YEEEESSS!!!

JAG HITTA MITT BUSSKORT!!! lycka♥

LONG TIME NO SEEN

HOJ!








Detta är då det som har hänt medan jag varit så himla osocial och inte skrivit något!
Jag har tagit kort på en kyrka, promenerat mycket med min babe, köpt (fått) nya skor, ätit mssa god mat (och godis OCH glass), klippt och färgat, myst som bara den och suttit nere i hamnen i Umeå med darling och jäst. Självklart har vi gjort mer men detta hade jag bilder till :)

Nu ska jag kila och duscha sen plugga lite. Eftersom det KANSKE möjligen händer en sak imorgon som skulle vara bra, men då måste man vara påläst... Lite. Kanske. Aja har även övningskört två gånger idag, tvättat en L70 och fått avfettning och vatten över hela mig. Mys. Hämtat linne efter ett ex minuters tjat så hon följde med mig hem! Vi åt pyttipanna och ja, typ inge mer, haha. Men ändå det var trevligt! Sen promenerade jag lite i det fina vädret. Träffade stoffe som pratade superlänge, trevlig karl det där :) Pappas eller mammas släkting på nå vis, för er som inte visste. Busdrivingstoffe. Sen har jag tränat lite rumpa och mage, tihi, och nu blir det dusch-plugg och kaffe!

PUSSHEJLEVERPASTEJ SOV SÅ GOTTELIGT!
/MUTTIS

Måndag

Varför stannade jag inte under täcket imorse?. Jag gav upp redan första lektionen då läraren sa; "ni kan ju facebooka eller nåt!?"... och ja det är väl ungefär vad man gjort idag.

Räknar ner sista minuterna. För snart är det slut för dagen och jag ska ut i sooolen. Möjligen blir det Anderstorp för att göra ett hembesök hos Mattis:) Har ju blitt erbjuden skjuss hooome.

/L 


Löördaa.


Steg upp kvart i 7 en lördag. Jo, det var nämligen dags att agera barnvakt ännu en dag. Denna gång på "Leos lekland". Ungarna var fulla i spring och det dröjde inte länge förrän man dragits med i leken. Hoppborgar, bollhav, rutchkanor och klätternät. Jag blir trött bara jag tänker på det;) men helgen har trots allt varit helt okej och än finns det plats för å göra den ännu bättre.



Kraampåer
/L
 


Between the lines


Min fredag började tidigt. klockan 07.30 åkte jag mot stan för att hämta upp Viccan och sedan fortsätta färden till Medlefors! Där vi skulle ställa upp som barnvakter åt ett 20tal hörselskadade barn. Som föriövrigt var ursöta! men det tar på krafterna att spela fotboll och innebandy en hel förmiddag må ja säga. Fast roligt hade vi!


hehe, dreggelmästarn Sixten;)...

Nu sitter jag mest och väntar. Rabarberpajen puttrar i ugnen, säger man puttrar om en paj? hursomhelst ska väl snart ropa in folket för att bjuda. Till pajen blir det hemmagjord vaniljvisp. ♥ Sen blir det Såskadetlåta i väntan på att flyget från Tunisien ska landa. Saknad!

Tjings!
/L


Gokvällens'

För det första så ber jag om ursäkt för den förskräckt äckliga bilden på mig inlägget innan. Meeen ni borde vara vana vid dehär laget., om det inte syntes tydligt på bilden.. så fullständigt drunknade jag i Edwards jacka!x)

Min dag har då varit allt annat än dålig hör å häpna! Efter 5 timmars sömn och lite positiva tankar så tog jag mig upp och iväg till skolan. Måste ju påpeka att jag blev tvungen att åka i gympakläderna på bussen. Kändes som enda sättet att tvinga mig själv till å springa 2000m. Det funka! så nu är det över, vilket jag kommer leva på väldigt länge;)


 

Imorrn kan inget förstöra min dag för det är FREDAG å älsklingen kommer hem ♥ (om han inte stryper mig för bilden vill säga) däremot måste jag upp tidigt. Ska vara på skolan klockan 8.00! + Lördag?! Hur tänkte jag då. Nåväl vi ser väl vars det slutar.


BYE /L

SNABBIS

HOJ!
Ååååhåhåh jaag vet! Vi har varit skamligt dåliga med uppdateringen. Skäms! Men både jag och Linnepinne har en massa att plugga på och dessutom är min babe här och då har man ganska mycket annat för sig också... Wops. Men jag ska lägga ut lite bilder sen de föregående dagarna denna vecka! Den har innehållit mys, glass, klippning, godis, Linne Edward och Dennis och fika på Waynes, skola, promenader, Alice i underlandet och bara helt råsköna saker. Med min älskipälsi.







Ska FÖRSÖKA bättra mig, lovar!

PUSSHEJ FRÅN MUTTIS!

GOOD NIGHT PEOPLES

HOJ!
Min måndag har varit sååå hektisk :O Seerri. Holy macarony! Ja eller på skolan var den allt annat än hektiskt. Tvättning av truck, hämta L70:n med Daniel som var på verkstan, service av den och övningskörning. Som gick käpprätt åt skogen. Med buller och bång. Men så kan det bli! Ingen skada skedd faktiskt så det går ju överse med. Att jag ett flertal gånger blivit snärtad på däremot, det är något helt annat. Det ska inte undgå så lätt...

Hittade ett linne på HM som I liked, om man hade haft nå jeansshorts till :]
Observera mina biffiga armar där också! ;)

Nästa fynd var ett linne och jeansshorts på Gina. Inte för att jag har råd
att köpa något men xD Resten som fanns på stan var klassificerat S-K-I-T.

Då vi slutat stannade jag i stan och kollade lite på stan sen handlade jag på ICA. Fast jag är är så virrig och glömsk att jag glömde typ hälften av sakerna i affärn :S För inte hittade jag dem här hemma iallafall. Ungefär samma med busskortet, ångest! Vars är det :( Åkte hem kvart över 5. Tryckte pyttipanna med massa grönsaker och satte sedan igång! :

Har städa typ heela huset, tvättat, varit lite i stallet, lagat mat, ätit, koka kaffe, försökt plugga (typ 20 ynka minuter som jag inte lärde mig något på) och duscha. Bort med fettet jag fick i håret på skolan. Fett nice.

Imorgon kommer Sofia och vi skulle tydligen ut och springa på kvällen. Så måste jag plugga truckteori... Men det är inget att göra åt. Kanske kan få mig lite massage så länge! Dream on lixom... Sen har jag tänkt tvinga henne se Alice i underlandet med mig ifall Dennis kommer ihåg att ta med sig, vill se ♥

Nu blir det sängen omedelbums!

NATTINATTI HÄLSAR MUTTIS!


2 skrivuppgifter, 2000m och 14 dagar till sommarlov.



Godkväll!


Psykologin är sågott som klar. Snacka om högskolenivå på frågorna? Nåväl, imorrn väntar en välförtjänt sovmorgon och resten av veckan är en skrattmatch. Eller ska jag överväga att stuka foten till torsdagens 2000m?

Pratade i allafall med älsklingen på msn nyss och plötsligt kändes fredag mycket närmare ♥ Dessutom så ser veckan ut att fyllas med trevliga stunder. För imorrn kommer Sofia så då måste man nog ta och rycka upp sig lite;) Kanske en fika på waynes onsdag och grillfest fredag? Den som väntar får se.

Nu ska jag ta mig en titt i skafferiet för lite gott kvällsfika, tro det eller ej men man bli hungrig av att skriva uppsatser. Sen blir det att inta soffläge!

SEEYA.
/Linne


Måndag.

