Cyklacyklacykla


Tjoho! Idag är det STRÅLANDE väder. Vi sovmorgnade till 10 idag och sedan har vi ätit gofrulle och solat. Fast baby har varit duktig också, hängt tvätt och dammsugat bland annat. Jag känner att jag måste rycka upp mig och hjälpa till lite... Hur som. Senare idag ska vi göra lite goda mackor sedan ska vi cykla till stan. Där ska vi möta Marre och Caroline och med dem ska vi picknicka! Det blir kul. Fast jag hoppas bara mina ben orkar trampa mig till stan. Och tillbaka. Det blir trots allt 4 mil och vi cyklade 2 igår. Plus att vi sprang 3km också. Vi hade en riktig hurtigdag igår! Men det kommer bli kul, och ikväll ska vi grilla! :)

Långinlägg

Yo! Nu har jag varit himla tyst men jag har fullt upp nu för tiden. Jag är i karlstad hos min babe och vi är ute hela tiden och detta är typ enda gången jag varit i närheten av en dator. Jag älskar vår! Fast det är typ sommar. Vi ligger mest och solar och promenerar och ibland blir det lite karra också. Men jag ska berätta från början.
Förra tisdagen kom jag fram i Karlstad. Sofia och hennes söta mamsi hämtade mig och vi åkte till Forshaga. då fick jag träffa mina små kissar också och de var minst lika söta som senast jag såg dem! Sofia visade mig in i hennes rum och där hade hon gjort supermys! Det var inställt ett litet bord som var jättefint dukat med levande ljus ( som dessutom stod i hela rummet ) och där låg också ett litet kuvert med hjärtan på. Hon hämtade maten som hon gjort i ordning själv innan jag kom: egengjorda pommes frites, sallad, en supergod sås och egengjorda biffar. Det var grymt gott. Jag fick också efterrätt, glass med blåbär, mums! Sedan fick jag öppna kuvertet. Där i fanns en lapp som det stod att min påskpresent var att Sofia skulle bjuda mig på bio med tillbehör. Världens gulligaste♥
Någon annan som också är gullig är Sofias mamma. Pumi. Hon gav mig en typ, "poncho". Som en helt vanlig skön filt fast med hål så man kan ha huvet igenom så man inte tappar den. UNDERBAR! Jag har den på mig nu :] Tack!

Det har som sagt varit strålande väder så vi har varit ute hela dagarna. Bara varit in för att hämta mat, se "big brother" och sova typ... Så vi har gått ganska mycket. Promenerat och cyklat. Igår till exempel cyklade vi ungefär en mil innan vi hittade en mysig plats som vi la ut en filt på och picknickade. Vi hade med oss färsk annanas, melon och vindruvor som vi mumsade i oss. Läste några inredningstidningar och bara njöt av vädret. Och varann ;)

I fredags var det lite partytime för Sofias barndomskompis Linnea fyllde 20. Då bar det av till stan med Nelly ( min favorit av Sofias kompisar ;) ) så var det lite "förfest" i Anna och Calles 3milles hus. Kan inte klaga. Festen var trevlig och efteråt sov vi hos Anna och Calle. Som inte var hemma då. Dagen efter, på lördagen, åkte vi till Sofias farmor på påskmiddag. Hon är alltid lika mysig! Kvällen spenderades med Elin at her place med grillat och film. Inte "Ice age 3"....

Även igår var vi med Elin en stund. Vi åkte till stan och mötte en som heter Ameli. Vi var hos henne och chillade på hennes veranda ett tag innan vi åkte hem och gjorde tacos.

Idag har vi varit i stan och jag har köpt världens coolaste uggleörhängen! Fy tusan var de är snygga. Turkosa och allt. Vi ska även dit imorrn gör Sofia ska städa hos Anna och Calle. Så vi ska nog cykla till stan, städa och besöka staden. Det som står på inhandlingslistan är :

* Jeansshorts
* Tröjor
* Bikini
* Ring
* BHar

Nu ska vi åkte och köpa lite chips. Vi ska ha mys ikväll. "Black Swan" och chips. Sen "Big Brother".

