Min ögonsten!

Åh. Har man världens bästa älskling eller har man! Jag kom hem sent, stressad och smått bitter för att man alltid är sen hem, så kliver man innanför dörrn. Då är det tända ljus, luktar gott och det står en vas full med rosor på bordet! Man smälter ju. Så allt jag har att säga idag är att jag älskar min Sofia Hellgren♥






Full rulle

Tjoho! Det blev en ganska lugn lördag igår. Rätt skönt tycker jag men den gick lite väl segt ibland. Eftersom vi steg upp så tidigt hann vi göra allting innan typ 12 så det blev lite idetorka efter lunch... Men på kvällen hade vi mys med "Harry Potter" och åt naturgodis och mörk choklad. Vi var dock lite duktiga också och tog en timmes promenad, det var lite kyligt men superskönt. Vi var även en sväng till ICA och köpte julklappspapper. Så slog vi in lite julisar som vi redan köpt. Kan även berätta att i samma veva köpte vi en ny dammsugare, elgigantens värsting. Ni kan ju gissa vad min pedantiska sambo roar sig med på dagarna nu...



Idag steg vi pp och gick ut och gick. Även då ungefär en timme. Problemet är bara, vad är klockan? Är den 11 eller 12 nu? Jag vet inte. När ska man ställa om den? Jag hoppas att man ska ha gjort det redan för vi går efter det nu. För klockan 13 ska vi vara på boxningen och träna! Det var hundra år sen och jag tror det kommer bli fett kul! Innan det ska vi och sola också, man börjar blekna bort.



Senare idag ska vi kanske iväg till Bure och Nea för att baka scones och ha en massa söndagsmys. Det ser jag fram emot ifall det blir av! Känner att detta är en mycket bra söndag.

Love skogen



Precis återkomna från en 3kilometers springtur, skönt som tusan! Promenad och löpning, check.

Vilken morgon!





Åh! Ni ska bara veta! Jag har haften världens mysigaste lördagmorgon ever! Jag vaknade först av att Sofia var borta. Jag trodde klockan var typ 4 på morgonen och trött som man var blev jag utan att tänka mig för jätteorolig. Så jag steg upp men bara för att hitta henne och upptäcka att klockan var 7. Baby kunde inte sova så hon hade tänt ljus i hela lägenheten och ute var det mörkt för det var så tidigt och det var så himla mysigt! Jag var dock supertrött så jag gick och la mig igen. Vid 8 steg däremot även jag upp och honey kom med kaffe åt mig. Då vi druckit och jag vaknat till tog vi på oss promenadkläderna och gick ut i solen som kommit fram! Vi gick i 40 minuter ungefär kan jag tänka mig. Nu har vi ätit frukost och jag ska betala lite räkningar.



Frukost. Turkisk yoghurt, bollnäsfil, äpple, nötter och frön. Mums!



Jordens snyggaste!<3



Jordens tröttaste (a)

Fredag i efterskott

Morsning! Jag ska berätta lite för er om igår. Igår fick jag sällskap på jobbet av min älskling efter lunch. Hon följde till Norsjö vilket gjorde att dagen kändes som att den gick mycket snabbare! Fett skönt. Slutade dessutom halv 4! Då jag slutade hade vi tänkt fara ut och springa men det regnade så vi struntade i det. Träningsverken från det hårda gympass vi gjorde i torsdags sitter då kvar än idag. Vi åt jättegod mat senare och åkte till ICA och handlade. Där var vi sannerligen inte ensamma och träffade både Ellie och Kajsa! Trevligheter. På kvällen såg vi självfallet Idol och sedan en film, "Case 39". Fett läskig.



Den asgoda maten älsklingen gjort! Typ min nya favvorätt<3



Kan också meddela att medan ni haft sånt här väder i skelle...



Har jag haft det såhär i inlandet.