Hej Gott Folk.
Skolan plågar mitt sinne och jag sitter förgäves och knåpar ihop en psykologiuppsats. Känns helt meningslöst att lägga ner tid på den. Men det är ju trots allt den 24 idag vilket betyder 4 dagar kvar till fredag och 14 dagar kvar till Karlstad d.v.s. Sommarlov! Känner en gnutta hopp.

På tavlan står det;
Måndag 31/5 Kapitel 8-Minnet
om du hinner (och har lust)
så läser du igenom detta kapitel.


Jag tror lärarna börjar ha brist på uppgifter? hehe.



Vi bjussar på den här blicken;)
ADJÖKENS.

/L



Söndag (smått å gott)

Här har ni VÄÄÄÄRLDENS goodaste brownie! Jag vet att den ser ut som bajs

men den är sååå såå fruktansvärt himelskt god!!


Bild från kyrkogården då jag var ute och sprang. Fintfint :]

Papi och Anna-Karin då vi var ute och gick/sprang :)

Det var allt för mig!
OVER AND OUT FOR TODAY! /MUTTIS


Linnea Berglund

 

Nu har jag försökt kolla tatueringar åt dig men det finns typ inga noter ju :( Men de här var de finaste jag hittade. Tyckte jag! Ska be Sofia knopa ihop något i veckan :*

 

PUSSHEJ! /M


SWEET!

YO!
Nu ska ni få höra om min alldeles genomsköna söndag! Jag vaknade ju som sagt kvart i tolv. Just då var jag ruskigt trött och lite nedstämd efter det som hände igårnatt. Men dagen tog sig ändå väldigt bra! Städade nedervåningen och mitt rum direkt jag vaknade och sen gjorde jag äggmackor och fil och kaffe till frukost/lunch. Hur gott som helst! Efter det gick vi ut i solen som fortfarande var framme då. Pappa spikade panel, AK målade och jag kapade den gamla panelen till ved. Hardfuckingworking! Haha ;)


Vid 4 åkte jag och AK iväg till konsumaffärn och handlade lite. Hon bjussa på den godaste browniesen jag ätit i hela mitt liv! Och det är dagens sanning!! Jag tog en bild som kommer sen ;) Sen åt vi middag och åkte iväg till stan. Hälsade på Emma, Ida och hennes kompis sen svidade vi om och gick ut på elljusspåret. Jag sprang och pappa och AK promenerade. Tyvärr är jag totalt sämst på att hitta så jag sprang flera varv för jag visste inte var jag var xD Men det gick väldigt bra och lätt att springa för en gångs skull så peppen är tillbaka litegrann nu! Blev ungefär 4km. Tillslut hann jag ikapp dem igen så jag gick sistbiten tillbaka med dem. Hur fruktansvärt skönt som helst var det! Så nu sitter jag och stretchar och pratar med papi och AK. Detta har typ varit den chilligaste söndagen ever. Blir duscha och sova sen då jag kommer hem. Ohyes. Bilder kommer sen, kan inte lägga in här!

Hoppas ni också haft en nicelig söndag!

OVER AND OUT HÄLSAR MUTTIS!

Ojoj...

Vops.


Nu har man alltså sovit till kvart i 12 :S Vad händer med världen egentligen. Fast jag fick faktiskt göra det. För att saker och ting har gått åt skogen i helgen och jag somnade typ 4 igår. Vad vi gjorde ïgår har ju redan blivit skrivet, om än väldigt kort men jag har inte tid att lägga in fler bilder just nu, men de kommer :) Ska ner och städa. Eftersom en viss person kommer till veckan. Och då skare banne mig va fint♥ Kanske blir att köra med Linne också, vi får se hur mycket som hinns med.

Nu måste jag tyvärr kila men jag återkommer nog ikväll!

PUSSHEJLEVERPASTEJ TYCKER MUTTIS


Gästblogg?

Tjoba! nu sitter jag (victor dahlin) från Brybloggen.blogg.se och ska snart se andra filmen här med hurtbullarna. Första filmen vi såg var 21, det är en grymt bra film som handlar om folk som räknar kort.



Idag så har vi "paddlat" kanot, sen lagat mat och inte gjort mycket mer. Jo! Jag bar en soffa, som ja nu sitter i. MOha. Erm va mer?

nä typ inget mer. TJO!

Fredag

Ja nu sitter man här och tröstäter popcorn. Snacka om räddare i nöden! Äsch men så farligt är det inte, men lite tufft känns det å lämna karl'n på flygplatsen. När man vet att han om några timmar ligger på stranden i Tunisien medans jag kämpar med att bli solbrun här hemma.

BYE!
/L

Mina absoluta favoritbilder.<3






Hon är finast.

Finfredag!

TJO!
Vi blev ändå 11 stycken som hade varit duktiga och pallrat oss till våran enda lektion idag. Den gick ändå fort och då vi slutat promenerade jag till stan. Skulle ju fika med Pål men det blev aldrig av för jag ringde och ringde men fick aldrig något svar :( Antar att den lilla loppan låg och sov. Men turligt nog hittade jag Edward, Oscar och Gabbe på stan så jag hängde efter dem ett tag. Först in på ICA där E köpte proviva och nå typ, kakor/kexaktigt. Sen gick vi ner och glassade vid älven. Eller ja, jag solade och Edward spanade nog mest på alla girls och Oscar tjatade om att gå,... hihi.






(Detta är från solningen på kullen bakom verkstan)

Klockan två satt jag på bussen till Umeå och då jag kommit fram åkte vi på dirren till Netm för att jag skulle kanske få sommarjobb där. Meen det verkade inte så ruskigt bra så jag tror jag står över lixom... Gick hem och hämtade hunden så gick jag ut på en lite längre promenad. Nu blir det dusch, massage och latte och klockan 10 bär det av tillbaka mot Skellefteå.

PUSSHEJ FRÅN MUTTIS!

God "morgon"!


Tjohoo!!!!
Då var det helg då! Och imorse vaknade jag på det mest ovanliga sätt nånsin. Aldrig förr har det då hänt mig. Ofta har man ju vaknat av att ett bi eller fluga har flygit in genom ett öppet fönster på natten, så surrar de och håller på. Men imorse var det inget bi och ingen fluga. Det var en himla fågel! Som flugit in och var fast mellan fönstret och rullgardinen och flaxade på i vild panik. Vad ska man göra lixom?! Jo muttis springer upp och väcker Oscar, haha. Men då vi kom tillbaka hade den hittat ut. Det mest fascinerande är att den faktiskt fick sig inför fönstret var inte öppet mycket alls. Skumt!

Har för i övrigt inte sovit så fasligt mycket inatt. Somnade väl typ vid 3 och vaknade 40 gånger imorse. Men vid 9 gav jag upp och släpade mig från sängen. Hade tänkt fara ut och springa 2km innan frukost men det orkade jag inte x) Och nu ska jag snart iväg till bussen. Har försökt ringa Pål eftersom vi ska och fika men jag tror hon sover...  Tihi det känns som det typ bara kommer vara jag som är på lektion idag. Men jag har ändå inget annat för mig. Kommer nog ett nytt inlägg sen idag då det hunnit hända lite mer!

HA EN SUPERBRA DAG TYCKER MUTTIS!

FUNHOUSE

Drygis :]


Hooj!
Då var man nästan färdig för ikväll då! Bestämde mig för att trotsa regnet (och linne lovade att det var ett härligt sommarregn) för att gå min promenad ändå. Och tack och lov att jag gjorde det, skönt som tusan var det! Blev nog ute ungefär en timme. Och kors i taket, linne hade rätt! Det var faktiskt ett varmt och skönt sommarregn. Turligt nog sutade det ganska fort och värmen var fortfarande kvar så det blev bara helt superbra helt enkelt! Skönt att röra lite på sig.