Fredagsparty




Nu är det ju som så att Martina Söderlund äntligen fyllt 18år! Ja det hände i onsdags faktiskt. Så med de vill jag säga Grattis å nu laddar vi för en grym kväll med de bästa! Först middag på tatung å sen hakar vi på de andra för å fira fler födelsedagsbarn.
Själv ska jag bara bestämma mig för vilka skor som gäller ikväll, sen är jag klar för kvällen! Guld eller svart? Huvudsaken är väl att de går å dansa i eller?;)





Å bästis, önskar du vart här ikväll! men hoppas även du får de bra.
Kolla in utbudet därnere i Karlsta, så ska du se att jag följer en vacker da! ;)

SYNES! /Linneeee

Jaså?

Nu har jag precis kommit hem från pappa. Bjussade dem på kladdis och så satt vi mest bara och pratade. Det var mycket trevligt, saknar gamla Bure! Hundra gånger bättre än stan ;)


Nu ska jag dricka lite te och läsa min nya braiga bok. Fast den är egentligen hemsk så man kan som inte säga att den är bra men ni förstår. Intressanta bok. Halv 7 ska Pål komma och vi ska göra tacos. Fast Pål är ju Pål så jag har faktiskt ingen aning om när hon kommer. Men hon ska egentligen vara här halv 7. Bäst hon är i tid för jag är hungrig... Det kanske blir att se någon film sen eller något. Vi får låta kreativiteten sprudla.


Imorgon har jag blivit uppbokad av linnepinne. Vi ska tydligen laga middag tillsammans och det ska bli roligt! Det var längesen. Måndag kommer då tillägnas Kajsa. Ska och kolla in hennes nya lägenhet! Kanoners verkligen! Sedan på tisdag bär det av till karlstad och min älskling♥ Jag är helt uppe i varv nu så peppad är jag! Fast hon tog nyss ner mig på jorden och sa att jag måste lära mig dricka vin. Det var ju inte så kul med tanke på att det är jäkligt äckligt.



PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Sovmorgon

God förmiddag. Idag tog jag mig en sovmorgon till halv 11! Blev något förvånad när jag vaknade. Eller var den halv 10? Jag minns faktiskt inte. Man kan ju hoppas. Man blir helt utmattad av att umgås med Linne en hel dag ;) hihi. Jag steg upp och begav mig ut på en springtur. Det blåste och var jävligt bortåt men hemåt blev det då medvind, tacksamt. Har duschat och strosat på och nu ska jag äta mig lite smoothie och baka en kladdkaka. Sen åker jag nog till Bureå och hälsar på farsgubben och de andra!

Den är här!

Idag har min studentklänning lix kommit! Den var helt okej men lite oroväckande stor på ett ställe. Men med lite påhittighet ska det nog lösas, jag tror jag behåller den. Igår klarade jag fasen så nu har jag alla körkort! Och jag var också ute och red, det var så himla roligt. Jag har verkligen saknat det. Fick mig en snygg bild på odågorna också.



Idag har jag umgåtts med Linne. Vi har varit i Bureå en sväng och simmat. Nu tror jag att jag ska bege mig ut på en promenad så kanske maten är klar då jag kommer tillbaka. Är galet hungrig och till middag blir det hemmagjort pizza ;) mums. Och nu är de lov!!

Oväntat besök?

Oväntat besök?

En såndär torsdag.

Det var inte med glädje jag steg upp ur sängen i morse må jag säga! Men när jag väl satt på bussen klockan 07.00 på väg hem till Bure kändes det riktigt bra. Sen blev det en liten morgonprommis i de fina vädret och hem för å väcka mamma. Hon måtte ha glömt att vi skulle å gymma för himlarns va arg hon va när jag väckte na;) 
Men vi fick oss iväg i varje fall, å jobbigt varhe! Satsar stenhårt på träningsvärk rumpa+mage imorrn.



