Helgen

Tjenare! Jag tänkte sammanfatta helgen en snabbis. För denna helg har det allt hänt grejer må jag säga. Vi startade den med fredagen som man vanligtvis på gör. Vi sprang en sväng och sedan gick vi iväg till stan för att fika med Kajsa, följd även henne en sväng på stan. Senare på kvällen åkte vi till Bureå på en mysig filmkväll med Nea, Linne och Kajsa. Fast dessvärre var alla utom jag och Sofia opeppade så det sluta med att vi bara såg "Trassel". Men jag tyckte den var bra!


Gårdagen tillbringade vi med Linne, Nea, Lollo, Jullan, Samuel och Sture från Bure. Haha. Vi var i Jullans brors lägenhet i stan vid balder. Det var skittrevligt tycker jag! Trots den galna katten... Sture alltså. Senare bar det iväg till Olles, som jag aldrig varit till faktiskt. Tyvärr var det inte de roligaste stället jag varit på men jag kan inte klaga på kvällen! Med allt det roliga folk jag hade runt om mig kan man inte ha tråkigt ;)

Dagen idag har varit en typisk tröttissöndag. Vi har sovit länge och bara slappat. Bär nog av till Bureå, till pappsen och Linne om vi är välkomna dit :]

Söndag..

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Jeans eller klänning?

Varför detta ständiga problem?.. Det är som att min garderob slukar kläder! Så nu packas garderoben ner och jag beger mig till bästevän. Kanske hon kan utföra underverk!
Alltid lika tuffa.. Röstar för att fånga lite nya bilder under kvällen.

För ikväll blir det utgång med brudarna. Den här gången hakar Jullan å Lollo på också. Ska bli så kul då det ofta blir långt mellan gångerna! lite skärpning där bara;)

Adjökens /L

allt rusar iväg.

Då var praktiken över för den här gången. Sen när gick 6veckor såhär fort? Nu är man plötsligt ledig ons-sön. Klart att jag kommer njuta av några dagars ledighet men jag kommer nog sakna stället trots allt! och jag måste ju säga att jag känner mig välkommen tillbaka. Nu väntar jag bara på besked från den där chefen. Hon är allt bra klurig å få tag på;) Jag hoppas ju att jag är tillbaka i sommar.

Blir nog nån tripp till stan i veckan för å kolla in lite skor, fick ju allt ett presentkort av syskonen på födelsedagen:) Någon som har tid å ta en fika eller så?
Nu! KÄK. Adjöken /L

Tidsfördriv?





KRAM påer /Linne


VÄLDENS BÄSTASTE BÄSTA VÄN FÖR ALLTID!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LINNEA BERGLUND PÅ 19ÅRSDAGEN!




Jag vill önska grattis till min allra bästa vän på hennes 19e år. Du är en fantastisk människa som jag är så glad att jag har lärt känna och du är en av de få som förstår mig faktiskt, det känns som vi är lite en och samma :] jag hoppas vi har minst 80 år till tillsammans! ♥

Jag hoppas din dag har varit fantastisk idag (förutom imorse då) och att kvällen blir ännu bättre! Har varit på stan idag och köpt en present åt dig nu och nu kan du faktiskt vänta dig något som inte är skräp (a) Nu tar du hand om min gamla tant ikväll Jimmy!


Alla <3 dag

Jag kikar in här för att berätta om min alla hjärtans dag. Som blev superbra! Hade kortdag i skolan så jag kom hem tidigt till min lilla älskling. Vi åkte sedan till stan och fikade på Waynes. Två goda chailatte blev det! Blev också lite shopping med alla hjärtans dagpresent. Därefter tillbringade vi dagen hemma och tillsammans. Såg tv med tända ljus och mysstämning, den var underbart bra! Sen måste jag tillägga att jag faktiskt har det väldigt bra. Har blivit sjuk och nu tar Sofia hand om mig fastän hon har lite fobi med nysningar och liknande. Tack♥


Right back at ya :]

Äntligen torsdag, vilket betyder att imorgon är det fredag och då är det helg. Fast egentligen betyder torsdag att jag har en massa att göra. Som jag inte gör, eftersom jag satte mig här. Wops. Har varit en lång dag idag men jag gick åtminstånde till skolan imorse. Typ 4 km (a) Sedan har vi inte gjort så supermycket idag, vi är båda trötta. Ikväll blir det film och mys och innan det blir det plugg för mig. Imorgon är det uppkörningar och grejer hela dan så det är bara att läsa på. Suck.

Jag kontrar med en gammal en!
Jag har inte så mycket mer att säga nu innan jag svischar till böckerna. Men tack bästa vän för ett fint inlägg! Även om jag sett snyggare bild men ;) Haha din skurk.

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/MUTTIS

RSS 2.0