EVENING


Hellåw!
Ja då var det tisdagskväll då. Jag har haft onsdag idag, är lite före i veckan. Men så småningom gick det in att det faktikt bara var tisdag och det blev ju lite drygt.. Jag har iallafall gjort något nytt idag! Jag har kopplat på en släp och backat med den och lastbil. Och jag har varit förbannad. Ja man skulle kunna säga att det varit olika faser i mitt humör idag. Från början var man rätt taggad och koncentrerad. Men då man insåg att det var svårare än fan och att det blev fel vilket håll man än svängde åt, ja då blev man rent arg. Efter det kom deppresionen. Då man insåg att man inte blev bättre än så, hela dagen har gått och man gör fortfarande samma fel. Till sist blev man iallafall glad för då slutade vi! Puh.

Imorrn blir det surprisesurprise med linne! Fåre skriva om det sen. Nu ska jag ringa älski innan hon bir ilsken, pusshej!

/M

Nytt å fräscht?

Lite bättre blev det trots allt! Nea knåpade ihop en header till oss, så vi har nåt tillsvidare. Det började vara lite trist med en stor fet lucka bara:) så vi tackar och bockar.



/L

blaablahaa..

Engelskauppsatsen har jag gett upp hoppet om för längesen. Sitter nu med en stor skål popcorn och ögonen riktade mot tvrutan och hockey?! Ja.. så sant som de var sagt. Det fattas bara bildbevis ;)  

Ha en fortsatt trevlig kväll!
och KOM IGEN NU AIK.

/L

Tisdag

Todels!

Efter att ha varit blogglös några dagar känner jag mig så gott som tvungen till att bidra med ett inlägg. Tänker inte gå in på några detaljer utan min helg har kort och gott varit riktigt slapp. Så nu hoppas jag överleva slutspurten innan lovet.

Dagen började väl inge vidare, virrigare än virrigast så lyckades jag glömma bort att jag hade körlektion på morgonen. Var helt säker på att det var klockan tre? men men.. Magnus fick sig ett gott skratt som vanligt och hämtade upp mig på Balder. Idag var det fokus på landsvägskörning och lite fickparkering. Börjar nog allt få kläm på dehär ;)

Sen var jag tillbaka på Balder igen för att ha några enstaka lektioner. Tog nämligen en tidigare buss hem för att hinna med en ridtur i solskenet. Värt varenda minut! så nu har jag samlat mig och är redo för att ta itu med skolarbetet. Förhoppningsvis..

/L


FINALLY!

POLITIKSKITEN ÄR NU FINISHED!
Muttis är glaaad! Linnea Wikström har varit här och vi var ut och red, det var faktiskt mycket angenämt! Gick bra och det var ljust för att vara så sent, ja skitbra helt enkelt! Och nu har jag gjort klart hemprovet och min älskling är go med mig och ja, livet leker?! Är sugen som bara den på kladdkaka och negerbollar men jag har inget sånt. Så nu ska jag ner och äta musli och fil istället.


Jag vet egentligen inte varför jag lägger ut två bilder. Alla gör det och jag tycker det ser lite bättre ut x) då vet ni!
PUSSHEJLEVERPASTEJ YOU PEOPLE!

/M

Two hours

Hej igen!
Ja då var man tillbaka! Himla gott var det med lunch. Nog för att det var halvjobbigt att få sig dit då alla ska jävlas hela tiden men tillslut så. Sen kom papi med pengar och så vandrade vi tillbaka till skolan. Vi äter ju i ett annat hus då vi är på transport, med utvecklingsstörda typ. Har ett antal pojkvänner där faktiskt :) Sedan dess har jag varit väldigt duktig och läst om bromsar men jag är inte mycket smartare för det. Bara lite. Förstår att ni inte bryr er men jag hade inget annat för mig :*

Nu ska jag ta och gå å se vad alla gör =)

ha de!

/M

Monday

Hoj.
Himla drygt med måndagar tycker jag, man är alltid trött och allt går segt osv. Men trots en vääldigt stressig morgon är jag ändå betydligt mer positiv än vad jag brukar vara på måndagar faktiskt! Det snöar för det första inte, jag har sovit HELA natten, lyckades ta samma buss som linne och fick dessutom en plats breve och jag har två roliga saker att se fram emot i veckan!

Onsdag
Ska jag kidnappa linne (fast det vet hon så så långt kan jag avslöja). Vi ska åka iväg till Edda och simma efter skolan. Nog för att det känns som det kanske blir lite mer bubbelbad och bastu... Det är så väldigt mycket varmare än i bassängen fakiskt. Efter det kan jag tyvärr inte berätta vad som händer eftersom det ska bli en överraskning så det får ni höra om sen! Peppar!!!
Torsdag
Går vi halvdag. Det innebär att jag ska åka så tidigt som möjligt till Umeå och umgås så mycket som möjligt med mamma och Erik och dessutom har de lovat att jag ska få lax. MUMS! Varit sugen skitlänge. Sen vid halv 9tror jag så sätter jag mig på ybuss med slutdestination stlhm. Åker alltså iväg till min snygging i Karlstad där jag ska få vara i en hel vecka. Det mina vänner, kommer bli veckans höjdpunkt, holy macarony.


Ja det är ungefär vad som händer i veckan. Imorgon ska jag åka och träna och försöka få en skymt av pappa kanske, eftersom jag åker bort. Men mer än så är det inte. Exakt nu, däremot, har jag inte speciellt superkul. Jag har Station3 idag, man ser film och läser i en pärm om lyftning av last och sen ska man svara på frågor i ett häfte. Grejen är den att jag blev klar med det på första lektionen så nu har jag 5 timmar kvar av dagen som jag inte kommer göra ett skit på. Och jag får såklart inte åka hem. Hmm? Vad ska man hitt på. I do not know. (därav detta svamliga och ointressanta inlägg) Dessutom är jag superhungrig och det är en timme och en kvart kvar till lunch :( Men man ska inte vara negativ. Har sålt min gamla mobil till Edward imorse (har inte fått pengarna än men, kanske är lurad)  och Dennis kom för sent för han har jagat hästar på morgonkvisten. Det tyckte jag var lite skojigt.

Peace!
/M

Snö

Hello


Kom hem till detta idag vid 5. Helt oförberädd på att det skulle vara SÅHÄR mycket snö, inte alls som i Umeå. Kan ju säga att jag LÄÄNGTAR till på torsdag då jag åker iväg till goa värmland. puuussss på det<3

Har haft sjukt svårt att sova på senaste av någon anledning senaste veckorna. Gick och la mig vid 12 igår och somnade vid 5-halv6 imorse. Jobbigt som bara den. Sen kom mamsen in och väckte mig vid 10 för vi skulle iväg och simma, och det var hur skönt som helst! + att det var typ en miljon småbarn där och gravida mammor, blev sjukt sugen på att skaffa barn! Haha :D

Nej nu ska jag försöka göra klart de sista frågorna på samhällsen sen blir det sängen.
Over and out! /M

Till sist...

Politik.