Resten av dagen har jag tillbringat ute i solen å stallet. Gjorde ett tappert försök i å borsta upp alla hästarna, vilket i sin tur slutade med att jag själv var minst lika lurvig. Så hästarna ut i hagen igen och ja.. RULLAR SIG! bara å börja om från början imorrn;)

Nu är de jobbet som gäller 17.45-22.30. Inte så pjåkigt ändå.

HEJDÅ /L


Dubbelcheck!

Då har man gjort nationella jao. Fett skönt att ha gjort bort det måste jag säga! Det gick väl inte så bra men då är ju allt som de ska :) Jag gick upp till plåtis sen och gjorde repfasen. OCH KLARA DEN! Gah det var verkligen på tiden! Så jag gick hem efter det och nu käkar jag macka och smoothie. Ska vara tillbaka på plåtvägen klockan 1 och göra slutprov för CE så jag hoppas det går vägen. Därefter har jag tönkt bege mig till Bureå för en ridtur. Där har ni min dag :) Chaao

Schtaan



Åh solsolsol! Klockan halv 9 var jag på plåtvägen och vi gick trevligt nog igenom provet, fick rast och sedan fick vi göra provet. Det var alltså inte så svårt. Jag gjorde också repfasen och failade 2 gånger, jag börjar reta mig på den där himla fasen som aldrig ska gå klara.

Sedan promenerade jag hem och njöt till fullo av vädret! ALLTSÅ man kan inte inte vara glad när det börjar bli sommar! Direkt jag kom hem vände jag på klacken så gick jag och moder till stan. Jag handlade en hemlis och hittade en finfin tröja som jag däremot inte köpte. Men kommer nog göra det snart. Sen gick vi hem igen och jag har suttit i solen och pratat med min Sofia ett bra tag, så sol + Sofia = skitnöjd muttis. Jappjapp! Nu ska jag äta. Jag svälter så jag ska verkligen äta nu. Bye!

Ajje!



Tjoho! Idag är jag inte lika pigg och alert som igår. Ni må då veta att Kajsa tvinga med mig på Kickboxning igår och det var inte lugna tag där kan jag ju säga! Jag har ALDRIG haft så ont i precis hela kroppen som jag har idag. Och hade igår. Jistanes jag har aldrig varit med om dess like. Så jag har inte sovit så mycket inatt eftersom jag vaknat av smärta varje gång man rört sig typ ;) Hihi autsch. Sedan var våran lärare så väldigt vänlig att ge oss omprov (från ett prov vi gjorde förra året) imorgon. Vi fick idag vetskap om detta, böckerna och ett häfte på 10 sidor med bara frågor som vi ska kunna imorgon. Good luck. Jag har då något att göra ikväll kan vi säga.

♥På sidan om det kan jag bara säga att jag älskar Sofia, puss♥


Ungefärligen såhär har jag gått runt idag. Känns kroppen såhär då man blir
gammal ska jag skynda mig att ta livet av mig då man börjar känna av den....

Livet leker!

Guud vad jag älskar sol!!! Känns ju något så underbart att kunna gå i kappa eller skinnjacka istället för den gigantiska vinterjackan man har. Gah jag kan nästan inte känna mig mer nöjd över denna efterlängtade vår! Jag gick bara i skolan till 12 och hade faktiskt en riktigt trevlig dag. Av någon anledning är jag på himla strålande humör idag! Jag gick hem och bytte om. Gruvade mig i ca en timme sen for jag ut på en springtur. 5km blev det och även det gick ganska okej faktiskt! Tog en dusch och gick ut och satte mig i solen med en bok. Det var megaskönt. Nu är solen dock på baksidan och där är det för mycket snö för att sitta. Så jag funderar på att vila en stund sen ska jag möta Kajsa i stan klockan 4! Hon är en sån upptagen person så det blev ett senare möte och vi ska sola istället för att fika ;)


