Congratzzz!

YO!

Jag tänker börja med att gratta världens finaste bästaste Sofia som fyller 19 idag och jag hoppas du haft en superbra dag! Det förtjäna du♥ Älskar dig!!!!!!

Sen ska jag lägga upp lite bilder. De mesta är sen veckan i medle. För jag har inte tagit så många men jag har lite dåligt samvete efter dålig uppdatering (och skäll) så jag gör en insats iaf!

Vi har haft lite utelektioner i solen. Fett skönt om man bortser från Dags

svammel.

Oskar frös och låna min jacka, tyckte han var cool och spände sig lite.

Men sen visade sig att han var en riktig mjukis då han hittade  hästarna.

Edward blev också förälskad. De stackars små hästarna fick aldrig vara ifred.

Men de var faktiskt rätt fina.

Vi såg också kor och hundar och grisar, höns, ankor, gäss och allt mellan himmel och jord.

Sen har min blomma växt jävel sen Sofia började vattna den :)

Gosat med katterna

De har gossat själva.

Varit med linne! Haha alltså förlåt men jag fick ju ingen annan bild, döda mig int(A)

 

Ja det var ungefär min vecka kort sammanfattat. Nu ska jag gå och smörja in ben och kanske orka ögna igenom anteckningarna till provet imorrn, se idol och måla naglarna och annat sånt där interssant som ni förmodligen längtat efter att höra hela veckan. So there you go! Det var så lite så, jadå. Imorrn blir det att vara med linne så mycket som möjligt sedan iväg till ume för att hämta Sofiebabe! Sen tillbaka och kanske på party i stan om vi hinner. Annars MYS! Bestämde jag nu. Ha en god natt gott folk!

 

PEACE OUT!
/MUTTIS


Me and my "kusin" in town

Sofia tittar in....

Idag ska jag chocka alla med att berätta att jag har varit på espresso house (för ovanlighetens skull) med min kusin och druckit latte. Och innan det bjöd min mor mig på en sallad från Oliven.

Efter att vi fikat gick vi en runda på stan sen kolla vi in min kusses crib. Jag fick dessutom nästan hålla i hennes mans ödla, den var verkligen skit lebbig. Jag vågade faktiskt inte hålla i den om jag ska vara ärlig... Men jag peta i alla fall på den!


En god exotisk sallad som jag fick av mami<3

Hon är min kusin...

Sen släppte hon ner skrället på golvet :$

Då gav han mig onda blicken.

 

På fredag anländer jag dessutom i Norrland, trevligt.

/ Sofia


Nu ska ni få se...


Helt okej för att vara första gången... Tack för mig /S

Tackar för ännu en helg!

(HHAHAAAA... ber om ursäkt och jag vet jag måste klippa mig!?!)


Nu är det måndag och tillbaka till allvaret. Börjar med ett COREpass i bureskolans gympasal. Ska bli fett nice och plåga "musklerna" lite;) ha.ha.ha. Hade en idé om att jogga till träningen, men det satte mina skavsår rejält stopp för! får bli nästa gång!

 



Hadegött
sålänge!
/L

Kortis

När jag kom hem möttes jag av en jättesällskaplig Yoda som

verkligen var superduperglad att jag kom hem. Not.


Halloj!

Var i skolan idag och det är ingen vanlig skolvecka. Nejdu. Denna vecka är det naturkunskap hela veckan med världens märkligaste och flummigaste lärare. Imorrn ska vi dessutom vara i Medle. Det blir en lång vecka det här...
Ja sen blir det inte så värst mycket idag, skulle ha tränat men jag hann inte hem och hämta kläder och så har jag en sån himla huvudverk. Så det får bli att läsa ikapp min engelska bok som förmodligen ska vara utläst snart. Yey. Och laga mat, känner hur det börjar kurra där nere. Så jag kilar nu!
Jag vill också inflika att jag saknar min Sofia enda in i bomben. Puss på det hjärtat♥


OVER AND OUT!
/MUTTIS

Bildbomb

Hello!

