi gått hem igen fick vi i princip vända i dörrn för att ta bilen och hämta Pumi som varit på festligheter i en stuga en bit bort. Väl hemma bytte vi bara om och for till Sofias farmor igen. Där klippte Sofia gräset och trimmade medan jag krattade. Det tog sin stund men blev himla bra faktiskt. Vi har haft rätt fullt upp för Sofia har målat änglar också. De fina.

Nu väntar vi på mat och sedan blir det dusch och att dra iväg för att kolla på babes kusins nya hus! Och träffa henne såklart. Det blir kanoners.

Remix

Tjoho. Nu har jag "semester" så jag har lite korta pauser i skrivandet här känner jag och jag förstår att ni lider så jag gör ett megabildsinlägg nu. Kan berätta lite kort om vad vi gjort de senaste dagarna också. Vi har promenerat minst en gång varje dag, fått kaffe hos Elin, varit på IKEA, skjutsat Pumi, bakat, myst, sett idol, hyrt en fruktansvärd film och syndat lite. Igår. Det blev kebab och det var så värt det, såå gott! Imorse var vi däremot duktiga och sprang före frukost. Vi har även varit ute och gått i en timme prick och nu ska vi snart ut på en springtur till. Här får ni lite pics.



egen kupe på tåget, nöjdnöjd.



Avslöjad kissemisse, tror någon invigde Pumis nya säng...



Då vi kom fram fick vi goood mat.



och gick på promenad.



Dagen efter bakade vi.





Rulltårta.





Vi var även in på MIO och köpte en sån här fin dörrmatta till pumimamma.
En sådan som Sofia fick av mig i present.



Åt smarrig lax till lunch!



Tihi och handlade åt familjen Hellgren...



Idag åt vi smarrig frukost efter springturen!



Sedan åkte vi och skjutsade Sofias mamma sedan svängde vi in på IKEA.



Och apropå ingenting slänger jag in en bild om hur det ser ut i vardagssrummet hemma nu. Så ni inte tror att vi har utemöbler inne längre ;)

Framme


God kväll. Nu har man landat i soliga Karlstad efter en 19 timmar lång resa. Den var nog rekordlång men ack så värd. Vi var framme vid 3tiden idag och vi har kommit oss till rätta, sett de nya rummen, tagit en dryg 45minuters promenad, ätit asgod mat (längtat efter pumis mat!) och varit över en sväng till Elin där vi fick en megagod latte. Nu blir det att se ett avsnitt av "Sol, fest och oroliga föräldrar" sedan blir det nog läggdags för oss. Imorrn har vi planerat att ta en morgonpromenad innan frukost sedan förmodligen umgås med Elin och springa en sväng. Tänkte även färga lite hår och sola, en liten spadag kan man väl säga.

Upp i gryningen


God afton. Imorse var väckarn ställd på 08:00 och då steg vi upp och klädde oss i princip. Sedan drog vi direkt till gymet där vi träffade linnepinne. Vi gymade en dryg timme och sedan skjutsade vi hem Sofia, så åkte jag och linne tillbaka till stan för att shoppa lite. Det var jättetrevligt och jag köpte några presenter till hjärtat mitt, och en stickad tröja. Som som vanligt inte var lika fin då man kommer hem så nu funderar jag på att åka och lämna tillbaka den. Spara slantarna istället. Sen vid 4 kommer pållan så ska vi äta middag ihop sedan skjutsar hon oss till Lule!

Efter regn kommer solsken











God mat och chill i eftermiddagssolen efter en 45 minuters promenad. Inte helt fel. Nu kanske en kaffe på stigs med Pållan.

Dagens träning




Nu är vi tillbaka efter en springtur. Vi tyckte oss se ett uppehåll i regnadet så vi begav ut på en runda istället för gymet. Det är trots allt mycket skönare att träna ute och det gäller att passa på medan man fortfarande kan, snart är det ju snö och grejer...  Vi planerade in ett nytt gympass imorgon istället, som vi tänkt dra med linnepinne på också, du har inget var bästis (a) Snart ska vi ta en promenad till coop för att köpa lite hårfärg till mig. För nu tittar till och med solen fram lite! Så det blir att färga hår och göra lite tjejgrejer sådär.

