Tjugoår

Jag har haft en helt underbar morgon idag! För det första var det helt underbart att bara vakna breve min älskling igen. Sedan gjorde hon den ännu bättre när jag fick mina presenter! Det blev en liten skattjakt, jättekul! Det började med att jag fick en ledtråd, sedan när jag hitta första presenten fick jag en ny ledtråd. Älskar sånt där! Då jag hittat presenterna och fått mina överraskningar gjorde hon en jättegod frukost åt mig. Har fått veta att vi ska mysa framför en film jag velat se jättelänge ikväll och bara rå om varann, känns hur bra som helst! I love mys.










 

 

 

 

 

 

 

Ibland har man det allt bra!


s.p.y.c.



Då har man varit på sitt första s.p.y.cpass. Tycker faktiskt inte det var så himla kul, lite flummigt om jag får säga vad jag tycker! Men de var mycket bra magövningar och det gillar ju jag. Så tummen upp för det. Innan passet körde jag lite löpning på bandet för att försöka förbränna lite av de godsaker jag åt igår :$ Nu slänger jag i mig en liten lunch och ska strax bege mig till Kajsa!

Torsdag



Här ser ni den mumsiga maten jag och Linnepinne tillagade igår. Chicken thai. Det blev faktiskt riktigt bra! Förutom att laga mat hann vi prata igen massor och även se en film, dock tillsammans med min moder. Men jag hade då en supermysig eftermiddag, vet inte med dig linne men jag är nöjd :$

Idag blir det också ganska mycket att göra. Ska iväg och träna klockan 10. Vi ska först värma upp och sånt sen ska vi på ett pass klockan 11 som heter s.p.y.c. Jag har aldrig varit på nåt sånt så det blir spännande att se. Efter träningen blir det hem och duscha och sedan bege sig till Kajsa! Vet inte vad vi ska hitta på men en sak jag är säker på är att det blir a lot of talking ;) Och ikväll kommer Raol!!!!

Fullpackad dag!

Goddagens allesammans! Klockan är bara halv tio och ändå har jag varit igång ett tag. Inte så duktigt om man arbetar som de flesta av er kanske gör men om man inte gör nåt på dagarna så är det ändå rätt tidigt, tycker jag. Hade egentligen ställt väckarn på 9 men vaknade av mina kära familjemedlemmar tio i åtta. Kunde självklart inte somna om och jag var konstigt nog taggad på att springa! Som tur var va det bara 5,5 grader kallt också så jag har varit på en joggingtur broarna runt. Det var lika skönt och härligt som jag hade tänkt mig, tills jag joggat mig ungefär en tredjedel av rundan. Sen blev det superkallt och höftont så nu är jag avskräckt!


Babes! Det ör vad jag skulle kalla oss ;)

Har även lovat att promenera med Pyspojken så jag ska nog he mig ut med honom nu. Efter det blir det dusch och visit hos Tuttis och se hennes nya lya! Senare i eftermiddag kommer linne som ni redan vet så ska vi ha skojsigt! Fett längesen jag träffa dem båda så det ska bli roligt :) Sen måste jag höja flaggan för min babe som steg upp 7 imorse och for och tränade 2 timmar sammanlagt med sin moder, det tycker jag var duktigt!

Stigs

Himlar vad tid jag verkar ha att skriva nu för tiden :$ Har varit på stigs med Ellie och druckit chailatte och tagit igen sedan senast. Det är kul att träffa de man inte sett på länge! Imorgon blir det att kanske motionera lite på morgonen sen kila iväg till Tuttis och se hur hon har det i nya läggan! Sedan på eftermiddagen kommer linnepinne så ska vi laga middag och ha lite mys med film och sådant tror jag!

Nu har jag krypit i myskläderna och ska se en film.

Mysfrukost med hjärtat!







Morgonen på dagen jag åkte, i söndags alltså, gjorde jag scones så hade jag och älsklingen min en mysfrukost. Med nybakta scones och massa gottigheter att ha på. Hade lite bilder så tänkte att ni kunde få se, jag tyckte då det var gossigt♥

Promenad

God eftermiddag gott folk. Sitter återigen här med lite kaffe. Har varit ute på en  uppfriskande promenad som min moder gjorde mig sällskap på. Och pysen ofcourse. Vi svängde in på DHL och sa halloj sedan gick vi en sväng och slutligen hamnade vi i stan. På Oscis körskola, vi åkte en timme med han och det gick rätt bra ändå tycker jag. Nu väntas torsk, vet inte riktigt vad jag känner inför det eftersom jag inte är ett så stort fan av just torsk... Men jag har smakat kletet man skulle ha till och det var iallafall väldigt gott. Så får dränka firren i det ;) Ikväll bär det av till bowlinghallen där jag ska försöka vinna över Ellinore!

