Matilda Hedenström



Ville bara tillägna ett litet inlägg till 18åringen!
som även varit min bästa vän under alla år. Lääääänge är det i alla fall och det känns som vi känt varann hela livet. Vi känner varandra utan och innan och jag har alltid anförtrott mig till dej, vilket jag tror du gjort till mig.

Med dig kan jag inget annat än skratta. Det går inte beskriva med ord helt enkelt. Skulle kunna skriva hur mycket fint som helst om den här tjejen men det skulle ändå inte räcka till för du är så mycket mer!
men vi vet både du&jag att de vi har är unikt & jag är beredd att ge allt för de ♥

Hoppas du haft en toppendag!
Tusen Kramar :)
/Linnea




Good night

Hejhopp igen!

Haha jag passar helt enkelt på att skriva på helgerna eftersom veckodagarna brukar vara väldigt späckade! Ja nu har Linne åkt hem, det var jättekul att hon kom! Vi gjorde köttbullar och nudlar, vi kryddade allt själva, mycket kurdinariskt gjotr av oss mästerkockar ;) I hatt. ? Sen blev det massa prat, lite massage och så tjuvkika  vi i vårsäsongsklädestidningarna, sen ringde hennes mamma och sjöng lite fast egentligen ville hon bara ha ut Linne för hon skulle hämta henne haha. Men tack ändå, det var mycket vackert! Nu har jag gjort lite te och ska lägga mig och läsa min dunderintressanta bok en stund. Läste förresten det fina inlägget Hellge hade skrivit, och jag måste då säga att du använda många fina piffiga ord :O Inte visste jag att du kunde vara så civiliserad, blir ju imponerad ;)

Hoppas ingen missade Hestons feast nu heller!!! Fast det var inte så jättebra idag, det var något konstigt avsnitt det brukar vara helt annorlunda :S Brukar vara mycket bättre. Imorgon blir jag hämtad av finnen på poståkeriet vid halv 9 TROR jag ute vid e4an i Bureå och sen blir det middag hos Alva (A-Ks låtsasmamma) och efter det träning. Ungefär samma sak på tisdag fast ingen finne och ingen Alva! Och medan jag kommer ihåg det, grattis till Maja och Johannes som vann sina matcher! Minns inte hur det gick för de andra men de hade tydligen varit väldigt duktiga de med!



Nu blir det sängen. God natt med er!

I LOVE HELLGE
/M


Avrundning!

Tjoho!


Jäklar så jag har skrivit idag ;) Och ätit! Shit. Smörgåstårta, negerbollar och fruktsallad! Är nådigt mätt nu men det är ju bra! Antar jag. Var supertrevligt att träffa alla och speciellt mina små kusiner som var ovanligt kramiga idag, vet inte vad det var med dem? Ska bjussa på en massa utomordentligt fina bilder sen, knappt suddiga alls!

Fick en pilatesboll och en massa pengar, helt perfekt! Och skjuts hem av mormor och morfar. Kom hem nyss och pappa var ute och skottade, de flyttar A-Ks grejer till hennes nya lägenhet så de lastade på en soffa bland annat. Zandra och Erik var med också :) Så kommer jag in efter att ha pratat med dem ett tag och upptäcker två jäättefina grattiskort och en hälsning på whiteboard (hur det nu stavas,) tavlan! Värsta glad blir man ju! Har haft en superdag idag!

Älskade verkligen kortet!!

Nu ska jag ringa till Sofia♥ Sen kommer Linne en stund ikväll så får vi se vad som händer!




(haha JA jag vet att de är suddiga! Sista bilden är från i somras men den fick va med för han är så söt!)

Tack Sofia för kortet och inlägget, och för att du finns och är min och gör mig happy


Dagen med stort D!

HEJ! :D


Muttis here! Ja idag vaknade jag vid 10 i 9 och min kära mor kom med kaffe på sängen, och en present :] Mycket spännande! Mjukt. Och det var ett par träningsshorts och byxor som man kan ha och springa i typ när det börjar våras! Hon berättade även att hon satt in 750kr på mitt konto, tusen tack mamma! Nu är det bara att vänta på främmandet. Eller ja, egentligen inte för jag måste duscha och göra mig i ordning och allt möjligt! Så jag måste faktiskt skynda mig nu!


Byxorna Skorna (Linne)


Så vill jag säga tack till alla som har grattat! (haha pappa och A-K ringde precis och sjöng mycket vackert medan de blev påkörda av ett tåg) Och största tacket vill jag säga till min älskade Sofia som skrivit ett mycket mycket fint inlägg på bloggen igår, jag älskar dig över allt annat och jag kommer alltid göra det♥ Du och jag!♥

Ha en underbar dag!

/M

<3

Det är någon som fyller 18 snájsiga år i morgon, och hon heter Matilda Muttis, Pattis Lovisa Hedenström. Och Mutola som min mor säger. Jag skulle bara klämma in ett fett grattis inlägg till henne här mellan alla jätte intressanta saker som både hon och Linne skriver om, som jag följer så snällt och slaviskt. För man får ju veta allt mellan himmel och jord, och bakverk och hästar...

Nej men grattis på dig hjärtat<3 Hundra <3:n till dig sen får du vänta på en ultra nice preeeessent som du ska få av oss. Hoppas du enjoy it. Engelskan där kan jag redan på förhand beklaga om jag stavat fel, men man kan ju inte vara ett rinnande lexikon (även om det inte var så super exklusiva ord jag använde)  Puss&peace!

/ Din


Sikta mot stjärnorna och negerbollar






Tjoho!
Nu har jag varit på sikta mot stjärnorna och sett på alla glada "stjärnor". Haha det är ganska kul att se på faktiskt! Vi var där till ungefär 3 sen åkte vi och handlade inför vårt storbak. Då vi väl kom hem var vi alla utsvultna så mamma började med maten på en gång. Leverbiff och potatis, haha det låter inte mumsigt men det är det. Nu bakar vi lite. Jag har gjort negerbollar och mamma en tårta, håller nu på med någon slags kaka. Längtar till imorgon då man får trycka lite ;) Mums.

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll men jag har tagit sikte på duschen och sen ska nog jag och mamma masseras lite. Det är väl behövligt. Sen hade jag även en plan, att försöka få tag på min älskade och tvinga henne prata med mig men det verkar vara lite svårt x) Så vi får se hur det går. Haha jag har förresten, Sofia, hittat bilder sen lovet som jag inte tror du har, mycket snygga som vanligt!

Hade mina nya jeans på mig idag :] Om man nu kan säga att de är nya än. Himlar så sköna de är iallafall! Fast lite kalla då det är  -15 och blåser? Ja är huve dumt får kroppen lida har jag hört.


Puss på älsk

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt!

Goodbye!

/M

I'm still breathing

Hejhå!

Vaknade klockan 9 imorse av världens huvudvärk. Lite sliten efter gårdagen skulle jag tro, men kul hade vi! Kvällen innehöll bl.a. god mat, singstar, goda vänner, nytt folk och massa skratt! :) Tackar för de ♥ bilder kommer lite senare..

Idag har jag inte planerat så mycket, men kom just in från en ridtur med Joggan. Kändes som om man satt på en tidsinställd bomb må jag säga! Skippade sadeln som vanligt och hade tänkt ta det rätt lugnt. Det blev inte riktigt så, utan blev så gräsligt sugen på att galoppera och vad tror ni händer?! Jo jag hinner bara snudda henne med galoppskänkeln så rusar hon iväg i full fart i följd av 2 bocksprång! Jag kände bara hur jag lyfte från hennes rygg under några sekunder x) men jag satt kvar. Huvudsaken;)
Nu hade jag tänkt käka lite lunch och sen ska jag ut med nästa vilddjur. Blir nog en sväng till rakbanan, kanske tar stöttingen?  