Chill

God morgon! Tänka sig vad man ibland kan vara ruskigt snabb på morgonen. Nu har jag gjort det jag ska och klockan är bara 10 i 8! Det har väl hänt ungefär aldrig förut. I vanliga fall är det att lägga benen på ryggen vid den här tiden. Skönt att det inte är så för en gångs skull. Gårdagen var mycket trevlig och idag slutar jag 12. Då ska jag möta Kajsa på stan så ska vi fika eller luncha! :)

Pålly Nilsson

Nu ska jag berätta historien om Pål, Paul, Claeasy, Madelene Nilsson. En fredagkväll kom hon till Fäbogatan för att hämta upp mig. Hon körde sin nya gigantiska Merca. Hon var sen som vanligt men lika glad för det. Vi skulle åka till Bureå. Men först var Pål bara tvungen att åka hem eftersom hon inte låst dörren eller stängt av musiken. Sagt och gjort, vi tog oss till Älvsbacka. Men innan vi gick in var Pål bara tvungen att öppna bagaget. Lite nyfiken på vad hon kunde ha där blev man ju. Men till min besvikelse och lite irritation låg där bara en liten futtig handväska, i det överdrivet stora bagaget som var helt tomt i övrigt! Varför har man sin lilla handväska i bagaget och inte bara inne i bilen? Nåväl vi slog av musiken och låste dörren. Sedan åkte vi mot bureå.

 

Men först skulle Pål bara in på en mack. Vi stannade på söder och klev ur bilen. Såklart skulle hon först bara öppna bagaget och ta sin väska. Det var kallt och blåsigt ute och jag förbjöd henne att stoppa in väskan i bagaget när vi skulle åka men icket. Den skulle dit. Förstå så omständig. Jag hade egentligen ingen mening med att berätta detta men jag kände bara att jag var tvungen. Vi stannade ytterligare några gånger och hon skulle bara in och ut med väskan ur bagaget. Detta är en av de bidragande orsakerna till att vi bara blev en sisådär 3 timmar sena till Bureå ;) Men vi hade åtminstone kul under tiden ;)


Kalassöndag

Idag då. Jag vaknade faktiskt helt av mig själv just innan 9. Tänkte att jag skulle hinna med något idag så jag steg upp. Mor min med så vi gick ut med hunden en sväng. Sedan blev det frukost på mitt nybakta bröd och nyponsoppa. MUMS





Medan jag åt såg jag "Noas ark"! SERRI! Ni som inte såg det barnprogrammet när ni var små har missat något! Himlar så mys det var. Men det gick rätt fort och äta och jag var sugen på att baka. Så det blev en kladdkaka. Jag var nyss och glutta på den och den verkar faktiskt ha blivit rätt så bra, skitkladdig typ. Trodde den blev torr först men den har ändrat form ;)

Jag ringde min älski en sväng också, vare sig hon ville det eller inte... Sen gick jag ut på en promenad. Utan hund för han är så seg. Däremot tyckte jag att jag kunde lufta honom lite då jag kom tillbaka så jag satt mig där det skulle ha varit sol om det inte var så himla mulet. Och han la sig breve. Rätt skönt.





Nu ska jag då allt gå och duscha och försöka hitta några kläder man kan ha ikväll. Det kan bli minst sagt kämpigt. För klockan 4 bär det av till coop för handling med gänget och sedan hem till Felle. Där ska vi laga mat och se på film för att fira Linnea Wikström som fyllt år igår! :)

Underbara lördag!

Tjo! Jag tänker berätta om min dag igår. Jag vaknade och gick en promenad innan frukost. Sedan tog jag en dusch ( för att vara exakt ) så åkte jag till stan och Denise som jobbar på en affär där. Det var år och dar sedan jag träffade människan så det var trevligt! Hon ska fixa min frilla på balen så vi försökte komma överens om en frisyr. Vi kom slutligen fram till att hon får improvisera ;) Därefter blev jag en väldigt bestämd tjej och pratade med min odygdiga Sofia. Det blev trots allt ett mycket mycket bra samtal♥



Lite brödbak




De blev inte små




Linne hackar vindruvor som en galning till fruktsalladen



Den blev skitgod. Mango hade vi i till och med.



