31/1 Idag är ingen vanlig da..

för idag är de Mattis födelseda!

Stort Grattis Bästis, hoppas du får den födelsedag du förtjänar! Bara ett år till 20 nurå.
Jag kommer förbi å firar någon dag framöver, vill ju inte gå miste om tårtan.. har för mig att på kalas får man bryta alla dessa nyttiga löften?;)


Måste ju säga att det är brist på bildfronten när de gäller oss. Så varsågod din favvobild! måste säga att jag saknar tandställningen lite.  

Finns ingen annan som du.
Tillsammans klarar vi allt! PUSSAR /Pinnen

Va nöjd me, allt som livet ger!

Tjoho! Ah det är en sån underbar dag idag! Bortsett från katterna som väckt oss ett antal gånger under nattens gång men det börjar man väl vänja sig vid. De små jävularna. Nåväl, vi snoozade till halv 10 sen steg vi upp och sprang en kortis och det var så himla himla skönt ute! Jättevarmt för att vara mitt i januari och det var bara, aah. Sen åt vi frukost, smoothie och två mackor, tills typ nu. Spelade lite skip-bo medan. Det blev värsta kanonmorgonen! Våran plan för dagen är att fara ut på en längre springtur, duscha och vara med Kajsa nångång efter 4! Sen måste jag väl göra lite projektarbete också. Nedrans.



OVER AND OUT!
/MUTTIS

Tuggummisurprise!







Här har ni några bilder vi tog då vi var ute och gick en skön promenad i helgen. Då det var varmt och skönt ute. Igår var vi duktiga och åkte till boxningen, om än på nybörjarträningen. Men den var minst lika hård och jag har MINST lika mycket träningsverk som jag brukar ha efter vår träning. Vi har också bakat negerbollar till kalaset som ska vara på måndag (eller ja Sofia bakade och jag åt 0 stycken!).



Och här har ni en smarig middag vi lagade till en dag. Det var inte så smarrigt med bara hamburgare så vi piffade (och fräschade) upp den lite. Kryddade med jädra god krydda, stekt potatis och sallad. Det var gudomligt!

Idag kom jag hem efter en lång jobbig dag och fick mig ett tuggummipaket av min älskling! Jag blev skitglad, har varit utan i flera dagar. Tack :]♥ Sedan ikväll ska vi baka lite mer och ha lite mys. Nu ska vi umgås med våran gäst, Madde!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Febrig.

Tjocksockarna och filten är mina bästa vänner numera.
Ja gott folk nu är det min tur å ligga i sjuksängen..

Det har inte ens gått en dag och jag är SÅ less. Skulle lätt hellre städa hela huset än å ligga här! Någon som har nåt filmtips å dela med sig av skulle det uppskattas, TVn tycks inte erbjuda nåt annat än tvshop. Längtar till kvällens program av Solsidan! ♥ 



BYEBYE /L


På senaste...

Har vi inrett mitt nytapetserade rum,

Åkt buss och tåg

vilat

vissa ganska mycket...

Backat med släp

Sofia tycker att alla i Norrland skottar så (jävla!) rakt, precis alla! Jag fattar inte vad hon menar?

Vi har blivit (seriöst faktiskt) duktiga på att träna nästan varje dag och äta bra.

 

THATS IT!

/MUTTIS


Morningfuckingfit!

Tjingeling! Nu ska jag börja med att berätta om gårdagen. Vi började med att laga mat till familjen och den blev faktiskt riktigt lyckad. Sedan blev det inget statt för min del utan jag var hemma och hade fredagsmys med min gullhöna. Vi såg "Never back down" som är en skitabra film faktiskt, sen tog vi en mycket snabb springtur på drygt 2km. Så kunde vi helt plötsligt äta lite av mammas helt fantastiska blåbäspaj. Säger bara att ni som inte ätit den har missat något! Under kvällens gång blev vi anställda som taxichaufförer till våra bästa kompisar som partade loss på statt. Så vi drack latte och försökte hålla oss vakna men somnade ändå vid 1tiden. Vid två (tror jag, var lite trött.. ) ringde Nea och ville ha hämtning. Det blev sen en lite galen kväll med sjukhusbesök och halvnakna flickor i snödrivor, (eller en iallafall) men jag tror nog det löste sig till det bästa i slutet ändå. Vid halv4 var vi tillbaka hemma och somnade så småning om igen.


