Aitik

Idag har vi varit på typ studieresa till Aitik. En gruva i Gällivare. Därför kommer detta inlägg vara rätt ointressant för de flesta kanske men ändå lite coolt. Jag är inte heller intresserad av såna här saken men detta var lite roligt ändå :) Vi startade klockan 07:00 från Skellefteå.





Vid 10 var vi framme i överkalix. Där blev det ett alldeles för långt stopp på ett traktormuseum. Känner att jag klarar mig utan sånt hädanefter, de var inte min grej.



Sedan kom vi till Aitik. Det var lite coolare grejer där måste jag säga. Stora som fan. Till höger är en i vanliga fall stor hjullastare men här kändes den rätt ynklig om man jämför med grävarn.







Hyffsat stor dumper. Mellan hjulen ser ni då hjullastaren. Det bästa är att
alla som körde då vi var där var tjejer ;)



Grävare.







Om jag inte minns helt fel (lite fel är det garanterat) så vägde en tand 80 kg.





Priset på ett däck var ungefär 500 000kr. Fett glad att jag inte behöver betala det!



Kort från tracken.  Det var långt ner :$







Själva gruvan.

Brödbak









Brödet vi bakade igår



Brödet vi bakade imorse



10 över 6 var de klara och redo att bli uppätna! ;)



Gofrukost med bästa linne!



Och slutligen nysprungen. Nu blir det middag, dusch, hårfärgning och sen ska jag iväg till Kajsa. Möjligen en promenad och film. Sen blir jag hemskickad för då kommer David... De busungarna. Puss!

Håll er i hatten.

Nåväl, såhär ligger det till i student-tider. Jag njuter hellre av livet då de är som bäst, vilket säger mig att bloggen hamnar sist på priolistan just nu. Men några rader ska jag försöka dela med mig av. Om inte rader så en bild då och då!

Helgen har jag spenderat i Sundsvall med Jimmy och hans föräldrar.
Sov i husvagn för första gången,
besökte IKEA för första gången och
besökte Bergsåkers travbana för första gången, dock inte i hästsyfte men trevligt var det!

Ursäkta röran, men väl hemkommen från Sundis så rullade en välkänd röd renault in på gården. Jorå Mattis skulle komma för en sleepoveeer! På schemat stod brödbakning, bigbrother och allmänt myys :) å så vart de! Två sorters bröd och ett av dom lät vi bli å grädda så vi fick nygräddat till frukost! 10 min i ugnen sen KLART. 

Åter till lektionen..


Bilder kommer, men de befinner sig just nu i Mattis telefon.
Så tills dess, en bild på dessa brudar.


ps. lovar lägga ut recept senare om någon är intresserad. /L






Full rulle


Sen i fredags, det blev chillarkläderna till brandstation, älskar mamsens leggins.
hon kommer aldrig få igen dem ;)


God förmiddag! Idag har jag bestämt mig för att vara duktig. Ställde klockan på 9 och steg upp. Sprang en vända och har gjort lite situps. Tänkte komplettera morgonen med att göra ett hurtigt inlägg också ;) Ska snart kila in i duschen och sen äta lite frukost/lunch. Klockan 2 bär det av för att testsminkas inför balen och ikväll ska jag vara med Linne! Vi ska baka bröd och kanske spela nå spel och bara ha det mys som tusan! Kommer kanske nå bilder på sminkningen sen ;D Och mamma du kom på mig. Jag kan ha haft lite tråkigt igår... Men ni fick himla bra låttips ;)

Topp 8


Johnossi - Roscoe
Johnossi - Summerbreeze
Johnossi - Man must dance
Johnossi - Party with my pain


Danko Jones - Had enough
Danko Jones - I think bad toughts


Avenged Sevenfold - Welcome to the family
Avenged Sevenfold - Buried Alive


Volbeat - Sad mans tounge
Volbeat - Thanks
Volbeat - Magic Zone
Volbeat - 7 shots


Pantera - Walk


Halloween - I want out



Metallica - Nothing else matters
Metallica - I disappear
Metallica - Die die my darling

Metallica - Turn the page
Metallica - One
Metallica - Whiskey in the jar
Metallica - Sad but true

Metallica - The unforgiven
Metallica - The day that never comes



Midnight Oil - Beds Are Burning



Söndagslördag


Bjuder på den här rackaren. Saknar koftan som faktiskt
är hälften min. Fast man märker inte av det så mycket...