Men! Popcornen var slut! Så vi tog en slant och åkte till Tempo.



Och popcorn blev det.



Bland annat...
Då det var över kom jag på att jag var hungrig. Snabbade mig hem och åt lite sedan satte jag igång med brödbak. Mys! Linnepinne kom då jag nästan var klar och vi satt och pratade ( och svalt ) tills maten äntligen var klar. Grillat. Gott. Då vi kastat i oss maten åkte vi på coop. Glass och frukt till fruktsallad stod det på menyn. Och inhandlingslistan. Så efter tre mycket långsamma varv i coopaffärn hade vi det vi skulle och brummade till hästkrogen. Där knepade vi ihop det vi skulle äta och till det såg vi körslaget. Eller såg och såg. Det var på i bakgrunden medan vi pratade. Vid 12tiden skulle hon hämta sina päron i stan så då åkte jag hem. Mycket trevlig kväll i old stile med massa prat och godsaker! Perfa :)

Förmiddag.

Hello! Idag var jag duktig och steg upp halv 9. Såg att mina ögonbryn såg ut som två små buskar och tänkte att så kan man inte gå runt. Dessvärre tänkte jag aldrig på att man inte ska göra sånadär saker då man är nyvaken. Det slutade hur som helst med att jag hade nypt mig under ögonbrynet så det började blöda och det gjorde skitaont! Ajaj. Men jag överlevde med nöd och näppe. Åt frukost och fick promenadsällskap till plåtvägen av min mor och hund.

Har nu gjort två faser på skolan, misslyckades med dem också. Och det är inte för att jag suger utan för att parkeringsfrågorna spårar totalt! Jag lovar er de byter alternativ till dem. Nu ska jag iallafall gå hem i det soliga vädret. Fast jag tror det börjar mulna :O Nåväl. Ha en bra dag :D

Under veckan har jag...



Varit barnvakt åt de bästaste kusinerna!




Ätit frukost hos mormor och morfar



Umgåtts med pål. (observera den gigantiska pennan hon hade, vi ägnade
ungefär 20 min åt att skratta åt den)




Sett Pysen vada ut i djupsnön tills han fastnade. Han kom dock lös tillslut
så ni inte tror att han står kvar där än.




Det var inte världens bästa kvalla på bilderna men min mobil börjar vara lite för gammal nu :(

Grattis moder :)

Torsdag. Friluftsdag.... Not. Men jag gjorde mig en egen friluftsdag istället! Steg upp rätt sent sen sprang jag och mamma till stan. Jag och Linne skulle nämligen sola så jag mötte henne där. Tänkte att då gör det ju inget att man sprungit till stan. Men dessväre var all växel slut på suntan och ingen affär ville växla åt oss. Så vi gick till Waynes istället. Chaaaiilatte!!! Mums. Sen började linne jobba så jag sprang hem igen.

Min mamssi fyller gammal idag. Eller gammlaRE. Äldre. Så då jag kom tillbaka var mormor och morfar här. Fick lite mörk choklad, mint.. Det finns inget bättre jag lovar! Fick även veta att morfar kanske har fixat världens coolaste bil åt oss älski! Den var typ hur frän som helst! ;) Till balen alltså. Efter de åkt gick vi ut på en powerwalk. Nu blir det dusch och chill, min kropp pallar inte. Jag är för gammal för sånt här. Har dessutom träningsverk som bara den i armar/rygg efter praktiken...

Jag blir trött.

Jag måste kontra med att Linne är en hurtbulle som springer å allt! Jajjemen. Men vem vill inte vara ute i sådant underbart väder som det var igår?! Men efter solsken kommer... snö? Fan ta vädret.