Blev mycket hästsnack nu känner jag, men jag hoppas ni överlever;)

Kramis
/L

Lördag!

Hejhopp!


Lördag idag. Vaknade vid 9 och kunde inte sova längre så jag steg upp och pratade lite med min kära mor sen tog jag på mig så mycket kläder jag bara kunde sen gick jag ut med Pysen. Jag hade klätt mig helt perfekt! Förutom att det blev himlans kallt i fejset för där är det så svårt att värma :( Men det var skönt att gå. Kom in för ett tag sen så jag drack lite kaffe och kolla på medan mamma gjorde en meegafin smörgåstårta som vi ska bjuda på imorgon! Sen gjorde jag ett litet miniträningspass framför tvn ;)



 

 

 

 Den är inte helt klar, ska på räkor och ägg!

 

 

Nu har jag planerat att äta lite och sen piffa upp mig, haha eller ja. Vi ska bara iväg på stan typ, och se lilla melodifestivalen för utvecklingsstörda, för mammas kontaktperson är med x) Hohojaja. Sen blir det nog att gå ut med hunden igen och typ ta det lugnt. Läsa lite kanske, har kommit in i en läsperiod nu, det är alltid trevligt. Och spela gitarr, love it! Jag har inte haft tid att spela på skitlänge men nu har jag satt igång igen. Och min broder Oskis har blivit skitduktig på att spela nu så han lär mig lite av de låtarna han lärt sig! Kämpar just nu med "Aerials - System of a down" och jag har tänkt mig att försöka mig på "From peoples heart - Johnossi", vi får se hur det går! 




Imorgon blir det kalas för hela slanten, det ska bli kul! Då kommer moster och kussarna och mormor och morfar och alla, det ska bli skoj :) Och då jag kommer hem blir det nog att åka iväg till Linne så kanske vi ska baka lite! Det börjar ju trots allt närma sig kalasdags så det är hög tid att sätta igång, har ni några önskemål?

Puss å kram!

/M


Umeå

Tjenare!

Nu har jag kommit till Umeå och jag ska inleda detta inlägg med att JAG HATAR SKELLEFTE OCH UMEBUSS! När jag skulle och träna igår fick jag vänta en halvtimme i kylan för den var sen, sen vägra han stanna vid norran så jag fick gå från busstation + att han lät alla som skulle in betala innan han öppna dörrarna bak så vi kunde gå ut. Och som linne berätta så var den även en halvtimme sen klockan ett idag, fytusan!

Har haft värsta roliga dagen idag ändå, gjort bort engelska nationella! Haha det var inte så svårt men. Vi har nyss ätit lite lax och pressad potatis och så har jag sökt sommarjobb på Rönnskär, bara att hålla tummarna! Ikväll blir det att prata med min babe bara, ska bli fett nice, saknat henne som attan ♥

Ha det så bra allihop!

/M

Kalas

Hallåå!
Hoppas ni gillade "presenten" tjejer, inte för att det blev riktigt såbra som vi tänkt. Men kul vare!? ;)

För att sen hinna med 13.05 bussen hem traskade jag och Julia i förväg, eller traskade det var nog närmare jogging.. Vi kom iaf till busstationen typ 1. Helt perfekt, trodde jag.. men tror ni inte att den förbannade bussen kommer sent!? Jo!! Efter 30min lång väntan, stelfrusna tår och en alldeles för kall näsa kom äntligen bussen. Var väl hemma ca. en timme senare än planerat. Som tur var träffade jag Mattis på bussen, så det blev inte allt för trist :) Henne träffar man ju inte förräns på söndag igen! och då ska det firas igen ♥ Ha det så bra i Umeå!



Nu har jag just hoppat i kläderna jag tänkte ha ikväll, så nu har jag bara lite småfix kvar. Sen blir det att vänta på skjussen till Byske. Vad som händer sen är det ingen som vet.. men roligt ska vi iaf ha hoppas jag! ♥ Kameran följer med.

Kramar
/L

Happy birthday!

Grattis till mina fina vänner Elin&Jenny som fyller 18år idag!
De ska vi fira! ;) ♥


  


Halvvägs!

Todels!

Ja då var man halvvägs genom ännu en skolvecka! Den har faktiskt gått ganska fort hittills, trots att jag är läskigt trött! Somnade i soffan igår medan jag såg tv, det är inte ofta. Var även ruskigt nära att somna på den två timmar långa lunchen jag hade på poståkeriet igår också, trots att det var fullt med folk som pratade. Det är inte alltid lätt att heta Mattis ;) Men jag har en plan! I helgen ska jag sova så in i helvete mycket! Haha fett smart, om ni frågar mig.

Ja igår blev jag kvar i stan efter APU:n så jag gick och mötte Linne. Fast hon var på Balder så jag fick gå värsta långt i kylan och allt... Sen vandrade vi och försökte hitta nånstans att äta, blev en massa rännande för alla caféer stängde ju klockan 4! Slutade med att vi köpte varsitt miniskrov på Frasses xD Och Sofia jag har bestämt att vi ska gå och fika på Lilla Marie då du kommer hit! Jag hade aldrig varit där förut och det var värsta gammaldags, så som du gillar det och allt, så var tanten i kassan skittrevlig (a) Då vi fått i oss maten kom Fredrik och pratade ett tag innan han gick till bussen och just efter kom Jimmy. Som hade spexat till håret... Eller rättare sagt rakat av det, och det har vi inte så mycket kommentarer till ;) hm... Ja. Hehe vi lämnar det ett tag.

Var på träning klockan 6 och det var kul men skitjobbigt, går så fruktansvärt trögt av någon lustig anledning. Men det var maassor med folk och de var som vanligt pratiga och det är ju alltid trevligt!

Nu har jag babblat på om en massa onödiga saker men jag kom som in i skrivandet här. Har inte så jättemycket att säga om idag, vi har typ inte gjort något alls nästan på skolan. Lite service på morgon, dont drink and driveundervisning i aulan, massa rast och svenska. Men det var ändå kul faktiskt för typ alla i klassen var sociala så det var trevligt. Plus att jag träffade Tuttis mycket idag med, det var kul! Plus, att jag bara måste säga, att min lilla sötis har varit så himla snäll och go de senaste dagarna, jag undrar vad det tagit åt henne :O Men jag gillart, så jag slänger iväg ett, eller till och med två hjärtan åt henne ♥♥ sådär! Puss på dig, keep it on! Hihi.


( Och till alla som smsat kan jag säga att jag har exakt 0 kr på min mobil och jag vet inte vad jag önskar mig :(
Typ pengar bara. Så tråkig är jag faktiskt, för jag har verkligen funderat men kommer inte på något!
)



Bilden är till S, hade faktiskt gjort en skiiitafin på paint men den gick inte
lägga in av någon anledning(a)

Ha det bra!

/M

Snöstorm!

Goddagens!

Sovmorgonen i morse var helt klart nödvändig, nu är man utvilad att klara den fortsatta skolveckan. Inte för att lektionerna idag var speciellt jobbiga. Naturkunskapslektionen spenderade vi i Planetariet,, mysigt! Tror nog att hälften av oss slumrade till rätt bra på slutet;)
Nog om skolan. Ikväll ska jag ut och köra Myra en sväng. Trots vädret! men det är ett måste. Roligare än så blir inte min kväll, men man har ju rätt att chilla ibland?. Resten av veckan är rätt fullspäckad.


Hehe.. bjuder på denhär favoritbilden, eller hur Mörten?;)

/L


När man är bästisar, dododoo...



