Tiiiiisdaag..

GOKVÄLL!

Vi alternativmedicinkursläsare fick äran att sova länge i morse. Närmare bestämt till 11.20 om vi så velat. Underbar början på en helt vanligt, men rätt så trevlig tisdag. Trots att skolarbetet börjar återgå till det normala så försöker jag hålla humöret uppe. Det är ju trots allt mindre än 4månader kvar till jullovet och imorgon har ännu en halv vecka passerat och helgen är redan planerad.

Lördag drar jag till Luleå för att lätta på mitt redan plågade konto! och fredagen sägs tillbringas i Neas stuga.
Nu taggar vi tjejer;)


NU. GODNATT. /L


Älska

Tjo!
Eftersom att till och med Linne har tänkt rycka upp sig med skrivningen känner jag att jag får ta mig i kragen och sätta igång mer också. Så jag ska berätta att sedan sist har jag, Sofia och Nea varit och fikat, senast i lördags. Tror jag... Vi hade så trevligt att vi till och med satt kvar till kvart över 4 när de stängde 4. Sen fick vi en gratismacka också, det var nice! Megagott.

 

Söndagskvällen spenderade vi hos Linne med Nea. Hon överraskade oss med att komma kutandes så vi åkte dit allihopa och hade det hur trevligt som helst! Satt och pratade i Linnes uterum med massa ljus som lyste upp den mörka kvällen och massa te. Det var verkligen det perfekta avslutet på en vecka.


Det var det de. Nu ska vi som sagt åka iväg till coop och handla en snutt sen åka förbi pappa. Imorrn är det APU och det betyder att he sig upp klockan 05:30 och masa sig iväg. Good luck. Men det går nog bra! Måste kila nu. Tänkte slänga upp en bild på nyyTV:n också, mest bara för att flascha lite.

Hatar allt runt om TVn men det kan ni bara blunda för okej?

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

Guldstadens

Igår var det första boxningsträningen för mig och Matilda. Jag tror det gick riktigt bra för båda, eftersom vi bara har sprungit lite under sommaren. Dessutom tyckte Bengt att vi skulle satsa på tävlingar framöver, då kunde det ju inte gått så illa?

Nu ska Matilda få köra limosinen till coop för vi ska handla, det börjar vara tomt. Som vanligt är jag vip gäst i passagerarsätet.

Ville bara slänga in en bild på min favorit kisse också. Jag busade lite med henne förut och la en handduk på henne, men hon tog det bra och gjorde en bädd av det istället. Fiffig kisse! :D


CURRY


Några poser från våra kissekatter!

Yoda (Alva)

Fläk Curry (Alice)

 

 

/S


Blött å eländigt.

Tjo Hurtisar!

Har legat på latsidan ett tag vad det gäller bloggen. Men nu ska jag göra ett tappert försök å uppdatera en aning oftare. Måste ju säga att Mattis sköter det mesta rätt bra.

Min söndag har då varit allt annat än slö. Kände att det var dags att rycka upp sig eftersom gårdagen bara rann ut i sanden. Så jag ställde helt enkelt väckarn lite lagomt sådär och direkt efter frukosten tog jag in hela skaran hästar i stallet. 8 par hovar skulle verkas, 2 skor skulle av och en stackare skulle motioneras. Kan säga att redan efter 2 par hovar var jag knäckt, så ni kan ju bara tänka er hur kroppen mår efter 8! men det var bara och bita ihop, ta en kopp kaffe och fortsätta ;) Selade sen Myra och körde de dryga 1,5 milen till Ljusvattnet.

Nu har jag just klivit ur duschen och hunnit slänga i mig lite tacos. Ikväll väntas besök av några andra hurtisar. Trots det kan man ju hoppas på att kvällen blir rätt slapp? För imorrn är det måndag, och för det ska vi inte deppa, för den här veckan har mycket roligt å bjuda på.

