Så kan de va

Egentligen har jag inte så supermycket att berätta om men jag tänkte kika in en sväng ändå. Jag råkar veta att Linnepinne har fullt upp idag så. Jag började min APU på Niro natten till onsdag och körde mitt första 13timmarspass. Försökte vila då jag kom hem och började sedan klockan 11 på kvällen igår. Kom hem vid 6 imorse och jag har mest försökt sova idag. Sen har jag också pratat med min älskling ett bra tag och det var väldigt trevligt! Som alltid♥ Synd bara att hon köpte sån skräpig mobil så man inte hör vad hon säger...


Sen har jag också sett gårdagens "Big brother" och promenerat till stan för att sola. Kom precis hem. Nu blir det dusch och soffa+bok känns det som. Niceligt. Är ju trots allt ledig till imorrnkväll och sedan, på lördag, ska jag till hjoggis och sitta barnvakt! Är superpeppad. Tänker även tvinga Sofia lägga av lite mer tid åt mig ;) tihi

Hemma

Nu har jag precis kommit hem efter en fika med Linne. Hon rusa iväg till praktik och jag hem. Ska lägga mig och vila en stund sen kommer papsi och hämtar mig så blir det middag i Bure! Sen hem och sova så man är utvilad till inatt. Ha det!

Studentklänning?

Tänkte slänge in nå bilder på min blivande studentklänning. Nejdå jag har inte riktigt bestämt mig men det känns bäst med denna iallafall :)

Vad tycks?

/MUTTIS

Sol sol sol!

Då är man hemma. Eller jag har varit det ett tag. Gick hem så sakta jag kunde för det var aaasskönt i solen! Inget snöande idag inte!! Nåväl. Eftersom det var så skönt i solen tänkte jag att man kan ju gå ut och sätta sig i solen och läsa. Sagt och gjort, på med pjuxen så klättrade jag upp med bok, stol och hund i snödrivan, upptäckte att skaren höll tack och lov och satte mig ner. Dessvärre blåste det ju faktiskt väldigt kallt. Och solen försvann bakom trädfan som står precis framför lägenheten. Men jag kämpade så länge jag kunde sen gick jag in. Men man ska inte klaga på frisk luft!

Haha


Sen ska jag följa mamma och gå till jobbet. Så jag får lite motion. Resten av dagen kommer jag tillbringa till slappning. Imorrn slutar jag 1 sedan börjar jag APUn 12 på kvällskvisten sådär. Lite lagomt. Have a nice day!

Uttråkad

Yes jag är här igen. Ni kanske fattar hur lite jag har att göra. Jag trotsade iallafall vädret och gick ut och gick en halvtimme. Kändes som typ en och en halv. Men nu känner jag då lite lugn i kroppen och jag peppar "Big brother" ikväll! Då ska jag äta lite choklad och fruktsallad. Vill att min älskling ska vara med bara♥ I övrigt har jag tagit kort på saker. I brist på annat.

Mina myskläder jag har på mig idag. Vet att det är fin bakgrund :*



Knut. Har komme på helt själv att man kan göra så..  :)



Mina nymålade naglar kan man också ta kort på.



Och jag vet att jag varit lite utanför och smetat.

Sofias ljuslyktor!

 

Och vår fina ängel som h'nger i fönstret. För er i Karlstad så ser ni det underbara

vädret också.


Snöleopard

Jag har hittat världens coolaste djur! Fyfan vad jag tyckte de var fina, nästa gång jag skaffar katt blir det en sån här!


Gah!

SEERRI?!?!?! Ursäkta mig men varför snöar det? Varför? Det var ju typ |   | så nära att det var vår redan! Bajsväder. Dessutom var det jätteskönt ute förut idag så jag var värsta peppad på att gå ut och gå en sväng till. Men hur peppad blir man om man kollar ut och det snöar och blåser? INTE så peppad nej. Helt rätt. Så nu är jag rastlös istället. Har målat naglarna och det tog typ jättelång tid och så har jag läst och ätit så nu har jag helt enkelt slut på ideér. Det värsta är att det känns som jag skulle ha gjort något. Som jag förmodligen inte gjort eftersom jag inte kan komma på vad det var. Jobbigt läge :) Ja. Det är inte mycket att tillägga. Jag hatar snö. Hoppas mamma kommer hem från coop med en mörk choklad åt mig, jag behöver tröstäta.