Då jag kom tillbaka gick jag raka vägen och tränade lite mage och ruumpa, hihi måste ju ta sig lite i kragen nu, inför beach 2010 lixom. Hann även ringa mami och raka benen, det är det jobbiga med sommarn! Att man måste hålla efter med sånt där tjafs. Men med rakhyvelen i högsta hugg och Bandit på högsta volym så gick det undan. Fick till och med 20 minuter till övers innan hästarna ska få mat så jag tänkte slänga in ett inlägg, har ju märkt att läsarkurvan har gått neråt och kommentarerna i princip försvunnit, det vill vi ju inte att det ska hända :(

Då hästarna är mätta blir det lite latte och mys framför tvn skulle jag tro. Blev ju så att vi bara har samhälls imorgon, vilket betyder att vi börjar typ kvert över 11 och slutar 12. Efter det ska jag och fika med Pålly och sen bär det av till Umeå! Ska på nån intervju angående sommarjobb och sen blir det tacos at mammas place, sedan buss hem till skell igen.

NATTI NATTI HÄLSAR MUTTIS

NEEEEEJ!!

Det regnar!!!!! :( Vad hände med min promenad? (U)

SO KING!


Yo!

Alltså kan ni tänka er att det redan är torsdag?! Den här veckan har gått så fort att jag inte har hunnit med för fem öre! Denna dag har varit minst lika underbart fin som gårdagen, typ 30 grader i solen och inga moln! Kände glädjen i kroppen då man vaknade och såg detta! Då jag skulle gå till bussen lite senare fick jag även en komplimang av min vänliga granne som försöktre trå in barnen i bilen, som gjorde min morgon ännu bättre! Glad muttis, säger jag.

Idag har vi iallafall haft långdag i skolan, fast den blev lite kortare. Hade 2000 meter på gympan och just då kändes det som om att solen kunde ha fått gå i moln en liten stund. Det var verkligen dödsvarmt och så skulle man kuta på det! Men det gick då sådär iallafall. Kändes som att det gick sjukt trögt, var jättesnorig och benen var helt stumma. Men jag passerade mål på 8minuter4sekunder så jag ska väl inte klaga. Bara lite ;) Efter gympan blev det lite, serioustalk.. och solning på kullen bakom verkstan, mycket trevligt!

Bilerna har inte direkt något med texten att göra :O Förutom att det är fint
väder! Men jag hoppas på en liten rotur till Björkön med linne på lördag


Direkt jag kom hem svidade jag om till bikini, haffade åt mig my book och headset sen gick jag ut och la mig i solstolen. Pratade en stund med Anette och sen rinde jag babe. Fast vi hann inte prata så länge förrän hon fick bråttom till ett ställe... hopps. Kvällen har än så länge att erbjuda en skön promenad som jag är påväg ut på precis nu! Sen borde man väl plugga men. Ja, borde var det rätta ordet.

OVER AND OUT TYCKER MUTTIS

Pictures I promise

Nu ska jag berätta mina föregående dagar. Minns inte riktigt från nr jag ska börja. Men jag tänkte att eftersom vi skrev så himla långt igår så skriver jag väldigt lite idag och lägger in bilder istället :)


I måndags åkte jag från stockholm mot Umeå.

Fick vänta i en timme så jag tog massa bilder. Hade fett boring.
Och såhär fräsch var man ;D


På bussen åt jag JÄTTEMYCKET choklad.

Någonstans nära Umeå väldigt tidigt på tisdagmorgon.

Åkte direkt till skolan, var framme vid halv10. Till de här,
snyggingarna...


Det var fruktansvärt bra väder och blev en riktigtriktigt bra
dag. Mycket övertrötthet och solning ute i det fina vädret.


Efter skolan åkte jag till Linne och vi flummade ute i solen.
Fast den hann försvinna så vi blev inge bruna :( Men hon fick
grönska på knäna!



Då jag kom hem idag däremot la jg mig direkt i solen! Stekte
jävel. Hihi. Brände mig faktiskt lite! Underbart väder. Helt
underbart.


Stekstek.

Sen mötte jag Linne vid klockan 7, var tänkt att vi skulle
simma men det blev en prommis istället!


Blev en vandring till Danielsten. Fint<3




Shit. Gissa om det där tog lång tid?! Nu blir det att sova litegrann. Har varit en trött tjej idag. Men jag återkommer väl imorrn ;D

OVER AND OUT SÄGER MUTTIS!

Förlåt

Alltså. Vi såg hur mycket vi faktiskt skrev i det andra inlägget och det är så mycket att ingen orkar läsa. Men ni kan väl göra ert bästa ändå, det kan ju om ni har tur vara intressant (a)

Förlåt

Alltså. Vi såg hur mycket vi faktiskt skrev i det andra inlägget och det är så mycket att ingen orkar läsa. Men ni kan väl göra ert bästa ändå, det kan ju om ni har tur vara intressant (a)

Paltätartävling!

Liiiiiite bra väder idag då, blir bara bättre å bättre. Shorts PÅ! ↑

LINNE:
Vaknade exakt 07.49 för javisst denhär gången minns jag allt att jag had sovmorgon;) Dissade spegeln och drog på mig solglasögonen för att sen dra iväg mot bussen. Jag hade en vag tanke om att Mattis möjligen skulle infinna sig på bussen. Så sant som de var tänkt, där var hon. Trött från hårroten till tåspetsen! Hon hade nämligen hoppat på bussen från Umeå klockan 06.55 i morse, stackars unge(A) men jag tyckte mig se en liten glimt i ögat trots allt. Övertrött?

Resan gick fort. Vipps var det dags för Mattis att kliva av på anderstorp och för mig att fortsätta till Balder. Där jag möttes av projektarbetssugna medmänniskor. Vi filmade, jobbade och ja, försökte väl hinna med en å annan lektion också. För att sen käka en allt för sen lunch, vilket slutade i paltätartävling. Jag stod för guds skull över och tog fram filmkameran istället;) Slutet av dagen svischade förbi och efter skolan mötte jag upp Jullan på stan. Hon hade nämligen klarat körkortsteorin idag! Så det firades med glass.

MUTTIS:
Jag vet inte riktigt när jag vaknade, eller när jag somnade för den delen heller. För det är på det viset att jag åkte hem från mitt hjärta igår klockan fem. Var framme i huvudstaden vid 8 och kvart över 9 bar det av med buss mot Umeå. Tack och lov var det en sprillans buss så man kunde ladda mobilen, därav blev det musik on hele natten! Somnade och vaknade om vartannat och tillslut var jag framme i Umeå. Fick vänta en timme ungefär och åkte sedan som sagt vidare mot skellefteå. Tacka vet jag att Linne åkte med samma buss sistbiten!

Jag blev lite sen till skolan, typ en timme, men det verkade inte som någon brydde sig. Jag skulle lasta ett släp med Marcus som i övrigt var jättesocial och jag med eftersom jag var superövertrött. Så vi satt egentligen mest ute och pratade och steekte i solen! Fast jag hann bli ovänn med Edward två gånger. En gång för att han sa att jag var jobbig, då blev jag sur och gick, sen slog jag han i fejset och då blev han sur och gick x) Vi slutade vid tre istället för 4 och då fick jag skjuts av Dennis in till stan. Han släppte av mig vid Din sko där jag mötte upp Linne och Jullan.



Vi promenerade in till Scorett eftersom det tydligen inte fanns några skor på Din sko. Där hittade jag och Jullan jättefula skor medan Linne ville söka efter såkallade SERIÖSA skor. haha. "nu finns det inga seriösa skor kvar "HAHA! jag dör väl x) Ett annat skönt citat från Linne denna finfina tisdag är " Ja vad är det med fåglarna?! De bajsar överallt. De bajsa på min CYKEL, hur moget är det?" hahahahaha! Ja huur moget är det egentligen.

