Trerätters må ni tro

Förrätten vi bjöd Sofias föräldrar på. Toast med skinka, ost och gurka.

Snygg babe med huvudrätten. Lax med fetaost på och bulgursallad.

Etferrätt. Bananasplit med smält mörk choklad.

Detta har vi åstadkommit idag, lite refix i Sofias rum!

 

Nu ska vi åka iväg och sola lite sedan bär det av på Kibox på Friskis klockan 18. Efter det ska  vi skynda oss till Anna och Lollo som bjuder på middag och tjejkväll, "all inclusive", vad nu det kan innebära... Förutom det är det bara mys. Mysmysmys.

 

PUSSEN OCH KRAMEN!

/MUTTIS

 


Cosy

Nu ska vi ha det lite cosy som spinnledaren berättade i början av passet idag.

Ska sammanfatta mig lite kort. Jag har varit till arbetsförmedlingen idag. Sen bar det av hemåt för att göra en god sallad med Matilda som bestod av korv med högkötthalt, sallad, gurka, avocado, rågkornbröd och fetaost. Det är bland det bästa som finns, fetaost i like! Det är så skönt när man är hemma och kan äta vad man vill.

Efter att vi ätit åkte vi till stan för Matilda skulle klippa sig, så då fick vi låna bilen av min generösa mamma, som vi har fått alla andra dagar också. Tack för det<3 Sen kände vi igår att när vi ändå skulle vara i stan kunde vi boka in ett spinningpass som vi senare åkte på. Det var riktigt jobbigt men skönt. När vi just skulle gå in i duschen fick jag ett sms av mamma om ifall vi skulle hyra film. Det ville vi såklart.

Vi åkte vidare hem och där väntade min mamma med en ny rätt som varken jag eller Matilda tidigare ätit. Vet inte riktigt vad det var, men som en lasagne fast med pitabröd och kyckling i.

Måste inflika att vi ska få låna Anna och Calles hus som de köpte i somras för de ska åka bort från lördag till lördag. Som då ligger några minuters gångväg från stan och som kostade 3 miljoner, och är precis nyrenoverat. Dessutom är på ca 200 kvm. Det känns soft, och ja jag kan erkänna att jag skryter. För det har jag rätt till. ;)

Nu ska vi se film, någon thriller. Bah Bye.

Tisdag 28/12


Idag var vi duktiga och steg upp klockan 9. Fast det kändes som klockan var typ 7... Trots allt fick vi oss ut på en promenad innan vi åt frukost. Det var skönt faktiskt, får hoppas den vanan håller i sig. Sedan har det varit en ganska lugn dag. Eller väldigt lugn. Jag har lagt massa pussel med min älskling och hon har skottat en massa. Så har vi varit förbi hennes mormor och hennes farmor fast bara korta svängar. Det har snöat idag, ganska mysigt faktiskt. Förutom det har vi inte gjort så mycket. Men ikväll ska vi bjuda hennes föräldrar på trerätters, det tror jag blir kul! Så blir det väl att se "I form med Anna Anka" sen också ;) tihi. Ja mycket annat finns inte att nämna. Förutom att imorgon ska Sofia vara duktig och he sig iväg till arbetsförmedlingen! Och jag ska äntligen klippa mig!! Åh peppa.

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/MUTTIS

Wops, julens första träning!

Tjingeling!
Idag har varit en bra dag. Vi har varit till stan och hämtat upp Mathias sen åkte vi på Friskis och Svettis på ett spinningpass. Jag har aldrig varit på det förut och jag säger bara att det var skitjobbigt! Men ack så skönt. Det var hög musik och typ mörkt i rummet så det var värsta bra. Tyvärr var det inte så bra låtar, skulle haft Jay Smiths skiva, den sitter jag och lyssnar på nu ;) Så jäkla bra!

Maten Sofia gjorde åt oss igår, skitgott!

På kvällen tog vi en promenad. Och Sofia blev akut kissnödig...