Mina nya löperdojjer som är som att gå på moln, mmh
Imorse ringde väckarn 09:00 och vi steg upp. Vi har nämligen bestämt oss för att detta ska bli en hurthelg. Därför steg vi upp och sprang en sträcka på ungefär 4km innan frukosten(som bestod av gröt och kaffe). Senare idag kommer Nea och vi ska till Edda och gymma. Var någon som var smått peppad ;)

Danko Jones - Had enough
I LOVE!


PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Ugglor å partaj?

Nu har även jag investerat i ett "ugglesmycke", men till skillnad från Mattis färgglada så ser mitt ut såhär. Jag gillart! och för att inte tala om de så har jag även fått mig en ny jacka. Då jag inte har någon vidare bild å visa så kan jag ju säga att den är grön/skön å mysig. Kan de blir bättre?;)
Föriövrigt har det inte hänt så mycket. Men ikväll så blire station8 med favvotjejerna! Så vi hoppas på en superbrakväll. Å såklart hänger ugglan me;)
KRAMIS /L

En kortis

Tjingeling! Nu var det ruskgit längesen igen men jag skyller på resor, sänghämtning och skola. Men jag ska skärpa mig. Så ska jag välkomna Linnepinne så hjärtligt! I like att du börjar om att skriva igen ;) Nu sitter vi då på skolan och gör ingenting och så ska det nog fortsätta några minuter till. Slutar klockan ett och då ska jag och babe iväg och göra något kul. Vad vet vi itne riktigt än men nåt kommer vi på! Så ska vi springa lite, som vi faktiskt gjorde igår med ;) Lite nöjd faktiskt.

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Elevhemsgatan 9

Tjaaao!

Då har man överlevt första praktikdagen! och ja här kommer jag befinna mig 6 veckor framåt. Dagar, kvällar å helger. Tro det eller ej men det känns BRA. :)
kolla bara på huset liksom!

Klockan börjar vara mycket och jag ska snart ta en rask promenad till träningen. Dags att komma i form efter decembers soffliggande. Äntligen!

BYE /L

Hurta igen?

Dags att börja blogga igen?
Man blir som lite sugen. Kanske dags att ge de ett försök!
Ser dessutom ut som den kan behöva rustas upp lite..

Såhär glad blev Martina när hon fick höra om'et;)

Seeyou later, /L



Snö


Åh jag vill ha sommar mer än allt annat!!!
Goder morgon. Eller dag. Idag återtog vi morgonpromenaden och gick ungefär en halvtimme innan frukost. Sedan har vi mest spelat skipbo och planerat morgondagens träning ;)  Gym får det bli. Idag hade vi tänkt åka skriller också men det snöar som attans nu :( Fast jag åker ändå inte skridskor kan man väl säga. Jag mer glider runt så sakta som möjligt så jag med lite tur stannar efter ett tag, då jag inte kan stanna själv. Om man inte åker in i snökanten... Tihi. Wops. Men istället ska vi till Sofias mormor och morfar för de bjussar på porterstek! Mums. Sedan kommer Issa och Degen så vi ska umgås med dem. Det tror jag kommer bli mycket trevligt.
Sen måste jag tacka min mor för att hon har tepetserat mitt rum :]  Jag misstänker att möjligen morfar och erik var med också, så tack till er med.

let´s cykle

Då har man sett nästan hela första programmet av "Let´s dance". Har även varit på det hittills jobbigaste spinningpasset jag nånsin varit på! Fytusan så jädra jobbigt det var. Innan vi åkte på det var vi faktiskt ute och gick ungefär en halvtimme. Har även gått ungefär lika länge senare idag, närmare kvällen. Det börjar bli lite kallare ute nu igen. Det bästa av allt är att min percing eller hur det stavas kom idag! Den är fin (a)

