En utedag


Puh. Vilket underbart väder det har varit idag! Och fortfarande är må jag då säga. Vi har försökt ta vara på det soliga genom att vara ute så mycket vi bara kunnat. Fast vi tog oss en sovmorgon imorse. Sedan gick vi ut på en långprommis innan frukost, tog inte tid men skulle höfta på en sisådär 45 minuter. Till frukost blev det god musli med blåbär och färska hallon samt bollnäsfil. Gott! Därefter tog vi oss ytterligare en promenad till min moder eftersom de fixat min cykel. Det blev 45 minuter till. Efter att ha pratat med lillOscis en stund tog vi då cyklarna (Sofia gick med sin då vi gick till mamma) till Solbacken. Vi handlade lite på Maxi. Så cyklade vi hem igen och åt middag. Kyckling med sallad och Keso. Det var inte äckligt, speciellt inte när man var så hungrig som vi var. En stund efter maten tog vi och gjorde oss en latte och gick ut med katterna. De fick leka av sig lite medan vi satt och spelade maxiyatzy. Har upptäckt att jag verkligen gillar yatsy! Nu vet jag inte riktigt vad som händer men det blir nog en lugn kväll, så trött som jag är.

Stiigs

Åhh mys. Jag och smulisen min tog kärran och åkte till mamma med min cikel som har fått punka. Så snörde vi lite skrot på coopan och handlade lite. Liite mörk choklad till ikväll. Det är det enda onyttiga  vi får äta nämligen. Så mest troligt kommer vi ligga och se skräckis och ha mys ikväll! Vi är lite sömniga efter gårdagens bravader... Hur som helst så åkte vi sen till stackis för att äta lunch. Men då vi väl var där var vi inte så sugna. Så vi åkte till Stigs istället. Gick till stan och köpte lite nödvändigheter sedan tillbaka till Stigs och åt en sallad. Hur gott som helst och hur mysigt som helst!







Honey sitter vid nya soffbordet och fixar med fonder, mycket vuxet.

Nygrejern



Före



Efter



Nya sängkläder har vi också :$




Sammanfattning

Nu har det varit några hektiska dagar. Eller en hektisk vecka rättare sagt. Jobb som vanligt på dagarna och jag kan börja med onsdagen. Då for jag och baby och gymmade direkt då jag slutat. Vi har ju börjat göra det, till och med köpt månadskort på Hälsostudion. För er som inte vet så har vi en nyttig månad, vi får inte äta något onyttigt och vi har börja träna regelbundet. (Vilket innebär att vi harstädig träningsverk nu för tiden). I torsdags for vi och åt lasagne hos mamsen. Innan det hade gullungen min följt mig på jobbet! Tror inte hon tyckte det var så kul men det gjorde jag ;) Som sagt sen blev det middag, handling och en springtur.

 

Så är vi framme vid fredagen. Jag var såklart tvungen att jobba till 4 bara för att jag hade bråttom. Så jag stressade hem sedan åt vi och for till Mio och hämtade vårt soffbord! Därefter åkte vi och sola och sedan direkt hem för att börja göra oss i ordning så kom Pållsan. Vi hade ju inflyttningsfest och på den kom Pål, Linne, Linnea, Malin, Elin, Julia, Fredrik och Anna. Mycket trevligt att ni kunde komma och hoppas ni hade det trevligt! Här får ni lite pics...

 

 

 

 

Och så blev det morgon, inte lika kul... Men vi vaknade klockan 8 och steg upp. Jag har faktiskt varit duktig och gjort frukost och städat lite medan Honey vilade lite i soffan.. Hihi. Vi slog även igång skönheten och odjuret och har lördagsmorgonsmys. I like! Senare idag ska vi ta en promenad till coop och handla lite så vi kan baka i eftermiddag. Så hade vi tänkt åka en sväng förbi hjoggis för att hälsa på mormoran och möjligen moster. Om jag nu får köra bil då vill säga. Who knows.

 

 


Stiggans two times



Vi skulle först på lilla mari och möta Linne men eftersom de inte hade någon sallad for vi till Stigs istllet. Dit även Pål kom lite senare. När vi var klara tog vi en promenad hem till Jimpan för Linne skulle hem dit och Sofia hade aldrig sett hans lägga så det blev en kort visning.

När vi lämnat av Linne promenerade vi vidare till stigs där vi hade våra ciklar. Men då blev jag och Pållan väldigt fika sugna så vi gick in ännu en gång... ops...

Nu blir det fruktsallad sedan sängen!

Måste även slänga in en superfin bild på en uggla jag fått idag som min älskling hade pysslat ihop när jag kom hem från jobbet. Superfin!


Living a dream<3















Detta är bilder från helgen. Min och Sofias första helg i lägenheten. Och den var fantastiskt. Hon är den bästa jag nånsin kan tänka mig att ha. Det känns så otroligt rätt och underbart, jag kan tänka mig att då man flyttar ihop märker man fort om det funkar eller inte. Och jag har inte varit mer säker nånsin. Jag har aldrig mått bättre och jag vet att jag har hittat den rätta i mitt liv. Nu ska jag berätta vad hon gjort för mig under helgen.