Ledighet

God morgon på er. Imorse tog jag sovmorgon till halv 10 ungefär. Sånt man kan göra när man inte jobbar, ganska skönt faktiskt då man inte haft någon som helst semester i sommar. Jag steg upp och pysslade på lite sedan vaknade Sofia efter ungefär en halvtimme. Då åt vi frukost och nu ska vi packa lite och åka iväg till gymet. Det är inte direkt roligt springväder ute om man säger så. Någon mer som är less på regnet?



Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom Idol och kanske se första Harry Potterfilmen med Pållan. Imorrn däremot ska jag och linne iväg på stan! Det blir skojigt! Och slutligen grattis till världens bästa moster som fyller år idag! :)

Ett änglaben

God kväll. Idag har ingenting gått som planerat fast det har i slutändan blivit så väldigt bra. Tanken var att vi skulle stiga upp klockan 06:00 för att hinna allt innan vi skulle till bussen som gick 07:50. Redan där sket det sig då vi vaknade klockan 07:20. Attans. Vi hann iallafall och jag fick åka hem helt själv, ensamt som bara den. Dessvärre segade Sofias buss som tusan så hon missade den andra från Umeå. Då fick jag skynda iväg och hämta henne. Under hemresan var hon lite sömnig, bilden här nedan kan inte bevisa annat än att jag är en mycket säker förare som man kan slappna av till fullo med...



Jag sov lite jag med då vi kom hem sedan for vi till elljusspåret och tog oss en springrunda. Det var riktigt jobbigt men skönt att ha gjort det, gillar verkligen det spåret! Därefter skyndade vi hem, bytte om och åkte till Bureå. Där blev vi bjudna på världens godaste middag som vi tyvärr fick kasta i oss för att skynda till Moose tattoo. Där gjorde jag en liten minitatuering som Sofiastumpan har målat. Jag var lite rädd först men hård som jag är gick det snabbt över....







Du och jag


Tjingeling! Åh nu trodde ni allt att jag fått mig en sån där ickebloggarperiod va? Men icket, jag ger mig inte i första taget nu! Idag är min och Sofias sista dag innan hon åker hem imorgon. Jag tycker det är superjobbigt för jag kommer sakna henne som attan, det är galet hur fort man vänjer sig vid att ha någon hos sig som jag haft nu. Innan har man klarat att vara utan varann i månader men nu kommer man knappt överleva en vecka! Huvva. Jag tänkte iallafall vara lite mysig så jag steg upp klockan 08:00 imorse och började skrubba ugnen som hon som bodde här verkligen inte hade gjort. Sedan bakade jag scones och kokade te. Tyvärr hann älsklingen min stiga upp men hon fick inte komma in i köket så det blev iallafall en liten överraskning, då hon inte visste vad jag gjorde riktigt.



Utanför Stigs, vi var så himla snabba så vi kunde ta en vilopaus ;)




Till efterrätten.

Vi är lite möra idag efter den långa promenaden igår (vi gick till och med lite med Karin på kvällen då vi var hos Pål och cyklade fram och tillbaka till henne) så idag tar vi det ganska lugnt. Vi satt ute i det underbara vädret efter frukosten och lät katterna leka lite. Det gillade de! Sedan promenerade vi till Stigs och fikade med Kajsa, Linnea och Malin. Det var jättetrevligt! Innan vi gick dit kom Linnepinne och Jimmy förbi en sväng också! :)



Nu ska vi äta lite kycklingwook sedan bär det av till solbacken och ICA för att handla lite inför vårt superduperkvällsmys. Tanken var att bjuda min honey på bio men vi valde att istället ha mys hemma. Så vi ska göra en god efterrätt, varma bär med vit smält choklad på och vaniljvisp till, och se "Fast five". Kan hända att man kanske handlar lite godsaker som man kan ha till filmen. Det är ju trots allt sistadagenmys ♥