Haha. Någon som gillar Toy Story ;)
Efter träningen kände vi oss shoppningsugna så vi körde raka vägen till Bergvik, ett köpcenter, så kollade vi på kläder. Men det blev mest skjortkik åt Mathias. Halva priset på allt på Carlings, passa på lixom! Efter allt detta kände vi hur det börja kurra i våra tomma magar så vi åkte till Oliven och åt en sallad. Det är så sjukt gott där så ni kan inte ens ana hur gott det är! Mumma. Mätta och belåtna åkte vi hem med Mathias igen och vidare till Forshaga. Så nu sitter Sofia och pusslar och jag kände ett behov av att berätta för er om min dag.  Sagt och gjort. Ha det!

OVER AND OUT!

/MUTTIS


Kolla likheten!

Om Matilda bara kunde stänga sin mun...
Wow...

Chillsöndag

Idag har denna rätten tillagats som består av köttbullar jag och Matilda har gjort, med morötter, keso och ris. Tröjan Matilda har på sig är den hon köpte för carlingspresentkortet hon fick av min farmor. Sedan köpte hon även en jeansskjorta som jag tyckte var väldigt sweet.

Efter att vi hade varit ute och gått, tyckte Yoda att vi skulle mysa lite med henne. Det gjorde vi mer än gärna, på mammas pyamas. Ikväll är tanken att vi ska göra broccoli och fetaostpaj, kanske även varm frukt med bollnäsfil.... Mums. /Allt för tillfället! Puss


Shop till you drop!

Jasi då var julen över. Äntligen, känner jag faktiskt. Fast det har varit jättekul att fira jul med Sofia och hennes släkt men det blir så himla mycket jul så det är skönt då den är över. Var man än är. Min jul tillbringades iallafall först hos Maire sen hos Sofias mormor. De är supertrevliga allihop och jag fick fina julklappar! Så idag åkte vi till stan för jag skulle köpa en tröja på Carlings som jag spanat efter jättelänge och den fick jag allt tag på! Dessutom var det halva priset på typ hela affärn så jag fick mig en jeansskjorta också! ( hade nämligen fått ett presentkort där för 300kr av Maire ). Nu ska jag och darling se klart "Toy story 3" som hon fick i julklapp. Men jag funderar på att bryta upp detta. Hon sitter nämligen och myser med Curry och ni har nog aldrig hört någon som använder så mycket bebisspråk som den kvinnan gör. Herregud.

Nu ska jag stoppa detta vansinne. Ha det!
PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Jul!

Ja då är det så att klockan har slagit över tolv, då skyndade sig min mamma (Sofias) att komma in och ge mig och Matilda julklappar. Vi fick en gemensamt och en var. Tillsammans fick vi ett presentkort på bio för 250kr så nu har vi tänkt pallra oss och se på den nya Änglagårdfilmen som kommit! Yes. Sen fick jag ett 500bitarspussel som jag brukar få på morgonen. Matilda fick ett par örhängen som var superläckra, min mamma har ju soo good taste! Thank´s mami! Pappa får vara med på ett hörn, mamma väljer pappa betalar. Puss på er!

 




Uppdatering in pics

Gårdagens frulle. Tyckte helt enkelt att den var värd att läggas ut bara.

Här har vi självaste frullen, gröt toppad med varma äpplen och kanel på.

Senare på dagen (efter några timmar på stan) åt vi lunch på Oliven. Mumma.

Jag åt, jag med.

På stan köpte vi diverse saker här ovanför. Så gjorde vi iordning den till

en julklapp åt Maire som hon fick idag. Tror hon blev happyface.

Då vi kom hem igår hittade vi en MEGAGIGANTISK chokladask. Det blev inga

tårar då inte...

Fanns mycket choklad i, men tyvärr var inte alla de godaste :(

 

I morse började vi baka biskvier!

Sofia i full färd med att slänga på kletet.

Några klara biskvier. I like ;)

Efter biskvierna blev det knäck!

Efter det var iallafall katterna totily dead. Skönt för oss andra (a)

Tröttis.