Så var det återigen måndag. Jag har inte så värst mycket att berätta, känner mig så himlans krasslig så jag är helt övertygad om att snart kommer det någon slags sjukdom. Så istället för att klaga så lägger jag ut lite bilder, de flesta från igår. Enjoy (a)

Glad muttis plockade höstlöv till dekoration

Ny tröja + ny shal

Långklänningen linne ;D

Byebye till mina carlingsbyxor :(

Promenad med lite posepaus på träbron♥

Chill i det fina vädret vid älven!

It was love in the air...

Som sagt.

Varm choklad, hårdbröd och babe!

Glad tjej :*

Nyröstat

Herrgåman

 

Ha de nice!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Igår osv

YO!

Tänkte att jag skulle ta litegrann som jag missat också. Så jag tänkte börja med igår. Vi fick finbesök av Nea vid 4tiden och vi drack varm choklad med honung i (Kajsas recept!) och det är så sjukligt gott! Vi såg idol och gjorde andra saker som ni ska slippa höra. Det har med katter och öron att göra, vill ni gissa är det upp till er. Det var usch iallafall. Sen fick vi ryck och ville åka till stan. Så det gjorde vi, typ vid 11. Det bar av hem till Edward som tyckte att han hade fest men jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Fullt med småfjortisar och halvgay killar som roade sig med att göra sugmärken på varann? ;) Whaat lixom... Haha tur att vi är så mogna, höjde nivån lite när vi kom... Men det var ändå kul. Sen åkte vi till Leos och gick in där fast det var FLfest så vi blev utslängda ganska snabbt. Sorry Elise.. Men det var värt det, fett kul. Har aldrig varit där å jag upptäckte att jag lätt ska dit och LEKA! xD Efter det blev det bara en massa snurrande. Var på mackarna vid söder i evigheter. Träffade Johan från boxningen där och pratade sedan åkte vi hem. För ingen visste var vi skulle. Så då blev det hem och sova.

 

Tänkte lägga in lite randombilder från veckan också, nu när jag lix lagt in dem på datorn...

 

 









Skola...


Avfrostat frysen!


Babes nya jacka!

Och tshirt! :)

Andra nya tshirten!

Svamp...

Tacos!

TODILOO!
/MUTTIS

NICE OR WHAT!?


Nytränade på Waynes♥

Tjo!
Nu är det bäst att ni är på bra humör för nu ska ni få höra om våran bästa lördag ever! Än så länge iallafall! :D Vi vaknade 20 over 11, ALLDELES för sent eftersom vi skulle träna klockan 12. Så vi typ kuta upp, packade och slet med oss två drickyoghurt i farten. Som vi drack i bilen. Snabba som vi är var vi framme på Edda 10 i 12 så vi bytte om och gick in i lokalen. Det var bara jag och Sofia som skulle träna eftersom vi bett om det så Bengt var kvar och hjälpte oss då vi inte visste riktigt vad vi skulle göra men det gick så sjukt bra. Började med uppvärmning, skugga och teknik. Sedan körde vi lite fys, rep och säck och vi blev helt slut. Fast på ett skönt sätt! Blev ett pass på drygt en och en halv timme. Efter träningen duschade vi superlänge och körde in till stan. Gick på Waynes och drack latte och åt bröd, i typ en timme. Vi hann också springa in en sväng på HM där Sofia köpte sig en höstjacka, tshirt och hudkräm :)

Nu ska vi nog se "Kniven mot strupen" och bara ta det lugnt! Ha en bra lördag!

KYSS!
/MUTTIS

JA! det är sant


Morrn!

Alltså LYCKAD morgon! NOT! Kan ju börja med att berätta att igår började jag dagen med att vara på skolan då halv9 när vi började 11. Och idag kom jag och Marcus fram på skolan 10 i 8. Tiden gick och den enda människan som kom in (förutom lärarna) var Frank. Så vi gick och frågade vad tusan det var om. Och tror ni inte vi börjar klockan 1 då? Jojjomensan det gjorde vi allt. Tur man får ta bilen och åka hem. Så jag la mig vid min älski och somnade om, sen fick jag godgod lunch! :D Nu ska vi snart tillbaka och efter det blir det stan. Kanske träning, vet inte riktigt än...