Jag hatar det. Så mycket. Nu har jag ägnat min lördagskväll åt att göra 8 frågor politik och jag har 7 frågor kvar och det känns INTE bra. Jag sitter och saknar min älskling också. Som är med några kompisar så jag får inga sms, det är väldigt tråkigt tycker jag. Men på torsdagkväll bär det av mot Karlstad så jag försöker tänka positivt ändå♥ Såå jag ska inte vara negativ för det. Mamma och Erik har tänt en massa ljus och har lördagsmys så jag tänkte slita mig från datorn och joyna dem ;) Shit jag vet inte ens om det stavas så. Ja iallafall så blir nog detta dagens sista inlägg! Tycker det har varit lite sketet med besökare på sistone, har ni lämnat oss? :(

 

Imorgon

Blir det att åka iväg med mamma och simma då vi vaknar och sen tillbaka hem för att käka och packa. Vid 3 bär det av mot Bureå igen och sedan är det bara att vänta på en ny skolvecka... En kort sådan!

 


 

Här bjussar jag på en bild på det vi åt till middag idag!

Tabbouleh med kyckling, sallad och vitlökssås:

Bulgur
-koka bulgur
-gör sallad tomat, gurka, mynta, timjan, vitlök, ajvar, citron, vitlök och salt och peppar (blanda ihop)

Sedan gjorde vi kyckling till det och bara vanlig sallad med gurka, sallad, majs och tomat.


Goodbye!

/M

Cow



Kan jag och Linne bygga snökossor eller kan vi?! Visst hon kanske ser lite död ut men, jag menar, kolla likheten?....



Tyvärr hittade jag inte våran debutkossa. Hon som även pratade i telefon, men det kan vi nog slänge ut en bild på sen! Hoppas även på att hinna bygga någon i år med :D

Ha de!

/M

NK

YO!
Nu har jag, mamma, Oscar och Erik varit på NK och fikat. Blev, som ni ser på bilden, en supergod chokladtårtbit med grädde och latte med vaniljsmak till det. Egentligen skulle jag bara ha latten men Oscar ville inte ha chokladgrejen så, va tusan ;) Blev även lämnat två CV:n, ett på Rut m.f och en på coop.

Pusshej!


/M

..Shortis..

Godday!
Nu är jag och moder tillbaka efter en liten springtur. Eller joggingtur kanske man ska säga. Det är skönt nu efteråt och det var trevligt i början men sen blev man ju trött och då vi kom ut på ängarna börja det blåsa som fan, = huvudvärk :( Men det är skönt, hoppas på bättre väder nu framöver så man kan komma igång. Tihi tänkte att jag skulle liva upp inlägget med mina skabbiga gympaskor :] Dags att inhandla nya. Nu blir det showering för fulla muggar.

Vi hööres!

HOJ! /M

GOOD MORNING!

Gomorron gomorron!
Muttis here :)) Har precis stigit upp och ätit två mackor med skinka och massa gurka på. Sitter även och dricker lite te men det var varm och jag brände mig på tungan :( Hade ett finfint sms i telefon då jag vakna så jag känner mig alldeles utomordentligt uppåt!

Om ett tag ska jag och mamsen försöka ta oss ut och springa. Men vem vet hur det går, det snöar (bara lite men ändå) och jag antar att det inte är så mysigt på vägarna. Kanske bara blir en promenad. Sen blir det att käka gröt, duscha och göra sig lite iordning. För sen bär det av mot stan där vi ska dela ut CV:n och gå och fika. Lattee!♥ (sorry babe:() Vad som händer därefter återstår att se. Men antagligen blir det att försöka göra klart hemprovet så man slipper göra det i veckan och kanske ta itu med färdbromspappret. OCH så ska jag baka bröd också! Det hade jag glömt, men det ska jag :D

Jag hoppas ni får en ruskigt bra lördag!

Pussåkram /M

EGO

Hej!

Blev lite senare än tänkt, detta inlägg. Men jag har pratat med min älskade och tiden bara flög iväg! För det var så roligt ♥ Och det slutade med att jag lovade henne några bilder, hon han inte ta emot på msn. Så nu får detta bli ett OTROLIGT egoinlägg men det ska inte hända igen... Ni får överleva. Here you go babe :*

 

Fjortismuttis :(

 

Men jag har upptäckt att jag gillar dessa jeans! De är inte direkt snygga men sköna som in i bomben. Ohyes and good night!

This is muttis saying over and out


Umeå

Hello!
Nu är jag framme i Umeå. Hade två lektioner idag och sen promenerade jag i skitvädret till stan. Som tur var stod bussen redan där så jag kunde hoppa på på en gång. Då jag kom fram gjorde jag lite latte och fruktsallad så nu är jag mätt och belåten!

Nu blir det att se lite "That 70 show" och sen hämta Oskis. För han kommer med bussen nu. Lovar att skriva ett lite skojigare inlägg sen och ska även in med lite bilder ;)

Ha det så bra tills dess!

/M

...Sleep tight...

Hoj!
Hemma. Skööönt, imorrn är det FREDAG! Ska bli himla skönt med helg nu faktiskt, sova ska jag göra!


Idag
hade jag sovmorgon. Kom till skolan vid halv 10 och vi gick iväg på lektion. Den höll däremot inte på så länge för 10-12 hade 3orna typ utställning på deras projektarbeten och vi hade obligatorisk tittning på det. Men jag fick ett sms att min mobil kommit så jag Tuttis och Ellie tog oss till pappas jobb, tog bilen och åkte iväg till Bureå för att hämta den. Då vi kom tillbaka till skolan var det gympa som gällde och efter vi slutat blev det fika på waynes. Latte med vaniljsmak för mig, wonderful! Tanken var egentligen att jag skulle dit med Kajsa men hon var tvungen att jobba :/ Men vi får ta det sen!

Vi gick till ett ställe sen.. Och till sist skjutsade jag hem dem och begav mig till A-K. Umgicks med dem till kvart i sex ungefär och åkte sen till träningen. Det gick sådär, var kul men jag har ingen kraft i armarna, orkar inte hålla upp dem alls. Och tro mig, det är bra att göra det. Då jag kom ut från Edda såg jag att det snöade som bara den ute. VARFÖR?!?!?! Känner hur jag dör lite inombords. Sluta snöa för fan, lixom. Fick mig hela vägen hem, utan att krocka, köra av vägen eller att bilen gav upp. Skönt. Blev lite rester från igår, risotto, och macka. Det jag har kvar att göra nu är att packa för att åka till mamma imorrn, peeepp!

Ha det bra!

/M

Onsdagkväll

Hejhej!
Som Mattis redan hunnit skriva så blev det en liten prommis ikväll trots allt. Skönt att bara slappna av och komma ut en sväng! Tog dessutom en lite längre väg på vägen hem, känns bra. Blev ett litet styrkepass också, nu när alla andra är så hurtiga att dom varit på gymmet får man ju inte vara sämre;)


Måste ju tillägga att vissa bilder är näst intill olagliga att lägga upp Mattis! Det var riktigt nära att jag förstörde ditt angenäma inlägg, meeen lyckades samla mig. Det var ju trots allt 4 år sen.. man kan inte vara snyggast jämt x)

Hejdå!