Och här är granen jag lovade er en bild på! Köpt på IKEA. Familjen som

köper allt på IKEA lixom ;)

 

Det var allt för mig idag. Ikväll tänkte jag vinna några miljoner, kanske en bil och en resa på uppesittarkvällen. Då får vi göra om hurtbullar till en reseblogg istället ;) Men det tar vi då det tycker jag. Ha en riktigt god jul och mysig dagen före!

 

PUSS OCH KRAM OCH GOD JUL!
/MUTTIS


Dan före dopparedan!

Idag tog vi sovmorgon. Fast det är visst inget ovanligt för oss nu längre, det är ju trots allt lov! Direkt vi steg upp började vi baka biskvier. Det gjorde vi första gången hos farmor och jag tror närmare bestämt att vi hade ett annat recept nu. Men jag tror det blir gott ändå! Nu ska vi ta alla kläder vi bara hittar och he oss ut i kylan för att promenera till Sofias farmor Maire för att få lite lunch. Spaghetti och köttfärssås, Sofias älsklingsmat ;)

Igår klädde Sofia även granen medan vi andra satt och drack glögg. Har inte tid just nu men sen ska jag ta massa bilder och lägga ut på allt vi gjort idag. Eller ska göra... Och tur för er, måste jag säga, att vi inte har ljudblogg. För Curry går runt och tycker synd om sig själv och mjauar mer än nånsin. Duttan.

MASSA JULKRAMAR PÅ ER!

/MUTTIS

Dan före dopparedan!

Idag tog vi sovmorgon. Fast det är visst inget ovanligt för oss nu längre, det är ju trots allt lov! Direkt vi steg upp började vi baka biskvier. Det gjorde vi första gången hos farmor och jag tror närmare bestämt att vi hade ett annat recept nu. Men jag tror det blir gott ändå! Nu ska vi ta alla kläder vi bara hittar och he oss ut i kylan för att promenera till Sofias farmor Maire för att få lite lunch. Spaghetti och köttfärssås, Sofias älsklingsmat ;)

Igår klädde Sofia även granen medan vi andra satt och drack glögg. Har inte tid just nu men sen ska jag ta massa bilder och lägga ut på allt vi gjort idag. Eller ska göra... Och tur för er, måste jag säga, att vi inte har ljudblogg. För Curry går runt och tycker synd om sig själv och mjauar mer än nånsin. Duttan.

MASSA JULKRAMAR PÅ ER!

/MUTTIS

Julslit och mystider

Tjingeling!
Nu har jag och Sofia varit hos hennes mormor och morfar och hjlälpt dem julstäda lite också. Jag säger bara big no till mattor, de är tokjobbiga. Vi blev precis klara och har fått lite kaffe. Nu väntar vi på mat vilket kommer sitta riktigt fint. Skulle ha tagit en tupplur också egentligen, känns det som...


Ikväll ska vi iväg till Sofias farmor Maire för att pynta granen. Tydligen åker de dit, några från släkten, och klär granen tillsammans innan jul. Det blir säkert roligt då hennes släkt är mycket trevliga :)

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Pack up

Hejhopps det var ett tag sen jag var aktiv här känner jag. Därför måste jag få lite ordning på detta igen. Det har varit fullt upp på senaste och det finns inte en chans i världen att jag minns allt det men ni ska få höra lite av det jag minns. Till exempel så åkte vi till gamla goa värmland i lördags. Med oss på resan hade vi våra små bebisar som satt och tryckte i vår kattbur en hel dag. Men de var superduktiga och var tysta hela resan! De var lite rädda men det är ju inte så konsigt efter att ha varit inneboende i ett hus i bureå hela sina liv.

Igår var vi hos Sofias mormor och morfar och träffade hennes små söta kusiner. Skitagoa! Och idag har vi varit hos hennes farmor och julstädat lite. Fått lunch, det var jättetrevligt :) Förutom det har vi inte gjort så himla mycket mer än att chilla och ätit godis. Kan ju säga att det inte är så strängt med godisförbud och liknande just nu... Men efter nyår, då jävlar. Nu ska jag ta och rädda Sofias fågel från två sugna katter. Eller kissonger som farmorn sa. haha

 

Det var allt! Ha det nice!

/MUTTIS



RSS 2.0