VALBORGSAFTON 2010

Tjo!
Jag tycker att sofia ska sluta klaga, vi har faktiskt ett liv som kommer emellan ibland ;) Vi är iallafall i AKs lägenhet just nu och grillar. Eller ja jag och Linne är inne och gör annat x) Det var så nedrans kallt ute. Och vi är dödshungriga så hoppas det är klart snart!

Tyvärr så fega ju typ allt folk ur så vi blev itne så många. Kanske kommer några till sen men vi ska hur som helst till brasan i stan sen så det gör itne så himlans mycket :) Vad som händer mer vet jag ej! Men jag önskar alla en skitbra valborgs!!

Och puss på min johnny ♥

/M

Valborg(s)

Idag är det banne mig valborgs (dagen?) och inte fan är det någon som har nämnt det här innan jag gjorde det! Eftersom dessa två som nu ska äga denna blogg inte sköter sig ska den läggas ned... Nej då, men jag får helt enkelt skriva istället (som vanligt).

Har hört att de ska befinna sig i A-Ks lägenhet under kvällen och ha det lite roligt med folk. Hoppas ni får de kul era små parvlar. Nu kommer min limousine som ska skjutsa mig dit jag befaller den. Det väger starkt emot stan, hej då. Jag nämner inte vem jag är! Men jag är Matildas... Peace out broo (sorry Matilda)

Totily sweet dreams


Tjo!
En sammanfattning av denna dag då är att I loove it! Alltså jag har varit kalasglad hela dagen! Och jag säger I love you darling ännu mer♥ För jag har mina misstankar till varför jag vaknade på detta strålande humör idag♥ Nu fick du två hjärtan älskling, måste skriva de så du inte missar det (a)

Ja och i övrigt så kom jag till skolan och det kändes inte som om att smilbanden ville sjunka ner över huvudtaget. Då jag dessutom fick höra att jag skulle få övningsköra lastbil istället för att ha världens drygaste och längsta (nästan 2 timmar lång!!!!) servicelektion nådde de nästan runt huve. Smilet alltså :D Kom tillbaka och då blev jag hyper och fick svårt att vara tyst och att lyssna, det var ju lite dumt. Eftersom att Erland typ gick igenom en del saker som vi skulle ha på provet, typ 10 min efter han pratat klart. Så det hade ju varit en idé att lyssna...

Tyvärr fick jag SJUKT mycket mensverk och jag försökte ragga upp en alvedon fast inte hade nån det inte, nejnej. Men inte ens det förstörde mitt humör, ohnej! Fick sedan reda på att jag skulle få sluta 12, vilket blev halt perfekt eftersom jag var i desperat behov av mina gröna piller som tar bort mensverk i ett naffs. Så då jag kom hem tog jag ett sånt och sov i en halvtimme. Sen var allting kanon igen! Gjorde upp en eld och mockade bajs.

Sen kom linne och vi drack te, hon berättade allt som gått åt pipsvängen idag (vilket var nästan allt hon hade gjort enligt henne) och sen gick vi hem to her place. Fick torsk och potatis. JA jag åt torsk och jag tyckte det var gott! Typ andra gången i mitt liv! Så det var bra lagat Bettan :D Sen har vi masserat, sjungit tokmycket disneysånger, bestämt oss för att som sagt ha en disneykväll och sen bara klagat och slappat. Great!

Serri, det är mågot speciellt med onsdagar!
Nu ska jag snabbduscha och dricka upp mitt te och sen förhoppningsvis ringa upp min babe♥ (tredje hjärtat älsk! Måste uppmärksammas)

PEACE OUT

/M

Snart e de ja som e kung!

Disneykväll coming up soon, nån som är på?? ;)


HaakunaMatata
/M&L

Bilduppdate UMEÅ





/M&L

Wednesday

HALLOJ!

Sitter på skolan och tragglar adjektiv och adverb. Förstår faktiskt inte skillnaden, men på något underligt vis lyckas jag få rätt svar ändå. Kanske..kanske.. kommer det gå finfint på provet på fredag?

Vill även påminna er om att Mattis ska övningsköra lastbil idag,
så håll er för guds skull ifrån vägarna!;) 















Ikväll kommer Mattis förbi! Blir nog great!

Tjiiings!
/L


!!<3

ÅHÅHÅH!
Fett glad blev muttis idag då hon fick prata med sin älskade och sedan upptäcka att hon skrivit ett sött inlägg också! Åh puss på dig älskling ♥


Jag vet att jag har långkalsonger :]

Imorse fick jag lov att stiga upp kvart i 6 och hann prata ett tag med pappa innan han åkte. Sen fick jag åka iväg till det där bajslukthuset. Men jag blev lite piggare vid 10 och senare på dagen fick även jag köra lite. Men efter Lunch gick det utför igen och jag bestämde mig för att inte åka och träna. Det hade seriöst inte gått. Men jag åkte in till stan och mötte Kajsa utanför waynes klockan halv fem. Vi fikade, jag tog vaniljlatte och hon sprite och en negerboll, så satt vi och prata ett tag. Hon försökte övertala mig att träna för hon orka inte egentligen heller men hon fick tyvärr inte som hon ville (a) En liten applåd för att hon orkade åka dit iallafall! Starkt.

Kom hem och tänkte springa till konsum och köpa glass. Istället tog jag bilen. Och så pratade jag som sagt med min älski och det var verkligen fett roligt, jag blev på toppenhumör! Så nu ska jag slänga mig i duschen så jag kan äta min glass sen :] Och plugga. Men det kan vi prata tyst om.


HAHA jag måste bara få berätta att min allra bästaste vän var virrigare/argare/mer uppgiven än jag nånsin hört henne förr imorse. Fick ett samtal vid halv 9,.. (bilden visar hur jag tror hon såg ut då hon ringde) :

-VARS ÄR DU?! :@
- På apu...? :S
- Jaaaaa det är ju tisdag. !!!
- Ja trodde du det var onsdag? (A)
- Nej.
- Nähä? vad är det ? (mattis fattar verkligen noll)
- MENJAGÄRJUPÅSKOLAN!
- Ja ska du inte vara där? x)
- Men jag har ju sovmorgon!
- haha x) till när?
- Halv tolv :@


HAHAHAHA alltså linnea xDDDD SÅ HIMLA SNURRIG! och arg, jag blev faktiskt nästan rädd :O :( Alltså förlåt men det är skitroligt i efterskott xD Hon lugnade iallafall ner sig lite lät det som och bestämde sig för att gå till posten för att hämta ut körkortet.  Och det bästa av allt är att jag skrickade sms senare och frågade om det blivit bättre och svaret blev typ :
Nej det är värre! För jag glömde de där himla papperet så jag gick dit helt i onödan!

