Äntligen hemma.


Tjotjo. Hemma efter en lång stan idag. Jobbade till 2 sedan var det intervju halv 3 och direkt efter det åkte jag in till självaste centrum för att träffa min älskade. Elin var också med. Vi gick runt lite på stan, självfallet Carlings, sedan blev det Espresso House. Mitt hjärtegull bjöd mig på en chai och det var lika gott som alltid! Blir ju extra gott när världens finaste är så gullig och bjuder också♥






Det ni ser här ovan blev införskaffat. Har typ två par örhängen som jag överanvänt så man är nådigt less på dem och dessa älskar jag! Så finally säger jag bara. Ikväll blir det (förhoppningsvis) fruktis och massa tvprogram. Är helt slut. Ska kramas hela kvällen, gött.

Ugglis







Här har ni ugglan vi fick av Elin. Fin va?

Solsolsolsol, I love it!







Tjingtjing! Här har ni lite finfina bilder från gårdagens kaffedrickande ute i solen med den nyhemkomna Elin. Det var hur skönt som helst. Vi tog även en cykeltur och en promenad igår, trots blåsten, samt umgicks med Tigris som är här på besök från huvudstaden. På kvällen var vi på bio och såg "This means war". Riktigt bra film faktiskt! Väldigt behaglig att titta på. Då var även Marre och Linnea med.

Idag blåser det vääldigt mycket mindre till vår glädje! Det innebär att vi alldeles strax ska ut och motionera. Jag ska springa och Sofia cykla. Ska bli skönt. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, blir iallafall biggan ikväll! Imorgon blir det jobb till 2 sedan intervju innan man äntligen får komma sig hem.

Sen updaate

Men hallå där! Nu var det allt bra längesen jag kikade in här. Fem dagar sen om jag ska vara exakt. Men jag har dock en himla bra anledning denna gång! Jag har nämligen slitit och provjobbat. Japp ni hörde rätt. Måndag-tisdag var jag på Pågen och jobbade och det blev en riktigt lång dag i måndags, därmed var energin som bortblåst och all min tid gick åt att mysa med min älskade babe! Onsdag-fredag var jag på Biltema och provjobbade. Sedan ska jag även på intervju på måndag så det börjar ljusna lite för mig nu. Drömmen om egen lägga börjar väckas till liv igen!


Där hade ni anledningen till mitt otroligt dåliga bloggande den här veckan. Då ska jag berätta lite om vad som hänt under förra veckan. Förutom att det varit världens vårväder och man är bara bubblande lycklig över att sommaren är på intåg så ska jag skryta upp min älskade Sofia riktigt ordentligt. För i torsdags när jag kom hem från jobbet så berättade hon att hon köpt biljetter till Björnstammen åt oss. HUR SÖT?! Är så himla taggad så det finns inte, himla kul att bli överraskad sådär med något sånt!


Hon har dessutom varit så himla go den senaste veckan så jag är en grymt happy tjej just nu. I love. Igår var vi förbi hos Elin för hon kom hem från en en månads lång vistelse i Indien. Hon var jobbigt brun. Så fick vi världens finaste present! En uggla i trä, handgjord. Så har den en minibebis i magsäcken också. Jättefin var den! Tyvärr har min dator segdamp så det kommer inte ut bilder, bara såna man lagt in förr. Men ni ska få se den sen!

Clothes










Mys-mysigare-mysigast!

Hejsvejs! Har inte varit så aktiv här senaste dagarna känns det som men det beror på att vi inte har gjort annat än att myst både igår och idag. Vi är som ni säkert inte missat förkylda så vi har bestämt oss för att stänga in oss inomhus i två dagar och bara vila, äta godis, se film och kramas. Och vet ni, de funkar! Vi är mycket bättre idag än tidigare i veckan.

Igår gick dagen ändå på ganska snabbt fastän vi inte gjorde något speciellt. Sedan vid 7tiden tog vi bilen till ett ställe som heter Kil och ligger ungefär en mil bort. Där handlade vi MASSOR med godis. Sedan åkte vi hem och såg "Arne Dahl Ont blod" och mello. Bara jag som tyckte att Ranelid har skämt ut sig för hela Sverige?