Gå och gå och gå och gååå och gå


Goddag! Idag har vi varit fett duktiga faktiskt, så duktiga att man får skryta om att man varit det. Steg upp klockan 10 (sååå skönt med sovmorgon!), såg att det var sol!!! Började dagen med en god frukost, kaffe, ägg och fil med nötter och frön. Därefter cyklade vi till Mio och köpte bokstäver, en glödlampa och en korg. Då vi kom hem satt vi oss i solen med en varsin kopp kaffe och hade bebisarna på luftning i solen, jätteskönt. Klockan 20 i 2 började vi gå mot elljusspåret bakom travet. Där mötte vi Kajsa och gick ett och ett halvt varv med henne. Hon skulle hem vid tre och då kom Pålsan! Hon hade med grisn så då gick vi ett varv med henne också. Sedan gick vi hem. Det blev alltså en drygt 3 timmar lång promenad. Inte illa? Nu har vi ont i benen. Älsklingen är i full färd med att göra lax och sallad nu och sedan ska vi göra oss i ordning för att fara till Pål och umgås med några där samt dricka lite Wild Africa. Sweet.

 

 

 

 

 

 


Mot sherwoodskogen!



Sådärja då är springturen avklarad! Det var SÅ skönt! Och roligt! Älskar skogen. Den är underbar. Och det där spåret är så himla roligt, det är jättemycket upp och ner och olika terräng och tätskog/kalhygge/glänta/utsikt över hela stan, det är helt enkelt bäst. Nu ska jag åtminstone, försöka hålla i löpningen. Jag vet jag har bara sprungit en sväng, men jag kutar alltid på gymet iallafall. Sofia åker ju hem på måndag så då har jag all tid i världen att springa, behöver nog sysselsätta mig. Tror nog även hon har i planerna att springa hemma hos sig. Känner att livet leker som tusingen. Nu ska jag snart duscha sedan blir det nog någon ytterst exotisk god middag. Kramen!

Kingfredag åter igen!



Nu är det jobbiga denna fredag avklarat, king! Bara allt mys kvar<3 Måste säga att morgonen faktiskt var väldigt bra ändå, trots att man var lite trött. Som ni ser på bilden (och kanske upptäckte själva imorse) så var det ju sool för första gången på hur länge! Var en sväng till Bastu och Norsjö på förmiddan och solen sken och det var så himelens skönt! Dessvärre var det mulet då jag kom till Skell men jag har då fått en dos. Fick till och med sluta en halvtimme tidigare!









Till råga på allt såg det såhär fint ut då jag kom hem! Åh jädrans vad jag blev nöjd, och jädrans vad Sofiastumpan har fixat här under dagen! Skruvat och mublerat och allt, jag tycker då det blev skitabra. Självfallet har Pumi hedersplatsen på skänken breve köksbordet!

Idag ska vi äta gott, fara ut och springa på det nya elljusspåret och se Idol med Pållan, det kommer bli superdupermysigt!♥

Morsning!


God morgon alla! Nu ska jag svepa kaffet och skynda på jobbet, sista arbetsdagen inför helgen, känns så underbart! Nu har vi en fantastisk helg framför oss. Känner på mig att den kommer bli så himla bra! Idag ska älsklingen min bygga ihop det sista på tvbänken och jag ska försöka fixa en header till bloggen, började smått igår. Synd bara att jag verkligen inte kan sånt där... Sedan ska vi nog mublera om lite och vara med Raul! Gymet får sig nog en omgång också. Måste bara säga att jag är så himla kär och glad att jag äntligen bor med min Sofia, man kan inte vara lyckligare än jag är just nu♥ Håll ut nu alla hårt slitande, snart helg!

Check!



Skåp nr1 klart.



Då kastar vi oss över nästa. Skippar snickarbyxorna gör vi också ;) Klagar inte... hihi

De är här!