Ja nog med svammel. Vi hoppade av hos mig, M, och lämnade mina saker. Så gick vi till L, åt och sen tog vi på oss shorts och la oss för att steka i solen! Fast den hade försvunnit så vi drack mest kaffe. Kvällen har nu att erbjuda lite körning med Myra och sedan kanske det blir övernattning at muttis place. Det återstår att se!


PUSSHEJ


Vatten å Bröd.

HOJ!

Puh, Idag har man hunnit mycket.
Blev 2 bussen till kusmark efter skolan. Där jag filmat, med Julia och Viccan. Vi blev nog rätt nöjda endå eller? Även Ceder fick sig en liten inblick i filmstjärnelivet ;) + och inte att glömma alla glada tanter å gubbar som vinkar så glatt..
Börjar typ se ett slut på det här arbetet, vilket är både trist och lite skönt.
Dessutom har vädret varit helt perfekt. "Solen steker å Livet leker" ♥

 

Var hemma från kusmark och stan klockan 19. Placerade mig framför datorn direkt och skrev klart näringsläran på en timme. Kände suget på att fara ut och springa..gjorde det. Kom hem till ett tomt kylskåp, deppade en stund --> Nu SOVA.

NattiNatti /L


I brist på annat.

Todels!
och Grattis till världens bästa brorsa som fyller år idag!



Idag är det måndag, vilket i vanlig ordning betyder skola. Skola och hårt arbete, uppsatser som ska skrivas och projektarbete som ska göras. Trots ynka 25 dagar kvar till lovet läggs läxorna på hög och lärarna gör allt för att pressa ur de sista krafterna. Efter skolan tar jag, Julia och Viccan bussen till Kusmark för att fortsätta filma. 

Sen blir det bussen hem för att skriva klart näringsläran
 och tro det eller ej hinna med en joggingtur.
 

HaveAGreatDay.
/L


Bildbomb





Slut på ledigheten.

GOODKVÄLL.


Ursäkta den dåliga uppdateringen, men i helgen har jag bara tagit det lugnt, njutit av sommarvärmen
och Jimmys sällskap. Har dessutom har jag till allas förvåning fått mig lite färg. Jodå, medans Jimmy och
min käre far rivit och stökat här hemma passade jag på att gassa lite. Så nu hoppas vi att solen håller i
sig 2veckor framöver, för när Jimmy kommer hem från Tunisien vill man ju inte vara sämre;)



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le..
Jimmy.

ALLT FÖR MIG!
Kram.
/L






Hey, soulsister

Todels!
Muttis here! Imorse var vi nästan duktiga iallafall. Vi vaknade 40 min tidigare än igår. Då pallrade vi oss upp nästan på dirren och gjorde smaskig frulle. Vädret var ungefär som igår, mulet och lite regn. Så vi bestämde oss för att åka och simma. Fast vi först tog bilen till Forshaga där vi solade. Sen åkte vi till stan, hon sa att jag har blivit duktigare på att köra, glad muttis :] Och till råga på allt så kom solen fram och det blev SKITvarmt! Tihi vi tyckte inte det var så kul att simma så vi åkte hem typ direkt x) Vi la oss ute och solade och hoppade studsmatta med hennes skitasöta lilla kusse. I bh och shorts, fan sommar! Så nu hoppas vi att vi är megabruna ;)

Efter det har vi duscha och sett Twilight och ätit godis. Hihi vi skulle egentligen grilla fast godiset kändes mer lockande och nu är vi för mätta... Så det blir promenad runt en mysig liten sjö nu! Bilder ska ni också få fast då jag kommer hem, kan av någon konstig anledning inte lägga in bilder på den här datorn.

Hoppas ni har en superhelg!

PUSSHEJ SÄGER MUTTIS

Make me banana pancakes

HAHA!

Tjoho!
Åh jag har tänkt börja med att gnälla för det regnar här och är trist och grått så har jag fått flera sms från olika personer där hemma i skellefteå och umeå där det till och med stod att de gick i shorts på ett! Blir man ledsen eller blir man ledsen. Men jag och älsklingen har haft roligt ändå. Vi vaknade dessärre väldigt sent, 20 i 12 :S Så vi steg upp och åt sen åkte vi till stan. Babe "jobba" lite sen åkte vi till ett elljusspår där vi sprang 5 km. Skitjobbigt! Efter det åkte vi och solade och nu har vi precis ätit. Grillad kyckling med broccoli och tsatsiki, hur gott som helst :)

Nu ligger älsk och tränar och smsar så det var ju inte så himla skojigt kanske. Då kan jag lika gärna skriva här, tänkte muttis ;) Vi ska iallafall kila iväg och hyra film och köpa godis nu! Då passar vädret ändå rätt bra, mysväder :]

OVER AND OUT SÄGER MUTTIS!

Yo!


Todels!
Nu har vi käkat lite tacos, gott som bara den! Synd att magen krånglar bara, för oss båda :( Men det gör inte så jättemycket för man är så himlans glad ändå ♥ MYS till tusen blire ikväll! Bestämde jag nyss ;) Och förut idag tog vi bilen till stan, så himla skojigt var det att köra :] Blir ju på tok för långt mellan gångerna då forrde är såld. Vi körde hur som helst runt och kollade på sjukt fina och dyyra hus. Med värsta pjäktiga grindarna och allt. Sen kom vi oss till ett ställe där vi gick runt en sjö, det var värsta nice. Fast det är lite dåligt väder men ändå varmt som tur är, hyffsat iallafall :) Och nu knyckte jag datorn och lyssnar på Call me-shinedown, tack Edward! Haha hoppas du inte mår allt för dåligt idag ;)

Ja vi har då "planerat" att ha lite filmmaraton ikväll. ÄNTLIGEN! Har velat ha det hur länge som helst och det kan ju inte bli bättre än med älski :* Plus att jag har saknat hennes mamma lite, hihi hon är så go :]♥

Nu ska jag kila! Ha det nice :*

PUSSHEJLEVERPASTEJ SÄGER MUTTIS

Värmland

Tjoho!
Nu har man efter många om och men kommer fram alldeles välbehållen i Karlstad. Eller Forshaga rättare sagt. Tänkte hinna skriva igår men det kunde jag ju fetglömma insåg jag ganska fort. För då jag hade duschat och ätit hos mamma och det var ungefär 30 min kvar tills bussen skulle gå kom jag på att jag inte fått något sms som man behöver för att få åka med. Så vi ringde och kollade och då hade bussen aldrig blive bokad! Hjälp! Men som tur var fanns det lediga platser och vi hann dit i tid. Resorna brukar alltid gå väldigt bra men den här gången blev dessvärre gammkroppen lite lidande :( Men det gick bra ändå. Om man jämför med rådjuret busschauffören körde över då vi lämnade Tönnebro inatt. Den gick det inte så bra för.

Nu har jag iallafall fått mysa och ge älski en present och ätit negerbollar :] Så nu ska vi ta oss en sväng till stan och tydligen köra runt i de finare kvarteren. Spännande. och ikväll blir det nog bara mys ♥

Björkön låter utmärkt linnepinnebästavän!

/M

Waking up.

Godmorrn!


Första sovmorgonen på det såkallade lovet och jag vaknar halv8? Känner på mig att denhär dan kommer bli super. Ska försöka göra bort städningen så jag kan gå ut i stallet såfort som möjligt. För idag blir det löshoppning på torpet, spännande och se hur Myran kommer reagera:)
Dessutom kommer Jimmy hit idag♥

HaDeGott.
/L

Thinking of you

Kvällen blev inte riktigt som planerat. Varken stall eller städning. Jag råkade hamna mitt i skrotröjningen! Tog i stort sett hela kvällen för att få ihop endast en hög med järnskrot som ska bort. Tar på skygglapparna för att slippa tänka på allt som finns kvar just nu.