Idag har vi kört på samma strategi som igår. Sovit länge och bara chillat. Har pratat med min älskade farmor en lång stund och så har vi rensat bort lite kläder och sånt. Ätit upp godiset som var kvar från igår och sett en rätt dålig film. Men imorrn blir det ändring, då ska jag testa jobba en dag på Pågen. Får se hur det går! Sen får man ju INTE missa att det är Big Brother ikväll!!!

LINNEA BERGLUND!














Allt jag vill säga är GRATTIS bästa Linnepinne på din 20årsdag, jag hoppas du får den bästa dagen ever för det förtjänar du! Jimmy nu är det bara att du sätter igång och passar upp! ;) Jag hoppas du får massa presenter och en härlig dag med alla människor du tycker om. Och framför allt att tårtorna blir riktigt mumsiga! Du är en sann vän som man vet att man kan lita på i alla lägen och jag är glad att jag får ha dig som vän. Därför är jag ledsen att jag inte kan komma och ge dig en ordentlig grattiskram idag men jag lovar dig att du ska få den när jag kommer hem! Ha det underbart tills dess och gör inget annat än att njuta idag♥

Har våren kommit?























Underbart. Nu blir det en promenad innan solen går ner.

Håll tummarna!

Hoho! Jaa i takt med att förkylningen trappas upp infinner sig även sömnlösheten. Fast igår sov jag ändå till 20 i 9 och imorse vaknade jag när min älskade steg upp. Vet ej när men innan 8 tror jag iallfall. Men det är bra att vara i tid idag för klockan elva ska jag vara på "personlig intervju" i stan och hoppas på att jag kanske inte är arbetslös allt för länge.

Kan berätta lite om igår också! Klockan elva var vi på arbetsförmedlingen i stan och lämna CV. Det var någon jobbmässa där så det fanns en del arbetsgivare som man kunde prata med och som sagt lämna Cvn. Det tog ungefär en kvart. Det innebar att vi hade 4timmar och 45minuter på oss att strosa på stan eftersom vi inte skulle möta Murre förrän klockan 4.






Det trodde vi skulle kunna bli lite långtråkigt men det blev de inte alls! Det var jätteroligt. Jag fick även användning av Ginapresentkortet jag fick av min älskade moster. Det blev ett par turkosa jeans, en snygg vit tröja och ett halsband. Råkade också köpa mig en mössa och en go tröja utöver det. Hjärtat mitt köpte sig en jättesnygg väst och en vårjacka. Bäst jag får jobb nu känner jag för detta går utför... Vi gick och fikade på Waynes där vi satt en dryg timme. Jättemysigt!






Vid 4 kom Marre till stan och vi gick med henne tills halv 5. Då kom även Linnea. Efter vi varit och fikat tog vi tojjan till Linnea och parkerade den utanför hennes lägga så gick vi tillbaka till stan, för att få lite motion. Det betyder att vi fick gå tillbaka också vilket vi gjorde. Alla utom Linnea som tog bussen. Vi gick och köpte pizza som vi inte ätit på jättelänge, skitgott! Sen blev det visst lite karra också. Hoops!

Resultatet







Blir ni sugna?

Up and down



Haha är vi babes eller är vi? :$

 

Mina nya utespringarbraller som nyligen hamna i min ägo, bästa köpet ever!

 

 

Jag tror att jag dör. Det är sånt grymt underbart vårväder ute idag så det är inte klokt! Det är really varmt, inte ett enda moln på himlen och bara helt lovely. Dock blåser det ganska ordentligt men va tusan, man kan inte klaga ändå! Bilderna här ovan är från imorse då vi var ute och gick.

 

Tyvärr har min älskade dragit på sig en förkylning som hon så vänligen har delat av sig med. Så mitt huvud känns som att det väger ett ton och mängden nässpray jag skulle behöva går vi inte ens in på. Men det känns som alla är sjuka nu för tiden så det är väl bara att bita ihop och se glad ut!