Har man jämt så kul, tillsammans=)

Nu har Linne gått hem från en stund sen, lider med henne det brukar inte vara speciellt nice att gå hem själv nu! Kallt och eländigt. Vi har varit ute på en liten promenad och gick till megagungan i lekparken i gropen. Så stod vi där och pratade lite sen promenera vi hem till mig. Gjorde en megagod (och nyttig!) smoothie och spelade skip-bo, jag vann två gånger och hon en! Nu ligger jag under med 4-2 bara ;)

Förut idag var jag på poståkeriet, chiilledill kan jag ju säga. Åkte först med värsta coola finnen, bara det att han var finne var ju kung, de är som coola på nå vis :D Så jag har typ åkt lastbil hela dan och döpratat typ. Blir förhoppningsvis likadant imorrn! Fast då blir det att stanna i stan sen och träna.




Fruktsmoothie:

ο
1 äpple
ο 1 banan

ο 1 apelsin
ο Vatten
ο Is

Man får göra lite som man känner själv, vi hade i lite mer apelsin på slutet för att det smakade lite mycket äpple, sen skulle det vara perfekt med lite annanas i kom vi fram till! Tyvärr hade vi inget sånt men ni kan ju gärna testa ;)


Detta åt jag i lördags.
Himlar så gott de är!
Hittade bildern så jag
tänkte att ni måste få
se :]

Puss å kram och god natt!

/M



"Life is a highway"

HELÅ!

Då var måndagens skola över och jag har lagt mig tillrätta i soffan i väntan på dagens middag. Ska man sammanfatta dagen hittills så måste jag erkänna att den varit rätt bra. Åstadkom väl inte så värst mycket på skolan men shit vad vi skrattade åt folket i klassrummet mittemot.;)

Slutade 14.10, alltså en timmes väntan på nästa buss. Så jag och Julia hakade på Viccan till stan och H&M. Där Viccan shoppade loss på hårfärg och en klänning, medans jag föll för en skjorta jag länge letat efter! Så nu får man ligga lite lågt tills studiebidraget rullar in. Det blir i veckan va?:)

Ikväll blire att vara med Mattis!♥
/L


 

 












Hejsålänge!

 


"Underbart komisk situation"

"Jag hittade det här numret på en bänk,
jag har tråkigt och har gratis sms, så varför inte,
det är antagligen någon som har skrivit någons
nummer för att jävlas, menmen, vem är du? :)"

Så grymt roligt! Jag och Mörten skrev Elins nummer på en bänk förra veckan(070...snygg,sexig,singel). I hopp om att nån skulle höra av sig, och ser man på. Nån nappade! Hoppas på en fortsättning, kanske drömprinsen? ;)

Vi har kulx)
GO Elin!
/L

Söndag 24/1

God kväll.
Söndag idag, inte veckans bästa dag direkt men klart bättre än måndagar! Steg upp imorse klockan 9 och gick ut i stallet, blev klar där vid 10. Sedan vid 11 åkte jag och Magnus iväg till Rönnskär så körde jag lite och det gick bra och han lärde mig nya saker :) Tyvärr blev det inget sommarjobb där så nu är det bara att börja söka på allvar.


Igår var jag hos Linne en stund på kvällen och det var mycket trevligt, det blir allt för länge mellan gångerna! Då jag gick hem var Sofia så vänlig att hon höll mig sällskap hela vägen och vi pratade även då jag kom hem, det var värsta kul det med! Ser så enormt fram emot nästa lov♥ Idag är det exakt en vecka till födelsedag och 34 dagar kvar (om jag inte räknat helt galet) tills älsklingen kommer!


Har förresten ett nytt favoritprogram! Hestons feast, ett matprogram som går på söndagar
klockan 7-8 på kanal 8. Ni måste se det, de är helt otroligt vilka saker han hittar på!
Jag lovar er att det är värt det!

Och som sagt, grattis Jullan!


God natt

/M

24 Januari

GRATTIS!
till Julia Mattsson
som fyller 18år idag!

Lööörda

Heejpåer!

Då var man vaken alldeles för tidigt igen, men vad gör man inte för de små liven ute i stallet. Dessutom åkte Jimmy med Mamma till stan kvart över sju. Gjorde sen ett tappert försök att somna om men gav upp. Kanske hinner jag ut med Myra innan lunch?

För sen ska jag nämligen vara med bäste Mattis! Vilket var allt för längesen sist. Vad vi ska hitta på däremot har jag ingen aning om, men nånting finns det alltid å göra ♥ Kanske samla ihop några stycken och dra till Burberget och åka madrass? ;)

 








Trevlighelg!
/L

 

 


Jag här! <3 Matilda


*shit, sötast i världen*

Ja förra gången fick man utskällning för att man redan hade berättat att man avancerat upp sig en grupp på boxningen. Och nu när man väntar förargligt på att Matilda ska berätta att jag ska få gå min första match nästa gala, så gör hon inte det, sorgligt. Så jag ska iaf få gå min första match nästa gala som arrangeras (?) Och jag kommer troligtvis få dyng mycker stryk, eh. Jah!

Detta gör jag bara för att ingen speciell person har bett mig, eller tex klagat på att jag aldrig skriver något snällt, utan det är verkligen med egen vilja. Absolut, i alla lägen liksom... Jag tycker om dig :$ Jag menar dig förstås Matilda<3 Ett hjärta gånger 100! Orka vara över ambitiös.

Puss hej leverpastej!

Jag minns...

våren -09


Fredag för hela slanten!



Idag är jag fett sugenpå negerbollar!

Nu är det äntligen fredag
! Fett efterlängtat. Har precis komme hem från skolan och försökt söka upp var poståkeriet är men jag hittar det inte, någon som vet vars det ligger? Ska dit på APU nästa vecka så jag måste ringa dem. Huvvaligen. Men sen är det helg på riktigt :D

Funderar på att gå ner och göra en latte nu faktiskt. Skulle vara himla gott känner jag. Och så väntar jag på att min babe ska hoppa av bussen nånhimlagång så hon kan ringa! Funnyfunny. Och ikväll blir det kanske att äta allihopa, jag pappa ak oscar ida emma och arvid, eller jag har ingen aning vilka som kan men några av oss iallafall. Sen bär det nog iväg till Linne och Jimmy om jag inte har något annat för mig! Hihi och det har jag väl troligen inte x) Neej jag kom på att mjölken är slut :( Det får bli te istället. Ja hur som helst, i helgen ska jag kanske och övningsköra eller vad man ska säga med Magnus så får vi se om jag får sommarjobb på Rönnskär i sommar! Cash. Och just ja, Sofia, Linne frågade igår om vi kollat något resa så nu får vi tvinga dem följa med! ;) Jimmy, du och Linne ska följa oss utomlands.

Filmen igår var aaasbra! Den var värsta hemsk tycker jag, ser fram emot de andra två kommande!
Nog för att Linne redan skrivit att den var bra men det var värt att nämas igen (a) Ni måste se den!


Pusshej leverpastej!

//

Fredagsmys igen.!

3 timmar kvar sen är det helg! Längtar ♥

Godmorgons

Fredagmorgon och vi har engelska som vanligt, men jag klagar inte. Så jag tänkte bara berätta lite kortfattat om gårdagen ;)

Kan ju nämna att jag hade skola igår också, men det är ju ingen nyhet direkt.. Efter skolan fördrev jag tiden med Elin tills körkortsteorin skulle börja. Hon hade en del att berätta eftersom hon vart på "halken" igår. 
Efter teorin blev det en kylig promenad till Anderstorp för att hälsa på Jimmys syster. Efterlängtat :) fick ju även träffa underbare Melvin!
 