Avis? ;)

Tisdag



Såhär kallt var det idag. Men gissa vad, det gör ingenting. För det har varit så himla soligt och underbart väder så man dör! Lyckans lycka! Dessvärre fick jag sluta lite senare men direkt jag kom hem for jag och Sofia ut och sprang. Det kändes duktigt för det gick himla trögt. Efteråt åt vi en ny soppa igen och den var också dödligt god! Jag gillar banne mig soppa. Det känns bra att frugan kan det där med kockeriet.



Vid 7 kom mamma och Erik och hälsade på och drack lite kaffe. Efter det har vi sett "Värsta pojkväns akedemin" och nu ska vi packa ihop lite saker. I december blir det flytt till Karlstad.

Måndag

Tjingtjong. Jag ska brörja med att berätta lite kort om igår. Jag jobbade på dagen och det var dimmigt som tusan, inte skojigt.



Efter jobbet cyklade jag fort som tusan till Waynes där jag mötte bästa Linnepinne och vi tog en god fika och fick en skön pratstund. Alldeles för länge mellan gångerna<3





När jag kom hem hade min allra bästa älskling gjort soppa som var så sjukt sjukt god! Hon hade bakat scones också men de blev inge bra med olivolja i så det blev inge av, men det är ju tanken som räknas<3



Det var en fett bra dag och det blev en riktigt mysig kväll! Vi tog oss en kvällspromenad också och det var hur härligt som helst. Täntke bjuda er på en finfin bild från i söndags då vi varit hos farmor och fixat bilen, då stannade vi till och baben tvättade fintojjans rutor, såhär duktig var hon :



Hot babe. Tjing!

Sista återhämtningen


Good kväll allesammans. Idag har varit en fartfylld dag. Väckaren ringde 09:00 och vi steg genast upp och drog till gymet. Körde en intensiv timme där, skyndade hem, åt, åkte till OKQ8 och köpte en himla positionslampa sedan gasae vi på till Selet. Och världens bästa farmor. Där fick vi hjälp med bilen och ungefär 5 koppar kaffe. Det är inte alla som har en sån bra farmor som jag har! Efter det har vi varit en sväng till mamsen och försökt fara förbi Pål men där var det ingen hemma. Vi har sett "3 trappor" och nu ser vi en bra film. "Unknown" heter den och är faktiskt riktigt spännande. Imorrn är det jobb igen och jag känner inte att jag är så taggad. Alls. Men efter jobbet ska jag och fika med linnepinne! Det blir desto bättre :*

Fyndigt





Det här fyndade Sofia ute på gården, hittade det där ute och det blev riktigt mysigt då man tänder ljus där!

Snö?


Då har de allra första snöflingorna kommit. Om man nu kan räkna det som snö? Jag tror det men det är nog 99% vatten i dem. Vi har varit ute och gått på en timmes morgonpromenad, ätit frukost - ägg och fil med nötter och frön, och nu ska det få smälta undan lite sedan ska vi ut och springa en vända. Förr i tiden blev jag så nedstämd av sådant här väder men jag har börjat uppskatta det nu. Jag kan tycka att det är lite mysigt och friskt att vara ute när det är dagar som denna. Men självklart är det trist då det regnar.

 

Vad som händer sen idag är ännu lite oklart så det får jag återkomma med!




Lyckad kväll :$

Nu har vi haft vårt Idolmys och kvällen blev verkligen en toppenkväll! Mycket trevligt folk, godsaker, Idol och kortspel. Jag kan verkligen inte klaga! Bara hoppas att det händer lite oftare :D Puhssnatti!

En springtur


Denna låg idag i brevlådan, en present från svärmor ;) Och ingen är gladare än jag!

Yoo! Idag är en toppendag för idag är det freedag! Dessutom har det som ni förmodligen redan vet varit sol hela dagen, sweet sweet. Toppen på allt var att jag fick sluta 3! Lyckan var gjord. Cyklade idag så baben mötte mig då jag började bege mig hem, det är mycket värt då man inte gillar att cykla förutom på sommaren möjligen :* Sedan for vi ut och sprang. En sisådär 3km. Skönt! Nu har vi käkat lite och gjort oss i ordning. Kvart över 7 ska vi mötas på coop, vi och Kajsa, sen ska vi hem och se idol!