Hahahahahahahahahahah! Alltså jag tyckte faktiskt skitsynd om dig då men nu när jag tänker tillbaka så låter det å himla roligt xD visst hör du det själv linne? (a) hoppas dagen är bättre nu iallafall!

Hoooooj!
/M

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Matilda är min :$<3

Lång dag


Hello
En mycket trött mattis kikar in exakt nu. Ska bara kort berätta att idag har jag åkt bajsbil med en som heter Jerry. Vi har kört sånahär biagasskitgrejer till en sjö i Boliden som man kan köra på för allt äckelpäckel ligger på/i den. Det var spännande och luktade äckligt. Var även tvungen att gå in i biogasåtervinningshuset. Jag vill aldrig göra det igen. Nånsin. Men imorrn ska vi iallafall köra pellets till Bureå. Då måste vi in i bioåtervinninshuset. Fail muttis.

Åkte till Rönnskär efter APU:n. Har fått göra ett megasvårt beslut idag. Men jag hoppas jag valde rätt. Det kändes bra iallafall. Tror jag. Jo :) Sen åkte jag och Linne iväg till musikskolan så gick vi vilse för vi gick in på långsidan istället för kortsidan men felle och ludvig hitta igen oss. Så kolla vi på när victor spelade och de var så duktiga så, sen hade vi idol, jag var juryAndreas. Nu orkar jag inge mer :( m-å-s-t-e-s-o-v-a. Upp typ 6 imorrn. Blä. Fast alltså jag är inte så olycklig som jag låter x) Jag orkar bara inte anstränga mig.

GODNATT

/M

Måndag

Tillbaka till allvaret efter en helt underbar och innehållsrik helg. Trots en mängd olyckor och otur så har vi ändå hunnit med och ha roligt. Umeå, V.75, 18års fest, nytt folk osvosv. :)  

Jag vet att Mattis har stått för uppdateringen på sistone.
Att bjuda på lite bilder är det minsta jag kan göra. Fredagens bilder kommer lite senare. Nu Lördag;




/L


Morning!

Hello there
Nu ska en väldigt trött muttis dra sig till bussen och vidare till Tekniska. Sen blir det plugg och Rönnskär :)

Ha en bra dag!

/M

Haha

http://amelia.se/blogg/maria-montazami/

<3

♥Love♥

Fredagens bravader





Nu blev bilderna lite ojämn i höjd men :O det får vara, är inte mer teknisk än så. Detta är iallafall från igår, alla bilder jag hade typ. Vican, Emma, Tina, Linnea, Linnea, - Linnea, Ludvig, Julia, - Linnea, Julia. Kopparna var finast :] Även sötmandelpotatisen eller var det var, va en riktig höjdare! Tihi.

GODNATT säger jag!

Ohno..

Tjoho!
Eftersom en viss person bara gnäller hela tiden så ska jag skriva exakt jämt. Skitintressant kommer allting bli. Himla! Men jag tycker om dig ändå hjärtat. Du har dina bra stunder också ;)

Såhär onöjd är jag på min mage också, eller vad det nu är som gör att jag mår så illa! Men jag tror att det trots allt var maten och godiset. För nu har jag tagit samarin, tack vare min kära mor som gav mig den ideén, hade nog faktiskt inte tänkt så långt själv :( Och hur som helst så nu är det faktiskt bättre. Ska snabba mig in i duschen och sen lägga mig! Blir att dra med sig tungboken till sängen också. Läsa mig till sömns. Kommer gå fort.

Hoppas alla har haft n superhelg! Det har jag. Imorrn blir det APU sedan ett litet visit på Rönnskär, för att Magnus ska se om jag är en lämplig sommarjobbare. Oh så spännande, bara att hålla tummarna!

GOODNIGHT LADIES AND GENTLEMEN!

/M


..Pust..

Åh herregud. Jag är SÅ mätt! Alltså jag skojar inte, jag minns inte när jag var såhär mätt senast. Jag har druckit typ 7 koppar kaffe idag och sen åkte jag och handlade tacogrejer så vi käkade tacos. Jag pappa och A-K. Redan där blev det lite för mycket intag om jag ska vara ärlig. Sen åkte jag med dem mot stan och de släppte av mig vid pärlan så jag fick köra hem den. Var ju tvungen att lämna lilla forde vid linneas stuga igår så. Körde förbi konsum och köpte massor av chocklad. Åkte hem och tryckte. Eller ja jag började redan i bilen. Och nu mår jag sämre än fan. Haha inte smart muttis!



Så kvällens planer blir att duscha, då det smälts tillräckligt mycket att man kan stå raklång igen. Sen kanske läsa lite lastvikter, prov på onsdag. Imorgon och tisdag däremot blir det APU på Tekniska kontoret, får se hur det går egentligen. Kommer nog inte vara så pigg. Sen kan jag ju hälsa Sofia att jag visst uppdaterar men ibland tar det ju 1000 år för inläggen att läggas ut! Butterbulle. Bilden är från förut idag då vi låg och solade och väntade på att pappa skulle falla ner från hans rangliga ställning :)

/M

Besvikelse

Jaha. Jag kollar förjäves efter en uppdatering på denna blogg, men ingenting händer så jag får ta tag i detta själv! Jag förstår inte vad det är som gör att ni inte skriver.

Antingen har ni ingenting att göra där uppe så det heller inte finns något att skriva om, eller så har internet försvunnit för er där uppe. Tur att jag här nere har internet och kan skriva åt er. Men jag tror mer på förslag nummer ett, det finns inget att göra och heller inget blir skriviet. Ni är LATA! Ni förgyller inte mina dagar med ointressanta blogginlägg längre. Besviken på er, ja dig också Linnea...

skämmes...

YOYOYO!


TJO!
Muttis heeere!! Vi har typ varit deadfish och inte skrive himla nånting på himlans skitlänge. Men nu kanske det blir lite ordning på oss! Ska skälla på Linne också. Men vi har faktiskt roat oss med saker i helgen och då kan det bli lite för hektigt för att skriva här exakt hela tiden. Faktiskt.