Kvart över 9 blev det bio med Julia&Mattis, "Snabba Cash" som jag sagt tidigare. Den var skitbra, trots att den var lite jobbigt filmad tillochfrån. Helt klart värd att se!




/L


Torsdag 21/1

Holy macarony!
Det är ju redan den 21:a jnuari! Jag upptäckte det idag, jag var helt övertygad om att det var den 18:e! Vars tar tiden vägen egentligen? Den här dagen har också gått ruskigt fort. Har faktiskt varit lite pigg idag och alla i klassen har typ haft damp, det har varit rätt kul :) Till och med gympan var kul idag!

Nu sitter jag hos A-K och har precis ätit hamburgare med mos och pommes. Det var megagott. Exakt just nu sitter jag och väntar på kaffe sen ska jag kila iväg och träna, efter det blir det bio! Peppa :D Och tack till er som så vänligt berättade vad han hette ;)



Nu blir det kaffe! Ha de!

/M

Torsdag.

Godmorgon?
Nu är snart första lektionen över och jag har faktiskt lyckats åstakomma en halv sida om bemötande. Så nu har jag bara en reflektion som ska göras, hoppas hinna det i helgen.. 9.50 är det idrott som gäller SKRIDSKOR! och nej jag är inte peppad. Får väl se hur de går, om det slutar som Bambi eller nåt x)

Efter skolan blir det körkortsteori, sista gången! sen tänkte jag hinna till Jimmy en stund innan bion ikväll. Jag,Julia & Mattis ska se "snabba cash". Har typ längtat :)

Tjings
/L 

God natt =)



Nu är det muttis här igen! Har nyss pluggat klart samhälls. Massmedia och Påverkan och Opinionsbildningar. Inte det roligaste ämnena direkt men det gick rätt bra faktiskt. Har även fått min kära far att ringa tatuerarn vilket var väldigt bra för den 4e februari klockan 18:00 ska jag tatuera mig! :D Linne följ mig är du snäll! Haha. Det kommer ta ont (a) Men jag är fett peppad, äntligen lixom! Och lite nervös, tänk om det blir fult :|



Imorgon ska jag stanna i stan efter skolan, slutar 20 i 4. Sen ska jag vänta på pappa som slutar 4 så ska vi fara på coop och köpa korv hos Kajsa, haha. Efter det blir det träning och sen bio med Linne och hennes klasskompisar! Haha jag är ledsen men jag hann inte riktigt med om vilka som skulle med men jag tycker det är roligt iallafall att få lära känna er lite (a) Det blir att se "Snabba cash" eftersom den inte fanns i Bureå då vi skulle se. Fett roligt! Och han som spelar huvudpersonen är så sjukt ball! Fast jag vet inte vad han heter. Men ni vet, Frank Vagner... Han :) Kommer inte vara pigg på fredag men det är de värt! Jappjappjapp. Vet inte om det var något mer nu. Utan vi får helt enkelt höras, på fredag antar jag!



Ha det så nice allihopa!

Puss och kram

/M

Onsdag

I brist på annat att skriva så tänkte jag dela med mig av den fina dikten jag fick av kära Mörten igår.

"Linnea Berglund är en tjej,
som betyder mycket för mej.
Ibland är hon lite knas,
och alla är välkomna på hennes 18års kalas.
Linnea är blond och söt,
hennes IQ är hög som en nöt.
Näe nu var jag ganska elak,
som tröst ska jag ge henne en moppe med flak.
Det var allt för mig,
Tack och Hej!" ;)

Ja den var väl inte bara vänlig.. men, tack ändå ;)

/L


Todels!

Tjoho!
Nu var det längesen sist igen och inte tänker jag skriva nå mycket heller (a) Har precis gjort två datafaser för körkortsteorin för lastbil och jag klara båda :D Och lärarna här uppe på transport är inge lite stela så om de upptäcker att jag sitter här blir det smisk! Så bara ett kort nu då så kanske jag skriver mer ikväll ;) Fast jag har egentligen inte gjort så mycket i veckan.

I måndags och tisdags var jag och tränade och det gick ganska bra faktiskt, i måndags var det riktigt kul! Men jag är bara så trött hela tiden, det gör allt lite jobbigare. Plus att jag vaknade med en vagel i ögat imorse, aj! Men då fick jag värsta söta smset av min älskling så då gjorde inte vageln något (a) Idag blir det hem med 3bussen och sen mocka bajs. rida och plugga. Så om jag hinner skriver jag lite mer då, nu måste jag kila!


11 dagar kvar tills man är 18!

Puss!
/M

ännu en Tisdag..

Snart är skolan över för vissa av oss och själv har jag massa pluggande kvar. Körkortsteori 16.10-17.40 sen licensteori 18.00-21.00. Får huvudvärk bara jag tänker på det.. men vad gör man? ;) tänka positivt eller nåt.

Hoppas ni får en bra dag/kväll iallafall!
Nu peppar vi sista lektionen utvecklingsstörning&funktionshinder. Sen blir det fika med tjejerna! ♥

Kramar /L


Söndag 17/1

Hej hej! Nu har jag kommit hem från Umeå, precis landat i Bureå. Ska bara skriva lite snabbt för sen måste jag ringa Linne! Vi kanske ska och se Snabba cash med Nea klockan 7 :D Har inte gjort så jättemycket idag, steg upp vid kvart över 10 så åt jg fruktsallad och drack latte. Sen gick jag och mamma ut med Pysen på en prommis och sen har vi bara tagit det lugnt typ!

Hann inte skriva något igår men jag fick möta en tjej på min match som heter Ronja och boxar i Umeå. Mötte henne en gång förra året och då förlora jag stort, med typ 6 poäng. Och igår förlora jag också :( Men medbara ett poäng, 28-29. Så jag var ändå nöjd, det var värsta roligt! Är skitpeppad nu :D Och grattis till alla GBKboxare för det gick jättebra för allihop! Så dagen blev värsta bra igår, var på skitbra humör, och kvällen blev typ ännu bättre! Pratade med min älskling typ hela kvällen och det var sjukt roligt ♥



Okej nu har jag bråttom, puss!

/M

Du..

..Jag saknar dig! ♥
/L


Lördag

Idag bar det av till Bygdsiljum med brudarna! Mycket trevligt. Trots att det var ca. 2år sen jag åkte slalom så skötte jag mej hyffsat bra.. eller? Den enda som gjorde en vurpa var väl Elin. Du kanske borde låta bli att åka box på ett tag? hehe ;) Jag hade jätteroligt iaf och förväntar mig lite träningsvärk imorrn. Alltid lika trevligt.x)

Nu är det sängen som gäller,
så godnatt på er! Imorrn ska jag sova lääängeee..

/L







Umeå

Då var man framme i Umeå! Var framme typ vid 6 så vi åt direkt vi kom hem. Fläskfile och någon slags potatis, sås och sallad. Det var skitgott faktiskt! Vilket ledde till att det gick ner lite väl mycket kanske... Nu har jag gjort lite latte med massa skum och slagit igång en Johan Falk!

 

Linne kom ju förbi också och vi hade väldigt mycket att ta igen märkte jag! Haha vi hade igång en film men jag tror inte vi såg något alls, nån  av oss xD Vi bara pratade hemlisar ;) Nejdå, pratade av oss. Det är tur man får göra det ibland också! Kanske ska vara med henne på söndag också om jag kommer hem i vanlig tid!

 

Saknar min Hellgis också. Hon är med sina kära vänner idag så jag ska inte störa henne (a)
Förhoppningsvis kanske vi pratar lite då de åkt hem♥ Och bara så du vet babe, den hängde
inte alls på tork i källaren, den var på datastolen ;) Tiho too bad men du hade fel! Längtar efter
dig, typ 7 veckor kvar till lov, puss på det♥



Ge mig sommar!
(Hade inte så många bilder på den här datorn)


Ha en bra kväll allihop!

