JA!


Äntligen! Världens längsta två veckor är slut och nu bär det snart av till Bastu för att hämta älskling!!!

Nejmenoj


Åh det är första advent, hur mysigt?! Alltså jag skäms men jag hade glömt det imorse. Enda tills jag kom till mormor och jag ser att hon har tänt det första ljuset. Whoopsii! Men vadå. Det finns ju ingen snö ute så hur lätt är det egentligen? Man vet ju knappt vad det är för årstid när det är såhär ovitt ute. Men så mysig dag jag haft ändå! Gick en dryg timmes promenad i solen imorse sedan åkte jag till mormor. Fick kaffe och mjuk pepparkaka och slog in julklappar. Satt och pratade med dem i någon timme innan jag for över till Camilla och Wille. Jädrar vilken julstämning jag fick där! Så fort jag kom innanför dörrn kände jag (efterlängtad!) värme från kaminen, hörde julmusik och såg julpynt. Megamysigt! Även där fick jag mjuk pepparkaka, verkar vara poppis i hjoggböle i år ;) Hihi. Men glögg till! Stannade där någon timme och pratade också och njöt av stämningen tills jag åkte hem till mamsen. Där fick jag tacos och sen hade vi mys och såg "Tre trappor". Såg sedan Beck och åt lite för mycket pepparkakor. Känner nu att det var inge bra för magen med så mycket såna under en dag. Kraaamp. Jag som haft stålmage, vad har hänt :( Nu blir det att sova för imorgon ska det städas! Sofia kommer hem på tisdagmorgon och jag längtar mer än lämpligt mycket!

Morsning!



God morgon på er allesammans. Idag vaknade jag och kände mig ganska trött faktiskt. Men jag hedde mig upp iallafall. Har gjort mig en kaffekopp som jag avnjuter precis i detta nu och sen tänkte jag dra mig ut på en morgonpromenad. Blev så glad när jag såg att solen sken. Hoppas det blåser lika lite som det ser ut!

Då jag kommer tillbaka blir att att byta om och åka till mormor och morfar direkt. Och ikväll blir det mys med mamma. Ha en toppendag!

Stay - Black stone cherry

Lite olika

Jag kan passa på att berätta om vad jag gjort idag. Som lovat steg jag upp och åkte på gymet idag. Sprang på löpbandet och sedan mötte jag upp mamsen på stan. Vi typ powerwalka igenom alla affärer och hade köpt alla julklappar på typ 2 timmar! Direkt vi var klara ringde far min. Han var hos mig i lyan och jag fick skynda mig dit. Vi följdes sedan till farmor dit även min farbror kom så vi satt och pratade i kylan. Kan säga att man fick uppleva hur det var förr i tin eftersom det blåst så mycket att strömmen gett upp. Så vi kröp upp i kylan i kökssoffan och kokade kaffe på ett framtaget gasolkök. Men det var mysigt det med! Stannade där i några timmar och for sen till coop där jag mötte Pållan. Vi handlade och åkte hem för att laga middag.





Olyckligtvis ser det ut som en enda sörja bara men det är egentligen kyckling, räkor, avokado, paprika, mango, passande kryddor, casewnötter, gurka, creme fraiche och ris. Det var gott men mättande och det finns ju massa kvar så det blir väl middag i några dagar till... Vi for och solade efter maten och var hemma lagom till "Så mycket bättre". Direkt det slutat började "Austin Powers". Hihi. Vi skrattade gott tills det var typ en halvtimme kvar, då somna vi båda två. Så nu har vi splittat på oss och jag ska nog lägga mig och se klart filmen från igår. Imorrn kommer det bli att slå in julklappar och hälsa på mormor och morfar och min moster med familj. Trevligt.

Pics in

Här kommer bilderna jag borde lagt ut tidigare i veckan!


Tacos med Pålskan i söndags.



Ny hoodie





Renjakt i inlandet igår.



Körde upp på berget, ju längre upp desto mer snö..



Usch.

Tydligen hade jag inte mer bilder, det var typ tre stycken :S Och nu har ni förväntat er huuur många som helst så som jag pratat om dem. Sorry :( Kändes som jag hade tage hur mycket som helst!

