31/7-09

Torsdagen började med att jag och Maja var på hästens dag i skellefteå! Hur kul som helst :) Fick se allt ifrån western till dressyr,hoppning och gymkhana. Men för mej var det Erikas uppvisning om parelli som lockade mest. Klockan fyra var allting slut och vi begav oss hem.
Väl hemma blev det att trycka i sig maten, och sen åka bil till Nolbyn i Lövånger. Jag har ju varit på jakt efter ett par tömmar och fick tips om att "mammas kompis mamma" skulle sälja massa gamla travgrejer:) Man blev ju såklart tvungen att fara och titta. Köper ju hellre ett par begagnade än ett par nya för 1000spänn! Efter vi genomsökt en hel lagård me dammiga hästgrejer fyndade jag tillslut en lädergrimma och ett par tömmar. Kändes rätt bra faktiskt. Sen stannade vi och fikade jordgubbar och glass.
Sen vidare till nästa stopp. Stallet. Där jag mötte upp Majsan och Alva som båda skulle med och hoppa på torpet. Maria och Loella fick bygga upp hinder. Måste säga att jag var väldigt nervös.. Joggan är ju inte direkt någon hopphäst! Men hör och häpna allt gick hur bra som helst. Hon lyssnade duktigt och blev riktigt fin i slutet då vi även provade en liten oxer :D RÅÅnöjd!



Idag cyklade jag till stallet nästan direkt jag vaknade. Nu var det Myra som stod på tur! Jag hade bestämt mig för att köra en ny och längre runda en vanligt. Hon jöggade på väldigt sakta och ville inte alls springa fort, men hon fick jobba på iaf. Mycket uppför! Vi lyckades även träffa på två stycken älgar som sprang rakt genom skogen, då vill jag säga att jag höll mig klistrad i vagnen! Fort gick det och hon travade dessutom. Varför kan hon inte springa så bra när jag vill? :P Vi kom oss tillslut hem och ingen skada skedd.
Jag ställde in Myra i stallet så hon skulle få vila, sen cyklade jag och Maja till agilitybanan med byrackorna:) Men när vi kom dit så blev jag helt stum, någon hade vandaliserat banan! :( Varför kan inte folk sluta förstöra för andra!? Så vi fick helt enkelt sätta igång och städa upp och fixa till det som gick, tråkigt att det måste bli såhär.
När vi fått lite ordning så släppte jag lös Luna och hon blev alldeles utom sig, sprang som en galning och hoppade över hindrena! Det märks att det var ett tag sen :) Sen ställde hon sig på vippbrädan och tittade på mig som "Hallå stå inte bara där!" x) Söthunden <3



Nu ska jag äta lite middag och fixa inför långritten imorgon!

/L


29 Juli

Lukas i full mundering ;)



Kan knappt tro att det är sant, att det bara var 1år sen jag och Maja kämpade en hel sommar och körde in den här busen! Nu är han nästan som vilken körponny somhelst och han blir bara bättre.


 

Bersssbyn!!



Glass! Glass i stora lass :D Snart bär det av till bersbyn där  vi ska köpa megamjukglass för Hellgis har aldrig ätit så stora glassar förut så det gäller ju att passa på, såna lyxigheter finns inte i värmland inte ;) Efter det bär det av hemmåt för mat ( om vi nu får i oss något :O ) och sen ska vi åka till Linne och Maja för att köra häst och hitta på roligheter :D  Sen blir det träning, Hellge fick vara med och allt :D Sen ska vi vidare till Umeå och på fredag fortsätter vi till Forshaga igen :)

Tidigare idag har vi bara tjollrat på litegrann innan vi åkte till Linne för att paddla :) MAN BLEV FETT BLÖT FÖR HELLGE PADDLADE VATTEN PÅ HELA OSS, fyskäms.

Otur?

SKITBUSSAR!!