/L

Walking in Bureå :*

Old!


Tjoo!
Nu är jag precis inkommen. Joggade till konsum och träffade Linne och vi gick en sväng. Var förbi Dag för att höra om lite hjälp. Sen blev vi, som vanligt, stående vid bibblan i djupa samtal. Alltid lika skönt att prata av sig! Bestämde också att vi skulle och simma och bubbla någon dag möjligen nästa vecka, nice! Sen blev det så fruktansvärt kallt. Så pappa fick komma och hämta mig x) Sen blev det horses in och nu hamnade jag här.

Haha! mami<3

Just nu längtar jag till helgen då jag ska till mamma och endast ta det lugnt, baka bröd och kanske simma. Prata med min älskling! (Hon har inget val :]) Love it! Och nu, allra närmast ska jag gå ner och göra mig te och se lite tv. Sen blir det en tidig kväll! Vill sova.

/M

Haha!

"Hästtjejer är av betydligt hårdare virke än vad de okunniga tror."



Artikel värd att läsa, kolla länken. :)


Bedtime

God kväll!
Nu har jag tränat. Det gick faktiskt ganska bra, det var trevligt att träffa Kajsa igen och det var faktiskt kul att träna igen. Trots två spännmuppar... Uh. Men allra mest vill jag berätta om hur fina kompisar jag har. Och tjej. För det har jag verkligen. Jag vill tacka speciellt Sofia Linnea och faktiskt Kajsa för att ni alltid finns där för mig och hjälper mig oavsett vilka problem jag har och oavsett om de är små eller stora. Så tack för det, utan er skulle det inte vara lätt! ♥ Och Sofia, jag älskar dig♥

Morning sun

Tjiiingss!

Strålande väder när vi gick till bussen imorse. Sovmorgon ♥ två lektioner och sen slutade man. Eller så inte? Hade nämligen körlektion klockan 15. Så jag stannade kvar på skolan för att börja lite smått med morgondagens läxuppgift. Fick som tur var sällskap av Viccan som skulle ta tre-bussen hem:) Efter några raders skrivande. packade vi ihop läxböckerna (och facebook) för att sedan promenera, jag till körskolan och Viccan mot stan.

Körlektionen idag gick över förväntan, och tro det eller ej men jag lärde mig massor. Första körlektionen med Jennika och fler lär det bli!

Sen trippade jag och min hungriga mage vidare mot stan och bussen hem. Väl hemma fick jag i mig lite middag och sen blev jag sittandes här. Så nu efter nån timmes skrivande har jag äntligen knåpat ihop några rader om jobbet som personlig assistent. Inte det lättaste när man aldrig prövat?
Nog om det, snart kommer Älsklingen hit och då ska skolarbetet vara flera mil bort.♥

Om ändå alla hade en vän som DU.

♥TACK♥

Det var allt för mej!
Seyaa.

/L



Kortdag!


Oh hello!
Idag kom vi till skolan i vanlig ordning. Började med att jag satt på a-torpsskolan och fick ta del av några av Tuttis alla vilda äventyr, snacka om att man inte hinner med? Sen bar det av upp tll transport. Väl där fick vi reda på att vi hade kortdag och att vi slutar efter lunch, SWEET! Ja och fram tills dess gjorde vi, ingenting...? Näe. Eller jo jag åkte lite Lundebergare med Edward och lastbil med Dennis och Edward och de är inte friska. Typ kör som galningar och sladdar omkring, bara att hålla i sig :( Jaa.. Sen började alla bråkas så då var jag tvungen att ge dem spö... Och som avslut fick vi turen att åka med Fredrik till stan, haha i hans v4, och jag kan ju säga att de i baksätet såg smått ihopträngda ut xD Världens minsta bil? Nej. Men nästan.

Bäver, Filip, Edward, jag förra året


Ja och sen jag kom hem har jag faktiskt varit nördig nog att bara koka kaffe och plugga :S Trots det underbara vädret och min opepp. Men vi har prov imorrn och jag fattar då fortfarande ingenting så nu gav jag upp. Nu närmast blir det att göra lite mat och sen åka iväg på träning. Skulle få åka med Kajsa, snäll som hon är! Så jag slipper bussarna.  Det är ungefär min tisdag, inte så intressant kanske men det är allt jag har att komma med. Imorgon däremot kanske det blir lite mer att skriva om! ;D Så ge inte upp hoppet, kära ni.

Have a nice day!

/M

MondayMonday

Tjoho!
Muttis here igen. Nu är jag hemkommen och äten, fett nice. Fast det var inte så god mat men det får man leva med, får se fram emot latte sen istället ;) Var som lovat hos käftis vid 4. Där jag bad dem ta ut tandställningen nästa gång och de skulle de göra! :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D Den 14e April ska den ut!!! Och tills dess, behöver jag bara ha de äckliga små gummibanden på nätterna! NICE.

Efter jag varit på käftis vandrade jag med lätta steg mot stan. Nästa stopp, UrochPenn. Var dit så fixade de klockan så nu funkar den igen! Haha skulle ha kostat 25kr men jag fick det gratis, måste vara för att jag är så charmig ;) Träffade Lisa Öhman också på stan medan jag väntade på bussen. Hon skulle med samma. "Jag känner inte igen dig heller, du har blivit så smal sen vi var med varann!:O" haha! tack ;) Och till sist, så har jag beställt mobilen nu!!! Tänkte köpa den från Elgiganten men den fanns inte inne där. Så det blev på Onoff istället, kommer förhoppningsvis till veckan!

Sen måste jag berätta för alla våra läsare att vi på gbk har världens bästa tränare. Hade lite deeptalk med han igår och idag ringde han och hörde hur det var och ville ge mig lite tips och sånt, ska inte avslöja allt. Men det känns fint.

Imorgon blir det att ha godshantring med Edward på skolan (samma som idag) sen blir det träning och plugg. Kändes inte som en höjdardag :)

/M

Road salt - Pain of salvation

Tjenixen.!
Kom just hem från bussen. Shit vilka underliga människor det finns säger jag bara!? och min engelska är inte där den ska må jag säga! men jag och Fredrik fick oss ett gott skratt på hemvägen iaf, hehe.
Btw. är man för ärlig om man säger att en person luktar illa? Han frågade ju faktiskt.. (A)

Skönt att vara hemma, men gissa vad som låg så prydligt på köksbordet! Brevet från vägverket. Jisses, vad det vrider sig i magen. Tiden går för fort. Lova mig att hålla tummarna så hårt ni kan veckorna/veckan/dagarna framöver. Som det känns nu så lär de behövas!
Åter till körkortsboken, suck.


Man kan inte vara snyggast jämt,
(kolla myggan som placerat sig i Mattis face) ;)
Kram./L


Godday!

HEJ!

