...Måndag-Onsdag...

Hooj!
Jag passar på att göra som linne, vara en liten härmapa. Lägger ut bilder och gör ett litet snabbinlägg bara, har ingen fantasi idag.

Ridtur!

Stek

 

 

Promenad

Vitberget

 

Mormor och morfar

 

Nu har jag svidat om till pyjamas, som egentligen är pappas maidentshirt som är sjukt stor och därför otroligt skön myströja att gå runt i. Och tjocksockar. Goos. Ska ner och göra mig lite latte och slänga mig i soffan framför någon go barnfilm hade jag tänkt. Såg Lilla sjöjungfrun på Disney channel imorse och då blev jag lite sugen :]

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!

/MUTTIS


Sockerkakesmet är gott<3

Tjohooo!


Drygt en timme kvar tills jag tar cykeln mot jobbet. Känns bittert. Men jag har ändå hunnit med ett å annat. Börjat städa ur sadelkammaren, kört Myra och varit ut med hunden. Det är verkligen hett ute! Bikinin har varit på hela dan. Ingen som är sugen på ett dopp i de blå? Borde det int vara dags för årets första snart;)

Har även hunnit röra ihop två stycken sockerkakor som står i ugnen och doftar. Mamma hade ju önskat det så.. En god gärning är väl aldrig fel!

BYE!
/L

Ja, jag jobbar faktiskt!

men börjar inte förrän halv 5. Så nu ut i solen och njuta! Fånga in Myra från betet för att ta en körtur. Hovslagarn var här igår så nu har hon fått sig nya dojjor, guldskor rent utav! Dessutom har vi provat korta framhovarna en aning mer en vanligt. Ska bli spännande och se hur hon rör sig:)


Alltid finns det nåt å göra när man är ledig.

Sånt som måste göras;
- hjälpa till med målandet.
- rensa upp och städa i sadelkammaren, samt smörja läder.
- travet
- laga vinterhagen
- bygga rundcorall
osv.osv.

Have a great day.
/L

Senaste tiden.

MIDSOMMAR





BETESSLÄPP




TRÄFFAT JULIAS NYA SKÖTHÄST

+Stort Grattis till brorsan som fått jobb i Göteborg!

 

Allt för mig!
Kram /L


GuldstadensBoxningsklubb

Hoj!

Jasi. Nu har man knappt hunnit skriva något igen. Tänka sig att när man får extra mycket ledig tid har man lite extra fullt upp hela tiden? Ja eller egentligen är det väl inte helt sant, några timmar i solstolen har det ju blivit också. Men idag var jag lite duktig och steg upp 9, nog för att något väckte mig då. Minns inte vad det var däremot. Åt frukost och gick ut och gick vid 11tiden. Kom tillbaka innanför dörrn halv1. Då kan ni tänka galenskap! Orka gå så länge. Och nääe. Jag gjorde inte det, jag stod och pratade md folk lite här och där, som tog en himla tid. Men trevligt var det.

Då jag kom hem bytte jag bara om och svischade till mormor och morfar. Drack kaffe och fick lite mackor sen låg vi ute och stektem, jag och mormor. Morfar kutade omkring som vanligt. Efter ett stressat samtal från min far tog jag mitt pick och pack och svischade vidare till staan, lämnade pappas kort på hans jobb och hämtade mitt nya körkort på posten. Sen till AK för att i princip vända i dörren och dra till Vitbergsbadet. För första gången i mitt liv dessutom! Tyvärr bestämde sig solen för att försvinna precis då jag doppat mig, så jag fick allvarliga köldskador trots filten och handukarna jag låg under. Och nu har jag ont i halsen. Igen.

Tro det eller ej nu gott folk men då vi frysit klart åkte jag förbi på boxningen! Åh jag kände faktiskt sugen på att börja om. Alla glada människor och glöden och Bengt. Såklart! Tyvärr var jag tvungen att prata med han om att utöka mitt uppehåll. Eftersom jag aldrig blir frisk. Men jag hoppas det ger sig snart för just nu vill jag faktiskt dit. Kvällen avslutades med Shutter Island och sedan hamnade jag här! Nu ska jag dricka te och sova. Imorrn blir det hövändning i hjoggböle. YIPPIE. Ni får höra om mina föregående dagar sen, har faktiskt lite bilder :)

 

OVER AND OUT!
/MUTTIS


Kalas

Tjoohoo!
Ja då var det bara dagen kvar att berätta om. Och jag har typ bara varit på kalas kan man väl säga. Körde dit, hittade efter många om och men eftersom att infarten är i princip osynlig. Vi kan väl avslöja att jag fick träna på mina backningsskills. Rätt ordentligt. Men då vi väl var framme var det kul! Vi fick supergod sallad och sen en jäättemumsig tårta. Ni borde faktiskt vara lite avis, så god var den. Vi kom även fram till att vi ska börja tillverka alla möjliga slags lattevispar, men jag kan ju inte avslöja vilka eftersom det är hemligt. Kom även ett och annat "smart" från Pontus under dagen. Till exempel då vi pratade om att man kan köra farligt gods. Så undrade någon vad det var och Pondus säger - tigrar?
Ja Pontus, tigrar. Noot. Därefrån har jag inga bilder eftersom jag glömde ta men det kanske var lika bra då de föregående blev så dåliga. Nu ska jag lägga mig och vila lite i brist på annat sedan blir det att gå till Linne och se "Sherlock Holmes" med henne, Fredrik och Nea!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Bröllop

Tjo!
Då har även min kära far och hans Anna-Karin gift sig! De gjorde de på Tuvagården och sedan bar det av hem till oss i Bureå. Vi åt huuur god mat som helst, blev proppmätta men tryckte ändå en massa godis och sedan spelade vi kubb och sköt luftgevär. Man kunde däremot aldrig kunna gissa att alla faktiskt var över 17 eftersom humornivån låg på ungefär en 10årings kanske. Men det kunde inte ha blivit roligare! Fick så vänligt nog låna Linnes kamera (därför den hade slut batteri) så jag har tagit en massa bilder med den så de kommer lite senare. Tills vidare får ni nöja er med dessa en aning sämre bilder!