Igår mötte jag upp Julia på skellefteå busstation. Vi skulle nämligen till våra vänner i byske! Bussen skulle komma 14.20 och vi var där i god tid..
Det gick 5 min och vi började som fundera, vars tusan är bussen? vägarbete?.. Det gick 10 min, 20 min.. :O INGEN BUSS! Sen fick ví höra att den andra busschauffören att han inte hade nån som helst aning om vars den bussen höll hus?! Vad är det för service egentligen. Det slutade med att dom ryckte ut med en extrabuss, men nu var klockan 14.50 så vi bestämde oss att det var lika bra att vänta till 15.00 då det kom en riktig byskebuss.
Nu var vi hungriga också! men vi lyckades hålla humöret uppe :) Väl i byske fick vi hämtning och sen blev det kebabrulle och film hemma hos Elin&Jenny. Myspys. Vi hade planerat att ta sista bussen hem som gick 20.40 så då skulle jag hinna med sista bussen från stan till Bureå sen. ALLT gick åt skogen! Vi väntade, väntade och väntade ingen buss!! Det var inte bara vi som var irriterade den här gången, utan vi var säkert 6 stycken som väntade på den där nedrans bussen. Vi ringde veolia, länstrafiken, skelleftebuss men tro det eller ej dom hade stängt klockan åtta! :O Så där satt vi "strandsatta" i Byske.
Efter mycket tänkade så löste det sig tillslut. Hur orkar jag inte förklara för det är nästan lika krångligt att förstå som allt annat jag skrivit idag. Hoppas ni inte blir helt virriga x)

Tack för kvällen iaf! Buss till byske.. aldrig mer.

Kram Hurtisar
/L

Torsdag

Hejhopp =)

Idag är det torsdag och skitlängesen jag skrev sist men så kan det bli ibland (A) Idag har det väl inte hänt så supermycket  vad jag kan komma ihåg, vi, jag och Hellge, är ju i skell igen så vi steg upp och åt och tjollrade till klockan tre då gick vi ut till bussen ( som var typ 20 min sen... ) sen åkte vi till stan :) Där köpte jag en piercing som var en sköldis ;D och en fleecetröja för den var så billig och gossig (A) Hellge däremot köpte en skitsnygg tröja, en likadan fleece som jag fast vit och en tröja åt hennes pappa :) Efter det åkte vi till Edda och jag tränade och nu har vi fått oss hem och fått i oss lite mat så nu vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, vi kanske ska ut och cykla men våra cyklar är så himla risiga :S xD Men man får ta det som finns :)

Det får räcka för idag (A)

Natti natti sen på er!


/M

Måndag 20/7

Kändes inte som måndag idag, vips så var helgen som bortflugen. Tyvärr kunde jag inget göra åt saken, så det var bara att kliva upp och släpa sig till jobbet.
När jag väl bytt om och fått i mig en kopp varm choklad så kändes allt mycket bättre. :) Jag fick tillåme ta blodsocker idag och sticka folk i fingret.. hehe. x) avdelningen var full och det fanns massor att göra. Tur för mig! dagen bara flöög iväg och vips så satt jag på bussen hem igen.

Jag var väl hemma runt halv 3 och drog iväg direkt till stallet. Där skulle jag nämligen hjälpa Maja att duscha ponnyn Milli och sen klippa henne. Tyvärr blev det ingen klippning, men vi hoppas hinna det imorgon istället.
Vi råkade börja ett vattenkrig istället (A) vi tömde en hel tunna med vatten! När vi lekt färdigt fick skynda oss av med de blöta kläderna och hjälpas åt att vrida ur dom. Sen sprang vi barfota längs gruset till hästhagen och hämtade in 2 blöta ponnies, gav dom mat och skildes åt. Jag lånade mig några kläder och cyklade hem i regnet.

imorgon ska jag träffa mina kära vänner mattis å hellge <3, som förövrigt tagit
med sig det förbannade regnet från värmland.


/L 

Bättre sent än aldrig

ojojoj.. nu har jag inte skrivit på hundrans dagar! men det har inte hänt så mycket faktiskt. Jag jobbar ju nu så då ser alla dagar likadana ut. Jobb, stall, sova.