OVER AND OUT!
/MUTTIS

Söndelisöndaah

Tjatja! Tihi. Idag har jag börjat min dag som fullt frisk. Både frukost och en kort springtur. Fast det är en hemlis att det gör trögt som attan att springa och typ dubbelt så lång tid som det gjorde förr i tiden. Hm.. satsar på att träna upp mig med Sofia i påsk istället. Går lite bättre när man har en puscherska med sig ;) Åt frukost också, allt gick ner. Underbart. Har också passat på att läsa svenskahäftet vi ska ha läst (tror jag) till imorrn och gjort alla religionsuppgifter utom en. Fytusan så jädra tråkigt tänker ni. Men det var faktiskt rätt okej, jag är på sånt humör idag. Det är faktiskt en bra söndag. Då kanske ni undrar hur en söndag kan vara bra?! Jo det kan den vara om man har världens bästa Sofia som smsar jättejättefina sms från att hon vaknar. Då kan en söndag vara rent ut sagt skitabra! Som min, vill säga.


Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Vi grillade igår och det var asgott men jag kan som inte äta så mycket åt gången. Så jag ska ta mig lite sådant idag med, och sallad ;) längtar typ. Mums. Sen ska nog jag och mamma ut på en kort promenad snart, med stackars jättehalta Pysen. Men även halta hundar måste kissa. Nu ska jag sluta svamla! Ha det!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Dagen i dess korthet

 

 

Imorse var jag och mamma på promenad med Pysen. Vi gick skoterspåret och gick nästan vilse men vi återfick lokalsinnet! Fast jag blev helt slut sen, försökte göra lite situps men det var dömt att misslyckas ;) Senare ikväll kommer Linnepinne hit och vi åker vidare till Ludde sen. Fast jag ska inte stanna så länge. Hoppas på att min älskling ska vilja prata med mig en stund♥

 

I övrigt så saknar jag de här busungarna<3

Och så råkar jag äga världens coolaste kopp.

Pappa och A-K har fått upp mer saker i hela huset.

Och jag klarar mig snart inte utan min älskling<3

 

OVER AND OUT!
/MUTTIS


Saknar.


Go och gla kexchokla


Saknis<3
Åh gud ändå. Jag hade glömt hur otrooligt tråkigt det är att vara sjuk. Man hinner ju bli fruktansvärt rastlös efter sådär en och en halv timme i sängen och då får man räkna med att ligga där minst två dygn till. Jag har då bestämt mig för att inte vara sjuk mer detta år! Usch. Men jag har då fått i mig fast föda så jag känner mig lite piggare! Dessvärre finns det inget att göra. Men man kan ju alltid tillbringa fredagskvällen framför så ska det låta med sin mamma.

Helgis!

Tjotjo! Nu är jag frisk igen :D Eller typ iallafall. Har fått i mig ett helt glas proviva och två hårdbrömackor och det gick ner alltihop. Nu ska bara ryggen räta ut sig igen så är jag fit for fight ;) Idag blir det väl att göra typ ingenting för ingen vill nog vara med mig. Fastän jag är frisk nu... Gårdagen var iallafall hemskt tråkig. Jag låg i sängen exakt hela dagen och man blir ju så rastlös så man vill dö. Usch. Men så kan de va!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

Hopplöst fall..

När jag äntligen hittat en klänning jag vill ha,
varför finns den då inte i min storlek!!? Orkar snart inte leta mer, någon som har tips hör av er ;)



/Linne

Hästarna förde oss samman.



 
Kollade på gamla bilder och kom å tänka på massa minnen. Var förbi Mattis igår på en fika å vi hann komma på en hel del trevligheter vi gjort. Kommer aldrig glömma den gången jag tolkade efter häst för första gången med bob givetvis. In i skogen och över en alldeles nyskottad å fullkomligt gigantisk snöhög var den vägen mattis valde. Jag bokstavligt talat flög på sidan av bobben lyckades med nöd å näppe ta mig upp innan jag såg ett träd och vips var man i backen igen. Täckt med snö! Tror mig minnas att vi efter det vände och tog vägen hem?