Utvilad

Morsning! Sitter här med mitt morgonkaffe och vaknar till. Fast det har jag nog egentligen redan hunnit göra men. Känns tråkigt att vakna helt ensam utan sin varma älski breve sig, väldigt ovant. Tittade nyss på termometern också och såg att det var 9 grader kallt ute, inte varmt för fem öre det heller.



Jag ska följa min mamsing och handla om en stund sedan klä på mig som bara den och ta mig en uppfriskande promenad, det kan bli skönt :)

Halv åtta hoa Elin













Lite bilder från halvåtta-kvällen hos Elin, saknar min älskling ♥

Gym









Nu är vi tillbaka från gymet. Eller det var allt ett tag sen men har inte hamnat framför datorn förrän nu. Det blev jogging i 25min och sen gym ungefär en timme. Fast lite halveffektivt sådär. Gäller att passa på, ska hinna med ett pass också på torsdag hade jag tänkt men det får räcka under min vistelse i skelle. Det får bli promenader i övrigt :)

Home

Tjingtjing! Nu har jag kommit fram hel och behållen i Norrland. Mycket snö hade ni! Och kallt! Är inte van, jag kommer ju frysa ihjäl. Mamsi hämtade mig i Bastu och nu har vi haft lite frukostmys. Ska iväg och gyma en stund nu men jag är inte riktigt så pigg i kroppen efter nattens inte så mycket eller bekväma sovande så det blir nog ingen längre stund. Kul också att man redan saknar sin älskling också, inte van att vara utan henne :( fy bubblan♥

Städ


Yo! Idag har jag passerat gränsen över vad som är okej med träningsvärk. Tyvärr tycker min älskade sambo att det är skitakul och toktrycker där det är som värst. Stryk skulle hon haft! Vi steg bara upp och åt lite imorse sedan gick vi till Sofias mormor och morfar och storstädade åt dem, rent och fint blev det! Nu funderar vi på att ta en promenad i snön till solariumet och få lite färg. Ikväll blir det däremot Halv åtta- middag hos Elin och Ida. Det blir säkert supertrevligt! Imorrn blir det hemresa för min del, hem till skelle igen :)

Doh!


Igår satt vi ute och njöt av solen samt en smarrig kopp latte, klagar inte!

Åh gud! Jag känner mig som en mycket mycket mycket gammal tant just nu. Minst 95+ skulle jag ligga på. UH. I måndags var vi på spinning ( var så grymt jobbigt! ) sedan promenerade vi bara i tisdags. Igår var vi på ett 70min långt boxpass där vi tog ut oss som bara den, men det var riktigt riktigt roligt! Vaknade dock med världens träningsvärk i alla kroppsdelar utom magen typ. Steg upp just innan halv 10 imorse och åt en liten frukost sen drog vi till friskis igen. Sprang i en kvart som konditionsträning sen gick vi på skivstångpass. Och jag har noll muskler kvar en jag sluta boxningen. Jag trodde däremot att jag hade mer muskler än jag uppenbarligen hade för jag hade alldeles för tunga vikter men det gick ju bara man kämpa lite. Eller massor. Men träningsvärken kom ikapp innan vi ens lämnat friskis, nu är jag knappt i stånd att förflytta mig från sittande till stående. Bilkörningen hem var ingen lek. Huh.









Men vi har inte bara varit duktiga som det kanske låtit hittills! Nej vi har gottat oss lite också. Bakade en supergod morotskaka med min älskling i förrgår. Den var riktigt god faktiskt, mums! Dock har vi ätit bra mat under veckan, även fast vi unnat oss lite godsaker ibland. Tillexempel gjorde älsklingen en skitgod wok! Bilderna ser ni här ovan ;)




Full fart!

Tjo! Varit en händelserik dag idag måste jag faktiskt säga. Steg upp 10 ( ni får ha i åtanke att vi somnar sen, är tyvärr uppe helt fel tider på dygnet nu för tiden ) och packade vårt pick och pack sen drog vi till friskis. Körde en hård timme spinning och lite gym efter det. Jag gjorde mest mage bara. Efter det följdes vi och Mathias till Oliven där vi åt frukost/lunch. Det blir seriöst aldrig äckligt där!