Här kommer det lite bilder på våra nya tshirtar och min nya hårfärg ;)

 

Det får bli mer bilder på babes sen för jag hade bara en nu :( Och nu har jag bråttom också, see ya! haha

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


God natt

Tjo!
Skulle egentligen se lite sex education på datorn nu men eftersom det inte var utlagt än så blev det detta istället. Och det är ju inte illa pinkat ändå! Idag har jag varit i skolan till 4 sen kom jag hem till mitt lilla hjärta. Vi satt ute i solen en stund sen gick vi in och Sofia gjorde sån sjukt god mat! Fortsätter det såhär kommer jag snart inte se ner till fötterna längre ;)

Gomaten!

Något sugen kisse?

Vi har även varit ute på en powerwalkpromenad och det var supernice väder, lagomt varmt och det började bli ganska mörkt. Imorrn blir det iallafall mer action! Vi ska åka och fika efter skolan sen blir det solning och träning. Bara att ladda upp. Nu blir de sängen!

NATTINATTI!

/MUTTIS

Paint

YO!

Då har det mesta av denna härliga lördag passerat. Tog en lång och skön sovmorgon enda till 11, då jag blev glatt överraskad med en färdig frukost av älski♥ Sedan kom Camilla och hämtade oss så vi kunde sätta igång och måla! Då vi kom fram hitade vi Wille ståendes uppe vid nocken och målade underspikning för fullt, gissa hur glada vi blev då! Vi slapp alltså det tråkigaste, så nice. Så tack mormor ;) Här får ni lite bilder!




OVER AND OUT!
/MUTTIS

PixMix

Ozzy har blive FET?! Han ser ut som en maffiaboss

Solning i måndags innan träning, skönt!

Målning i solen hos Wille och Camilla!

Casch.

-

Mina gullungar<3

Mums! Smoothierester is good

Nöjd som attan

Typ såhär trött har jag varit under veckan ;) Så skönt med sovmorgon

imorrn!

 

Kan också meddela att då vi haft i färgen ungefär den halvtimmen den skulle vara i (då vi färga håret) upptäckte vi att den var svart och inte mörkbrun. Lyckat? kanske ;D

 

SLEEP TIGHT!
/MUTTIS


transfer

Hello!
Sitter i detta nu och blir färgad. I håret, av Sofiebabe. Mörkbrunt. Och samtidigt lyssnar vi på världens bästa låt för tillfället, "Cooler than me-Mike Posner", love it! Har dock inte lyssnat så länge för nyss såg vi två avsnitt av "Per Morberg" som vi missat, han är väl för go ;) Kvällen i övrigt har vi promenerat en sväng till konsum och förberätt med morötter, gurka och dipp! Yummie. If I can write you a song who make you fall in love, I would have you under my arms :*


Förut idag åkte vi och målade hos Wille och Camilla, så nu är vi helt klara med en vägg. One to go. Sådet blir föärmodligen att åka dit imorgon med.

Chillbilder från veckan, fler kommer

PUSSHEJLEVERPASTEJ

/MUTTIS

Kvällsinlägg


Todels!
Alltså jag har blivit gammal. I närmaste pansionärsåldern om man ska försöka göra en uppskattning. Jag har behövt stiga upp halv 6 två dagar i rad och jag klarar knappt hålla upp ögonen. Dessutom var man stelare än en planka i ryggen på träningen. Men det gick faktiskt bra iallafall, det var riktigt roligt! Kändes lite som att ens stil börjar komma tillbaka efter sommaruppehållet och några ringrostiga träningar. Då vi kom hem från den skojiga träningen gjorde min Sofia mycket god mat bestående av kyckling, wook och färskpasta. Det var mums!

Imorgon blir det sista APU:n för mig på ett tag sedan bär det av till Wille och Camilla för att måla lite mer. Förhoppningsvis näst sista gången. Sedan blir det nog bara en lugn kväll. Och nu blir det sängen!