Friday
Vi åkte till Umeå. Efter skolan. Dock med en timmes försening eftersom bilen hade slut ström för Maggan hade vare igång(GPSfan). Men vi fick hjälp så vid 4 drog vi våran kosing mot Umeåstad. Kom fram och käkade på en gång sen hade vi tjejkväll och ja, hade det bra helt enkelt :)

Saturdaay
Vi steg upp vid 9 och var inte så glad i hatten eftersom vi var skittrötta. Men dagen tog sig fort och humöret blev på topp! Vi åkte på v75, gissade på fel hästar och svettades. Men det var kul! Sen körde vi hem tillbaka till skellefteå, svidade om(fast det gick inte så fort som det lät om jag ska vara ärlig) sen körde vi vidare till Neas stuga. Där möttes vi av 8 (om jag inte räknade fel nu) glada fejjor :) Fast de såg inte så glada ut. För alla satt ute i stormen och försökte göra mat och det var iskallt men sen gick vi in och då började alla tina upp tack och lov. Och skojseligt var det! Alla var skittrevliga och kom bra överens och vi kan garantera att vi ska vara med och äga körslaget nästa år (:

Skolavslutningen i 9an :*
SundaY
Muttis vaknade halv 12. Blev en ordentlig sovmorgon, sköönt. Och pigg var jag också, steg upp och tog bort alla kläder som jag den senaste veckan bara skyfflat ner på golvet. Skämmestamefan ja vet. Men nu är det rent och fint! Tvättade även lite och gjorde mig gröt till frukost/lunch. Sedan lyssnade jag på pappa och A-K som fyllde i en helt sjuk marknadsundersökningssak. HAHA. Frågorna var spårade. Sen upptäckte vi att även jag fått en sån. Himla... ?!?! JA. Men skitsamma. Tog med mig en filt och gick ut och la mig i en solstol så jag blir lite brun nångång. Även A-K ligger där ute. Vi kollar när fader min arbetar tihi. Fast jag blev kaffesugen så jag gick in och koka så jag tänkte svänga förbi här med. Och nu har jag övergått till svammel så jag ska ge mig. Det kommer nog snart bilder också men jag orkar inte lägga in än, linne får i uppgift att lägga in sina med ;)

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/M

WHAT A GREAT DAY!


YOOO!
Oh hello there! Började min alldeles fenomenala ellerhurdetnustavas, torsdag med sovmorgon till klockan 08:00. Fast jag vaknade av mig själv kvart i, tittade ut genom fönstretoch såg att det var skinande sol. LYCKA! Steg upp och duschade, tog på mig fejset och käka frulle. Hann till och med me en kopp kaffe!

På skolan hade vi bromsprovet på förmiddagen och det gick faktiskt väldigt bra, kändes det då som. Och alla har varit jätteglada och dampiga idag och det smittade av sig så jag blev på superbra humör. Och det byggdes bara på då jag lyckades övertala Linne att följa mig och fika efter skolan och sen dessutom ringde Pål så vi skulle träffas också! Det var sanneligen 1000000 år sen man såg henne.

Lyckades smita iväg kvart över 3 istället för 20 i 4. Så jag mötte Linne utanför Waynes halv 4. Där blev det en chokladmuffins och latte för mig, och en negerboll och persika(?)iste för henne. Det var gott! Tyvärr skulle hon iväg klockan 4 men då hon hade åkt kom Pål. Timingen där :) Så vi satt oss i solen och pratade i nästan en och en halv timme. Supertrevligt! Men sen fick jag springa iväg på träningen för det böjade vara dags.


Där gick det faktiskt jättebra att träna idag och jag känner peppen komma allt mer. Alla var trevliga och glada där med, fast det är de typ alltid. Det var bara synd att Kajsa inte kunde komma pga jobb. Meen vad gör man. Hade lite talk med Bengt i typ en halvtimme efter och sen powerwalka jag hem till A-K. Som tyckte hon såg ut som en igelkott men det tyckte då inte jag. JÄDRAR i min lilla låda vad jag babblar.

Nu ska jag avrunda, för eran skull. Kan hålla på i evigheters evigheter ;) Men imorgon blir det iallafall skola till 12.05 och sedan promenad till staan. Möta linne och köpa en del saker på stan. Ta bussen till Bureå, packa och hämta bilen hos mig, tanka på statoil (vägrar säga tempo) och sen till Linne så hon får packa. Sen drar vi till Umeå! Bilden här ovan visar då ungefär hur min forrde ser ut då, fast röd ;)................................... Skulle kunna ta kort imorrn så ni får se. Men på ett ungefär. ... Sen tror jag jag stannar där. Resten får ni veta imorrn ;)

PUSSHEJ OCH SLEEP TIGHT!


/M

När tiden går alldeles för fort.

YO!

Min helg är fullspäckad! och det kommer bli great.:)

Fredag - Skola/Mattis/Umeå
Lördag - V75/Körmanifestet/18års fest

Hur ser eran helg ut?
Kram /L

 


<3

S.Hellgren, the one and only, forever and always♥

Here I go again.

Hoho!!

Himlarns vilken morgon! Kroppen kändes som bly och jag hade ont i kroppen från topp till tå. Därav jag bestämde mig för att stanna hemma. Tog en rejäl sovmorgon och sedan dess har jag försökt vilat så mycket jag kunnat. (jag lovar) men ni som känner mig vet kanske att det är så gott som omöjligt. Vädret lockade och jag blev bara tvungen att gå ut en sväng. Gosade lite med Myran och målade lite;)

Trots en mardröm till morgon är jag nästan fri från snuva, huvudvärk och sura miner. Antingen är det ett mirakel eller så är det dom där alvedonen jag knaprade i mig för nåra timmar sen. Återstår å se! Sålänge jag slipper snuvan är jag rätt nöjd.

Men ikväll kommer Mattis och vi ska se klart Avatar! ♥



Får nog pallra mig till skolan imorrn ändå. BYE!
/L

Smoothie

Tropisk smoothie

3 bananer

1 mjuk mango

1 burk cocosmjölk

1 burk krossad annanas

Bara att mixa ihop! Men detta blev ju väldigt mycket. Och har man mogen annanas är det nog ännu godare!