Så nu efter lite situps och armhävningar tycker jag allt att popcorn sitter rätt fint.
Hoppas hitta nån bra film på tv, efter lite bläddrande mellan kanalerna så kanske..;)

Vad sägs om Björkön när du kommer hem Muttis?:)

Gokväll.
/L
.....

Running.

Hoppsan!
Då var man hemma från stan, hungrig i väntan på middag. Somsagt så blev det fika på Lilla Marie efter skolan och så fint väder att man rent utav kunde ta på sig brillorna och sitta ute! Mysigt:) Sen sprang resterande till bussen medans jag blev ensam kvar på stan, men inte behövde jag vänta länge innan Mattis och mamma kom.

Det slutade med att jag tillslut (ganska fort) hittade mig ett par löparskor. Inte dom snyggaste, men absolut skönaste! Sen råkade vi kika förbi på veromoda också, vilket resulterade i ett nytt linne och 129kr fattigare. Så himla typiskt, men jag är nöjd;)

Nu börjar det närma sig mat. Efter det ska jag ut i stallet och sen städa. Kanske tvätta lite ridkläder tills på fredag också.

Adjööö.

/L

Onsdag.

Några ynka timmar kvar tills den efterlängtade ledigheten! 
Vi sitter och gör.. försöker göra projektarbete medans hungern bubblar i magen. Ska nog försöka övertala folket om lunch snart. Sen två lektioner till!

Efter skolan blir det fika med Julia, Elin och Jenny och sen stan med morsan. Som lovat sponsra till ett par nya löparskor! Hon kanske tycker att jag gått å blivit lat på sistone? ;)


Tänkte även önska min bästa vän en trevlig resa!
Ha det gött i Karlsta ♥

/L



Ryck upp dig!

Önskan om solsken verkar ju ha besvarats iaf,
men måste det blåsa storm!

Skolan idag har väl inte varit nåt å hurra för, men jag tog mig igenom det också. Med en sovmorgon till 10.30 ska man allt ifrån klaga. Ämnet på psykologilektionerna är just depressioner, ångest och psykoser. Väldigt intressant men nådigt opassande just nu när man är som tröttast.

Sitter just med en kopp kaffe och har just bokat klipptid! Äntligen. Nu ska jag ut och sela Myra. Det blir nog en ordentlig motionsrunda, förhoppningsvis har snön tinat bort enda till Ljusvattnet:)

BYE!
/L

GODMORGON

Trötta?
Har just fikat och ska snart skicka iväg Mattis till skolan. För själv ska jag lix slumra en stund till. Sovmorgon? Oja;) Peppar inte för att stiga upp klockan 9 igen, men jag ska inte klaga. Fast vädret är väl inget och hurra för direkt, lite sol skulle pigga upp!



Adjökens.
/L


goodelinajt

Heelåå.

Här sitter man och ser på Casanova och trycker scones. Pratar i stort sett med mig själv just nu medans Mattis bleker tänderna och ger ifrån sig massa grymtningar. Fast å ena sidan är det rätt trevligt, speciellt när hon ska hålla sig för skratt. Gullhönan min. ♥ hehe.

Nu tror jag visst att jag ska borsta tänderna och sen se klart filmen.

Goodnight.
/L


TjenareTjenare

Tänkte bara meddela Linnea att vi ses på torsdag. ♥

Call me.x

Jasi. Då var vi inne! Vi möttes på Tallbacka glada i hågen och satt förväntansfulla medan de nervösa fotbollsspelarna värmde upp. Tyvärr skulle vi också ha behövt värma upp. För det tog inte lång tid innan vi satt och skakade för det var kallare än fan ute. Men vi kämpade allt bra länge! 1-0 till Bureå! Såklart ;) Sen började vi promenera hem till Linne och bakade scones. Som hon förresten kuta ner och tog ut ur ugnen nu, luktar gudomligt :] Så nu, alldeles exakt om en liten stund bara, ska vi äta nybakade scones med ost och te och se MickeochMolle ;) Avis någon?

Sen den som kan fixa Call me - Shinedown kommer ligga på min pluslista forever! Jag absolut bara måste ha den! Och ja lyckas ej ladda hem :( Men nu ska vi bjussa på några (som vanligt) jättefina bilder sen blire fika!



PUSSHEJLEVERPASTEJ SÄGER MATTIS&LINNE

SWEET!


HEJHOPP!
åååååååhhhh!!! Detta har varit den bästa måndan ever typ! Jag vet egentligen inte varför, eller jo kanske! Jag har sovit jädrar i mig hele natten och vaknade utvilad! Eller hihi jag var lite ilsken då jag vaknade. För jag blev så himla förbannad på att Oscar aldrig kunde slå av sin himla väckare. Men sakta men säkert började jag inse att det var min väckare som ringde... Så då blev det bråttom istället. Så jag kom upp i varv och där har jag stannat hela dagen! :D Sen har alla varit relativt snälla idag! Haha.

Kom till skolan och fick bygga den där terassen som jag gruvat mig för så länge. Men det gick rätt bra och det var faktiskt kul! Dagen har gått så himla fort! Så jag gjorde mat dirr jag kom hem, brände köttbullarna och dessutom fingret också eftersom jag tog i stekpannan då den fortfarande stod och fräste på plattan. Ibland skulle det inte skada att tänka lite längre. Meenmen så kan det gå. Nu har jag hängt tvätt och tvättat det jag ska ha med mig till babe ;* så dricker jag te och då jag är finished här ska jag promenera iväg och möta Linne på en fotbollsmatch som vi ska kika på för en i hennes klass spelar! GOOO!

Sen blir det väl som sagt disney, prat och mys :) Hihi Over and out säger en glad muttis!

"mitt hjärta pinglar!" :]

/M

SKOLtrött

Vad händer?
Svenska recension,
svenska läslogg,
socialpsykologi och näringslära.
Inte lätt att tänka positivt i dessa tider.
Jag vet det kanske inte låter så jobbigt, men det tar kål på mig!


Nog om det! Ikväll slipper man i varje fall sova ensam. Har jag inte helt fel så blir det disney och allmänt mys, vad sa vi kanske Micke&Molle?;)

Ha en störtskön Måndag.
Kramar.
/L 


Goodnight!

Hejhopp!
Kikar bara in för att säga godnatt egenligen. Är glad att Linne kom förbi för kvällen blev jättebra, ibland behöver man bara lite socker och en bästa vän! Självaste Pocahontas såg vi inte så jätemycket av men den vet vi ju att den är bra ändå ;) Då Linne åkt hem blev jag piggeligg och gick ut i stallet. Pratade med hästarna lite och la ut hö till imorrn. Sen täckte jag över alla maskiner och grejer ute med två presseningar och gick in å hängde bort vinterkläderna och skorna. Just nu sitter jag och bleker tänderna och smsar med min älskade som också bidrar som tusan till min återfunna lycka i hjärteroten där men det verkar som att smsen inte vill komma fram som de ska :(

Åh jag bara säger saker som inte är så intressanta för er. Men har ni läst enda hit får ni då skylla er själva, faktiskt. Imorrn blir det skola, längtar typ x) Sen ska jag gå in på Telia, sola och fixa en sak åt min babe. Sen blir det troligtvis att åka hem och äta sen vidare till Linne för en möjlig övernattning! Tihi busebus att göra sånt på veckorna. ... Sedan tisdag, blir det hardwork hos wille igen, inte helt fel! Nu ska jag fortsätta vara social med älskipälskibästivärlden och sen sova.

PUSSHEJLEVERPASTEJ SÄGER MUTTIS!