När jag ser bilden börjar jag också tänka på "guppet". Kanske inte låter så roligt. Men tänk er att köra i ett gigantiskt gupp med en ofjädrad vagn efter en travhäst. Herrejisses, vad vi skrattade när vi slungades iväg en meter ovanför vagnen, trots att själva landningen inte var särskilt angenäm;)
Den här bilden är tagen just efter den vägen.



Jag vet inte vad som var tanken bakom dom här bilderna, men dom bjuder vi på. En svettig häst å två snygga tjejer med pudelfrisyrer, vars gick de fel?



Det gamla stallet. Minns du när vi övernattade där Mattis? Känns som att vi inte riktigt överlevde natten utan att de slutade med att vi kröp ihop inomhus istället. Men jag kanske minns fel?

Vill ha en sommar som denna igen ♥

Skulle kunna skriva i evigheter
men jag vill ju att ni ska orka läsa också!  /L 

Sofia Hellgren<3

 

 

 

 

 

Saknar dig hjärtat♥


Sickness


God morgon. Då blev det så ändå. Jag vaknade just före 7 med magknip så nu har jag med största sannolikhet magsjuka. Bara bädda ner sig. Men har ändå lyckats få i mig ett glas fil och ett glas proviva! Får se om det finns så mycket ätt göra idag, annars återkommer jag imorrn ;)


Linnepinne Berglund

Idag har världens bästa vän varit förbi mig. Jag måste säga att en bästa vän är något alla måste ha! Och min är ju bäst av alla bästa vänner. Hon hade bakat en helt perfekt kladdig och jättegod kladdkaka som hon kom förbi med och jag måste säga att allting känns mycket bättre. Som det alltid gör då vi har umgåtts en stund, vare sig med eller utan kladdkaka. Tack min allra bästa vän för allt♥


(Anette, jag tänkte samla alla bilder och skicka någon dag, måste bara tänka efter var de kan vara! Har lite utspridda skurer)

Farväl är ej för evigt

En dag för nio år sedan kom det en liten buse till Hömyrvägen. Jag minns det så väl. Den dagen fick jag en bästa vän. Jag fick upptäcka vilken otrolig personlighet den lilla tanten hade. Hennes absolut favoritsyssla var att stå/ligga och sola. Våran första sommar tillsammans spenderade jag väldigt mycket tid med henne och ofta då jag kom ut i hagen låg hon på gräset och toksolade. Ville man då rida kunde man direkt ge upp den tanken då hon absolut inte tänkt ställa sig förrän hon själv var helt nöjd. Så istället fick man sätta sig breve och luta sig tillbaka. Tur hon hade en mjuk mage som fungerade bra som kudde. Många dagar låg vi och solade tillsammans. Men ingenting varar för evigt. Vi har varit på många äventyr tillsammans och idag ligger hon förhoppningsvis och solar på något bättre ställe. Jag saknar dig redan.

 

♥Madonna Alfi 1985-2011♥


Fartigt

Idag var det kortdag i skolan. Slutade redan klockan 12. Det var faktiskt rätt skönt att vara där och kunna tänka på andra saker än man gjort nu på senaste. Det gäller att aktivera sig. Därför gick jag ut med Pysen efter jag slumrat till en stund i min nybäddade säng :] Det blev en skön sväng och då vi kom tillbaka tittade solen fram. Pysen har börjat införa en tradition att han ska gossa med snödrivorna innan han går in, och i brist på aktivation så stannade jag ute med honom. Lät han sola lite och satte mig och började läsa en bok som sällskap.









Njutarn. Sedan ringde jag min älskade älskling och hade ett trevligt samtal. Det ar efterlängtat kände jag♥ Därefter begav jag mig ut på en springtur. Jag var i valet och kvalet men Sofia puscha mig och jag bestämde mig. Vilket jag ångrade bittert då jag väl börjat springa. Det var jobbigare än nånsin och inte kul alls då man måste springa själv! Usch. Men nu känns det skönt iallafall. Har precis duschat och ska ner och äta nu.