Nu kommer vi till det riktigt duktiga. Efter vi ätit körde vi runt i Karlstad och lämnade cvn och sökte jobb. Jag sökte på sammanlagt 8 ställen sen tog mina CVn slut så då fick vi fara hem. Så jag har fortfarande några ställen kvar att söka på. Nu ska det fanimig bli jobb, vi avlider nog snart om vi inte får tag i någon lägga. Inte för att jag inte trivs hos familjen Hellgren det är bara det att man så gärna vill ha något eget.

Nu har Sofia precis sålt sina skidor och vi funderar på att hyra "Julias ögon" till ikväll. Har velat se den jättelänge men det blir aldrig riktigt av. Så kanske ikväll hoppas jag! Och på tal om att sälja saker. Ingen som är sugen på att köpa väldigt lite använd westernsadel?

Här ska ni få se lite fina hus vi sett då vi varit ute och kört!








Running


Morsning! Nu är det så att imorse steg jag och Sofia upp kvart i 10 så följdes vi allihopa, alltså jag, Sofia, Pumi och Hellan till ett elljusspår här i Forshaga. Jag och Sofia sprang 2,5km och Pumi och Hellan gick 2. Det var skönt men lite kallt och snöigt, en bra start på dagen! Nu ska vi snart dricka kaffe med grannen och äta lite "frukost" sedan måste vi nog ut igen. Kanske på en prommis. För det råkar vara grymt bra väder!

Raw

Yo! Igår jobbade jag min sista natt. Känns jättedumt att säga nej till ett jobb men jag insåg väldigt fort att jag inte klarar av att jobba 6 nätter i veckan, jag blir ett psykfall direkt. Så nu ska jag ge mig ut och verkligen söka ett riktigt dagsjobb. Jag kom hem just efter 6 imorse och somnade direkt. Sedan steg vi upp vid 11 och åt en god frukost och såg en film på tv. Vi hade tänkt gå ut och gå men det blåser så jäkla mycket! Så vi for till stan och handlade istället. Köpte bland annat dadlar och casewnötter som ingår i det vi alldeles precis har bakat : rawfoodnegerbollar. De blev så grymt himla goda! I dem var det casewnötter, dadlar, kakao och så rulla man dem i kokos. Såhär såg det ut.












Lycka!

Tjo! Andra natten avklarat. Landade i sängen vid halv 7 imorse och var helt utslagen. Fick kramas lite och somnade direkt. Sedan blev jag väckt vid halv 1 av världens bästa älskling! Hon kom in med en bricka med massor av supergod frukost! Åh ibland har man det alldeles för bra, världens bästa sätt att vakna på tycker jag♥ Efter det gick vi ut och gick för det var så himla fint väder och dessutom varmt! Blev en promenad på en timme och 6 minuter, om man ska vara exakt.




yeslåda

Yo! Nu har jag klarat av min första arbetsnatt. Det gick helt hyfsat faktiskt. Började kvart över 11 igårkväll och kom hem vid 7 imorse. Somnade dirr och steg upp med min älskling halv 1 idag. Vi steg i princip bara upp och drog till friskis. Sprang runt en sjö som var typ 2km sedan mötte vi Mathias inne på friskis. Vi gymade med han i en och en halv timme och nu är vi hemma igen. Blir att käka och sedan vet jag inte, kanske en promenad. Blir att börja 11 ikväll igen så man får nog vila en stund med :$

Sammanfattning

Åh jag har nog blivit riktigt kass på att uppdatera bloggen känner jag. Men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre av någon märkvärdig anledning. Men nu ska ni få lite news om vad jag gjort på senaste. Vilket inte är så jättemycket egentligen. Jag börjar med torsdagen, då var jag och Sofia hos Degen med Emma och partade. Jag var dock chaufför så jag drack endast loka. Emma flyttar till Lule så det var som avsked till henne vi var där och på kvällen gick vi ut på Etype, det var faktiskt roligt om man bortser från alla gamlingar som var där.









Nästa stora händelse var igår. Först var det tänkt att jag skulle jobba natt så jag sov längre än vad Sofia gjorde. Så när jag hade stigit upp hae hon kokat tomtegröt för vi missade det på jul och jag har tjatat om att jag velat ha, värsta sött! Sedan kvart över tre for vi till friskis på ett 90minuter långt spinning/skivstångpass. Det innebär en timmes intensiv gymträning typ och en halvtimme spinning. Det innebär också att man inte tog sig upp ur sängen imorse. Det var bland det värsta jag gjort! På kvällen var vi över till Elin och Ida och såg "Jägarna 2". Den var verkligen skitbra! Inatt blir det jobb och innan dess vet jag ej.