Krossa alla fönster

Tjotjoo! Im back. Snart fredag! Åh jag vet inte vars jag ska börja. Jag är vansinnig men ändå så lycklig. Ursinnigheten beror på jobbet. Börja 7, hade en praktikant med mig som inte lyssna utan sega sig så vi var inte klara förrän 6 ikväll. Bilen funkar inte som jag vill och jag måste göra jobbiga saker. Som att köpa en positionslampa och byta den, vilket är det krångligaste man kan göra på en tojja tydligen. Jag är däremot så lycklig för det har varit sol hela dagen och för att min Sofia är bäst. Glad när man kommer hem och har dessutom gjort biffar, sallad och blomkålsmos! Som jag tycker är så gott! DESSUTOM! Ska vi ha idolmys med Kajsa, Linnea och Malin imorrn och jag tror att det kommer bli kanoners!
Vi hade tänkt fara och springa nu men med mörkret kom tydligen också regnet. Passande nog blev jag jättesugen på godis och ikväll är det premiär på "Anna skipper du är vad du äter" och vad passar inte bättre än att mumsa på en godbit medan man ser det? Man får ju inte vara dum.

Krossa alla fönster - maskinen
Min nya favvo!

Efter solsken kommer, regn?

God kväll allesammans. Denna vecka verkar inte bli en lugn vecka och jag känner mig redan alldeles utmattad så därför blir det dåligt med inlägg här känner jag. Igår blev en sen dag så det blev inte så supermycket gjort då jag väl slutat. Vi fick besök av Ellie som fyllde år sedan följde vi med till henne och kolla på hennes lägenhet. Sedan blev det "Ensam mamma söker" som alltid är lika bra.

Idag var vi en sväng till gymet, bokstavligen en sväng för där var det proppfullt så vi tog bara en snabbis där. Vi var även tvugna att handla och därefter har vi bara sett "Värsta pojkvänsakedemin". Jag tycker det var rätt bra faktiskt :$ Nu blir det snart sängen. Längtar redan till helg.

Härligt, säger jag bara



Ååh såhär skönt tycker vi det är med sol! Det är så härligt när den till och med värmer då man är ute. Vi har varit ute med missarna så de fått njuta lite de med sedan gick vi till gymet. Gymare i kanske en halvtimme och gick tillbaka hem, nu har vi ätit god mat och funderar på att ta cykel och inlines till coop för att handla lite. Man måste ta vara på denna dag känner jag!










Redan söndag?




Tjingeling! Har precis kommit in från en 50minuters promenad. Det är så härligt ute så det kan inte bli bättre! Varmt och skönt. Riktigt picknickväder egentligen, man borde göra sig lite varm choklad och sätta sig ute en sån här dag.


Vi ska iallafall börja med att äta lite frukost sen var det meningen att vi skulle bjuda mamsen på kladdis och kaffe. Men det verkar hon inte vara så sugen på. Så vi far nog och solar istället sen ska vi på en springtur idag med! Härligheter :) Gårkvällen blev riktigt lyckad tycker jag då vi impulsfor till Hemmakväll och hyrde nya "Irene Huss" och köpte lite godis. Mys till tusen och filmen var riktigt bra!

Loorda!


Yo! Äntligen helg, det måste ju vara bland det skönaste som finns! Vi var ut på en springtur igårkväll då jag slutat och det var faktiskt riktigt roligt! Det var mörkt och skönt och det flöt bara på. Idag har vi tagit sovis och sedan promenerat en timme innan frukost. Jag vet inte exakt vad vi ska hitta på idag men vädret är helt fantastiskt! Funderar på att fara och gyma och så ska jag förbi på stan och byta en tröja. Så vet vi också att vi ska äta riktigt gott kött till middag men sen får vi se vad som kommer att hända!

Take a look!

www.vanstertavlor.blogg.se

Honeyboney har målat/lagt ut fler bilder på sin blogg om ni är intresserade =)

Massvis med läsning!





