Se upp!



Tjingtjong! Muttis here och rapporterar från Forshaga, Värmland. Jag och Pål ägde på att köra bil med släp till Karlstad, det tog oss ungefär 14 timmar och vi körde INTE fel en enda gång! Inte en enda! Åh tack ni behöver inte berätta hur himla duktiga vi är. Vi kom fram runt 8 igårmorse och Pål tog en tupplur eftersom hon inte sovit något på vägen medan jag och honeyboney cykla till arbetsförmedlingen och gjorde bort lite sådant. Senare under dagen var vi på IKEA och så for vi och badade. Det var faktiskt varmt fast jag fryser jämt så jag klarade inte så länge ändå. Senare åt vi middag med Elin och satt och chillade på deras baksida i det fina vädret.

Idag har bara jag och Sofia vaknat än och vi har börjat packa ner det sista från Sofias rum och druckit morgonkaffe ute i solen. Vi har planer på att åka till stan och shoppa/fika, bada för det är underbart väder och kanske parta till det ikväll. Eller vara med Sofias föräldrar♥ Imorrn åker vi igen på eftermiddagen, då kommer den korta resan igen...


peppelipeppelipepp!

Tjooh! Japp imorse lyckades jag försova mig men blev bara en kvart sen. Jag måste ju vara typ världmästare på cykling? Förmodligen. Dessvärre var det ju tydligen sjusovardagen idag så nu är jag körd... Har haft fullt upp hela dagen sen cyklat hem igen. Upptäckte att det var en miljon grader varmt då jag bestämde mig för att gå ut på en promenad. Under promenadens gång träffade jag Pål och pratade med Sofia i telefon. Väldigt trevlig promenad med andra ord! Har precis ätit. Tyvärr var det korv och jag har varit på ett charkuteri eller vad det heter på jobbet. Tyvärr luktar det vidrigt inne på sånt och tyvärr luktade min middagskorv exakt likadant. Så tyvärr blev det ingen korv för Muttis.



Hittade en liten tröttis :$

Igår färgade jag håret och ögonbrynen och ögonfransarna och blev mycket nöjd faktiskt! Skönt! Nu ska jag dricka kaffe och packa. Både inför morgondagens resa/helgens bravader och alla kläder inför flytten. Hold on you det kommer inte bli lätt. Gissar att typ hälften av kläderna måste bort om jag ska bo med Sofia... Hm. PEPPAR IMORRN OCKSÅ! Då åker vi raka vägen till Karlstad då jag slutar, jag och Paul. Kommer bli roligaste helgen EVEER!

PUSSHEJ

Toktisdag

Ny vecka nya tag. Har faktiskt inte gjort så himla mycket sen senast som är värt att prata om, jobbade söndagnatt och då följde pål med mig och det var väldigt trevligt. I övrigt håller jag på att förbereda inför resan på torsdag. Packar lite och försökt fixa släp osv men nu börjar saker och ting reda ut sig! Åker alltså på torsdag efter jobbet, pål tar jag med mig också. Så åker vi till min Sofia för att tillbringa helgen där. Måndag är det inflyttning i nya placet i Lund! Just det. Ikväll blir det att färga hår också, mycket välbehövligt!

Shoopping!

Goddagens! Äntligen har jag fått lite mer pepp på livet! Kan kanske bero på att jag hade en underbar kväll med min älski igår så jag blev på så himla bra humör, hon är världens bästa, så himla bra att hon köpt denna (se bilden nedan) fina och sköna tjocktröja åt mig idag, tacktacktacktack sötnos♥ Hon ringde och väckte mig halv 9 imorse. Då var hon redan ute och gick och jag begav mig ut också. Promenerade i en dryg timme och vi pratade i telen hela tiden. Supertrevligt. Underbart skönt var det ute också. Då jag kom tillbaka plockade jag undan på hela nedervåningen och gjorde mig frukostlunch. Hallon, banan, vaniljfil och allbranflingor. Och kaffe såklart. Mums.