Tihi de var verkligen inte bra!  Men de kommer ja lovar.

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

Midsommar

Hoj!
Kommer här med en sen uppdatering om midsommar. Den blev mycket lyckad! Till skillnad från bilderna jag tog då. De blev mest bara suddiga men jag lägger ut dem så länge, så får linne lägga in de bra från hennes kamera sen!
Kvällen började med grillat och övergick sen till mestadels kubb och fotboll, där tjejerna givetvis ägde ut killarna ;)






Det var allt jag hade att erbjuda från midsommarfirandet, nu får ni tjata på bilder från linne som har desto fler ;)

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Midsommardagen


Kom just hem från en minst utsagt otrevlig körtur. Hade planerat en mysig sväng runt heden. Men medans Myra lunkade på så fint så saktade hon plötsligt av till skritt..(självmant!) höjde halsen till skyarna och frustade högt medan hon tog några försiktiga steg framåt. När något springer blixtsnabbt över vägen.. Hinner bara tänka älg? björn? innan Myra sticker iväg i full galopp. Obehagligt!

Fick iaf stopp på henne tillslut men händerna var något tucktade, att man aldrig ska lära sig att köra med handskar?!



Sen måste jag ju bara få tacka alla för en härlig midsommarafton igår!
Jag hade iaf jätte trevligt ♥ bilderna får tyvärr dröja tills imorrn, (slut batteri i kameran).

Kramar.
/L

I will survive!


Todels!
Då ska jag bara meddela att nu är jag så gott som frisk! Eller antagligen inte men så känns det iallafall :) Har till och med framarbetat en liten plan. Sitter just nu och borstar tänderna. Sedan måste jag ut med hunden en liten sväng och efter det blir det dusch. Sedan, 10 över 10 bär det av mot Bureå! Ja och sen var planen slut. Ska förmodligen umgås med min far och bror och AnnaKarin en stund innan jag ska till Linnea :) Skulle bara informera er om att jag lever och inte se ut som en argbigga längre!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Ska man skratta eller gråta?

HOJ!

Jag vill nog hellre skratta.


Resan

Då var man hemma. Äntligen. Eller hur man ska säga, självklart vill jag vara med min Sofia men äntligen är självaste resan över. Jag brukar faktiskt tycka att det kan vara väldigt mysigt att åka buss. Och den  började helt okej. På tåget satt jag på den tysta avdelningen och då halvsov jag nästan hela tiden. Jätteskönt var det. Då jag kom fram i sthlm satte jag mig ute i solen i ungefär en timme tills bussen gick. Även den började värsta skönt, var jättetrött så jag somnade nästan på en gång. Hann sova typ 25 min sedan stannade vi jättelänge på något ställe så då var det kört. Sedan dess har jag väl inte sovit så mycket. Och nu gott folk ska ni få höra. Det som verkligen gjorde den här ändå mysiga resan till en djävulens bussresa. Jag hade sovit en liten stund, skönt skönt. Vaknade och hade jätteont i halsen. Inte så skönt. Satte till mig och kände att jag hade fruktansvärt ont i örat. Som bara blev värre och värre. Olidligt oskönt. Till råga på allt var det 2 timmar kvar till Umeå också, så man fick ju lite panik också. Så då vi kom fram åkte jag och mamsen till akuten eftersom det kändes som öroninflammation men där fick vi inte någon hjälp inte. Det som inte dödar de härdar. Antar jag.

Slänger in en bild på min skönhet också som jag redan saknar och höll mig på
något positiva tankar inatt (a)


Men nu känns det bättre och jag har fått lite vägledning av min kära mor. I form av alvedon, nässpray och te med halstablett och honung i. Thank you very much. Även örat börjar faktiskt kännas bättre, så peppen för helgen börjar komma tillbaka. Tror den kan komma att te sig riktigt bra!

Midsommarafton
Grillning med Linne, Jimmy, Nea och Julia, möjligen Fredrik och Frida också.
Lördag
Bröllop (minst lika kul att få klä upp sig och allt sånt också :] )
Söndag
Kalas för typ halva släkten som tvunget måste fylla år samma vecka. I världens mysigaste stuga!

Nu förstår ni, ska jag gå och äta frukost och umgås med min mamma! Kanske ge henne en liten kram ;) Ha en bra midsommar, kanske kikar in sen om jag hinner! Å de där lät nästan inte nördigt alls. Skärpning.

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Hoppet är det sista som lämnar människan!

HOJ!
Åh idag är jag lite lycklig, eller om sanningen ska fram så startade en liten lyckoboll ta form i Matildas hjärta igår. Anledningen till detta var att vi var ute och gick vid 10-11 igårkväll och hör och häpna folk, men jag hade inte det minsta ont i halsen. Idag har det varit lite värre dock men ack så mycket bättre än innan. Ska man våga hoppas på att bli frisk en gång för alla nu?


Självklart lever man som i ett lyckorus ändå då man får vara med sitt hjärtegull♥ Men idag blir våran sista heldag. Så vi har bestämt att göra något bra av den. Ta vara på den. Kan avslöja att det pratas om att köpa sallad på Oliven och äta den nere vid vattnet i stan, försöka lära mig åka inlines (vilket mycket möjligen kan sluta med tårar) och lite sånt. Det ska bli great. Vi får se om det blir något mer skrivande för mig idag, annars blir det nog ett uppehåll till fredag möjligen. Era stackare. Nu ska jag kila iväg en sväng!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Midsommarplaner till tusen. Eller int?


Tjo!
Detta har varit den mest underbara dag hittills i väderväg. Det har varit strålande från 6 till, ja det är fortfarande strålande. Vi har cyklat till Deje då Sofia slutade och solat på en brygga. Tyvärr kom det lite moln då så vi cyklade hem igen. Självklart var det motvind båda vägarna. Men det var skönt. Vi åt en god sallad då vi kom tillbaka och sen försökte vi gå ut och gå men det var för varmt. Och nu blev jag bortshasad från köket för älskling gör latte åt oss. Och eftersom jag bara står där är jag nog mest ivägen (a) För övrigt har jag också plockat blommor åt henne idag som i princip hann vissna innan jag kom in med dem och S har försökt lära mig trimma. Det gick inge bra.

