Mest underbara söndagen ever!







Tjoho!
Tänkte börja berätta om frullen. Vaknade med tuppen imorse med och jag och frugan for ut på en springtur på 3km. Då vi kom tillbaka gjorde vi lite situps osv sedan gjorde vi en helt ny frukost! I botten hade vi turkisk yoghurt, sedan lite fil med kosttillskott i ovanpå, samt lite päronyoghurt. Så stekte vi äppelbitar i smör och kanel och toppade hela steken med. Till det, ett ägg. Så grymt gott!









Vädret idag har inte gått av för hackor. Rättare sagt har det varit helt fantastiskt. Har varit ute så mycket som möjligt förutom de timmar jag var på jobbet. Har avnjutit värmen i denna hammock iförd bikini, och håll i hatten, man har svettats ändå! Riktig sommar! Har blivit några goda lattar medan man suttit och solat. Dessutom har vi cyklat till Sisuspåret, det är ungefär 5km dit, sprungit 5km medan Sofia cyklade en mil, så cykla vi hem igen.







Väl hemma grillade vi korv och åt ute på altan. De blev en fräsch sallad till. Efter det har vi legat ute och solat säkert 2 timmar. Så nu hoppas jag vi har fått massa färg! Snart ska jag ut och gå med Ida och Sofia ska cykla med Elin. Sedan blir det någon god kvällsmat till BB och mys!

Oh, my, god



Tjoho! 
Idag har varit en superdag verkligen, so far. Vi har blivit som gamla kärringar och vaknade klockan 8 imorse. Strosade runt och vaknade till, jag var duktig och la ut min westernsadel på blocket. Så åt vi lite frukost. Ungefär samma som vanligt, fil med kosttillskott, frön, nötter och bär. Sedan gott folk! Begav vi oss på det omtalade 157 eller vad det heter och Stadium outlet. Jädrar vad vi har shoppat! Eller mest jag kanske. Men det var såååå mycket fint och nästan gratis, serri. Galet. Så nu har jag verkligen hittat massa saker jag faktiskt behövt. Och lite utöver det med såklart, som alltid.





Jobbskor.





Löparskor













Sådär! Vad sägs om det. Nu ska vi snart he oss ut på en promenad. Det är jättehärligt ute här, det har varit sol hela dagen fram tills nu när det börjar mulna på och blåsa lite. Men det är varmt ute, runt 15 grader ungefär. Så det ska bli riktigt skönt att komma ut! Har suttit ute i hammocken och druckit kaffe i solen och bara njutit av denna underbara lördag. Ikväll blir det nog lite naturgodis och kanske någon bra film. Kan tipsa om att ni borde se "Contraband" iallafall, grymt bra film!

Till salu.





God morgon gott folk! Nu är det så att jag ska sälja min balklänning. Så om någon är eller vet av någon som är intresserad så är det bara att höra av sig som tusan! :)


Frukost





- Turkisk yoghurt
- kosttillskott vanilj
- hallon/blåbär
- pumpakärnor
- solrosfrön
- torkad frukt
- casewnötter
- hårdbröd med lite philadelphia, skinka och gurka

Morsning!









God morgon!

Eller morgon och morgon, det var det väl för ett tag sen. Jag har sovit fruktansvärt dåligt nu på morgonkvisten, typ från 05 och framåt. Har drömt massor med mardrömmar om björnar och att jag hade ett husdjur som blev uppätet av fåglar (som jag sprang runt och jagade men inte fick fast). Så när älsklingen steg upp vid halv 7 imorse gjorde jag ett sista försök i ungefär en timme. Sedan gav jag upp och steg upp just före halv åtta.

Men jag börjar inte förrän 11 så man kan väl säga att jag hade lite dötid. Så efter lite mag och rumpträning insåg jag att klockan var på tok för lite fortfarande så jag drog på mig löparpjuxen och begav mig på en joggingtur. Det är ju så varmt ute nu så det gick riktigt bra faktiskt! Lyckades dessutom hålla en bra takt, brukar annars alltid börja för snabbt så är man helt död innan man ens är halvvägs.