Sitter just nu på skolan och har precis misslyckats med två repfaser till lastbil. Grattismattis. Men det gör inget. För jag har övningskört, bland trafik, med lastbil och jag lever än. Och alla andra med! Men jävlar vad fort det gick, och vad svårt det var! Hoho. Jag har inte tid att skriva så mycket, ville bara att ni skulle  veta att jag lever! Blir inget årsmöte för mig idag, blir för krångligt att ta sig hem och så har jag knappt sovit inatt. Usch. Men jag ska till käftis efter skolan och sen byta klockan, sen blir det hem. Plugga och prata med älsk ♥ Blir nog mer skrivet då!

I övrigt har min dag varit mycket angenäm. Haha. Förutom att jag varit mycket trött.
Ha de så länge!

/M


Saknar...






HAHA endel av bilderna kan jag inte lägga ut, för erat eget bästa. Vi är risigare än risigast! :] haha typ 7an till 9an. Tider de. Madelene Mådy Maud Pållyparis Pålly Pål Räkan Nilsson. (minns tyvärr inte resten av namnen) Sen MÅSTE jag bara be er kolla på tjejen som sitter längst ner på den första bilden, vilken pudding!

WHAT A GREAT SUNDAY!


Tjohoo!
Muttis here! Yey. Har ju fått klagomål så jag kände att nu får jag faktiskt ta mig i kragen! Ochjag vill börja med att tacka för det fina inlägget där♥ Och fräknarna står ju du för, cooling ;) Vad blir det lixom, hon har kaxat i två dagar nu? Haha ;)

Och idag har varit en så bra dag! Jag vaknade av väckaren klockan 7 (ja det är sant!), solen sken in genom rullgardinerna och jag kände hur lyckan steg i kroppen. SOL! Det blev då väldigt lätt att stiga upp och ta ut hästarna. Jag passade även på att mocka lite och sen gick jag in och la mig igen. För jag blev skittrött. Sov till halv 10, då fick jag sms av min älskade fräken så jag bestämde mig för att stiga upp. Gjorde mig en ordentlig frukost, en sån frukost man alltid äter med Sofia! Fil, egengjord musli med banan och lite köpt musli också (utfyllnad), latte och det bakade bröder jag och Linne gjorde igår! Bara äggen som fattades. För de låg i konsumaffärn istället för i  våran kyl.

Efter frukosten blev det överföringar av money, fått låna pengar av älski för imorrn blir det att köpa mig ny telefon! Äntligen. Kan inte ens ladda min nuvarande för det "blir fel så man fort måste ta ur laddaren". Störd. Efter allt det var klart var det dags för en liten promenad. Solen sken ju på en helblå himmel, man kan helt enkelt inte sitta inne! Det blev väl kanske 5km bara, i lugn takt. För eget välmående lixom. Och underbart var det.

Kom hem och gjorde klart i stallet och packade träningsväskan. Tog mig lite bröd och te och sen kom pappsen och hämtade mig (gick typ inga bussar och han hade bilen) sen åkte jag iväg på träning. Har egentligen inte träning på söndag men den var för oss som varit sjuk osv, blev jag Maja och Alexander. Det var jobbigt men kul faktiskt! Tränade typ bara en timme så det gick väldigt fort.

Alldeles nyss, ja då jag kom hem från träningen då. Vid sex. Gjorde jag wook med kyckling som jag åt med min bror. Treveligt. Gott var det då! Shit, I like wook. Och nu hamnade jag här, så ni ska få ta del av min händelserika söndag ;) Resten av kvällen ska jag ta in hästarna och plugga. Kanske slinker det ner lite latte också. Hoppas även få prata lite med min älskling som är värsta duktig och springer och allt! Imponerande ♥ Gruvar mig för skolan imorgon, känns som jag kommer vara trött och måsta göra något jobbigt men det återstår att se.  Efter skolan blir det käftis (ska tvinga dem pilla ut tandställningen nu!) sen ska jag byta min klocka som såklart gick sönder dirr. Sen blir det årsmöte med boxningen och raka vägen hem.


http://www.bandit.se/webbradio/frameset.php


PUSSHEJ LEVERPASTEJ!

/M

M´s<3



Tänkte bara att jag skulle gästa lite här på bloggen, jag har för lite att stå i när Matilda inte är här. Det enda jag väntar på just nu är att jag ska ut och springa. Och det är ju verkligen något man går och väntar på, det är något man gruvar sig för... Efter det ska jag i alla fall äta tacos, har hört att det är någons älsklingsrätt... Det är verkligen värt att jag kommer och gästskriver när jag inte har något spännande att tillföra med, det är därför jag kommer med så fina egengjorda bilder!



Haha kolla så söt, en liten tönt mede rött hår och tandställning. Fattas bara frääknaar för glasögon har du ju :]
Fruktansvärt vad man längtar till sommarn när man ser en sån där bild, med sand och lite sol... Drömma sig bort må jag säga. / S


Söndag

Tjoo!

Då var man hemma igen. Trött och ont överallt!
Det blev ingen lyckad tur till travbanan idag. Trots att jag var inställd på att det skulle gå riktigt dåligt så blir man ju endå besviken! För att citera min far "Det enda som gick någorlunda var väl att lasta henne ut ur transporten". Observera ut..
Men å andra sidan så var det ju drygt ett halvår sen hon såg banan, plus att det var sommarbana. Så vi måste få lite rutin på det. Sen ska det nog gå bättre! 

Nu glömmer vi det. Kaffet är klart och jag ska sola. 

/L

Vill ha!


Hellge<3

Hoj.
Lördag. Känns som söndag faktiskt, lite konstigt! Brukar inte riktigt vara så. Hade skitakul igår på bureberget igår och jag har faktiskt lite träningsverk i vänstra skinkan, eller imorse hade jag iallafall det! Gillas! Det som däremot inte gillas är den här tarddatorn. Så fruktansvärt störande den är! Ah :@ Aja. Idag steg jag upp och tog ut hästarna vid 8. Sen gick jag in och la mig igen, sov till 10. Låg kvar till halv 11. Då tog jag mig upp och gjorde frukost (gröt med banan i) sen satte jag mig med min bästa vän kartboken och en kopp kaffe. Men det gick rätt bra faktiskt!

Efter det blev de otrevligt så jag gick ut i stallet. Eller icket att undanhålla, så pratade jag med min älskling först och det var trevligt! För min del, jag tror inte hon har lika åsikt, sorry babe (a) SEN gick jag ut. Mockade i typ en och en halv timme, ,var fett skönt. Att vara ute i göra något för sig själv. Så jag segade. Insåg också hur fruktansvärt mycket snö det är, VARFÖR snöar det??? Var tog våren vägen? Helt allvarligt så börjar man ju fundera på var snön ska ta vägen snart, det är ju typ fullt överallt! Holy crap. Men idag är det ju iallafall +grader så jag har lite hopp :)

Och det bästa med hela den här dagen är att jag har pratat med mamma och Anette och jag kan åka till Älskipälski i påsk! Lyckan då man fick höra det, shiiiises. Så här får ni ett hjärta, mamsen och Anette för att ni hjälper mig♥ Ja och nu ska ni få höra, jag hade något mer jag skulle berätta för en men det har jag totalt glömt. Som vanligt. Så det får ni helt enkelt inte veta.