Nu är min stora frågan, vad tusan händer på midsommar egentligen?

PUSSHEJ LEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Stamp on the ground


HOJ!
Muttis here. Har precis kommit in, det har varit så strålande väder men nu blev det typ hur mulet som helst så jag fick avsluta min stekning ;) Steg upp och skjutsa älskling imorse och det var redan då hur varmt som helst och då helt klarblått på himlen. Men jag var inte hundra då dessutom var det skittidigt så jag gick och la mig igen då jag kom tillbaka. Vaknade vid 9 och tänkte stiga upp men jag hade megahuvudverk och halsont så jag la mig igen. Gjorde ett nytt försök typ halv 11 och då gick det bättre. Haha. Steg upp och drack te med halstablett och honung i sen hjälpte pumi mig med att beställa hembiljett. Så fredagmorgon är jag tillbaka i skellefteå gott folk. yey.


Sedan dess har jag ätit lite och toksolat, niceligt som in i bomben. Nu blir det dusch och fara för att möta Sofia. Planen är att vi ska ut en sväng, kanske göra oss lite latte och någon gång under dagen ta en minst 45 minuters promenad. Det är ungefär allt i motionsväg vi orkar med just nu :( För nu har vi satt igång med vårat nya liv på allvar, vi äter nyttigt och går minst 45 minuter varje dag, och planen är att man ska försöka springa varannan dag då vi frisknar till ;)

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

!

Juste! Kom på att jag skulle säga att jag håller med Linne. Vi måste ta massa nya bilder och göra en superheader ;) Byta ut alla gamla fula...

It´s sick!

YO!
Sitter här nu med min 100e kopp te? Nej det är kanske dagens andra. Men jag har druckit latte och grejer också. För min hals is killing me. Vaknade imorse med världens halsont och min söta älski gjorde te åt mig med halstablett och honiing i (a)♥ Och denna söndagen har varit så himla slapp och skön så det finns inte. Vi har sett film, ätit god mat, druckit te och sen kom solen fram så då har vi solat lite då och då. Det är tyvärr stora moln som kommer ivägen lite för ofta så man får intervallsola lite ;)

Igår hade vi också mys. Vi såg "Instängd 2". Den var bra men ganska lik ettan tycker jag. så åt vi glass och lite godis, vi som skulle börja med vårt nya liv, skämmes! Men nu har vi faktiskt bestämt oss på riktigt. Nu blir det trim! Dessvärre är vi ju förkylda ändå så vi kan ju inte motionera så mycket men vi äter då nyttigt. Än så länge..

Här kommer lite bilder på det vi shoppat!


Våra finfina koppar, köpte på indiska och så heter de nog allt Matilda
såg vi då vi vände på dem! :]


My hatt! Som jag ska gå runt med hela sommarn, lätt sommarens fynd :D:D

Sofias keps som hon skulle ha mig att köpa men sen fastna för själv, och hennes glassisar!


Min andra hatt som ny tydligen är Sofias xD

Jag och babe har köpt matchande armband och jag en fladdrig himla ring.

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

För övrigt..

Blev lite less på headern som egentligen bara skulle vara tillfällig.
Så nu får det se ut såhär tillsvidare. Kanske dags att ta några nya bilder?



Sunday = rainday

Latare än latast? har jag gjort nåt vettigt idag? inte alls! Får snart abstinensbesvär av dethär vädret. Hade man haft en gnutta fantasi hade man kanske kunnat hitta på nåt. Blir iaf att umgås med Nea ikväll! Känner för att samla några gamla goda vänner och sätta sig runt en lägereld och grilla pinnbröd?. OM bara solen kunde kika fram en aning. :)

Kanske tar med mig träningskläderna till Nea ikväll och löpa hem?

HÖRS Å SES!
/L

ehm.

HEJJ!

Ingenting blev riktigt som planerat denhär lördagen. Ingen tripp till travet, inget hagbygge, ingen ladugårdsmålning. Dehär förbannade regnet gör en slö! Men lite har jag iaf lyckats hinna med. Fattade trots allt en pensel och började måla matkällaren. Ja där nere bland spindlarna spenderades min förmiddag;) men ljust och fräscht blev det med vita väggar!

Brist på bilder, tur att spegeln är putsad iaf...x)


Vad som händer resten av kvällen är sågott som oklart. Hör av er? :)

GOODBYE
/L


YO

HOJ!
Hör och häpna säger jag bara, imorse var muttis och Sofia uppe klockan 8! Utan väckare! Och nej. Tyvärr var vi inte så duktiga bara sådär. Utan Älski är ju sjuk och har dödshosta på morgonen. Som vi vaknar av. Klockan 8. Men det var faktiskt bara mysigt, det regnade och var lite mörkt ute så vi drack te och såg Pettson och Findus! Gos. Sen blev det dusch osv för att sen slänga oss iväg till staan.

Till min fasa så var det inte bara vi som hade kommit på den idéen, att åka till stan. det var bilar tamefan överallt så jag fick sitta och hyperventilera litegrann men vi kom fram helskinnade tillslut. Inhandlat blev 2 hattar (varav en nu är till salu!), brillor, nagellack och en mugg åt mig. Sofia köpte även hon en mugg och en keps. Ni ska få bilder sen då vi lagt in dem, muttis like! :D Just de sen var vi in på IKEA också. Där köpte jag en besticklåda, lattevisp och ett stort underlägg, haha. Så himla vuxen av mig.

Nu blir det lite mat! Vi har börjat vårt nya liv idag! Ni får höra mer sen.

PUSSHEJ!
/MUTTIS

EGoN

 

OVER AND OUT!