 

/M


Skola


FINALLY WEDNESDAY

Yo!
Onnnnssssddaaaaag! Jag gillar onsdagar, de är skitdryga men ändå oh så bra. Alla är typ alltid glada på skolan och vi slutar inte så jättesent och man kan åka hem efter skolan. It is so good. Idag har vi haft service och teorin, teorin fattade jag noll av fastän jag lyssnade som en hök! Sen åkte jag med Dennis, Anton, Robert och Patrik till Max så blev det visst hamburgare till lunch... Men det var faktiskt gott.

Ikväll blir det att plugga som bara den och sen kanske åka till Linne för att se klart filmen. Det skulle vara nicelinice! Och jag kan ju passa på att berätta vad som hände igår också.

Tisdag
Bajsdag. Himla jättebajsdag och efter 7,5 timmars vånda på skolan bestämde jag mig för att det inte skulle gå träna. Åkte istället med pappa hem till A-K och var där till 5. Då åkte jag raka vägen hem till Linne. Vi hade lite talkstund och dagen blev bättre. Sen gick vi till konsumoch inhandlade smoothieingredienser så promenerade vi hem igen. Gjorde skitgod smoothie (recept och bild kommer senare) sen började vi se Avartar. Men vi tog en paus då vi pratade med våra älsklisar (A) så vi hann bara se halva. Därav att jag kanske ska dit ikväll med :)

Nu måste jag draaa. Eller jag pratar med min babe. vilket är mycket angenämt :)

/M

Martina Söderlund

I all hast så glömde jag ju berätta att världens bästa Mört fyller år idag!
och det ska vi fira på STORT:)

GRATTIS VÄNNEN!♥


Finally!!!

Rackarns! Mattis hann före, x) men man tackar för gratulationerna.

men nu 10 kilo lättare och med ett leende som vägrar släppa
så har man äntligen tagit KÖRKORTET!! ♥


Jag säger bara aldrig mer!

/L


GRATTIS!!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET LINNE!!!!!!!!!

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATIS!!!

Jag visste att du skulle klara det, äntligen är det över :D


Avrundning


Hooj!
Usch på mig, har varit kass på att vara in och skriva. Antar jag, är dagavill nå så fruktansvärt! Har haft tisdag hela dagen idag och då man tänker tillbaka känns helgen ha varit oändlig. Men gårdagen var väldigt hekisk och idag har jag varit i skolan (haft mycket  pmsutbrott, tänkte att bilden ovan visar hur frustrerad jag var ;) och frysit häcken av mig, och fötterna) och sen åkte jag in till stan. Mötte Linne och Martin så kom Bettan och hämtade oss. Vi åkte hem till dem och fick plättar, skitgott! Efter det åkte jag och Linne och simmade och sedan blev det en promenad hem. Ska nu lägga mig i sängen och plugga :) Annars kollar jag bara på tv.


Ska också skriva ner att jag älskar min Hellgis, vi kan ha sämre perioder men det löser sig alltid och I love you more then ever, massa pusssar♥


http://www.bandit.se/webbradio/frameset.php


Nattinatti!

/M

Action


Tjo!
Det blev en betydligt bättre söndag än lördag måste jag ju säga, konstigt nog. Oftast är det tvärtom! Fast eftermiddagen och kvällen igår gick bättre än förmiddagen. Bilderna är på min supersöta kusin som gick runt i sin skinnjackaoch sjöng manboy :]

Fick ett sms klockan 9 imorse av min kära bror som var hos en kompis. Han tyckte jag skulle hämta han för hela familjen hade fått magsjuka. Så jag åkte och hämta han och då jag kom hem for jag ut på en joggingtur. Tre-tre och en halv km blev det nog och på hemvägen blåste det galet mycket motvind! Usch. Men det var skönt då man kom tillbaka :) Sen hann jag bara äta lite gröt sen skulle mamma ha hämtning. Så då bar det va till Hjogg och sen direkt till Linne för att mamma och Linnes mamma är kompisar så där bjöds det på kaffe :)


Sedan dess har jag burit massa skrot medan pappa, Jörgen och Jörgens pappa har kapat och spikat upp brädor. Det kommer bli superb ;) Men nu är jag superhungrig så jag väntar på mat. Och jag saknar min älskling. Jag menar, hon är sjukt underbar så det vore ju konstigt annars♥

Ikväll blir det nog lite kissande hunden och tryckluftsbromsar. YEY.
Och grattis Kajsa som fyller 20!

PEACE!

/

Kortis.

Heellojj.

Morgonen började inte nå vidare men det kan inte hjälpas, hästarna ville ju ha frukost! Sen har dagen flytit på trögt dock men har hunnit med ett å annat. Målat, städat och spelat gitarr.

Efter lunch plockade jag in Joggan från hagen och borstade upp henne ordentligt. För att sedan tömköra och friska upp minnet med några övningar. Hör och häpna hon minns allt! Älskade häst.

Nu ska jag fräscha upp mig för ikväll blir det middagsbjudning hos grannarna.

Låt det bli söndag,
saknar dig! /L

Crowd

Jag slipper nu motionera henne, det sköter pysen ;)


Yo
Muttis here. En såååå trött muttis. Känner att 4 timmars sömn inte är riktigt tilläckligt, men Linne lärde mig igår att sömnen anpassar sig. Så om man sovit lite en natt får man mer djupsömn nästa natt så det jämnar ut sig, man behöver inte toksova en vecka för att återställas, visst fatta jag rätt linne? ;) Så nu har ni (kanske) lärt er något.

Steg iallafall upp klockan 9 och möttes av en hel skock med människer. Rickad, P-A, Jörgen, Pappa, A-K, Arvid och Robban var här och hade satt igång med att riva panel och spika upp ny. Totely awsome! Som old times typ, tycker det är värsta kul. Störda är de också. Fick iallafall ut the horses och mockade. Sen gick jag och pratade med gammfolke ett tag och nu hamnade jag här. Väntar på pyttipanna x) Haha jag äter det hela tiden. Men den här gången blir de ägg till! Klockan 12 kommer Wille och hämtar mig sen blir det lite hardwork(...) och sedan kalas. Då kommer lilla mamsen :]

PUSSHEJ!

/M

!

Mattis- Åhh kolla en dvärg!!
Linne- vars?!

BARBEQUE!