Resterande del av dagen/kvällen kommer se ut så att jag ska göra köttsoppa snart. Eller göra och göra, värma. Är hur hungrig som helst! Sen ska jag ut och promenera lite, gå förbi konsum och köpa saker så vi kan baka bröd ikväll. Jag och Linne. Vi ska baka lite ikväll och kanske ta en promenad. Vi tänkte gå förbi Dag och höra om han vet någon som vill vara fodervärd på min pålle Madde för jag har inte tid längre. Så jag måste hitta hjälp. Så är någon intresserad så hör gärna av er! Nu ska jag bannemig sluta babbla. Blev långt och ni som hållt ut enda tills dess borde få en utmärkelse!


Min hypersköna tshirt jag fick av Sofias mamma och pappa då de varit i New York :*
(ser ut som jag har en manskropp :()

/M

Millennium - hela historien!



Klockan 21.00 ikväll. Missa inte!

/L

Kung Fu Fighting

Goomårron!

Inte lätt att ta sovmorgon när traktorn går på för fullt. Förbannade snö!
Sen vill jag lova att rumpan har fått sig en rejäl träningsvärk efter gårdagens klättrande. Men inte ska jag ta det lugnt för de, utan dagen är sågott som fullspäckad och det gillas!

/L

Fredagsmys

Tjooho!

Sitter hos Linne, i en av deras nya fåtöljer, nice. Lite halvblöt sådär, vi har nämligen varit och åkt bob/madrass på Bureberget med Nea. Det gick fort och man åkte i ett snömoln men det var sjukt kul! Behövdes verkligen. Var däremot väldigt jobbigt att gå uppför efter varje gång så imorrn kommer vi ha fett vältränade skinkor! ;) och möjligen lite blåmärken?..


 
Nu ska vi se klart Solsidan!

/M&L


Hollyday!!!!!

FREDAG!
Shit det känns verkligen inte som att det redan är fredag. Men det är fett nice! Vi hade sovmorgon imorse och direkt på första lektionen fick jag göra ett prov vi hade haft förut i veckan. Det gick väl sådär... Sen hade vi bara en lektionen till så nu är jag hemma, great! Snodde Oskis dator så kan man lyssna på lite musik ;) just nu "she wolf-shakira", hatade den så mycket från början men nu är den skitbra x)

Ikväll ska min älskling ut, hoppas det blir kul stumpan♥ Shit saknar henne hur mycket som helst. Är jättejobbig och skriver sms hela tiden :( Skärpning muttis. Men det är inte så lätt. Men jag ska inte sitta hemma och ruttna för det! Vid 4 kommer pappa och AK och hämtar mig sen åker vi till AK. Skulle få sallad där sen tar jag bilen till träningen. Den slutar 7 så då åker jag raka vägen till Linne, så ska vi hitta på något skojigt! Jag ger onda ögat till vädret som är på tok för kallt, för att bygga snökossor. Kanske blir det bob istället då, har ju bil så vi kan åka till grusgropen!

Helg
I helgen ska jag ha hästarna vilket betyder tidiga mornar men det gör inget. För jag ska baka massvis med bröd! Fick så fruktansvärt gott bröd hos älsklingen + att jag är superpeppad på att baka! Så nu blir det att fylla frysen ;)
Här bjuder jag på en bild från klättringen igår! (lyckats hitta en jag kan sno nu)


Det var allt för mig än så länge. Nu ska jag dricka latte och städa undan lite, have a nice fredag!

/M

Fredag

Sovmorgon! ♥
Nu ska jag snart traska iväg till bussen som går kl. 10. Sen är det "Riskettan" som gäller! de vill säga 600:- fattigare.. Men sen är det helg!



/L

Snart Fredag.

Heelå!
Kvällen har tillbringats med Mattis som åkte hem för två timmar sen. Skönt att ha henne tillbaka ♥
sen dess har jag suttit med fordonsfasen. 68/70! Glädje:) så nu är det bara repetitionsfasen kvar.. meeen den sägs vara ruskigt svår. Så vi får se hur de slutar. Körkortet närmar sig med stormsteg, eller?



Föresten! Det planeras en tripp till grusgropen för lite madrassåkning i helgen.
Om vädret tillåter förstås. Jag vill ha SOL.


/L

Climbing!


Hoj!
Muttis here! Idag har varit både bra och dålig. Eller ja. Jag började min torsdag med att försova mig en halvtimme (tack babe för att du väckte mig!) så jag kutade omking i 110 för att hinna med allt, vilket jag faktiskt gjorde! Hipps vipps så var jag på skolan. Faktiskt ovanligt pigg! Vi hade samhälls och sen Bertil. (vet egentligen inte vad man ska kalla den lektionen... ) Vi hade fått en uppgift som skulle in IDAG annars var det ig. Men tydligen sa han bara det för att vi skulle göra den, han kolla inte ens om vi hade rätt. Kul. Gubbe.

Efter den lektionen var det lunch och sen bar det av mot isladan i Fredriks gamla skruttsaab ;) Shit att vi överlevde resan. Thank you gud. Där skulle vi klättra, hela klassen då inte bara jag och Fredrik. Jag fick klättra samtidigt som Filip och den fegisen kom inte ens halvvägs! haha (a) Det var skitakul faktiskt. Men sen fick jag mensverk som fan och det var inte lika kul. Var tvungen att åka hem och typ dö men efter ett tag hittade jag några underpiller som faktiskt fick smärtan att försvinna!

Så Linne kom förbi då hon slutade, vi drack te och pratade. Hade ju lite att ta igen! Sen hjälpte hon mig att mocka och så åkte vi hem till henne. Blev bjuden på middag (tack!) och sen tog vi det bara lugnt.  Ja, det var vad som hänt mig idag! Mer eller mindre intressant då men det kan inte jag hjälpa heller. Ha det!

/M

Good night

Hej
Blir ett mycket kort inlägg nu bara. Ska bums i säng vill jag lova! Satte mig igår på tåget hem klockan 5 på eftermiddagen. Efter många förseningar, missade bussar och byten av tåg var jag hemma i Bureå halv 1 idag. 20 timmar resande i sträck har satt sina spår (speciellt i rumpan, ajaj!). Tack och lov så är Sofia världens underbaraste så det var totalt värt det♥

Idag har jag även mockat, hämtat hö och gjort en lite komplicerad skoluppgift vi hade till imorgon. Och då blir det ingen träning, imorgon alltså. Ska mocka och kanske vara med Linne, förhoppningsvis. Jag har planerat ett nytt liv för mig själv nu. Tagit tag i mina problem som jag länge skjutit framför mig och börjat sätta detta nya liv i rörelse. Nu ska mattis bara lösa problemen och sen få sig en fritid, ett liv och bli en glad och positiv person. Go mattis.

Ska försöka skriva något mer utförligt och intressant imorrn, men nu vill jag sova, I EN RIKTIG SÄNG! Min är om än lite hård men för gussenamn så mycket skönare än tåg/buss-säten.

God natt!

/M

Fällfors driving center

Tjeeeenis!