Oh seg dag idag. Känns som en söndag. Det är mulet och grått och jag har mest legat inne och myst, ätit lite godis :$ Sett en film. Tagit det lugnt bara. Gick dock till stan vid lunch och skulle köpa en morsdagspresent men det var självfallet stängt så jag gick vidare och hämtade bilen istället som stod hos Edward. Så det blev väl en timmes promenad ungefär. Det är dagens insats. Imorrn blir det däremot fullt upp! Ska försöka mig på en springtur, provsminkas, vara trevlig mot min mor och ha söndagsmys med linnepinne som återkommer från Sundsvall och IKEA! Ska då även tvinga henne bli bättre på att skriva här. Har skällt genom telefon men det verkar dock inte funka. Fysiskt våld behöver tilltas.

Mysmysmys!

God förmiddag. Dagen börjar bra, sovmorgon och typ världens mysväder. Därför är jag glad att jag valde att ha min mysdag idag istället, ska promenera till stan och hämta bilen sen idag och ikväll blir det att mysa framför någon film och ha kanske möjligen en liten godispåse :* Sedan ska Sofia få lov att prata med mig och hon måste vara mysig! Så de är bara att du ställer in dig på det. Gårdagen blev som bra tillslut ändå. Den var väldigt velig men slutligen åkte vi till Edward och var där någon timme för att sen fortsätta till statt. Helt okej kväll känner jag. Syns bara att linnepinne var i Sundsvall :(

Helgisch

Då har man avklarat en dag på Skellefte brandstation. Vi avslutade dagen med att släcka dockor med filtar ( mycket trevligt att jag var den enda som faila med det ) och brandsläckare (vilket jag ägde pojkvasklarna i!). Vi var även med om en bilolycka. En hiskelig sådan. Som tyvärr slutade med att både jag och förmodligen bäver omkom pga oskickliga medklasskamrater som inte var nog snabba på att hjälpa oss. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Många bollar i luften? Haha elleer. Nu ska jag iallafall göra sallad och käka laax!

It's on fire

God förmiddag! Nu har jag gjort allt man behöver göra utom att borsta tänderna om man ska vara exakt. Skönt med fredag är det också! Jag ska idag bli brandman, vi ska nämligen iväg och tillbringa dagen på brandstationen. Vi har kurser till tusen nu sista veckorna. Efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, har ingenting inplanerat denna härliga fredag faktiskt. Antingen dyker det upp något eller så får jag sätta på mig slapparbyxorna! Hur som helst så känner jag på mig att det blir en bra dag :)

Dagarna går för fort!

Tror det bli en skön torsdagskväll ikväll. Har egentränat här hemma bara, typ mage osv. Duschat och färgat ögonfransar/ögonbryn och parkerat mig i pyamas, det skönaste som finns. Har även satt igång att måla naglarna vilket är som i det närmaste ett heltidsjobb. Senare blir det att masseras med mamma, dricka te och se big brother! :)

Kvällsfika



Passar på att slänga ut en bild sen jag och linne fikade också! Hon ville dock inte vara med på den men. Man måste. Det var iallafall skitnice att fika på kvällen, i like! :) Dessutom har hon jobbigt fin tröja. Så man blir lite jobbigt avis på den.

Fotbollsproffs



Igår blev det att sova hos Kajsa. Kom dit halv 8 och vi pratade som attan (som alltid) och såg big brother. Sedan blev det att slumra på hennes soffa och trevligt nog började hon snooza halv 6 imorse... Lilla askajsa ;) Men jag kunde som sova ändå. Det var mysigt att ha någon att göra alla morgonsysslor med för en gångs skull! Frukosten blev avsevärt mycket trevligare. Kvart över 7 åkte hon iväg på jobb och jag gick ut och gick. Det blev en sväng runt stan och lite på atorp. Började ju halv 9 så det var inte värt att gå hem. Så 5 över 8 var jag nästan på skolan och kände att det skulle vara drygt att sitta där själv. Så jag svängde in till min farbor på Workster och drack kaffe och umgicks till halv 9, mycket trevligt!

Skoldagen kändes lång men då vi väl sluta och kom hem upptäckte jag (vilket är omöjligt att inte göra!) att mina söta kusiner var här. Så det blev bus och fotbollsspel med dem. Tydligen hade de bakat också. Jag frågade John vad de bakat. Svaret blev - labajbelkaka. Mumma. Då de åkte vid 5 blev det en kort och rätt snabb springtur på drygt 3 km. Nu är robban här och äter och jag ska kila i duschen. Chao!