Ååh goddagens! Börjar med att ursäkta för det uteblivna inlägget igår, ursäkta. Kan istället berätta vad vi gjorde, jag jobbade 7-4 (skönt som tusan!) sedan möttes jag och baben så cyklade vi till coop direkt och handlade. Cykla hem, gjorde tacos, åt och drog sen till Pållis. Vi var hos henne ett tag och Sofia byggde ihop hennes tvbänk, händig som hon är<3 Sedan gick vi ut på en promenad. Thats yesterday. Idag däremot har vi varit grymt effektiva, jag har varit ledig och vi har hunnit med allt möjligt. Nu till exempel har vi precis varit på Ica och handlat, frukt till och med! Fruktsallad ikväll! Åh mums.

Anledningen till att vi hunnit så mycket, förutom för att vi är så duktiga, är nog för att jag steg upp 7 imorse. Cyklade iväg på arbetsintervju på bilprovningen, cyklade hem, då vaknade Sofia och vi åt lite frukost och drack kaffe, ett stort måste. Sedan gjorde vi det sista på mitt CV så tog vi vårt pick och pack och cyklade till stan. Började med att Sofia sökte praktik på Interflora sen gick vi direkt till gymet. Gymade i drygt en timme, effektiva även där, till och med jag för en gångs skull. Därefter gick vi på stan ett tag och jag fick tag på en tshirt, en långärmad och vinterskor!! Älskart!







Jaa, efter det var inshoppat var älsklingen min nådigt less, hon är ingen shoppingmänniska må jag säga... Så vi cyklade hem igen. Massa cyklade för mig som inte gillar att cykla alls oftast, kan meddela att det var jättejobbigt också. Vi åt något litet då vi kom hem för att orka ta tojjan till Ica och handla. Men innan svängde vi in på bibblan där jag skrev ut mitt personliga brev och CV:t. Införskaffade till och med ett lånekort. Har ni tänkt på hur sjuka tavlor det hänger där inne?! Huvva. Vi passerade mammas jobb på hemvägen och nu har vi nog snart tänkt göra lite mat och sen får vi se vad som händer. "Arga snickarn" klockan 20 blir iallafall! Fick precis veta att jag börjar 7 och kör inlandet imorrn så jag är sååå nöjd just nu! Peace!










Åh hallå där!

Redan eftermiddag å de. Älsklingen har gjort en god middag åt mig, lax och sallad! Är lite tröttis efter dagen. Vi var lite busiga och åt naturgodis igår (fast mest nötter imponerande nog) och sen fick vi tvärryck och blev peppade på gym. Så vi åkte dit på kvällen med, vid åttatiden solade vi sedan gick vi till gymet. Det är riktigt skönt att vara där vid 9tiden på kvällen faktiskt! Så idag är jag lite mör i kroppen. Steg dessförutom upp halv 5 imorse och hinkade en kopp kaffe för att sedan kasta mig på cykeln och cykla till jobbet. Slutade 10 över 4 och missade min chans till jobbintervju. De slutar 4. Sista chansen imorrn. Turligt nog kom älsklingen min och mötte mig då jag sluta! Hon har varit duktig och målat vår byrå också, kan visa då den är torkad och ihopsatt.

Nu kommer snart Linnepinne och vi ska gå ut och promenera och se på "Ensam mamma söker". Det tycker jag ska bli kanonmysigt! Livet leker då man alltid omges med folk man älskar♥

Pussungar!




















I get a good feeling

Tjatjaa! Höhö. Doh nu har jag börjat tagga ner på inläggen här har ni kanske märkt och värre kommer för imorrn börjar jag jobba igen. 05:00 går färden mot Lule. Aspepp verkligen. Hur som! Vi kan ta det aktuella istället. Till exempel att det är jättesoligt idag med! Megaroligt! Vi cyklade till gymet då vi vaknade imorse och gymade i typ en timme. Så cykla vi hem. Det var lite kyligt men härligt! Åt lite frulle då vi kom hem och drack världens goaste kaffe! Vårt alltså ;) mums. Nu har min älski varit duktig och städat och jag får lite dåligt samvete faktiskt... Får tvätta sen ;] Sen kommer kanske mami på lite massage och vi kanske hamnar hos Kajsi ikväll med Linnea, Malin och Anton, det blir grejer det!

