Träning & middagsbjudning


Vi är precis inkomna efter en 54minuters promenad innan frukost. Hade tur som attan att vi gick när vi gick för nu regnar och blåser det som tusan! Mitt lilla hjärtegull har vaknat på sin pedantiska sida idag så hon städar och vädrar sängkläder å de. Själv funderar jag på att ta mig en dusch. Kvart i 5 ska vi iväg och spinna en timme sedan blir det raka vägen till Anna och Lollo där vi ska få middag. Anna är Sofias släkting som har det stora fina huset jag lagt ut lite bilder på. Det blir nice som tusan!

Shopping!











Jajjemen! Nu har vi shoppat heela långa dan! Vi for vid 12 och kom precis hem. Har fyndat massor men är helt slut, taggar en lugn kväll med förhoppningsvis skräckis och mys med min älskling. som för övrigt är världens bästa♥ Hon bjöd mig även på oliven, Kyss! Det jag fyndade idag ( eller fynda och fynda, har hittills inte köpt ett enda plagg på rea ) var en megasnygg tycker jag själv, svart väst från carlings och ett transparant (eller vad det heter) linne på Veromoda som jag nog ska ha på nyår. Igår köpte jag de andra plaggen, två stickade tröjor och en kort kofta med fina knappar bak. Honeyen min köpte idag en fin mysig stickad tröja på carlings, ska försöka få mig en bild på dem med. Nu saknas det bara ett par byxor och såna där svarta skinnshorts. Men de finns tydligen bara i L kvar i precis alla affärer.

Finally!

God morgon! Vilken trevlig morgon måste jag säga. Steg upp för snart en timme sen och fick precis hjälp av Pumi att beställa en mobil. Så om några dagar kommer en arc S hem till mig, great. Kände att det var dags att byta upp sig när Sofias kusin på 2 år ville hålla på med min mobil på julafton och hon fingrade på den men inget hände för det var inte touch...

Nu väntar jag på att min sötnos ska vakna sedan ska vi ut och gå och fara på rean med Elin och Ida! Har även hört att det nalkas lunch på Oliven... mmh!

Annandag jul.

Tjo. Idag är det med andra ord annandag jul om jag inte är helt ute och cyklar. Vi tog oss lite sovis ( inte som vanligt eller så... ) sedan blev det i vanlig ordning morgonkaffe å de. Gjorde oss i ordning och gick över till Elin. Vi hade en plan på att hon skulle bjussa på latte men eftersom hon låg och sov gick det åt skogen. Vi fick däremot upp henne så drog vi till stan istället, på rean! Jösses vad folk det var. Men det gick ändå ganska bra. Jag hittade mig två stickade tröjor och en kort kofta medan Sofia fick sig en dödssnygg skjorta och en cardigan. Fett snygga. Ska ta kort lite senare så ni får se!

Kvart i 5 var vi på friskis och spinnade en timme. Efter det skulle vi hämta Ida i stan och fara hem igen. Tyvärr hade någon jävla idiot snott mina typ två månader gamla kängor så nu är jag utan skor. Blir så himla sur. Har iallafall fått i oss mat nu och den var åtminstone jättegod! Vi har även hunnit varit över till Elin och Ida där jag fick stryk i tvspel av Sofia. Den himla... Imorrn blir det hur som helst mellandagsrean igen!

Julafton


















Sidärja. Här har ni sakerna som jag fick på julaftonen här i Karlstad. Sodastreamen och ljuslyktan fick jag av min älskade Sofia och det satt som ett smäck, har länge velat ha en soda stream! Och snygg var den också!♥ Vi firade julen med att stiga upp halv 9, se julkalendern sedan gick vi ut på en 55 minuters promenad innan frukost. Efter det gjorde vi oss i ordning och for till älsklingens farmor där vi åt julbord, lika gott som alltid. Sedan blev det så att vi såg kalle anka hemma hos Sofia och sedan tillbringade vi resten av dagen hos hennes mormor och släkten på den sidan. Var en himla mysig dag faktiskt!

Uppesittarkvällen






Nu var det allt bra längesen jag satt här och berättade om vad jag gjort under julhelgen. Mestadels för vi faktiskt har gjort saker så det har inte blivit av. Börjar med ett inlägg om dagen före julafton. Då var vi först i stan och spinnade. Det jobbigaste spinningpass i mitt liv typ! Innan var vi på gymet och sprang/gick på löpband för att värma upp ordentligt. Sedan åkte vi hem och gick över till Elin. Fast där var vi bara en liten stund innan vi gick hem igen för att äta julskinka och spela bingolotto. Hör och häpna, vi vann alla 4 100kr var!