/SOFIA OCH MUTTIS


Nature

Här kommer några bilder vi tagit då vi varit ute på våra vandringsturer. Och en cykeltur, då vi hittade en jättestor snigel och massa blommor. Förutom det hittade vi också en värsta söt lekpark, mycket goare än vanliga tyckte jag (a) På båtbilden tänkte jag egentligen ta bild på ugglan som sitter på men den syntes inte så mycket. Den var för övrigt i trä också men det tog ett tag innan jag fattade det xD Och trollsländan hittade vi igår, den var död. Lite cool. Och ja, bilderna på vattnet osv är då från då vi var i stan och gick med Hanna och Elin.

 

PÅ ÅTERSEENDE!

/MUTTIS OCH SOFIA


!!!!!!!!AWSOME HOUSES!!!!!!!!!

Här kommer det lovade husinlägget! Jag vet inte vad ni tycker men jag älskar dem typ! En del ser ut som flera hus ihopbyggda, hur fräna som helst! Tyvärr är en del bilder tagna då det var mörkt ute men de kanske syns ändå.






Observera att kojan ser likadan ut som huset!


↑Framsida↑ ↓Baksida↓



↑Framsida från höger↑ ↓Framsida från vänster↓






↑Framsida↑ ↓Baksida↓









↑Framsida↑  ↓Baksida↓


 

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS OCH SOFIA


Mystorsdag :*

TJO!
Nu har vi precis varit i stan, säger bara so long volvofuckers! Så himla ägda. Imorse slutade Sofia 11 så jag hämtade henne då så åkte vi till stan. Åt en jättegod sallad på Oliven och sedan klippte hon sig. Väldigt kort och väldigt fint! Sannerligen♥ Efter det gick vi runt på de fina gatorna med de megacoola husen! Därefter blev det chill och småhusbygge hemma i trädgården. Vi ska nämligen piffa upp deras ena rabatt med små hus och staket och grejer :]

Jättesnigeln vi hitta för någon dag sedan då vi va ute å cykla!


Sedan blev det föntsterputs, vilket jag tydligen inte var så himla haj på. Och vi har grillat! Äta, det kan jag allt. Därefter åkte vi som sagt till stan igen. Gick nere vid viken i 45 minuter ungefär. Och nu blir det slutligen mys! I like ;)

NATTINATTI SEN MED ER!
/MUTTIS

LillLördag!

Sofia på balen :*


HOJ
Det blev inte riktigt som tänkt, kan man väl kanske säga. Jag skulle vänta vid ett dagis på Sofia och lydig som jag är stod jag där plikttroget och väntade. Eller jag satt på cykeln. Så känner jag hur något kryper fort som tusan på min arm så jag kollar och vad tror ni det är?!?! Alla ni som har fattat att det är en spindel tror helt rätt. FYFAN VAD JAG HATAR DE VIDRIGA DJUREN! Uuuuuussssch! Jättestor hudfärgad spindel kutade mot mitt face så jagsalog bort den och hoppa runt lite men inte så mycket eftersom jag var i en befolkad del av Forshaga. Och därför tror jag inte den forsvann. Den är säkert kvar på mig. USCH!

Ja det som inte blev som det skulle iallafall, var ju vår lilla utflykt. Den ersattes med solning ute på altanen istället, och supergod latte och skip-bo. Men det var mysigt det med! Nu ska vi cykla och handla sen springa ikväll. Och imorrn blir det mycket trevliga saker som händer men det får jag ta då!

TJINGeLINg!
/MUTTIS

Steeek!


TJOO!
Ååhåhåhåh älskar vädret så galet himla tokmycket må jag då säga! Sol för hela slanten! Steg upp och skjutsade babe till jobbet imorse. Skitajobbigt var det att stiga upp, stackars henne som inte kan lägga sig igen. För det gjorde jag, sov som ett smäck till 10. Och konstigt nog var det lika jobbigt att stiga upp då. Men man får väl tvinga sig för jag visste ju att solen sken! Så upp blev det. Ut på en liten promenadsväng men det var alldeles för ljust för mina nyvakna ögon så jag gick tillbaka direkt igen. Åt och la mig ute på deras altan. Där har jag då legat från klockan 12 typ xD Så har jag inte fått någon färg nu vet ja tusan hur man ska lyckas!


Nu blir det att duscha av sig och hacka lite melon. Skära? Det man nu gör med meloner. För vi har planerat att ta en cykeltur till ett visst ställe och ha picknick vid vattnet sedan cykla vidare till en stuga och fiska lite! Vilket egentligen betyder att det nog mest blir Sofia som fiskar, och jag solar... Ska även möta henne vid tre så nu får jag sätta igång!

Hoppas alla ni där hemma har  det jättemegasuperbra, börjar ju faktiskt sakna er en smula (a)

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

The end


Todels!
Eftersom vi heter hurtbullar och Linne har varit så duktig så måste jag faktiskt berätta att vi sprang en vända igår med. Inte för att vi hade tänkt det egentligen men det gjorde vi ändå. Ett 5km långt elljusspår med jävulska uppförsbackar och för första gången ever gick det bra! Typ 28 minuter tog vi oss runt på. Nu väntar en härlig eftermiddagspromenad och sen mys framför någon film, älskling är helt slut efter allt hard work♥ och jag är bara slut.

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Aj!

Tjiiings!


Inte vackert!.. x)

Då har man bokstavligt talat tvingat sig själv ut å jogga igen! Måste ju hålla igång "hurtbulle"titeln. Haha om det nu finns nån sån..x) Nåväl jag tog mig iaf med nöd och näppe runt 4km och på vägen träffade jag på Alva&Lukas. Har ni någonsin försökt hålla jämna steg med en häst?! En evig tur att han bara är ponny, för jag fick ha hans flåsande mule bakom mig hela vägen hem. Jag VANN hehe..

Nu blir det lite streching och kvällsfika. Överraska mor&far med lite fruktsallad kanske? Det är väl nyttigt eller(A) Imorrn väntar en låång sovmorgon sen 16.30 blir det hård arbete och inskolning. Inte hemma förrän 21.30, tuff start..

Kolla även in min käre vän Elins blogg.

HEJ sålänge!
/L

Glassdags!

I scream you scream we all scream for icecream!

SNABBIS!