Kram/


Linnea Berglund

Hoppas du får en bra helg! vet att jag kommer att sakna dig med de är inte så mkt att göra åt... Älskar dig♥


//J


Friday!



Nu har jag komme hem från skolan och packat klart alla saker som ska med till mamsen. Har varit en väldigt lugn dag i skolan idag, först sovmorgon, så hade vi projekt och företagande, lunch, samhälls och sen sluta vi vid 12 :) Tänk om alla dagar kunde vara så! Haha fast våran lärare i projekt och företagande var ju lite halvskum, typ stod och prata med sig själv osv xD

Nu sitter jag och väntar på att Linne ska komma förbi en stund. Hon kommer med 1bussen så hon borde vara här snart! Det blir nog att kanske se en film och dricka lite te. Kanske spela en omgång skip-bo, jag ligger ju efter i våran tävling! Shit. Det måste vi nog göra. Sen ikväll blir det nog lite fredagsmys med mamma och erik eftersom Hellge har annat för sig ikväll ;) hihi och jag har inget liv så jag kommer inte på något annat att göra. Sen blir det diplom på lördag, peppa!



Blir säkert mer skrivet ikväll!  Nu kommer Linne så, see ya ;)

/M

Fredagsmys

TJO!

Värd skoldag?
Dagen började med engelska då vi såg filmen "en shopaholics bekännelser" och nu väntar en timmes hål tills lektionen med Erik börjar.. Sen är det bara samhälls kvar och så slutar vi 12.50.
Älskar fredagar ♥


Ska hinna svänga förbi Mattis en stund också. Det känns som evigheter sen! Som ni kanske redan vet så åker hon till Umeå i helgen och då blir det ju inge av. Kändes trist, plus att Jimmy åker till Lövlund.♥ Så nu hoppas jag det blir bygdsilijum med Elin,jenny och Mörten imorrn! :)


Kramar
/L




Kärlek

Jag älskar dig S. Kommer alltid att göra

/M

Torsdag 14/1 12:34

Tjo! Muttis here=)


Nu sitter jag på skolan och, ja gör ingenting typ. Vi hade sovmorgon imorse till 8, det var fett med nice! Nu däremot har vi hål. Vi slutade engelskan typ 20 över 11 och så hade vi ingen idrott så vi har hål till halv 2. Det är meegadrygt så jag och Fredrik kom på att vi skulle ta oss till datasalen så här är vi nu! Blev ju bra så jag kan skriva lite idag med ändå :D

Slutar 20 i 4 idag så då blir det att pina iväg till Edda på en gång. Orkar inte gå på stan med träningsväskan och dessutom har det blive iskallt igen! Var 17 grader kallt imorse. vädret är typ helt galet, i måndags var det 0gradit och nu typ minus 20, lite ledsen man blir. Men då får man tänka lite positivt, förmodligen blir det att vara med Linne ett tag innan jag åker till Umeå imorgon och dessutom så är det ju helg då!

Har inte så mycket mer att säga tyvärr, har hittills varit en rätt så händelselös dag.


Och välkommen hem förresten Julia! Till kaalla Sverige (a)
Ha det så nice!

/M

Julia Jonsson



Välkommen hem Julia som äntligen kommit hem från Thailand!
Måste ju säga att jag saknat dej grymt mycket,
men vi ses imorrn hoppas jag! Då ska du allt få se hur brun du blivit ;) Kram!

Grattis mattis!


Såhär glad är jag idag! För jag klarade slutprovet till körkortet idag :D Juss och pass men jag gjorde det! NICE. Ja idag har jag faktiskt hunnit med några saker också. Varit en ganska dryg dag i skolan idag, det är det alltid på onsdagar tycker jag. Sen åkte jag hem och så gick jag direkt ut i stallet. Red odjuret och mockade bajs. Efter det var det middagsdags och ja tillagade hamburgare med ris till och så var det i lite majs och ärter och såna nyttigheter. Mycket kurdinariskt.

Nu har jag gjort mig lite te och fått min älskling till datorn så vi kan väl säga att jag bara sitter och jäser! Fett med skönt :) Jag hade typ en massa saker att skriva innan jag gick upp. Och nu har jag glömt dem. Alshaimersssss. Haha vet verkligen inte hur det stavas! Kan ju iallafall berätta vad som förmodligen händer imorgon för då hinner jag nog inte skriva. Ska väl börja med skolan, vi har fått längre torsdag så jagmåste stanna i stan. Får vänta till 6, då ska jag träna :) Sen blir det att åka hem, förhoppningsvis, med Sandra igen så jag faktiskt kommer hem nångång! Bra va! Ja. Då var det roliga slut, vi höres!



Puss på S♥

Ha en bra night! Jag är som svenska hollywoodfruar, blandar engelska och svenska ;) Rufs rufs

/M

Glömsk?

Godmorron!

Då var det dags för ännu en dag på skolan och jag är TRÖTT! :( dessutom när jag öppnade badrumsskåpen upptäckte jag att plattången var borta! Såklart att jag lyckats glömma den på skolan igår. Typiskt mej. Jag får helt enkelt överleva utan och slåss med de fula lockarna. Tänka positivt eller nåt ;)

Travlicenskurs idag också. Hoppas de går undan!


Hare Gott!

/L

Sen uppdatering (Och grattis!)

Tjo!
Jag har varit lite dålig med uppdateringen nu igen men jag har haft lång skoldag och träning. Och jag tänkte skriva GRATTIS TILL HELLGE SOM BLIVIT UPPFLYTTAD! Jag tänkte ju få komma med den nyheten men det gick ju tydligen inte för sig, hon kunde själv. Får nog byta lösenord hit ;) Haha nejdå. Men grattis babe! Visste att du skulle få gå där, du är fett bra♥

Här kommer en liten sammanfattining!

Måndag

Första skoldagen efter lovet då. Det var INTE roligt att stiga upp men det gick faktiskt ganska bra jag piggnade till litegrann och sådär. Som tur var! Vi åkte upp till transport och så fick jag reda på att jag hade övningskörning första lektionen. ( inte någon höjdare att ha det direkt på morgonen vill jag lova!) Lilla uppkörningen var det dessutom. Men det gick helt okej och jag klara det! Och på onsdag, ja imorgon då, gör jag slutprovet till körkortet, hoppas det går vägen.
Efter körningen skulle jag köra dumper. Det gick ju bra och allt, att köra illafall. Promlemet var bara att vi lasta den med en massa snö. Klibbsnö. Som INTE lossnade för fem öre då det skulle lossna. Så jag fick kämpa, och Daniel kämpa, och Dennis. Sen kom lärarn, EO, och det lossna på första försöket. Visst är det typiskt? Ja sådär höll det på hela dagen iallafall, det vägra lossna. Så fick man skotta av lite för hand. Noot nice.
Efter skolan skjutsade Dennis mig till A-K, tack  tack :) sen blev det träning. Det var värsta kul och den gick megafort! Och Kajsa stannade kvar enda tills bussen gick efteråt så jag slapp vänta själv, mycket vänligt!