Jag följer spänt uppbyggnaden i soffan då jag är förbjuden att hjälpa...

Topptorsdag!

Igår blev det en liten gymsväng innan vi åkte till Kajsa och David. Sofia cyklade och jag sprang i en halvtimme så vi körde lite kondition kan man väl säga. Jobbigt men väldigt skönt efteråt! Därefter besökte vi som sagt Kajsa och var där till 10. Väldigt angenämt må jag säga. Blev en tidig kväll då vi kom hem för mig.



Idag skulle jag vara duktig och cykla till jobbet. Var som alltid skönt dit och för jävligt hem. Motvind och helt stum i benen. Men nu är det då gjort! Min fina älskling hade gjort tacos som vi nyss ätit, jag fick välja och jag älskar tacos! Det var gott som alltid<3 Nu sitter vi med varsin kaffekopp och väntar på IKEAfolket som ska komma med våra bänkar. Sedan hoppas vi på att det ska sluta regna så vi kan gå ut på en promenad. Ikväll ska vi se nyaste "Pirates"!.

Puh


Lillördag idag då. Är totalslut redan och bara halva veckan har gått. Tur jag har en väldigt snäll och ompysslande sambo som tar hand om mig♥ Då jag kom hem efter jobbet idag kände jag bara hur jag ville gråta av trötthet men hon hade gjort super god köttfärssås med grönsaker och tänt ljus och allt, hade på bra musik och var go så nu känns det mycket bättre! Vi ska strax kila iväg till gymet fast där har Sofia redan varit en gång. Men jag behöver allt röra lite på fläsket också. Efter det far vi direkt till Kajsa och David för de ska bjuda oss på fika. Hon har så man kan göra chailatte, fett bäst! Mums.

Run for youre life!


Tjingtjing. Puh. Jag har haft en sån jädra kämpig dag. Började mitt uppvaknande på det värstaste av värstaste sätt ungefär. Steg upp 04.20. Började göra frukost och hörde hur det pep, utifrån trodde jag. Så jag började spana i fönsterna för att se vad det kunde vara men jag såg inget för det var bäckandes svart. Så jag struntade i det och fortsatte. Sedan börja jag höra hur det var någon utanför dörrn som gjorde något, gick om inte annat, även katterna hörde detta. Och av min fenomenala utslutningsförmånga tänkte jag att det icket borde vara grannarna så tidigt på morgon. Men jag var ju som tvungen att gå ut. Så jag stängde och tände lampan ute i trappuppgången, ingen där tack och lov. Sen stoppa jag nyckeln i låset och DÅ händer det. Från vår lägenhetsdörr har vi ungefär 2 meter till en förrådsdörr. Som jag ser börjar gå upp jäättesakta. Och knarrar gör den precis som i spökfilmer. Så jag blir skiträdd och bara glor på dörren, då slutar den och jag kutar som attan ner för trappen och innan jag hinner till ytterdörrn hör jag att den börjar knarra igen. Sedan under dagen har även Sofia hört ljud därifrån och jag är dödsskrajsen nu. Usch. Men vakna till gjorde jag ju garanterat, hjärtklappningen börja väl lugna sig där vid ett-tiden...

Jobbade hur som helst till halv 4 och då jag kom hem luktar det tacos! Världens bästa älskling har gjort tacos åt mig! Åh jag blev superglad. Nu ska vi dricka kaffe och lyssna till vår megakåta curry som inte vet var hon ska ta vägen. Jobbig? Ja. Sedan blir det gymet och mys framför "Ensam mamma söker" och "idol"!

The day after the day



Ferren igår var inte riktigt som vi trodde men det var roligt att träffa allt folk och den slutade på Calles. Innan vi åkte på festen var vi och tränade och jag var en sväng på stan med Linnepinne. Det slutade med ett nytt linne för mig och en ugglering. I love it.