Ikväll ska jag iväg och följa Anette för att hämta en shettis som ska vara sällskap åt Bromsa en tid. Hon tror att jag kan backa med släp. Vi har lite delade meningar där, men vadå. Man lär sig väl ;) Ju mer man är hemifrån desto bättre egentligen, jag befarar att mamma har magsjuka. Fly! Och madde, skäms om det var du som smitta henne! ;)

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Helgens bravader

<3


Nattinatti

Tjo! Sitter hos pappa just nu. Åkte hit med honom, emma och ida vid 11tiden. Sedan dess har jag umgåtts med dem och vi har varit på två promenader i det underbara  vädret! Jag fick middag här och sen åkte jag till Linne vid 6tiden. Där blev jag direkt bjuden på kaffe och sen gick vi ut på en powerwalkpromanad och det var verkligen så skönt! Ibland är det så behövligt att bara prata av sig. Och det kan man minsann göra på såna här promenader! Vi såg körslaget då vi kom tillbak och självklart var Lisa bäst ;) Sen är det inte helt fel med de världskända popcornen och gitarr/sångunderhållning i reklamerna!

Nu satt jag och kämpade framför tvn med Emma och Ida i typ 15 minuter sen kände jag hur det började svida bakom ögonlocken. Vilken kärring man blivit. Tack och godnatt vid 11 på en lördagkväll. Som emma sa, "vi är vakna på övertid nu". Hihi. Så nu blir det sovning. Ni får se bilder imorrn. Natti natti och puss på min älskling som jag saknar<3

Från värmland

Ja som ni alla vet har Matilda åkt ifrån mig...

Igår åkte jag med min mamma som skulle klippa sig i stan och medans det hade jag tänkt städa Anna och Calles lilla hus. Men icke eftersom jag inte tog mig in genom dörren. Det är något fel med deras dörrlås. Så jag promenerade tillbaka till mami. Var ändå rätt underhållande eftersom Lisa som vi klipper oss hos är rätt underhållande. Efter det åkte vi och för ovanlighetens skull till Oliven och åt sallad.

Det är så lätt att ta kort på mami eftersom hon väldigt gärna vill vara med på kort. Not!

 

Idag däremot åkte jag med mamma när hon skulle till jobbet så hon kunde släppa av mig hos Anna. Så när vi väl kom in, eftersom vi hade köpt med låsspray så var dörren i hallen låst till tvättstugan där alla saker jag behöver befinner sig. Kul... Men vi löste det på annat vis. Medans jag städade pratade jag med Matilda<3 Det gjorde allt mycket roligare, var nog därför 2 timmar gick så fort. Lillhuset. Jag tänkte i alla fall visa kort på hur det ser ut där, för jag tycker det är så fint. Dock tog jag bara på undervåningen.


Från ena hallen ser man detta.







Kök och matsal.








/S Saknar M...

Världens bästa.


Helgis!

Då var man hemma i Skellefteå igen. Det känns riktigt tomt nu då man har haft Sofia runt om sig och det blev faktiskt jobbigare än jag trott. Men det är bara att hålla ut i 31 dagar till, sen bär det av till Karlstad igen, jag längtar♥
Idag är jag hemma från APU:n. Fick lite dåliga nyheter i onsdags och har inte sovit så bra inatt, så mitt huvud samarbetar inte med mig idag. Istället tog jag lite frisk luft på en promenad imorse och nu ser jag "Stylisterna" och äter smoothie. Det blev faktiskt lite bättre av det så sen idag har jag tänkt göra bort lite tråkiga saker. Typ dammtorka mitt rum och sånt. Och ikväll bär det kanske av till Bureå eller så är vi på atorp, jag och nea :) Får se vad vi hittar på!

Jag kan ju alltid passa på att berätta lite om igår! Jag var på kågesågen till klockan 3 sen åkte jag direkt till Waynes där jag mötte upp linnepinne och vi tog en sallad där. Det var mycket trevligt att träffa henne igen nu kände jag! Kanske blir på lördag också :)

 

BYEBYE!
/MUTTIS


Last day

Då var det måndag. Egentligen ska man väl vara i skolan idag men eftersom jag får åka hem utan min Sofia den här gången så stannar jag kvar i Karlstad till imorgon. Så idag ska vi ha en rolig dag har vi bestämt oss för! Fast hela veckan har varit rolig! Igår var vi en snabbis i stan. Bokstavligen. 45 minuter ganska exakt. Vi köpte oss varsin muminmugg! Åh I love! Vi var även in och handlade på Ica.