Clean as hell

Igår var vi i Anna och Calles hus. Sofia skulle städa det. Det är stoort. men innan det var vi på Bergvik och jag hittade mig mina linnen OCH träningsskor! Som var gudomligt sköna, som att gå på moln! Hihi. Jag skulle aldrig skrytit om att vi var duktiga på att gå heller.  För nu har det vräkt ner snö i två dygn och det är omöjligt att gå. Jag måste också berätta att jag nu vet varför det blir snökaos i södra Sverige så fort det börjar snöa. Det är inte mängden snö det beror på utan att de inte plogar, helt enkelt. Kommer det mer än en decimeter blir det ju faktiskt jobbigt att ta sig fram om det är oplogat i flera dagar.



Själv hittade jag mig en mycket bekväm fåtölj som jag bosatte mig väldigt bra i medan Sofia städade. Tycker jag gjorde ett mycket bra jobb som underhållare därifrån.


En bild från under trappen i deras hus. Konstigt ställe att ta kort på för att visa ett hus kanske ni tänker. Men det var min utsikt från fåtöljen, förstår ni. Jobbigt att resa på sig i onödan ;) Kommer fler bilder sen men jag har inte lagt in dem än.



Idag har vi inte gjort så jättemycket mestadels pga vädret som gör det omöjligt att gå ut. Eller inte omöjligt men inte roligt iallafall. Vi har gjort lite situps och liknande, handlat och solat. Det var nice. Så luktar man sådär lagomt bränt. Mumma. Nu ska vi äta ett litet mellanmål här, ägg och caffe. Gott. Ha det så länge! Tänker lägga ut lite bilder på mina nya kläder och skor senare (a)

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Bara för att du é sötast!



Good friends are like stars.
You don't always see them,
but you know they're always there!

Saknar dig Bästis!<3

/Mvh. "Pinnen";) 
ps. snodde bilden..


Running!

Idag ställde vi väckarn på 9. Det gick inte bra alls att gå upp då. Så vi gick upp typ kart i 10 istället. Vi gick ut och Sofia skottade uppfarten eftersom det snöat som attan i mer än ett dygn nu. Efter det skulle vi ut och gå men det orkade vi inte för vi var skittrötta. Istället gick vi in och åt en liten frukost. Så skulle vi boka spinningpass till imorgon. Men det var fullt. Så vi bestämde oss för att gå ut och springa istället. Sagt och gjort, det blev en sväng på drygt 4km. Årets första springtur! Det var skönt, gick rätt bra faktiskt! Sedan dess har vi duschat och jag har min nya tischa :] Tihi jag älskar nya kläder♥ Sedan har jag beställt ett smycke till naveln alldeles nyss! För jag tappade min sköldis jag hade där innan på friskis och svettis under ett kiboxpass :(



Sådär ser det ut! Sen idag ska vi åka till stan. Ska som sagt köpa de där linnena och ett par träningsskor. Fast de ska jag köpa för pengar som vi jobbat ihop och sparat till något nyttigt, och eftersom jag lider av träningsskobrist så tycker jag det är nyttigt ;) Efter det blir det att städa i Anna och Calles lägenhet. Sen blir det nog mys ikväll skulle jag tro. Ha det!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Kort och gott helt enkelt fast ändå inte

 

Tjingelingen! Ja då var man här igen. Sedan sist har vi varit och tränat på Friskis och Svettis. Spinnat. Det var skitajobbigt som alltid. Man måste ju gå ner typ 5kilo i bara vätska under själva träningen... Hihi. Vi har faktiskt varit väldigt duktiga på att gå före frukost också. Eller gå över huvud taget. Och ätit väldigt nyttigt. Jag är faktiskt lite stolt över oss om jag ska vara ärlig :] Nu jäklar lixom. Ja jag har också märkt att den värmländska omgivningen jag haft runt mig nu i typ två veckor har gett resultat i mitt ordförråd. Vettu och lixom. Det är mina nya mest använda ord. Ja till saken. Efter vi spinnat i måndags åkte vi och åt på oliven efteråt. Det var lika gott som vanligt. På bilden på Sofia ser ni den nya snygga shalen hon köpt! Vi ska på stan möjligen på torsdag och då har jag som plan att köpa två linnen. Svart och vitt. Sen är det nog slutshoppat.