Därefter cyklade jag och mamma till stan. Där jag shoppade som en galning! Har typ inte varit på stan på år och dagar för att spara pengar. Men det gick åt skogen idag. Fyndade iallafall bara reasaker.



Tack igen honey!<3



En svart kort tshirt



Kofta





Ugglering! Guld är inte favorit men ändå. Finns ju knappt annars.



En annan ring också.



Uggleörhängen!

Köpte även en liten surprise åt mitt hjärtegull men det kan jag ju inte lägga ut nu, det får du se på fredag babe<3 Nu ska vi snart äta grillat, gott. Sedan blir det att ta det lugnt. Är skiittrött nu. Har ju varit igång så mycket idag ;)

Sofia!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FLICKVÄN! ♥

Lilla snigel akta dig, akta dig..


Ungefär såhär fort går min dag idag...


Idag har jag egentligen inte så himla mycket att berätta. Jag var en sväng till Denise och kikade på hennes lägenhet då jag slutat och den hade jag inte klagat på måste jag säga, himla fräsch! Sedan cyklade jag hem igen och åt. Chili con carne med lite keso, sallad och fetaost. Hade även i lite nötter. Det var megagott faktiskt, var som sugen. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra för Pål kunde inte komma idag heller. Och är för trött för att komma på något bra. Rackarns.

Linne!



Just ja! Icke att glömmas! Var ju med linnepinne igår och vi promenerade till stan, hon köpte lite saker (vilket fick mig himlans shoppingsugen... ) och sedan promenerade vi till mig. Gjorde en mycket god fruktsallad och såg en film, "When a stranger calls" för att vara exakt. Vi funderade även på att ändra vår fina fina header men kom fram till att ni skulle sakna den så mycket så vi lät bli. Den är ju trots allt väldigt tjusigt...

Sunnelisunshine


Hittade en sötis man kunde visa upp lite :*

Tjingeling. Vilket otroligt strålande väder! Riktigt kanoners. Jag har fått sluta tidigt även denna dag och har fått mig hem och fått i mig några koppar kaffe. Perfa. Mina planer är nu att lägga mig och vila i solen, äta och sedan fara på friskis och svettisträningen i Bonnstan. Hoppas på att få besök av Pål också då hon kommer från Bureå!

Kortdag



Tjoho! Åh idag fick jag rent sluta klockan två. Då man har städat lastbilarna hela dagen har man inte mycket att göra så tack och lov säger jag för det tidiga avslutet. Cyklade hem och tog en joggingtur runt elljusspåret. Lugn runda bara, rätt skönt. Nu har jag duschat och halvsovit på gräsmattan en stund i väntan på att min älskling ska ha tid att ringa mig. Undrar när det blir (a) Ska också äta nu sen möta linnepinne på stan vid 5! Blir att umgås med henne ikväll, det blir skojsigt. Imorrn har jag bokat upp Paul och vi ska följa mami på friskis och svettisgympa i Bonnstan. Haha.

Kvällsing

Sen måste jag tillägga också att jag och Kajsa begav oss ut på en 1,5 timmars promenad innan middagen! Tycker vi borde få tummen upp för det (a) Ibland måste man trotsa regnet! Man ska inte anpassa sig har jag bestämt mig för. Nu peppar jag ett nyttigt liv med Sofia då hon kommer, vi ska köpa gymkort och äta nyttig god mat, superpepp! Får passa på att äta godiset nu innan... Nu blir det massage med mamsen.

Igår

var jag ju hos Nea. Så jag tog faktiskt några bilder som sammanfattade kvällen. Det var en promenad i det fina vädret och mycket god mat. Vi är inte kassa på matlagning ;) Senare på kvällen cykla vi till konsum och hyrde film, "Himlen är oskyldigt blå", den var faktiskt rätt bra. Vi behöver inte prata så högt om godsakerna vi köpte...



















Sköntsköntskönt!


Haha ny bild? Njaa. Muttis 13 typ. Men såhär glad är jag idag.