Nu ska vi över till Elin på lite morgonkaffe sedan iväg på mellandagsrean!!!!!!! JAG ÄR SÅ TAGGAD! Så självaste julklappsinlägget kommer ikväll. Wait for it :*

Mysmorgon

Morsning! Jag känner hur illa det är när vi båda är arbetslösa och sover bort hela dagarna. Men av någon anledning är man så trött på morgnarna. Hemma i Skellefte började jag ju jobba direkt efter skolan och då vaknade man alltid runt 8 på morgon även på helgerna men det är som bortblåst. Började sova länge direkt vi kom hit. Men jag tänker att man får passa på att njuta av det medan man kan för det verkar ju börja ta sig lite på jobbfronten.

Så fort vi vaknade tog vi datorn till sängen och såg julkalendern, tycker den är så himla mysig! Känns trist att den snart är slut. Nu ska vi ta oss lite kaffe sedan ta en promenad i snöyret. Mys. Vid 5 ska vi iväg på spinning, hur det nu ska gå med träningsverken man tydligen fått sen igår!

Träning

Tänkte att jag ska sammanfatta dagens träning lite. Har tänkt på hur det var förra julen då jag och älsklingen hade gottat oss ett bra tag innan jul och inte tränat allt för mycket. Det var inte så himla kul. Men i år har vi ju friskiskort och åtminstone jag tycker det är jättekul att gå där! De har ofta bra gruppträningar med mycket variation och gymet är bra med mycket olika åldrar och prestationer. Så i år är man lite mer i form inför all choklad jag kommer äta hejvilt på jul. Mumma.


Åter igen till idag då. Vi gick ungefär 45 minuter före frukost imorse. Då åt vi bara en liten frukost, blev två flatbröd med philidelphia/ost och paprika för mig. Sedan åt vi riktig mat lite senare, en gratäng eller vad man ska kalla det som Pumi gjort. Skitgod! Ja efter den var slukad skyndade vi till stan för vi skulle ju på spinning kvart i 5! Problemet var bara att vi upptäckte att jag kollat fel. Spinningen var kvart i 6. Vi var alltså 1,5 timmar tidiga. Det resulterade i en timmes gymning innan vi sedan spinnade i en timme. Jävlar så jobbigt det var! Kul men jag har nog aldrig nånsin svettats så mycket. Kändes gött efteråt vill jag lova.

Granen är klädd!



Granen är klädd! Sofia har gjort allt själv och jag tycker den blev jättefin. Perfekt sovkoja tyckte Curry. Fick även några julklappar av Pumi som vi egentligen skulle få på julaftonsmorgon men hon jobbar då. Vi fick varsitt tomteljus som var superfint, ett pussel och Sofia fick en Aladdin mörk choklad.





Vi har även myst framför Ernst och Leila så nu är iallafall jag redo för julen. Längtar!

Tagga jul!


Goddagens. Puh, nu är en mycket sliten muttis här och uppdaterar lite. Jag var inte trött igår så jag och stumpan tog en promenad igårkväll och sedan såg vi "supersize vs superskinny". Efter det var det i princip bara att väcka tojjan och fara till stan. Mötte upp han jag skulle åka med sen åkte jag med han till halv 7 imorse. Det var tyvärr bland det tråkigaste och mest förvirrande jag gjort, vill inte jobba där. Men har nog inget val än på ett tag känner jag.




Då jag kom hem gick jag och la mig direkt och sov till 11 ungefär. Sedan dess har vi varit ute på en ungefär 45minuters promenad, ätit god lätt frukost till julkalendern och solat. Nu ligger stumpan och pluggar lite vägmärken. Vi ska snart äta lite mat för att sedan dra till friskis och spinna en timme. Ikväll ska vi, eller ja. Sofia. Klä granen och sen blir det "jul med Ernst" och "Leilas söta jul"! Tänk att det redan är dan före dan före dopparedan! Tror jag?

Uppe med tuppen


Åh äntligen har man fått sig en god kopp kaffe. Vi steg upp klockan 07:00 imorse och gick på en 45minuters powerwalk. Då vi kom hem igen fick vi i princip bara vända i dörrn för att skynda till stan. Honeyboney hade riskettan klockan 9 och duktiga som vi är hann vi dit i tid. Satt och läste i ungefär en timme så affärerna skulle hinna öppna sedan gick jag runt och försökte shoppa. Hittade några julklappar och ingenting till mig själv såklart. Hade tänkt hitta nåt till jul och nyår men icket. Nu laddar jag för att fara och provjobba eller vad man ska kalla det inatt sedan blir det spinning imorrn! Ska även ta och se julkalendern nu hade jag tänkt, puss på den!