Hej storm


God morgon alla glada! Och god morgon på er andra med såklart. Jag vaknade som säkert många andra av blåsandet och kände mig ganska utvilad faktiskt. Men det kan ju bero på att jag somnade innan 12 igår... Jag började se filmen också och den verkade bra! Ska se den klart någon dag. Nu ska jag upp och göra mig lite i ordning och koka ägg. Funderar på att åka på gymet en snabbis för att vara i uppvärmningsrummet sen ska jag och mamsen träffas på stan klockan 10 för att köpa julisar! Efter det blir det raka vägen till farmoran. Ikväll ska jag nog vara med mamma eller ha mys med Pål. Som ni kanske förstår måste jag sätta igång. Ha en bra dag, blås inte bort!

Broken, beat & scarred - Metallica

Vad nu då?



Sådärja, Idol är avklarat. Jag har inte den blekaste om vem som kommer åka ut ikväll men bara det inte är Moa eller Amanda så är jag mycket nöjd. Har också varit rätt nöjd med min kväll hittills, men nu har klockan börjat smyga sig över 9 och jag är inne på min 17e timme awake just nu och jag känner att humöret börjar svikta. Hade inte långt till gråten när Moa sjöng till sin broder till exempel. Börjar också känna mig rastlös och uttråkad men gissar att jag egentligen är trött. Har laddat hem filmen "Bridesmaides" som jag funderar på att lägga mig och se då det är omöjligt att telefonterrorisera min flickvän eftersom hon inte svarar. Smart drag där. Inga tips på någon annan bra film?

Hops!

Nu har jag försökt fixa någon mer julig bakgrund och det gick åt helskotta. Ville bara att ni skulle veta att jag är medveten om att det inte blev så bra ;) Ska fixa till så småning om.

Hejdå

Idag har varit en jävulens dag. Fast ändå inte riktigt. Jag steg upp 04:00 och åkte på jobbet. Dukade upp lite fika åt farbröderna eftersom det idag var min sista dag. Sedan drog jag till Malå och Blaiken. Jag hatar Blaiken. Jättemycket. Det är två mil uppför och det var snöstorm och efter att jag lastat i över en timme ( stått ute i blåst och snö ) fick jag äntligen sätta mig för att åka hem. Skakade bort isen från håret och snön från kläderna, hoppade in och startade lastbilen och körde iväg hemåt. Inte. För då var det snö och halka. Så jag stod där jag stod. Den närmaste halvtimmen ägnade jag åt att försöka ta mig loss vilket tillslut gick. Bara för att köra fast i en liten uppförslutning en halvtimme senare. Men jag kom slutligen loss även där och lyckades ta mig till Skellefte igen i en enda hel stor bit. 11 timmar senare. Då blev det att säga adjö till farbröderna på jobbet och det var ack så mycket sorgligare än jag trott det skulle vara. Och alla var så tacksamma över fikat vilket jag inte heller trodde! Det var trevligt tyckte jag.


Såna här har jag jagat med lastbilen idag med. De springer ganska fort ändå.
Och grymt långt innan de inser att det faktiskt går vika ner i diket. Asgamar.



Kvällens planer blev lite ändrade då man slutade så sent. Har hittills duschat, rensat räkor, vilket var typ det äckligaste jag gjort! Det var fullkommligt skitäckligt att de hade ögon och ben! Uh. Jag får hurvens. Har också dammsugat och nu hoppat i pyamasbyxorna. Ska göra mig lite fruktsallad och se "Idol" snart. Ska även skriva mig en handlarlista och kanske kaanske handla idag. Om jag orkar. Skulle så gärna vilja åka och handla i pyamas, har alltid velat det! Vet dock inte om jag vågar. Så vi får se. Har fortfarande inte riktigt hittat sladden så det blir inte några bilder idag heller. Dumheter.

Kortkoort dag


Åh världens snyggaste :$

God förmiddag! För det är det väl än? Jag fick sluta redan klockan halv 1 idag ungefär så för mig känns det väldigt förmiddaktigt! Sköööönt. Skönt att slippa vara ute när  det blåser så gud förbannat mycket! Jag har varit skötsam och ringt jobbiga samtal som till Skelleftekraft och jagat släpar. Så nu ska jag gå och belöna mig med lite lunch, kommer sitta gott de. Pålski har möte nu hon sen ska hon komma och hälsa på! Vi får se vad vi hittar på. Kanske hinner förbi pappa sen idag vi får se om det. Imorrn börjar man 05:00 så det gäller att lägga sig i tid.