Hoj!
Idag var jag lika duktig som igår. Steg upp och skjutsade babe till jobbet klockan halv 7 på morgon. Plus i kanten åt mig! Då jag kom hem somnade jag däremot diret. Har även fått se mitt jobbschema eller vad man ska kalla det idag, det verkar inte tråkigt! Vara ledsagare på två sthlmsresor och på ett läger.

Så känner jag mig på molnen just nu.


Nu ska jag fort ut i solen, det är massa moln så man får skynda sig då den är framme! För då molnen är ivägen känns det svinkallt :( Sen ska jag och Elin och Hanna iväg och köpa glass. Min överraskning som Sofia skulle få idag blev ju totalt misslyckad så jag får väl bara avslöja den för henne idag. Och hoppas att hon håller med om att det är tanken som räknas. Nu måste jag kila! Får skriva mer sen ;)

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

13/6 2010 (söndag)

Då har man mött upp snyggingen. Himla snygg i knallgul pizzatröja och blå arbetsbyxor, mjau ;) Hon stega dirr in i duschen så var ska man göra då? Japp. Skriva något värt här. Till exempel vad vi gjorde igår kanske! Vi var in till stan, eller nästan in i stan. Hos några som håller på att bygga om så vi pratade med dem ett tag sedan började vå gå mot ett ställe som heter Bergvik. Ett köpcentrum. Det var nog rätt långt men väldigt skönt för det var alldeles lagomt varmt ute. Dessvärre började det regna sista 3 minuterna.


Då vi kom fram åt vi gott på Subway och sen kom Elin och Hanna och gjorde oss sällskap. Armband och en ring blev inhandlat, likielike. Hihi. Sen skulle de hem så vi fick lov att följa med annars fick vi oss inte hem. De körde alltså bil. Fast väl hemma vände vi rätt fort och åkte tillbaka till stan. Kollade på så sjukt coola och gigantiska hus! Humungus. Och  det är utan att överdriva. Jag har vissa svårigheter med att lägga in bilder från min telefon på Sofias dator men då jag kommer hem lovar jag att göra ett husinlägg! Det kanske inte låter så intressant men jag lovar ni kommer häpna!

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

Sol!


Tjo!
Muttis here. Sitter just nu och borstar tänderna, av någon konstig anledning brukar jag hamna vid bloggen då!
Har i övrigt gjort ett försök att vara världens mysigaste flickvän idag. Kan inte berätta vad jag börjat på eftersom det inte är klart och det ska bli en överraskning. Imorrn förmodligen. Måste passa på nu när det är bra väder! Babe jobbar från och med idag så jag får ju lixom sysselsätta mig. Ska nu iväg och möta henne :)

Nån som vill hänka på våra midsommarplaner? ;D

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

Godmorgon

Ingen vidare uppdatering i helgen ser jag. Men har man fullt upp så blir det lätt så.

Kom hem från Karlstad runt tolvslaget på fredagen och det blev bums i säng. Efter det har jag hunnit vare i Lycksele på bröllop, klätt mig i kjol, satt potatis, fått ett 10tal myggbett, käkat rabarberpaj och börjat arbeta..


Får bjuda på lite Karlsta bilder sen. Måste kila.
/L

-->TORSDAG,FREDAG,LÖRDAG<--

Hoj!
Muttis here! I förrgår var vi som sagt på studentfest och det var mycket trevligt. Förutom att vi skulle gå och möta några så vi trotsade våra skavsårade fötter och styrde stegen mot dem. Men då vi var framme fick vi reda på att de redan åkt så det var bara vända. Och gå typ dubbelt så långt eftersom nöjesfabriken som vi skulle till, låg åt helt motsatt håll. Till råga på allt höll man också på att kissa ner sig. Då vi kom fram var kön typ 2km lång också men det gick snabbare än man trott att komma in ändå!

Väl inne var alla på suveränt humör och kvällen tog sig bra! Natten tillbringades i stan. Där har vi även varit idag, med Elin och Hanna. Har köpt skor som jag ska dela med mor min fast hon har inte sett dem, så hon får helt enkelt lita på min utomordentligt jättebraiga smak ;) Fick även ett par jeansshorts av älskling! TACK♥ Hon köpte till sig själv jättesnygga chinosshorts och en rånicelig tröja :D love.

Nu sitter jag och diggar satellite - Lena. Den är fett bra (a) Sen bär det nog av till ica för att handla och sen vet jag inte alls vad det blir. Har lagt upp lite bilder på dagens fynd också, ha det nice!







OVER AND OUT! /

 




LEMONTREE


HOJ!
Då var man som klar för förmiddagen. Eller hur man ska säga. Vi har varit till stan och hämtat mat och fixat och trixat med ballonger och grejer, duschat och gjort oss klara. Så snart åker vi för att se världens bästa älsk ta studenten :):)

Då vi kommer tillbaka kommer nog allt folk och jag blev uppflyttad till servitrise. De ni. Och efter det blir det som sagt studentfest, något spännande! Sen fick jag ju hjärnsläpp också. Trodde vi gick ut idag uppe i skellefteå med. Det gör vi ju inte :S Så jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget ;) Ska även vara duktig och lägga in bilder vi tagit sen vi kom hit, men inte idag.

Hoppas du har det bra Linnepinnebästa vän :*

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Student!

Hej!
Jag ska börja med att utfärda en varning om kommande DÅLIG uppdatering från min sida. Ett tag.

Linne har ju redan berättat lite och en kort sammanfattning sen dess är att igår var jag och älskling på en skitfin strand oh solade en stund, så fruktansvärt mysigt var det! Blir nog att åka dit på fredag igen med två till =)
Idag tar hon studenten så vi steg upp 06.00 imorse och gick ut på en liten promenad, underbart väder! Sedan har hon gjort sig i ordning och hon blev så JÄVLA fin! Åhdet är galet :D

Nu blir det att hjälpa pumi med alla förberedelser, har blivit utnämd till husa ;) Eller vad det heter. Förkläde on lixom. sedan blir det att äta middag med hela babes släkt, spännaaannde. Och sen studentfest! Peppelipepp. Så nu måste jag gå och leva upp till förväntningarna! Vilket jag inte gjorde på gårdagens blomplockning. Vem fan vet vad humle är lixom? alla andra tydligen... Aja, ha en jättebra dag och grattis till min finfina klass som går ut idag!