Tyvärr vet jag inte hur långt det blev eftersom mobilen stängde av sig och då även runkeepern. Nu har jag hur som helst duschat och gjort mig i ordning för jobb. Allt som saknas är lite frukost och tandborstning. Har hett igång "Mission impossible - ghost protocol" för typ hundrade gången, kanske hinner jag se den klart medan jag äter. Hoppas ni får en bra torsdag, snart helg!

Godnatt

God kväll! Tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg om vad vi hunnit med ikväll. Har precis kommit hem från ett kalas som vi egentligen visste att vi skulle på men hade heelt glömt bort. Och innan dess var vi ute på en 8 km lång powerwalk, det var hur skönt som helst! Varmt var det ute så man kunde ha sina "sommarträningsbyxor". Lovely!

Lite smått och gott









Här ovan ser ni min smarriga frulle imorse. Turkisk yoghurt med kanel, lite päronyoghurt över med några nötter och frön på. Till det en kopp kaffe och ett glas med proviva. Det var hur gott som helst! Vi tog en sovmorgon till halv 9 imorse eftersom vi båda är lediga. Megaskönt. Min dag igår skulle ju vara så himla bra för jag jobbade 9-17. Såå skön tid, tänkte jag hela veckan. Så jag steg upp klockan 7 och for ut och sprang 6km. Sedan drack jag en jättegod latte med min älskade som hon gjorde åt oss. En med vaniljkosttillskott i mjölken så det blev vaniljsmak, så gott!

Efter det åkte jag till jobbet. Klockan 12 kom även Sofia dit för hon började då. Sen, på något sätt, slutade det med att vi fick jobba till 22. Så istället för ett skönt kort arbetspass på niceiga tider blev det ett 13timmarspass. Blir trevligt med lön nästa månad!









h
Idag har vi en chillardag. Vi har varit och solat och sitter just nu med färg i håret. Vi ska snart gå ut och gå i spåret, en mil är det tänkt. Sen ska vi bara ta det lugnt och rå om varann! Kan ju också säga att bilderna här ovaför är lite matinsperation på mat vi ätit tidigare i veckan.

Så fruktansvärt onöjd


God morgon!
Åååh jag är så leeeesss på det här skitvädret som ALDRIG ger sig. Det känns som det har regnat hela våren. Och nu skulle jag ta och komma igång med löpningen den här veckan och jag kommer aldrig komma igång känns det som. Ja jag vet att man kan springa fastän det regnar men hur kul är det lixom. Jag har ingen lust att behöva tvinga mig ut varje gång för då kommer man aldrig orka i längden om det aldrig känns kul. Så jag hatar regnet, mer än allt annat. Nu ska jag gå och göra lite situps istället. Sen ska jag äta frulle med min älskling och fara å jobba.

Söndag söndag söndag





Igår var det lördag. En dag som började väldigt grått och lovande för en innedag med bara massa mys. Vi inledde den med att fara till Ica när vi vaknade och köpte färst nybakat bröd. Det skar vi sedan upp och gjorde en stor lyxfrulle som vi åt i sängen och såg fredagens BB till. Det var mys! Sedan var det tänkt att vi bara skulle chilla och se massa film men riktigt så blev det inte. Vi bakade kaffekakor och gick ut och gick en mil på ett elljusspår. Det blev nämligen jättebra väder runt 6tiden! Sen på kvällen åt vi fruktis och såg den nyaste "Arne Dahl", se den people den var så grymt bra! Älskar de filmerna!



Idag vaknade vi till spöregn. Det bara vräkte ner. Ändå mysigt! Tänkte vi, som har så mycket film. Men det kanske klarnar upp idag med. Vi funderar på att kanske fara och springa eller promenera senare om det lättar lite ute, sen behöver jag fara och få lite färg också. Vi har hittills ätit en god frukost och nu får vi helt enkelt bara se vad som händer.