Håll hårt i din goda vän

SOOOL! Vaknade 8 imorse och kunde knappt somna om för det var så fint väder! Så jag låg och klappade på kissemisse en stund sedan steg jag upp runt 9 istället. Vi har promenerat i det härliga vädret i nästan en timme. Man blir inte olycklig av sol<3 Nu ska vi snart ut och åka longis! Eller jag lär väl mest ligga på backen men. Tillslut lär man sig väl ;) Sen ska vi iväg på gym var tanken och dagen kommer  tillbringas med Pålskan! Ska dit och Sofia ska hjälpa henne med att skruva ihop hennes ikeagrejer så ska jag möjligen laga lite mat. Kan hända att vi tar oss några drinkar också så får vi se om någon joinar oss på kvällskvisten!

Väntan



Nu har vi varit iväg på arbetsförmedlingen och solbacken. Härligt att ha det gjort. Blev dock inget gym för det hanns inte med. Dock har jag börjat få träningsverk som tusan sen igår! Rumpan och magen, älskart ;) Vi har också köpt två hyllor och fått i oss lite mat. Lax, keso, wook och fetaost. Yummie! Nu ska vi nog bara pyssla på lite tills det blir idol å de. Det är rätt skönt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna tycker jag för det blir så mysigt inne!









Over and out!

Äntligen fredag!

Morsning! Vaknade av att det ringde en dam från bilprovningen i Arvidsjaur klockan 9. Hon har även ringt mig då jag åkte tåg i onsdags. Hon vill att jag ska komma på jobbintervju så det kanske blir av till veckan. Jag piggnade till kvickt efter det och även älsklingen min så vi kokade lite kaffe. Vi har lite saker att göra idag, bland annat ska vi fara till gymet, arbetsförmedlingen och på stan/solbacken för att lämna CVn. Vi ska även förbi coop bygg och köpa så Sofia kan bygga ett databord och fixa lite hyllor.

I eftermiddag ska vi vara med Pållan!! Vi har längtat efter henne så det blir kul! Har vi tur kommer linnepinnen och hälsar på också! Underbart! Ikväll kommer även Kajsa för att se idol med oss, fredagsmys till tusen.



Ju mer de spottar - Kapten röd
Good feeling - Flo Rida
Run the world - Beyonce
Mother lover - The lonley island

Fönstertittare

Jäsiken vad jag pepprar på med inlägg nu känner jag. Inspirerad ;) Eller försöker man bara skjuta upp CVskrivandet...? Nejdå. Hur som helst så gillar jag lite hur vi har det i fönstrerna nu. Tycker det är lite mysigt så jag tänkte visa er people.





Köket. Är också fullt medveten om att utsikten inte är det fagraste man sett...



Vardagsrummet.





"Lilla rummet"


Idag också





Idag då. Jag berättade ju lite om vad vi hade tänkt göra men som vanligt blir det inte helt enlegt planerna om man ska säga så. Därför tar jag det igen, som den blev då. Vi plockade i ordning lite här hemma fram till 9tiden. Då blev vi hungriga så det blev frulle istället för gym, som jag skrev imorse. Eftersom kylis var tommare än tommast blev det keso med nötter som frulle för det var kvar sen tågresan. Mumsis.

Därefter gränslade vi cyklarna och cyklade till stan. Solade och blev bruna och fina (...) sedan cyklade vi till coop. Handlade det mesta vi behövde och kämpade oss hem med det. Då vi kom hem blev det att hänga upp lite grejer, som vitrinskåpet och sånt samt att ställa i ordning det jag redan lagt ut bilder på. Sofiaängeln gjorde även lite mat åt oss, grillkorv och sallad. Korv låter så äckligt men jag tycker det är skitgott. Sen åkte vi och gymade i en dryg timme, det var faktiskt rätt tråkigt men ack så skönt efteråt! Åkte sen och hämta mitt paket, I love!