PUSSHEJ EVErYBOdY!

/MUTTIS

trött i ögat.

Gokväll.
Har lite tid över så tänkte blogga lite.

03.59 avgick bilen från Bureå och efter 12 timmar i ett proppat baksäte kom vi äntligen fram i Karlstad igår. Bokstavligen slängde mig på sängen för en powernap innan det var dags att fräscha upp sig. Trots allt så måste man ju käka nånstans. Benen höll inte för något längre än att vi tog oss ner till hotellets restaurang. Riktigt smarrigt må jag säga. Har väl inget vidare om gårdagen förutom att det var riktigt skönt å träffa brorsan igen!

Ingen sovmorgon idag heller, utan 05.45 ringde klockan. Semester?
När vi vaknat och fått i oss en rejäl hotellfrukost tog vi bilen till Karlstads universitet. Där vi lyssnade på brorsan mfl. när dom framförde redovisningar om examensarbetena. Vissa riktigt bra och vissa mindre bra. Olov var ju bäst såklart;)

Nu har vi just kommit tillbaka från schtaaan där jag shoppat nya skor och käkat. En riktig brakmiddag må jag säga. Men det ska ju firas att brorsan gått å blitt ingenjör!

GODNATT.
/L

Sen kan man ju inte sluta LE när älsklingen skriver så fint. 
Ett halvår går väldigt fort och trots att du är helt perfekt så lyckas det blir bara bättre å bättre. 
Älskardig


8/12

Har ju lovat Linnea och Mattis att blogga lite nu när dom är i Karlstad och krigar, så jag får väl göra ett försök.

Hade bara tänkt skriva att idag den 8/6 firar jag och Linnea 6 månader tillsammans och det här halvårat har varit det bästa halvåret i hela mitt liv! Du betyder verkligen allt för mig Linnea och de vet du att du gör. Du får mig att må såå bra. Varje gång jag tänker på dig blir jag helt varma inombords och kan inte sluta le. Älskar dig av hela mitt hjärta och jag hoppas verkligen att vi får många, många, många, många fler månader tillsammans! Du är mitt allt! //din Jimmy


VIDER!

Hoj!


Då var man hemma i Bureå igen. Vilket man kunde ha skippat känner jag nu! Skulle på toa då alldeles nyss och sträckte ut benen och ni kan ju i eran vildaste fantasi gissa vad jag nästan ställde ner fötterna på? Jo, vad var det om inte VÄÄRLDENS största, vidrigaste äckligaste spindel! UH! Och jag har ju en liten spindelfobi så jag fick ju lov att kuta därifrån allt jag bara kunde. Men jag var ju tvungen att ha ihjäl den också. Aldrig att den ska få kuta runt och hamna i min säng lixom. Så jag tog pappas skotersko och kom inte åt den eftersom den satt i ett hörn. Så veckla den jäveln ut bena och blev ännu större! UH!!!!! Ja tillslut dog den. Vi fick typ slåss. Så stor var den. Och nu går jag runt och har gåshud och det kryper överallt. Jag haaaatar dem verkligen. fyfan.

Förutom att ha dödsångest då, så har jag ätit megagod korvstroganof och sett nån helkass film med Oscar. Ringde även linne för psykiskt stöd och det slutade med att vi bestämde att vi nog ska ta oss ut på en promenad sen i eftermiddagssolen ;) Men nu blir det packning! Åker till babe på tisdagmorgon med Linne och hennes familj :):):)♥ Fast de ska ju till hennes bror då ;)

GODKVÄLL!
/MUTTIS

Sherlock holmes



Kvällens gottigheter. Hur gott som helst! Jordgubbar, honungmelon och banan. Med latte till. Som jag hade lite vaniljsocker på skummet, på.. Mums! Medan vi tryckte alla dessa härligheter såg vi då Sherlock Holmes, hur bra som helst! För er som inte sett den rekomenderar jag den varmt, men man får hänga med hela tiden! Iallafall jag som inte är så smart(a)


Nu blir det att antingen se någon bra film, eller insidan ögonlocken. Hoppas alla haft en supermegabra lördag!


NATTINATTI!
/MUTTIS

FOOD!


Tjohoo!!
Nu har vi äntligen fått tag på "Sherlock Holmes"! Hemmakväll i stan. Där fanns den allt. Så nu sitter jag och bara väntar på att maten ska bli klar, håller på att svälta ihjäl! Utan att överdriva (a) Är också skakig som en gammal tant, hate it! Är inte det enklaste att äta då man skakar så maten faller av gaffeln. Men jag ska göra ett tappert försök för nu blir det grillad fläskfilé med klyftpotatis, god sås och sallad  ;) Lyx mig!

TJILLIVIPPEN!
/MUTTIS

1552


Japp!
Då har man varit och kollat lite i affärerna på Ersboda. Vi orkade inte fara in till stan, plus att de stängde där så vi hade lix inte hunnit. Hittade ett par skor som jag vill ha men jag har absolut inte råd med sånt för tillfället. Vi har även sprungit runt och jagat "Sherlock Holmes" men den är uthyrd överallt, så det får lov att bära av mot stan ikväll ändå. För ikväll blir det mys och film♥

Närmast så ska vi ut med Pysen en sväng. Tyvärr känner jag inte peppen, har blivit dödligt trött. Och jag dör klidöden också, dessutom, smorde in mig förut idag med någon lotion som jag nog inte tålde så bra. Det skulle jag inte ha gjort...
<-- Så trött är jag :]

PUSSHEJ!
/MUTTIS

Snabbis :*

HOJ!
Tihi japp idag tog jag sovmorgon enda till kvart i 12, tror jag närmare bestämt :D Fast jag klev faktiskt upp tidigare för jag hade massa mensverk. Tog några tabletter och la mig och väntade på att de skulle hjälpa och då råkade jag visst somna om.... Hihi. Men det var hur skönt som helst, pigg å gla nu så!