Jag hann


Puh. Nu har man äntligen fått tid att sätta sig ner och pusta ut i lugn och ro. Eller egentligen gjorde jag det strax efter åtta men ändå. Har hunnit handla, hämta en väska hos mamma (och lyckades glömma jackan som jag hade tänkt hämta egentligen), baka, göra fruktsallad och sett "arga snickaren". Jag förstår inte hur folk tänker ibland, köpa hus och börja renovera när man vet att man inte kan. Vansinne. Nu har jag dessutom borstat tänderna och känner väldigt starkt för att gå och lägga mig. Saknar min Sofia grymt mycket, blir direkt så tråkigt på kvällarna och tomt att sova själv. Blä. Tur att man kan lyssna lite på Metallica iallafall så är det då åtminstonde inte tyst. Jag funderar på vars jag hett sladden till mobilen också, så jag kan lägga in lite nya bilder. Ska söka imorrn. Nattsi!

Sleep with one eye open


Tjaah! Doh jag hinner inte riktigt skriva sådär supermycket just för tillfället. Ska nämligen iväg på coopan och handla lite, göra mat, äta, städa, möjligen baka lite och se "Arga snickaren". Tack och lov har jag redan duschat så det kan man checka av från listan! Igår var jag och mamma och simmade, en km. Det är sjukt vad tid det tar. En hel halvtimme bara för en ynka km, och så är det svinkallt i vattnet, inte konstigt man inte simmar så ofta... Men på något sätt är det ändå alltid skönt och jag kan bli så sugen på att göra det. Så tack för sällskapet mamsi. Nu ska jag kila, vi får se om jag kikar in sen ikväll! Pussheeeej

Kaffepaus

Måndag. De går alltid så himla trögt tycker jag, har gått runt som i en dimma idag. Varit jättetrött. Men jag hade en riktigt trevlig kväll igår! Var med Pål efter boxningen och vi lagade tacos och sedan åt vi lite godsaker (naturgodis och glass) och såg tv. Sov hos henne på soffan så jag har nog inte haft någon direkt skönhetssömn om man säger så... Kanske därför jag är så trött idag.

Jobbade till nästan halv 6 sedan promenerade jag till Stigs där jag mötte linnepinne! Det var sannerligen år och dar sen. Vi tog en fika och tog igen lite tid! Sedan blev det en rask promenad hem. Det är inte direkt varmt ute. Nu sitter jag och ser "Ensam mamma söker" och ska ta och göra mig lite fruktsallad snart. Mums. Har massa bilder men hittar inte sladden så dem får ni vänta lite på!

För kort helg

Allt jag kan säga är att jag har världens bästa älskling. Honey jag älskar dig så rackarns mycket, du är perfekt för mig. Jag ville bara säga det så du verkligen förstår att jag är så tacksam att ha dig!


Världens finaste händigaste och bästa på att laga mat och baka<3

Vaknade halv 8 imorse. Försökte somna om i en halvtimme men gav upp klockan 8. Sover bajsdåligt när jag måste sova själv, vaknar och saknar Sofia sen går det aldrig somna om. Längtar tills den 29 så jag dör. La mig i soffan och startade en piratesfilm och vid 9 åt jag fruktsallad. Vid halv 10 drog jag mig mot friskvårds och tränade med mamma. En lugn träning bara, mest rygg och rumpa eftersom min rygg inte alltid leker med mig. Nu ska jag snart iväg på boxningen. Ska ta det lugnt där med och köra en kort träning eftersom jag lovat Bengt, lite säck och rep typ. Blir bra det. Efter det ska jag och pållan göra någon god middag och se tre trappor upp! Slutligen ska jag göra en tidig kväll ikväll.


Morsning!

Tjeenare. Vaknade av ett glatt sms imorse, härligheter! Såg sedan att solen lyste ute och det kan väl inte bli mycket bättre än så? Funderar starkt på att ta mig en promenad till gymet sen och göra lite situps. Det är typ det enda jag gör på gymet och det blir aldrig av då jag försöker göra det hemma... Dessutom ska det ju tydligen snöa imorrn. Så det är väl bara att passa på att vara ute idag.