Frukost min min ängel


Vi var ut och gick lite också det var så nedrans skönt ute. Inte så fint väder men det kan vara så skönt att komma ut nu då det börjar vara mindre vinter och mer vår tycker jag. Sofias mami och papi kom hem från Sthlm och vi åkte till babes mormor och morfar på middag. Porterstek, det kan aldrig vara annat än gott! supermätta och belåtna kom vi hem vid 7tiden. Då svidade vi om och gick ut och sprang. Det blev en sväng på drygt 3km, inte så långt egentligen. Men typ en tredjedel av vägen bestod av en gigianstisk jäkla backe, gud vad dryg den var. Så idag har man träningsverk, rätt skönt faktiskt! Kvällen igår tillbringade vi framför "Solsidan" och "Big Brother".

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Melody

Idag har det varit en kärleksdag. Tyvärr sov vi lite för länge men dagen har vi ändå tagit vara på. Issa och degen var ju här igår och vi hade supertrevligt. Vi satt mest och pratade och sedan såg vi första säsongen av "Solsidan". Innan dess hade vi sett "Paranormal 2" och jag var totalt livrädd då vi skulle sova. Den var ju egentligen inte SÅ läskig men vi är hemma själva i helgen och det var mörkt och jag tyckte jag hörde massvis med konstiga mördarljud. Sofia däremot kunde sova så gott ändå så jag fick ligga vaken och lyssna helt själv till halv2tiden. Wops. Därav den långa sovmorgonen.

Vi har däremot varit ute och cyklat och promenerat idag. Det har varit så skönt. Sedan har vi bakat under dagen, kladdkaka och blåbärspaj. Det smakade vi på nu alldeles nyss, till "Melodifestivalen" (som sofias föräldrar är och ser på nu) och det smakade alldeles utmärkt. Inte för att skryta men... Det var såklart en liten efterrätt. Själva huvudrätten bestod av GUDOMLIGT grillat kött, broccoli och tsatsiki. Det var typ godare än efterrätten. Jädrar anamma! Nu ska vi ha mys resten av kvällen, för det är vår kväll ikväll. Det blir inte kul att skiljas på tisdag :(

 

 

 

 

 

 

/MUTTIS


I have a good time with you

Vaknade vid halv 9 imorse faktiskt, och steg upp direkt. Det är inte alltid! Vi gjorde lite frulle och sedan bar det av till grannen. Hon har precis fått barn så vi fick hålla i den söta lilla Axel, och han var inte stor! Så himla gullig var han. Vid 11tiden åkte vi till stan till Friskis och Svettis och spinnade i 55 minuter. Jädrar vad jobbigt det är, man sitter nog och spänner sig också för det är inte okej i ryggen. Men det är ändå kul och väldigt skönt då det är klart! Då träningen var klar var vi snabbare än nånsin. På 20 minuter var vi duschade, påklädda och halvvägs till Forshaga! Den ni ;) Vi körde raka vägen till Sofias farmor Majre. Där bjöds det på köttfärssås och spaghetti, Sofias favorit, och det var mycket smarrit.

Ikväll kommer Issa och Degen och vi ska hitta på bus :]

Detta gjorde vi igårkväll:


Åt världens största banan!


Bakade kladdis


Och gjorde mackaronipudding. Mackaronepudding. Vad heter det?

THATS IT!
/MUTTIS

Broccolipaj!

God förmiddag på er! Imorse upptäckte vi till vår förvåning att det faktiskt inte snöade ute. Glatt steg vi upp och gick ut och gick. Man får ju passa på lixom! Det blev en promenad på typ 30-40 minuter, riktigt skönt faktiskt. Sedan gick vi in och började med att slänga ut kattskrällena, de är verkligen två små plågoandar då de inte sover. Det blev hur som helst frulle sen och nu sitter jag i familjen Hellgrens kök vid barbordet medan husmor Sofia bakar paj. Vi ska nämligen äta broccolipaj till lunch! Åh det är så gott!