Övernattning

Tjoho! Idag har jag haft en bra dag. Har varit pigg och allt har bara varit allmänt nice. Ska nu hoppa i duschen och pinna iväg till Kajsa, blir att sova där inatt! Är dödssugen på godis så jag skickade iväg ett sms åt henne och sa att vi borde köpa nåt. Gissa vad jag fick som svar? - jag är inte så sugen men köp du :) Min kväll är förstörd. Haha. Nejdå men vi ska nog hitta på nåt kul!

Mystisdag



Nu är jag nyduschad och nyäten. Ska bara svischa kaffet sen bär det av mot atorpcentrum för att möta linne så ska vi gå vidare mot stan. Waynes blir nästa stopp!

Sol, vind och vatten!

 

Tjeena! Då har man haft sin sista praktikdag. Vet även att jag börjar jobba måndagen efter skolavslutningen. Hardwork, big cash? ;) Hooppas. Jag for då ut och sprang direkt jag komme hem vid 4. Det var jobbigare än fan men det blev två varv runt elljusspåret. 30 min och 6km senare satt jag hemma på, ja vad ska man kalla det, träplankorna på marken, och stretcha och tog lite inspirerande kort ;) Eeller så gjorde det ont att stretcha så jag tog kort istället.... Har även hunnit med att träna lite mage och rumpaah så nu ska jag duscha och äta lite. Kanske hinner med att träffa linne en sväng ikväll också! :D

 

Hoppas ni är imponerade över att jag uppdaterat så ofta på senaste :$ puss!


Jag har träsmak i baken


Tjotjo! Då satt man i Malå då. Kan börja med att det var sol och fint imorse. Tur som det var hade jag redan förberett mig på att det ändå skulle börja regna. Vilket det gjorde. Så idag blev jag inte så deprimerad, mest kall bara... Åkte till Norsjö och lastade av jord på ICA i evigheters evigheter och sedan vidare till Trätrappor. där vi fortfarande är. vi måste vänta till klockan ett. Vilket är jättelänge kvar... Ulf som jag åker med gick nyss ut och la sig i lastbilen och jag hittade en dator. Så nåt finns det ju iallafall. Ska då jag kommer hem ut och springa om jag orkar och sedan kanske umgås med linne! Göra en tidig kväll tror jag allt :$


Ps!

Jag hade rätt om att solen kom fram nu.

Slutligen!

Tjoho! Nu är humöret på topp! Fick sms av Kajsi och hon undrade om vi itne skulle ut och gå. Sagt och gjort, 10 min senare var vi på språng! Hur skönt är det inte att bara impulsgöra saker? Utan att måsta planera som en galning? Jätteskönt! :D Vi är dessutom dödspeppade på sommar. Vi har bestämt att vi ska skita i vädret utan ha sommar ändå. Blir det en rengnig sommar ska vi fanimig stå där med paraply och grilla som om det gällde livet. Denna sommar kommer bli en riktig sommar där man gör alla saker som ska göras på en sommar, punkt! Nu ska jag duscha och äta fruktsallad!

Det svänger baby


Regn jao? Alltså. Såhär är det. Jag vaknade och det var typ i det närmaste 37grader varmt ute, blå himmel och strålande sol. Trodde jag vaknade i tropicerna typ. I princip. Cyklade glad i hågen till DHL. Vi blev lastade och satte oss i bilen. Begav oss mot Arvidsjaur. Så börjar det regna. Hur i helveetet kan det gå från klarblå himmel till spöregn på typ en halvtimme? Snälla förklara det för mig. Jag ska aldrig mer bli glad över att det är fint väder. För man blir bara och endast besviken


Haha som ni kanske förstår är det snart dags för den mindre roliga veckan i månaden så humöret svänger ;) Som vädret. Jag är egentligen väldigt glad idag. Fast med återkommande tillfällig irritation. Men vad gör det. Jag gick ut med Pysen en sväng eftersom jag lix var blöt och nu blir det dusch och möjligen lite nyponsoppa och kiwi. Jag älskart<3 Kvällen i övrigt lär väl tillbringas vid tvn. Skulle gissa på att solfan kommer fram snart eftersom man inte orkar gå ut längre.

Rödluvan!