Här är då en liten lista på vad jag gjort under sommaren;
Stadsfesten
Salem al fakir
Sol och Bad
Petikån med familjen
HarryPotter
Trästocksfestivalen
Veronica Maggio
etc.

Nu sitter jag och familjen och myser med te och mackor framför pistvakt. :) På måndag kommer mattis och helge förstås hem och min sista arbetsvecka börjar! Äntligen :)

Värmland 2 veckor




här har ni ungefär vad som har hänt under mina två veckor i Karlstad :)

Det började med att jag fick fina foppa av Hellges mamma och vi hade likadana alla tre :) sen åkte vi ut och plockade massa smultron, två liter! Och några dagar senare även jordgubbar på självplock, blev litegrann det med :) Fast Hellge åt typ upp alla xD Sen bakade vi lite bullar som blev himla goda och mina favvosockar gick sönder så vi fick slänga dem :(:(:(:( När jag hämtat mig efter förlusten pimpade vi Hellgis arm och för ut för att cykla och kolla på hus, skitfina finns det vi ska nog göra en topp 10 lista sen ;) orkar inte nu :) Senare under veckan körde vi fast ordentligt med saaben xD fick hämta en traktor för att dra upp den och gräsmattan blev mos.. men vi hittade en gigantisk snigel! Seriöst :S allt är stort här. Och idag har vi cyklat till och från stan :) är smått stolt över mig själv :D det blev faktiskt mellan 5-6 mil och det cyklar jag inte varje dag (A)

puss å kram! ;D

/M

Prutt

Nu har jag färgat Muttis hår, mammas favorit ord tror jag. Hon sa det även inne på salongen där vi köpte färg. Inte så eftertänksam den där damen (:  Jaa färgen blev i alla fall typ rödmörkbrun på samma gång. Såg ut som bajs senap i burken och när man klämde ut skiten. Men än så länge ser det bra ut på skallen, får väl se hur resultatet blir när vi har sköljt ur det, hehe ;) .... Har förresten klippt morfars gräs idag, det var lååångt. to much hard work, behövde tömma den när man gått ungefär 40 meter, då var den full igen. Not good.

Kan även berätta att jag skulle övningsköra lite igår och så tänkte vi visa runt lite, så vi åkte in på min farmors gubbes tomt och skulle vända. Inte så smart när det hade hellregnat flera dagar innan, så vi körde fast. Alltså båda framhjulen var fast i marken, typ inbyggda i gården. Far min kom och vart smått irriterad, fick åka och hämta Arne och hans traktor som drog upp den. Blev ännu mer fina små.. spår i marken. Konst... Ajö and good bye im checking out (Muttis som kom på)



13/7 Måndag

God eftermiddag :)

Så var det måndag, en dag full av sol och glädje (A) haha. Vi åkte till stan idag (tror det var stan...?) och köpte hårfärg hos en frisör, brunrött :) Sen åkte vi hem och for ut och sprang och Sofia cyklade, hurthurt. Efter det slappade vi ett tag tills vi åkte till Forshaga centrum, de har ett rödljus och allt ;) och köpte mat, Sofia fick världens största hamburgare :O och jag och min bästis köpte Häggens special, gissa vad det var? hahah nej ni kan inte :D för det var mos, pommes, köttbullar, korv, sallad och sås, i samma xD Helknäppt :D men gott (A)

Nu har nyss Hellgis hett i färg i mitt hår så jag ska nog gå och ta bort det snart :) Om 4 dagar kommer vi till Umeå och då kommer det bilder :)

ha de!

/M


Sol!

Äntligen är det sol igen och 20 grader! Hoppas att det håller i sig nu också!