Idag var det halken som stod på schemat!
..men inte fick man sovmorgon för de inte. Steg upp klockan 05.00 för att sedan göra pappa sällskap till bussen. Blev bjuden på kaffe på Malmia och traskade sedan vidare mot Guldstadens trafikskola för att infinna mig där 07.15. Förvånad över att benen fortfarande bar, så trött var jag! Sen var det bara att placera sig i baksätet och rätt som det var kom vi till Fällfors. Måste nog slumrat till lite..

Vi hade iaf grymt roligt jag och Isak(vi var två&två). Sen skadar det ju inte när man får köra en fin bil, hehe ;) Lite fånigt att man gått och gruvat sig för det HÄR. menmen, nu är det över och nu väntar fordonsfasen. Inte nå vidare spännande.. 

...och inte att förglömma! idag är bäste Mattis påväg hem från sitt kära Värmland.

Har saknat dig vännen!♥

/L

 


Trötthet.

Heeejs!
Ligger några uppdateringar efter
så nu ..Mina senaste dagar;

Lördag:
Lisa&Johan kom förbi. Vi gjorde upp en brasa och satte oss ute i det strålande vädret, gjorde lunch på murrikan och grillade pinnbröd.
Tillbringade kvällen i goa vänners sällskap. I en liten stuga i östra falmark m. Lollo, Nea och Julia! Vi hade en del att ta igen och kvällen innehöll mycket prat och skratt, sen melodifestivalen såklart. Trots att helt fel bidrag vann.



Söndag: Jag och Jimmy tog en rejäl sovmorgon! Så man blev sådär lagomt slö resten av dagen nivet;) Sen kom Jimmy på den idiotiska idéen att följa med ut på en körtur med Myra. Jag säger bara ALDRIG mer! Stackarn andades ju knappt och såg ut som en ledsen hundvalp när vi kom tillbaka till stallet. ♥
Så vi tog det lugnt resten av dagen för att sen ta bilen till stan och sova där.

Måndag: Tillbaka till allvaret! trots en väldigt mjukstartad måndag så var jag helt veck! Blev förvånad när det kändes som jag inte tagit ett steg från bussen och helt plötsligt var jag hemma? måste sett hyffsat roligt ut.
Så nu ska jag vila upp mig lite i väntan på middag. För sen ska jag sätta mig bakom tömmarna igen och köra min alldeles egna och blivande travstjärna. Man klassas ju trots allt som travtränare nu och har kommit ännu en bit på vägen mot målet!

Hadegött!
/L


Lördagsmys<3


Today blir det massa med lördagsmys. Den har faktiskt varit väldigt bra redan! Min lördag. Vi vaknade 10 och åt frulle sen pysslade vi på med olika saker. Tog bilen och parkera på ett ställe så gick vi ut på en liten promenad och då vi kom tillbaka bar det av till stan för vi skulle handla. Och gissa om vi inte hittade lattemjölk då! Blev två paket så någon dag kanske vi lyxar till det med lite överklasslatte ;) Och vädret i stan var alldeles utomordentligen. Så fruktansvärt fint var det. Så (efter jag kört fel en gång trots mycket bra guidning) vi stannade av på ett ställe och solade och tog lite pictures.

Nu är vi hemkomna och har fikat lite och spelat skip-bo. Ikväll blir det torsk och wook (i dont gillar torsk så mycket egentligen så hon får trolla fram nå bra nu) till melodifestivalen! Kan möjligen bli "scream2" efter det också.

Här kommer en bild på maten vi åt igår, det var så gott så jag måste bara visa :]


Ha en bra kväll!

/M

Friday ends

Hoj!
Muttis here igen. Nu har vi ätit den gudomligt goda grillade maten, seriöst I love it. Samtidigt såg vi "Scream 1" haha den är typ läskig x) Sen blev vi galet sugna på glass. Helt sjukt megasugna. Så vi tog sabbe och åkte iväg till konsum i "centrum" men där var det stängt så vi åkte till en annan komsumaffär. Där blev det daimglass inhandlat och efter det tog vi oss en liten sväng. Ut i urskogen, utan helljus. Men vi lever! Fast det var verkligen kolsvart. Tänk er en smal mörk skogsväg så står det en mörkkladd man mitt på vägen som man kör på, går ut och kollar om den överlevt och då kommer han och slår ihjäl en. Exakt så var det, fast utan mörkklädd man. Men han kunde ha funnits.

Nu blir det mera scream och glass!

PUSSHEJ

/M

Tattoo


Då var det fredag då! Vi har varit till stan och Sofia har hjälpt en hon känner och sen stod vi ute i det fina vädret en liten stund. För att senare gå in och tatuera sig! ja inte jag då alltså. De var helt störda de som jobbade där så det var trevligt att titta på. Och resultatet blev mycket fint! Något pepp blev man ju på att göra en till faktiskt. Planerna för kvällen är att grilla, mums! Det blir fläskytterfilé och wook till det. Kan ju inte bli bättre. Efter det blir det nog att se film eller slappa framför tvn, great.

Nu får det vara nog! Ha det allihop :)

/M

Skitväder!



Ja inget trav för oss på söndag i allafall! Hoppas på nästa helg då..

Torsdag

Gookväll!

Hade tänkt ta mig en sovmorgon i morse men icket! Självklart så hade jag glömt dra ner rullgardinen igårkväll, så hela sovrummet badade i ljus redan klockan halv 8. Lika bra att stiga upp tänkte jag och så blev det. Drog på mig stallkläderna och gick ut i stallet. Hästarna var såklart yrvakna och hungriga så jag slängde ut lite hö och gick sedan in för att mätta min hungriga mage.
Sen ut i stallet igen, körde ett litet snabbjobb med Myra. Inget roligt underlag numera och vi vill inte ha några sträckningar. Vi ska ju trots allt på travet på söndag!


haha..Den bjuder vi på..

I övrigt så har jag målat första varvet på min stege och skrivit ett CV. Ska bara läsas igenom ett tiotal gånger till. SEN kanske jag är nöjd. Det är inte det lättaste när minnet sviker, blir ingen ordning. Sommarjobb hit och praktikplatser dit osv.

Nu ska jag läsa lite körkortsteori, möjligen har någon kokat lite kaffe? ;)


/L

Good morning



Hej!
Nu sitter jag hemma i Hellges kök och dricker te, läser misstänkt och pratar med älsklingen. Vi steg faktiskt egentligen upp klockan 7 och fikade och gjorde allt klart för att åka till stan. Hon skulle till skolan och jag skulle skjutsa henne men sen blev det inte riktigt som vi tänkt... Typ lite fel vägar osv så hon hann inte riktigt med bussen hon skulle åka med från stan. Så vi åkte hem igen x) Fan, läskigt att köra i Karlstad! Kommer bli proffs på impulskörning kan jag ju säga. Haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men det blir nog lite mys och relaaaxx sen ska vi iväg på träning ikväll. Och handla :) Sen måste jag typ köpa lösögonfransar eller något, helt serri. För då vi träna och jag fick smällen på ögat lossnade typ alla ögonfransar på det ögat. Snyggt? Eh ne.