M. Hedenström,

Alla behöver en vän som DU,
vad vore jag utan dig!? +




Pocahontas + Kakor + Latte + Glass + Prat. = MYYS ♥

Sovgott.
/L

L. Berglund

Vad gör man väl inte utan sin allra bästaste kompis. Nu blir det att åka och handla sen se Pocahontas och ta igen helgen. Det behövs :)

Linnepinne och Hellgebabe, ni är bäst♥


Söndag

Allo!

Som det var tänkt skulle vi vart uppe redan halv8 i morse. Men trötta som alltid så snusade vi till 8! Rätt skönt, men sen fick Jimmy brått till Lövlund. Motigt att säga hejdå när man varit så tätt inpå varandra i flera dagar nu. ♥ Fast det dröjde inte länge så ringde älsklingen och hade fått "soppa torsk" på E4an. KLANT! han skyller på bensinmätarn.. pytsan;) så det blev en liten tripp till stan och tillbaka.

Nog om otur, väl hemma igen så selade vi på Joggan. Nu skulle hon allt få arbeta! så från 10-12 kämpade vi med att dra fram ved. Fram och tillbaka. Hon skötte sig exemplariskt! Dessutom är jag helt slut, så jag tror jag ska övertala Mattis på en myskväll.

Mina nya glajjor;)

Kramar!
/L


Lunchtime!

Finfin bild sen julafton HAHA
YO!
Nu har jag och mamsen varit så jääädrans himla tokduktiga faktiskt. Vi steg upp vid 9. Eller rättare sagt hon steg upp tidigare och gjorde smoothie som hon kom in med på mitt rum så jag behövde inte ens stiga upp :] Vi slukade dem och gjorde andra saker man vill göra på morgonen sen tog vi vårt pick och pack och drog till Medly. Jag fick köra dessutom, det var fett längesen jag gjorde det, värsta kul ;D

I vanlig ordning ångra vi oss då vi väl fått oss in i duschen. Man vet ju hur frukansvärt kallt det är i vattne. Haha vi kom på också, att vi ska bygga en by och döpa den till Blötvattne. Hur vi kom på den toksmarta idéen orkar jag inte berätta, men så är det. Tillslut fick vi oss i och bara simmade och simmade. Det blev i slutändan 60 längder, 1,5km, vilket är 20 längder längre än vi brukar göra. Och där har ni anledningen till varför vi var så jääädrans himla tokduktiga. Men nu är vi dödshungriga och jäättetrötta så det blir att käka lite gröt och macks sen kanske ha lite massage :] Äta hamburgare vid 2 och sen slänga sig på bussen till Bureå.

Vi får väl se vad som händer sen ikväll, skulle egentligen laga mat och äta med Linne men jag tror att hon kanske möjligen kan ha glömt det, ska påminna henne nu ;)

PUSSHEJLEVERPASTEJ SÄGER MUTTIS

God kväll people

Tjo!

Sitter just nu och mumsar på lite fruktsallad. Ovanligt god fruktsallad faktiskt, jag vet inte riktigt vad det är som är annorlunda men god är den! Har precis slingat mammas hår så man kan ju undra hur många hjärnceller som frätits bort. Det luktar då jävel iallafall :( Och det tog tusen år att få håret genom hålen, jag tror mamsen led lite. Jag stack henne mer än en gång (a) Men hon var himla söt i den där lilla bebismössan som hon duktigt nog har knuten under hakan och allt :] Tihi. Men nu ska jag hur som helst käka klart sen kolla om det är något på tv. Bleka tänderna ännu en gång. Stekte tandköttet imorse, ajaj :( Men ska man vara fin får man lida pin, har jag hört.


OVER AND OUT!

/M


Carrot!


Tjo!
Då var man tillbaka igen! Har suttit ute och läst nu efter lunch men det blev lite kallt och jag blev så himlans trött så jag gick in och la mig i soffan och drog en filt över mig. Sov som en stock. Sen kom mamma och väckte mig och sa att det fanns latte och morotskaka, gissa om det var ett bra sätt att vakna på ;) För övrigt så ska jag berätta för er att mammas morotskakor är gudomliga! Jävlar i min lilla låda så goda de är! 1000 gånger bättre än den jag och Linne dela på på Waynes iallafall. Så vi mumsade och sen tog vi oss i kragen och for ut och sprang. Blev väl typ 5-6 km och det gick bra från början, men i slutet blev de himla trögt att andas. Måste träna upp kondisen känner jag.

Då vi satt ute och solade fick katten damp och hoppade upp på några jordpåsar så jag tänkte att jag skulle ta lite kort. Och så börjar han posa som bara den, vi skratta typ ihjäl oss x) För han gjorde verkligen det. Tänkte lägga in bilderna men hann bara lägga in några innan sladden börja glappa. Men några får ni ;)

För övrigt så har jag fått ett sommarjobb nu!!! ÄR SÅ HIMLA GLAD! Det verkade värsta roligt också. Och så kanske Sofia får jobba på samma ställe, det kan fanimig inte bli bättre! :D:D:D:D:D:D Och så har jag bestämt mig för vad jag ska göra för tatuering! Jag kan ha sagt det redan men jag minns inte. Så jag säger det igen! Då jag sommarjobbat och fått min lön blir det ny tatuering! Sen så har jag nedräkning till på torsdag som bara den.
5 dagar

PEACE OUT!

/M


Nu äre banne mig sommar!

Detta är vad vi såg då vi var ute och gick som fick hjärtat att slå ett extra slag, blommor! Äntligen :D Sen kan man ju undra vad det tagit åt alla ankor! De är precis överallt, hemma i Skellefteå är de ju typ i stan och efter alla mer trafikerade vägar och allt, they goes crazy! Denna på bilden ovan satt och sov på cykelvägen och mamma som är livrädd för fåglar tvinga mig skrämma bort den. Så den la sig i en vattenpöl istället :]

 

Nu blir det allt att äta lite gröt, bleka och sitta ute i solen och sola. Kanske bläddra lite i en bok. Älska vädret! Ohyes.

Hoppas nu att även ni andra känner hoppet om en kommande sommar komma tillbaka :D

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/M


God morgon då

Hihi miffosar :]


Morning!
Lördagsmorgon då. Den ser ut att kunna bli väldigt bra faktiskt, solen skiner och jag har kunnit sova till typ 20 över 9. Och som topping på glassen så vaknade jag av sms från min älskling♥ Steg upp och gjorde mig lite frukost. En fruktsmoothie med päron, röd grapefrukt, melon och banan i. Den var inte den godaste jag ätit, det var typ äcklig först men sen blev den god ändå x) Man tager vad man haver. Har även varit så fruuktansvärt sugen på att göra en ny tatuering och jag tror jag börjar bestämma mig för en! Men efter den är gjort blir det inga fler. Är så fult om man har typ 5 olika utspridda på olika ställen på kroppen. Nej antingen har man typ högst 3 eller så har man typ hela armen osv(med tema). Ingen som har något tips på något superbra ordspråk? (A)

Nu ska jag bara äta klart sen ska jag och mamma ut och gå. Och då vi kommer tillbaka ska jag göra mig lite gröt och sedan bleka tänderna igen. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! Det enda som är säkert är att det blir grillning till middag :)

HAVE A NICE DAY!