Idag är det söndag. Chillsöndag. Sov till ungefär halv 10 imorse och steg upp vid 10 och började städa lite. Röja och städa. Sofia sov som en stock så jag väckte henne då jag var klar. Vi låg kvar en stund för lite söndagsmys och sedan steg vi upp. Tog med oss frukosten ut, kaffe och ägg, så satt vi i solen och åt och njöt av varann och vädret. Bebisarna fick vara med ute också. Därefter kom farmor och Elaine och vi for till stigs efter att de kollat på lägenheten. Kajsa kom också och vi tre gick ut på en långprommis då vi fikat klart. Vi hittade en ny väg i skogen som vi älskade alla tre!

Ikväll ska vi cykla till pållan och se idol med henne. Det blri gossegoss.

In waves in waves


God förmiddag på er! Igår blev det ingen Fast five för oss eftersom att ljudet vägrade funka. Såklart blir det så, inget får ju gå som man tänkt. Men vi hade det bra ändå. La oss rätt tidigt och vaknade vid halv 10 imorse. Vi hade lite mys sen steg vi upp och jag kokade ägg och kaffe och gjorde en smoothie. I den var det björnbär, blåbär, jordgubbar, mjölk och fil. En helt okej frulle. Nu ska vi packa ihop oss och åka till gymet. Vi ska även sola lite. Då vi är färdiga där blir det handling på coopan sedan hem. Fast jag vänder nog bara i dörrn för jag ska iväg på staan med Linnepinne. Hon följer förhoppningsvis med hem till Lundis sen och så gör vi oss alla tre iordning här och åker sedan till Felle och Victors födelsedagsfest. Kommer bli en toppendag!

Kingfredag


Tjingtjing! Efter en långt utdragen och utmattande fredagsarbetsdag fick jag sluta till och med klockan halv fyra. En hel halvtimme tidigare än schemalagd tid. Imponerande va? Var supertrött och hade inte så mycket energi efter en hård vecka och ingen lunch. Så jag och hjärtat mitt styrde oss mot Stigs. Där tog vi en sallad utan pasta fast sen syndande vi och tog en negerboll till kaffet. Det var underbart gott. Sedan åkte vi till gymet och hårdtränade en och en halv timme ungefärligen. Nu har vi skyndat oss hem och sitter och ser på "idol". Sedan vid 9 blir det "fast five" (!!!!!!!!) och tacos. Mumma! Världens mysigaste fredag! Imorrn blir det träning, god nyttig mat, stan med linnepinne (fast det vet hon inte än) och partyparty!

Sådärja





När jag kom hem igår (på smått dåligt humör eftersom man alltid får sluta för sent)
kom jag hem till ett mysdukat bord med tända ljus och god mat och söt älskling, då kan
man inte annat än att bli glad igen<3
Goddagens allesammans. Här kommer lite update från Lund. Vi försöker hålla i det nyttiga så gott det går, vi är helt enkelt väldigt frestade. Till exempel har vi redan köpt naturgodis, igår, faktiskt rätt mycket nötter som man får äta men även såna med yoghurt och sånt på. Vilket vi inte får äta. Men vi åkte iallafall och tränade efteråt. Vi begav oss till gymet klockan 21 och tränade ungefär en och en halv timme, det var faktiskt skitkul! Skönt när det är mörkt ute och inte så mycket folk. Andra dagar har vi varit och promenerat samt gymat, har nu ett halvårskort på hälsostudion. Nu sitter jag här och lyssnar på asbra musik medan stumpis lagar lax och sallad. Sedan ska vi ta en cykeltur till Tjärn för att kika på en lägenhet där.



Min nya träningsoutfit då, så ser byrrerna ut ;) Ser inte muppig ut. Nej.

Här kommer hyperbra megatips från en med världens bästa musiksmak. Varsågod gott folk.

Five finger death punch - under and over it
Blackstone cherry - in my blood
Trivium - in waves

AiluCrash - turn the thide

med mera.