Lite bilder från i helgen.
Åh, lyssnar just nu på "Hell or highwater - go alone". Megabra låt, just so you know. Pusshej!


FREEDAA!

Tjoho!
Im back. Var några dagar sen jag tittade in här nu. Jag skyller helt och håller på jobb där faktiskt. Har jobbat 10-19 varje dag sen i måndags men idag börjar jag klockan 13 så nu känner jag att jag måste ta och uppdatera er lite! Dessvärre har jag ju bara jobbat så det har ju inte hänt så mycket roligt jag kan berätta om. Men jag kan till exempel säga att vädret suger, just nu regnar det.



Men de gjorde det inte imorse så jag har hunnit ut en sväng på promenad. Har även gjort lite situps. För tro inte att jag sovit ut för att jag börjar sent, ohnej. Sofia och hennes pappa steg upp vid 6 imorse och då vaknade man ju, sedan steg Sofias mamma upp precis då de farit. Så jag gav upp och steg upp vid 10 över 7. Men det är ju bra det med, man hinner med saker och ting!


Laddar ju ner massa Saw just nu men lyckades hitta denna film också,
lyckan på det! Den är ju skitbra, så nu hoppas jag den kommer också :)
Jag har till exempel tagit en varm och skön dusch och druckit kaffe, mums. Nu ska jag göra mig lite lunch, fortsätta se "Mission Impossible - ghost control" och ladda ner massa "Saw"filmer. Jag och Sofia ska nämligen ha Sawhelg i helgen eftersom det ska regna himla hela helgen. Känns så grymt underbart med helg! Är helt slut efter denna vecka. Ha en härlig fredag!


Jobbjobbjobb

Hoho! Trött tjej som skriver. Har jobbat 10-19:15 idag. Blir grymt trött. Dessutom steg vi upp halv 8 och gick en powerwalk på 45 minuter imorse innan jobbet också, i snöandet. Men det var skönt att ha gjort det. Imorrn blir det nog dock vilodag, har köpt Voltaren som den kärring jag är. Smörjer jumskarna som attans, får till och med ont av att bara gå. Resten av veckan kommer se ut såhär, ifall jag nu inte hinner blogga så mycket : jobb - 10-19 (onsdag torsdag och jobb 13-19 (fredag). Skoj. Sen blir det nog en chillhelg!

Mat



Yo! Nu har jag varit på en promenad och tränat lite här hemma. Gjort magövningar och lite rumpa/ben. Hoppas det känns imorrn ;) Eftersom man är ledig och Sofia är på praktiken har jag inte känt någon som helst stress och därför har jag inte fått i mig frullen förrän nu. Sitter med lite musli, frön, smoothie med kosttillskott och en kopp kaffe. Grymt gott och mättande. Längtar tills älsklingen kommer hem, då ska vi nog ta en promenad eller springtur.

Fick ett sms förut idag att hon jobbar tre dagar på Biltema denna vecka, jättekul! Är superglad för hennes skull! :)
Nu ska jag äta klart och se lite Audrina eller ta mig en kopp kaffe till ute i solen. Ha en supermåndag!


We are small models













Våra bebisar lekte modeller i solen. Gullisar.


Back to monday









God morgon!
Tro det eller ej men jag är ledig idag. Och dessutom har jag varit igång i en timme redan. Steg upp m ed älsklingen imorse och skjutsade henne. Ändå härligt att komma upp. Bilderna här ovanför är sen igår då jag kröp i Sofias linne och kofta och det var så underbart skönt! Det är grymt mysigt att ha hennes kläder, av någon anledning är det så mycket skönare än att ha sina egna.