Tyckte denna bild passade bra. Lite eftermanvarithurtigochstretchar, typ :)
Igår kom iallafall Pauul efter middan och vi drack lite kaffe sen gick vi ut och gick. Det var superskönt. Och idag skulle jag vara duktig och gå en bit före frukost men saker och ting motarbetade mig. Till exempel att snön vräkte ner och var skyyblöt sen skulle Pysen helst stå still hela tiden. Men det blev en prommis på ungefär 25 minuter (förmodligen för att P inte ville gå så fort) och det rann om mig då jag kom tillbaka.

Nu blir det frulle och sen ska jag starta min arbetsdag nångång också. Typ runt 12.

Muttis är en hurtbulle!

Vill ju inte vara sämre och för å få kalla sig hurtbulle måste man ju göra sitt ibland. Efter många om å men blev de tillslut en joggingrunda. Tror jag gått å skjutit upp de bra många veckor nu! För halkigt, för kallt, lite värk här å där.. Ja alltid nåt å skylla på, men nu jävlar ;)
Galen?

/LINNE


Sofia Hellgren<3

Jag vill bara säga att jag älskar min Sofia som attans. Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna umgås som man gjort och jag har det lite kämpigt utan dig. Men trots allt vet jag att vi klarar allt, snart är det påsklov och sen är det inte länge kvar till sommaren. Jag älskar dig över allt annat och det får du aldrig glömma♥

SOLSOLSOLSOL!

Nu har jag kommit hem och sprungit en bit med mamma. Älskar att vara otränad. NOT. Usch. Men! Det är så grymt underbart väder så alla (iklusive jag) som sitter inne nu borde skämma ögonen ur sig!!! Ut med er! Jag skyller på att jag nyss duschat så jag ska slänga på mig chillkläder, raffa åt mig en bok och sätta mig i solväggen! Jajjemen. Bye!

Hejdå vinterland!



Börjar få hopp om vår, ÄNTLIGEN! Det är nästan så att man njuter av regnet.
Fram me paraflaxen Mattiis! ;)

/Linné


oh yes indeed

Yes! Då har man gjort muntliga nationella i svenska. Fett skönt. Blev dock smått chockad imorse då lärarn berätta att vi skulle hålla talet i eftermiddag eftersom jag trodde vi skulle göra det imorgon. Så jag skänkte mig själv en liten tacktanke eftersom jag skrev klart talet i sista sekund igårkväll. Men nu är det över. Resten av den här dagen ska jag plugga religion och kopplingsanordningar. Känner mig så fett peppad. Eller int. Men det går ändå knappt vara ute med tanke på regnet och all litervis med vatten och slask som är på vägarna, övergången vinter/vår är inte att leka med.

 

Här har vi en som tar det lite lugnt helt enkelt. Tar livet som det kommer, fast med stil.


Egentligen antar jag att ni inte är så värst intresserade av detta alls men jag har inget annat att berätta om eftersom jag inte har gjort något annat idag. Klev precis innanför dörrn. Ikväll ska jag också se "big brother" som alla andra kvällar och förhoppningsvis kanske få slå en pling till hon i karlstad. Ni vet, den där...

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Muttisisin

Nu har jag ätit mig alldeles för mätt hos mormor och morfar, lekt som tusan, sett barnfilm och läst Pettsson och Findus. Förhoppningsvis har de somnat nu, det låter så. Med tanke på att det är knäpptyst. Lite läskigt med tanke på att det är bäcksvart ute... Nåväl. Är helt slut så jag lär somna i soffan vilken sekund som helst. Härlig kvällsmänniska man är. Hoppas ni har en rolig lördag ;)


Bus på inkommande!

Nu är jag precis hemkommen från min gullfarmor. Jag och pappa åkte dit typ direkt jag vaknade imorse och fikade lite och pratade. Sedan lasta vi på lite ved och begav oss hem igen. Nu sitter jag och fryser så jag nästan hamnar på dödsbädden känner jag så jag funderar på en kopp kaffe/te och ett avsnitt "Big brother". Missade ju det igår ;)

Gullungar :)


Sen ikväll ska jag åka och hyra barnfilm, äta middag hos mormor och morfar sen till världens bästa moster och passa barn :) Det ska bli kul.

RSS 2.0