Rocky road


Yo! God kväll. Jag är uppe efter läggdags, busar som tusan. Har faktiskt haft saker att göra idag, därav detta sena inlägg! Vi har varit och gymat idag i en dryg timme. Har även bakat julgodis när vi kom hem, rocky road. Vi hade både mörk och ljus choklad och i chokladen blev det vaniljfudge, dumle, casewnötter och pistagenötter. När vi bakat klart fick jag stryk av babe i fia sedan gick vi över till Elin och Ida. Vi såg "Jul med Ernst" och Sofia och Ida var alldeles till sig över sin älskade Ernst. När det tyvärr slutade blev det pepparkaksbak för fulla muggar! Mycket kreativ första plåt men den andra kunde man tydligt se att engagemanget hade tynat bort. Men de blev nog goda ändå! Bilder kommer nog så småning om, Ida har med sig sin systemkamera överallt så jag kan knycka bilder av henne sen!

Kan även meddela att morgondagen kommer bli proppad med saker. Ska upp i gryningen och gå en morgonpromenad, se julkalendern, fara till stan där Sofia ska på riskettan så får jag gå på stan så länge. Sedan blir det gym och oliven för att skynda tillbaka till Forshaga och följa Pumi på aktion. Sedan blir det att testjobba på ett litet åkeri i Karlstad. Har nämligen kanske fått tag på ett extrajobb. Bara natt men alltid något att börja med. Håll tummarna åt mig :$

4e advent

Hade en jättekul dag igår. Både dagen och kvällen blev lyckad. Vi åt middag med efterrätt och spelade spel och umgicks. Supertrevligt. Idag tog vi oss en redig sovmorgon och gick ut och gick en timme i solen. Härligt att det är sol ibland med! Nu har vi legat och sett julkalendern på datorn, bara två avsnitt kvar innan vi är ikapp. Älskar min Sofia så galet mycket♥

Smått och gott

Eftersom det nu gått några dagar sedan jag skrev sist så tänkte jag inspirera er med lite matbilder på födan vi fått i oss och visat vad vi sysslat med. Till exempel varit med Elin och Ida på Oliven (världens godaste sallad!) och julpysslat. Vi gjorde lådor som man her sitt hembakta julgodis i. Min låda såg för jävlig ut då den var klar så jag gjorde ett godjulkort istället så fick älsklingen stå  för lådorna.















Date


Morsning! Har haft en toppenmorgon måste jag säga. Vi steg upp typ 20 över 8 och drack kaffe och packade träningskläderna. For till friskis och spinnade i en jobbig hård timme sedan gymade vi ovanligt effektivt i drygt 20 min. På bilden ovan då ser ni frullen vi åt då vi kom hem. Och det älskade Fira med knuffspelet som vi nördar precis hela tiden just nu.

Håller just nu på att försöka mig på nagelvård och fransk manikyr samt komma på vad man ska ha för kläder/frisyr ikväll. Ska nämligen på dubbeldejt med Elin och hennes nya kvinna. Det blir nog skitkul, är jättetaggad!

Kvällen

Då börjar det närma sig läggdags, har varit och sökt jobb på DHL och Schenker och sedan på friskis på ett spinningpass som tog död på mig, det var så grymt jobbigt så det är inte klokt. Sedan gymade vi ungefär 20 min, lite rygg och mage. Efter det svängde vi in på ICA och köpte frukt till fruktsalladen som blidde kvällsmat. Fett gott. Nu har vi sett supersize vs superskinny kids och svenskars hemliga liv. Har även fått superfina tomteljus av pumi som ni kan få se imorrn! Asfina. Det var väl ungefär allt. Imorrn blir det stan klockan 11 för jag ska klippa mig. Fett skönt och på tiden! Ska och gyma efteråt sedan får vi se vad det blir.

Taggad!

God förmiddag! Idag har ni att göra med en mycket glad Muttska. Av någon anledning är jag på topphumör idag! Kanske beror det på att jag har världens bästa tjej. Det är ganska hög chans att det är där det ligger. Vi har haft, tycker jag, en jättemysig förmiddag. Satt vid barbordet och drack kaffe länge imorse och pratade. Sedan gick vi ut och gick trots det trista gråa vädret i ungefär en timme. Då vi hade ungefär en kvart hem började det regna och blåsa så det var tur att vi hann ut innan, regnar det innan man går ut blir man ju inte så taggad!