Hejdå. /L

 


Fast one

God förmiddag!
Eller morgon, egentligen. Vaknade inte förrän halv 11 men det var galet skönt att ta sig en sovmorgon. Gårdagens kväll avslutades med att umgås med Nea och Ludde i stan ett litet tag. Och snart ska vi dit igen, med Nea. Shoppa lite, Waynes och kanske en sväng förbi på Coop. Förhoppningsvis hinner vi förbi Linne ikväll, gäller att ha fullt upp så man inte har ångest över att det är måndag imorrn, och då förmodligen även träningsstart för oss igen... Hoh. Nu får ni ha det så bra så länge!

/MUTTIS

Station 8

Blev en lugn hemmakväll igår med en fet chipspåse och film... Not! Åkte till stan och mötte älskling och Linne efter skolan sedan bar det av till elgiganten för ett TVköp. Mycket nöjda blev vi med den nya LG. Efter det blev det stressigt. Det skulle ätas, duschas och fixas innan vi drog till stan igen för att förfesta hos Julia. Där träffa vi två klasskompisar och några av linnes kompisar. Mycket trevligt. Kvällen avslutades på Statt där det var ännu trevligare. Sweet. Nu ska vi försöka ta oss till stan för att ta en fika med trevligt folk och handla lite. Ha en bra lördag!

PEACE OUT!

/MUTTIS


Veckans händelser

I bilder..

Vi har hämtat hö med pickisen, yo!

Varit på Wayne´s med Pål!

Sett film med Nea!

Myst med katterna!

Och Matilda har börjat skolan.


Chailatte


Goddagens!

Sicken mysig lördag det blev då, mörkt och spöregn. Gossigoss. Steg upp och åt frulle sen föjde vi fadern min till stan för att gå runt där lite. Hittade en superfin skjorta på Carlings, eller ja Sofia hitta den åt mig som vanligt. Och jag älskar den. Men hade inte råd, kanske på fredag! Mums. Saknar den redan lixom... Efter en timme ungefär kom Pål så vi gick till Waynes och fikade, det var också mysigt. Sedan blev det Ica och hemfärd. Och mat, supergod mat.

Ikväll blir det nog en massa film, möjligen barnfilm! Och kanske kladdkaka... Sen vet jag inte nå mer, ladda inför tisdag.

/MUTTIS

Just do it!


Tjo!
Precis komme tillbaka efter en kort springtur. Så kort att den bara var 2km lång. Men det var dock iskallt ute och vi sprang fort så det känns nog bra för det! Skönt. Men nu blir vi nog förkylda istället. Babe står i duschen och jag inväntar lite varmare vatten (eldar) sedan ska vi sätta oss i bäddsoffan som står i Oskis rum, nu när det går vistas där efter vi städat, och se "Alice i underlandet". Nog för att vi såg den typ i vintras då Dennis var så vänlig att låna ut den men då somna Sofia och det är hur som helst dags att se den igen! I liked it. Känner mig tiptop efter den upp-piggande springturen och peppar livet! Hoppas ni känner likadant ;D

NATTINATTI!
/MUTTIS

Rewind

Tjingeling!
Massor har hänt sedan jag skrev här förra gången, därav anledningen till att det var så längesen. Vi har varit och målat hos Wille och Camilla till exempel. Så var vi barnvakt där för någon dag sedan och fyllechaffis på kvällen. Det bästa av allt är att vi har hämtat våra små bebisar också! De springer runt och är totalgalna 12 timmar av dygnet, 11 timmar sover de och 1 timme är de mysiga, typ. Självklart har vi tagit massvis med bilder också :] En annan bragd är att vi har klippt gräset! Visst tänker ni, och? Men jag ska säga er att det var typ 2 decimeter högt och gräsklipparn slutade funka så vi fick låna grannens, sedan fick vi klippa och kratta tre gånger innan det tillslut blev bra. Heja!