Deg!
Jag kan också berätta att på måndag ska jag och kolla på en balklänning här i Karlstad. Jag tycker själv att den var jättefin så jag hoppas den passar!

/MUTTIS

Fetonsdag (för andra kanske..)

Nu har vi varit ute på en promenad. Måste säga att vårat nya liv har tatt sig bra de senaste två dagarna! (sen vi startade med andra ord... ) Ni vet ju vad vi ätit till frukost. Förutom det har vi ätit lite yoghurt, flatbröd med keso (mums linne!) och hemmagjorda köttbullar med sås och hemmagjort potatismos. Alltså jäklar så gott det var! Im in heaven! Nu har vi som sagt gått i typ 45 min. Vi hade ju tänkt börja springa också men man kan ju knappt gå ut eftersom det toksnöar, och tydligen ska det göra det imorrn med :(

Ganksa vidrigt? Jadå det tycker jag.


Annars har vi mest tvättat och eldat idag. Det har inte varit min dag riktigt. Då vi äntligen fick upp elden skulle jag lägga på och tänkte inte på att man måste hålla upp dörren till kaminen, eftersom den åker igen. Det resulterade i två fina brännsträck och a lot of pain. Jag menar hur snyggt är det med två lila sträck på armen? Om det nu ska göra så ont så kan de väl bli något fint mönster eller nåt, tycker jag. Sedan kom nästa olycka då vi var ute och gick. Smidig som jag är gick jag på is med snö på så ni kan ju gissa vad som hände. Jag hamnade rakt på armbågen. Himla pinsamt! Tyckte jag och började snabbt gå därifrån. "Men ingen såg ju" tyckte Sofia som kom ikapp. Det kändes lite bättre då tyckte jag tills Sofias mamma som var bakom i bilen kom breve och vevade ner rutan och frågade om det gick bra. Så då blev det ju pinsamt ändå. Attans!

Här har ni då en bild på de världsgoda(tror vi) semlor vi bakat!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Om man ändå visste..

vad man skulle passa i. För alla är så gräsligt snygga! Kanske att mitt hår hinner växa en aning till innan de är dags för röda mattan. Man kan ju hoppas.



/L

Små monster



Ge mig sommar!
Onsdag. Ja vad ska man säga. Det snöar. Man blir ju lite trött, det var ju faktiskt vår, vad ska det då komma snö för? Man åker inte skidor och det finns ingen skoter så det finns ingen anledning i hela världen att det ska komma snö, jag tycker att det kan sluta omedelbart faktiskt. Men trots allt så är det nog lite mysigt. Man kan sitta inne och ha en mysdag. Jag vaknade vid 9 för en viss liten katt var så himla gossig att hon var tvungen att trycka sig under mitt fejs så hon blev kudde åt mig, typ. Lyckligsvis löser hon ju nästan inge hår så jag hade inte fulla ansiktet med äckligt katthår sen........ Efter det så kunde jag inte direkt somna om.

Så jag steg upp och koka kaffe, sminka mig och slängde ut odågorna på altanen. Skönt var det. Sedan parkerade jag mig framför tvn i väntan på att min älskling skulle stiga upp. Och jag väntade, och väntade och väntade... Tillslut gick jag in och väckte henne. Så var hon supermysig så det gjorde inget att hon var en sjusovare♥

Sedan dess har vi försökt få igång en brasa typ 5 gånger (och tillslut lyckades Sofia!) och ätit en god frukost. Samma som igår typ. Mumsi!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Finally!

JA! 5 väskor, 2 katter och 14 timmar senare landade vi i Forshaga. Ack så skönt det var, för det var nämligen inte resan. Den kändes längre än vanligt, man har väl blivit ovan nu då man haft Sofia hos sig så länge och inte behövt resa så mycket. Vi hann mest bara duscha och äta igår innan vi så skönt somnade in i drömmarnas värld i babes sköna säng.