När vi kom hem gjorde vi oss lite mys. Jag trivs!
Nu ska jag skriva lite CV och sånt där duktigt sedan blir det att se lite TV och gossa. "Sol, fest och oroliga föräldrar" blir sedan får vi se helt enkelt. Yeah

Gårdagens tågresa.



Tågstation i Karlstad. Visst är det ändå lite imponerande att vi fick med oss allt? Vi blev inte ens ovänner :*



Trötta missar. Duktiga som kan åka en hel dag utan att bråkas<3




Min!







Kyss!

As a new one!

Nu har vi hängt upp både nya och gamla saker. Blev som en ny lägenhet tycker jag! So now Im gonna show you all around.



Köket fick sig en pimpning med nya burkar<3



Även hallen.



Krokar! Bästa köpet!








Och sovrummet. Vi hängde upp vitrinhyllan och det aset var inte lätt vill jag lova.
Ni ska se mina armmuskler nu, de växte direkt. Har även gjort så vi har datorn här inne!



Ny hängljuskrona (?), ljusstakar och bordstabletter.











Sådärja. Vad tycker ni riktigt? :)

Back home

God morgon. Nu är vi hemma i Skellefte igen, vi landade klockan 11 igår och fick skjuts hem av min snälla moder. Känns ganska skönt att vara hemma. Dock finns det inte en pinal i kylskåpet så vi har vissa saker att göra idag, tråkigt nog har jag körförbus på stackars tojjan så det får bli att plåga cyklarna lite.


Min babe går runt och dammtorkar och städar lite medan jag gjorde mig en kopp te, gick ut och hämta posten medan den blev klar och nu ska jag sätta mig med räkningarna. Wihoo. Sen hade vi tänkt cykla till stan och sola och träna. Det blir nog att köpa frukost på Ica efter det. Så måste vi som sagt handla också, och jag får sätta igång med tojjan.

Bit efter bit



Idag är sista dagen i Karlstad. Imorrnbitti åker vi mot Skellefte igen. Tänk vad fort tiden kan gå. Vi har precis packat det mesta för att vara lite i tid duktiga som vi är. Dock fick vi inse att det blir ingen lek att få med sig allting hem. Vi är än så länge uppe i 4 väskor, 2 påsar, 1 handväska och en stor kattlåda med katter i. Hur vi ska få med oss allt det i 4 tåg/bussbyten blir spännande att se, men det får lov att gå. Dagen idag har gått lite segt om jag ska vara ärlig, vi har promenerat, ätit frukost och pusslat. vi funderar nu på att gå ut och spela lite fotboll för att vakna till för jag är sjukligt trött av någon anledning. Dessvärre blåser det jävel.

Vi hade tänkt åka till stan och fika med Degen och Elin ikväll men det verkar inte bli något av så vi funderar på att ha lite mys här hemma istället. Köpa oss lite kebab, jädrar vad god den är ska ni veta! Finns ingen så god som i Forshaga så faktiskt måste man få synda då man väl är här. Thats it!

Myskväll




Godkväll. Tänkte bara uppdatera er med lite gooa bilder på vårt kakbak och meddela att vi nu sett "Ensam mamma söker" och det var bra som vanligt. Innan vi såg ensam mami var det också "änglagård 2" som vi satt och kikade på medan vi drack kaffe och bjussa på kakor, myspys!

Natti natti med errr

Mysmåndag!



Man får inte sitta för länge, då blir man såhär...



Mina niia jeans och halsband=)


Nu har vi myspys at Hellgrens resident! Baben eldar i kaminen, vi lägger lite pyssel, har nyss duschat och nu ska vi alldeles strax sätta igång och baka lite. Vi hade tänkt oss att göra lite mer hallongrottor och möjligen några kokosrutor. Promenaden vi begav oss ut på tidigare blev inte alls upplyst av någon sol över huvud taget men det var skönt ändå så vi tog en lång sväng, en timme och tio minuter. Det var härligt! Ikväll blir det att se lite "Ensam mamma söker" <3

Take a look

Yo! Vi har en pysseldag idag. Förutom morgonens 45minuters promenad har vi suttit och lagt pussel och min babe har gjort en blogg alldeles nyss. Där hon lägger ut bilder på sina vänsterhandstavlor, ni kan ju gå in och kika! Jag gillar dem. www.vanstertavlor.blogg.se





Nu ska vi nog ut och promenera lite, solen verkar kika fram ibland så det är väl bara att passa på! Pusshejleverpastej!