God eftermiddag. Idag har jag haft värsta chilldagen! På jobbet har jag inte haft för mycket eller för lite att göra, det har inte regnat på mig och jag fick sluta tidigt. Vad mer kan man önska sig? Ja det är väl sol kanske. Men nu ska vi inte ta i här. Man kan ju inte få allt. Ändå är jag tröttare än helvetet idag. Vill så gärna följa Kajsa och gymma men jag har varken ork eller råd. Så jag ska nog ta mig ut på en promenad om ett tag, men först blir det vilostund. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka tigga till mig lite massage av urmodern, kanske fika med emma och ida och kanske se någon film. Äta god fruktsallad och mysa med min älskling. Så mycket man bara kan mysa över sms. Ska bli en skön kväll!

Sunny sunday<3



Imorse sov jag till 10. Då var min blivande sambo så söt och skrev att jag inte ska sova för länge för att då kan man inte sova på natten, gullan♥ Jag steg upp och smsade med henne, blev på fett bra humör. Sedan for jag och mamma ut på en springtur, fast det var typ det jobbigaste jag gjort så vi joggade nog mer än sprang... Då vi kom tillbaka gjorde jag gröt. Försökte göra sån där god som Sofia gör men jag lyckas aldrig. Det är musligröt iallafall med kanel och så lyxa jag till det med färska jordgubbar. Gott.



Efter det begav vi oss direkt till bodan i Yttervik och jag och mamma doppade oss en gång sedan låg vi och stekte. Har allt fått lite färg på magen! Vi var där helt själva tills just innan vi åkte, asskönt. Nu har jag duschat och ska ta mig lite kaffe, sen bär det av till Bureå för att svänga förbi pappa och sedan vara med Nea! Jättelängesen sist så det ska bli kul!

Vill ha!!



























!!!

Helgstart

Tjoho. Lördag. Fett skönt att äntligen har fått helg. Detta kommer bli en äkta slapparhelg! Jag fick nämligen stiga upp klockan 05:00 och jobba. Slutade klockan 12 skönt nog men hade hunnit bli genomblöt innan jag var hemma. Himla regn. Fast jag klagar ändå inte, det är mysväder. Och jag ska ju ha en myshelg så det passar ändå bra. Jag och mamma har nyss varit på en promenad runt atorp och till coop. Jag var tvungen att köpa lite glass... Åh jag har insett att jag har helgsockerberoende. Blir alltid grymt sugen på nåt till helgen. Så vaniljglass med krossad choklad blev det.

I övrigt ska jag nog bara se någon film ikväll och chilla. Kanske umgås med Paul fast hon verkar vara i Lycksele så det blir halvknivit. Har egentligen ganska fullt upp med att tänka på och planera allt med flytten, går inte få ur skalleper. Vare sig man vill eller inte. Längtar ihjäl mig! ♥

Sen vill jag hoppas att Linne har en supermysig helg med Jimmy i Lule!<3











Haha åh gud. Hittade några snygga väldigt INTE nya bilder. Måste delas.













Var vi inte stiliga så säg?

Så blev det



<3

Grattis till oss på vår dag<3























































































































































































































Minns du? Jag älskar dig♥

Toktorsdag


Fattas en ram för tillfället men upp ska den!

God kväll! Idag har det verkligen känts som det varit fredag hela dagen. Jädrar så jobbigt det känns att jobba imorrn, men ändå såå skönt med helg. Äntligen! Denna vecka har varit lång. Imorrn blir det även besked om vilken lägenhet det blir. Skönt även det att veta hur det blir, är galet påfrestande att gå runt och inte veta.