TJOOOHHOOOO!!!!
Sitter just nu hos linnepinne och är på toopp! Och nu ska ni få höra. Jag slutade klockan 12.05 och promenerade direkt iväg till Balder. Var trött som bara den och det blåste klass3varningstorm ute! Kom iallafall fram välbehållen fast blev direkt lite rädd. Då det inte var så många svenska personer nånstans... Men Linne kom rätt fort och vi tog bussen hem. Till mig. Där hämtade vi pengar sen åkte vi till konsum och köpte fläskfiléer, mums!

Då vi kom hem till henne (vilket var ett under med tanke på kvalitén på bilen) så gick vi dirr ut i stallet och körde. Hästen var totalt sprattig och galen och mycket hann hända under svängen. Till exempel blev vi duschade av en stor flodvåg. Men vi klarade oss igenom även det! Då vi kom tillbaka var det matlagning på hög nivå. Det hackades potatis(klyftor) och morötter, sallad, vispades ihop sås och grillades. Många järn i elden ;) Och maten blev gudomlig! Inte för att skryta... Men jävlar så gott det var ! Fast Martin grillade så det ska vi inte ta åt oss äran för :] Skitmätta och belåtna sig vi sedan Så ska det låta, ja alltså efter kaffet och godiset... men det har vi varit duktiga och motionerat bort ändå, för vi har varit ute och gått i, en och en halv timme! Japp, ni hörde rätt. Preetty imponerande va? :)

Nu håller linne på att gör fruktsallad så jag tänkte faktiskt vara en vänlig själ och hjälpa henne lite. Hoppas ni har haft en nicelig fredag! Imorgon kommer jag ha rätt fullt upp så jag vet int om jag har tid att skriva så mycket, så det överlåter jag till Linne :)



PS! Vi ursäktar den dåliga bildförrådet men vi är helt enkelt kassa på att ta nya bilder. Skämmes tamefan. Lovar att vi ska försöka liite hårdare.

HEJSVEJS!

/theforalwaysbestfriends

Holy macarony!


Åh idag gick det faktiskt superbra att träna! Kors i taket lixom! Nog kändes det att man är lite halvrisig än men det var absolut inget som störde idag. Så efter träningen var jag very tired men oh så glad! Jag och Kajsa körde även lite extragrejer som typ kissande hunden, sitta i 90grader mot en vägg, plankan och nån annan spännande grej ;) Haha så jag vet en som inte kommer få sig upp imorrn! Har tack och lov sovmorgon :) Vänligt nog fick jag åka med Kajsa hem och fick i mig lite pyttipanna, igen, men det är så gott. Nu känner jag hur mitt glda humör börjar sjunka en aning så jag ska ta och lägga mig.

Pussåkram!

/M

Drömmar är komplicerade.

Hejåhoj.



Bortom all hjälp
 har jag nu suttit i två timmar med en skrivuppgift om Freud&Jung, drömteorier. 3 sidor skrivna och inte en smula klokare. Nån som kan förklara dethär på "lågstadienivå" så jag kanske förstår? 
Jag som trodde dethär skulle bli en rolig uppgift, jag hade fel! så fruktansvärt fel!. Reflektionsdelen får vänta, jag behöver MAT och kärlek.

Godnatt.
/L 

 

 


Ops...

Home-
Vops, nu blev det ändå så att jag åkte hem. Men jag var ju faktiskt duktig och satt kvar och nästan gjorde klart svenskan trots att typ alla hade åkt hem och då jag var klar, var det en och en halv timme kvar tills nästa lektion. Som vi aldrig gör något på. Så då pappa skulle till Bureå för att hämta nån bildel så blev frestelsen för stor...

Såhär såg det ut då jag åkte hem, dålig bild dock, fick sitta i skåpet på pappas firmabil för han och Jörgen satt och tjocka upp sätena i själva bilen. Men det var rätt nice ändå x)

Nu ska jag dricka te och göra lite mat såsmåningom. Ha de!
(och JA jag ser att jag ser fjortis ut :()
/

Torsdag 15/4


Tjo!
Jag håller med Linnes inlägg till 100%! Vädret är väl inte lysande längre men att sätta sig på första bästa buss hem lockar så fruktansvärt mycket. Var väldigt nära att jag gjorde det klockan ett men är osäker på hur min frånvaro ser ut så motvilligt bestämde jag mig för att stanna kvar och plågas... Sitter på en lärarlös svenskalektion och skriver om Voltaire just nu. Finns lixom roligare saker att göra men. Sen är det projekt och företagande fram till 20 i 4. Efter det blir det nog att gå över till papis jobb och vara där tills träningen börjar. Träna 18-19:30 och sen åka senbussen hem. Efter det kommer det nog bli bums isäng, som det känns nu.


Som Linne redan sagt blir det ju att grilla och det ska bli skitkul! Blir säkert något mer bus sen också :,) Lördag blir det att jobba hos Wille och Camilla och sen 40årskalas hos mormor (tror jag). Söndagen har jag lämnat oplanerad, skönt nog. Nästa helg, däremot, har jag lite problem! På lördagen skulle jag ha varit på match i Timrå, i Umeå på v75 med mamma, erik, wille och camilla och kanske Linne och i Neas stuga på födelsedagsfest. Alltså skulle jag behöva vara 3 stycken matildor istället för en men eftersom jag inte är det så blir det väl att prioritera...

Nu ska jag skriva klart. Kanske.
Pusshej leverpastej!

/M

 


Nån mer än busschaffören som var virrig imorse?





HOHO!
Bäst att skriva ett inlägg?

Vädret är underbart och första bästa buss hem skulle inte sitta fel. Men det finns helt plötsligt massor med skolarbete som ska göras. Tänkte trots allt slippa sitta ännu en söndagkväll med läxhögen! så ikväll väntar PLUGG.. men imorrn är de fredag & då ska det grillas m. bästevännen!♥

Åter till klassrummet.
/L




Back on track!


Heeellu!
Ja då var man tillbaka. Det gick riktigt riktigt dåligt precis hela vägen så jag tog en sväng som var ungefär 5km kanske, jädra vad jobbigt det var men det gör faktiskt ingenting. Känner bara att det var skönt att få komma ut och det måste ju trots allt varit ganska bra motion eftersom jag blev så slut :) Det gäller att försöka se allt positivt! Har även hunnit med att ta in hästarna, yeey. Nu blir det dusch, kvällsfika och the beed!


De här bilderna är alltså superrisiga (och rätt äckliga, nysprungen) så den som tittar på dem gör det på egen risk. varsågod baby :*

/M

Slutspurt..