Som avslut vill jag bara berätta att jag höll i Hellges fågel igår och han hoppa ner på mitt finger helt frivilligt! Han hatar mig egentligen så jag är lite stolt. Och så vill jag tacka Loella för att hon hjälper mig med hästarna. Tack :)

Nu ska jag läsa vidare. Ha de!

/M

Ursäkta fetto?.. hmm.

Morgondagens "Att göra lista":
  • Köra Myra
  • Måla stegen
  • Ringa hovslagarn
  • Motionera
  • Boka körlektion(er)
  • Plugga fordonsfas
  • Skriva CV?



Klockan är 22.40 och det är sportlov. I brist på annat så kryper jag till kojs.
Goodnaajt /L

I just can't stop loving you

Hejåhej!

Hoppas allt är bra med er!
Ligger lite efter i uppdateringen, men här kommer en (mycket)kort version av gårdagen.

Tisdag: Körlektion, stannade mot grönt?, klarade Fas C, ridtur m. Lisa,
städade hela huset, Jimmys bilköp, Sovmorgon?...


Det var nog i stort sett allt, väldigt kortfattat! Om idag har jag inte så mycket att säga, förutom.. Jimmy du är underbar (fast det visste du väl redan?)♥
Nu ska jag ringa Mattis. Hon är rätt svår att få tag i nuförtiden!


KRAM
/L




Äntligen!

Nu har äntligen mitt körkort kommit!! Dessutom, bäst av allt, så har jag även fått ett sånt där papper som man får köra på. Så pappsen ska scanna in det på datorn på jobbet och skicka det to mee imorgon så skriver vi ut det :] Tihi fast jag har kört lite idag ändå... Men va tusan. Så på lördag ska vi på en mindre boxningsgala ungefär 13 mil utanför Karlstad så då ska jag köra min babe och två till dit. Så fett nice känns det kan jag ju lova er! Och tack too världens bästaste pappa som fixar det åt mig :D

Idag kom älski tillbaka hem lite före ett så vi gjorde mat och hade det trevligt. Sen åkte vi iväg på träning men jag återkommer snart till det. Linne har även ringt men hon ringer alltid då vi tränar, så linne ring gärna imorrn för då är det ingen träning så då ska jag ha på mig telen (A) I love Hellge♥

S här, jag måste typ be om förlåtelse till Matilda som fick en värsta blåtira när vi sparrade på träningen. Jag har typ ångest än, måste sluta slå hårt... :( Men annars gick det nog ganska bra för oss, i stora drag :D hejdå :*


Efter träningen åkte vi buss hem, och eftersom vi gjorde klar maten på eftermiddagen var det bara värma och käka när vi kom hem, vi hade till och med dukat. Vi käkade strimlad kycklingfilé, fullkornsris (för det är godast), majs och morot gjorda i ugnen. Skit gott! Med lite cream fraiche blev det pricken över i ;) Sen såg vi "luftslottet som spränges" och dippade morötter, mums!

Nu kommer det en liten bild på M´s blåtira "värsta blåtiran".

ska man träna, ska man göra det ordentligt.

Good good day!

Tjoho!
Holy moses Linne du har rätt, nu blir man ju nyfiken igen då vilka alla är! :D Jag sitter då här nu och borde egentligen göra en annan sak. Men va tusan! Sofia steg upp vid halv 7 för hon skulle till skolan (haha!). Jag steg upp och åt frukost med henne, snäll som jag är, sen drog hon iväg. Då gick jag och la mig igen och sov till 10. Är värsta hungrig nu igen men älsklingen min kommer hem vid typ 1 kanske så vi äter nog lunch då. Sen blir det att åka iväg och träna igen ikväll och så blir det nog lite mys ikväll :] Fast jag känner mig som Agda 95 (minst). Min rygg har typ mer fel än rätt just nu, gjorde till och med ont att gå, så vi får se om jag klarar av nån träning.


Sitter och lyssnar på "Johnossi" på youtube, de börjar bli nya favvosarna nu faktiskt! Måste jag då bara berätta för er.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och hitt på nå!Hade egentligen tänkt gå ut och gå men det kändes trist att göra det själv, plus att det inte är så superfint väder idag :(

Pusshej leverpastej!


/M

Jimmy Jonsson

3 UNDERBARA
månader med dig! ♥



/L

Goodnight and go

Hooooooj!



Ännu en solig dag, men snacka om blååsigt. Höll typ på frysa öronen av mig påväg till hundcafeét idag. Än är det kanske för tidigt att skippa mössan? ;) menmen, mötte iaf Josse&Johanna Karlsson på cafeét och vi pratade en stund, för att sedan promenera en bit med Josse och hunden Tyson. Trevligt värre!
Kom sen hem, bytte kläder och direkt ut i stallet för att rida två pass. Ett med Myra och ett med Joggis. Gick bra trots att de båda var väldigt fundersamma på blåsten. Så vi tog det lugnt.

Kvällen tillbringades ensam, Morsan i stan & pappa på kören. Så jag passade på att ta fram gitarren och klinka lite. Går alltid såå mycket bättre då ingen lyssnar. Sen bänkade jag mig framför tvn och "spårlöst" men det visade sig vara ett gammalt avsnitt så jag hamnade här istället.

Imorrn blir det att släpa sig upp för körlektion kl. 08.15!! korkat? men vad gör man inte för att slippa åka buss. ;)Väl hemma ska jag ut och köra häst med Lisa. Kvällens planer står tomma..

Sleeptight!
/L

Btw. Besökarna bara skjuter i höjden!

Sweet sunshine!


HOJ!
Är det nå dåligt fint väder då? Nåågot vad jag trivs med detta alltså! Vaknade upp breve min älskade vid 11 imorse. Egentligen tänkte vi kliva upp vid 9 men det blev inte riktigt så... Vi klev upp och åt frukost. Nybakat bröd och hemmagjord musli, så fruktansvärt gott! Sen gick vi ut på en promenad i sakta mak bara, blev ungefär 8 km. Så fruktansvärt härligt var det, gick med öppen jacka och solen värmde som tusan. Så hade vi en massa att prata om så det gick värsta fort. Då vi kom tillbaka ville vi inte gå in så vi satte oss ute och solade en stund.

Då det började blåsa lite kyligt gick vi in och gjorde latte och nu sitter vi här. Eller jag, S gick och hjälpte hennes mor med något. Ikväll blir det att:
Äta
Träna
Äta till "svenska hollywoodfruar"
Se film och dippa morötter



Mys med andra ord! Peppar inte träningen riktigt men det är så himla mysigt så det är klart och man kan åka hem och bara slappa och gossa. Det är så härligt efteråt =)

Däremot är det perfekt väder för att bygga snökossor och det går ju inte eftersom jag är så långt ifrån Linne men vi får gör det sen bästa vän! Ska även önska Sofias goa föräldrar en trevlig resa då de åker till New York idag!

(den snygga bilden bjuder jag på!)
Ha en underbart solig dag och he er ut!

Pussåkram!


/M

Hemma hos älsklingen<3

Hejsanhejsan!