Har ätit lunch och tagit en lång dusch och nu bär det av mot skoaffärer och grejer med mamsen. Vet inte riktigt vad som händer allt mest idag förutom att vi ska grilla. Och jag har smsat min älski typ 700 gånger och får inget svar, saknar ;( ♥ Aja nu måste vi kila!


Haha xD Jag hann inte hitta någon finare, förlåt (A)

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Gaaaloppp..

HALLÅÅ!
Fick sms från bästevän för ett tag sen. Den slöisen hade minsann tagit sovmorgon! Medans jag själv flängt fram och tillbaka från travet. Påvägen dit var humöret på topp och lastningen gick suveränt. Påvägen hem var humöret sänkt rätt drastiskt och på travet kunde vi alla konstatera att jag har en jävligt tjurig häst! som mycket hellre vill springa efter de andra pållarna som springer åt andra hållet.. grrr.,,.,.,.!

thihi saknar dej♥

Nåväl dags att lugna sig. Tror visst en kopp kaffe skulle sitta fint innan jag går ut och fortsätter målandet. För ikväll tar jag minisemester och tar bilen till Lövlund.

BYE
/L

FINALLY..

Godnatt!
Nu kan jag äntligen gå och lägga mig. Tacka vet jag "Svärdet i stenen" som är en alldeles utomordentlig film att hålla sig sysselsatt med♥


GOODNIGHT SWEETHEART, WELL ITS TIME TO GO...

God eftermiddag! Kväll, natt, lördag...
Jag är tillbaka! Way. Ingen kan då klaga på att vi skriver för lite just idag iallafall! Tihi helt rätt linne, så tråkigt är det utan dig i Umeå, så jag kan lika gärna skriva :(

Tänkte slänga ut en mumsig bild på den goda baguetten jag åt till middag. Och JA jag lovar den var godare än den ser ut! Sitter just nu och färgar ögonbrynen. Har även försökt mig på fransk manikyr, men det gick ju som det gick... ? Jo. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer. Hann juss å pass skriva klart förra inlägget så ringde mor min och skulle ha skjuts till krogen. Så helt plötsligt blev man fyllechaffis och får sitta nu och vänta på att de ska bli less. Vilket de inte verkar bli i första taget.

Förresten så är det någon som kan ladda hem "you´re gonna go far kid - the offspring" åt mig så skulle jag bli såå happy :D:D Ja nu har jag inte nånting att skriva heller. Vad ska man hitta på då lixom, bara bajs på tv också. Får kolla om jag har några trevliga bilder att lägga ut ;D

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


NattiNatt.

Jag ser att Mattis haft fullt upp med å uppdatera till skillnad från mej i varje fall..
Är det så att du har tråkigt utan mig där i Umeå?;)

Missyou.
/L

Old times<3




Umeå

Hello there!
Igen. Nu har jag varit i Umeå ett tag, hunnit landa och smälta att jag har så galet ont i fötterna. Direkt jag hoppade av bussen fick jag lov att gå till Nydala för där skulle tydligen min mor vara. Vi kom dit ungefär samtidigt så jag satt och väntade med henne tills hennes jobbarkompisar kom. De skulle ha firmafest typ :) Det blåste kaallt, vi fick hålla fast stolarna annars blåste de iväg :O Galenskapers galenskap.

Då de äntligen kom tog jag bilen hem. Där väntade de små mupparna, pysen, ozzy och Erik. Gjorde mig en latte med vaniljsocker på skummet, jädrar i min lilla låda så gott det var! Lite senare var det dags för middag. En stoor baguette som jag fyllde med sallad, kyckling, gurka, philidelphia och ishavssallad, mums! Därefter var det bara att ta sig i kragen och gå ut med hunden. Men då vi väl kom ut var det råskönt så vi blev ute ungefär en timme och en kvart, härligheter♥

Nu den senaste timmen har jag pratat med min babe, eller det gör jag fortfarande, hon lagar kyckling ♥ Och så har jag mensverk som tusan och börjat smida planer på att göra en till latte. Kanske lite fruktsallad till det, med melon, så himla great!

/MUTTIS

Topp tre listan på saker jag älskar.


Störst och först på listan kommer Matilda<3 sedan stora glassar, eller glass i allmänhet, sedan fint väder. Löve it!

/S

FAIL


Åh.
Då var det konstaterat. Mina nya skor ÄR för små. Köpte den storleken jag brukar ha med tanken att de kändes ju inte så himla små och tygskor BRUKAR ju gå ut sig. Men tror ni de går ut sig? Nej. De gör inte det. Ska ni veta. Men jag börjar misstänka att mina fötter snart har tryckts ihop en storlek så om jag har tur blir mitt lidande snart över, trots allt!

SO LONG!
/MUTTIS

STRESS

TJO!

Saknar min mössa som är fett försvunnen (U)


Muttis here! sitter och våldtrycker i mig ett äpple för tillfället, ska snart med bussen till Umeå så det är ju bra om man hinner med den :) Har typ inte gjotr ett smack på skolan, fikade på första lektionen, åkte med till Burträsk, såg film på sista lektionen och sen bar det av hemåt! Däremot har det varit typ krig på skolan. Eller ja vad det nu är, poliser och indianer och greasefolk osv som springer runt och låter och kastar vatten, galenskap :) Men nu måste jag kila!

SEE YOU LATER ;)
/MUTTIS

OhYes

Tjoo!

Blå ögonsakugga och gult hår, fett gulligt ;*

Ja vad ska man säga egentligen. Fick helt plötsligt hjärnsläpp. Sovmorgon imorse, för första gången på superlänge hade jag en massa tid över! Har typ aldrig hänt på morgon förut. På skolan såg vi film och spela brännboll, det som jag är så överklassificerat jättebra på.. Innan det åkte jag, Patrik, Elias och Anton med Dennis till bergsbyn, glass. Jag köpte ingen men så fick jag typ halva Dennis sen, thank you :]

Efter skolan fick jag åka med han till stan, tackartackar för det med lixom. Gick i STORMEN till Edda. För det var verkligen storm, höll typ på att blåsa ner på vägen! Fick gå och spänna mig som bara den ;) x) Det gick rätt bra att träna ändå. Det var inge jobbigt för vi körde bara styrka. Så jag kommer ha sjukt med träningsverk i benen imorrn! Nu har jag kokat mig lite kaffe på de sista smulorna jag hittade, så det blir att dricka det och sen gå ut till odjuren.