Här har ni två till filmer vi såg igår. Riktigt bra faktiskt! Superläskiga fastän vi såg dem ¨på dagen. Nu älskar ju jag skräckfilm och vi laddar hem det rätt ofta och jag kan säga att dessa tre filmer vi såg igår var absolut på min topp tiolista! Så sevärda ;)
Nu ska jag ta mig ut på en promenad innan det blivit så mulet att regnet kommer. Pusshej!


Försvunnen



Vi har precis sett klart den svenska filmen "Försvunnen". Gillar man filmer som är svenska och uppbyggda så att man i varje sekund får sitta och vara på helspänn och bara vänta på att man ska rycka till och bli rädd så tycker jag man ska se denna! Jag tycker den var superbra!


Håll i hatten















Godmorgon allesammans!
Jag tänkte börja och berätta om gårdagen eftersom det inte blev något bloggande för mig då. Vi vaknade vid halv 9 och drack lite kaffe som vanligt sedan begav vi oss ut på en dryg halvtimmes promenad. När vi kom tillbaka gjorde vi en skitgod frukost! Smoothie gjord på blåbär, jordgubbar, fil och kosttillskott med vaniljsmak. Ljuvligt! Tjock och god blev den. Så åt jag en hårdmacka med leverpastej till. Love.

Dagens senare aktiviteter bestod av ytterligare en promenad fast en längre och snabbare. Så spelade vi även lite fotboll/basket fast jag fick tokstryk i basketen. Vi körde skyttetävling eller vad man ska säga och Sofia den fuskisen har ju faktiskt tränat basket...

Efter det var det dags för kalas. Johan, Elins broder, fyllde 20 och hade kalas. Vi är ju nyttiga nu och allt men vi kunde inte motstå smörgåstårtan som serverades där. JÄVLAR va god den var! Men jag kan ju iallafall stolt meddela att vi stod emot aaalla kakor, bullar och gräddtårtan. Sen på kvällen var vi med Elin, Ida och Linnea hemma hos Elin. Då motstod vi både godis och cheesebolls. Fatta vilka framsteg! Imorrn blir det invägning, får se vad som har hänt på en vecka. Förmodligen inte så mycket men ändå!

Idag blir det bara chill. Vi har en egendag, bara jag och älsklingen. Vi ska mysa och äta en megagod fruktis ikväll och bara slappa och rå om varann. Skönt med söndagar.


Morningchill



Morsning!
Sitter fortfarande i pyjamasen och har sett lite Tom & Jerry, mys :$ drack lite kaffe med älsklingen innan hon åkte och nu ska jag ta och göra mig i ordning och äta lite frulle. För sedan måste jag pumpa däcken och kila to work. Jobbar 10-19 idag, kanske inte roligaste tiden på en fredag. Men man ska inte klaga!

Bilden här ovanför är ¨på gårdagens middag, keso, sallad, tomat, majs och tonfisk. Jäklar vad gott det var! Ungefär sådär ser min matlåda ut idag med. Mums. Hoppas ni får en bra fredag!


Yummski



Good morgon! Ledig dag idag. Älsklingen är också hemma. Regnet håller sig innanför molnen. Solen till och med tittar fram ibland. Älskar livet! Jag och älskot har har ätit en liten frukost, en halv kesella vanilj med liet frön i och en hårdmacka. Mycket gott! Säger ju det att ni som inte testat kesella, do it. Det är så himla megagott!

Nu ska vi snart gå ut och gå en sväng. Har inte riktigt hunnit göra det de senaste dagarna pga jobb och himla regnigt väder. Så vi får gå lite extra fort nu istället! Ska bli skönt. För i övrigt går det faktiskt jättebra med "dieten". Det är väl ingen diet egentligen utan vi har bara slutat äta godis och sånt där sockrigt fettigt onyttigt. Haha. Men vi har ju testa förut och det har hållit i sig i typ 3 dagar så det går över förväntan nu! Känns grymt skönt.