Utgång

Då vi lånade lägenhet i Karlstad

New clothes

Espressohouse Göteborg

Hos babe<3

Stockholm


Sedan kan man ju fundera på hur fort det egentligen kan bli höst? I lördags var det supervarmt och idag är det iskallt och gula löv på träden. Blir man lite ledsen eller? Finns inga direkta planer för dagen för våran del. Det blir nog en mjukisdag, slappardag. Har bakat bars igen och fixat lite hemma vid. Så får vi se vad det blir sen!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Surprise!

Tjo!
Nu är det så att på lördag ska vi åka och hämta två små söta kattungar som vi har tingat. Så jag tänkte visa hur de ser ut! Fast har bara bild på en av dem vi ska ta och en annan som var i samma kull. Så se och njut! Skitasöta :*

Där är en av våra små älsklingar, den andra ser nästan likadan ut fast är mer

vit. Längtar!

Förutom att jobba hos Wille har vi varit i stackis och ätit räkmacka med mamma,

Erik och Oscar idag. Mums! Mys :)

Och tagit kort på helt ovärda saker.

Två stycken.

 

Nu ska vi vika handdukar och sova! Imorrn blir det promenad före frukost, sen jobb hos wille och efter det surströmming hos mormor!

 

NATTINATTI!
/MUTTIS


Sammanfattning

Mina nya byxor och tröja :] och Sofias sköna shal!


Hoj!

Vilket himla mysväder det är idag! Vaknade 11 och steg upp på en gång. Vi städade lite och åt smoothie mackor. Sedan bar det av till stan, eller till solbacken. Tog oss in på blomsterlandet och köpte massa fejkbommor eftersom riktiga blommor alltid dör hos oss. För vi inte vattnar. Sedan handlade vi lite på maxi och styrde kosan hem. Där vi hedde fram blommorna och piffade på litegrann. Himla myssöndag må jag då säga! Nu ska vi snart ut och springa sen blir det lax och wook. Och film hos nea ikväll.

Igår var det dessutom som sagt triaden. Tyckte det var ganska få som var med men det gör inget. Erik vann inte men det gör inte heller något. Det var strålande väder och vi fick för det mesta agera chaufför under kvällen. Och så grillade vi hos nea. Sedan tänkte vi egentligen fara på gaffla vi med men kände inte peppen så det blev film istället och bara en liten sväng dit. Det var hur som helst mycket trevligt.

Sedan senast så har det hunnit hända vissa saker. Till exempel har vi åkt hit hem till mig och varit och badat med mamma och erik osv. Så jag slänger upp lite bilder sedan allt det tänkte jag :)

Godsaker från vår bakdag!

Införtjänade vedstaplarpengar hemma hos Sofia

Tågresa med sallad och bröd från Oliven

Tågresa

Babe+sallad<3

Mellanlandning i sthlm. Tog all packning in på typ det enda caféet

som var öppet på centralstation...

Och där drack vi Sveriges äckligaste latte.

Bad med mamma och Erik

Bad<3

Våra nyinköpta Plutoälgkrokar!!!<33

 

Nu är det så att jag egentligen skrev det här inlägget i söndags men datorn fick damp och slog av sig sedan dess har jag inte suttit. Så jag lägger ut det som det var nu istället!

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Snabbis

Hoj!
Eller god eftermiddag. Sitter för tillfället och peppar springtur med mamma och Sofia. Var ute en sväng igår och det gick riktigt bra faktiskt! 5km på elljusspåret och det blir samma vända idag. Förutom det så har vi varit på nydala och simmat och solat lite, cyklat till stan och köpt råfina saker! Bilder kommer. Sen var det en middag här + lite longboard. Efter springningen blir det "Vittnet-Wallander" och Ben&Jerrys ;) Ser fram emot det! Nu måste jag kuta.

BYE!
/M

Bye

Tjo!
Har precis komme tillbaka från en promenad till ICA och tillbaka. Tuggummiinhandling förstår ni. Så nu när vi fyllt väskan med det blir det fikadags, hönökaka med baconost på och en liten bar. Mumsi. Sen är det dusch och färd till stan där vi ska kila in på Oliven för att köpa en sallad till tåget. Fräscht ;) Halv 5 går tåget mot sthlm sen blir det buss kvart över 9 ikväll till Umeå. Hemma vid 6 imorrnbitti!