Tisdag

Tisdag idag! Skola. Fick köra FH16, en lastbil, växla flak och sätta på slirskydd. Det gick ganska bra och dagen har varit helt okej. Har bara varit så himla trött! Och Sen åkte jag och träna. Kajsa var inte där idag det var inte så skoj men det var iallafall rätt mycket folk där. Kunde gärna ha skippat en viss person däremot som kom och skulle bråka då jag prata med Bengt, haaaataaaa.... Väx upp lixom. Ja hur som helst! Träningen gick bra, har svinont i ryggen men det släppte lite då man blev varm. Fick åka med Sandras låtsaspappa hem så jag var hemma två timmar tidigare än vanligt, NICE! Just nu sitter jag och dricker te och pluggar. Eller nej det gör jag inte :) Men jag borde. Så jag ska kila och göra det nu! Måste ju bara skriva lite så ni inte lessnar ;)
Ska också tacka för den här tesaken jag har fått av min babe i julklapp! Jag bokstavligen älskar den! TACK :D Ja och bilden kanske inte var så mumsig men. Den är iallafall världsasöt och mycket användbar! Love ya!♥

Sen, till sist, vill jag hälsa till Ellen också :D Man vet inte vad man ska kalla någon av er egentligen faktiskt för ni bara har typ tusen smeknamn! :O Hejhej iallafall! har ju fått prata med dig i telefon nu på senaste, mycket trevligt ;) Kram på er alla där nere♥


( Wille och Camilla, vad gör ni på söndag? Tänkte att jag kanske kan komma och vara till nytta då? :) )

Nu ska jag call my mother och plugga lite. Ha det så bra alla hurtisar!

/M

Back to school..

Tjohoo!
Lite uppdate;

Måndag;
Steg upp gräsligt tidigt och traskade iväg mot bussen. Första skoldagen på 3veckor! Inte så peppad alls.. men när man väl kom till skolan och möttes av goa vänner så var det inte alls så dumt. Ska jag vara ärlig så gjorde vi inte så mycket nytta ;)
Hann med 14.10bussen hem, hann ut till stallet och hjälpte brorsan med middan. Sen tillbaka till stan igen! Blev bad på Edda med Jimmy och lite annat bastufolk. Hurtigt värre! Plus att vi promenerade hela vägen hem till Jimmy och somnade på soffan..



Tisdag;

Spenderade natten hos Jimmy. For till skolan, inge vidare direkt! Plus att dom fifflat med schemat, vilket inte slutade bra..
Har även genomgått min första körkortsteorilektion, joggat 3km och strechat! Så då har man väl rätt att slappa lite ikväll? ;)



Blev lite rörigt men jag har inte så värst mycket å berätta eller nåt..

Bye!

/L

FETT NÖJD!

DETTA INLÄGG SKA VARA I STORA BOKSTÄVER. JAG HAR BLIVIT FÖRFLYTTAD TILL DEN AVANCERADE GRUPPEN. BOXNING ALLTSÅ, JAG ÄR SÅ GLAD. OCH MINA TVÅ FINA VÄNNER FINNS ÄVEN DÄR OCKSÅ, DET SKA BLI KUL ATT TRÄNA MED DEM EFTERSOM DE BLEV UPPFLYTTADE.

(jag kommer sväva på moln och tro att jag kommer ta alla, snälla någon, Sätt ner mig på jorden igen (a)... Jag tror jag lugnar mig när det smält i skallen på mig!) Nice nice nice. M, you are nice<3

 
Den svävar dock inte på moln, men den ser ut som den svävar iaf, lite...


Todels!




Muttis here! Jag ska börja med att säga puuussss på min älskling! Jag blir på bra humör då jag tänker på den lilla muppen! Faktiskt :D Pusspusspuss!♥ Och puss på att jag fick igång datorn! Den stänger av sig då den blir för varm tror vi så den började med att stänga av sig precis då jag placera min rumpi på stolen. Så jag starta om den så stängde den av sig innan den ens hann starta. Andra gången jag starta om den hann jag till och med logga in på min sida innan den stängde av, och så tredje gången gillt nu! Keep it on nu bara.

Ja. Alltså den stängde av sig igen så jag sket i det, skrev början av inlägget typ vid 9 eller något så jag lät den svalna. Så får skriva klart nu! Egentligen skulle jag bara berätta hur himla kär och glad jag är :D Men nu kan jag ju lika gärna berätta att jag har ätit god tacos med pappa och broder och sen tog jag in hästarna så spela jag lite skip-bo med pappa. Jag förlora (gråt). Han åkte iväg till stan så jag såg Johan Falk, vapenbröder. Såg ettan hos Linne förut, kände typ inte igen något ur den xD Haha Sofia du får sluta babbla under filmerna!

Ja nu ska jag iallafall gå och packa träningsväskan och ta fram kläderna jag ska ha imorrn. Haha det kanske är lite tantaktigt men då svischar det bara till imorgonbitti så är man klar ;) Sen blir det att ringa den där ängeln jag har där nere i södra Sverige sen john blund!


Good night

/M

Söndag 10/1

Hejhej, muttis here.

Är fortfarande inte på topp riktigt, är fett jobbigt att vakna själv, meen jag steg upp ändå duktig som man är ;) eller hur det var... Vid 9. Tog ut hästarna sen gick jag och la mig igen för jag var meegatrött så sov jag till 11. Då steg jag upp igen, och gjorde mig lite frulle. Eller lunch blev det väl. Det är ungefär allt jag har hunnit med än så länge! Ska stiga in i duschen nu och sen fara till Linne :)

Någon mer som INTE är pepp på skola imorgon då? Fifan. Ångest x) + att min bok som var försvunnen, fortfarande är det! Jag hittar den verkligen inte så vi får se hur det går med slutprovet. Man kan ju alltid chansa... Jag vet då illafall inte vad jag och Linne ska göra idag utan det får ni säkert veta ikväll! Jag känner att jag hoppar mellan ämnena här litegrann, är himla trött så jag kan inte riktigt koncentrera mig. Så jag ska dra mig nu, kanske försöka få tag i min snygging ;D

Ha de!

/M

träningsvärk..

Hellojjs!

Jaha..
Nu har Mattis uppdaterat som en galning igen! och här kommer jag med ett somvanligt kort inlägg(A) finns trots allt inte så mycket att berätta.

Har då iaf varit en sväng på stan och hittat mig 2par jeans! härligt :) dessutom var vi förbi och köpte oss en ny tv till vardagsrummet. Det var väl typ allt jag hunnit med idag eller jag snabbjobbade Myra också, intervaller!  


Blev ju tvungen att lägga in en bild med NYmössan också!
Tack syrran!

Seeya
/L

 

It's going down

Nu har jag kommit hem till Bureå. Känner hur tråååkigt allting är. Pratade lite med hjärtat på bussen och då kändes allt bra och så men nu när man kom in till ett tomt mörkt hus som just varit fullt med en Sofia och vi gjort massa roliga saker så kändes detta ungefär som baajs. Jag har inget att göra. Fast jag borde söka efter min bok eftersom den är borta och jag måste plugga men jag kommer aldrig hitta den :O För den är verkligen spårlöst! Galenskap.

Nu ska jag iallafall ta mig i kragen och söka igen den, ta in hästarna och ringa Linne. Kanske ska jag se Johan Falk igen, såg ju alla med Sofia förut men hon hade ju redan sett dem så hon bara pratade så jag hängde inte med i en enda film xD

Have a nice evening

/M

Muttis mutola

Haha jag har tydligen fått ett nytt namn av Sofias kära mor, Muttis mutola, haha. Jag vet inte varför och jag vet inte hur det stavas men jag tycker det var lite roligt, det låter som typ ett bilmärke, eller en mobil =) Hihi ni är då för fyndiga både du och Sofia! Plus att jag tänkte ge dig en ängel för jag vet att du gillar dem ju, men vi glömde ta med den :( Den satt och kunde till och med röra på benen! Men du får den om en sisådär 7-8 veckor :) Och du får ju hem en ängel nu iallafall (a) Kram på dig!



I år har jag faktiskt några nyårslöften som jag tänkte dela med mig av. Så här kommer dem!