Vi steg upp imorse och åt sedan for vi ut och cyklade för att jag ville ta kort på vissa hus som är fett fina så vi tänkte ranka dem senare när jag lägger in de bilderna :D Niska bara veta hur fint vissa är. Mycket torn och blommor! Fräscht är det. Igår var vi ute och gick från ungefär 12 till ett - halv 2, nya kvällssysslan :] tyvärr började det spöregna och vi blev lite rädda för en massa epor som svängde in efter oss och allt men annars var det bra =)

Nu ska vi göra pannkaka med, köttbullar i? ja vi får se... Nytt är det då iallafall (A)

Ha det bra!

/M


10/7 Fredag *kebab!*

Fredag idag! = mys = KEBAB! Älskar Lustens kebab den är så jäävla god :O ohyes. Just nu har vi precis kollat på hårfärg för Hellges mammas kompis är frisör så vi skulle köpa riktig hårfärg av henne till veckan så den inte försvinner direkt :):) Det blir typ mellanbrunt med lite rött i :] Kanske kommer en bild sen ;)

Det blir bara ett kortinlägg än så länge för vi ska snart baka bullar sen ska vi gå ut och springa och piffa upp oss lite för kvällen ;D Och jag ska träna lite på att stå på händer med, det är mitt mål med denna sommar, det ska gå! Tyvärr är det bajsväder för det rengnar :( Men det är ändå mysigt om man ska baka och sånt och imorrn skulle det bli bättre igen :D Nästa vecka ska vi ut till en stuga också det kommer bli himla roligt :) Nu har jag slut på fantasi, var inte mycket att hurra för idag men det kommer mer senare :)

Good day !

/ M & H

8/7 Onsdag

God morgon :D

Nu har jag fått mig en sovmorgon till 10 och ätit frulle och allt =) Fast jag vaknade klockan sex då Sofia steg upp och så smsade Linne som satt helt själv på bussen, stackarna (A) Linne, jag kommer sakna ditt hus :( Men det blir ju mycket närmre till hästarna och allt :D Mamma ringde imorse och berättade att vi med ska flytta, till Slevgränd, vid konsum på ersboda =) Nu blir vi markbudna. Bye bye toblerone och Ostkroken.

Igår så skulle vi ju ut och cykla och allt men det spöregnade så vi tog på oss massa regnkläder och allt och Hellge bara for iväg och jag hann inte alls med :( Har inte direkt kondis eller muskliga ben så det var rätt kört. Så vi for hem igen, smått griniga över regnet och de men så slog det oss! Vi tar på oss en massa kläder, mjukisar, några tröjor, dunjackor och värdshistoriens snyggaste mössor, så går vi ut och hoppar studsmatta! Sagt och gjort, vi vaggade ut till studsmatten i ösregnet så hoppade vi och det var skitroligt x) Haha det blev nå typ MMA eller vad det heter också, blandning mellan boxning och brottning och en massa, om jag inte minns fel (A) hahah jag vann! .......... not. Men jag kunde ha gjort. Sen spelade vi fotboll i allt det där och det var inte kallt kan jag lova :O fast sen kom Hellges mamma och sa att vi fick ta av oss jackorna för de var nog inte så bra om de blev så blöta (A) För det komme väärldens skur. Så vi tog av oss dem och gick ut för att träna på att stå på händer :D jag sög på det och Hellge kunde, såklart. Jag kan aldrig göra coola saker :( haha. Men jag kunde göra en bakåtkullebytta :D Inte fyskam alltså ;) Efter det fick vi lov att gå in och duscha för vi var inte direkt så fräsha och jag måste bara berätta att deras schampoo och sånt luktar fruktansvärt gott! Ja hur som helst så duscha vi och gick och lagade mat, fast jag var mest ivägen x) Hemmagjord pittipanna :D så vi satte oss i deras lilla tvrum och åt och såg på Morden i midsommer och tog det lugnt. Vi avslutade kvällen med att gå utoch spela något tärningsspel med Sofias mamma och jag ägde dem i det, muahaha :D och jag hade aldrig spelat det förut, fett bäst :D Vi spela yatsy eller hur det nu stavas :S sen också och då  stekte jag också hahha , fick yatsy och allt :O :D fast sen vann Sofia och då var det inte lika roligt längre.. (A)