Plötsligt händer det!

Hoho. Så var det helt plötsligt torsdag. Jag måste berätta en sak, ni vet vi brukar ju få ryck när vi ska försöka vara nyttiga så är vi supertaggade i typ 2 dagar sen kan vi inte hålla oss längre. Men nu ska jag säga att denna veckan har vi varit jätteduktiga! Inga kolhyrater, inget godis eller annat med socker i, nyttig mat och träning minst varannan dag. Idag har vi till exempel varit ute och gått i 46 min innan frukost. Eller frukost och frukost... Vi åt wok och ägg vid 2.. Skitgott var det iallafall! Vi är lite ledsna dock att alla spinningpass är fullbockade direkt man kan boka dem för att alla ska vara så himla duktiga med sina nyårslöften nu efter nyår så man hinner aldrig boka innan det är fullt. Förbannelse. Därför har vi roat oss i gymet istället.



Här har ni lunchen :$

Sen idag var det tänkt att Sofia skulle på avskedsfest för en kompis och sedan skulle de iväg på Etype på kvällen. Men nu blev det tydligen så att jag skulle med också men i form av chaufför. Men det blir nog roligt ändå :)

Träning träning

Ojojoj så duktiga vi har varit nu! Jag, Sofia, Mathias och Elin var på gymet i ungefär en och en halv timme idag. Då vi var klara där for vi till stan och tog en fika med Linnea som mötte upp oss där. Måste säga att det var mycket trevligt. Nu tror jag vi ska se "smurfarna" och ha lite mys resten av kvällen, har inget annat inplanerat iallafall.




Morsning!



Åh jag blir så besviken när man vaknar och allt man vill är att dricka lite kaffe sen gå ut och gå, och då ska det självklart regna! Doh. Jag vet att man kan gå ändå men det är faktiskt inte så värst trevligt. Men vi ska iallafall iväg och gyma sen,det blir nog roligt idag när vi är flera stycken! Ni får ha en så väldigt angenäm dag allesammans!

Snow





Tänk att såhär mycket snö kan det komma på bara några timmar! Då vi somnade halv 3 igår snöade det inte alls och när vi vaknade imorse såg det ut såhär. Kan ändå vara mysigt med snö känner jag. Peppar en promenad imorrn så jag hoppas dock att det inte snöar! Ikväll blev det att umgås med Elin, vi hyrde 2 filmer, "No strings attached" och "bad teacher". Den första var bra, den andra inte så värst. Imorrn är planen att gyma med Elin och Degen! :) Nightie

Nyårsmys








Återblick







Jag har varit så dålig på att lägga in bilder nu på senaste och nu har jag lagt in dem jag tagit de senaste dagarna så jag tänkte att jag kan visa er dem. Dessa är från i förrgår om jag inte minns helt fel, då vi for till stan och mötte Degen på stan så kilade vi in på Espressohouse och tog en fika! Det var inte äckligt må jag säga. Sedan var vi en sväng på stan och jag och Sofia hittade oss varsin jacka på rean, i princip gratis! Fett värt. Hittade även ett par läderbyxor, äntligen! Fake dock men man tager det man har råd med lixom.

Nytt år!

Tjingelingsan! Då var det nytt år då. Man kan ju fundera på hur vi firade det nya året igår och jag kan säga att det är inte mycket att hurra för kanske. Låter det då som. Våra planer blev nämligen inställda och väldigt sent dessutom så vi fick helt enkelt vara hemma och ha mys. Sofia gjorde en god middag åt oss och den var verkligen god! Sedan fick jag några goda drinkar och vi hade mys och sökte lägenheter ocj planerade vår framtid, typ. Vet inte om det lät så mysigt men jag tycker då att det var det!

Idag fick man storchocken när man vaknade och det var typ en och en halv decimeter snö ute! Vintern kom med det nya åre tror jag allt. Så vi har nu varit ute och Sofia har skottat och jag har tagit bort all snö från min älskade tojja. Vi tänkte gå ut och gå men tyvärr har de inte plogat än och vi har inga plumsarskor så promenaden får vänta till senare. Jag har inga bilder jag kan visa just nu men jag ska försöka lägga in dem sen tänkte jag!

RSS 2.0