Tjohosan!
What a day, må jag då säga faktiskt! Började med att jag, fem minuter sen, kutade som tusan in hos käftis. Där tog de bort tandställningen på en gång och efter det gick jag över till Balder. Träffade Linne vid trätanten och fick vara med på deras lektion och se film, skoj! Min lektion var inte så himla kul så det gjorde inte nåt att jag missade lite lixom... För den är sjukt lång också. Stannade till 10 i 9 då var jag tvungen att fara för min parkeringsplats började kosta money då... (a) Sen var det en helt vanlig dag. Gick runt och log heele dan för jag var så glad att den var borta haha! Gjorde även omprov i kartkunskapen, hoppas på bätter resultat nu.

Efter skolan skjutsade jag Edward och Oscar till Edward för han skulle hämta sitt kort. Sen åkte vi till stan så han tog ut 400 åt mig, tackartackar! Efter det mötte jag upp Linne och vi promenerade runt. Vid 4 kom Jimmy så åkte vi till Bureå, förbi apoteket(som tog tuuuuuuusen år!), konsum och Linne sen hem för att äta. Pyttipanna blev det, serri jag älskar typ den maträtten!

Nu ska jag bara avsluta detta sen ut och springa, ta in hästarna, äta lite fil med musli och ta en latte till! Sen blir det lite idrottsprovspluggande och sängen. Nånstans däremellan ska jag även försöka ta/lägga in en bild för min älskade ville att jag skulle det (a) Och som den toffel jag är så gör jag väl det då. Puh. Fullsmäckat!

Nu ska jag jogga runt lite. Pusshej!

/M

FINALLY!

HEJHEJHALLÅ!
Och god morgon alla glada! Idag blev en tidig himla morgon, upp 6 för att hinna iväg till käftis innan halv 8. För då ska tandställningen bort!!! ÄNTLIGEN! Ja det var ungefär allt jag hade att säga x) Har ju inte hunne hända så hemskt mycket än... Förutom att det typ brinner i mun för jag har tokborstat/sköljt munnen och det blev suuperstarkt! Aj.

För övrigt idag så ska jag göra omprov, vara med Linne på stan ett tag, springa och mocka bajs. What a day :)

Ha en superonsdag allihop! Och go Linne som uppdaterar som aldrig förr! Nu måste jag kila.

/M

"Mörten"

Dags att komma hem snart eller?
Vi saknar dig♥

Em, C, G, D, A, A7

Gookväll!

Efter lite eländigt skrivande så har jag lyckats få ihop en sida om sömn och drömmar, så nu har man den jobbigaste biten kvar de vill säga drömteorier&reflektion.. suck! men det skjuter vi på till senare. För snart ska jag plåga fingrarna lite och plocka fram gitarren. Måste bara hitta några tabbar att spela till, tips?:)
..Men först, stallet!

Sleeptight.
/L



ZZZZZZZZzzzzzZZZz

Internationella SÖMNdagen 21 Mars,
hur tusan kunde man missa de?!




/L

Hey, soul sister

Solen har gått i moln och jag sitter och skriver på en skrivuppgift om drömmar&sömn. Skriva har ju aldrig varit min starka sida, men bäst att få det gjort och göra roligare saker resten av veckan!

Kan ju passa på att berätta att jag fick mina första val på individuella iaf,
Ht - Alternativ medicin & folkhälsokunskap
Vt - Fotografisk bild A
+ Matte B utöver.


Lyckat.. x)

Åter till skolarbetet..
BYE!
/L

GBK

Hoj!
Nu har jag äntligen slutat. Har gjort samma sak idag som igår men avslutade dagen med att övningsköra lastbil, fick även veta att det finns en chans att jag har fått kortet innan sommaren! Det skulle ju vara fett nice!!

Dagen började dessutom med en massa sol men det kom tyvärr alltfler moln, usch. Vill int eha regn :( Nu sitter jag iaf hos A-K och ska få lite mat. Sen blir det träning!! Så kommer Kajsa också, skitabra! Nu måste jag kila, kanske  hinner skriva mer sen.

Pusshej!/M

59 dagar kvar..

..till Sommarlov kan det vara möjligt?!

Snackade just med en trevlig dam från Buregården jag ska visst få jobba båda perioderna i sommar! Så i Maj väntas schemat vara klart och då blir det inskolning. Great!

Något speciellt datum man borde önska ledigt?

/L


GRATTIS!

GRATTIS TILL LINNEA BERGLUND SOM KLARADE UPPKÖRNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRAAAAAATTTTTIIISSSS!!!
Fick den glada nyheten per telefon för några timmar sen, shit vad glad jag blev för din skull Linne! Teorin kommer gå galant!

För övrigt så är det UNDERBART väder idag! Jag kan inte fatta det, but I love it! Snön bokstavligen rinner i stora forsar på vägarna typ. Dessutom såg jag min första fjäril idag! Och på lunchrasten då vi dragit fram en bänk och satt och jäste i solen kom det en geting som bosatte sig i Edwards ögonbryn. Så nu börjar det allt våras! Det har hittills varit en fruktansvärt bra dag, jag slapp bygga terassen som jag fasat för sen igårkväll. Istället skulle jag och Daniel lasta en släp och det var faktiskt kul, man hade då något att göra hela tiden + att solen som sagt kom fram så man kunde steka lite!

Just nu gör jag en datafas. "gör". Alltså inte alls men jag har inget att göra så då tänkte jag uppdatera lite, eftersom vi börjar få skäll och allt... Bussen till Bureå går 16.15 och då bär det av raka vägen till Linne. Får äta lite där sen ska vi som sagt ut och kuta i undervädret! GREAT! Nu ska jag ut i solen! :D

 

Puss på er!

 

/M


Sunshine

Goddagens!

I morse var det ingen återvändo. Uppkörningen som för bara nån dag sen kändes låångt bort var helt plötsligt 5 min bort. Trots de kändes allt otroligt bra, inte nervös heller.

Körde en uppvärmning på 45min, inte nervös. Parkerade bilen på vägvärket, fortfarande inte nervös. Skakade hand med Niklas från vägvärket, fortfarande rätt lugn. Vad hände liksom? Från att ha gruvat mig i 2 veckor till i stort sett ingenting?