Tjoo! FREDAAH! Lite peppad? Alltså jag vaknade på skitbra humör. Solen lyste! Jag promenerade till skolan och ja. Dagen har bara varit allmänt skön. Var rätt tråkigt att lyssna på våran lärare hela dagen bara eftersom han aldrig pratar klart meningarna utan byter hejvilt mitt i. Men det är sånt man får stå ut med, om resten av dagen ska bli bra. Dessvärre hade en gångare blivit påkörd av en lastbil då vi åkte hem från skolan och det kändes ju inte så kul :(
Ikväll ska det däremot bli kul. Jag och linne och (alla?) hennes klasskompisar ska på bio! Det blir att se "rödluvan". Jag tror att den kan vara bra! Har hört att det är massa snusk i den också? Säkert du som valde linne... Men nästa gång blir det "pirates"! Blir snart galen om jag inte får se den. Nu närmast ska jag invänta min mamma så ska vi strax ut och springa :)

Nattsi nattsi


God kväll! Ja jag inser nu att det löns ju inte direkt blogga. Om man inte gör det typ 3dagar i förväg eftersom att inläggen aldrig kommer ut. Inte för att vara negativ ;) Syften med bilden var att visa min fina frilla med min LILLA utväxt. Imponerande va?

Detta mumsiga väntar min mage på att få smaska i sig till BB. Tänkte skryta lite om det, de är ju trots allt jordgubbar, melon och kiwi. I love allt det som attans. Men de såg mest svettigt och färgigt ut. Men jag har tjuvsmaka, det var asgott :]


De senaste tre veckorna typ...

JAO då hade man tid att kika in här en sväng. Har faktiskt, med handen på hjärtat, haft grymt mycket att göra! Så nu får jag skämmas. Kan snabbt sammanfatta att jag på senaste har varit massvis med Kajsa och jag hade en helhelg med linnepinne förra helgen. Vi hade mys på fredan med Julia, Nea och Lollo och försökte spela spel men vi pratade bara måste jag nog erkänna. Men det var skitkul! Sen blev det att sova hos linne!


Världens goaste cheesecake typ? Jao
Duktiga som vi var steg vi upp 08:00 på lördagmorgon och underhöll oss med olika saker hela dagen. Som att köra häst, äta och göra oss i ordning. För att sen bege oss till pappa för att grilla.

Golunchen hos linnepinne.

Vi grillade hos pappsi och jag smakade min allra första piggelindrink! Typ det godaste ever? Ja. Hur som. Vi begav oss senare till en som heter Emelie där vi umgicks tills vi drog vidare till Olles. Det var helt enkelt för mycket folk på Mollys. Attans. Det blev en bra kväll iallafall som jag avslutade i Bure!

Igår
var jag hos Paul. Hon hade då haft den värsta dagen man kan tänka sig i världhistorien så jag åkte dit med ingredienser till kladdis. Vi bakade där och pratade och hade det bra. Hon skulle också skruva fast bältet i hennes merca vilket gick lite sämre än vi trott... Men de regna då inte.


Här mekas de för fullt. Ordentlig som hon är lämnade hon skorna utanför.

Vi jämförde brunhet också. Jag tror jag vann? Fast hon hade finare sockar :(

Och idag
bar det klockan 07:00 av mot Vännäs med klassen. Det var nämligen transportSM och som jag förstått regnade det jävel nästan hela dagen. Bitvis var det skitfint väder men mestadels regn. Vilket förstörde ganska mycket. Men det blev ändå en okej dag och nu är jag hemkommen och ska få mig lite mat i magen. Det är så dags.

 


Lill lördag


Slänger in en old bild på folk som jag måste återträffa!
Tjo! blev en tidig morgon imorse. Sedan bar det av till Pite och Älvsbyn. Måste säga att de vet vad de gör där, imponerande. Slutade vid 4 och pinnade hem på cykeln. Skulle egentligen och träna med Kajsa och två kompisar till henne men det blev för dyrt och snävt om tid. Så jag for ut och kutade på elljusspåret några varv. (var inte vilse..). Då jag kom hem blev det lite situps (lite) och sedan en lång dusch. Skönt. Såg reprisen på "Big brother" eftersom jag råkade somna igår. Jag är för gammal för att vara vaken så länge.. Nu ska jag snart ta mig lite middag och vänta på att Kajsa har reparerat sin cykel. Då bär det av dit en sväng för att umgås med henne och David! :)

New in



Min nya tröja och med briillsen också. Vad tycks? (a)

Linnepinne!