Nu ska jag göra min macka, have a nice day!

/MUTTIS

Surprise!

Vi fick oss ut ändå! Fast det är inte så mycket att skryta om men. Vi bestämde oss för att fara ut och kuta, sagt och gjort. På med kutardojjorna och ut i solen som faktiskt gluttade fram litegrann. Allt kändes tiptop enda tills vi började springa. Redan efter typ de 2 första meterna kände vi båda två att benen var totalt stumma. Trögt som attan. Vi funderade en sekund och bestämde oss för att det berodde på att vi sprungit och sedan cyklat dagen efter utan att få träningsverk, sedan bar vi in 10 kubik ved igår så då bröt det nog loss... Vi fortsatte hur som helst en liten bit till sen började vi köra intervaller mellan lyktstolparna. Det var jobbigt och det fick räcka för idag. Ni blir det chill ↓


Sen dess har vi druckit lite latte med kakao i och nu har jag lite allsång. Och manikyr ;) Det var väl ungefär det som har hänt sen förra gången. Så over and out!

PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

Home sweet home

God morgon!

Håll i er för idag lyckades vi trots alla odds stiga upp klockan 8! Det märks att det inte händer varje dag för man är svinaktigt trött fortfarande. Illa. Men rätt mysigt ändå, jag virade täcket runt mig och parkerade mig i fåtöljen framför tvn, scooby-doo för hela slanten. Medan min stackars (och snälla!) älskling gjorde frukost åt oss :] Nu har jag iallafall fått på mig kläder och Sofia packar för fullt. Vilket jag med ska göra om ett tag, för idag kommer vi banne mig hem! Eller vi åker, imorgon kommer vi hem.

 

Bilderna ovanför är sen igår då vi fikade, lite... Börjar vara den tiden i månaden som man bara måste trycka allting som har en gnutta socker i sig, helst choklad. Så medan jag åt kakor till fördärvelse satt Sofia mitt emot mig och gnagde lite på en apelsin, nästan samma sak lixom... Vi tänkte även springa igår men det gjorde vi inte. Vi åt glass istället. Bland annat. Vi bestämde att vi skulle springa idag istället men vi avbokade det med. Men vi var iallafall nyttiga och åt gröt till frulle! Så det blir en liten promenad och sedan lämnar vi all annan tid till packning och förberedelser för 13,5 timmars resa.

 

Tänkte att jag skulle slänga in en bild på tre nya godigheter vi ätit under vistelsen här.

 

Varm frukt (banan, äpple, kiwi, apelsin), solroskärnor och kanel på.

Till detta åt vi vaniljyoghurt, blev hur gott som helst! Även om det kanske

Inte ser ut så på bilden...

Blåbärssmoothie, mums!

Vår nyttigbar som jag redan visat men tycker att den förtjänar att visas

igen. Såå gott!

 

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS


Sleep tight

Natti natti!
Nu blir det sängen och en norsk kriminalserie (tror jag) på lilla bärbara datorn. Mys! Satt nyss och såg "Änglagård" med Sofias föräldrar och med henne såklart. Gullegull. Så sov så gott alla ni som har orken att fortsätta glutta på lilla hurtis trots kass uppdatering, starkt gjort!

Good night!
/MUTTIS

Girls just wanna have fun!

Smakade så underbart! Tog en cykeltur fram och tillbaka till stan och det blev som sagt ungefär 4 mil. Och det kunde nog inte ha blivit mer jobbigt än det blev. Hjälp lixom, mina ben! Tog en dusch och sedan blev det latte och denna gudomliga mumsbit. Nu väntar maten och det är 80-tals discodiggning för fulla muggar. wiho, nu ska muttis ta tag i dukningen, ha de!