Prommis

As usual började vi dagen med en prommis. 54 minuter och drygt 360 kalorier. Egentligen vet jag inte hur värt det är att räkna det eftersom vi inte orkar hålla koll på hur många vi äter men det är ju faktiskt ganska roligt ändå. Så ni behöver inte tro att vi är värsta maniska utan det är mer en rolig grej bara ;) Vädret fortsätter att vara deprimerande grått, inte regn direkt men det är mulet fast för ljust för att vara mysväder + att det är jättefuktigt och lite dimmigt. Fast inte ens läskigt dimmigt utan bara tråkdimmigt. På senaste har jag insett att jag inte bara gillar soliga dagar utan även då det är mulet och mörkt/mulet mörkt och regnigt för då är det mys. Men idag är det bara skitväder.

Vi vet inte riktigt vad vi ska hitt på idag men vi har några ideer. Kanske promenera och handla lite, kanske vara med Elin, kanske se Fast five igen med Hellan och Pumi, kanske sola eller kanske baka. Vi får se vad vi känner för! Åh jag börjar dessutom känna mig grymt sugen på en longboard. Som ni kanske vet så har Sofia en och det skulle vara skitkul att kunna åka tillsammans för nu får en av oss cykla och det går som i lite olika takt om vi säger så. Villhavillhavillha.

Smarrit!

God kväll alla partyprissar. Nu har vi ätit världens godaste mat må jag säga och det kände jag att jag måste skryta lite om då. Eller åtminståne berätta. Det var som tacos fast istället för bröd var det pitabröd och istället för köttfärs var det lövbiff. Det var så grymt gott! Fick värsta känslan av att man var typ 10 år och hade lördagsmys igen. Härligheter. Innan vi åt var vi på kalaset som sagt. Världens gulligaste ungar.







Nu ska vi ha mys, jag och min ängel♥ Vi ska dippa morötter, rå om varann och se Fast five♥

Kalas efter kalas efter kalas


Kan ta och berätta lite om dagen också. Vi steg upp 20 över 9 och drack lite kaffe sedan tog vi oss en promenad. Det blev 52 minuter och drygt 300 kalorier. Sedan blev det frukost som bestod av turkisk yoghurt och bollnäsfil med nötter och frön samt ett ägg. Mumsi! Sen idag ska vi på ännu ett kalas, Sofias lillkusin har fyllt 2 (tror jag) och de är här från huvudstaden så det blir att fira dem. Ikväll ska vi nog se Fast five och ha lite mys. Känns som en skön dag tycker jag, dessvärre är inte vädret med oss än. Det har varit typ 22 grader och sol, värsta sommarvärmen! Men idag är det än så länge inte så soligt alls :(

Gårdagen

Då var det första oktober. Snart julafton, snö, mörker och kyla med andra ord. Kan inte säga att jag peppar vintern allt för mycket. Men än är vi inte där! Igår var det som sagt fullt upp med kalas på kvällen. De skulle komma klockan 7 allt folk och vi skulle äta tacos och ha det trevligt. Men vi hade lite att göra innan så vi for till stan vid 2tiden. Vi började med att äta på Oliven med Sofias mamma, det är alltid lika gott! Sedan for hon och klippte sig och vi åkte till stan. Jag hittade mig ÄNTLIGEN ett par jeans, billiga och bra. Snygga såklart med ;) Därefter var vi på systemet sen hämta vi upp Elin så åkte vi och handlade. Vi svängde in utanför Sofias hus klockan 7 prick typ och alla var i tid så vi fick lite bråttom. Tur vi är snabba.

Här ska ni få se lite nya saker då!

 

 

 

Asbra fluffare

 

På g mot staan

 

Nya jackan


RSS 2.0