Sofias mamma :
- Nej nu går jag och lägger mig, här blir det inga barn gjorda.
Sofia:
- Neej inte där inne heller hoppas jag..
Sofias mamma:
jo nu ska jag gå in och göra en lillebror åt dig

haha xD himla störda (A)

Ja det var väl ungefär allt för idag, vi har fortfarande inte bakat något bröd :( Kanske ikväll :) Vi ska iallafall ut och träna lite idag, Hellge cykla och jag springa :) haha det vi är bra på... Sen får vi se vad som händer :) Skriver mer ikväll eller imorrn :* Hoppas ni har det bra där hemma :):):)

I love Hellge!<3

/M

Kort uppdatering av dagen..

Rätt okej dag på jobbet faktiskt. Om man bortser från att jag höll på svimma? :S kallsvettades och blev yr så jag gick ut i korridoren för att lägga mig på en bänk. Kunde slagit ihjäl mig, såg inte ens korridoren så mycket snurrade det! Riktigt läskigt :/

Resten av dagen har jag bara slappat... x) Mor och far har börjat packa ihop lite flyttlådor, vilket känns underligt. Vi flyttar om nån månad! Känns fortfarande underligt, men jag antar att man vänjer sig.

Imorgon blir det til Petikån och fiska med familjen, ska
nog blir skitatrevligt. Hoppas bara vi slipper regnet och myggen.




Kram L



Norrland vs Värmland

NORR                                         SÖDER

Karlstad                                     Kallsta
Smuts                                         Lort
Sno                                              Vända
Båsa                                            ?
I enkom                                       ?
Bakanför                                    Bakom
He                                                Lägga osv
Kuse                                           Snorbuse
Gott                                             Gött
Korv                                            Körv
Putta                                          Skjuva
Dem                                            Di
Och                                             Ogg
Börs                                            Plånbok


Nu kommer jag inte på mer men det är typ stor skillnad på det mesta och jag fattar inte mycket :O de får typ upprepa allt massa gånger, not good (A)


7/7 Tisdag

God lunch alla hurtisar :D

Jag vill börja med att beklaga din arbetsdag bästavän det lät inge kul alls, men tänk positivt, det är dåligt väder medan du jobbar så kanske det blir bra sen!

Okej jag kan inte säga att det är dåligt väder för jag vet ju inte hur ni har det uppe i skell :S Jag frågade min far igår och han sa att han och AnnaKarin satt ute och stekte i solen och det trodde jag inte riktigt på eftersom det spöregnade här och det lät inte som det skulle vara bra nånstans typ så jag slängde iväg ett sms åt AK också och hon sa att det var monsunregn i Bureå och pappa sa att hon ljög. Så jag hade i stort sett kunnat skita i att fråga för jag känner då att jag fortfarande inte riktigt vet ? :O Här är det då fortfarande bajsväder och Sofia jobbar så jag sitter och trår naturgodis och väntar på att klockan ska bli halv ett. Då blir det att dra på sig regnkläderna och gå ut i regnet och traska till babes jobb :D Haha se på när hon äter lunch. Problemet är bara att jag inte har något lokalsinne :S (tack mamma) och därför kommer jag gå vilse som in i bomben Men man måste ju försöka =)

Sen idag ska vi ut och cykla som tusan och sen hoppa studsmatta, jag saknar träningen lite :( men jag får väl slåss med Hellge så länge =) börjar bli less på naturgodis nu.... Ja hur som helst, så ska jag försöka press in i schemat att vi ska baka bröd också för det är värsta mysigt när det är mörkt och regnar ute :] Hihi vi va hos Hellges mormor och morfar igår och de var ju värsta söta xD haha hennes morfar gillade iallafall pajen vi kom med åt dem xD jag orkar inte förklara med det var kul (A)

Så vill jag avsluta med att Linne, det var allt för längesen vi kom på någon piffig idé, det börjar vara dags!