Idag har vi varit på kalas efter jag slutat. I Hjoggis hos Wille och Camilla. Grymt god mat och grymt god tårta. Mumma. Till och med väldigt gott kaffe. Vi var där ett tag sedan åkte vi hem. Och håll i er nu, direkt vi kom hem for jag och mamsen ut på impulsbackträning. Vi körde samma backe som jag och Kajsa sprang igår fast vi tog den två gånger, sen jogga  vi en kort omväg hem igen genom skogen. Vi var ute sammanlagt 25 min typ. Mycket skönt! Känner mig som peppad, längesen man rörde sig mån tro. Nu har jag duscha, stretcha, värmt kaffe och lagt mig framför tvn. Ernstie lär mig nya spännande husliga saker. Han är en liten skummis, ernstie. Fast det är väldigt mysigt att kolla på måste jag erkänna.

Good night sweetheart goodnight



God kväll. Nu kan jag meddela att jag och Kajsa sprang upp för den hemska backen en gång och vi klarade hela backen. Dessutom joggade vi dit och tillbaka och det var himla kul tycker jag. Fick dock nobben då jag ville springa den en gång till, två gånger på rad alltså. Nästa gång. Jag duschade sen åkte vi till Kajsa och såg solsidan med Anton. Dock lämnade jag ungefär en timme senare för att gå hem och äta/sova. Nu har jag bara sovandet kvar. Ska drömma sköna drömmar om min sköna böna♥

Stigs 2




Stig eller stigs?

Promenixade med bästis häromdagen(arna). Vi hamnade på Stigs å tog en fika. Hon tog en chailatte med kaffe, observera med kaffe? Hon ser nöjd ut på bilden iaf! Själv tog jag de säkra kortet å drog till me en vanlig en. Vi hade det iaf exremt mysigt i skuggan under en pil. Finfint väder var de allt!


19.04 femtiosex minuter senare låste dom ut oss.





Sen tog vi en omväg längst älven hemåt!
ADIOS!

Sådeså

Tjingeling! Åh idag har jag inte gjort ett skit på hela dagen. Jag har varit över gränsen på nyttigt uttråkad/rastlös. Har varit två svängar till Ersmark och två till Fumex. Dvs typ 1,5 timmars sammalagd jobb. Vilket i sin tur betyder att de resterande 6,5 timmarna som bestod av att bara gå runt och vänta inte gick så värst snabbt alls. Trots det är jag tröttare än nånsin, alldeles skakis. Så nu ska jag gå och lägga mig, ta en powernap sen ska jag och backträna med Kajsa klockan 5. Kan behövas! Det är dessutom andra året vi är inne på planering av denna backträning och än så länge har det stannat vid planeringen... Men idag blir det nog av. Peppar peppar. (förlåt sofia<3)

Imorrn blir det nog kalas efter jobbet och det är väl ungefär det som hinns med. Har bilder på min dator (sitter på mammas nuh) från min och linnes fikakväll så de kan jag lägga in lite senare. Byebye!

Sambo<3

 

Jag älskar dig♥


Måndag, andra dagen i veckan

 

Tjingtjing. Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Jag har kört en stor träälg till Boliden. Det första jag såg då jag kom dit var en fet krämig ursnygg fordpickis. Mums. Sen gick jag in i verkstan för att hitta nå folk som möjligen ville ha älgen, då ser jag en ännuuu snyggare megafräsch mustang GT. Jag funderade fullt allvarligt på att försöka byta den mot lastbilen eller helt enkelt bara sno den. Åh. Slutade tidigt och har nu ätit duschat och gjort situps. Nu kommer snart min bästaste vän linnepinne och vi ska på Stigs och fika. Chailattee!! Blir andra gången jag är där bara! Sedan hoppas jag på att få kolla på lägenheten i Lund ikväll. Ska ringa mr Gunter.

Pusshejeh!


Helgens

En tur till Mårdseleforsen! Trodde faktiskt int att ja va höjdrädd, men ja måst säga att på en hängbro som svajar är man int så kaxig. Det var bara så häftigt! Perfekt dagsutflykt.



Ännu mer broar..


..sen picknick å ett litet dopp såklart!


Sen hem å mysa med kattungen Mysan. (som är är expert på pussar..)
å såklart världens sötaste!