 

 

Just för tillfället bakar vi denna smarriga kladdkaka med massa godsaker på. Den är inne i ugnen och snart klar hoppas jag. Vi har nämligen bjudit hjärtats mormor och morfar på fika.


Alla hjärtans dag



Alla hjärtans dag idag. Vi har egentligen inte gjort något speciellt för att fira den utan bara umgåtts, det viktigaste tycker jag. Att vara med den man älskar. Och det får jag ju vara varje dag, vilken lycka!
Vi har varit ute på två promenader idag, en kort innan frulle och en lång, 1timme och 20minuter, i eftermiddags. På tal om frukost ska ni få se vilken smarrig en vi åt imorse!











Det var hemskt gott! Nu har vi precis ätit en jääättegod middag som min älskade ängel har kämpat och gjort. Pannbiff i sås med wookade grönsaker och blomkålsmos. Ni förstår inte hur himmelskt gott det var! Min baby kan hon♥





Mumma! Ikväll har vi väl inget speciellt planerat men vi hade tänkt se "top model" och en film som vi har här hemma. Tror det kommer bli mysigt♥ Hoppas ni alla har en bra alla hjärtans dag!

Inte nytt!











































Åh herrejösses! Älsklingen hittade ett usb fullt med gamla bilder, tänkte bjussa på dessa och hoppas att ingen slår ihjäl mig. Det var inte nyligen känner jag. Nu blir det en springtur på det här!

En helt vanlig måndag

God förmiddag! Igår var vi hos Linnea och hade Wallandermys skulle man väl kunna säga. Tycker det blev en jättelyckad kväll! Det började med att jag hjärtat och Linnea tog en sväng förbi ICA och inhandlade lite naturgodis. Sedan begav vi oss hem till henne precis i tid till att filmen började. Sedan vid 10 kom Marre till stan så vi for och hämtade henne sedan såg vi klart alla fyra.



Idag har vi planerat in egentligen noll saker. Vi tog en morgonpromenad innan frullen på 55 min. Jätteskönt, det är inte lika fint idag men varmt är det. Lovely. Just nu färgar jag ögonbryn/ögonfransar och sedan har vi tänkt ta oss en löparrunda också. Ikväll hoppas vi på att Marre vill komma och se "Sofias änglar" och "Får vi följa med" med oss. So long tills vidare!

12e Februari

Goddagens. Gårdagens fantastiska väder goes on idag med! Vi har varit ute på en 50 minuter lång, skön, solig, varm promenad såhär innan frukost. Stannade till i en lekpark på vägen hem där Tigris var och åkte bob, så sa vi hejdå till han eftersom de åker hem till sthlm idag.

Egentligen hade Sofia tänkt cykla idag och jag springa, eftersom det är det ultimata vädret för det. Men det hade såklart kommit snö inatt så det gick inte vägen. Så istället ska vi nog göra oss en riktigt god latte och sätta oss ute i solväggen och bara njuta. Sånt som man vill göra när det är 5 grader varmt, sol och helt vindstilla. Ikväll däremot ska vi till Linnea och ha mys med henne och två till. Marre och Nelly. Vi ska nog se "Wallander" och kanske blir det någon liten godbit till. Jag och smått går så bra ihop, är så himla lagom jämt. Äsch vad gör det. Ha en riktigt bra dag ni med!

Nice!






























Jamen tjenare! Idag har vi haft en toppendag so far! Vaknade 9 och solen sken och temperaturen låg på ungefär en grad kallt ute, kan det bli bättre eller? Nej det kan ju inte det. ( om det inte är sommar då, det är ju rätt oslagbart! ) Jag och min själsfrände tog på oss våra nya träningskläder, tog oss ett varsitt ägg och delade på en banan för att sedan väcka upp Tojjan och fara till friskis.

Där blev det en hård halvtimme i uppvärmningsrummet där vi körde kondition.
20 minuter på crosstrainer och 10 minuter löpning. Var helt slut efter det! När det äntligen var avklarat körde vi nog igenom hela kroppen nere i gymmet innan vi slutligen gav oss.