Paus och tågbyte i sthlm igår. Mycket spännande


Dagen idag började vi tidigt! 20 över 8 steg vi upp och gick ut på en halvtimmes period. Vi har absolut bestämt oss för att komma i balklänningarna om någon månad så nu är det ändrade levnadsvillkor ska jag berätta för er allihopa. Nu är det träning som gäller. Det är hur som haver superskönt väder ute, lite blåsigt men vad gör det. Vi har suttit på altanen och druckit kaffe i solen och värmen och senare idag ska vi nog ut och springa eller gå en längre sväng. Det är så jäkla halkigt bara. Ikväll blir det mys och tacos och jag ska flörta till mig att vi ska se "Black Swan". DEN ÄR SÅ JÄKLA BRA! Så jag tycker ni ska dra era små rumpor till bigrafen och se den skitabraiga filmen med samma!

Just de, jag fick fria tyglar med älsklingens mobil också så jag gick lös på allt som skulle kunna se fint ut på bild.

Mina armband! Älski har gjort tre av dem och det rosa fick jag av Ellen och
Hellan för de har varit utomlands!


Fina uppiffade köket!

Ursnygg hylla :]

frulle















Kan man rita så kan man.

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Split my personality..

Snön smälter och ja, ibland önskar man faktiskt att tiden kunde gå en aning snabbare. Men samtidigt kunna lägga in handbromsen dåochdå för att ta vara på allt roligt som händer runt studenten.
Kollar just nu febrilt efter en vit klänning och ingen tycks uppfylla de jag vill ha. Får nog börja leta mönster istället, kanske att mamma vill sy en åt mig? 


Ingen studentklänning direkt, men tänk er så fint till sommaren! 
Om jag hade pengar över skulle jag beställa direkt
. Kolla in HÄR.

HEJDÅ BLOGGEN /Linne

Vårväder!

Idag har blivit en vanlig söndag. Vi sov lite för länge och sedan har vi försökt lista ut vad vi ska packa med till Karlstad imorgon. Sofia måste ha med sig det mesta så det blir inte lätt att packa rätt, vi har det vi gör ikväll. Vi har iallafall hunnit vara ute på en 45minuters promenad. Det var så himla skönt och asfalten var framme på flera ställen! Ikväll ska vi åka till Linne om vi hinner, vi har ju som sagt lite att göra ikväll.

Vi tänkte också bjussa på lite bilder :)





Min nya klocka!


Sofias nya SNYGGA skjorta<3

PUSSHEJLEVEPASTEJ!
/MUTTIS

Hömyrvägen 7

Igår var vi i Bureå typ hela dagen. Vi åkte dit och umgicks med Ida, Anna-Karin, Arvid, Pappa och kissen. Det var faktiskt jättetrevligt! Vi bjussade på vår fina änglakladdkaka som alla av någon anledning tyckte såg ut som en tupp :( Men den var god iallafall måste jag få skryta med. Inte för att jag gjorde så mycket då vi bakade den, sa bara ingredienserna... Som dock kunde utantill! Sedan våran kladdkaketid Linne!

Vi trotsade blåsten och gick ut och gick en sväng också, sedan åkte vi hem vid halv5. Vi svischade in på coop och köpte lite godis som vi myste med framför tvn på kvällen. Det var faktiskt jättemysigt. Och bäst av allt, jag fick äntligen använda min jättesuperfina skål jag fick av Linne då jag fyllde år! Den ska lätt följa mig hela livet!

Köket Före:



Köket efter:

Andra delen av köket, före:


Efter:

Vardagsrum före:


Efter:

Vardagsrum före:


Efter:

Hall före:


Hall efter:

Trapp före:


Trapp efter:

Toa före:


Toa efter:


Detta lyckades min far och de med på två veckor och jag tycker det blev superfint :) det är inte helt klart än så det ska bli spännande att se hur det ser ut då det är klart ;)

Thats it!
OVER AND OUT!
/Muttis

Torsdag

..är lika med bakdag. Onsdag var igår, det är lika med lillördag. Det tog vi på stort allvar och köpte choklad som vi käkade till filmerna 8 mile och en del av paranormal 2.

Nu till våra bakkonstverk.

Smeten som gud INTE glömde. Inte vi heller...

Den bästa smet vi någonsin gjort. Som vi inte vet hur vi fick till!

Änglapimpad kladdkaka.

Morotskaksmuffins toppade med fina florisbär  formade till hjärtan.

Allt för oss, nu är vi helt matta, vi gick ju en power runda på en timme innan middagen. Nu om en stund ska vi möta Linne vid bussen.

RSS 2.0