NATTINATTI

/MUTTIS

.

Nuså.
Då har man varit på skolan snorig och febersjuk. Tröttsamt, men tro det eller ej jag mår faktiskt en gnutta bättre!  Dessutom är provet bortgjort och man kan äntligen skjuta bort tankarna på hjärtsjukdomar och omvårdnadsåtgärder,, för en stund iallafall. Åtminstone tills på måndag:) ser framemot en lugn helg.


Lunas comeback i älgskogen, Hoppas hon klarar sig från bekymmer nu.


Adjöken /L


Rusch

Yo!

Sitter just nu och försöker peppa träning, vilket inte går så himla bra kanske men vadå. Har varit en jobbig dag med massa sopkörning och tidig morgon vilket resulterade i ett antal nickningar av sömnbrist under dagen. Men somna gjorde jag ändå inte, tummen upp! Sen jag kom hem vid 1tiden har jag däremot somnat några gånger... Även gått på en liten promenad med min älskling i SHORTS OCH LINNE och suttit ute och ätit. Gäller att ta till vara på de sista varma dagarna nu känner jag! Som sagt. Nu ska vi åka iväg och tanka och handla lite sen dra iväg på träning. Efter det åker vi raka vägen hem för att äta och se "Kniven mot strupen". Yummie.

Är dessutom fett sugen på jordgubbar. Om någon ville veta. Och

så kan jag flika in att om någon undrar vad den gula fläcken på borde är

så är det lilla linne som kikar fram ;D


Kan också passa på att berätta att vi var och målade hos Wille och Camilla både i tisdags och igår. Vädret var underbart båda dagarna och jag tog några bilder som jag ska lägga in sen då jag har tiid. So long så länge!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Rabarbergrädd

Då var man inne på sin 2:a kopp. Vem tackar nej till en varm kopp te?


/L

Senaste..

Lite bilder från veckan och helgen som gått.




+Paddlat kanot.



-Ätit lösviktsgodis för första gången på vääldigt länge.
(inte värt de)




-Planerat kommande skolveckor. suck.





+Vart till Luleå med dessa tjejer!



+Lite shopping blev det också
bl.a. den här skjortan, en BH och ett par skor.




-PLUGG,plugg plugg..
härnäst väntar sjukvårdsboken inför morgondagens prov.


Nu ska jag kurera mig.....! Den här
förkylningen tar kål på mig! BYE/L

Sofia och Oscar är retards

Tjo!
Så blev detta en sådan helg som går alldeles alldeles för fort. Det känns som det nyss var fredag och nu är det snart måndag igen, det borde vara förbjudet. Sitter just nu hemma hos mamma och försöker lägga in lite filmer som vi ska ta med till Bureå. Det går inte så himla fort. Så sedan blir det en dryg timmas bilkörning vilket inte lockar så värst mycket men jag hoppas kvällen blir lite bättre och roligare en vad den här söndagen har varit hittills.


Kan också passa på att berätta att filmen vi såg på bio igår, "I rymden finns inga känslor", var absolut värd att se! Den var kanske inte så rolig i början men den tog sig och blev väldigt bra, tycker jag. Såg även reklam för några andra filmer som snart kommer att gå som verkade bra! Nu ska vi dra oss men jag hoppas ni har en trevlig söndag! Babe kom precis och sa att vi borde åka in på coop och köpa godis så inte bilfärden blir så tråkig, så jag känner ett litet hopp om att man kan se ljuset i tunneln...

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Myshelg i Umeå<3



Imorse lyckades jag ta mig upp en aning tidigare än Sofia så jag tänkte att jag skulle vara en vänlig själ och göra lite frukost! Så jag gick ner och kokade te och lastade två brickor fulla med en massa olika valmöjligheter som ni ser ovan. Det bar jag sedan upp på mitt rum och satte igång "Toy Story2" och gick sedan för att väcka min älsk. Vilket var lättare sagt än gjort men tillslut hade jag tvingat upp henne.