Tjeenah. Idag vaknade jag duktigt vid 9. Helt av mig själv. Inte av bilfan som stod och varva utanför eller av att Linnepinne ringde. Nix. Jag steg upp och jag och mamma for ut på en springtur. Samma runda som igår men andra hållet. Kan berätta lite detaljer också, som att man springer över ett berg typ. Vilket betyder en uppförsbacke på typ 1km. Igår klara vi det inte men idag gick det! Däremot blev resten av turen väldiigt jobbig men det är alltid skönt efteråt. Jag snörde mig sedan i duschen och begav mig till stan där jag skulle möta Linne. Mamma följde en bit med pysen.





Tyvärr gjorde de sig inte så bra på bild. De är grymt mycket snyggare in reeal.


Jag träffade då Linne på stan och vi lussökte igenom alla öppna affärer typ. Jag hittade mig en fin tröja och supersnygga brillor, om jag får säga det själv. Linne hitta assnygga skor (som vanligt), jeans och BHar. Väldigt nice. Då vi var klara på stan åkte jag, mamma, oscis och erik till mormor och morfar. Jag och oscis satt och stekte i solen. Det är så grymt härligt väder! Nu blir det mat som tusan, är dödligt hungry.

10 av 10 möjliga!

 

Såå såsåsåsåså bra! Se den. Gör de bara.


Fast and furious!



Nu kommer snart Emma och Ida så ska vi äta lite blåbärspaj och bege oss till stan för att se "Fast and furious 5" ! Den kommer äga :)

Pices

Tjatjaa. Vädret lyssnade nog på min klagan för nu är det kanonersväder! Sunsunsun. Jag var över till Kajsa igår och fick se alla hennes olika packningslistor och "skaköpa"listor. Hon är nämligen på Ikea idag och det var väldigt prydligt må jag då säga. Hon kan omöjligt glömma köpa något... Vi åkte sen och hyrde film, det blev "Tusen gånger starkare". Den var bra men slutade liite halvdåligt och vi kände båda två hur mycket vi ogillar lärare. Men jag rekommenderar den! Efter det blev det som vanligt att sitta och prata om allt och inget och helt plötsligt var klockan för mycket så då var det bara att vandra hem i regnet. Tur det är nära.

Idag har jag då tagit sovmorgon. Sedan steg jag upp och upptäckte att hela familjen Hedenström satt ute och glassade i solen. Så jag gick ut och gjorde dem sällskap med en kopp kaffe. Det var skönt. Men lugnet varade inte länge. Mamsi drog med mig ut på en springtur och lite halvt opeppad valde jag att följa med. Och tur var det för det var så skönt! Vi sprang en ny väg I SKOGEN. Jag älskar skogen känner jag. Nu ska jag gå ut och sätta mig igen men jag tänkte bjussa på några bilder från påsklovet först!


Vi åt lyxiga frukostar.


Tror Sofia var lite sugen på äggen...






Observera finkopp´n!


Vi bakade bröd.


För ovanlighetens skull skar Sofia dem inte i exakt perfekta skivor och la
dem inte i perfekta rader...


Vi var ute i det gröna i massvis.


Var på 20årsfest.


Sov i lyxigt hus.


Fick presenter!


Underhölls av bebisarna.


Plockade blommor.


Såg söta ut.


(cyklade till stan!) och åt på Oliven.Fjortisarna i bakgrunden var knappt störande alls.


Vilade.


Och hade lite mys.

Jag ville lägga ut bilderna jag tog från första kvällen då jag fick min lyxiga mysmiddag men dem tog jag med Sofias mobil så det gick åt skogen. Ha en bra dag!


Vollan

Tjosan! Jag uppfattade ett uttryck från "du är vad du äter" igår.
"Mitt liv är som en ketchupflaska. Det är allt eller inget"
Ungefär så är det med mitt bloggande känner jag. Idag är det allt ;) Jag färgar ögonbrynen och lyssnar på Volbeat<3 Jag färgade nyss ögonfransarna också men jag fick i ögonen och grät en skvätt för jag höll ut allt jag bara kunde men fick ge med mig. Ska snart göra ett nytt försök. Sen kommer Kajsa till stan och då ska jag dit! Vi ska nog hyra film och äta CHOKLAD. Eller jag ska det iallafall! Och Nea klart vi ska göra nåt till helgen!

Give me thank you very much

 

 

 

 

Jag vill ha!

 

Dessutom är kajsa min rädderska!


HELGISCH

Yo! ÄNTLIGEN FREDAG! Hur skönt är inte det lixom. Massvis med skönt. Tycker dessutom vädret kan ta sig i röven. Från 7 imorse till iallafall 3 har det regnat 3 gånger så har det blivit sol igen tre gånger fast säkert många fler egentligen för den har gått i moln och då har det varit svinkallt sen har den kommit fram och då har det istället blivit svinvarmt. Hur vet man hur man ska klä sig då lixom? Hallåå!