/M

Godnatt








Det är ungefär vad som har hänt idag. Jag har hittat min älsklingsmössa som alla säger är så himla ful men jag älskar den♥ Vi fikade gott på Waynes och efter det tog vi en runda på staan, hittade världens fulaste bebisdräkt åt vuxna som vi skrattade åt ett tag innan vi kom oss in på Ur och Penn. Där vi hittade minst lika fula glajjer som vi skrattade minst lika mycket åt. Sen åkte jag till Umeå och åt fruktsallad och drack latte. Sedan blekte jag tänderna och det var inte så farligt som jag trodde. Men man ska göra det morgon och kväll i några dagar så det blev inge slående resultat just nu direkt, men det kommer förhoppningsvis :)

Nu har jag ingenting för mig så jag tänkte försöka sova lite. Får se hur det går :)

God natt på alla glada :*

/M

2012

YO!
Tjeeenaare. Jag tänkte att jag ska snabbskriva litegrann. Linne har ju redan berättat det mesta som har hänt idag och så. Det enda jag ska tillägga är att jag nästan blev ihjälskrämd då min klass skulle he en JÄTTEspindel på mig förut idag och sen när jag mötte Linne i stan blev jag typ hyper. Pratade som tusan och sen åkte jag till Umeå. Och fortsatte prata där. Tills de blev less på mig så jag fick lov att gå ut med pysen så jag gjorde det. Och då jag kom tillbaka tog jag mig ett LÅNGT bad och så blev jag megatrött istället. Lite grinig (a) Sen hör aldrig älsk av sig. Jag blir så ilsken. Men nu har jag jättebråttom för de har satt igång filmen. 2012. Har även gjort mig latte och fruktsallad med melon! Mums! Ska även försöka bleka tänderna då jag ätit :D Lovar att lägga in bilder sen men jag hinner inte nu!

Puss! /M

HELG

Halllåååå!

Nu är nationella lång väga avklarat, man blev något trött efter 2,5 timmars prov. Så för att lätta upp humöret lite så blev det en fika på waynes. Iste till mig och kaffe latte till Mattis såklart. + en morotskaka att dela på. Lite socker skadar väl aldrig?

Sen blev det en tripp på stan för att kika på bikinis och solglajjor. Det blev ett par nya glajjor. (som förövrigt mattis vill ha), och lite övrigt trams..;) sen blev det att rusa till 2bussen. Vi avslutade resan hos Mattis som dessutom fått sin tandblekning! Kommer bli rånice.:) Nu ska vi ha så trevligt som möjligt, för 16.20 tar Mattis bussen mot Umeå ännu en gång.   

Bilder utlovas på våra nya mjukisdressar, lovely!

Pussåkram!

Onsdaag


Yo!
Todellooooo, sitter just nu hos Linne. Eller ja jag kan ju ta dagen från början. Var i skolan, där morgonen började med en grävarm i porten så den blev lite mosad. Sen hade vi teori och då fick vi mest skäll för vi skrattade då porten gick sönder. Sen blev det ingen svenska för det var Tankens trädgård i aulan på atorpskolan. Det sög men i övrigt har det varit kul i skolan, trivs värsta bra! Men trevligt nog ändå så kom Linne och skulle se Tankens trädgård också så vi satt med varann sen åkte vi hem till mig. Mockade och jag bokstavligen slukade fort som attan lite rester. För Linnes mor satt och väntade utanför. Så vi kutade ut till bilen och åkte hem till Linne.

Sen vi kommit till henne har vi läst en av hennes skoluppgifter och typ halvsovit. Jag blev fruktansvärt trött, ögonen typ faller igen :( Och vad som händer ikväll vet jag inte. Säkert något kul, sen ska jag bara slappa då jag kommer hem :)

PUSSHEJ!

/M

ett sista.

Flera timmar senare.. Äntligen!
Känner mig rätt lugn inför provet imorrn och har pluggat i sinne så nu sitter alla frågor som smeck. Var nog evigheter sen jag var såhär förberedd inför ett prov? Hoppas bara det sitter kvar tills imorrn;) För nu vill jag slappa!

Nu ska jag sätta mig framför tvn med min kära familj och se på nån värdelös tvserie,
för att sen gå och lägga mig i en tom säng. I morgon är en ny dag!

Godnatts.
/L

Between the lines.


Hmm
, har nu lyckats skriva ihop fyra sidor som sammanfattar allt jag ska kunna till provet imorrn. FYRA förbannade nedrans sidor! Tror visst att det är dags för en paus. Har ju lovat Alva att borsta upp Lukas. Han kan behöva lite ompyssling i dessa tider. Så goodbye Giftiga avfall och allt vad de innebär. Nu traskar jag ut i stallet!

Tillbaka om en timme eller så..

/L




It's all that I can say

Heeej!

Jag är helt slut i kroppen! Känns som om jag promenerat hela dan. Från Balder till medlefors från medlefors till stan..osv. Ja det känns faktiskt ganska drygt när man har skavsår. Men som plåster på såren så trippade jag, Viccan och Julia in på godisvågen för att köpa glass. Inte så dumt en sån här solig dag:)

Strosade runt på stan en halvtimme för att sedan åka med pappa hem. Har just tryckt i mig middag bestående av plättar, som vanligt när mamma är borta;) och nu har jag laddat upp med kaffe, godis och en filt. Plugg är vad jag ska ägna kvällen till, för imorrn är det NKprov!...


Bye.
/L

Oh happy day!

HEELLO!
Nu har jag haft min sista APUdag på tekniska. Eller min sista APUdag för i år faktiskt, rättare sagt. Men jag har iallafall haft kul de här två veckorna! Fått åka med två supertrevliga personer och testat både köra lite med släp och växlat flak. Fick även arbetskläder och ett superbra omdöme så det blev ju en väldigt bra dag idag ändå :D

Nu sitter jag hos AK och ska beställa tandblekning. Det är tamigtusan en djungel gott folk. Men det är bara att chansa! Ringde precis en från Umeå så nu har jag förmodligen sommarjobb också, kanske inte det roligaste men absolut bättre än inget. Ikväll blir det träning sen hem och sova!

PUSSHEJ!
/M


Till sist..

Ja.
Då var man tillbaka. Blev en kort JOGGINGtur, ösnkar jag kunde säga att jag sprang men det skulle vara rent och skärt ljug. Tyvärr. Men det var skönt att komma ut iallafall! Gick in och tränade lite rumpa sen ;) Och pytteynkalite mage. Så nu väntar duschen och en massa te och vila. Peppa upp för morgondagen! APU (lång dag vill säga) och sedan mellanlanda hos AK en stund innan jag går till träningen. Blir heldag för muttis. Men sen är det den sköna delen av veckan kvar, den som brukar gå fort. Och då är det bara en vecka kvar tills jag åker till helge sen och det är fett great!♥ Dessutom ska jag försöka få AK att hjälpa mig beställa tandblekning imorgon, nu ska alla spår efter tandställningsmardrömmen bort ;)

Mums, min favvoglass som jag åt till middag förra tisdagen :]

Det var allt för mig idag. Varnar för dålig uppdatering från min sida imorrn eftersom jag är i stan nästan heele dan.

OVER AND OUT!

/M

Outside

Tjo.
Haha nu har muttis sovit! Skönt. Fast jag blev inge piggare för det men det kanske märks typ imorrn istället :) Har tänkt byta om nu och fara ut och springa. Eller ja vi får se om jag orkar, det blåser ju jävel. Jag är lat xD Jobbigt att springa i motvind menar jag. Ja sen har jag inge mer att säga, wish me luck.

/M

Kortdag! Int så pjåkit

Såhär såg jag INTE ut idag, kan jag iallafall säga er säkert.

YO!
Muttelimuttis here. Jag har haft en väldigt bra dag idag faktiskt :) Tyvärr blev det ingen tid för att åka in på ditt jobb mami för att dricka kaffe, men vi fick i oss sådant ändå. Åkte som sagt med Robin idag som var jättetrevlig, lite våldsam dock. Skulle köra över gamla stackars tanter och gubbar och stänka ner turkar x) Rätta takter de. Vi svischade iväg till Umeå återvinningscentral eller nåt sånt och sedan hämtade vi spån just utanför Umeå, eller ja i vännäs. Så säger han åt mig att stänga luckorna på ena släpen, vilket betyder att jag står på en stege rätt långt upp och kämpar. Så kommer han med överfull skopa spån och lastar släpet breve, gissa vars det hamnade? Jo på mig, thank you very much. Upptäckte precis att det till å med är i bhn x) ILLA!