Direkt vi kom hem möttes vi av Sofias mormor och morfar, mamma och pappa och hennes lilla söta kusin Tigris. De var i full färd med att grilla korv så vi hakade på! Det var lite kallt men helt underbart att vara ute och äta när det var så skönt väder dessutom. Lovely. Vi åt våra korvar och sedan for vi iväg till ICA där Sofia köpte kinderägg och sina små kussar. Tigris har ju en syster, Imra, som var kvar hos Sofias mormor eftersom hon tydligen var för trött för att grilla.

Vi stannade därför till och hälsade på även Imra så hon fick sig sina kinderägg och jag tror allt det var någon som blev himla glad. De är allt bra söta! Men visst är då kinderägg en dröm för alla barn, det tyckte då jag när jag var liten.

Ikväll blir det mello!

10e Februari









Sådärja! Här har ni mina nya inköp på träningssidan. Jag älskart. Brallerna sitter som ett smäck och det är såå skönt med ett långt linne att träna i. Sen gillar jag när man har lite färg också, blir roligare att träna om man har kläder man trivs i. Sofia har ju också ny träningsoutfit men den får ni se imorrn! Drar ut på det roliga ;) Måste också tacka så mycket för din kommentar Elin!

Idag vaknade jag av mig själv klockan 8 och kunde inte sova mer. Steg upp och gjorde lite situps, sminka mig och diska lite. Koka kaffe. När det var gjort hade en timme passerat och Sofia vaknade till liv. Vi har sedan dess tagit oss en promenad innan frukost och sedan gjort lite nyttiga saker. Som alltid... Idag blir det mys till tusen. Vi tar nog en liten prommis till men det blir nog också allt vi gör i träningsväg idag. Ska ha tacomys ikväll och se "The voice"♥

Som det kan gå!









Tjoho! Här har ni lite bilder på två nya plagg som råkade åka med hem från stan idag. Kan ju också berätta att istället för filmkväll blev det en tripp till stan där vi mötte Nelly och Linnea. Tanken var att vi skulle umgås med dem bara men självfallet blev det även shopping. Dock inget dyrt för min del för en gångs skull! Vi hittade nya träningskläder på rean på Inter sport och det behövdes verkligen. Bilder på det får komma imorrn.

Är alldeles för trött för sådant nu eftersom jag är totalt ovan att stiga upp klockan 7 på morgon nu för tiden. Därför gissar jag på att det snart blir sängen för vår del. Fett skönt. Så god natt då!

9e Februari



 

Åh goddagens allesammans! Torsdag idag då. Vi var såå duktiga idag, steg upp klockan 7 imorse och följde Pumi till KMTI. Där går hon på ryggrehabelitering, RIV. Det började med att vi gick ut och gick i en timme i skogen, och då menar jag inte på några stigar utan mitt i skogen bara. Efter det var det lite frukost och sedan rygg och magövningar i nästan en timme till. Efter det var klart sprang vi i 10min på löpband innan vi slutligen begav oss hem. Landade på Aspliden vid 12 om jag inte minns helt fel.

 

Efter tre hårda träningsdagar ska vi ta en lugn kväll ikväll, har hört med några kompisar om att kanske ha en filmkväll. Planen var att ha det på lördag egentligen men då var det nästan ingen som kunde. Så håller tummarna för ikväll! Sedan kan jag passa på att berätta lite om lunchen som ni ser på bilden här ovan, sallad/gurka/paprika/tomat/räkor/turkisk yoghurt. Fantastiskt gott!


8e Februari

Puh! Jag känner mig helt slut. Kan avslöja att vi somnade typ 11 igårkväll och vaknade 9 imorse. Det betyder för många timmar sömn och självfallet också huvudvärk. Doh. Som väntat har även träningsvärken smygit sig på och det fortsätter den göra också. Vi for och tränade vid halv 1 idag. Sprang på band och gymmade i en timme ungefär, sammanlagt såklart.