Coolboy Edwin innan han körde runt på sin cross igår :]


OVER AND OUT!
/MUTTIS

Linnea

Jag hatar dig. Du vet varför. :@

Me and my guitar..


Min skoldag idag har varit minst utsagt helt totalt värdelös och onödig. Åkte till skolan, visade sig att vi skulle se en film på 30min. Sen blev jag less och åkte hem, vilket resulterade i  en halvtimmes skola. Som det känns nu skulle man kunna säga att vi redan fått sommarlov.

Nog om de. När jag kom hem möttes jag av en mor som redan placerat sig i solstolen. Såg rätt skönt ut så jag hakade på en stund. För att en halvtimme senare börja med målningen igen. den här gången hann vi klart hela väggen;) och efter middan lämnade jag penseln och for ut på en motionsrunda med Myra i stället.

Nu har jag just tryckt i mig smultronte med mackor och ska snart krypa isäng. Vem orkar sitta uppe när det inte finns något vettigt och göra och tvprogrammen suger?

Letade lite bland gamla bilder och hittade denhär.
GRATTIS TILL C-körkortet!♥

GODNATT
/L

PUH!

Todels!

Jag var bara tvungen. Att visa mitt superfina verk! Är lite stolt, visste inte att jag kunde
göra inbakade flätor :] Och för er som inte visste så är jag ju inte ensam tjej längre (:


Nu har jag precis kommit hem från hjogg. Rätt så skönt. Men jag har haft kul! Bara det att man är helt slut. Började min onsdag med att ha uppkörning på lastbil. Var lagomt nervös, inte så värst faktiskt och ingen är mer förvånad än jag. Klarade kollen och sen fick jag styrservon som funktionsbeskrivning. Det gick väl inte riktigt lika bra men tillräckligt, tydligen. Sen gick det typ ändå bättre än nånsin på körningen så ja, sköönt nog hann jag alltså ta Ckortet innan sommaren. Sweet! Kanske var det dina tips Dennis, tack ;D

Nååväl. Vi gjorde inte så värst mycket mer på skolan. Konstapel blå kom och visade bilen osv. Malde på. Höll på att somna i slutet. Sen vare lunch och hål i två timmar. När skolan var slut så åkte jag och Marcus och tog kort på vv, eller ja jag tog kort, till körkortet. Sen åkte vi och hämtade Tim på brännan. Bureå för att släppa av Marcus och sen Hjogg.

Wille var inte hemma än så vi hoppade lite studsmatta och jävlar i min lilla låda vad John är vild! Han har inte varit stilla i en sekund från klockan 4! Jag låg på mage hemma hos mormor och morfar, på deras golv, så kom han springandes och hoppade och landade på min mage, AJ! Haha, tur man är härdad från skolan... Hmm, vad mer. Vi bar sten och det var tuungt så nu är jag vältränad :D

Den bjuder jag på... Huvva. Maja<- Linnea, en jag inte minns vad hon
heter :( Kajsa och jag på hemmamatchen i februari.


Imorrn blir det kanske att träna med Bengt och Kajsa sen kanske möjligen om vi har tur se någon film. Skulle vara nice! Nu MÅSTE jag duscha! Luktar bajs. Står inte ut med mig själv en sekund till.

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

MORSNING!

God morgon!


Då var det hipsvips onsdag. Idag blir det cardriving till skolan vilket betyder att jag KUNDE sova en halvtimme längre. Vilket jag inte gjorde för jag är lite smått nervös. Men idag tror jag att det blir en bra dag. Det är strålande sol och jag kände att solen värmde, underbart! Efter skolan bär det av till Wille och Camilla och efter det kommer jag nog hamna utslagen i soffan då jag kommer hem. Har jag en känsla av :)

Nu får alla ha en bra himla dag tycker jag!


OVER AND OUT!

/MUTTIS

PEPPARPEPPAR!

TODELS!
tjooohoo! Vilken himla dag detta blev då! Man har varit skittrött, pigg, negg, speedad, bråkig, pepp, hurtig, slö och sist men INTE minst, hungrig. Som ett as. Mycket upp och ner alltså! Kul att vakna också och vara 4gånger så stor som vanligt. Smarrit. Bra början ;)


Börjde dagen med att träffa tuttis! Sen service och underhåll på skolan. Som vi haft de seanste veckorna. Har typ vaxonvaxoff, tvättat och målat traktorfan. Erik blir ju aldrig nöjd. Men jag har även övningskört och misslyckats med körningen till truckkortet, men sen fick jag göra om det och klarade det juss och pass, så det blev ju bra tillslut ändå. Inte så jättepoppigt kanske men det finns då alltid trevligt folk att prata med (:

Papi kom och hämtade oss, mig och Marcus, vid 4. Argsint som vanligt då det är bilkörning inblandat. Galenskap. Åkte hem och åt köttfärssås och mackaroner, mums! Sen kom dampet. På oss allihop typ. Vi spelade skip-bo, jag, oscar och pappa, men det slutade med att vi typ slogs och bet varann och tillslut hamnade jag bakom soffan och då var det inge roligt längre :(


Då pappa åkt iväg till AK ringde jag linne, och till min förvåning gick hon utan protester med på att följa ut och springa! FATTA CHOCKAD JAG BLEV ELLER! Heja! :D (tack Jimmy som fixat förarbetet där...!) Så vi tog oss ut i princip på en gång och jag mötte henne vid Dag. Så sprang/gick vi en runda, pratade lite sen kutade vi hem. Stretchade och gick ut till hästarna. Kvällens upplägg framöver är att lägga sig i papis (fast det är typ min nu..) säng och se film. Ladda inför morgondagen. Då gäller det.

OVER AND OUT FOR TODAY!

/MUTTIS

RSS 2.0