Waynes

Efter vi ätit packade vi och tog en liten promenad sedan begav vi oss till Umeå. Gick på stan och eftersom jag inte hittade ett piss så bjöd jag babe på en macka på Subway och en fika på Waynes. Det blev två lattar, en morotskaka och en smoothie, mumma! Nu ska vi snart åka iväg på bio för att se "I rymden finns inga känslor". Peppar, så himla mysigt! Fast så snart är det inte egentligen, den börjar inte förrän halv 10. Men iallafall! Och Nea, om du läser detta så räknas inte morotskakan, morötter är nyttigt...

OVER AND OUT!
/MUTTIS


Sensommar for fuck sake!

Bad och chill i Umeå!

Räkmackätning i stackis babe

Surströmmingpremiär! Populärt! Not

En gullunge

Enda lugna stunden vi haft med mina kusiner ever

Bersbyglass fast utan glass

 

PEACE AND SOMMAR OUT!
/MUTTIS


Jag orkar inte.

Skärp er!



Pix

Hittade några rätt snygga bilder på när vi var ut sist. tyvärr är Edward så stor så han skymmer typ alla..


Hej träningsvärk!


Just kommit hem från en underbart härlig ridtur med Jossan. Den här gången helt utan skador och skenande hästar! Fick oss turen å låna Loellas ponny Zeb, vilket blev en suveränt. Tror Josse trivdes rätt bra på hästryggen igen;) Dock red jag själv barbacka och träningsvärken är nog inte långt borta..


Nog om det imorrn blir det förhoppningsvis,,

movietime med dessa brudar!


Nu kvällsfika. /L

Satsa


Tjo!
Då har man klarat av ännu en dag med praktik. Lite kortare skönt nog. Åkte runt i burvik, lövånger och bureå typ och vädret var lovelyy!! Så sjukt fint är det idag. Så då jag kom hem satt jag och älskling ute på brunnen och drack latte och åt bars och äpplen från våra egna äppelträd. Kan ej klaga. Just nu gör vi inte så supermycket men ikväll blir det träning och sen hem för att få i oss lite smoothie och se "Per Morberg", sweet :]


Somewere in da wOOds


Resultatet av ommubleringen.

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTIS

Ohyes!

Hello there!
Lång dag. Såg att babe redan skvallrat om att jag började runt 6 och det var himla jobbigt att ta sig upp. Men när jag kom ut i kylan och SOLEN piggnade man faktiskt till! Det var så fruktansvärt fint! Åkte med Conny i typ en timme sen fick jag köra själv. Sopbil, mumma. Vi körde runt i byarna i typ 9 timmar sen slutade jag äntligen och fick åka hem. Blev tyvärr inge Wille men vi håller tummarna för mer sol så vi kan åka dit!

Vi har faktiskt lämnat dessa vanor nu och börjat träna, med start i måndags.
Blir återbesök imorgon trots att kroppen verkligen inte återhämtat sig än...


Nu har det tyvärr spöregnat ett tag men jag tror allt solen kom fram igen så vi ska ut och glassa. Sen blir det nog film och mys! (OCH DUSCH) För vi har faktiskt mublerat om i mitt rum!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Onsdag

Solen representerar mitt goda humör plus vädret som är likadant som på blden nu. Mig som trött kan få st för Matilda som nog är trött precis nu...


Idag började Matilda skit tidigt, typ innan 6 till och med. Så det gjorde att jag också fick gå och lägga mig tidigt igår, så det gjorde att jag vaknade skit tidigt också. MEN VAD GÖRDET NÄR MAN FÅR DETTA VÄDER? :D älskart.

Idag har jag promenerat en sväng i storstan Bureå. Det tog ca 30 min så hade jag sett allt sevänligt. Så jag gick hem till mina gossiga katter men på vägen hem ringde jag även Issa som jag spenderade 30 min med i telefoon. Nu har jag tänkt att gå ut med mina katter innan jag tänkt laga något åt Matilda som kommer hem snart. För senare idag ska jag och Matilda och måla hos Willepille. Se yo!

Tycker alla bode lyssna på låten Not afraif med Eminem, den är bra.

/S

RSS 2.0