/L

Yesterday baby



Igår var en hemskt bra dag. Jag vaknade av mig själv vid 9 och steg upp. Ville egentligen sova längre men... Gick ut en sväng med Pysen och sedan tog jag det bara lugnt. Gjorde bort saker som jag inte orkat göra under veckan osv. På kvällen grillade jag och Oscis och sedan hade jag en helkväll med allra bästa Sofia! Vi pratade hela kvällen och jag tog på mig chillkläderna och cyklade till coopan och köpte godis, sen hade vi mys♥ Fett underbar kväll och den gick alldeles för fort!

Premiär på falkan

Goddagens. Idag har jag börjat min söndag med att stiga upp i gryningen (klockan 6) och cyklat till jobbet. Har varit en sväng till Lule vilket var hemskt spännande eftersom jag aldrig varit dit förut och inte hittade alls. Fick som tur lotshjälp hela dagen, mycket vänligt. Dessutom hade jag telefonstöd från Karlstad som såg till att jag inte gick upp i varv i onödan. Tack♥ Slutade vid 2 och då cyklade jag hem igen och upptäckte att det var grymt varmt ute. Typ så varmt att man knappt överlevde. Så som tur var ville Pål följa mig och bada. Det gjorde vi och det var skönt. Nu har jag legat ute en stund och somnade till och med. Ska ta en promenad till coop och köpa jordgubbar så jag kan göra mig en god fruktsallad ikväll. Inte helt fel.

Längtar.


Världens bästa dag

Goddagens. Jag vill berätta om min gårdag. Den var genombra, seriöst. Det brukar alltid gå åt skogen på jobbet men det enda som gjorde det igår var att min snodding gick av på morgonen och det var ungefär 500grader varmt ute så mitt hår blev till en enda stor eldboll. Men jag menar det är ju inte så farligt engentligen! Sedan kunde jag sitta och chilla i solen och äta lunch för det var inte så värst hektiskt, om man säger så.

Kan säga att man gråter ine när man får ta av sig skorna då det är 30 grader varmt ute...

 

Jag brukar prata rätt mycket i telefon med min lilla Sofia då jag kör och har då berättat om ett coolt slottshus(typ) i Norsjövallen. Så jag försökte fånga det på bild så här har du hjärtat, såklart är det mycket finare i verkligheten men nu får du glutta lite iaf♥ Efter lunch ringde dessutom bästaste Pål och berättade att jag och Sofia fått en lägenhet i Lund!!!!!!!!!!! Och dessutom fick jag förmodligen ledigt fredag-måndag den sista helgen denna månad! Så då tar jag och Pål toyyan och drar till Karlstad för att hämta Sofia och hennes saker och roa oss lite med såklart!!! Och umgås med allra bästa familjen Hellgren♥

Hur bra kan en dag inte bli? Bara bra besked! Jag fick till och med sluta halv 4 igår för det var så lungt. Inte mig emot! Så jag cyklade iväl till Pauul. Vi åkte då till hennes kompis lägenhet för att vattna hennes blommor som hon har där.

 

 

Jag tror de är döda. Totalkörda rent ut sagt. Självklart var det Påls favvoblomma också och den har nog ingen chans att ta igen sen igen Pålly, jag är ledsen :( Efter det följde hon mig till stan! Jag skulle köpa en bikini, fast jag köpte två toppar och en underdel. De hade erbjudande, gillar norgedagen!

Där har ni dem. Och likadan rosa underdel. Jag gillde dem iaf! Efter vi varit på stan cyklade vi hem. Pål till sin kompis och jag till mig. Hann sola i ungefär en kvart sen kom Linnepinne på besök! :D Vi gjorde tacos på dirren och då vi ätit/druckit kaffe började vi promenera till stan. La oss vid älven och stekte i kvällssolen, vet inte om den tog så mycket men...