Klockan 3 ska vi dra till stan för då ska Sofia klippa sig. Kanske återkommer senare om något hemskt interssant inträffar!

Work it

God morgon!
Nu är det snart dags att bege sig på jobb. 9-17 är tiderna idag och sedan är jag ledig imorrn, det kan ju vara skönt. Har precis gjort mig lite frukost, två st low carbbröd med leverpastej ( i love!), en kiwi och en kopp kaffe som min älski var så snäll att koka innan hon for imorse!

Ikväll blir det möjligen en promenad om det inte regnar för mycket sedan ska vi se ikapp bb och wermland forever eller vad det hette? Det blir iallafall skönt att vara hemma halv 6 istället för halv 8 ikväll. Hoppas ni får en bra dag!

Småtrött



God morgon alla glada! Tillbaka till verkligheten idag då. Börjar klockan 11 på bilis idag och det hade ju kunnat vara skönt med sovmorgon. Men den uteblev. Regnet bokstavligen öser ner och Sofia började jobba halv 8. Därför steg jag upp med henne klockan 7, vi tog en kopp kaffe tillsammans sedan skjutsade jag henne.

Nu har jag duschat av mig och gjort mig klar. Sitter med datorn framför tvn med en kopp kaffe och en katt i knäet. Ska snart äta en redig frulle och sedan får jag nog börja bege mig mot jobb till 19 ikväll. Sedan blir det nog mys med fruktsallad med älsklingen när jag kommer hem!


"Stavkvinnan is not slowly"











Citatet i rubriken är från min älskade Sofia som var något så nöjd över stavarna hon tog med idag då vi trotsade regnet och gick på ännu en promenad. Blev 5km denna gång på ett elljusspår. Det är inget lugnt spår utan det är såna gryma uppförsbackar typ hela vägen nästan! Men som tur var hade hon ju stavarna med och det gick inte slowly då ska jag säga er.

Det regnade rätt ordentligt men det var megaskönt iallafall. Härligt att komma igång. Då vi kom tillbaka grillade älski korv och jag gjorde sallad. Det var goott! Ikväll blir det tacos och jag längtar redan :$


Äntligen...



... är påsken över. Om man får känna så. Jag och älsklingen min skulle ju göra ett ryck med träningen och allt det där men då blev det ju helt plötsligt påsk och det vr godis överallt. Pappa skickade ett påskägg enda från skelle och vi fick ett gigantiskt av Sofias föräldrar. Till råga på det åt vi världens största påskmåltid i förrgår. Så just nu känner jag mig inte så nyttig.

Men som sagt! Påsken är över och vi har återupptagit tränandet och nyttigheterna från och med idag. Har betat av en 6km lång promenad innan frukost. Frukosten är precis uppäten nu och bestod av två skivor low carbbröd med leverpastej, gurka och paprika. Till det drack jag 200ml kosttillskott. Gott! Nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar lite bloggar osv, det blir en mysdag idag.

Jag känner mig dock lite orolig över hur man ska kunna träna i veckan eftersom det står att det ska spöregna varje dag, enda till lördag. Men blir det så, så får man helt enkelt trotsa vädret och gå ut ändå. 


Cake









Här är bilderna på tårtan och resten från kalaset igår!


Påsk















Här bjussar jag på lite bilder från i förrgår. Som vi startade hos Sofias farmor på en påsklunch. Som ni såg gick dte ingen nöd på någon. Utan man gick garanterat därifrån alldeles för mätt. Kvällen avslutades i stan på lite festligheter som kunde ha fortsatt allt bra mycket längre. Jag tänkte berätta lite om igår också och lägga in lite fler bilder men jag drar ut på spänningen lite för nu ska jag och honey ut och promenera innan det börjar regna och man blir allt för hungrig. So long!


Långfredag



Goddagens och glad påsk måste jag väl kanske tillägga också! Tänkte börja inlägget med att bjussa på denna smarriga bild på min darling och hennes storkok på wook hon hade förut i veckan. Den blev inte äcklig kan jag lova. Mums!