Bromsar & styrning
ok. Sen var det bara och köra. (Mot Yttervik -->tillbaka till stan ---> sörböle ---> Stig´s --> vägverket) och Hipps vipps var man tillbaka på parkeringsplatsen på vägverket och allt hade gått bra. (förutom ett litet motorstopp då, men ingen skada skedd,,)
DÅ kom nervositeten och jag förberedde mig på att få de dåliga beskedet.. men det kom aldrig! Utan krysset landade på godkänt och jag kunde andas ut, Jag klarat!!

Nu återstår bara att klara teorin och jag SKA klara den, det handlar bara om när.. :)
För i övrigt ska jag passa på att ta mig ut i det fina vädret. Blir nog en körtur med Myra, sen kommer Mattis hit på middag och hurtiga som vi (hon) är så ska vi ut på en löprunda!

Seeyya!
/L

GOOD NIGHT

Hello!
Får allt ta att be om ursäkt eftersom jag varit så fruktansvärt dålig med uppdateringen :S Men nu börjar skolan och allt kommer förmodligen återgå till det normala, vilket betyder att det kan bli lite bättre.

Hur som helst! Så är jag hemma nu, i snöiga Bureå. På lördagsmorgonen åkte jag och världens bästa älskling till Stockholm ciity och kutade runt på stan ett bra tag! Fyndade en jacka, lite smycken och en brownie ;) De ni. Sen bar det av till ett dop. Ett osvenskt dop med massa habbalahabbala och kalkonläten. Som jag för övrigt blev jätterädd av första gången de helt plötsligt började kakkla! Men sen var det bara roligt. Då den, något utöver de vanliga, cermonin var klar bar det i rask takt av till en restaurang där det bjöds på mycket god mat och tårta! Trevåningstårta, shit så gott. Och kaffe såklart. Å som topping på det såg vi världens sötaste unge! IH!

Men tyvärr tog den dagen slut. Vilket innebar, efter ett inställt pendeltåg och ett missat, (tror jag, hängde inte alls med om vad som hände där) så fick jag bara hastigt säga hejdå till min ängel för att sen slänga mig på bussen hem i sista sekund. Jag saknar henne redan så fruktansvärt, jag fattar egentligen inte hur det kan gå till. Har inte ens varit ifrån henne ett dygn och ändå känns det såhär. Och vi har ändå varit tsm så länge. Thats real love you know ;) Tihi dessutom är jag jobbig och ringer hela tiden men hon svarar inte, stackars muttis. Men skam den som ger sig! Har haft ett alldeles fenomenalt lov, kunde inte blivit bättre! Har även tre mål som ska uppnås innan sommarlovet som jag ska lägga ner all (nästan) energi på nu så tiden går fort! (tänkte lägga in fler bilder men jag orkar inte för det gick så segt)
ska:

Få bättre kondition
större rumpa
slimmad mage


Så det är bara att satsa! Förutom det kämpar jag fortfarande med mitt nya liv, ska dra ner träningen hos Bengt till 2 ggr i veckan sen springa en dag istället. Eller typ spinna och såna saker med Linne och Kajsa :) Sen ska jag fortsätta min sökan efter en fodervärd till lilla Madde och tänka mycket, så man blir en glad tjej. Nu ska jag ta och ringa babe igen! Tillslut ledsar hon väl och svarar :)


Nattinatti!
/M

I lunchtider...



YO!
Muttis here igen då! Och bjuder på den här ovanstående megasnygga fräschtryckarbilden gör hon också. Varsågoda. Tänk att det redan är fredag. Veckan har gått så fort! Alldeles för fort faktiskt, så är det alltid. Efter onsdag går det utför och sen vaknar man på fredagmorgon och inser att det faktiskt redan är fredag. Ackack. Men idag är iallafall solen på besök lite då och då! Vi har suttit ute en stund och stekt, jävlar i min lilla låda så varmt det är.

Igår bestämde vi oss för att vara nyttiga idag (såsom de föregående dagarna denna vecka) men det visade sig att vi inte ville det idag. Heller. Så nu är vi i valet och kvalet om att vara nyttiga idag och springa eller helt enkelt bara köra till konsumaffärn och kötta i oss en massa gosaker? Låter som ett lätt val, I know... Det vi vet säkert är iallafall att vi är hemma själva ikväll och det innebär en massa myspys eftersom jag åker imorrn. Men innan jag åker mot Norrland ska vi som sagt stanna i fjollträske och shoppa loss på stan (lite svårt då man int har pengar men) och gå på dop. Det tror jag blir kul =)

Nu ska vi göra en kokbok! det är vårat nyårslöfte och vi har till punkt och pricka skrivit ner alla spännande recept vi brainstormat fram sen nyår och nu ska vi börja knåpa ihop hela grejen lite :D

ha de nice!

/M

Gäsp.

Tjenix!

Blev inte så mycket bloggande igår, men jag kan ju berätta att Joggan härmed är en korthårig häst! Jodå mer än 2 timmar tog de, men något så skönt att slippa det den där lurviga, äckliga, vinterpälsen. När jag sopat ihop pälshögen som täckte hela stallgolvet så sadlade jag henne och vi tog en tur i skogen. På rakbanan fick hon sträcka ut i galopp, Lycka.

Nu ska tysta min hungriga mage med lite lunch.
Sen bär det av mot stan och körskolan!


Klassresan Göteborg.


EVENING READING



Tjoho!
Då var det hippsvipps torsdag då. Fick lite ångest då jag vaknade imorse och insåg det. Vill inte åka ifrån mitt hjärta♥ Vi har för övrigt tänkt vara nyttiga idag. Hade vi tänkt ja. men så blev det inte! Vi började med att, duktigt nog, stiga upp 9. Då åt vi frulle och tittade på fucking Åmål (för första gången för mig) sen åt vi lite godis medan vi såg färdigt Scream 2. Mys! Det är faktiskt väldigt med mysväder ute idag, grått och regnigt :)

Efter det åkte vi till stan för baby skulle jobba lite. Vi hämtade även hennes moder som hade klippt sig, det blev väldans fint! Sedan dess har det blivit dusch och mat och exakt just nu sitter vi och ser "Design Simon&Tomas" och väntar på "Lyxfällan" (och glass). JA vi har blivit fetton! Hamnat i en ond cirkel, men man får ta sig i kragen då skolan börjar om ;) På tal om att börja om. Nu börjar simon och tomas igen! Sveriges fulaste hem hette det visst dessutom. Aja pusshej!