 

 

 

Ett som är säkert är att man inte kunde klaga på vädret igår! Önskar det var lika soligt idag men det är bara supervarmt och mulet :/ Jag som ville använda min nya bikini och sola bort min linnebränna! Då klockan närmade sig kvart över 8 gick vi iväg till ICA för att köpa något gott till bion som vi skulle på. Det blev mörk choklad för linne och vindruvor och äpple för mig. Var galet och mycket ovanligt nog inte sugen på godis! Dock så delade vi på chokladen och vindruvorna, väldigt gott var det! Filmen vi såg var "Kronjuvelerna". Den var så grymt jävla bra. Jag började då såklart gråta också under den men till min lättnad såg jag att Linne också gjorde det. Haha vi är så mesiga linne! Men den var grymt bra. Fast lite av en tjejfilm tror jag. Så alla flickor, se den! Då vi väl kom ut från bion var det fortfarande jättevarmt! Dte var hur härligt som helst att gå hem! Och typ helt folktomt. Det var en toppendag helt enkelt.

 

 

 

Så grymt bra. Man blev ju inte lite myssugen efter den heller. Blir att ta hem och se fler gånger!


Working ninetofive eller hurvare?



Tjingtjing. Guess who. Ingen aning om det stavas så men... Doh! Jag har insett att jag inte har något liv kvar! Man bara jobbar gud förbannat hela tiden. Jag började 6 imorse och slutade halv 6 i eftermiddags. Mina dagar börjar se ut så allt mer känns det som... Tusans... Men man gråter nog inte när lönen kommer. Det har iallafall gått bra idag. Dock blir inte mina inlägg här så himla roliga när jag inte gör annat än jobbar...

Jag kan iallafall berätta att jag gick på en trevlig promenad med Kajsa igår! Det var hur härligt som helst. Och idag skulle jag varit med Pål men jag var för trött. Så det blir av imorrn istället! Vara ute i solen (som jag har beställt tills dess), dricka vaniljte och spela skip-bo. Det är våra planer det. Hoppas på att få besked om ettan i Lund också! HOPPAS♥ Vill ha hit min babe så fort som möjligt♥ Vaniljte dricker jag förresten nu med och ska he igång en film att somna till. Blir jädrigt tidig kväll ikväll! Puhssheejj

Ett år till nästa gång



Fint väder, god mat, bra musik, gamla vänner å nya vänner!
Helgen blev HELT klart lyckad! ♥ Lördag som fredag!


Veckostart

Tjingtjing! Idag fick jag reda på att jag förmodligen inte får lägenheten på söder. Jag och Sofia hade peppat sönder och ville verkligen ha den så besvikelsen är total. Känns riktigt riktigt surt faktiskt. Men man får inte ge upp hoppet. Jag fick iallafall sluta tidigt idag, klockan tre! Så jag och mamsen gick ut och gick direkt jag kom hem. Vi gick förbi ett hus i Tjärn där en hyr ut undervåningen så vi ska dit och kolla på onsdag. Skulle vara nåt. Fast inte samma som den på söder... Nu ska jag snart äta och sedan får vi se vad kvällen erbjder. Förhoppningsvis mycket sömn...

 

Hade lite att göra i helgen...


Tired



Huh. Det är då ingen vilodag idag inte. Började halv 6 och körde till Umeå och tillbaka. Gick väl inte så bra. Då jag slutade vid halv 1 började det såklart spöregna då jag skulle sätta mig på cykeln och pinna hem. Jag har det inte lätt... Duschade och la mig och sov. I typ 20 min sen gick det inte mer. Nu ska jag snart städa litegrann och så blir det nog att umgås med Kajsa ikväll. Eriks dotter kommer hit idag så jag blir ändå av med rummet. Nu blir det KAFFE!


Holy friday


Två babes eller vad säger ni?

Haha! Felet på bilden sen promenaden är att fönsterna inte finns! De är ditmålade (a) I övrigt så är det fredag! Ljuvliga fredag. Det regnar men jag fick sluta 4! Jobbar dock imorrn så det blir ingen stadsfest för mig ikväll. Ska istället göra mig lite god fruktsallad, köpa mörk choklad eller popcorn eller mixa lite. Och ta det lungt hemma. Förhoppningsvis prata mycket med Sofia♥

RSS 2.0