<-- Det kör jag med Jerry    /    Och det idag med Robin -->

Börjar däremot vara hiskeligt trött, är inte van att stiga upp klockan 6 och måsta anstränga mig hela dagen. Så nu har jag svidat om till pyjamasbyxor och myskläder så jag tänkte göra mig lite te och ta en frukt sen vila som bara den i soffan. Och sen ta mig i kragen ikväll och fara ut och springa. (men det är väldigt ogjort än, brukar inte riktigt bli så..) Imorrn är sista APUdagen på tekniska och då ska jag åka med Jerry igen. Köra skit antar jag. Yey.

Sen ger jag min älski ett helt eget stycke faktiskt, för igår var hon den sötaste älski man kan ha, ever! Och så ber jag om ursäkt för att jag var så trött och osocial och du kanske inte hörde hur glad jag blev över det du sa och orsaken till att du ringde, så jag tänker säga nu att jag blev så SJUKT glad! Sån där glädje som håller i sig i flera dagar :] (fast det betyder inte att du kan sluta vara go!) hihi. I love Hellge♥

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/M

GODMORGON GOODMORGON

Ja god morgon som sagt!
Nu sitter jag och borstar tändera frenetiskt. Ska stå på e4an tio i sju och bli upplockad av en som heter Robin. Vi ska köra sopor till Umeå, ljuvligt ;) Bjud på kaffe mami. Ha en bra OCH SOLIG (äntligen!) måndag allihop!

/M

Sliten krigare

HAHA. God natt säger muttis

Hardworking muttis


Yo!
Japp, då var man hemma igen. Trött. Det är det enda man är nu för tiden känns det som! Haha jasi jag kan då inte säga att man behöver göra så mycket för att "tjäna" pengar hos wille och camilla, förtjänar dem känns det ju inte som jag gör iallafall x) Flyttar mest på saker medan Wille gör det mesta egentligen. Men jag klagar inte för det ;) Tänkte egentligen lägga mig utslagen i soffan med en kopp te nu men jag satte igång hjärnan tvärt och kom på att det inte alls går för sig. Måste faktiskt göra en matlåda till imorgon och elda eftersom jag måste duscha och pappa slage av strömmen. Pga en huge elräkning, hjälpas.

Men sen blir det ganska garanterat pyjamas, soffa och te. Längtar. Tänkte att eftersom jag inte har så mycket nytt att säga så slänger jag in några mer eller mindre mongobilder ;) Den ovanför är sen i fredags och den här under är, ja även den sen i fredags. Fast innan jag och linne piffat och puffat upp oss. Vi gick på stan och provade varenda plagg i hela skellefteå kändes det som.

Rawr.
Ja de där blev inte köpta utan jag bestämde mig till slut för det svarta linnet längst upp. Med nå spets på men det syns inte. Kanske inte så värt? Aja. Tänkte även visa lite hur gullegullig min lilla kusse kan vara då han blir klippt :*


/M

Sööndaa.

GODDAGENS!


I Blev en körtur med Myra sådär på morgonkvisten. Härligt! men när vi kom hem möttes vi av två nedstämda tjejer och en halt Lukas! Ser ut att vara knäet som tagit stryk, så vi hoppas att lite boxvila ska göra susen.

Sen bar de iväg till Östa falmark? för att kika på Lollos kattungar. Hur söta som helst! vilket är förståeligt, finns det kattungar som är fula?
Kanske borde pröva tjata lite till ändå. Sixten kan behöva lite hjälp me råtterna, nu när kroppen sviker och han börjar bli gaggig. Glömsk är han också stackarn.. X) För Alicia blev det då en liten grå katthane endast 4 veckor bort!

Kram
/L



GOOD MORNING!


Hello there!
Idag är det en glad muttis som skriver! Jag har inte kunnat sova så värst mycket inatt så jag tror jag är en aning övertrött men det funkar ju för tillfället ;) Tihi! Inatt blir det att ta en allergitablett, de blir man sömnig av. Huur som helst så har jag och Arvid mockat bajs imorse och tagit ut hästarna, ätit frukost och pratat med AK pappa och jörgen :D Jag tänkte exakt nu borsta tänderna faktiskt. Sen ska vi gå ner och se dunderklumpen jag och Arvid! Tihi fast jag såg den igår med. Men manblir ju inge lite glad av den! Dunderklumpen, svärdet i stenen och aristocats är mina absolut måbrafilmer! :] Ja sen ska jag iväg till Wille och Camilla vid tolv så jag ska lägga på en rem så jag hinner umgås med de andra innan jag åker.

Två veckor till babe♥
Tihi hon gjorde mig fett glad igår med! Kanske därför ja är så glad :D


PUSSHEJ HA EN SUPERSÖNDAG!

/M

Jagkanintekommapånågonbrarubrik

Hello.
Har precis komme hem från stan, igen. Vi åkte dit och åt och drack lite kaffe. Vi var även in hos pappas kusin Stoffe och drack lite kaffe innan vi åkte till stan. Jag fick mig direkt en ny kompis, deras lilla dotter som visade mig alla hennes fina rosa leksaker och sen målade vi i hennes målarbok och så fick jag en tattoo :]



Finfint. Men så mycket mer har jag nog inte gjort. Är helt slut så jag minns knappt vad som har hänt idag. Men det gör inget :) Imorgon ska jag iväg till Hjogg och "jobba" hos wille och camilla, det är bra. Åh jag har no more to say x)

Pusshej!

/M

Längtan

Halihallå;)
Idag är en de tråkigaste dagarna på länge om jag ska vara ärlig. Eller inte så att jag har tråkigt på det viset men vädret...! Vad blir det med vädret egentligen? Men jag trivs ganska bra ändå. Allt som saknas är min älskling, då hade den här dagen nog varit hur mysig som helst. Ja en riktigt mysdag hade det kunnat bli! Med massa latte, disneyfilmer, godis, pussar och kramar (a) Möjligen glass! En sån dag hade jag velat ha! Lixom, kom till mig babe ♥

Ja det är min drömlördag. Men tyvärr ser den inte riktigt ut så :( Jag sov över med Linne hos Jimmy igår eftersom folket som kom från bure ej kom. Alltså fick jag mig inte hem heller. Men det gick bra ändå, jag belägrade soffan och sov till typ 11. Sedan kom Bettan och hämtade oss och jag kom hem till 3 soffpotatisar som inte heller var så peppade av vädret. Men det gör inget :) Vi drack kaffe och var över till grannen och kolla på deras husvagn. Kanske blir att köpa till midsommar. Men allra mest går jag runt och längtar efter min Hellge, åh♥

Dessvärre börjar jag bli orolig över att jag ska bli sjuk igen. Känns det som. Stackars muttis har varit sjuk till och från sen i februari och allt börjar gå över nu, frid och fröjd. Men oroväckande nog har jag haft huvudverk i snart 2 dygn och under träningen i torsdags kom det även lite halsont. Men det försvann så jag tänkte att det är ingen fara. Men åhjo! Igår kom den tillbaka. Även snuvan. Som tur är kommer de bara ibland sen försvinner det, så nu blir det att jädrar i mig klä sig och käka Cvitamin!

Med risk för att låta tjatig nu så vill jag bara avsluta med att säga att Sofia Johnny Hellge älskling, jag älskar dig av hela mitt hjärta, var för alltid min, är du snäll♥

PussÅkram

/M

RSS 2.0