Här har ni gårdagens mat innan den serverades. Jag tycker den blev grymt god!
Men då älskar jag kyckling också.

Tanken var egentligen att vi skulle till stan och spinna klockan 12 men det blev inställd för ledaren var sjuk eller nåt sånt. Så vi tog oss vår promenad och vid 3tiden ska vi till stan och jag ska söka jobb på DHL och lite åkerier. Har ju hittills bara sökt på affärer. Sedan kvart i 5 blir det spinning istället och efteråt gym. Är taggad!

Måndagen










Här har ni maten som sötnosen har lagat till!

Oh regniga måndag. Det är jädrar i mig rikigt skitväder. Men vad gör det egentligen, vi fick skippa morgonpromenaden men det är faktiskt ganska mysigt väder. Har duschat och gjort oss i ordning och älsklingen har gjort kycklingsallad. Vi får nämligen Sofias kusin Ajja som lunchgäst idag. Hon kommer om en liten stund och det blir så trevligt så! Våra planer har sträckt sig så långt som att vi någon gång under dagen ska fara och sola också. Det behövs.

Kan också ta och meddela att spinningen igår var för jävlig. Var bara ett baspass därför trodde jag det int skulle vara så jobbigt så jag tog i som attan. Det blev nästan min död kan jag säga. Efter det gymade vi en halvtimme och begav oss sedan hem!

3e advent.


Åh solen skiner! Jag älskar solen, det är underbart när den bestämmer sig för att kika fram. Vi har varit ute på en härlig morgonpromenad och även ätit lite fruktsallad till frukost. Vi har inga direkta planer för idag förutom i eftermiddag då vi ska iväg på spinning och gym. Det blir skönt! Plåga kroppen lite. Eller plåga och plåga, det blir ju som vad man gör det till... Nåväl. Det är väl egentligen allt jag har att berätta än så länge. Tjingeling på er!

Puss..



.. min Sofia Hellgren. Jag älskar dig över allt annat, du är fantastisk♥

Så blev det.

Efter ett tag av rastlöshet begav vi oss till stan jag och min älskling. Vi besökte Matthias, Sofias kompis och honom tog vi med oss honom till friskis för att gyma. Tyvärr hade det stängt. Så vi tog oss en promenad sedan for vi hem och här är vi nu! Ska kila och äta tacos och sedan se film!

Hoops


Ja vad ska man säga. Denna dag har varit en aning planerad åtminstone men det sprack totalt så nu är den helt utelämnad åt sitt öde. Tanken var att vi skulle stiga upp klockan 9 och fara på ett spinningpass. Men det blev det inget av då vi faktiskt vaknade 9 men babes ben vägrade vara med på vårt lag. Vi har lite träningsverk efter boxpasset... Vet att man ska träna bort träningsverk men ibland är det helt enkelt bara bäst att låta bli. Istället somnade vi om en stund till och det var såååå skönt! Så tog vi oss en promenad när vi vaknade istället. Nu har jag tagit en långdusch och satt mig här med en kopp te. Kan också konstatera att mycket rätt person vann idolfinalen igår, nöjd och belåten av det känner jag mig.

Vilodag


God förmiddag snart eftermiddag. Då var det återigen fredag. Tyvärr är det inget roligt väder här i Forshaga utan det snöade tokmycket imorse fast det var plus så det blev ett ungefär decimetertjockt lager med slask ute på vägarna. Därför bestämde vi oss för att detta skulle bli en vilodag så vi har bara hållt oss inne. Började med att städa och ta in lite tomtar och julpynta lite. Sedan gjorde vi oss en fruktsallad och åkte och handlade lite. Nu ska vi ta och baka lite hallongrottor och ikväll ska vi se finalen av Idol! Sådeså

Träning


Tjingeling! Nu har vi kommit hem från ett boxpass på friskis. Det var jobbigt men fett kul, gick jättefort kändes det som! Efter vi varit på det gymade vi en halvtimme ungefär. Nu har vi sett "du är vad du äter" med Anna Skipper och sjlva ätit en köttgryta med broccoli. Fett mumsigt.

Jag kommer med solsken till dig!



Goddagens! Vaknade till strålande sol idag! Jag och min älskling satte oss i köket på ordinarie plats och drack mumsigt morgonkaffe och kollade på fåglarna utanför och pratade. Så jädra skönt var det. Otroligt mysigt. På bilden ovan ser ni hur galet snygg hon är också! Tycker verkligen jag har världens finaste honeyboney. Puss<3 Det jävliga är att hon vaknar och ser ut såhär också. I håret till exempel, som om hon är värsta stylad. Själv ser jag ut som ett troll.