/M

Torsdag

Goddagens!


Försovde mig i morse och vaknade med en sprängande huvudvärk. Inte direkt den morgon jag tänk mig, men det var bara att tvinga i sig lite frukost och ta sig i kragen. Kopplade Lunis och tog en rask promenad till byn, gjorde några ärenden och traskade sedan hemåt något piggare.

Nu har jag just tryckt i mig två koppar kaffe
och ska snart ut i stallet. Det ser ju ut att bli sol trots allt!:)


Bye!

/L

Längesen sist.

Heeejss!

Påsklovet bara flyger förbi och det känns som om jag knappt hunnit hälften av de som borde göras. Det tycks alltid dyka upp en massa just när man blitt ledig?

Men när man nu tänker efter så har man ändå hunnit en hel del. Umgåtts med min kära familj, goda vänner och pojkvän. Kört häst på leriga grusvägar, grillat korv, varit i Lövlund, åkt madrass nedför Bureberget, gråtit en skvätt och kört mina sista körlektioner.. och än är lovet inte slut, så nu ska det njutas in i det sista. Dessutom håller vi tummarna på att solen törs leta sig fram nån dag framöver.



Sen kan du ju glömma att det snöar här Mattis! Inte ens en ynka liten snöig flinga på himmelen. Det regnar och töar som aldrig förr så du vågar nog allt ställa bort snöskyffeln när du kommer hem ;) För visst kommer du hem snart? Vi saknar dig!

Godnatt!
/L


Hoj!


Tjo!
Nu är jag här igen! Älskling sitter på s-k-i-t-h-u-s-e och jag väntar och väntar.. Haha nejdå. Så jag ska skriva lite här tänkte jag! Hittade en värsta rolig blogg också! :D Som jag inte minns vad den hette. Hörde att det snöar/haglar/är sol i skellefteå? :( Här är det inte heller så himla bra väder faktiskt. Men det gör inget, jag har ju min stumpa, vad spelar då vädret för roll :) Vi har varit till stan och ätit på Oliven och köpt latte på Espresso house, väldigt gott må jag då säga! Men jag blev så förbaskat mätt bara, vi åt vid typ halv5 och jag är PROPPMÄTT fortfarande, inte likt mig... Nästa upptåg blir att försöka springa en sväng med älsklingen, men eftersom jag har haft så himlans ont i halsen är det inte säkert att det går. Men kanske . Och sen kan det hända att det blir lite godis och scream... Vi lyckades aldrig se det igår så vi tar det idag istället! :D

Jag uppmanar Linne att skriva lite mer nu, innan vi tappar alla besökare ;)

Hadet!


/M

Grattis!

Men hello!
Nu var det sådär längesen jag skrev igen. Men det är ju faktiskt påsk och vi har en massa annat för oss, så jag ska bättra mig nästa vecka.

Idag ska jag iallafall börja med att säga grattis åt mamsen som fyller 40 idag! GRATTIS! gamla gumman. Jag hoppas hon får en bra dag =) Själv är jag i himelriket, har fruktansvärt skojigt hos min älskling. Alltid oslagbart. Idag har vi inte gjort så jättemycket än, ätit kakor och druckit te :] Hemskt gott. Sen ska vi till ett ställe som heter Oliven och äta sallad (kompensera lite..) och kanske ta en latte på Espressohouse, äntligen!

På lördagmorgon bär det av till Stockholm där vi ska börja med att gå loss på stan och sen vidare på dop. På kvällen åker jag hemåt dessvärre :( Hem och börja på nedräkningen till sommarlov. Men en annan sak att se fram emot är nästa onsdag,då tandsställningen ska bort!

Nu ska jag gossas. Ha det så bra!

/M

Värmland


Hello!
Har varit lite dålig med uppdateringen men jag har faktiskt blivit transporterad till Värmland. Kom fram igår halv 12. Gissa hur lite snö det är här? nästan ingenting! FETT skönt! Idag satt vi ute i solstolar och somnade i bara linne, var ute i en timme och en kvart och bara njöt av det underbara vädret. Mums.

Vi har även varit en sväng till stan idag och bytt från comviq till telia, vilket innebär att jag har bytt nummer. Men imorgon ska jag skicka det nya åt alla jag har i telefonboken så oroa er inte ;) Då vi kom hem var vi på lunch hos hellges farmor och hennes släkt. Det var gott fast vi hade brytit godislöftet och ätit godis innan, så man var lite mätt... Vi har även sprungit på kvällskvisten och det gick skitbra! 8 km blev det och det var ruskigt skönt. Då vi kom in blev det meeeegagod kycklingsallad och Milleniumserien! Inte helt fel. Precis nyss har vi haft lite massagestund och nu är det gos som gäller. Livet leker :]

Imorgon blir det att åka till stan, Ikea, latte på Espresso house och lunch på Oliven. Längtar! Resten av dagen är ännu obestämd.

(Nea, tänkte skriva allt jag skulle som kommentar på din blogg men det gick inte? är det några problem kan du skriva här och imorrn får du mitt nya nummer)

Ha det!

/M

Långfredag.




Bjussar på några av kvällens bilder
och vad mer kan jag säga än att
-Ni är oslagbara!♥

Sweet Dreams.
/L


+

Psst! 
Kolla in när Martina gör "sälen" i catwalken. HÄR!


April april..!

GLAD PÅSK!

Onsdag: Måste bara passa på att berätta om gårdagen också. Tillbringade hela eftermiddagen och kvällen i Mattis sällskap. Det började med att vi efter skolan tog oss till Eddahallen för att simträna lite smått. Det var ju ett tag sen sist, så nu hoppas vi kunna fortsätta på den trenden. Skönt!
Efter badet var vi vrålhungriga så Mattis bjöd på middag på Taatung och bio, gullungen! Vi såg "Shutter Island" sjukt bra film faktiskt, trots att vi aldrig kom fram till hur man skulle tolka slutet?
Hursomhelst tack för en underbart rolig kväll! Du får stå för bildbomben sen.

Dagens:
Händelserik 1 April och förvirrade lärare.. Ni kan läsa mer på Elins blogg, hon har beskrivit allt in i minsta detalj. Själv är jag mest glad över PÅSKLOVET! och att jag överlevt dagen utan aprilskämt, än sålänge..

/L


RSS 2.0