 

 

Här ovan ser ni också några tavlor som min sköna har målat. Med vänstern. Hon målar och köper ramar och säljer. Själv tycker jag att de är skitfina och jag ska tvinga henne göra några åt mig. Blinkblink, lixom. Idag har vi dessutom varit hos Maire på lunch. Köttfärssås och spaghetti, Sofias favvo. sedan har det inte hänt så mycket. Sofia och Issa har varit ute och gått och jag passade på att göra lite projektarbete. På sätt och vis lite kul men ändå så tråkigt fast skönt då man gjort lite. Ikväll ska vi se Harry Potter och förmodligen somna till det. Och välkommen hem förresten Nea! Hoppas du haft det kul :D Och det var på tiden att du kom hem! Tror linne gått i taket annars (a) hihi. Nu ska jag rädda Sofia från hennes fotmassage on her mother. Bye

 

PUSSÅKRAAM!

/MUTTIS

 


Sunday oh sunday

Tjoho!
Idag har vi gått på morgonen innan frukost. Det var asskönt ute, sol och typ 8 grader kallt. Men det blåste inget alls då, de var underbart! Sedan duschade vi och åt sedan åkte vi iväg till stan. Vi gick runt väldigt länge faktiskt och innan dagen var slut hade vi hittat varsin shal, jag en blå och älsklingen en jättefin typ senapsgul/beigeaktig. Jag köpte även fingervantar, ett linne, en tshirt och ett skärp från Gina. Sweet! Vi avslutade på IKEA och ICA innan vi åkte hem.


salladen vi åt på stan med Sofias föräldrar!


Sofia köpte även en superfin harökelsepåsak på Indiska! I like
Väl hemma gick vi ut och gick en gång till. Sedan blev det fruktsallad och vi håller på att se sagan om ringen, vi är helt slut så vi bara chillar nu på kvällskvisten! :)

Nu ska jag se vidare! Hoj!
/MUTTIS

Änglagård - tredje gången gilt

God kväll! Eller morgon, eller nåt. Tänkte berätta lite om igår! Jag och min älskling skulle från början umgås med två av hennes kompisar men det blev i slutändan inte så. Utan det blev bara jag och hon och vi gjorde tacos och hade det jättemysigt! Till och med efterrätt blev det! Fruktsallad med rostade nötter och bollnäsfil, det var nedrans gott! Sedan gick vi över till grannarna där Sofias föräldrar höll hus och skålade med dem. Gamla som vi blivit var vi trötta rätt tidigt och kvällen slutade väl vid ett, men den var himla mysig!♥ Nu ser vi fram emot ett nyttigare år.

Nyår. Älskling med god tacos!

Babe lagar efterrätt♥ har även skurit sig i fingret med sin nya vassa kniv:(

Trött och sne Muttis tar för sig.

Mums!
Det inledde vi idag med att först stiga upp klockan 10 och gick ut och gick före frukost. En lite kortare sväng men ack så skönt, superfint väder! Sedan blev det lite frukost och någon timme senare på med springkläderna. Fast det blåste som attan så vi ångra oss och gick istället. Man måste ju passa på att vara ute då det är så vackert väder!! Det slutade hur som helst med en promenad på typ en och en halv timme.

Änglagård tredje gången gilt. Lite yngre då än nu ;)
Ikväll har vi varit på bio och sett "Änglagård 3". Den var riktigt bra faktiskt! Sen blir den ju ännu bättre då jag får se den med min älskling också♥ Gud vad jag är go känner jag. Har en kärdag kanske ;) Sedan var tanken att vi skulle sova i Anna och Calles hus. Vilket vi nästan gjorde. Vi var där och åt sen åkte vi till Forshaga igen. TVn funkade inte hos A och det fanns nästan inget att göra så. Shit happens. Nu inatt har jag sett film och Sofia har pysslat på med allt möjligt tror jag. Min lilla hemmafru. Puss. Nu ska jag nog sova för jag är skiitatrött!

NATTI NATTI!

/MUTTIS

RSS 2.0