Nu har vi nyss ätit nybakat bröd och smoootie, som jag och min älskling har bakat<3

Idag har vi sovit ut, sov till elva, gick upp och ingen var hemma. Så vi gjorde en bamsefrukost och satte oss och åt det i deras lilla vardagsrum, jättemysigt. Sen vid 4 gjorde min älskling sallad och bulgur till oss, och till det åt vi fläskfilé.

Sedan kom grannen förbi och vi spelade ski-bo och pratade. När klockan blev vart över åtta åkte vi och solade och efter det duschade vi ganska länge. När vi var klara klädde vi på oss mys-finkläder och gjorde kvällsfika. Och det har jag ju redan nämnt vad det var, mmh! Nu ska vi snart se "luftslottet som sprängdes", när min älsklings föräldrar sett klart på den :]

POSS


Ett sista.

Tjooo!
Just hemkommen (säger man så?) ;) från Stackgrönnan där jag tillbringat kvällen med Julia, Elin &Jenny. 
Vi har käkat kinamat, bowlat, sett film och tryckt godis såklart. Men det bästa av allt jag har bowlat för andra gången i mitt liv och jag kom inte sist! hehe. Tack för ikväll brudar ♥



Nu tror jag visst att jag ska sova ut en stund! 
Gooodnatt.
/L 


Loella!





(ska skriva mer om vad som händer i världen sen ;))

Ännu en bit.

Goddagens!
Fas B avklarad. Nu ska jag nog gå ut en stund, blir nådigt less av att sitta här och stirra in i skärmen! men jag känner mig rätt nöjd och Myra kan behöva en motionsrunda.



Hejs..
/L

Söndag.

Hade inget vettigt att skriva, en bild säger mer än 1000ord right?
så här är ett litet urval från 2009.





Kramar /L

This is my life

Goodday!

Ett sista inlägg innan jag kryper isäng.
Inte för att jag har så mycket att berätta, men jag kan ju säga att min lördag är helt blank. För en gångs skull!
och det känns grymt skönt. Tänkte ägna lite tid åt mig själv och bara ta dagen som den kommer. Se vad dagen har att erbjuda liksom och om vädret tillåter.. ta fram kameran en stund!


Min fredag är slut för den här gången.
Nu vill jag mest av allt SOVA.
Så Godnatt på er!
/L

Efterlängtade sportlov!

HEJ SPORTLOV!

Vaknade av väckarklockan kvart i 7. Fick lite sovmorgon för att älskade Jimmy sovde över igår, så vi tog bilen till skolan. För att hålla en 3min redovisning och sedan ta bussen hem. Skönt!

Sen följde jag syrran ut med hästarna, jag med Myra och Lisa på Joggan. Efter det skottade vi upp en liten koja och gjorde upp eld för att grilla lite korv! även Maja&Saga gjorde oss sällskap.

Nu väntar veckans fredagsmys med "lets dance", ostkrokar och familjen. För nu är det sportlov! och det ska avnjutas till fullo ♥   



Kommer sakna dej Bästevän! ännu ett lov utan dej ♥
Se till att ha roligt i Karlstá nu oxh skynda dej hem.

/L


Tjosan!

Todels!
Nu har vi kommit hem från staan och allt sånt. Eller det var typ längesen men vi har ätit och lite sånt. Det gick rätt bra att träna, eller inte jätte men det var kul ändå. Sssssofia slog mig superhårt :( Så jag fick ont i huvet. Innan vi åkte och tränade gick vi en sväng på stan och Sofia hittade en jättefin tröja! Och jag en klocka, fett med nice att äntligen ha införskaffat sig en sån. Rea på ur&penn!

..Resultat..


Nu ska vi ta och packa litegrann. Åker ju till Umeå imorgon och på lördag vidare till Karlstad! PEPPEN på det. Då ska jag soova skitagott då Sofia åker till skolan, hämnden är ljuv :]

Nightie nightie!

/M

Tjoho!

Tjenare!
Ja då var man här igen, var skitlängesen jag skrev jag vet :( Men jag har så mycket annat för mig just nu faktiskt. När S väl är här måste man ju passa på att umgås också (a) Nu har iallafall Linne och Jimmy nyss varit här och snukat som vanligt. Himlar så opryda de är! Vi kom vid typ halv åtta så har vi bara sutte och pratat i princip, haft lite armbrytning... På lördag åker vi iväg till Karlstad också, det ser man fram emot!

Nu har även jag och Sofia bestämt oss för att skaffa en blogg tillsammans som vi ska skriva på bara då vi är med varann. En lovblogg typ, så vi kanske skapar oss en sån imorrn! Fast jag kommer ändå skriva här ;) Får återkomma med det sen!




Nu blir det Ben och Jerrys och mys :]
Pusshej leverpastej!

Tisdag

Naturkunskap utan lärare? och jag borde plugga! Vilket jag också SKA, för ikväll blir det ingen tid för plugg. Jag och Julia ska nämligen på anderstorp och se estetarnas "MichaelJackson konsert". Kommer bli superkul! Fick ju höra att Lollo&Vican skulle vara med på ett hörn dessutom ;)



Nu åter till lektionen..

/L  


1 Mars

Gookväll!
Kan ni tänka e att det är 1 mars redan? Blir lika chockad varje gång jag riktar blicken på kalendern, vad hände med februari? men en sak är säker fortsätter det såhär så har vi vår, sommar och sol på nolltid. ♥

Nu har jag iaf varit ute i stallet kört Myra, pysslat och donat. Kanske dags att ta fram körkortsboken? Ska bara slappa lite framför tv:n först.



Bye!
/L

18 and life!

Heeelåå!
Då var det måndag och helgens roligheter är över!

Nu taggar vi sista skolveckan och det kommande sportlovet!


Skoldagen har inte varit så dum ändå. Jag gjorde bort min redovisning, känns bra! Trots att det blev en snabbspolad variant som inte varade mer än 30sek, kändes de som (A) Hann inte ens känna mig nervös. I övrigt har skoldagen varit rätt slapp förutom att Martina varit på mig hela dan. Du ska då allt få igen för dedär!

Har inte planerat in så mycket inför kvällen, men lite körning med Myra hade jag iaf tänkt hinna med. Dessutom borde jag sätta igång med plugg inför onsdagens NKprov. Vilket kan bli lite småknepigt när man just glömt böckerna på skolan, kanske inte helt omedvetet.. men blir jag sugen på lite plugg så finns det ju alltid körkortsboken;)

Nu doftar det MAT!

Seeya!
/L



Hallå där...

Just nu sitter jag och lyssnar på spotify, det är Jimmys favvo låt som spelas just nu, för jag lyssnar på spelningslistan som Linne och Matilda gjorde i lördags. Finfint.

Jag kan även berätta att jag har lite halvtråkigt, för Matilda är på apu, mjaa, onödigt... Funderar på att gå ner och kolla om jag kan baka något, det är alltid underhållande... Negerbollar kanske.. Om det finns saker till det. Jag ska nog gå ner och spionera i deras skaffer om jag hittar något :$


/ Tadaaaah!!


RSS 2.0