Därefter var det dags för honeyboney att klippa sig, det blev riktigt bra måste jag säga! Som alltid. Nu har vi ätit lite middag, korvstroganoff och sallad, och sökt en massa jobb. Vilket är himla tröttsamt när datorn är segare än segast och dessutom dampar sönder. Skitirriterande! Men nu är det iallafall gjort, bara att hålla tummarna, hittade allt några drömjobb.

Done!



Då var dagens träning avklarat! Det var hur skönt som helst, som jag hade trott. Vi körde kondition i ungefär 25 minuter innan passet startade. Det höll på i 60 minuter och började med tunga ben. I hate! Kan bero på att mina benmuskler börjar skaka jävel efter första 15 sekunderna, hops! Fattar inte hur jag kan ha så klena ben. Men men! Det gör jag ju något åt nu. Resten av passet var iallafall roligt och jag kan tänka mig att träningsvärken kan komma att smyga sig på redan ikväll. Vi kör en vecka i träningens tecken tror jag för vi har redan planerat att gyma imorrn efter att honey har klippt sig. Sedan på torsdag ska vi följa Sofias mamma på hennes träning klockan 7 på morgonen. Om jag inte är helt ute och cyklar så promenerar man först offroad i skogen sedan gymar man, de blir nice! Och så funderar vi på ett spinnpass på lördag.

Gäller att komma igång och få beach 2012 redan nu eftersom vi snart drar utomlands! Eller ja vi vet ju inte när, vi ska boka sista minutenresa när mitt pass är klart. Vilket verkar vara aldrig, har väntat typ 5 dagar nu och jag är såå övervänt så jag dör! Vi passade på att förbereda oss brunmässigt idag också, dvs att vi var och solade efter träningen. Tagga!

Träning!


Yo! Har precis ätit godgod frulle, samma som igår, och taggar nu träning. Klockan 12 ska vi på ett skivstångpass på friskis och innan det ska vi köra lite kondition i uppvärmningsrummet på gymet. Det kommer bli skönt att träna efter en lugn dag igår!

Bananas!



Har precis avnjutit en för oss ny och väldigt god frukost. En banan som man delat längst med, keso i mitten, hemmagjord musli (kokosflingor, nötter och frön, stekta) och slutligen toppade med bär. Hemskt gott faktiskt! Jag såg detta på internet och vi var tvungna att testa. Nu funderar vi på att se "gladiatornerna" eftersom vi missade det i lördags.

Helgslut


Nu är vi precis inkomna efter att ha kalasat i flera timmar hos Sofias söta kusin som fyllt hela 13 år. De ni! Ännu mer imponerande är att vi innan kalaset åkte med Sofias föräldrar till stan ( de skulle göra lite ärenden ) så gymade vi medan de gjorde det de skulle. Det blev alltså en halvtimme kondition i uppvärmningsrummet. Mycket skönt! Nu väntas mat och film.

Mat, (inspiration?)



Jättegod pizza vi gjorde häromdan!
- tacobröd till botten
- tacoköttfärs
- kyckling
- tomatpure
- champisar
- feta
- casewnötter
- banan
- paprika

och till det hade vi kall bearnessås, mums!



- Lövbiff
- morötter i ugn
- sallad
- fresch islandsås



-lax
-riven morot
-spenat



Kycklingwok



-plättar
-hallonsylt
-bär



Soppa
-kyckling
-morötter
-creme fraiche



Soppa
-köttfärs
-rivna morötter
-creme fraiche

Nu sega datorn ihop totalt så nu blir de inge mer! Skaockså tillägga att jag inte tar på mig något om maten för det är Sofia som kommit på och tillagat den, jag bara visar upp ;)

Bildbomb

Åh sorry för min seghet med uppdateringen. Har haft lite olika saker att göra men idag är det en väldigt vääldigt lugn dag så im back. Sitter för tillfället och bloggar medan min älskade spelar tvspel. Spiro heter det, har aldrig spelat det själv men det håller henne lugn och på bra humör så jag gillart ;)



Men vi har inte bara legat här inte! Nejdå imorse var vi ute och powerwalka så gott de gick i den nykomna snön med isen under, i hela 40 minuter, innan frulle. Ikväll bär de av på kalas också klockan fem, wiho!...