Efter kaffet gick vi ut på en timmes promenad i det härliga vädret, det var hur skönt som helst!


Taggade ;)











Känner på mig att detta kommer bli en toppendag! Man blir ju på så fett bra humör av vädret! Sen idag ska vi till bilprovningen och söka jobb och direkt efter till friskis på ett boxpass. Efter passet ska vi gyma lite med Elin så det blir nog bra det. Adjödå!

Tisdag


Nu har vi varit så effektiva så ni förstår inte! Ungefär halv 12 var vi på Oliven och Sofia lämnade in CV. 12 var vi på spinningpass och efter det gymade vi en stund. Direkt efter det styrde vi tojjan mot stan där vi lämnade in CVn hej vilt! Eller jag iallafall. Sofia hann inte ikapp med sina ynka tre då jag lämnade hela 7 ;) Haha. Nu har vi kommit oss hem, ätit två lussebullar och kaffe samt betalat räkningar. Bara gjort nödvändiga saker! Fast nu vet jag inte riktigt vad det blir. Kanske baka lite hallongrottor och ikväll blir det självfallet "värsta pojkvänsakademin". Och har jag tur får jag se tecknade Peter Pan som jag ladda hem igår! Love.

Goder morgon



Morsning! Har precis fått i mig en kopp kaffe och läst tidningen med min ängel. Nu ska vi strax iväg till stan och lämna in CVn och träna på friskis och svettis. Ett spinningpass är vad som väntar, blir inte lätt då man redan har träningsverk som tusingen. Hejsvejs

Bak på g!





Nu har vi bakat kladdis. Tror den blev bra faktiskt! En vanlig kladdkakasmet är det ni ser på bilden fast med sirap, bär och nötter i sig. Nu har den kommit sig ut ur ugnen och vi funderar på att smälta lite mörk choklad på eller något liknande. Den ser väl inte supermumsig ut men jag tror allt den blev kladdig!

Chicken








Run - ran - ran


Yepp snön har kommit till Forshaga. Har varit med frugan på en springtur i skogen och i snöyret. Det var dock inte så skönt som man kan tro, det blåste jädrigt kallt :/

Nu blir det kyckling och sallad, mumma :)

Åh fy tusan!

Jag kan börja med att berätta lite om gårdagen. Det var ju trots allt andra advent. Förstår ni hur fort tiden går? Det känns inte alls som december ens en gång. Men jag har hört att ni har snö i norrland nu så där kanske det är lite mer julkänsla! Hur som helst, igår promenerade vi på morgonen och dagen flöt på. Sedan fick vi tråkigt så vi tog med oss Elin och åkte till gymet på Friskis där vi var drygt en timme. Efteråt for vi och sola i Forshaga och avslutade kvällen med Jersey Shore och "Wrong turn 4". Den såg vi doxk inte klart för vi blev så trötta.

Idag har vi däremot gjort det tråkigaste jag nånsin varit med om typ. Vi har varit på arbetsförmedlingen. Kan ju säga att imorrn är det jag som åker till stan och skaffar jobb för till arbetsförmedlingen har jag ingen lust att gå till igen. Blä. Vi funderar på att fara och springa nu och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Inga riktiga planer än! Kyssdå

Lördagsmys!



Middag at Hellgrens resident :$






Tjingeling! Första dagen som värmlänning har jag och baby tillbringat mest hemma och myst. Vi åkte till friskis nästan direkt vi steg upp och spinnande. Efter spinningen gyma vi en snabbis sedan åkte vi hem. Då var det stormväder, regn och megablåst så vi har fått hålla oss inne tyå hela dagen. Men vi är båda trötta efter resan än så det gjorde inte så mycket. Vi har haft mys och jag har skjutsat familjen Hellgren och grannarna en hel gata bort där de ska vara på festligheter. Vilket betyder att vi har huset för oss själva ikväll, jag och hjärtat mitt. Så vi har laddat hem filmer, tänt ljus och just i denna stund fixar Sofiastumpan med lördagsmyset. (dipp, morötter och popcorn). Känns hyperskönt.

Hej Värmland.

Nu har vi anlänt i värmland. En 14 timmar lång körning och vi var framme halv 2 på natten. Det gick lättare än jag trott men det var ändå himla drygt på slutet. Idag har vi promenerat, packat ut alla saker, ställt i ordning i rummet och lämnat igen släpen. Både jag och honey är totalt slutkörda och nu blir det Idol och sängen. Imorgonbitti ska vi på spinning på friskis, blir 4månaders kort där. Fit inför julen å de.

RSS 2.0