  • Göra en kokbok med egna recept tillsammans med Sofia♥
  • Fortsätta med skip-botävlingen med Linne!
  • Göra klart Sabbe
  • Ta körkortet
  • Tatuera mig
  • Gå en riktig match
  • Kanske godislöfte från det att jag fyller år...
Ja det var de som jag kommer ihåg iallafall! Några av dem är redan på gång faktiskt, har bokat tid att tatuera mig i Februari! :) Och Bengt har tänkt tvinga mig gå riktig match i Sundsvall den 30-31 Januari. Är faktiskt inte så jättepeppad på det för jag har en förkylning i kroppen plus att jag fyller år den 31:a, men har han bestämt sig så... Kokboken är även på G! Vi har skrivit upp några recept så nu är det bara att fylla på :D Och körkortet ska jag börja plugga till nu. Har slutprov på onsdag, skulle vara fett skönt att få klara det!

Har ni gjort några nyårslöften? Skriv gärna och berätta det då!



Nu blir det att plugga lite, sen ska jag lägga mig i badet tror jag. Bussen till Bureå går 17.25 så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hålla mig hemma så jag kan prata med min babe ifall hon inte kan sova på bussen ♥ Och till veckan är det nog fullt upp skulle jag tro, ska till Wille och Camilla och hjälpa dem någon dag, roligt! :) Och träna som tusan. Diplom i Umeå på lördag och sen ska jag väl gå den där himla matchen i Sundsvall. Och då måste jag fan vara fitforfight, 2 himla minutersronder är det! Helveeetets va jag kommer dö :| Ja iallafall, det är bra att ha saker att göra, då går nog de här 7 veckorna fort! Ska iallafall bli skoj att vara med Linne imorgon<3

Kram på er! haha blev lite mycket nu men jag har ingen lust att plugga och det var längesen jag skrev, Sofia tog ju över det då hon var här (a)


Puss

/M

Mus och skittoan

Hoj, igen!



Ja jag hade lovat att skriva om några saker till, haha. Jag och Hellge var på Ersboda här i Umeå och skulle kolla lite kläder på HM och D&D (vi orkade inte åka in till stan). Men då vi kom till Coop var vi fruktansvärt kissnödiga! Så vi kilade in på toerna där. Båda var upptagna men en tant kom ut ur ena rätt fort så Sofia fick gå in där. Haha tanten bara - Ja nu är man klar för nya tag! Man bara yesyes go for it! Ja iallafall, sen fick jag vänta i århundranden på att den andra skulle bli ledig men tillslut så. Så går jag in och tror ni inte hon som var där innan måste ha typ tokskite? UH. Lukta inte godis direkt. Så jag gick typ ut i princip direkt och då kommer Hellgis ut (inte snabb..) och säger att det luktade mus där inne xD HAHA! så jävla äckligt xD Hon bara " det luktade så mycket mus att jag inte kunde koncentrera mig så jag kunde ju aldrig kissa, fick sitta där skitlänge!" hahaha jag dör väl. Gå inte på toa på coop på ersboda gott folk!
Det känns som det var något mer jag hade lovat att skriva om men jag minns verkligen inte vad det var isåfall :S Men jag får väl skriva igen om jag kommer på det!



Linne! Jag såg det du skrivit om Sthlm och löpa osv! LÄTT att jag är på ! :D haha vi åker ner och vinner skiten ;) Nejdå men jag är på! Jag och Kajsa har också planerat att backträna i grusgropen nångång i sommar så du får lov att följa med då också! ;D Man kommer orka springa upp typ en halv gång...  men fett nice! Vi kommer bli som slimmade sillar.



Ha det så jäääkla bra.

/M

Hejdå är ej farväl

Nu har jag släpat mig upp igen och gjort lite latte. Min älskade lilla gullunge skjutsade vi till bussen klockan åtta imorse så nu sitter hon på bussen till Stockholm. Saknar dig redan ♥ Igår såg vi ju de där filmerna och "The circle" var bra hela filmen tills slutet, det var ett sånt här slut som bara kommer och man tycker att den borde fortsätta ett tag till för typ ingenting blev löst. Men överlag var den bra. Och "Anti christ" sög, den såg vi inte ens klart.

Efter vi sett filmerna spelade vi en omgång skip-bo och efter det gick vi och la oss och gossa lite. Typ vid 4 nångång, hihi. Så ställde vi väckarn på 6 och steg upp så stumpan kunde duscha och så åt vi osv. Det är alltid lika hemskt att ta avsked och man vill bara ta bort hennes bussbiljetter... Men det fanns några A-lagare på busstationen som lättade upp stämningen lite..
- Tage, du vandrar som en vandrande pinne!

Haha! Ja ni får tänka på att vi inte sovit så mycket så humorn var på topp! Jag och mamsen åkte hem (hon hade jobbat natt) och gick och la oss igen. Fett tomt i sängen, gick nästan inte somna. Så vaknar man och vänder sig mot Hellge men det är ingen där :( Blä. Men det är iallafall bara 7 veckor kvar tills nästa gång. Och imorgon ska jag vara med bästabästavän och vi ska hitta på något roligt!


Jag ber lite om ursäkt ifall detta inlägg kanske inte var så positivt och så men jag behöver faktiskt inte vara det just nu, faktiskt (a) Jag hoppas alla har haft ett bra lov, mitt har varit helt underbart!



Jag älskar dig med hela mitt hjärta S♥

/M

Lördag 9/1-2010

Goomorgon!



Idag bär det av mot stan för lite shopping med mamma. Jag ska hitta mig några jeans osv. medans pappa ska titta på en ny tv. Man måste ju trots allt slösa julklappspengarna på nåt! ;)

Tänkte även ägna en tanke åt Sofia som åkt hem till värmland idag! Jag kommer sakna dej kompis ♥

Adjökens!
/L  


I gotta feeling..

Hohooo!



Slänger in ett sista inlägg innan läggdags såattsäga!

Måste ju berätta att jag faktiskt varit lite hurtig idag. Började med att jag och Jimmy tog en promenad till systetyster för lite fika och jag hämtade min nya mössa, som hon så snällt stickat åt mig! Tack :) Sen blev det bråttom tillbaka till stan för att ta kvart över 4an hem. Blev inte så mycket till avsked utan fick typ rusa sista stegen fram till bussen..hehe (A)
Väl hemma så blev det pizza till middag, inte det nyttigaste men SÅ gott ♥ Sen blev det mys med familjen framför "Lets dance" och sen hör och häpna så blev det ett litet styrkepass m. situps,armhävningar osv. bara jobbiga grejer..! Måste ju komma igång med nån slags träning.

Vad sägs som Stockholm och tjejmilen till sommarn Mattis? Blev typ taggad! vi får börja löpträna till våren, som förr i tiden ;)

Nattinatti
/L



Fredag 8/1

Fredag idag, sista dagen i norrland för min del.

Idag har vi varit i ersboda och kollat runt lite, hittade ingenting. Vi gick till coop, köpte lite gott... lite för mycket kanske... Sen åkte vi hem och, Matilda sminkade sig sen for vi till stan med hennes mor, Erik och Oscis :D vi skulle ut och käka, vi åt tacobuffé på balder. Det var skit gott, och det var roligt. Efter det for vi till hemmakväll och hyrde tre filmer. Vi hyrde "the uninvited, anti christ och the cycle". När vi kom henm spelade vi skip-bo med hennes mamma, hon vann det aset. Fifan.