 

OVER AND OUT!
/MUTTIS


Coffee

Hoj!
What a great day! Vaknade alldeles för sent idag med men solen lyste, vi åt god frukost, gjorde klart våra bars och satte oss lite i solen. Igår sprang vi en sträcka på lite mer än 6km och det tog ungefär 35 minuter. Återhämtningen däremot är väl typ inte klar än... Nejdå jag är faktikst nöjd med vår insats, man ska inte klaga.


Nu är det kaffe på G sen drar vi iväg på våra trogna cyklar till stan, 4 mil fram och tillbaka ungefär. Försöka få lite färg! Och ikväll blir det en joggingtur och hyra film. Kanske kan jag få min vilja igenom och se "Dexter" också...! Och så var ju tydligen triaden den 7e, jag måste ju rätta mig så jag inte verkar helt efterbliven. Hur som helst så blir det latte och bar eller bars eller vad de heter, då vi cyklat klart och då kommer det nog ut någon bild! Späännande.

Ha det!
PÅ ÅTERSEENDE!
/MUTTIS

Run forest, ruun!

Tjoho!

Nu bär det snart av på en springtur. Peppapeppa. Känner mig lite nervös faktiskt x) Har även hunnit baka en nyttig bar som jag tror kan bli supergod! Typ såna som man kan köpa på caféen och sånt, med nötter och frön och grejer. Och lite choklad såklart ;) Fast nu kan jag inte ta åt mig någon ära det var Sofia som bakade. Jag stod nog mest för underhållningen. Den ska iallafall få svalna till imorrn sen återstår det att se!

OVER AND OUT!
/MUTTIS

Yesterday

Tänkte upplysa er lite om bustågen vi gjorde igår också. Vi fick lite ryck och satte igång med ett storkok! Eller bak. Gjorde kolakakor som av en händelse, och inte för att skryta men, blev helt perfekta, mindre lyckade negerbollar (för jag gjorde smeten och jag gjorde fel) och till sist kladdkakemuffins med smält vit choklad i mitten. Jag tycker de blev hur goda som helst trots att den vita chokladen inte riktigt ville smälta. Sedan gick Sofias föräldrar över till grannarna så vi satte oss med varsin latte framför tvn och började kolla på mordprogram. Men vi hann inte se länge förrän någon började lysa in i huset med ficklampor och bankade på dörrn. Nog för att vi visste att det var Elin och Hanna men vi tog oss en egen ficklampa och begav oss ut i mörkret. Då började jakten. Och de lyckades inte hitta oss! Vid 1tiden igårnatt kom vi in och gick och la oss. Himla kul var det faktiskt (a)


Sen har vi en disneykväll som kommer ske någon gång i framtiden, peppa?! Peppar även triaden som är den, 9e? Vilka ska dit? ;D

Efter regn kommer solsken!

Hoj!


Muttis here! Startade min morgon med att snooza ett antal gånger tills jag tillslut vaknade av att min lilla snuttis väckte mig typ 20 i 12. Så himla illa är det. Fast det var en liten tröst att vädret sög balle så man hade då inte missat någon sol. Vi steg upp och gränslade cyklarna och begav oss på en runda. Pantade lite burkar och trevligt nog bestämde sig regnet för att sätta igång också. Då vi kom hem blev det dirr en dusch och frulle. Bestånde av två ägg, fil med Wasas 4 crisp mix i, en jättegrov macka med baconost på och kaffe. Jummie! Efter det har vi bara gjort typ småplocksaker. Rullat negerbollar, gått i solen som mot alla odds slutligen kom fram! Dammat av bikinin och lagt oss på studsmattan för en stunds stekning och nu sitter jag här medan älskling packar. Massvis med saker. Vi åker nämligen tillbaka hem till Norrland på osdag och då ska hon testa bo hos mig till i september! Så det är grejer i fördärvelse som ska med nu. Holy macarony.



Senare ikväll blir det lax och springning, vi har börjat peppa boxningen och känner att vi måste komma igång lite konditonsmässigt innan vi börjar om!

PUSSHEJLEVERPASTEJ!
/MUTTIS

RSS 2.0