Tänkte visa er lite bilder sen i fredags också, då tog vi oss i kragen och for på ferre hos Linnea. Men vi tog oss inte tillräckligt hårt i kragen för att få oss ut på krogen men det var ju kul ändå, tycker jag.













Likören i mitten, mörk choklad/nötter/vanilj, sjukt farligt gott!











Älskar Carlings!

Today










Ja jag kanske ska berätta lite om dagen också! Kan ju vara trevligt kanske. Ja morgonen började klockan 09:00. Sedan dess har vi myst lite, druckit god latte som min ängel gjort och så är vi i full färd med att färga ögonfransar och ögonbryn. Planerna för dagen är att ta en promenad alldeles strax och ta oss någon frukost efter det. Sedan funderar vi på att svänga förbi Sofias farmor och säga hej och slutligen ta oss till stan. Jag ska som sagt fixa ett pass och vi funderar även på att gå på stan. Fick ju trots allt presentkort när jag fyllde år, tack kära moster! Vi ska kanske iväg på ett boxpass också, vi får se hur det hinns med.

Bilderna jag bjussar på i detta inlägg är från sista dagarna i norrland, jag hade kalas hos mormor och var på theparty med pappa.










Taggad!


Hello! Jag tänkte börja med att berätta lite om igår. Vi hade en väldigt lugn dag, vi gjorde inte så jättemycket på förmiddagen. Vi bestämde oss dock för att det är dags att vi gör någonting i livet! Det har gått upp för oss båda att vi bara gör ingenting hela tiden. Därför bestämde vi oss för att vi ska ut och resa. Bara en vanlig veckas utomlandssemester men det är inte så bara för lilla mig. För senast jag var utomlands var jag typ 5 år så jag tycker det är dags igen nu! Så en sak vi pysslade med igår var att kolla på restresor. Vi kan dock inte åka än för jag måste till konstapelstationen idag och fixa pass först. Sen vid 5tiden var vi på friskis och spinnade. Det var fruktansvärt. F.r.u.t.a.n.s.v.ä.r.t. Jobbigt som in i bomben med andra ord! Men det ska det ju vara också, i och för sig. Väldigt najs efteråt. Kvällen spenderade vi framför televisionen. "halv 8, efterlyst, det blir bättre och kniven mot strupen" var de program som sågs.

Yesbox


Tjosan! Nu blev jag lite less på hur bloggen ser ut så det har skett ett temabyte. Ska försöka snygga till den lite senare för nu ser den rätt tråkig ut men jag är inte så bra på det där. Får se hur det lyckas!

Min fantastiska gårdag!

Igår hade jag väärldens bästa födelsedag! Min älskade känner mig verkligen och hon fick in alla rätt på en perfekt dag enligt mig! Jag har ju redan berättat om min morgon som var helt magisk! Älskar verkligen såna där saker så jag blev så himmelens glad! Iittalakopparna och faten jag fick har jag kollat på hundratusen gånger men inte riktigt haft råd med så det har aldrig blivit av. Så eftersom jag inte önskat mig dem utan Sofia bara kom ihåg att jag tyckte om dem blev det en megaglad överraskning! Älskar när man inte vet vad man ska få innan, blir så mycket roligare att öppna!



















Vi tog en uppfriskande promenad under dagen också, och så for vi och handlade jordgubbar och mörk choklad. Även det något som vi pratat om länge att man måste smaka fast vi har som aldrig fått fingrarna ur. Så efter den jättegoda fina middagen (som är min favorit!) gjorde vi i ordning jordisarna. De åt vi sedan till en film och det var verkligen gott. Fräscht. Ni fick ju även se det lilla konstverket med godiset som vi också åt upp till filmen "Julias ögon". Den var tyvärr inte så bra som jag hade hoppats. Eller den var typ inte bra alls. Men det gör inget för kvällen var så himla underbar ändå! Hela dagen, tack för det älskling♥

RSS 2.0