Have a nice day / M

Arbete

Hejhej alla hurtbulls x)
Då var det måndag igen och jag har börjat jobba. Inge vidare faktiskt..


Jag fick sovmorgon och steg upp halv8 för att äta frulle och göra mig klar. Jag tog sen den lila cykeln och cyklade till bussen, som förövrigt var 15 min sen!! Var riktigt nära på att vända och cykla hem igen när den tillslut svängde in på busstationen. Jag klev på bussen och skulle köpa ett busskort, men nehej det fick jag inte :O blev snäst på av en sur och stressad busschaufför, av vilken anledning hamnade just jag i kläm?
Jag kom mig till stan tillslut iaf och promenerade till lassa där jag möttes av en hel hop klasskamrater :) Mycket trevligt! Sen fick vi skriva under tysnadsplikt osv. och lyssna på massor av information. (ont i huvudet). Minns inte ens hälften (A) Sen fick jag och Sandra gå en runtur på avdelningen dör vi blivit utplacerade (avd.1 strokeavdelningen).
 Vi fick inte göra så mycket på våran första dag och dom var dåliga på att hålla oss med uppgifter. När vi väl kom på nåt att göra så var det några sommarvikarier som snodde vårat jobb! :O smått surt. Hoppas på bättring såsmåningom.

Nu kom jag just hem från stallet där hovis har varit
på besök och skott Myra. Nu hoppas jag hon kan springa på 2min ;)


Kram L


Tandis!

Jag måste bara säga att äntligen har min tandis börjat komma fram! Råsnabb

6/7 Måndag

Hej bloggis!

Nu har jag äntligen kommit fram till Hellgis och det är så himla roligt! Fast jag fick först åka buss i 9 timmar och sen vänta i sthlm i 2,5 timmar sen ta tåget den sista biten i tre timmar ungefär. Långdrygt men det var det värt det :D Jag måste bara berätta lite om en del saker som hände under resan också (A) Bussresan var det inget speciellt med, jag åkte på natten så jag såg film, läste och sov typ hela vägen. Sen när jag väl var framme i sthlm skulle jag byta till tåg och kissa, var min plan. å jag gick ner till de våningen som tågen avgår på och så hittade jag toan i förbifarten och allt :} sen upptäckte jag också att jag hade tappat min tjocktröja som jag hade hängt över väskan, bajs. Jag tänkte att någon har säkert redan tagit den så jag sökte upp rätt spår och sen gick jag tillbaka och började söka tröjan. Som tur var låg den där på golvet så jag fick tillbaka den! :D Ibland har man tur. Sedan gick jag då på toa och allt sånt där och när jag kom ut var det två timmar kvar tills tåget skulle gå. Så jag satte mig på en bänk och började läsa ur min bok. Eftersom att klockan var typ halv 7 på morgonen så var det inte så mycket folk men efter ett tag kom det typ fyra stycken, smått dragna, personer. Två av dem satte sig på bänken breve mig, en kille och en tjej. De typ diskuterade nåt så jag fortsatte bara läsa men efter ett tag blev det tyst och så hör jag hur killen börjar läsa högt ur min bok xD Han läste ett tag, och han läste ite många rätt kan jag ju säga, sen förklarade han att de hae haft svensexa så de hade formodligen supe rätt så länge och det märktes xD ja så höll det på ett tag, han diskuterade med den där tjejen sen frågade han var i boken jag var så fortsatte han att läsa högt. Sedan tackade de för sig och åkte hem, tror jag.

Vid klockan 8 började jag gå ut till tåget och det var inte bara en människa som skulle med. Himla bajs. Och på min biljett stod det inte vilken vagn eller vilket stolnummer jag hade så jag gick bara in och satte mig nånstans, typ första klass och allt xD Man tackar. Jag var typ skitnervös hela tiden att det skulle komma nån och säga att jag tagit deras plats för då hade jag typ måsta stått för det var verkligen massa folk på :O men jag klarade mig undan det, plus att jag timat nog var på toa när biljettgubben kom och skulle kolla biljetterna, höhö. Så jag hade lika gärna kunnat åka gratis.