Än så länge har vi bara sett den första filmen, den var bra! 4 och en halv av 5! Nej jag ångra mig, den får 5 bara för att Matilda var med<3 Nu ska vi rusa tillbaka och se en av de andra filmerna. Spännande.. wohohoh... Scary... och mys :D

Puss hej leverpastej! Nu kommer jag antagligen inte underhålla alla hundratusentals läsare mer, förän sportlovet! Då har alla något att se fram emot, det ni... Slänger in ett hjärta till alla hurtbullarfans ♥ / Sssssssssss...

8/1-2010

1 Månad med dej Jimmy Erik Tobias Jonsson!
 ♥ Jag älskar dej, du är allt! ♥

/L


7/1 -2010

Godmorgon!

Då var det torsdag och jag sitter och gruvar mig för att gå ut i kylan. Ska nämligen till tandläkarn idag. Usch! Dessutom är det -27grader ute! :(

Efter det tar jag 12.30bussen till stan för att träffa Jimmy♥. Vi kanske skulle till Edda och bada idag :) och ikv blire bowling med Nea&Jossa! Förhoppningsvis hänger Sofia&Mattis på också, eller dom har inget val helt enkelt (A)

Kram /L


Onsdag = snart Torsdag ♥

GoKväll gott folk!



Jag var inte piggelin i morse! sov inte många timmar med syrrans hostande i rummet breve, men halv8 ringde klockan och då var det bara att dra sig upp och ge hästarna. Sen... tillbaka till sängen igen såklart. Klev väl tillsist upp runt halv 11 och fick i mig lite frukost iaf.
Hade ju tänkt ut i stallet en sväng och kastade ett öga på termometern -14. Inte så farligt ändå. Så jag, precis som övriga familjen slappade en stund till, och vips 2 timmar senare så var det - 20! :/ började bli lite gruvsamt, men jag fick med mig pappa ut. Så då var det bara på med overallen, pälsmössan och ut i kylan. Blev en tur med stöttingen, Myras första faktiskt.

Det är väl ungefär det lilla jag lyckats åstakomma idag. Men jag slår vad om att jag inte är värst. Klockan 21 blir det att se "Karate kid" på tv4film. En klassiker x)

Trevlig kväll.
/L

“och GodJul på Mattis&Sofia som har nån slags julafton idag”

Onsdag, lill lördag alltså.

Har nyss käkat frulle, nämner inte vad, för det har blivit samma varje morgon... GOTT! Vi ska göra oss i ordning för att fara till Matildas farmor, fira jul? typ. Och den stora nyheten är att Oscar ska ha på sig jeans! Rekord!

Tack och adjö, slut för idag! ( för tillfället... (a) )


/  

Tisdag 5/1

Har nyss vaknat, steg upp direkt, så man inte sover bort hela dagen!

Tänkte berätta lite om vad som hände igårkväll också, sweet! Vi åkte och tränade, det var först teknik sen sparring, och det vart vi ju jätte glada för! För det gick så bra förra gången. Men igår var detvärre, det gick inte alls så bra. Och Clas, tyvärr, du hade ingen chans mot mig och Matilda (a)

Efter sparringen var det cirkelträning, jävlar, så jobbigt. Vi var i princip döda efteråt. Vi klarade i alla fall av att duscha. Och Kajsa kom som en räddande ängel och skjuttsade oss till busstation, tack. Då gick vi till ica och handlade, ovanligt. Not! Vi kom hem 20 i 10. Började göra hemgjorda hamburgare, gott! De blev pricis klara till PARADISE HOTELL! Jiho! Äntligen, det har varit uppehåll under nyår osv. Men nu är det hela en timmes lycka att kolla på! Fast jag vart rätt irriterad efter gårdagens program, idioter! *ett sneglande öga på Stefan och strippan*

Nu är jag oh Matilda hungriga, dröjer nog inte länge tills vi går ner och gör frukost...  PUSS

Här kommer det även en försensad bild på en uppfinning!



Mcyket funktionell egendom vi byggt, slipper bära de tunga kassarna. Speciellt när vi skulle köpa minst 15 liter mjölk! And we call it konsum ....? Tadaah

Söndag and måndag!

Söndagen började med att väckaren ringde klockan nio, Matilda steg upp och gick ut till hästarna för att ta ut dem och mocka. Medan jag var inne i värmen och gick upp lite senare kanske... Gjorde i alla fall frukost, smootie och macka var det som bjöds. Efter det spelade vi ett stycke skip-bo. Efter det gick Matilda ut och red, och ja skottade en jätte bred väg till garaget, som Matildas pappa i princip skottade över med traktorn sen. Tårar....
Vi gick in och käka gröt, gott. Efter det gick vi till konsum och handlade. Bland annat nfrukt till fruktsallad och hyrde två filmer. Se aldrig headspace! Grymt dålig film. Men hyr gärna Doomsday! Bra film faktiskt, men lite annorlunda.

Måndag idag alltså. Vi steg upp sju, även JAG! Skiiit jobbigt. Gick och la oss igen, tur. Sov till kvart i tolv, skönt. Efter det var man ju såklart hungrig, gjode frukost, samma som alla andra dagar. Gott!
Sen spelade vi skip-bo, inget liv. Sedan tog vi tag i Matildas garderob. HARD WORKING! Nu ska vi snart äta, sen fara och träna, roligt. Matilda tyckte det gick bra förra gången, fast jag sparrade sönder henne... Eller i alla fall till en början, sen fick hon in två "wipplersslag" i skallen på mig, aj. Sedan vill jag sluta med ett klagomål. Jag gick upp klockan sju i morse på mitt julllov. Bara för några hästars skull, blä. Hej då :D

Ett blåöra. Förra gången vi sparrade blev det ett blåöga. Själv fick jag bara invertes skador, "wipplers" / S

What About Now

1 vecka kvar tills skolan börjar och schemat ser ut såhär.
Ser rätt lovande ut, men man får ju ångest! Bäst att ta vara på sista veckan av frihet eller nåt.. ;)



/L


""

Glömde ju säga att jag anmält mig till teorikursen nu!
Så nu ska jag ta tag i dehär, wish me luck!
12/1

/L

Måndag

•Godmorgon!•



Dags för en uppdatering kanske? blir ju inte så mycket skrivande i Lövlund.

Vaknade 7 i morse, vilket börjar vara ett tag sen. Man blir lite bortskämd i när man inte har nåra hästar att ta hand om ;) så i morse var det bara att släpa sig ut! Kändes rätt bra ändå, så jag gjorde bort allt tråkigt som mockning osv. och nu när det är klart väntar jag bara på lunch. Sen blir det nog en körtur med Myra. Kanske dags att ringa hovslagarn snart?

Ska försöka hinna me att måla stegen jag fick i julklapp också och pryda rummet med lite tavlor? Kvällen är fortfarande oklar, ring! :)

Tjings!

/L


Tvåtusentio is here!

Nu har jag och Matilda nyss kommit hem från burekonsum! Shit vilket väder. Vi köpte i alla fall bland annat godis, gott. Och nu ska vi nog dra en till Johan Falk film, kul. Börjar bli slut på de filmerna nu, man dyngar dem ju om man ser en, sen blir det automatiskt den andre, sen den andre efter det osv, fast Leo Gaut? Hoppade vi över :)

Vi har förresten mublerat om i vardagsrummet. Gjorde det efter att Linne gick hem igår. Först såg vi en Johan Falk till typ 1-2 någon gång. Så, nymublerat blev det 2010! Nytt år, nya möjligheter, och nymublerat.

Nu har jag inte tid att skriva något mer, för jag ska gå ner för trappan och landa i soffan, och sätta på en Johan Falk film helt enkelt! Puss

 Oozzy is my possy käät! <3


Hej 2010!

Då var det slut på 2009 och allt känns bara bra!  ♥
GOTT NyTT ÅR!


RSS 2.0