Nästa sak ni missat är gårdagen. Den var något alldeles extra den. För igår fick även Sofia jobb på Biltema. Iallafall för tillfället men vi hoppas på fortsatt, skulle vara så himla kul. Hur som helst fick vi ställa väckaren på 04:45 igår för vi började klockan 06. Trodde inte min kära sambo skulle få sig upp men det gick riktigt bra! Även hela dagen ¨på bilis gick jättebra och vi slutade vid halv 2. Då for vi till stan och besökte bland annat systemet. För imorrn blir det Svenska björnstammen för vår del!

Efter vi kommit hem tog vi oss något litet att äta sedan gick vi ut på en nästan 9km lång promenad i terräng. Det var fett skönt faktiskt, är så himla roligt att kunna ta sig ut i skogen igen! Kvällen avslutade vi efter BB och med en god fruktsallad.



Då har vi tagit oss till idag, långfredag. Vi började dagen med att stiga upp halv 9 och med en god frukost. Havregrynsgröt med proteinpulver i, med smak jordgubb/vanilj. Jag tyckte det var gott fast det hade nog kunnat passa som typ en efterrätt... Ganska sött med andra ord.

När vi ätit och gjort oss i ordning följde vi Hellan och Pumi till Bergvik. Vi gick lite i affärer på jakt efter jeansjacka/jeans men utan framgång. Nu har vi kommit oss hem och ska äta lite lax. Så gör vi också en tårta till Tigris som fyller hela 7 år. Kalas för han på söndag. Det ska bli en stilig biltårta denna gång!

Tyvärr snöar det som tusan idag så vi har inga planer på någon slags utomhusaktivitet. Vi är dessutom rätt slitna efter gårdagen så det blir nog mycket chillande idag.





Dehär två sista bilderna är från Bergvik där vi tog en kaffe med Sofias föräldrar och shoppade lite nödvändigheter på ICA. Köpte även garnering till tårtan. Nu får ni ha det så niceligt på långfredagen!


Död dödare dödast

Hejhej!
Äntligen hemma. Slutade 20 över7 idag och känner mig helt slut! Vet inte riktigt vad det är med mig, om jag håller på att bli förkyld eller nåt. Har ont i hela kroppen och är trött som bara den. Hur som helst hann jag springa en sväng och sola imorse. Nu har jag och älsklingen ätit och ser Top Model. Är fett sugen på glass eller lite karra att smaska på till BB sen men jag tror att jag kommer måsta hålla mig... tyvärr. Natti i förskott!

Örebrobilderna












































Örebro

Åh jag blir så himla himla trött på bloggen ibland. För det går ju aldrig lägga ut bilder längre. Igår var jag och älsklingen till Örebro och shoppade. Jättefin stad verkligen! Blev lite kär i den. Men stan var inte riktigt vad jag trott som shoppingstad. Nu hittar ju inte vi där så antingen missa vi hälften av alla butiker eller så var det helt enkelt inte lika stort som jag trott. Men Sofia hittade fett snygga kläder! Två par jeans, två tshirtar och en långärmad. Megasomrigt och fint!

Jag hittade mig ett linne, ett par nya svarta jeans (har nu gjort mina gamla till shorts) och en klänning. Vi kilade en sväng till Bergvik idag också och jag köpte skor och en tshirt. Nu vill jag ha nya ljusa jeans. Vi hade tänkt fara ut och springa nu på eftermiddagen men vädret slog om drastiskt och det börja storma och regna/snöa. Kan också berätta att vi igår efter vi kommit tillbaka från Örebro gick över till Elin och Ida. Vi grillade och drack lite och umgicks. Försökte spela spel men det gick väl som det gick...

Jag har massa bilder från igår men ni får helt enkelt klara er utan dem ett tag till. Tills blogg.se behagar att fungera som det ska.


RSS 2.0