Klockan 11.30 var jag framme i Karlstad, eller Kallsta som hennes mamma säger att jag måste säga x) De hämtade mig i sin saab och väl hemma hos dem fick jag ett par blommiga foppatofflor, så himla snällt! :D Nu har jag, Sofia och sofias mamma likadana :D xD Hur som helst så är det hur roligt som helst att vara här, allt är värsta fint och alla har råfina trädgårdar och allt och Sofia är bäst =)<3 Vi har redan gjort en massa roliga saker,som att till exempel cykla i SPÖregn i 3 mil för att köpa lite godis. Men det tog bara en timme och fem minuter :D Sen var vi iallafall så blöta och kalla att vi vägrade cykla den tre mil långa vägen hem igen och sofias ängel till mamma kom och hämtade oss, as snällt!<3 jag hade lagt mig i diket och självdött annars kan jag ju lova. Medan vi väntade stod vi i det enda "huset" vi kunde hitta som, lyckligtvis, var ett utedass,,, Och så hör vi hur några börjar prata och tror ni inte det är några tokfransar som badar då :O och nu spöregnar det igen lixom :O shit pomfritt, för att citera min kära mor. När vi kom hem duschade vi VARMT och tog på oss myskläder och åt varm gröt för att sen lägga oss i den mjuka sängen med varma täcken och så såg vi Oskyldigt dömd på datorn :) Kan ju säga att det har aldrig varit så skönt att duscha nånsin, frös så sjukt mycket. 

Hur som haver så jobbar Sofia idag, klippa gräs i regnet är säkert jättetrevligt (A) Och jag har inte skitmycket att göra. Därav detta långa och otroligt intressanta inlägg (A) + att jag inte får bort det kursiva så ni får leva med det. Sen idag ska vi kanske gå ut och gå eller springa och sen baka bröd, väldigt trevligt :) Och till helgen blir det Världens godaste Kebab. Jag längtar!

Aja nu ska jag gå och göa något annat vettigt, typ duscha eller nåt x) så nu får ha det så bra så länge :) Vill tacka linne för det fina inlägget också (A) hoppas du har det bra nu medan jag är borta! så ses vi om tvåveckor :) bästavän!

Hoj
/M

Good song

Kvällen har varit helt sjukt rolig!
Vi kom till stadsfesten redan klockan sju, inte så mycket folk då men det började trappa in fler och fler.. Vi gick iaf direkt till nordicLight scenen där Salem al fakir skulle spela klockan 8. Vi ville ju ha bra platser! Vilket inte var något problem, så vi fick oss platser längst fram :D men det var sorgligt nog väldigt lite folk...
Hellpååtes vad bra han var!! hade nästan glömt hur mycket jag tycker om hans låtar. Jag kunde helt enkelt inte sluta le. :) Tyvärr kändes det som om tiden gick väldigt fort och vips så hade dom spelat klart. Så vi vände på klackarna och jag, Vican och Lollo började leta ett matställe. Efter lite beslutsångest så beställde vi alla kycklingwraps med allt på. Supergott!
Vi tog med oss maten och satte oss ner för att lyssna på Tiger lou (inge vidare). Vi lyssnade en stund innan vi blev less och vandrade vidare till stora scenen för att lyssna lite på Thomas Ledin( då vi förövrigt stod endast 2 meter ifrån Salem) ;)

Nu sitter jag i sängen och äter en macka. från brödet jag bakade i morse faktiskt. Hur gott som helst! Jag ska nog satsa på brödbakare ;) Hare gott, gott folk x

Lyssna

/L

Hej Stadsfest!