Kanske detta blir mitt öde? Det är ju inte helt omöjligt.
Nu har jag iallafall kommit hem. Var skitpepp på bio men det blev inge av. Så nu är jag lite deprimerad. Får hoppas att Kajsa har lust att hitta på något :) Nåt måste man ju göra. Juh. Det har inte hänt så himlans mycket annat. Jag har nog fått jobb på DHL och så har jag kollat efter skor. Men jag köpte en mascara istället. Thats life. Känner mig lite speedad också, och har inget att göra. Dålig kombination?

Kajsi

Tjingeling! Det blir en snabbis nu. En stressis skulle man kunna säga. Jag har bokstavligen åkt lastbil på DHL idag. Det jobbigaste jag gjort var att öppna dörrarna några gånger. Fast det var faktiskt tungt, jag kommer få träningsverk i armarna... Jaja! Sen har jag pratat med min baby i telefon och då blev jag värsta pepp. Nu ska jag kuta till Kajsa som har fått bacillen men det struntar jag i! Här ska umgås. PUSSHEJ!

Skärpning!


Såhär ska det se ut egentligen!
Nu måste jag säga att vädret får ta och rycka upp sig. Jag blir ju alldeles dåsig av detta gråa deppväder. Därför har jag vilat en stund innan maten. Det kan vara alltså så jäkla skönt så det är inte klokt. Och det var det. Nu har jag fått lite mat i magen och det är kokat kaffe. Så det blir en liten slurk sen ska jag mamsi och pyspys ut och promenera en sväng. Kunde förresten se biggan på datorn också! Tack och lov ;)

Hemkomst

Då var man hemma igen. Hemma med snö och odrickbart vatten. Det blev en för lång dag på skolan idag, vi drog över alltså. Men det gjorde egentligen inte så mycket för jag har ändå inget speciellt för mig idag. Måste dock fortsätta med att skriva en krönika idag. Känns mindre kul men vad göra.

Resan gick ändå snabbt igår men det har uppstått ett problem. Jag missade "Big brother" och nu går det inte se på datorn. Förtvivelse! Tur det går i repris 7 ikväll. Puh. Nu ska jag sätta mig med den himla krönikan men imorrn har jag kanske en springtur inbokad med Kajsa. Har hört att hennes casa är mitt casa.... Hihi.

Valborg och sistaste dagen

Idag blir näst sista dagen i soliga Karlstad. Och tyvärr var det inte så soligt imorse utan det stormade och regnade ibland. Vi tänkte att eftersom det är sista dagen kan vi ha lite mys och så så vi cyklade till Ica och köpte lite godsaker. Nu har däremot solen kommit fram och det är skitfint väder. Fast det blåser. Men nu är det för sent, vi har redan köpt så vi ska lix ha mys ändå! Jag kan berätta också att i förrgår var vi en sväng till stan med Marre. Där mötte vi upp Caroline och vi satt i solen och hade picknick vid älven. Det var jättemysigt faktiskt och tiden bara flög iväg. Och igår på valborg var vi med Nelly, Marre och Elin. Vi spelade kort (jag och Nelly ägde) och sen kom Elin lite senare än alla andra och då drog vi till ett ställe som heter Deje. Där skulle vi se en stor brasa och fyrverkerier. Dessvärre glödde bara brasan och det mesta man såg var raggare och dyngfulla personer. Men kvällen blev bra ändå! :)
Det känns sorligt att åka hem faktiskt. Det är inte roligheter att inte kunna vara med varann på typ över en månad till. Det tar längre tid än man tror. Men jag har haft ett skitroligt lov (och ickelov nu på slutet...). Och vi har faktiskt fått upp flåset lite också! Vi har sprungit rätt många gånger. Igår till exempel blev det ungefär 4km. Det är lite roligare att springa då man inte håller på att dö då man kommer tillbaka. Har även upptäckt att min balklänning (som jag köpte här i Karlstad förra lovet och lämnade här) har blivit för stor. Så det var nog lika bra att vi köpte lite godsaker idag... Hihi.


För övrigt vill jag bara tillägga att jag tycker min Sofia är bäst och hon har gjort en massa mysiga saker för mig på lovet. Det har varit mycket tända ljus och till och med film (hon är lite smått rastlös och har inte så lätt att se film) så allt detta är lite extra uppskattat. Jag är djupt imponerad. Puss♥

RSS 2.0