Hon har gjort världens godaste plättar. Till det hade vi hallon som vi plockat själva och blåbär. Det var verkligen så himla gott. Ni borde se hur god den är på bilden :$ Hon har plockat blommor som den mysisen hon är. Det lyfter verkligen lägenheten. Vi har även haft mys med popcorn och morötter med dipp. Och en dag då jag kom hem från jobbet hade hon gjort denna goda "förrätt" åt mig. Med min favvoyoghurt, kiwi (som jag älskar) och nötter. Hur sött? Och det bästa av allt. Idag hade hon gjort den fina prydnaden som hänger på dörren helt själv. Och det hängde en uggla i den!!!! som hon gjort helt själv! Fantastiskt! ♥ Förutom allt det så tar hon hand om nästan allt. Jag behöver bara diska ibland. Du skämmer bort mig sötnos♥

The end


God kväll. Idag är det då sista dagen på hela helgen, som då har gått alldeles för fort! Det är då inte lätt. Igår blev det inge bure och imorse tog vi lite sovmorgon igen. Vi åt god frukost och cyklade sen till stan. Solade och cyklade vidare till mamsen. Där fick vi kaffe och en syltburk med hallonsylt som hon gjort själv. Den ser mycket god ut. Då vi kommit hem åkte vi direkt till pappa och fick oss en list, vi saknade nämligen en under fönstret i köket men nu har Sofia satt dit den så det är finfint. Vi var även på en promenad/hallonjakt för en stund sen. Hittade ganska mycket faktiskt och dessutom en massa blommor. Fett nice. Nu är vi nyduschade och avnjuter gokaffe och ser fram emot en härligt kväll med hemmagjorda hambrugare och skräckis. "Insideous" ska vi se.

Äkta lycka

Goddagens gott folk. Jag känner på mig att detta är en superhelg! Denna dag har börjat fantastiskt! Vi sov i vår ubersköna säng enda till halv 11, lite för länge men ack så skönt med en sovmorgon. Minns ej senast man sov så länge. Vi klev upp med ens och gick på en morgonpromenad, en helt ny väg och det var hemskt skönt! Då vi återigen kom in i läggan blev det gröt till frukost och sedan duschade vi och for till stan. Där hittade vi hur mycket som helst! Här ska ni få se.

















Inte så stor...





Det var det vi hittade idag. Och nu ska ni få se det fina soffbordet som kommer nästa vecka!



Visst blir ni lite avis? ;) Nu ska vi käka lite sen ikväll blir det bure med världshärligt folk! Mitt liv kan inte bli bättre.

Fredagsbus at Lund!

God kväll! Idag har vi haft finfrämmat. Kajsa har varit här och pål var här en snabbis tidigare idag. Eller jag kan börja från början. Jag slutade 4 och cyklade hem i regnet. Det var mörkt och regnigt och mysigt, gillar det. Min honey gjorde en god fruktsallad åt mig medan jag duscha och då den var slut åkte vi iväg till Mio och Svenska hem för att kolla på bord. Hittade ett soffbord på Mio som kommer hamna i vårt vardagsrum nästa vecka. Vi har även fått hem matbordet från mormor! Ett runt gammeldags med gammeldags stolar till.

Då vi kom hem hjälptes vi åt med maten, fläskytterfike, stekt potatis och sallad, vi lyxa till det lite. Direkt vi var klara typ kom Kajsa och vi satt och prata lite medan Sofia satte upp en gardin också. Sedan var det något mongo (kajsa) som blev sugen på lax halv 10 på kvällen...? Ja jag vet, lite ovanligt. Så vi åkte till Erikslid och shoppade loss på lax. Vi hyrde även film på hemmakväll fast jag och Sofia åt popcorn och dippade morötter till istället för lax... Lite mer normala...

Nu har hon nyss åkt och vi ska nog snart lägga oss. Imorrn blir det högst troligt Bure för lite partaj och härligt folk. I like!

Nattinatti!

Finbesök

Goddagens. Idag kom min älskade Sofia och mötte mig efter jobbet, det är himlans mycket trevligare att cykla hem med henne och gullig som hon är har hon mött mig varje dag denna veckan! Direkt vi kom hem kom bästaste linnepinne och hälsade på oss en sväng, det var väldigt kul! Var så längesen vi sågs! Då hon åkt hem tog vi oss lite fil sedan cyklade vi till coopan och inhandlade lite ätbart, en besticklåda och en hallmatta. Det ni. Ikväll blir det att äta lite god köttfärssås och se Ernst! Imorrn kommer Kajsan och hälsar på och på lördag blir det bus i bure.


Här kommer lite bilder från läggan. Ni får ha i åtanke att det inte finns allt som ska finnas (exempel bord) osv.



Hall



Sovrum



Kök



Kök



Vardagsrum



Vardagsrum



Den nymålade gungstolen!



Den nymålade vanliga stolen!

Nu ska det först och främst upp en hylla, in ett matbord med stolar och ett riktigt soffbord.

Lund!

Tjosan! Sorry för seg uppdatering men jag har faktiskt världens bästa ursäkt. Hoppas ni har förståelse. I söndagskväll begav vi oss mot Skellefteå och var framme på måndagsmorgonkvisten. Vi började direkt packa upp och ställa i ordning i lägenheten och innan kvällen var slut var nästan allt uppe och på sin plats. Nu saknas bara ett soffbord och lite sådana saker innan det är nästan helt klart. Bara småsaker kvar sen. Igår mötte min Sofia mig efter jobbet dessutom så cyklade vi till stan och köpte kinamat som vi åt vid älven i stan. Hur mysigt som helst. Förutom det har vi hållt på massor i lägenheten och hämtat saker och grejat därav anledningen till att vi nog varit smått osociala, men det ska nog snart vända ska ni se.

Just idag har Sofia gjort vår första hemmagjorda middag. Det blev biffar, potatis, hemmagjord brunsås och sallad. Supergott var det och då vi ätit tog vi cyklarna på en sväng till Fäbodgatan och moder. Fick oss lite kaffe och en konservöppnare bland annat. Vi har även varit ute med kissemissarna en stund och nu står Sofia och målar gungstolen vi knyckte från pappa igår. Själv ser jag till att hon inte missar något så kollar jag på "Leila bakar". Mys!

RSS 2.0