I dag har det inte hänt så mycket än!
Jag lyckades vakna redan klockan 8 i morse av en väldans värk i nacken :( men jag lyckades somna om en timme till, vilket inte gjorde värken bättre och inga ipren har vi heller!
Hursomhelst så var det bara å försöka överleva dagen iaf. Så jag tog itu med surdegsbrödet (jag vet det låter äckligt) som jag började på igår. Så nu ligger det och jäser i en bunke få se om det blir nåt bröd tillslut. Det ska iaf jäsa i 4 timmar till ungefär, men jag hoppas på ett gott bröd ;)


Såhär ska det bli (om jag lyckas vill säga.. )

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för stadfesten ikväll!! om jag nu kan bestämma mig för vilka kläder jag ska ha x) beslutsångest..

/L



Adjö är ej föralltid.

Hoppas du får det superbra i värmland nu då och att ni har det lika soooligt och varmt som här. :) så ses vi om två veckor , bästevän <3


Ja,, den bjuder vi på x)

Kram L


1/7 Onsdag

God eftermiddag gott folk!


Jag får börja med att be om ursäkt för att ag varit så dålig på att uppdatera och värre kommer det nog bli eftersom det är sommar och då hinner jag typ aldrig sitta vid datorn :S Jag ska iallafall berätta lite om gårdagen och idagen.

Tisdag
Dagen var skitavarm och jag steg upp och gick ut till hästarna och gav dem vatten typ vid halv 9 för jag kunde lix inte sova. Sen ringde jag till linne och vi bestämde att vi skulle fara ut och bada med hästarna :D vi började gå i så sakta mak vid 12 när solen gassade som mest. På vägen mötte jag Fredrik och Frida som också följde med och badade, fast på ett annat ställe för väl framme såg vi aldrig varann, höhö Jag mötte iallafall Linne vid infarten till Danielsten och vi red mot baksidan av stranden. just innan i skulle svänga in mot våran egna lilla hemliga höstbadstrand hörde vi en surgubbe : " Ni får inte ta med hästarna til stranden! och jag ser att ni inte har med några plastkassar att ta upp bajset med om de skulle göra det..." Shit, skaffa ett liv lixom. Vi red ner i vattnet och gick ut till sandbanken där Linnes pappa stod med båten och hunden och såg glad ut :D Det gick väl lite sådär för mig med Bromsa men tillslut simmade hon och allt, det var hur härligt som helst! :D vi får se om det kanske kommer bilder sen :)

Senare på dagen packade jag ihop mina saker som jag skulle ha med till farmor och till träningen så åkte jag iväg. Jag tränade till halv åtta och duschade osv så gick jag ut till farmor som hämtade mig utanför Edda. i bilen satt även min broder Oscar och mina två kussar Pontus och Ludvig. Vi åkte till selet där farmor bor och sen åt vi upp hennes mat.



Onsdag
Idag vaknade jag klockan 8 och väckte mina trötta släktingar sedan gick vi in åt och åt frukost och gick ut för att börja måla. Vi blev uppätna av FRUKTANSVÄRT stora bremsar, exakt hela tiden. Men vi var ändå snabba för vi hann en och en halv (ungefär) långsida och en kortsida + att vi dräpte bremsar och åt och badade under tiden också :) 500 spänn, thank you farmor :)<3 Sen fick jag skjuts hem för jag hade lovat att vara med linne och så ska vi göra klart slåttern imorrn,,, Ja nu sitter jag iallafall i Linnes soffa och vi dricker smoothies och ser Laila bakar och jag hoppas vi ska göra scones snart för jag är hungrig (A) Om bara 2 dagar ska jag åka till Hellge och medan hon jobbar kan jag nog sitta och blogga som en dåre för det kommer tydligen vara dåligt väder där, de har haft bra tills jag ska komma, visst är det väl typiskt :O Men innan dess vet jag inte hur mycket jag hinner skriva... Men vi hörs senast på måndag allihopa :D hahaha det är  typ bara ni linnes kompisar som läser men xD och du mamma ;) nu ska vi bara scones!

puss å kram M :*

RSS 2.0