Wops



Haha (a)

Goddagens. Det blev en sen kväll igårkväll men ack så skön. Vi såg igenom alla filmerna trots allt, trodde aldrig det men, så det var trevligt! Det ledde dock till en lång sovmorgon imorse. Vi har iallafall stigit upp och gjort oss fruksot/lunch och fått i oss lite kaffe. Frullen bestod av turkisk yoghurt och fil med frön och nötter i, inte äckligt. Sen idag ska vi ta en promenad till mamma och träffa henne och morfars sedan ska vi promenera vidare till stan och sola. Det kan behövas. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, kanske göra någon god middag och bara ta det lungt. Börjar trevligt nog 5 imorgonbitti, love it. Really..

God natt å de

Twilight ett och två avklarade, nu trean! Jag måste säga att jag tycker de är bra, hade bara sett ettan innan. Har det så mysigt just nu också, lägger över film numero tre på usb medan älskling plockar undan och det är mörkt med tända ljus. Jag har det bra jag. Vill bara säga strongt till er som läser bloggen än också! Med tanke på det ovarnade uppbehållet. Natti natti!

Trip

Tjoho! Idag har jag och Sofia varit på en trip till Umeåstaad. Vi steg upp klockan 8 imorse och gjorde oss i ordning och tog fintojjan mot den stora staden. Där lyckades vi med vad vi tänkt, göra oss av med en massa pengar och komma hem med massa nya roliga saker. Högst upp på listan stod träningskläder och saker till lyan. Detta blev köpt:



Unpacked.



<3



Träningsjacka. Även ett par träningsbyxor.



Varsitt par skor. I liike!



I träningsväg är sportbh och linne kvar att köpas.



Älskade burkar.









ljus och liknande









Köpte upphängningsbar burk att ha kattmaten i. Vet att det står bread men vad tusan.



mööösssa!





Detta har vi alltså åstadkommit idag. Och här får ni en liten överblick över hur det faktiskt ser ut i läggan nu för tiin, om ni nu vill se. Det får ni göra ändå ;)



Master bedroom.



Hall samt inneboende



Vardagsrum i alla dess vinklar.









Kök





Skrubbedi



Sådärja det var allt. På fredag kommer en skänk och en tvbänk från självaste herr Ingemar, det blir såå nice! Nu ska vi kanske se film eller promenera eller vad vi hittar på. Ha lördagsmys. Och igår såg vi Jägarna med Pållan det var supertrevligt, hon har fått det jättefint i sin nya lya! Och välkommen hem från utlandet linne bästa vän!

Inspiration

Jag har tänkt inrikta mig lite mot träning, mat och inredning nu ett tag. Känner mig så peppad och smått insprierad så nu kan ni förbereda er på lite sådant. Ikväll ska vi dessutom till Pållans nya lya och se Jägarna. Möjligen dippa lite morötter. Mums.

Mumsiga middagar vi ätit i veckan.


Kyckling och sallad



Lax, spenat och rivna morötter

Lite new in



Ny lampa och fredagsmys förra veckan. Nya kuddar med.



Ny skänk till myshörnan.






Blombänk i köksfönstret



Sofias superfina egengjorda mobil. (fick precis lära mig att det hette så)

Världens underbaraste







Detta hittade jag på bordet en dag då jag kom hem från jobbet. Har jag världens bästa tjej? Japp det har jag banne mig. Älskar dig sötnos<3

New restart

Tjosan! Jag har haft mig ett uppehåll här men nu är jag tillbaka. Linne har tydligen sagt upp sig också så jag får klara mig själv. Jag och Sofia har på allvar denna gång tagit tag i oss själva nu. Från och med igår (1:a September) äter vi inte kolhydrater (samt godis osv!) och vi tränar regelbundet. Vi startade det nya strikta livet med en 2 timmar och 20 min lång promenad igår då jag slutat jobbet. Idag har vi precis ätit lax och sallad och nu ska vi iväg och träna på hälsostudion. Ska köpa halvårskort där! Nu jäklar gott folk.



vi började promenaden i Lund.



klarade mördarbacken.





Sunnanå.



Anderstorp



efter vi passerat stan var vi återigen på sunnanå.



Och till sist hemma. Skönt.

RSS 2.0