Hittills har jag lyckats betala räkningarna som hittills har kommit denna månad. Känns skönt att ha det gjort! Har inga direkta planer idag så jag ska nog bara ta det lugn. Vistas i solen, städa lite hemma, förhoppningsvis prata med min älskling lite. En tahandomdag typ!

Mys fast ändå inte mys?

Im back. Som lovat kommer jag med några bilder idag mina kära vänner! Mina ord kan man lita på förstår ni. Till råga på allt är det fredag. Jag har längtat sååå efter denna fredag och helg! Men nu när den väl är här känner jag mig ändå nedstämd. Jag är trött efter en rätt hård vecka och det känns tomt utan Sofia. Känner mig som inte riktigt nöjd. Jag slutade halv fem idag och har solat och ätit fruktsallad till middag och nu ska jag duscha och se idol medan vi masserar jag och mamma. Mysiga saker. Men ändå känns det inte helt bra. Men det är väl bara att varva ner och hoppas på att inte Amanda F åker ut ikväll! Eller Moa för den delen.

Här får ni lite bilder sen lång tid tillbaka.

Varit i Ume har vi.

Klätt ut oss!

 

Ätit goda soppor som min babe gjort<3

Och haft mys.

Köpt en julstjärna

Varit med Pållan och hennes minikulting!

Muppat oss.

Varit snygga! En av oss iallafall :$

Varit ute.

Klättrat i trääd

 

Fixa Tojjan<3 Min bebis.


Om vi ska komma till det hurtiga jag lyckats utföra denna vecka så sprang jag hos mamma en dag. Minns dock inte vilken dag det var men i början av veckan. Typ, tisdag? Vi säger tisdag. Onsdag gick jag till jobbet, 45min check! Torsdag sprang jag till jobbet. 25 min. Gick även till mamma efter jobbet och det tog nog sisådär en halvtimme. Så eftersom jag bara hade springkläderna med mig passa jag på att springa till jobbet imorse med, tog ungefär en kvart. Så nu ska jag försöka vara lite duktigare än vanligt och äta popcorn och morötter med dipp. I vanliga fall brukar det bli hinkvis med karra. Sorry babe :$

Im under and over it


Hallå där! Sitter just nu hos mamma och passar på att slänga in ett inlägg. Dessvärre har jag glömt sladden till mobilen hemma så bilderna blir de inge av, men jag har laddat upp så till helgen kanske! På tal om helg så är det de imorrn! PEPPA! Är less på att jobba. Har jobbat ihop 7 timmar övertid denna vecka so far så man gör inte mycket mer än jobbar och sover känns det som. Men idag har jag hunnit massera och blivit masserad av mamsen och ska få i mig lite mat nu. Sedan blir det "Anna Skipper du är vad du äter" och "Lyxfällan". Sen ska jag nog ta och vila ögonen här, hos mamsingen. Saknar min älskling också, det är fett tomt utan dig ska du veta :( Bara gått 4 dagar och jag tror jag blir vansinnig. Kom hem♥

Åååååh jag lever!


Yooyoyo alla ni som fortfarande läser! Eller läser, vad säger jag. Mer kolla om det finns något att läsa vilket det inte gör eftersom jag inte har skrivit nåt. Och detta är inte för att jag varit trött, dålig eller utan tid. Detta är för att jag inte har något som helst internet i lägenheten och det gör hela skrivandet totalt omöjligt. Tyvärr. Men nu har jag skjutsat min andra hälft till Bastu igår där hon tog sataSJ till goa värmland. Utan mig. Så jag kommer nog hemsöka min mor rätt mycket och då ska jag skriva, lovar. Kan berätta om idag till exempel. 7-16:30 JOBB. 16:30- typ 40 min senare, PRATA I TELE MED BABE. Sedan sprang jag 3km, maxa hela vägen. För jag frös och var mörkrädd. Nu har jag duscha och druckit kaffe. Ska klä mig, fortsätta sakna min älskling, hälsa på farmor då hon kommer, vi ska byta olja i tojjan (som äntligen gått igenom besikningen!) och sedan hem och äta fruktis och se Ensam mamma söker. Själv. Tragiskt. Men bland det mysigaste man kan göra själv ändå så det beror på hur man ser det. Puss och hajk! Imorrn kan ni få lite bilder. Erkänn att ni blev så paffa då det var ett helt rykande nytt inlägg? ;) Jag är en överraskningarnas kvinna. Tjing

RSS 2.0